Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az msn-en amikor én (9 db)

Miért van az ha beszélek msn-en vagy chaten valakivel aztán ő meg azt írja egyszer csak hogy pill és amikor visszajött nem is ír semmit hogy már itt van?

Meg alapból én utálom ha valaki azt írja pill, amikor beszélgetni akarok vele.

Legjobb válasz: Én sem szeretem, ha pill-t írnak, de van amikor muszáj. Pl. 2 órája nekem is pill-t kellett írnom, mert... azt mégsem írhattam, hogy "bocsi, de most szaladnom kell a budira, mert hasmenésem van az uborkasalátától"...

Én sem szeretem, ha pill-t írnak, de van amikor muszáj. Pl. 2 órája nekem is pill-t kellett írnom, mert... azt mégsem írhattam, hogy "bocsi, de most szaladnom kell a budira, mert hasmenésem van az uborkasalátától"...

Sokszor nem kapom meg msn-en amit írnak nekem és zavaró h fél óráig azt hiszem h nem írnak közbe meg igen :@ miért van ez? = (

Legjobb válasz: mert bamba vagy és nem veszed észre :D már bocs :D amúgy ha nem villog, akkor vissza lehet állítani magától, de köv bekapcsolásnál is vissza fog állítódni.

mert bamba vagy és nem veszed észre :D már bocs :D amúgy ha nem villog, akkor vissza lehet állítani magától, de köv bekapcsolásnál is vissza fog állítódni.
A kérdező hozzászólása: már bocs de azért ennyire hülyének ne nézzél :D nem érted a kérdésem xd nem az van h nem villog az a szar hanem h alap meg se kapom amit írnak


MIért van ez? Az msn-en be van állítva h hallgatott zene kijelzése de nem irja ki amit a media playerben hallgatok. :S HELP

Legjobb válasz: A Windows Media Playerben is be kell állítani. Beállítások -> Beépülõ modulok fül -> Háttér (kategória) Itt be kell pipálni a négyzetet.

A Windows Media Playerben is be kell állítani. Beállítások -> Beépülõ modulok fül -> Háttér (kategória) Itt be kell pipálni a négyzetet.
A kérdező hozzászólása: kösziii!!! SIKER

Miért nem látszik az msn-en amikor én elküldök egy fáljt és nem jelenik meg a másik személy gépén, hogy én elküldtem?

Legjobb válasz: Idõnként nálam is elõfordul. Én azzal magyarázom hogy az msn tele van hibákkal, mint égen a csillag. Úgy sz..r ahogy van.

Idõnként nálam is elõfordul. Én azzal magyarázom hogy az msn tele van hibákkal, mint égen a csillag. Úgy sz..r ahogy van.
egyszerû bug. nálam pl az is van, hogy a linkeket nem jeleníti meg néha...

Miért van az hogy a haverom amikor telefonon vagy élőben beszélek vele, sokkal bőbeszédűbb, mint amikor írásban msn-en meg facebookon? Interneten magától nem is nagyon tud témát, élőben meg sokkal többet beszél.

Legjobb válasz: Mert van olyan, aki nem az irasbeli kommunikaciot preferalja. Vagy egyszeruen nem szereti vagy lusta tobbet irni. Nekem is van egy rokonom, aki eloben allandoan beszel, a neten meg 2 soros email neki megterhelo, mert lusta irni, beszelni meg konnyebb.

Mert van olyan, aki nem az irasbeli kommunikaciot preferalja. Vagy egyszeruen nem szereti vagy lusta tobbet irni. Nekem is van egy rokonom, aki eloben allandoan beszel, a neten meg 2 soros email neki megterhelo, mert lusta irni, beszelni meg konnyebb.
ez velem is így van, élõben sokkal többet tudok beszélni, msn-en gyorsan kifogyok a témákból

MSN-en egyik barátomnak miért az egész nevemet írja és nem azt ami tényleg a nevem ott?

pl engem xy-nak hívnak. de msn -en a nevem S de neki mégis az xy -t írja

Legjobb válasz: Õ lehet hogy átnevezett téged, hogy így esetleg könnyebben felismerjen. Nála jobb klikk a nevedre, és ott a becenév megadásánál törölje ki ami ottvan. Ha nem ez akkor nemtudom mi a problémád:S

Õ lehet hogy átnevezett téged, hogy így esetleg könnyebben felismerjen. Nála jobb klikk a nevedre, és ott a becenév megadásánál törölje ki ami ottvan. Ha nem ez akkor nemtudom mi a problémád:S
A kérdező hozzászólása: vagyis hang beállítás megvan csak azt hogy hogy csak én halljam ?
Valamit a hangbeállításoknál próbálj meg kavarni, próbáld csak mikrofonra rakni a felvételt. Lehet hogy "what you hear"-en van, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: aha. és a hangbeállítást hol ?
Nem vágom annyira. Milyen oprendszered van? win 7?
A kérdező hozzászólása: Xp


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!