Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az mp4 (57 db)

Miért nem játssza le az mp4-esem az mp4 formátumú videót?

Sony NWZ-S615F mp4 lejátszóm van. A videói között alapból rajta volt egy videó ami MP4 formátumú, és azt lejátssza. De Most aTube Catcher-el letöltöttem egy videót youtuberól, átkonvertáltam mp4 formátumba de mégsem játssza le. Azt írja ki hogy nem támogatott. :S

Legjobb válasz: nem mindegyik mp4 kiterjesztésû fájl ugyanolyan. más a kódolása. énis jártam így,nem mindegyik mp4-et játszotta le a kis szerkezet:P töltsd le vhonnan az ultra video convertert! nagyon ajánlom,mert minden kiterjesztésre áttud konvertálni,sõt még olyan si van,hogy külön mondjuk psp-re,vagy ipodra konvertál...de a trial verzió nemjó,teljeset szerezz vhonnan

nem mindegyik mp4 kiterjesztésû fájl ugyanolyan. más a kódolása. énis jártam így, nem mindegyik mp4-et játszotta le a kis szerkezet:P töltsd le vhonnan az ultra video convertert! nagyon ajánlom, mert minden kiterjesztésre áttud konvertálni, sõt még olyan si van, hogy külön mondjuk psp-re, vagy ipodra konvertál...de a trial verzió nemjó, teljeset szerezz vhonnan
A formátum jó, szerintem a méretével van gond. Ezek a lejátszók sokszor csak a képernyõjük felbontásával tökéletesen megegyezõ videókat játsszák le.
A kérdező hozzászólása: És olyan program van, ami amivel a méretét lehet változtatni? Mert van egy másik videó rajta, amit telefonnal vettem fel és azt tökéletesen lejátssza. az is mp4 formátumú. Akkor majd letöltöm azt a másik videó konvertálót, és akkor ott lehet hogy át tudom váltani olyan formátumra amit lejátssz?
Any Video Converter
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, meglett a gond! :D A méretével volt a baj, le kellett kicsinyítenem és így már lejátsza.

Az mp4-em miért nem játssza le az mp4 formátumú számokat? Az mp3-mal nincs probléma, de az mp 4 nem megy. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Mert az mp4-es lejátszó nem feltétlenül játsza le az mp4 formátumot, csak valamilyen videó formátumot.

Mert az mp4-es lejátszó nem feltétlenül játsza le az mp4 formátumot, csak valamilyen videó formátumot.
Mp5 lejátszó is van, az sem játszik le mp5 formátumot, mivel olyan nem is létezik.Az MP4 elnevezés csak arra utal, hogy többet tud, mint egy mp3 lejátszó.
neked fos noname kínai mp4-ed van. Van ahhoz is tesco gazdaságos videóformátum. Made in China...
jóóó megmontad wazzee, biztosan kielégültél egy hétre.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként jó fajta mp4-em van, nem gagyi.

Miért nem tudom feltenni Alcor Nun 1GB mp4-emre azt a zenét amit a youtube-ról töltöttem le?

Mint említettem Alcor Nun 1GB mp4-em van és a youtube-ról a letölt? programmal szedtem le a zenéket és utána Windows Media Player-rel társítottam. Belementem a zenékhez az mp4-emen és azt írta ki h nincs fájl, viszont a fálj nev? kis valamiben benne volt a zene, de onnan se tudtam megnyitni. Valamit elrontottam vagy miért nem teszi fel rendesen?

Legjobb válasz: Társítás alatt szinkronizálást értessz nem? Szal wmp átnyomta mp4-edre. Ugyanúgy rakd át, mint eddig is más számokat. De elõtte nézd meg a számítógép lejátsza-e? Ha lejátsza, de mp4-ed nem, akkor keress valami ingyenes programot, amivel újra tudod menteni az mp4 számot (szal megnyitod a progival és ment másként).

Társítás alatt szinkronizálást értessz nem? Szal wmp átnyomta mp4-edre. Ugyanúgy rakd át, mint eddig is más számokat. De elõtte nézd meg a számítógép lejátsza-e? Ha lejátsza, de mp4-ed nem, akkor keress valami ingyenes programot, amivel újra tudod menteni az mp4 számot (szal megnyitod a progival és ment másként).
A kérdező hozzászólása: OKé! köszönöm!


A DVD lejátszóm miért nem játssza le az MP4 videót? Légyszi!

Pendrive-ról akartam lejátszani, de nem akarja... légysszi segítsetek!

Legjobb válasz: Míg a PC mindent lejátszik amihez találsz codec-et, addig a lejátszó csak azt, amit a gyártásakor hozzáadtak. Ha elég régi a lejátszó, akkor az új formátumokat nem biztos hogy képes kezelni, az mp4 pedig csak kb. fél éve terjedt el alapértelmezett formátumként a sorozatoknál. Ha nincs az mp4 a támogatott formátumok között, akkor csinálhatsz bármit, nem fogja lejátszani.

