Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az emberek a párjukhoz (21 db)

Miért nem hűségesek az emberek a párjukhoz?

Miért hallani mindenhonnan, hogy mindenki megcsal mindenkit? Miért ér meg nekik többet egy egyéjszakás kaland, mint az állítólagos szerelmével eltöltött hónapok/évek?

Legjobb válasz: NANA azet az nagy tulzas h mindenki mindenkit...en semmi penzert nem csalnam meg a baratomat, es 100% hogy o sem engem. Egyszeruen a megfelelo embert kell megtalalni...(ami nem is olyan egyszeru) az a helyzet, hogy sokan (foleg a mostani tizenevesek) divatbol felre felre kettyintgetnek...az a helyzet h nekem is van olyan oszt tarsam h 3 eve van a pasiaval es sorra csaljak egymast ha ez egyik megteszi akkor a masik visszacsalja, csak nem tudom ennek mi ertelme...egyszer rakerdeztem, s nem tudott mit mondani ra, csak ugy mert zsabad legyen meg meg fiatal es nem akarja lekotni magat...csak akkor azt nem ertem miert kell benne lenni egy kapcsolatban azert h mindenki (bocs a kifejezesert) de felre kefeljen...minden erzelem nelkul en nem is tudom egyszeruen hogy lehet egetnnu, es hogy lehet utana a masik szemebe nezni... Kivancsi lennek egy olyan ember velemenyere aki ilyen "nyitott kapcsolatban el"... Udv

NANA azet az nagy tulzas h mindenki mindenkit...en semmi penzert nem csalnam meg a baratomat, es 100% hogy o sem engem. Egyszeruen a megfelelo embert kell megtalalni...(ami nem is olyan egyszeru) az a helyzet, hogy sokan (foleg a mostani tizenevesek) divatbol felre felre kettyintgetnek...az a helyzet h nekem is van olyan oszt tarsam h 3 eve van a pasiaval es sorra csaljak egymast ha ez egyik megteszi akkor a masik visszacsalja, csak nem tudom ennek mi ertelme...egyszer rakerdeztem, s nem tudott mit mondani ra, csak ugy mert zsabad legyen meg meg fiatal es nem akarja lekotni magat...csak akkor azt nem ertem miert kell benne lenni egy kapcsolatban azert h mindenki (bocs a kifejezesert) de felre kefeljen...minden erzelem nelkul en nem is tudom egyszeruen hogy lehet egetnnu, es hogy lehet utana a masik szemebe nezni... Kivancsi lennek egy olyan ember velemenyere aki ilyen "nyitott kapcsolatban el"... Udv
*megtenni
Ez sokmindenkitõl függ, és nem szabad egyik kapcsolatra sem ráhúzni azt a sémát hogy nem jó, hisz nem vagy benne máséba csak a sajátodéban. Viszont tényleg manapság egyre többet hallani a megcsalásról, sajnos. lehet elértéktelenedett a szerelem, az együttlét, a kapcsolat fontossága. de meg lehet csalni a másikat tudaton kívül, pl. ha ittasan csalja meg a párját, az szerintem nem olyan nagy bûn. az is közrejátszik ebben hogy nagyon gyorsan nõnek fel a lányok fiúk, én 18évesen már komolyan öregnek érzem magam, és õk sem tanuják meg a barátaitól, szüleitõl hogy mit is jelent egy kapcsolat, mitõl olyan fontos. és ide fel lehet hozni a szülõk válását, mint rossz példák a gyerek elõtt.
masodik kommentelo...en nem tudom hogy van ez, en vagyok napellenzos vagy naiv, de en igenis hiszem h van ertelme egy kapcsolatnak...es igazan akkor van ertelme ha mely eros es stabil erzelmek vannak benne...bizalom, torodes es onfelaldozas...ezek nagy szavak, es TUDOM azt h ez ma is van csak meg kell keresni...es elobb utobb rajonni arra, hogy ezek a nagy ertekek...en 9 honapja vagyok a baratommal, es nagyon is hiszem h nem veletlenul vagyunk egyutt es nem veletlenul szakadok meg ha nem lehet mellettem...kivanom h ezeket az ertekeket megtalaljatok Ti is... a 2. kommentelo szavaiban felleltem azt is h reszegen nem bun...hat en koszonom szepen de nekem az nem mentseg h bocsi reszeg voltam...ez olyan mint az h "o csokolt meg" (hogy a francba csokolt meg ha nem hagytad-kerdem en) ahhh hagyjuk a meset... en nem itlkezem mindenki ugy teszi tonkre az eletet es ugy el ahogy akar...UDV!
A kérdező hozzászólása: Persze nem mindenki, én fogalmaztam hülyén, de olyan sokaktól hallan errõl... én sem csalnám meg a barátomat semmi pénzért, meg õ se engem. Az ittas állapotban megcsalásról az a véleményem, hogyha valaki tudja, hogy úgy nem tud ellenállni, az ne igyon annyit. Én bizonyos mennyiségû alkohol után is ellöktem még azt a srácot is, aki csak meg akart ölelni. Beszélgettem errõl egy lánnyal, és õ is úgy vélte, hogy ha valaki úgy nem hûséges, akkor ne igyon annyit. Ha fontos, akkor szerintem ez elkerülhetõ lenne. De annyian nem tudják hol a határ :(
aki nem tudja hol a hatar annak az en eletembol kalap s kilincs...nincs szuksegem se alkoholistara, se allandoan felre farago pasira...ha a baratom ilyet tenne biztosan tudnam h nem szeret...s mehetne...ha fontos lennek neki megvaltozna...habar kutyabol nem lesz szalonna -szerintem

Miért baj az, ha egy párt fizet a kopogtatógyűjtőinek? Miért ítélik el az emberek, mikor nem törvénytelen?

