Találatok a következő kifejezésre: Miért nem az Outlook (16 db)

Miért nem küldi el az outlook a leveleket?

Olyan problémám van az outlookban hogy a levelek megérkeznek de el menni nem mennek el... T-home-os netr?l van szó minden létez? internetes beállitás segitséget végig probáltam...

Legjobb válasz: Ha letölteni letölti, viszont nem küldi a leveleket akkor az SMTP kiszolgáló nincs jól megadva. Sok e-mail kliens (freemail, citromail, stb.) nem támogatja az SMTP alapu levélküldést, ami az outlook alapja. Outlook -> eszközök -> fiókbeállítások. Itt válaszd ki a használt fiókot, és nyomj a módosítás ikonra. A kimenõ levelek kiszolgálójához pedig írd ezt: mail.t-online.hu A bejövõ levelek kiszolgálója maradhat úgy ahogy volt! Remélem ez segített!!!

Ha letölteni letölti, viszont nem küldi a leveleket akkor az SMTP kiszolgáló nincs jól megadva. Sok e-mail kliens (freemail, citromail, stb.) nem támogatja az SMTP alapu levélküldést, ami az outlook alapja. Outlook -> eszközök -> fiókbeállítások. Itt válaszd ki a használt fiókot, és nyomj a módosítás ikonra. A kimenõ levelek kiszolgálójához pedig írd ezt: mail.t-online.hu A bejövõ levelek kiszolgálója maradhat úgy ahogy volt! Remélem ez segített!!!

Miért nem működik úgy az Outlook Expressem mint korábban?

Régebben, ha e-mailben hivatkozást(aláhúzott webcímet) kaptam, rákattintás után megnyitotta.

Legjobb válasz: Outlook Express soha nem mûködött rendesen! Hihetetlen hogy vannak még emberek akik ezzel szívnak. Kösd be az emaileket egy Gmail (link1) fiókba, vagy ha mindenképpen számítógépen akarod tárolni a leveleket használj Thunderbird-öt http://www.mozilla.org/thunderbird link1 http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=hu&answe..

Outlook Express soha nem mûködött rendesen! Hihetetlen hogy vannak még emberek akik ezzel szívnak. Kösd be az emaileket egy Gmail (link1) fiókba, vagy ha mindenképpen számítógépen akarod tárolni a leveleket használj Thunderbird-öt http://www.mozilla.org/thunderbird link1 http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=hu&answe..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet, le is töltöttem, mûködik is, de a mailben kapott hivatkozást ez sem nyitja meg, ha rákattintok, csak pirosan felvillan.

Microsoft outlook programmal miért nem tudom megnézni az e maileimeket, amikor régen sikerült?

Betudtam lépni, de a levelek nem akarnak megjelenni. Mit kell tennem hogy láthatóvá váljanak? Semmi levél nem akár kijelenni de viszont várok egy fontos e mailt.. Segítsetek!!

Legjobb válasz: Ha nincs beallitva (POP, SMTP server, user name, password, etc.) semmi az Outlookban, akkor varhatod azt az emailt....

Ha nincs beallitva (POP, SMTP server, user name, password, etc.) semmi az Outlookban, akkor varhatod azt az emailt....


Az Outlook (2003) miért nem küldi ki a levelet az újonnan beállított mail címről?

A szolgáltató oldalán sikerült beírnom az új mail címet, de csak fogadni tudok, küldeni nem. Az Outlookban kell vmit beálítani, v. a UPC oldalán böktem el valamit?

