Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az iwiw-re képet (9 db)

Miért nem tudok az iwiw-re képet feltenni?

a képpel minden rendben van..át van méretezve...hely is van még elég...próbáltam az exploreren is meg a mozillán is,két napja próbálkozom de nem megy,talán az iwiw-vel lehet a gond ?

Legjobb válasz: Mert egy nagy rakás szerencsétlenség a program, ami mûködteti a rendszert. Ugorj el ide: http://iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=315 Itt részletesen is megnézheted, és te is kérdezhetsz.

Mert egy nagy rakás szerencsétlenség a program, ami mûködteti a rendszert. Ugorj el ide: http://iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=315 Itt részletesen is megnézheted, és te is kérdezhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi megnéztem.Úgy látom nem csak nálam probléma ez.De miért nem csinálnak ezzel már valamit??!!Vagy legalább irhatnák hogy meddig nem lehet vagy vagy valami átmeneti hiba van vagy épp dolgoznak rajta vagy valami ilyesmit, hogy a szerencsétlen ne görcsöljön rajta addig is.

Miért nem tudok az iwiw-re képet feltölteni?

tegnap óta

Legjobb válasz: "Rosszalkodik", tölts fel egyenként.

"Rosszalkodik", tölts fel egyenként.

Miért nem sikerül már több mint 1 hónapja az iwiw-re képet feltöltenem?

Azt írja ki alul, hogy javascript void.

Legjobb válasz: Egyrszt nem lehet h meghaladtad a limitet? De amúgy elõfordul h beszarnak a böngészõk! Próbáld meg Internet Explolerel, FireFoxal, Operával, Safarival vagy Google Chrome-al! Ezek mind jó böngészõk, és ha egyikkel sem megy akkor télleg gáz van! Nekem amúgy sikerült innen munkahelyrõl pl IE 6-al!

Egyrszt nem lehet h meghaladtad a limitet? De amúgy elõfordul h beszarnak a böngészõk! Próbáld meg Internet Explolerel, FireFoxal, Operával, Safarival vagy Google Chrome-al! Ezek mind jó böngészõk, és ha egyikkel sem megy akkor télleg gáz van! Nekem amúgy sikerült innen munkahelyrõl pl IE 6-al!
A kérdező hozzászólása: Király! Telepítettem az operát és sikerült!!!!!! Köszi a segítséget!


Ha ismerőseim közül törli valaki magát, azt hol tudom megnézni, hogy ki volt az (iwiw-en)? És miért nem tudok képet feltölteni az iwiw-re?

Belépek a képek kiválasztásához,de a mappát üresen találom,pedig vannak benne képek.Segítsetek.Köszi.

Legjobb válasz: kaki az iwiw. amúgy, rendszerüzeneteknél azt hiszem ott kéne lennie hogy ki törölt

kaki az iwiw. amúgy, rendszerüzeneteknél azt hiszem ott kéne lennie hogy ki törölt

Miért nem tudok, csak 1 képet feltölteni az iwiw-re (csak az alapértelmezettet sikerül)?

Miért "lök" ki a rendszer a kezdö oldalra, mikor mindent jól csinálok?

Legjobb válasz: Mert túl nagy Kb-os a képed.Kicsinyítsd le

Mert túl nagy Kb-os a képed.Kicsinyítsd le
Töltsél le egy képátméretezõt és azzal kicsinyitsd le.Utána már fel tudsz tenni sok képet.

Miért nem tudok képet feltölteni az iwiw-re? A böngészőm Mozilla Firefox 3. 0.3-as.

Legjobb válasz: mert azt már senki sem támogatja, tele van biztonsági résekkel. én most 3.6.3-ast használok, amíg az IE-bõl nem tudom kiszedni azt a csúnya kék nyilat a kijelölésben. egyébként még mindig a legfrissebb IE a legbiztonságosabb, és a legelterjedtebb, legtámogatottabb böngészõ.

mert azt már senki sem támogatja, tele van biztonsági résekkel. én most 3.6.3-ast használok, amíg az IE-bõl nem tudom kiszedni azt a csúnya kék nyilat a kijelölésben. egyébként még mindig a legfrissebb IE a legbiztonságosabb, és a legelterjedtebb, legtámogatottabb böngészõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Megpróbálom akkor azzal, hátha...
Kicsit át alakult, szerintem nálad lehet hiba
hát valami flash vagy java kell hozzá de próbáld mozilla firefoxal böngészni és az úgyis felajánlja hogy mit szedj hozzá(persze a többiben is biztos mûködhet, de nem ismerem az újakat, exp, opera...)

Miért nem tudok képet feltölteni az IWIW-re?

Amikor rákattintok a képek hozzáadása ikonra,semmit nem csinál a gép,nem hozza fel a "tallózás" sort.Néha a képek feltölése parancs kiválasztása után (az albumokból) egy pillanatra feljön a tallózás a képek hozzáadása ikon mellett,de mire ráállnék az egérrel,már hopp,el is t?nt,és újból meg nem lehet el?csalni.Már napok óta próbálkozok,már nagyon bosszant!

Legjobb válasz: Halihó Vírusfogó van a gépen? Frissítve van? Ha igen+igen, Milyen idõs a rendszered? Rendszer újrapakolás után is fennáll a prob?

Halihó Vírusfogó van a gépen? Frissítve van? Ha igen+igen, Milyen idõs a rendszered? Rendszer újrapakolás után is fennáll a prob?
A kérdező hozzászólása: Szia! Fogalmam sincs, hogy van-e a gépen vírusfogó, 98-as Windows van rajta (elég régi gép.Bocsi, de nem tudom, hogy az "újrapakokás" mitt jelent.Beírtam az IWIW-en a rendeszergazdákhoz, azt tanácsolták, hogy próbáljak meg böngészõt frissíteni, vagy egy új böngészõt elindítani, de ezt sem tudom, h.mit jelent.
Értem. A gép paramétereit le tudnád írni? (processzor sebesség, memória méret, winchester kapacitás érdekelne) Rendszer újrapakoláson azt értem, hogy lemented a fontos adataidat a géprõl, majd a W98-at / vagy inkább egy újabb windows-t feltenni rá - ezért érdekelnek a paraméterei, elbírna-e monjuk egy XP-t.../ újrainstallálni. Ha ezt a gépet netre használod, s nem tudsz róla, hogy van-e vírusfogó rajta, akkor valószínûnek tartom, hogy nincs rajta... Írj... Ciao

Miért nem tudok képet feltölteni az iWiW-re?

Amióta így mappákban vannak a képek, nem tudok felölteni. Kiválasztom a képet, el is indítom a felöltést. Azt jelzi, hogy feltöltötte, de utána a kép nincs a többi között.

Legjobb válasz: Nekem már a feltöltés sem indul el.

Nekem már a feltöltés sem indul el.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor ezek szerint nem nálam van a hiba, hanem a rendszerben.
Persze, hogy a szerverben van a hiba.Nálam sem müxik a képfeltöltés.Úgy szar az iwiw, ahogy van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!