Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az emberek a helyettesítő (1 db)

Miért nem ismerik az emberek a helyettesítő orvos fogalmát?

Nem el?ször olvasom,hogy most nem tudok elmenni az orvosomhoz mert szabin van és csak akkortól rendel. Miért nem mennek el az emberek ahhoz aki helyettesíti? Azt értem ha a másikhoz valamiért bizalmatlanok. De itt nem err?l van szó. Nincs orvos mert szabin van ergo nincs kihez menni.

Legjobb válasz: Talán mert az orvos bizalmasuk õ jobban ismer minket mint a másikat és nem szeretnének újból kitárulkozni , sokkal könnyebben elmagyarázza a saját orvosának a problémáit , mint egy vad idegen embernek. Én is és gondolom és más se szeret más orvoshoz járni de ha fontos vagy sürgõs megtesszük , de ha nem sürgõs és ráér a " dolog " akkor inkább megvárjuk a saját orvosunat és szerintem TE is így vagy ezzel.

Talán mert az orvos bizalmasuk õ jobban ismer minket mint a másikat és nem szeretnének újból kitárulkozni , sokkal könnyebben elmagyarázza a saját orvosának a problémáit , mint egy vad idegen embernek. Én is és gondolom és más se szeret más orvoshoz járni de ha fontos vagy sürgõs megtesszük , de ha nem sürgõs és ráér a " dolog " akkor inkább megvárjuk a saját orvosunat és szerintem TE is így vagy ezzel.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, de itt csupa olyan kérdés van amivel fontos lenne mielõbb orvoshoz menni. pl gyerekem 2 napja szájpenészes mivel kezeljem. 3 napja megy a hasam kismama vagyok stb. csupa akut eset amivel nem biztos, hogy várni kellene.,
Talán azért mert hülyék? Ha nincs komoly bajom, én sem megyek másik dokihoz, de azért olyan esetekben, amiket te is leírtál, én elmennék máshoz is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szanatóriumba ki utalhat be? (esetleg fizetős szanatórium? )

Milyen orvos?Háziorvos, szakorvos?(esetleg van fizetős szanatórium?)
Komoly betegségekkel rendelkezek amiket már nem tudok elviselni.Vastagbeles probléma és prosztata gyulladás.Utóbbi már annyira fáj, hogy képtelen vagyok megmaradni...meg még dolgozzak is mellette stb.
Ha be is utalnak, infúziót kaphatok-e?(sima sós oldat)

2

Legális az, ha veszek a gyógyszertárban vény nélkül kapható gyógyszert, majd pedig azt árulom? Milyen engedély kellene ehhez?

Nagy kiszerelésben minden olcsóbb, vevőket pedig találnék, akik vennék tőlem. De legális ez?

6

A barátommal való együttlétek után nálam állandó felfázási tünetek jelentkeznek. Erre neki azt mondták, hogy csináltasson valami. Sperma. Vizsgálatot? (->)

Az ilyet hol lehet megcsináltatni? Vagy hova kell bevinni?

9

Mire mullik el? (SOS LENT)

Ma kipróbáltam Herbált!! és 6 kor szivtam és még mindig érzem mire mullik el ugye nem halok meg?

9

Betegen lehet menni tüdőszűrésre?

Meg vagyok fázva, ilyenkor lehet tüdőszűrésre menni, vagy nem tanácsos, be sem engednek?

2

Kezelt epilepsziás orvos dolgozhat az egészségügyben?

10

Ha beteg lettem, orvosnál kaptam táppénzes papírt, de a munkáltató úgy jelentett le, mintha dolgoztam volna (jelenléti ív) és nem adtam le a táppénzes papírt, akkor a munkáltatónak kiderülhet valahogy, hogy én amúgy táppénzre jogosult lettem volna?

2

Ha a dokival iratom fel a c vitamint (por alak), akkor az olcsóbb lessz nekem a patikában? Ha igen mennyivel?

Fizetem a tb-t :-)

2

Az IU/mL érték megegyezik az U/mL értékkel? Vagy hogy kell őket átváltani?

0

Atya ég, mire számíthatok?

Nemrégiben voltunk orvosnál, továbbküldtek és kiderült, hogy tumor van a májamban. Biopsziát vettek, és sajnos rosszindulatú. Mindig is egészségesen éltem, különösen ügyeltem erre! Ráadásul nem hiszem, hogy 13 évesen ez a legjobb :((((((
Meg ha esetleg felépülök, anyámék mindentől óvni fognak? Járhatok hülye vizsgálatokra egész életemben???? Én ebbe bele fogok rokkanni! :'(

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!