Legjobb válasz: szánalmas ha fizetniük kel ez is a népszerûtlenségüket mutatja hogy fizetniük kell

szánalmas ha fizetniük kel ez is a népszerûtlenségüket mutatja hogy fizetniük kell
jah értem. az annyira nem elítélendõ, ha az aktivistáknak fizetnek, viszont valóban mutatja, hogy nem éppen egy erõs párt. a jobbiknak az aktivistái saját zsebbõl állnak szinte mindent, azért ez jelent valamit.
Az ilyen párt a szavazóit is pénzért veszi...
törvénytelen mivel a törvény tiltja, hogy a kopogtatókért pénzt kérjenek vagy adjanak. és ezzel csak a pénzesebb pártok járnának jól, mert elveszik elõled pl ha te indítasz egy új pártot. nem tisztességes.
*kell
Mert felmerül a kérdés, hogy vajh' hogy akarnak ezek bejutni a parlamentbe, ha nincs annyi párthívük, akik összekaparnák a cédulákat.
Ha órabérre fizetnek, akkor nem baj. Ha az összegyûjtött cédulák száma alapján kapnak fizetést, az baj, mert ez arra készteti õket, hogy hamisítsanak, lopjanak, vásároljanak cédulákat.
Szar ügy, talán nem vagyunk olyan hülyék, mint ahogy a pártsajtótok írja. Szerintem a pártsajtó témába nem kellene belemenni, mert ez neked cikibb lenne! Gondolj csak a ballíb médiára, meg a furcsa értelmezésekre. A kuratóriumokra az ORTT re stb. Mind a két oldal médiájának meg van a hülyesége, csak az elárasztás arányai egy kicsit torzak!
Szar ügy, talán nem vagyunk olyan hülyék, mint ahogy a pártsajtótok írja.
Mert felmerül a kérdés, hogy vajh' hogy akarnak ezek bejutni a parlamentbe, ha nincs annyi párthívük, akik összekaparnák a cédulákat. Vazze, kezdem magam szarul érezni. Ma már másodszor kell egy liberálissal egyetértsek!!
Mert a valódi támogatását jól tükrözi, elsõsorban. De a szavazat vásárlás melegágya, hisz aki kapja a pénzt azt hogy ellenõrzöd hogy nem megveszi" ami törvénytelen"? Lehet hogy csak postás, vagy feleznek! Egy párt akinek nincs annyi aktivistája hogy ez ne jelentsen problémát a számára, milyen támogatottsággal rendelkezik?
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy az MDF meg az LMP (lehet, hogy a többi is) diákmunkaként hirdette a kopigyûjtést. Fõle az LMP esetében volt sipítozás, hogy ez képmutatás. De miért? NEm a kopit vették meg, hanem a gyûjtõknek fizettek.
Az egész kopogtatócédula-begyûjtésnek semmi értelme. A "gazdagabb" pártoknak kedvez. Most az MDf azért került nehéz helyzetbe, mert az MSZP nem gyûjtött nekik szavazatokat. A munkáspárttól vett az MDF, az LMP az MSZP-tõl, a Fidesz 2milliót gyûjtött, szép 'demokratikus' módon. Hányinger az egész rendszer, ha az MSZP/Fidesz/Jobbik állna 4-5%-on, õk is ezt csinálnák.

Az emberek mindent elhisznek, amit az újságban olvasnak? Mióta van ez így? Miért nem érdekli őket a háttér? Mitől lesz hiteles egy újságíró pár szavas szájbarágása?

Egyre gyakoribb, hogy a média olyan dolgokat állít, ami a valósággal köszönő viszonyban sincs. ( nem csak nálunk, de külföldön is elég gyakori. Még is kijön egy "Bajai videó" és az emberek ész nélkül mutogatnak... vagy kijön egy adatsor, ahol a 4 millió szegény ember él, de valahogy nem érdeklő őket az a tény, hogy kikészítette azt a felmérést és mi alapján lesz valaki szegény?

Legjobb válasz: van aki elhiszi más meg nem. Te elhiszed amit az m1-ben mondanak vagy a hírtv-ben, echon?

van aki elhiszi más meg nem. Te elhiszed amit az m1-ben mondanak vagy a hírtv-ben, echon?
A kérdező hozzászólása: nem, de sokan érvelésük minden elemét ezekre az idétlen kreálmányokra alapozzák és ez nem vall valami magas intelligenciára, mióta van ez így? Miért nem akarnak az emberek gondolkodni, miért nem arról megy a vita, hogy szegény-e az akinek nincs autója? miért csak abban merül ki a vita, hogy xy megmondta és még ab is gazdagabb tõlünk ... miért nem érdekli az embereket az, hogy mi van a háttérben, mi alapján végezték el az adott kutatást? stb ..
Az ember szereti védeni a saját kis világát. Ezért amit a neki tetszõ médium állít, azt alapból elhiszi, amit a neki nem tetszõ, az alapból hazugság. Pl.: nagyon kevés ember hisz egyszerre a Mgyar Nemzetnek és a Napszabadságnak, a Kurucinfónak és a HVG-nek. Az is fura, ha alapból hazugságnak minõsítesz valamit, csak mert egy adott újság írja, nem? Holott ezért személyével és vagyonával is felel az újságíró. (Na jó, kivéve a kuruc, õk semmiért nem felelnek.)


Rossz ez a kapcsolat már nagyon. Inkább ismerkedj meg velem én jobb arc vagyok. ;)
a parod szeret inni, mar talan nem edz annyit, nem foglalkozik veled, jelentkezett kozossegi oldalakra... ugy tunik a parod picit lazabban veszi az eletet!habar nem ismerem ot de a az ember olykor valtozik, megun dolgokat. ha nem foglalkozik veled akkor talan a szerelme, erzesi is lankadtak azota. ezt nem tole kene megkerdezni? hogy mit erez es mit szeretne?

Miért kardoskodnak / szavaznak úgy az emberek egy párt mellett, hogy nem olvassák a programját?

Legjobb válasz: hát ez fõleg a fideszesekre igaz, mivel a fidesznek nincs programja