Míg a PC mindent lejátszik amihez találsz codec-et, addig a lejátszó csak azt, amit a gyártásakor hozzáadtak. Ha elég régi a lejátszó, akkor az új formátumokat nem biztos hogy képes kezelni, az mp4 pedig csak kb. fél éve terjedt el alapértelmezett formátumként a sorozatoknál. Ha nincs az mp4 a támogatott formátumok között, akkor csinálhatsz bármit, nem fogja lejátszani.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm szépen a válaszokat!! Egy LG lejátszóról volna szó... akkor megpróbálom átkonvertálni...
Lehet baja a: - felbontással - bitsûrûséggel - vagy magával a kiterjesztéssel (nem támogatja?)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És ha átkonvertálom, akkor mire kellene? A lejátszó kb másfél éves. És ha a bitsûrûséggel van baja, akkor a konvertálás segít rajta?
Ha konvertálod akkor AVI vagy Xvid vagy DivX. Ezeket régen beleintegrálták már a lejátszókba. De ha mondasz típust akkor utána lehet nézni. Talán Hyundai?
Kellene neked egy pár perces kis klip vagy valami a betrõl, azt konvertálgathatod gyorsan és idõtakarékosan különbözõ formátumokba és akkor mindent ki tudsz deríteni hogy mit kajál a lejátszó. Mert például valószínûleg az MPEG-t is ismeri de lehet azt bekockásítja a képet lejátszáskor vagy akármi, míg AVI-nál lehet minden szép és szuper lenne. Ajánlom az Any Video Convertert ha esetleg nem vagy annyira jártas a dologban.
*netrõl (de gondolom úgyis rájön mindenki)
Ha AVI-ra konvertálod akkor ne legyen nagyobb a képfelbontás 720x304-tõl. A 640x272 az általános felbontás DVDrip filmeknél.
A kérdező hozzászólása: Rendben, nagyon köszönöm mégegyszer!
Az MP4 lejátszó driverét feltelepítetted?

Miért nem ismeri fel a számítógépem a vega mp4-et? Mikor az van a könyvében csak a 98-as vindows-hoz kell telepíteni, miért?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, az enyém is olyan volt, hogy az egyik gép nem ismerte fel, a laptop igen... de újratelepítés, mp4 formatálás, semmi szóbajöhetõ nem oldotta meg. Használj másik gépet, ha van eá mód, tölteni meg vegyél egy hálózati töltõt, nem túl drágák. :S

Fogalmam sincs, az enyém is olyan volt, hogy az egyik gép nem ismerte fel, a laptop igen... de újratelepítés, mp4 formatálás, semmi szóbajöhetõ nem oldotta meg. Használj másik gépet, ha van eá mód, tölteni meg vegyél egy hálózati töltõt, nem túl drágák. :S

Miért nem akarja senki megvenni az MP4 lejátszom? Ennyire nem 'divat' már ilyen lejátszót hordani?

Elakarom adni 2-3 éves Philips MP4 lejátszómat, és senki nem érdeklődik, semmi. 8GB-s, kiváló állapotban. Nem használom, el akarom adni mert csak a port fogja meg a pénz is kell. 19ezerért vettem anno, 10k körül raktam fel 2 site-ra is.. Ennyire nem divat már hordani ilyeneket? 8GB szerintem még mindig elég sok zenének adna helyet.. (OFF:Hogy tudnám eladni?)

Legjobb válasz: Nekem is mp4-em van, bár az 4 gigás, és anno 10k-ért vettem. Igazából az nem sokat számít, hogy régen mennyiért vetted, olyan gyorsan váltakoznak a technológiák, hogy pár év múlva már szinte semmit sem fog érni az adott darab. Én mondjuk a tiédet 5ezerért is megadnám, az is több pénz, mint a semmi. De persze ahogy gondolod.

