Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az msn-en (64 db)

Miért nem látszik az msn-en amikor én elküldök egy fáljt és nem jelenik meg a másik személy gépén, hogy én elküldtem?

Legjobb válasz: Idõnként nálam is elõfordul. Én azzal magyarázom hogy az msn tele van hibákkal, mint égen a csillag. Úgy sz..r ahogy van.

Idõnként nálam is elõfordul. Én azzal magyarázom hogy az msn tele van hibákkal, mint égen a csillag. Úgy sz..r ahogy van.
egyszerû bug. nálam pl az is van, hogy a linkeket nem jeleníti meg néha...

Miért nem müködik a kamerám az msn-en?

Más olnine oldalon mükszik de az msn-en nem birom használni erre szeretnék segitséget kérni!

Legjobb válasz: tedd fel a driverét vagy h fentvan akkor msn en eszközök-hangok és videobeállítások és kiválasztod a camot

tedd fel a driverét vagy h fentvan akkor msn en eszközök-hangok és videobeállítások és kiválasztod a camot
Havernak újra tettük a rendzsert (WinXP), mert baj volt. Beketöttük kamerát meg minden egyszer müködik egyszer nem. Szerintem az MSN-el van baj, csak javítják... =)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat!


Miért nem működik a webkamerám az msn-en?

Gépen érzékeli fényképezhettek stb. de msn-en azt mutatja hogy nincs cam-om.mit csináljak?

Legjobb válasz: Az alapértelmezett beállításokat nézted?

Az alapértelmezett beállításokat nézted?
A kérdező hozzászólása: ez hol van?(bocs a h*lye kérdésért)

Msn az ismerősöm miért látja azt hogy én letiltottam. Pedig nem. (? )

Legjobb válasz: Nálam is a plus! partnerlista-karbantartója olyan személyt jelez hogy törölt, aki nem is. Ha õ is innen látta a téves jelzést, akkor valószínû hogy a nem kompatibilis plus!-verzió kavar be. Amíg nem adják ki a hivatalos verziót, nem kell hitelesnek venni az ilyen jelzéseket.

Nálam is a plus! partnerlista-karbantartója olyan személyt jelez hogy törölt, aki nem is. Ha õ is innen látta a téves jelzést, akkor valószínû hogy a nem kompatibilis plus!-verzió kavar be. Amíg nem adják ki a hivatalos verziót, nem kell hitelesnek venni az ilyen jelzéseket.

Miért nem klikkelhető nálam egy ideje az MSN-en keresztül küldött link?

Windows Live Messengert (Verziószám: 2009 /Build:14.0.8117.416/) használok Windows 7 Oprendszer alatt, és egy ideje, fogalmam sincs miért,de ha valaki,akivel éppen beszélgetek, küld egy linket nekem, az nem klikkelhet? formában jelenik meg a beszélget?ablakban, hanem sima szövegként, így mindig ki kell jelölnöm, majd Ctrl+C-Ctrl+V-vel bemásolni a böngész?m címsorába, ha meg akarom nyitni.Már végignéztem a beállításokat, de nem találtam semmilyen opciót ennek az átllítására...

Legjobb válasz: Nem egyedi az eset, nem te állítottál el dolgot és nem vírus miatt van ez. Globálisan le van tiltva mindenkinél a klikkeléssel terjedõ férgek miatt. Azzal hogy nem kattinthatsz egybõl egy linkre, biztonságosabb mint ész nélkül, a link megvizsgálását kihagyva kattintani és elindítani a káros tartalmat. Sajnos sokan nem elég elõvigyázatosak, nem veszik észre hogy a jpg után ott van az exe fájltípus, ami telepíti a vírust, és a nagyfokú terjedés miatt kikapcsolták a linkek megjelenését.

Nem egyedi az eset, nem te állítottál el dolgot és nem vírus miatt van ez. Globálisan le van tiltva mindenkinél a klikkeléssel terjedõ férgek miatt. Azzal hogy nem kattinthatsz egybõl egy linkre, biztonságosabb mint ész nélkül, a link megvizsgálását kihagyva kattintani és elindítani a káros tartalmat. Sajnos sokan nem elég elõvigyázatosak, nem veszik észre hogy a jpg után ott van az exe fájltípus, ami telepíti a vírust, és a nagyfokú terjedés miatt kikapcsolták a linkek megjelenését.
A kérdező hozzászólása: Ez komoly??Nem is tudtam róla:S Az a furcsa, hogy a külföldi ismerõseim gond nélkül meg tudják nyitni továbbra is a linkeket:S Lehet, hogy õk még régebbi verziójú MSN-t használnak?Minden esetre köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, hogy -ezek szerint- nem nálam van a hiba!
mert a májkroszoft ezt a funkciót letiltotta biztonsági problémái miatt!
A kérdező hozzászólása: Wow, köszi szépen! Ezt egyébként próbálta már valaki? Biztonságos? Nem szeretnék valami vírust kapni vele, volt már rossz tapasztalatom különbözõ patch-ekkel... Ha veszélyes lehet, akkor inkább másolgatom a linkeket...
Persze, én most is használom. hibátlan

Miért jelenik meg MSN-en a partnerinformációban az, h "Nem vagy fenn ezen partnered listáján", ha az illető nem törölt és nem tiltott le?

Tudom, h nem törölt és nem tiltott. Egy barátomról van szó, szinte minden nap beszélünk és mindig ? kezdeményezi a beszélgetést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!