hát ez fõleg a fideszesekre igaz, mivel a fidesznek nincs programja
A fideszesek eleve nem is emberek, tehát rájuk nem vonatkozik a kérdés.
"Valamiért a jobbikosok vesszõparipájává vált idén ez a program dolog, mert azt hitték, hogy egyedül nekik van, ld. #4-es válaszoló. " Kedves gyerekem! Lenyalhatod a jobbikosok farkát.
Mert ostobák mint a tök.
4-es, a balodal összes pártjának van programja a jobbiknak is valóban, csak neki még mindig a 2010-es
Illetve még az elõhöz annyit tennék hozzá, hogy a jobbikos ráizgulás a programra is csak iskolapéldája annak, hogy mennyire újak és tapasztalatlanok a politikában. Politikai programja minden pártnak volt, van és lesz is mióta demokráciában élünk. Attól, hogy ti ebbõl propagandaügyet csináltok, láthatóan tévedésbõl, még nem változik meg a választási program mibenléte: ez egy részletes háttéranyag, ami nem minden választónak van szánva, csak annak az igazán érdeklõdõ 1-2%-nak, aki bele akar látni a részletekbe. A logika, hogy csak az beszélhet ilyenekrõl, aki olvasta kb. ahhoz mérhetõ, mintha azt mondanánk, hogy az USA kormányát csak egy amerikanisztika és egy nemzetközi politológia dupladiplomával rendelkezhetõ személy kritizálhatja, mert más nem ért hozzá. Attól, hogy lehet, hogy egy ilyen személy JOBBAN érthetne hozzá még semmi alap nincs arra, hogy a maradék súlyos többség ne tehessen semmit. De gondolom ezt tudod te is, és nem csak a Jobbik, hanem a másik 30 országos pártlistát állított párt programját is mind olvastad. Mert ugye ellenkezõ esetben hülyeséget beszélnél.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Köszönjük a napi 2. provokatív kérdést a minden bizonnyal minimálisan sem unatkozó Byzantiontól. Valamiért a jobbikosok vesszõparipájává vált idén ez a program dolog, mert azt hitték, hogy egyedül nekik van, ld. #4-es válaszoló. Ez egyszerûen nem igaz. Az MSZP tavaly októberben publikálta a sajátját például, itt látható: [link] Az ötös válaszolónak sincs igaza abban, hogy 1 hete elérhetõ a baloldal programja, mert a Kormányváltás nem párt, hanem választási koalíció. A tagpártoknak a honlapján mind fent van a külön, saját programjuk, ezeket összegezték és publikálták közös célokként múlt héten egy rövidebb dokumentumban. A hivatalos jobbikos program csak február vége óta elérhetõ. Azért mondom, hogy hivatalos, mert olyan jó 95%-ban a 2010-est másolták le, az még rég fenn volt a honlapjukon. Szóval válaszolva a kérdésre: olvastam a programot, te meg ne provokálj.
Azert mert emberekre, partokra szavazunk, nekem egy ellenszenves taszito ember akarmilyen programmal nullat er,
De sok 4-eshez hasonló ember van...már lassan 1 hete van programja a baloldalnak. Lehet nem mno-t kellene kizárólag olvasni?
"hát ez fõleg a fideszesekre igaz, mivel a fidesznek nincs programja" Hát a baloldalnak sincs még. Szóval kérdezõ: azért, mert csak a Jobbiknak van programja.
kétfajta párt van, amelyik már kormányzott és amelyik nem.elõbbieknek az az érdekük hogy ne legyenek új erõs pártok ezért uszítanak.az utóbbi csoportba tartozók változást akarnak.összességében a pártok programja másodlagos, kevés jelentõséggel bír.meg hát a múlt ugye: az emberek is tudják hogy nem mindig valósul meg amit beígérnek (csak egy példa találomra, egymillió új munkahely)
A hitnek nics szüksége programra.
Mert szinte mindegy mi áll a programjukban. Akik már voltak hatalmon, azokat ismerjük, jobbról is balról is, nagyot nem változtak, változhattak. Minek olvassam el a programot? Mi a biztosíték arra, hogy azt csinálják majd amit leírnak benne? Semmi. Lehet, hogy pont az ellenzék programját - vagy annak hasznosnak vélt elemeit - fogják felhasználni. Akik még nem voltak, azokban bizakodhatunk, persze nincsenek illúzióim, azok is emberek, azaz politikusok, ma ígérnek valamit, holnap mást tesznek, így majdnem mindegy mit is írnak le a programjukban.

Az emberek miért nem a saját kategóriájukban keresnek párt?

Egy csomó ember folyton sajnáltatja magát, hogy nem talál párt, de mindig olyanokat néz ki magának, akik sokkal vonzóbbak nála. Miért nem lehet belátni, hogy mindenkinek a "szép" tetszik, és ha valaki jól néz ki, az nem fog összejönni azzal, aki kevésbé vonzó, mert megkaphatja a jobbat is. Én is elfogadtam, hogy sosem lesz csinos barátnőm, és a saját szintemen keresgélek, más miért nem teszi ezt?

Legjobb válasz: Miért kéne az embereket külsõ alapján bekategorizálni? Ezt még nem tudtam felfogni...