Nekem is mp4-em van, bár az 4 gigás, és anno 10k-ért vettem. Igazából az nem sokat számít, hogy régen mennyiért vetted, olyan gyorsan váltakoznak a technológiák, hogy pár év múlva már szinte semmit sem fog érni az adott darab. Én mondjuk a tiédet 5ezerért is megadnám, az is több pénz, mint a semmi. De persze ahogy gondolod.
Nem tudom, hogy tisztában vagy-e a közgazdasági törvényekkel, de amikor megvetted 19 eFt-ért az MP4 lejátszót, már esett az ára, és ha el akarnád adni, nem tudnád, csak mondjuk 15 eFt-ért. Lehet, hogy gyakorlatilag még nem használtad, de közgazdaságilag és elméletileg az már egy használt termék. Na most képzeld el, hogy 2-3 éves, és még használtad is, gyengült az akkumulátora, karcos lett, elavult lett, a piacon már vannak más készülékek amik jobbak és többet tudnak. 10 eFt-ért én sem venném meg, és még 5 eFt-ot sem biztos, hogy adnék érte, hiszen a garancia már elvileg ugrott róla. Egyébként én egy noname lejátszót használok, 1 GB-os, nekem bõven elég, úgy is törölgetem a régieket és felmásolom az új zenéket, ha már meguntam a régieket. Egyébként sok múlik a hirdetésen is, ha nem frappáns, nem vicces, sok ember átsiklik felette. Ha okosan hirdetsz, hangsúlyozd az elõnyeit az okos telefonnal szemben: ezt zenelejátszásra tervezték, amit kiválóan teljesít is (reális üzemórát is írhatsz, hogy mennyit bír), az okos telefon meg fényképezik, internetezik, telefonál, sms-t ír, lemerül a kedvenc zenénk közben.... :D Jó marketinggel egy furik (pestiesen talicska) [email protected] is el lehet adni! :D
Minden annyit ér amennyit adnak érte, nem annyit amennyit kérnek! (milyen jó, hogy azt sem tudom hogy kerül bele az MP3-ba az amit lejátszik, nem hogy az MP4-be, megspóroltam egy pár kilobájtot az agyamban, már úgy is elavult tudás lenne ☺.)
túl drágán adod
Az okostelefonok divatjamúlttá tették. Nem rossz, de nagyon lement az ára.
Tedd fel ötzereért. 10 ért használtan okostelefont kapnak az emberek, azon meg ugye nem csak zenét lehet hallgatnil.kamera, internet, és ugyanúgy tudják bõvíteni.
A kérdező hozzászólása: 5 ezerért meg nem éri meg eladni..19 ezerért vett cuccot 5 ezerért...akkor inkább odaadom ismerõsnek ajándékba vagy akármi.. Az a fura hogy 1 ember elv meg is vette volna, csak aztán utólag lemondta az átvételt..

Miért nem ismeri fel az mp4-et a gép?

Concorde x-980-as, hiába csatlakoztatom, a gép nem ismeri fel, még ha direkt keresem sem. Visz a lejátszó érzékeli, h csatlakoztatva van. Volt hozzá driver CD, azon volt vmi firmware, amivel semmit nem tudtam kezdeni, mert a firmwaret telepít? progi (ami szintén a cd-n volt) errort ír ki rá :\\ Meg nemtom egyáltalán mieza firmware..

Legjobb válasz: Nem tudom feltelepiteni az mp4-et.Nem is magyar.Tudnátok segiteni?

Nem tudom feltelepiteni az mp4-et.Nem is magyar.Tudnátok segiteni?
a gépet nem ismerem.. de lehet.. hogy rossz az adat kábel..esetleg.. speckó driver kell hozzá.. bár tudja fene :) amúgy a firmware az a gépen lévõ oprendszer mellyel él.. és az a firmware telepítõ progi feltételezem a frissebb verziójú fellövésére van.. de sajnos nem nagyon lehet fel lelni újabb firmware-eket.. bár ez lehet változó.. szóval a progi az azért írhatott ki rá errort.. mer ami rajt van a cd-n az nem újabb meg.. elvileg szerintem ki kell választani egy külön opciót (az mp4-en) hogy tudjál firware-t telepíteni.. de ha simán nem fogja fel az usb.. akkor hiába sztem

Miert nem megy az mp4-es karoram? Vásároltam egy MP4-es lejátszó karorát. A probléma az vele h nem csatlakozik ra a laptpra.

USB-kábellal csatlakoztatom de nem csinál semmit sem a laptop sem a karora, a haverom gépéhez egyszer csatlakozott, de azutén ahhoz sem kapcsolodik. Mi lehet baj?

SÜRGÕS! A Media Player Classic miért nem tudja lejátszani az . Mp4 formátumú videókat?

a .mov -os videót lejátssza.....mit csináljak hogy megnézhessem a .mp4-es vidiket is ?

Legjobb válasz: Egy a sok lejátszó közül: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--m.. De szétnézhetsz még a szoftverbazison, hátha van ennél jobb is. Bár win7 alatt nekem a sima media player lejátsza az mp4-et is.

Egy a sok lejátszó közül: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--m.. De szétnézhetsz még a szoftverbazison, hátha van ennél jobb is. Bár win7 alatt nekem a sima media player lejátsza az mp4-et is.
A kérdező hozzászólása: úú köszi szépen, jó lett ez a program !:) )
Innen töltsd le a Media Player Classic HomeCinema verziót, az összes verziót lejátsza! http://usite.hu/tags/lejatszo
nekem lejátsza :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!