Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az msn-en (64 db)

Miért nem látszik az msn-en amikor én elküldök egy fáljt és nem jelenik meg a másik személy gépén, hogy én elküldtem?

Legjobb válasz: Idõnként nálam is elõfordul. Én azzal magyarázom hogy az msn tele van hibákkal, mint égen a csillag. Úgy sz..r ahogy van.

Idõnként nálam is elõfordul. Én azzal magyarázom hogy az msn tele van hibákkal, mint égen a csillag. Úgy sz..r ahogy van.
egyszerû bug. nálam pl az is van, hogy a linkeket nem jeleníti meg néha...

Miért nem müködik a kamerám az msn-en?

Más olnine oldalon mükszik de az msn-en nem birom használni erre szeretnék segitséget kérni!

Legjobb válasz: tedd fel a driverét vagy h fentvan akkor msn en eszközök-hangok és videobeállítások és kiválasztod a camot

tedd fel a driverét vagy h fentvan akkor msn en eszközök-hangok és videobeállítások és kiválasztod a camot
Havernak újra tettük a rendzsert (WinXP), mert baj volt. Beketöttük kamerát meg minden egyszer müködik egyszer nem. Szerintem az MSN-el van baj, csak javítják... =)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat!


Msn az ismerősöm miért látja azt hogy én letiltottam. Pedig nem. (? )

Legjobb válasz: Nálam is a plus! partnerlista-karbantartója olyan személyt jelez hogy törölt, aki nem is. Ha õ is innen látta a téves jelzést, akkor valószínû hogy a nem kompatibilis plus!-verzió kavar be. Amíg nem adják ki a hivatalos verziót, nem kell hitelesnek venni az ilyen jelzéseket.

Nálam is a plus! partnerlista-karbantartója olyan személyt jelez hogy törölt, aki nem is. Ha õ is innen látta a téves jelzést, akkor valószínû hogy a nem kompatibilis plus!-verzió kavar be. Amíg nem adják ki a hivatalos verziót, nem kell hitelesnek venni az ilyen jelzéseket.

Miért nem klikkelhető nálam egy ideje az MSN-en keresztül küldött link?

Windows Live Messengert (Verziószám: 2009 /Build:14.0.8117.416/) használok Windows 7 Oprendszer alatt, és egy ideje, fogalmam sincs miért,de ha valaki,akivel éppen beszélgetek, küld egy linket nekem, az nem klikkelhet? formában jelenik meg a beszélget?ablakban, hanem sima szövegként, így mindig ki kell jelölnöm, majd Ctrl+C-Ctrl+V-vel bemásolni a böngész?m címsorába, ha meg akarom nyitni.Már végignéztem a beállításokat, de nem találtam semmilyen opciót ennek az átllítására...

Legjobb válasz: Nem egyedi az eset, nem te állítottál el dolgot és nem vírus miatt van ez. Globálisan le van tiltva mindenkinél a klikkeléssel terjedõ férgek miatt. Azzal hogy nem kattinthatsz egybõl egy linkre, biztonságosabb mint ész nélkül, a link megvizsgálását kihagyva kattintani és elindítani a káros tartalmat. Sajnos sokan nem elég elõvigyázatosak, nem veszik észre hogy a jpg után ott van az exe fájltípus, ami telepíti a vírust, és a nagyfokú terjedés miatt kikapcsolták a linkek megjelenését.

Nem egyedi az eset, nem te állítottál el dolgot és nem vírus miatt van ez. Globálisan le van tiltva mindenkinél a klikkeléssel terjedõ férgek miatt. Azzal hogy nem kattinthatsz egybõl egy linkre, biztonságosabb mint ész nélkül, a link megvizsgálását kihagyva kattintani és elindítani a káros tartalmat. Sajnos sokan nem elég elõvigyázatosak, nem veszik észre hogy a jpg után ott van az exe fájltípus, ami telepíti a vírust, és a nagyfokú terjedés miatt kikapcsolták a linkek megjelenését.
A kérdező hozzászólása: Ez komoly??Nem is tudtam róla:S Az a furcsa, hogy a külföldi ismerõseim gond nélkül meg tudják nyitni továbbra is a linkeket:S Lehet, hogy õk még régebbi verziójú MSN-t használnak?Minden esetre köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, hogy -ezek szerint- nem nálam van a hiba!
mert a májkroszoft ezt a funkciót letiltotta biztonsági problémái miatt!
A kérdező hozzászólása: Wow, köszi szépen! Ezt egyébként próbálta már valaki? Biztonságos? Nem szeretnék valami vírust kapni vele, volt már rossz tapasztalatom különbözõ patch-ekkel... Ha veszélyes lehet, akkor inkább másolgatom a linkeket...
Persze, én most is használom. hibátlan

Miért jelenik meg MSN-en a partnerinformációban az, h "Nem vagy fenn ezen partnered listáján", ha az illető nem törölt és nem tiltott le?

Tudom, h nem törölt és nem tiltott. Egy barátomról van szó, szinte minden nap beszélünk és mindig ? kezdeményezi a beszélgetést.

Miért ír rám msn-en az exem, ha nem akar beszélni?

Rámír, hogy szia, mi újság, de aztán nem mond és nem kérdez semmit, ennyi a beszélgetés. Ha én kérdezek, nem válaszol. Elég idegesít? szokás.

Legjobb válasz: Akkor mondd meg neki, hogy ez így nem megy és töröld.

Akkor mondd meg neki, hogy ez így nem megy és töröld.
Márt még nem felejtettel el! Csak azt nem értem, ha az exed és így idegesít, miért van fent msn-en? :)

Miért van az, hogy az msn-enre nem tudok bejelentkezi? Pedig van netem?

2009es msn-em van és nem tudok elmenni!egyszer felenged egy cimmel,de mire másodjára akarok felmenni enm enged fel!Mi lehet vele?

Legjobb válasz: próbáld diagnosztizálni a problémát. amikor kiírja, h nem tud bejelentkezni, van ott 1 olyan lehetõség, h "Troubleshoot" (nem tudom, mit ír a magyar verzióban, vmi analóg értelmût). kattints arra, és megpróbálja megkeresni és kijavítani a hibát. egy próbát megér :)

próbáld diagnosztizálni a problémát. amikor kiírja, h nem tud bejelentkezni, van ott 1 olyan lehetõség, h "Troubleshoot" (nem tudom, mit ír a magyar verzióban, vmi analóg értelmût). kattints arra, és megpróbálja megkeresni és kijavítani a hibát. egy próbát megér :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!