Miért kéne az embereket külsõ alapján bekategorizálni? Ezt még nem tudtam felfogni...
Az is nagyon relatív, hogy kinek mi a szép... Lehet, h egy szép csaj majd pont téged tart a legjobb pasinak a világon, mert neki olyan az ízlése... Erre még nem gondoltál? Mondjuk én magamból indulok ki, mert eddig nekem az összem pasim olyan volt, h akkor õt tartottam a legszebbnek, legjobbnak, a világon a legszexisebbnek, pedig mindenki más, a haverjaim, a családom azt mondták, h nagyon ocsmány, miért nem választok olyat, aki illik hozzám, pedig megtehetném (mert hogy engem szépnek tartanak, mondjuk én ezt pont nem értem xD)szóval mindig ki voltak akadva rajtam, hogy mekkora ízlésficamom van, + hogy miért nem olyannal jövök össze, aki 2velem egy szinten van" de hát basszus :D én akkor mindig tökéletesen meg voltam elégedve az éppen aktuális párommal... és majd csak akkor kezdtem el rondának is látni, amikor már amúgy se mentek a dolgok rendesen, amikor már a vége felé járt a kapcsolat, (na mindegy ez már más téma...) Addig nem! addig õk voltak a legszebbek nekem, PEDIG NINCS ízlésficamom...
És kedves kérdezõ, találtál már a "saját szinteden" párt? :)
Amire te gondolsz azok a kasztok, pl.: Indiában. Vagy a fekete-fehér ellentét idejébõl pl.: az amerikai kontinensen. Az lehet a bajod, hogy rossz korban születtél, de majd csak átlendülsz ezen. S a másik gondod, hogy pedig az, hogy kizárólag külsõségekben gondolkodsz, ami valóban fontos, de nem kizárólagos szempont, sem az (általad) "szépek"-nek sem a "csúnyák"-nak nevezett "kategóriákban". Értem?
Ha nem mersz, akkor nem is nyersz. Ilyen egyszerû. Ha ostromlod a szép nõket, akkor elõbb utóbb egy befogja adni a derekát.
fú, mennyire lefáradok ezeken a kérdéseken. 1. miért kellene valakinek lejjebb adnia, csak mert pl kinézetre nem egy adonisz? 2. ki határozza meg, h ki vonzó és ki nem? 3. tudod, mi a jelentése annak a szónak, h vonzó? nem egyenlõ azzal, h szép. az is lehet vonzó, aki nem egy topmodell. az, h valaki vonzó, nem a külsõségeken múlik. 4. ha te olyanokkal kezdtél, akikhez nem vonzódtál, akkor bizony az a saját hülyeséged. és még sorolhatnám. szóval szerinted a szépek csak a szépekkel, a csúnyák meg csak a csúnyákkal jöhetnek össze? ez mi?? különben is, mindenkinek más a szép és más a csúnya. ha annyira le vagy ragadva, h ezekkel nem vagy tisztában, az a saját bajod, de ne várd, h a világ csúnya-csúnya, szép-szép párokból álljon. csak mert õk nem lusták gondolkozni.
Milyen kategóriák léteznek? Nekem tartós kapcsolatom mindig különleges, szép nõkkel volt (soha nem értette senki mit esznek rajtam :-P ). Általában tõlem iskolázottabbakkal és szinte mindig idõsebbekkel. És a fentiekbõl adódóan legtöbbször karrierben is leköröztek. Ha megkaphattam õket is, miért kellene a saját "kategóriámban" keresgélnem?
7es hülye vagy. 8:as :D mintha én írtam volna. ennyi! Nem kell banderasnak lenni, de legyen olyan vonas ami megfog a csunya-szép férfiben.
Kedves kérdezõ! Teljesen jogos a kérdésed és egyetértek veled. Nem olvastam el a többi hozzászólást, de megírom a véleményem. Szerintem azért van ez, mert a legtöbb ember nem tudja, hogy hova tartozik. Nem tudja a helyét, nem tudja, hogy mit akar valójában. Én eddig mindig a hozzám hasonlókat kerestem, sosem a tõlem magasabb szinten lévõket. Valójában én nem is nézem annyira a külsõt, kb. ugyanazokat várom el egy férfitõl, ami bennem is meg van. Ez a titka szerintem mindennek. Ha valaki tudja, hogy melyik körhöz tartozik, az biztos talál ott magának párt. Csak az b*szik rá magyarán, aki mindig feljebb akar menni. Vagy kikosarazzák, vagy pedig megbántják. Maradjon mindenki a saját bandájában! Általában, ha össze is jön egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél lejjebb helyezkedik el a társadalmi ranglétrán, akkor annak nem szokott jó vége lenni. Elõbb - utóbb elõjönnek a komplexusok. 20/N.
amúgy baromi egyszerû, ezek az emberek, szimplán nem ismerik magukat, és a határaikat. (én sem fogok soha ilyen, szõke pláza cicákra nyomulni, mert a hosszú hajammal, és a bakancsommal biztos nem lennék nyerõ náluk)
Azért, mert nincsenek kategóriák...
Ezt magam is felteszem a kérdést magamnak, mikor meglátok az utcán egy csinos lányt egy okádék pasival. Hát, biztos a dumájával vette le a lábáról, vagy a bankszámlájával. Sokan úgymond jobbat keresnek maguknál társban, már mint külsõre, mert nem elégednek meg az átlagossal, pedig nem egyszer önmaguk is az.
Azért nem, mert olyan párt akarsz keríteni, aki tetszik. És ezerszer jobb egy olyan ember mellett lenni, akiért hálás vagy, hogy a párod, minthogy csakúgy valakid legyen. Ha mégis sikerül összejönnöd egy jó csajjal az úgy megdobja az egész életedet, hogy soha nem felejted el. Rájössz, hogy bármit el tudsz érni, amit csak akarsz. Hogy nincsenek korlátaid. Én inkább lennék egyedül és küzdenék jó csajokért, mint beérjem egy nem olyan jóval. Nem olyan nagy dicsõség, hogy van egy középszerû csajod. Ellenben ha behúzod egy bombanõnek a számát, az már életreszóló siker. Hát ezért.
Elõször is fel kell fogni azt, hogy a "kategóriát" nem csak a külsõ jegyek alakítják. Tehát lehet egy csúcsbombázó lány is rendkívül buta, felszínes, arrogáns, hisztis, stb. Szóval megannyi rigolyával rendelkezhet, amik miatt a kutyának sem kéne hosszú távra. Aztán persze találnak maguknak õk is igazi párt, de az vagy ugyan olyan, mint õ szóval komoly belsõ hiányosságokkal bíró jóképû fazont, vagy egy idõsödõ úriembert, aki elnézi neki ezeket, mert neki sokkal fontosabb, hogy külsõleg rendben legyen a lány, mivel már letette bélyegét a múltban...
12:22 Nõbõl sokkal több ilyen van, õk szoktak itt gyk-n sírni, h nem kellenek senkinek.
Szerintem meg mentálisan kell egy szinten lenni, vagy legalábbis ne legyen egetrengetõ különbség......
Szerintem ez egy hülyeség. Én szépnek tartom magam, mások méginkább, mégsem kezdenék soha tipikus helyes férfival. Általában azt vettem észre, hogy nagyon hazudósak, csajozósak, hûtlenek stb. meg nekem mindegyik olyan üresnek hat. Kell valami különleges ami megfog. A férjem sem egy szépség, mindenki le is szólta milyen csúnya, nekem mégis volt benne valami, gyerek is lett... neki pl nagyon szép orra meg szája van (szerintem)... mégis összhatásra nem kell szinte senkinek... Ha a saját szintemen lévõ férfiakkal jöttem volna össze, szerintem már a százvalahanyadikat taposnám és családom sem lenne. Ilyen egyszerû.
Kérdezõ meg egy pár kommentelõ maradjatok csak kishitûek, hogy nem lesz olyan jó nõtök. Maradjatok csak annál a hülye kategorizálásnál és pontozásnál. Legalább meghagyjátok nekem a jó nõket. Teljesen átlagos pasi vagyok, de én hiszek abban, hogy egyszer egy jõ nõm lesz, és nem fognak eltántorítani ezek a hülyeségek. Az egésznek csak kitartás és hozzáállás a titok nyitja.
Utolsó, próbálkozz csak, aztán majd talán 50 évesen, a sorozatos kudarcok után belátod, h jó nõjük csak a jóképû és gazdag férfiaknak lehet :P