Legjobb válasz: Outlookban valószínûleg rosszul állítottad be az SMTP szervert. (kimenõ levelekhez kell, a szolgáltatód oldalán biztosan meg lehet nézni valahol)

Outlookban valószínûleg rosszul állítottad be az SMTP szervert. (kimenõ levelekhez kell, a szolgáltatód oldalán biztosan meg lehet nézni valahol)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!
Ez jó kérdés. Erre én is kíváncsi lennék.
A kérdező hozzászólása: Ha jól látom más sem tudja :(
Páromnak 2003 van, õ is így járt. Megfejtés nincs. Viszont az az érdekes, hogy a webes felület ugyanaz, de a 2010-es Outlookba nem kerül bele a beérkezettbe a weben elküldött levél. Lehet, hogy az Outlookban van valami hiba? Mivel én IMAP-os megoldást használok, nekem az elküldött az elküldöttben jelenik meg. A másik érdekesség, hogy hiába van úgy beállítva a másik gépen, hogy ne maradjanak a szolgáltatónál a letöltött levelek, a gmailos mindig ott marad.

Miért nem jelenik meg a beszúrt kép az Outlook expressben? Ez a hiba csak akkor jelentkezik ha az egér jobb gombjával kattintok a képre és a küldés-levélként opciót választom!

Szóval a beszúrt kép helyett csak egy pici szines kockát tesz be! Ellenben ha így elküldöm a címzett megkapja a kiválasztott képet vagy épp egy Smileyt!!! Rendszerem: Windows xp és az Otlook esspress6! Segítsetek ha tudtok!

Miért van az, hogy a nekem elküldött képek Outlook 2013-ban nem jelenik meg, csak egy fekete keret?

képek,Outlook

Legjobb válasz: Egyszerûen nem tlálom a módját,hogy hogyan töltsem le.

A kérdező hozzászólása: Egyszerûen nem tlálom a módját, hogy hogyan töltsem le.

Miért nem tudok küldeni az Outlook-ból?

A számítógépünkön több fiók is van, mindenki használ Outlook-ot levelezésre. Én is...használnék, de nekem - bár ugyanazok a küldés/fogadás és Email fiók beállításaim, mint a többieknek még sem küldi el őket, míg másnak egy szempillantás alatt. Szerintetek mi lehet az oka? És segítség, hogy meg tudjam csinálni? Előre is köszönöm. Ha fontos, akkor elmondom, hogy DIGI-sek vagyunk!

Ha nem az otthoni internet-kapcsolatomat használom (Invitel/Dunaweb), hanem wifit, akkor az Outlookban miért nem működik az email-küldés, csak a fogadás?

A kimen? üzenetek kiszolgálóját kéne átállítanom? Mire? Ha ezt átállítom, az otthoni email-küldéskor ismét vissza kell állítanom?

Legjobb válasz: Szia. Igen, azokat. Azét a szolgáltatójét kell beállitani amelyiknek a wifi-jét használod. Használj G-mailt, aminek saját kiszolgálói vannak , igy nincsenek vele ilyen gondok. Sok sikert. Üdv.

Szia. Igen, azokat. Azét a szolgáltatójét kell beállitani amelyiknek a wifi-jét használod. Használj G-mailt, aminek saját kiszolgálói vannak , igy nincsenek vele ilyen gondok. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Wifit használok és nem tudom, ki a szolgáltató. Állítólag a google smtp-beállításaival is tudok a saját email-címemrõl küldeni, de mik ezek a beállítások?
A kérdező hozzászólása: coopper, köszönöm szépen, sikerült! Csak az maradt ki a leírásból, hogy egy gmailes email cím is szükséges hozzá.
Szia. Elõször is gratula. Másodszor szerintem benne van : "Lehetõség van levél küldése során a gmail.com SMTP levélküldõ szerverének használatára is, amennyiben rendelkezik egy ott regisztrált e-mail fiókkal." Üdv.

Miért nem küldi el az outlook a levélpapírt?

van valakinek valami ötlete? van hozzá frissítés?

Legjobb válasz: Mármint a hátttérképet? És tudod, hogy a fogadó kliense/webmailja meg tudja majd jeleníteni rendesen?

Mármint a hátttérképet? És tudod, hogy a fogadó kliense/webmailja meg tudja majd jeleníteni rendesen?
A kérdező hozzászólása: igen azt! hogy érted?
A kérdező hozzászólása: remélem meg tudja! :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!