Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az iwiw most (2 db)

Miért nem engedi az iwiw most már leszedni a képeket? Hogyan tudhatnám mégis?

új módon nyitja meg az iwiw a képeket és már nem engedi ?ket leszedni, miért? hogy tudhatnám mégis lementi a gépemre ?ket? fontos családi képekr?l lenne szó..

Legjobb válasz: jobbklikk az egéren, mentés másként - itt meg tudod adni, hogy melyik könyvtárba mentse el a képet - és örül :)

jobbklikk az egéren, mentés másként - itt meg tudod adni, hogy melyik könyvtárba mentse el a képet - és örül :)
Újítás történt a képnézegetõ terén, így hiába kattintasz a képre jobb gombbal, nincs Mentés másként funkció. Ráadásul amikor én próbálkoztam vele anno, akkor felismerhetetlen minõségben mentett, szal akkor sem volt jó megoldás. Nyisd meg a lementeni kívánt képet az iwiw-en, és csinálja róla egy képernyõképet, utána egy képszerkesztõvel vágd meg. Képernyõkép a PrintScreen billentyûvel csinálható. Másik megoldás: Gimp, ingyenesen letölthetõ program. Fájl menü, Külsõ forrás, Képernyõkép. Itt akár ki is jelölheted a "lefotózni" kívánt területet. Remélem tudtam segíteni.
Vidd az egeret a megnyitott képre. Mozgasd addig, míg se az elõzõ, se a következõ feliat nem látszik, akkor jobb gomb -> mentés másképp, és kész! Most próbáltam a saját profilomon! Ha tényleg pótolhatatlan családi képek, akkor írj a gépháznak, hogy küldjék el neked! Náluk meg van eredeti méretben, ahogy feltöltötted!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!! nagyon sokat segítettetek:) :) kösziiii:)
javaslok egy egyszerûbbet: a kép alatt kattints rá az eredeti méret gombra, és már be is jön a lementhetõ kép :)
Vagy hasznalj mozillat[nem firefox, sima mozilla] es az uj ablakban nyitja meg a kepet automatikusan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!