Persze, de ezzel nem mondtál sok újat.
Ezek szerint Magyarország is egy elmaradott, primitív ország...
Ez az elmaradott, primitív országokban szokás, mint India. A "jó kinézet" meg a szépség totál szubjektív dolog. Nekem pl. nem jön be Brad Pitt, se Johnny Depp; akármenyire is jól néznek ki sokak szerint.
Dekoráció, társ...Ok, mindenki társat keresne, de ha szexuálisan és külsõleg taszító az illetõ, netán ápolatlan, akkor hiába értem meg vele magam barátilag. Barát lehet, de az ágyban nincs esélye. Akkor máris nem társ.
16:38 Mondom, majd 50 évesen már biztosan be fogod látni, h igazam van. Hacsak addig nem változik meg gyökeresen a nõi nem hozzáállása.
Van aki dekorációt keres, és van aki társat. Nagy különbség.
15:30 Az a baj, hogy ilyen barmokkal van tele a világ, akik nem hisznek a szépben.
Átlagos pasinak lehet jó nõje, ha okos, jó a személyisége, kedves, netán gazdag is...:-) De ronda hapsinak nem nagyon hinném...vagy csak pénzért. A nõk is nézik a külsõt. Szeretni lehet vkit a külsejétõl függetlenül, de hogy szexuálisan mennyire vonzó, az már más tészta. Nekem is van egy tüneményes ismerõsöm 120 kg-val, imádom, de le nem feküdnék vele soha!
Nekem van olyan pasi ismerõsöm, aki 156 kg (!), zabál és Zimány Linda kinézetû karcsú, szõke hosszú hajú lányokat akar magának. És csodálkozik, hogy nem áll le vele az ilyen lány.Egy 80 kg-s lánynak megtetszett, de nem állt le vele, mert neki csak a karcsú szõkék tetszenek. Inkább van egyedül. Szánom.
olvasd el az egész mondtad kérlek újra...:)
jó ezt is a korosztály válogatja, én 20on és fölöttiekrõl ebszéleke, azokat ismerem, lehet hogy a mostani 15-17 éveseknél már teljesen más hogy sõt biztos...amikor én voltam annyi, akkor még így volt... de igen ahogy szokták mondani a külsõ megfog a belsõ megtart, de ez max kapcsolatra igaz, csajozáshoz, elsõsorban a külsõ kell aztán a többi
A "szépség" csak egy tényezõ a sok közül a párkeresésben. Nem (csak) ezen múlik, hogy egy jó nõt megkap-e egy pasi, vagy fordítva.
nem uccsó, hanem az elõtti, kovácsoltvas
uccsó: tiltakozom, ennek az ellenkezõje igaz az én környezetemben. sokkal több igazán szép, csinos lányt látok kevésbé elõnyös külsejû fiúval. semmi extra nincs a magyarázatban: a fiúk túl tudnak azon lépni, h csak a külsõ számít (persze vannak és lesznek is mindig olyan éretlenek, akik ezt nem fogják fel soha) és kompenzálják mással az elõnytelen külsejüket, mert tudják, h attól még, h nem dzsordzsklúnik, igenis humorosak, jófejek, okosak. viszont a lányok nagy része önbizalomhiányban szenved, egyrészt mert a nõktõl mindenki azt várja el, h õk szépek legyenek, sokkal több teher van rajtuk, ezért kizárólag azzal foglalkoznak, h jobban nézzenek ki (nyilván itt is vannak kivételek, akik már hallottak arról a szóról, h kisugárzás). na szóval most még gyakoribb a szép lány-csúnya fiú párosítás. ennyi.
Sokan felsõ kategóriásnak tartanak van aki meg rám se néz. Ez hogy lehet? Úgy hogy mindenkinek más tetszik. Rendszerint ez úgy szokott történni, hogy aki nekem nem tetszik annak tetszem aki meg nekem tetszik annak nem tetszem. De volt már olyan barátom akire a környezetem azt mondta, hogy úristen hogy néz ki, nekem meg tetszett :)
Itt alapvetõen, azoknak szól a kérdés, akik mindig a náluk jobb nõket kergetik eredménytelenül, hogy miért nem adják lejjebb a követelményeket, és látják be, hogy nem bredpittyek...amúgy valóban sokat számít a külsõ, fõleg lányoknál, mert ugye, ott úgy meg, hogy azzal a pasival lehessen megjelenni, itt ott, a bnõk is max azért súgjanak össze a háta mögött, hogy milyen jó segge van, és ne azért hogy kiröhögjék a csajt, hogy tudott ilyen gyökérrel összejönni. Alapvetõen amelyik lány tudja magáról, hogy szép, vagy legalább kinéz valahogy, hasonlót keres pasiban, persze vannak kivételek és én is ezen szoktam nagyokat nézni, mikor bûn ronda srác, egy full bomba nõvel, járkál, na most vagy a nagy farka, vagy a dumája jó, pénze van esetleg...:D mondjuk ez vissza fele is igaz, de valahogy az gyakoribb, hogy egy jó képû srác járkál, egy ronda csajjal:) (biztos azért, mert jól tud szopni)
Azt már hallottad, hogy a szerelem vak? Közhely, de igaz. Én tapasztaltam is. Baromság ez a kategorizálás. Ismét egy béna, aki idealizmusba csomagolja a lúzerségét! Nem azért nem tud szép nõt meghódítani, mert nem egy kategóriába esnek, hanem mert BÉNA! És a bénasága leplezésére megidealizálta ezt a "kategóriába" sorolást.
Úgy látom itt nem értik mit mond a kérdezõ. Tényleg van igazság abban, hogy hasonló kaliberû emberkék ismerkedejenek, és akkor nincs akkora pofára esés. Tény, hogy relatív a szép és a csúnya fogalma, de azt azért remélem mindenki látja és felméri, hogy saját maga, hol helyezkedik el azon a bizonyos 10-es skálán. Hát ha nem, akkor csak sajnálni tudom. Véleményem szerint elég ritka az az eset, amikor egy Adonisz beleszeret egy bányarémbe.... és ennek a fordítottják is ritkán látom... (tekintsünk el az anyagiaktól)... Gondolkodjatok már el egy kicsit.
azt hiszem én értem, hogy a kérdezõ mit akar kihozni a dologból. viszont: külsõm alapján én is jobbat érdemlek, mint amilyen fiúk megtetszenek, viszont akihez illenék külsõleg, abban nincs semmi olyan, ami belsõleg is megfogna. volt már 1-2 csúnya pasim kívülrõl, aki nem azért tetszett ahogy kinéz, hanem mondjuk azért ahogy bánik velem, vagy csak egyszerûen jobban el voltam vele..(nekem pl. bejönnek a kicsit esetlenebb fiúk is, de nem ez a teljesen esetlen, anyámasszony katonája, hanem ilyen visszafogottabb kicsit) én is kaptam érte kritikát, de hát hogyha az alapján válogatnék, hogy ki hanyas számú farmert hord és milyen izompólót visel, akkor igencsak egyedül maradnék egész életemre.remélem érted, hogy mit akartam ezzel mondani. aki kívülrõl szép, az nekem nagy valószínûséggel belülrõl nem tetszik.
Én a saját kategóriámban se találok, mert csúnya fiú a csúnya lányoknak se kell, úgyhogy tök mindegy.
kovácsoltvas, megint nem mondtál okosat... csak azoknak "kell" egy szinten lenni kinézetben, akiknek semmi másuk nincs, amit felmutathatnának.
engem nem érdekelnek a pasik, csak mondom, hogy azért kinézetben többnyire egy szinten kell lenni, vagy ha nem, ezt kompenzálni, kell több elõnyösebb dologgal:) intelligencia, kisugárzás, pénz, jó duma, jó legyen az ágyban stb.
És ki számít jó pasinak? Csak hogy tényleg értsem a lényeget.
Úgy hogy férfibõl nem lesz jó nõ, így nyilván nála többnyire csak jobb nõk léteznek.
22-es "Egy férfinél azért egy nõ jobb nõnek számít, akármilyen nõies is az a férfi" Ezt mégis hogy érted???
értsd a lényegét: jobb nõket mint amilyen jók õk pasiban
"akik mindig a náluk jobb nõket kergetik eredménytelenül" Ez volt a kedvenc mondatom. Egy férfinél azért egy nõ jobb nõnek számít, akármilyen nõies is az a férfi. :)
ez 1 nagy hülyeség
A kérdező hozzászólása: Találtam, többször is. Amíg a csinos nõk után mentem, addig semmit.

