Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az uj webcamom (3 db)

Miért nem megy az uj webcamom?

sziasztok. megvettem - feltettem a lemezr?l a progit bedugtam a kamot...kiirta h nem sikerült egy progit-keresi a neten...oké...de igy se találta meg (Cif Single Chip). Igy hiába nyitom meg a progit (amivel lehet képet vidit csinálni) nem érzékeli, msn sem...a vezérl?pultba a szoftver hozzáadásánál érzékeli ezt a cif-et de ott egy kérd?jel, és hogy nincs hozzá illeszt?progi. légyszi segitsetek :) köszi! [kérdezzetek én megnézem aztán komm-ba válaszolok]

Legjobb válasz: már sikerült megoldani :-) neten találtam egy cif single illesztõt...:)

A kérdező hozzászólása: már sikerült megoldani :-) neten találtam egy cif single illesztõt...:)
A vezérlõpultban, vagy inkább az eszközkezelõben keresd meg a Single Clip-et, ott a Tulajdonság lapot és Frissítés-t. Tedd be a CD-t és add meg, hogy onnan keresse a driver-t. Nekem így sikerült. Milyen márkájú a videókamerád?

Miért nem működik az új skype-pal a webcamom? Automatikus feltelepítette magát a skype, de a webcam nem akar betöltődni, ha pl videohívás van. Ez miért van? Hogy lehet megjavítani?

Legjobb válasz: a driverét telepítettem, a régebbi skype-pal mûködött is. ezt a programot hogy kell hozzá használni?

A kérdező hozzászólása: a driverét telepítettem, a régebbi skype-pal mûködött is. ezt a programot hogy kell hozzá használni?
Driverét telepítetted?
Nem az msn-nel van a baj. Nézd meg a sajátgépben, hogy ott mûködik-e a webkamera, ha nem, próbáld meg a drivert újra telepíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!