Miért van ez a hülyeség az emberekben? Már bocsi, de nem állatok vagyunk. Miért nem választhatunk magunknak párt függetlenül az illető nemétől?

Én ezt nem értem, ha egyszer azt tanítja az egyház is hogy nem vagyunk állatok, akkor miért tanítják azt, hogy a szexualitás csakis az utódnemzésre szolgál, holott éppen ezért nem vagyunk állatok, mert nálunk a kapcsolat ezen része már egy más szint üt meg. És akkor ebb?l adódik a kérdésem. Nos, ha nem vagyunk állatok ugyebár,(mert az ember valóban nem állat, a tudatos szeretet, és a fejlett öntudat különböztet meg minket t?lük) miért ne lehetne például ugyanannyi esélye egy helyes lánynak egy fiúval összejönni, mint például egy aranyos srácnak? Ezzel azt akarom mondani, hogy már rég túln?ttünk, mi emberek, azon a szinten, hogy a szexualitást csak utódnemzés céljából ?zzük. De kérdem én akkor, nem mind egy, hogy milyen nem? a partnered? Miért tagadják meg az emberek önmagukat, és tudatosan korlátozzák magukat vissza az állati szintre? Pont azt tagadják meg ezzel, ami emberré tesz minket. Csak ezt szerettem volna megkérdezni:) Épít? válaszokat várok!

Legjobb válasz: Az a baj, hogy ezt próbálják elhitetni, közben az ember viszont ugyanolyan állat maradt. Igényei, szükségletei, ösztönei vannak, amiket max. felül tud bírálni, de nem tud semmissé tenni. Ha teljesen el akarna rugaszkodni az ember az állati mivoltától, akkor lemondana a szexualitásról is és a gyerekeket üvegben turmixolnák.

Az a baj, hogy ezt próbálják elhitetni, közben az ember viszont ugyanolyan állat maradt. Igényei, szükségletei, ösztönei vannak, amiket max. felül tud bírálni, de nem tud semmissé tenni. Ha teljesen el akarna rugaszkodni az ember az állati mivoltától, akkor lemondana a szexualitásról is és a gyerekeket üvegben turmixolnák.
Hát biz barátom, én szívesen ráugranék arra a nõre aki merevedést okoz.. Szívesen lennék állat, de csak a mostani technika mellett :P
Most meg akarod magyarázni, hogy normális, hogy meleg vagy?
Mindjárt még bedumáltatják magukat a [email protected] a vallásba is. [email protected] egyházat nem akartok még alapítani?
Nem vagy ép. A heteroszexualitás nem szélsõséges pontja, hanem normál alapállapota a szexualitásnak. A homoszexualitás ennek az ellenpontja, a biszexualitás meg a kettõ közötti átmenet. Mellesleg attól, mert te olyan nagyon el vagy tellve magadtól, még ugyanúgy a természet hozott létre minket, a természet és a biológia törvényei érvényesek ránk. A természet márpedig normál esetben azt mondja, hogy a hím és nõi egyed alkot egy párt. Egyébként meg biológiaórán (amiket láthatóan ellógtál) gondolom nem fogtad fel, hogy az ember is az állatvilág része. Ja, és jó pasizást!
nem kell ezzel foglalkozni. ha vki meleg, akkor meleg. õ a pasikat szereti, és kész. ma már ez normalis.
Na figyelj, az állatok se ugranak rá a másikra. Bizony néha náluk hosszabb az udvarlás, mint az embereknél. Az ember pedig igenis ösztönlény, a szexualitás pedig mind közül a legelemibb ösztön, sõt, szükséglet! A homoszexualitás pedig egy genetikai zsákutca, mert nem alkalmas a fajfenntartásra. Én élvezem az ösztöneim kiélését, tudod, azok örömérzetet okoznak. Ezért érzed magad jó, ha eszel egy finomat, alszol egy nagyot elmész a klotyóra, amikor már nagyon szorít! Lélegzel, pislogsz, megrémülsz, dobog s szíved, emésztesz stb... töménytelen ösztön és hihetetlen kevés szabad akarat. Ez van, inkább élvezd.
Kedves kérdezõ. Nem értem, mi a problémád. Én nõ vagyok, és ne haragudj, de nem tudnék egy nõvel párkapcsolatot létesíteni, mert én a férfiakhoz vonzódom, és nem a nõkhöz, és ne is akarjon senki rábeszélni a változtatásra. Vannak olyan nõk és olyan férfiak, akik a saját nemükhöz vonzódnak, és ott keresnek társat. Ez az õ privát dolguk, az enyém meg az én dolgom. Tulajdonképpen nem mindenki onnan választ partnert, ahonnan akar? Egy más dolog, hogy a felvonulásokkal problémám van, mert nálunk sajnos minden felvonulás (akár politikai akár más) balhéra ad okot, és ezt a szervezõk még nem értették meg, hogy más formában kéne megoldaniuk, így nem fog menni. De azért szerintem azokat, akik nem feltûnõsködnek, nem bántja senki.
Az ember nem az állativilágból alakult ki, hanem az állatvilágban tartozik, és az állatvilágban ugyanúgy találhatunk teremtményeket amik utónemzésen kívül is szexelnek, pl. a bonobó csimpánzok(akikkel a legközelebi genetikai rokonságban vagyunk) többet mint mi!!! És a homoszexualitást is megfigyelték náluk, ahogy más állatoknál is! A homoszexualitás nem emberi találmány, természetes dolog! Akkor lesz nem normális dolog amikor nem maguknak tartják mint a legtöbb heteroszexuális pár, hanem még felvonulnak is! Ha az zavar hogy egy heteroszexuális pár elöttem nyalja falja egymást egy tömegközlekedési eszközön, akkor miért tegyek kivételt a a homoszexuálisokkal!?
Ja, képzeld, az ember egyébként állat, tényleg állat, mert vannak növények, gombák, meg állatok. Nincs külön ember. Állatokon belül pedig gerincesek, azon belül emlõsök, majomszerûek(ebben az egyben nem vagyok biztos, de lusta vagyok guglizni), fõemlõsök és legvégül emberek.
Az meg a másik, hogy mi alapján tartod hülyeségnek azt, hogy az emberek nagy része úgy gondolja, nem azonos nembõl kell párt választani? Magyarázd el, hogy szerinted az lenne a normális gondolkodás, hogy mindenki válasszon onnan párt, ahonnan akar? Na nehogy már...Ezt te sem gondolod komolyan. Nem véletlenül van nõ és férfi.. Már a kérdéseddel is probléma van.
Az ember meg amúgy is egy deviáns állat. Ezt jobb, ha elhiszed. Felesleges megmagyarázni, hogy miért így viszonyulnak az emberek a homoszexualitáshoz. Rég rossz, hogy "túlnõttünk azon, hogy a szexualitást utódnemzésként ûzzük". Szerinted ez nem probléma??Egyszerûbb átsiklani felette, hirdetni hogy meleg vagyok. Tudod lassan odáig jutunk, hogy heteronak lenni "ciki". Sajnos ez van..
Kedves kérdésfeltevõ, az alapfeltevéseddel tökéletesen egyetértek :) Persze az emberek nagy része még egyáltalán nem érett arra, hogy a szexualitásról így gondolkodjon, ezért jórészt csak fikázást várhatsz majd válaszul. De tetszik, hogy van bátorságod megfogalmazni és feltenni ezt a kérdést. Még én sem tudtam ezt így meghatározni, pedig nekem nagyon is természetesnek tûnik, hogy egy fiú karjaiban ugyanúgy megtalálom a boldogságot, mint egy lányéban. :) A miértre egyébként nem tudok választ, csak tippelni tudok: a szabályokkal körbebástyázott magánélet kényelmes, illetve kulturális hagyományainkról is nehéz lemondani. Márpedig a heteroszexualitás nagyon is mélyen része a kultúránknak. Szóval nem olyan egyszerû ez. Ettõl függetlenül én azt látom, hogy a szexuális forradalom ma is zajlik, a nemi identitás eddig nagyon szigorú határai is oldódnak kicsit, és szép lassan megszûnik majd az emberek szexualitásának ilyen vagy olyan skatulyákba sorolása, és a skatulyák alapján történõ ítélkezés. Szerintem sokkal szabadabb, szexuálisan teljesebb életet élhetnénk így. Igazából kedvem lenne vagy száz évre lefagyasztatni magam, és megnézni ezt a jövõbeli társadalmat :)
Oksa, akkor te nem hülye bu*i vagy, hanem okos bu*i! Így már jobban esik? Amúgy meg nem véletlenül lehet csak nõnek és férfinak gyereke. Ha lehetne a bu*ziknak is, akkor továbbadnák a selejtes génjeiket és méghülyébb gyerekek születnének, mint most...
A kérdező hozzászólása: 29, az embernek valóban köze van az állatvilághoz, mégpedig annyi, hogy onnan ALAKULT ki. olvass egy kis wiki-t kérlek, ott le van írva részletesen, mielõtt hülyeségeket mondasz, és kielégítõ tudás, illetve tájékozatlanságod révén, más embereket próbálsz nevetségessé tenni! Mellesleg kikérem magamnak hogy ellógtam az órákat, 5-ös tanuló voltam, az más dolog hogy volt amivel nem értettem egyet pl pár dolog ami az õskort illeti, viszont még a tankönyv is, sõt Darwin könyve is így kezdõdik " ez csak elmélet ". Üdv!
@00:01: Gondolom, amikor szeretkeztél a barátnõddel, akkor is keményen harcoltál az ösztöneiddel. Én értem mit akarsz mondani, én is agyaltam már ilyeneken, de felesleges ezzel foglalkozni. El kell fogadni a helyzetet, találni egy párt és szeretni, meg kiélvezni az élet által adható összes örömet (szerelem, szeretet, család, szex...).
Az ókori nagyjai akkor már tudhattak vmit...Õk a méltó szellemi partnerben találták meg szexualis partnereiket is, aki leginkább így csak férfi lehetett. Hová süllyedt a világ azóta?!
A kérdező hozzászólása: Az embert pontosan az teszi emberré, hogy felül tud kerekedni állati ösztönein. Vagyis mondjuk nem ugrassz rá egy nõre az utcán, ha a látványra merevedésed lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok meleg, éppen most szakítottam a barátnõmmel, de ha egy srácba szeretnék bele, akkor sem mondanám azt, hogy meleg vagyok. Egyszerûen agy jött ki:) a hetero szexualitás, és a homoszexualitás, csak egy-egy szélsõséges pontja a szexuális irányultságunknak;)
Az emberi szexualitás nem a fajfenntartást szolgálja. Élvezetbõl csináljuk, nem ösztönbõl. Ha csak fajfenntartani akarnánk, akkor nem szexelnénk gumival, antibébitablettával, hüvelykúppal, spirállal és egyéb marhaságokkal - hogy az orális, anális és egyéb, gyereknemzést biztosan nem eredményezõ szexuális praktikákat ne is részletezzük. Ha viszont a szexualitásban ilyen fontos az örömszerzés és ilyen kevéssé fontos - sõt, az esetek túlnyomó többségében nemkívánatos - a gyereknemzés, akkor miért is lényeges, milyen nemû a partner? Az ember is állat, valóban. De van egy fontos különbség: az ember élvezi a szexet, az állatok általában "csak csinálják". Az egyetlen állat az emberen kívül, akirõl tudjuk, hogy élvezetbõl szexel, a delfin. És mit ad isten, a delfineknél is megfigyelték a szexuális viselkedések széles skáláját, a biszexualitástól kezdve az orális szexig. Tehát úgy látszik, a szexualitás és a gyereknemzés viszonya náluk sem olyan egyértelmû :)

Miért nem találják soha meg az emberek az életben a valódi tökéletesen megfelelő párjukat. Miért nem találnak egymásra ebben a világban?

Legjobb válasz: Mert nincs eleve elrendeltetett tökéletes párja senkinek. Mindenki maga dönti el ki neki a tökéletes.

Mert nincs eleve elrendeltetett tökéletes párja senkinek. Mindenki maga dönti el ki neki a tökéletes.
Az elsõ hozzászólónak van nagy igazsága! Sajnos manapság már nem divat a normális párkapcsolat nagy többség az új divat felé fordul! homo bisex és hasonló hülyeségek!
Túl bonyolult lények vagyunk, mindenki különbözik valamilyen szinten a másiktól. A primitívebb élõlényeknek sokkal könnyebb párt találni.
Mert gyorsan halalálra unnák magukat.
Mert a média elbszta a dolgokat.
-.-
A kérdező hozzászólása: "Csak késõbb, amikor már nem lehet gyermekük jönnek rá, hogy mekkora hiba volt ..." Ez a kulcsmondat. Ez nem csak nekik lesz hiba, hanem a másik fél is ugyanígy járhat az õ hülyeségük miatt
Így van, vagyunk páran. Én is itt vagyok és én is boldog vagyok a párommal 20 éve. Persze, hogy vannak vitáink, hiszen önállóan gondolkodunk. Vannak hibáink is, ezeket megtanultuk elfogadni. Megismertük, megszerettük egymást és ásó, kapa, nagyharang. Nagyon sokan olyan álmokat kergetnek maguk elõtt, amelyek elérhetõek, de nem biztos, hogy szükségük van rá. Csak hajszolják magukat elõrébb: jobb autó, nagyobb ház, stb. Mindenki bele van csömörödve a munkába, hogy elõre jusson, hogy többnek látsszon annál, ami valójában. És közben sokan elfelejtenek normálisan viselkedni, emberi módon bánni a másikkal, vagy akár mindenkivel. Ugyan hogyan találnának egymásra normálisan ezek az emberek? Néha van egy-egy kivétel, de ma már teljesen megértett divat szinglinek lenni. Csak késõbb, amikor már nem lehet gyermekük jönnek rá, hogy mekkora hiba volt ... 43/F
Vagyunk azért páran, akik megtaláltuk a párunkat. De tudni kell, hogy tökéletes ember, tökéletes kapcsolat nincs, legalábbis nem pottyan magától az ölünkbe. Néha, ha szerencsénk van, találkozunk valakivel, akivel idõvel az igazivá válhatunk egymásnak, de ezért tenni kell.
média? csak az akik ezeket figyelik ott kezdõdik a nõkbõl több van, innen már borul, hiszen nem egyenlõ a két oldal szóval eleve nem lehet mindenkinek párja
#1 hát persze, a média...
vannak kivételek akiknek sikerül megtalálniuk.
Mert mindenhol azt mondják hogy van egy tökéletes párja az embernek de ez alapvetõen hazugság mert nincs olyan ember akiben valami nem zavarná a másikat. Ha véletlen tökéletes lenne akkor meg az zavarná hogy mellette alsóbbrendûnek érzi magát. El kell fogadni a kisebb hibákat.
A kérdező hozzászólása: "Tény, hogy a magyar nõk nagyon mûveletlenek és sokszor ostobák (tisztelet a kivételnek persze), sajnos szappanoperákon és kiskegyeden szocializálódtak, ez részben a (most majdnem azt írtam, hogy söldfötét) földsötét mûveletlenségüket és a fehér paripán érkezõ herceg betoppanásáról szóló tévhiteiket, igényeiket is kialakította. Volt alkalmam tapasztalni élõben is, unokatesómon, aki egy görög isten külsejével rendelkezik, aranyszívû, okos, intelligens, stabil állása, szeretõ családja van, van humora - és mégis nagyon nehezen talált barátnõt. Annyi volt a bûne, hogy nem a legújabb márkás cuccokban jár, nem német autóval gurul a dizsi elé - tekintve, hogy dizsibe sem jár - és hasonlók. Mostanra hálistennek talált egy nagyon helyes lányt, szorítok is, hogy tartós legyen, mert elkeserítõ volt látni, ahogy szenved. "

Miért gáz ha jóval midösebb tölünk a párunk? Ezt miért nem tudák elfogadni az emberek?

Legjobb válasz: mert ha te 28 õ meg 78 éves lesz akkor fäsza lesz.

mert ha te 28 õ meg 78 éves lesz akkor fäsza lesz.
én sem értem.. szerinted gáz, hogyha 14 éves lány 19 éves pasival van?
Szerintem nem gáz ! Sõt egyenesen jó ha idõsebb a pasi! Persze vannak határok! Az érettebb pasik már komolyabban gondolkoznak! Nekem 10 évvel idõsebb a férjem! és nagyon jól elvagyunk! Nem tudnám elképzelni egy kb. velem egyidõs pasival az életem!
Én is szeretek lefeküdni 35-50 közötti nõkkel, de a legkirívóbb esetben is -amire még nem volt példa- maximum néhány évnél tovább nem lennék eggyel sem. Az elsõnek igaza van. Ha nõ vagy, gondolj bele, õ mondjuk 20 évvel idõsebb. Ha komoly kapcsolatot akarsz vele, akkor mire te mondjuk még csak 35 leszel, õ már 55. Ez nem csak azt jelenti, hogy míg te legszívesebben rommá keféltetnéd még magad valakivel addigra õ már a mûfogsorát ragasztja, hanem hogy valószínûleg egy igen komoly nagypapa fíling lengi már körül õt és nem fogják érdekelni az élet olyan dolgai, amik téged esetleg még igen. Eléggé megnéznek, ha az utcán smárolok egy bõven anyuka korú nõvel, de én például [email protected] Valószínûleg azért, mert az emberek azt hiszik, hogy leginkább egy velük egykorú emberben találhatják meg az igazit, miközben az egykorúak közt is ugyanannyi a válás, szétmenés, mint eltérõ korosztályúak közt. 28/F
Szia! Pontosan hány éves emberekre gondolsz? Nekem is az idõsebbek tetszenek, de én már felnõtt ember vagyok, nem tini, szóval azért van különbség szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én 23 vagyok és a kedves 45, és én ugy érzem, hogy már, gyerek koromban sem voltam gyermek, mert hamar felkellett nöjjek!!Másrészt a kislányom apja elhunyt fiatalabb volt tölem és utöt, vert, ívott mert ez volt a dívat és az élet!Nekem a kislányom biztonsága is számit és az, hogy együtt szeressenek benünk!De most nem?

Miért akadnak ki az emberek, ha egy fiatal pár egymást nem úgy nevezi meg, hogy a barátnõm vagy a barátom, hanem a párom?

Nem értem. Pasimnak meg nem fogom hívni, arról nekem az érdekkapcsolatok jutnak az eszembe, ráadásul tényleg a párom, õ egészít ki, nagyon sok dologban megváltoztam pozitív irányba, mióta együtt vagyunk, ez se 3 hónap, hanem majdnem másfél év. Persze, nem megszokott, de szerintem nem kéne, hogy ezen fennakadjanak sokan, nem értem miért kiakasztó.

Legjobb válasz: Mert párja a zokninak van:D

Mert párja a zokninak van:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!