Találatok a következő kifejezésre: Miért nem abszolút (30 db)

Miért nem lehet elérni az abszolút 0 fokot? Azaz a 0 Kelvint.

Legjobb válasz: A termodinamika III. fõtétele szerint: Az abszolút zérus fokhoz közeledve a kémiailag egységes anyagok entrópiája a zérushoz tart. Ennek alapján az is belátható, hogy ezen hõmérséklethez közeledve az anyagok fajhõje is zérushoz tart, amibõl következõen az abszolút zérus fok soha nem érhetõ el, hiszen ezen 0 K hõmérséklet közelében az anyag fajhõje rendkívül kicsi, vagyis a legtökéletesebb hõszigetelés ellenére felvett igen kis hõmennyiség is megemeli a test hõmérsékletét.

A termodinamika III. fõtétele szerint: Az abszolút zérus fokhoz közeledve a kémiailag egységes anyagok entrópiája a zérushoz tart. Ennek alapján az is belátható, hogy ezen hõmérséklethez közeledve az anyagok fajhõje is zérushoz tart, amibõl következõen az abszolút zérus fok soha nem érhetõ el, hiszen ezen 0 K hõmérséklet közelében az anyag fajhõje rendkívül kicsi, vagyis a legtökéletesebb hõszigetelés ellenére felvett igen kis hõmennyiség is megemeli a test hõmérsékletét.
Azért egy kiselõadást nem fogok megírni helyetted. Annak az a lényege, hogy felkészülsz rá, keresgélsz. Megtanít megtalálni az információkat. Keresgélj a neten a termodinamika III. fõtételével kapcsolatban, mert az megadja alap okot.
Szerintem a gyakorikérdések.hu nem rossz hely egy kiselõadás elkezdéséhez. Gyûjtsd innen össze az értelmes információkat, nézz körül wikipédián, utána az ottani linkekkel és az itt kapott kulcsszavakkal tudsz tovább kutakodni. Hamar ki fog kerekedni egy szép elõadás ha szánsz rá egy kis idõt. Én sajnos konkrétan nem sokra emlékszem az errõl tanultakról, csak annyira, hogy termodinamikailag lehetetlen (ezt már elõttem értelmesebben leírták) illetve, hogy 0 Kelvinen egyszerûen megállna a molekulák rezgése, ami nem nagyon müködhet a mai elképzeléseink szerint.
A folyékony gázok is jól megközelítik, a hétköznapi gyakorlatban ezt szokták bemutatni, pl. nálunk minden iskolás látta 1x, 2x a helyi oxigéngyárban amikor tanulmányi kirándulás volt. Érdekes volt amikor beletettek egy almát, vagy répát, aztán úgy tört el mint a porcelán, amikor leejtették...
mert hõt elvonni csak hidegebb dologgal lehet.
Lehetséges hogy nem lehet elérni bár azért már voltak szép eredmények mint pl az 500 pikokelvin nem olyan régen.
Azért, mert ahogy közelítesz, nagyon lecsökken az anyagok fajhõje. Már attól is melegszik, ha megvilágítod, vagy hang éri (az is energia, ugye). Ezen kívül egyre nehezebb hûteni: mégis MIVEL hûtöd, ami még nála is hidegebb? Tulajdonképpen az lenne a feladat, hogy egy minden irányban rezgõ anyagnak úgy adj át energiát, hogy ez a rezgését csökkentse: tehát ahogy rezeg, pont ellentétes energia kellene - molekulánként.
A kérdező hozzászólása: Õõ, azt elfelejtettem leírni, hogy ez egy kiselõadás lesz. Köszönöm amit leírtál, biztosan igaz, de nem értek belõle egy kukkot sem! De tényleg köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! már találtam a neten infókat! Köszi azért mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Nem is kértem, hogy írd meg helyettem, csak hogy magyarázd el, amit írtál!

Miért nem tudok abszolút felizgulni a barátomra? Nem ő lenne az aki kell nekem?

Az a problémám, hogy nem igazán, s?t egyáltalán nem tudok felizgulni a páromra! Valahogy nem is szerettek vele lefeküdni, nem szeretek vele szexelni! Inkább kikerülöm ha lehet a dolgot! Az is egy nagy probléma,hogy ? nem igazán jó az ágyban! Már beszéltem vele err?l de nem mentem vele sokra!

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem irókkal...szerintem nem õ az igazi,nem õ kell neked,más ok nincs arra hogy nem izgulsz fel...keress olyan partnert akit jobban szeertsz és jobban összeilletek szexuálisan is!

Egyetértek az elõttem irókkal...szerintem nem õ az igazi, nem õ kell neked, más ok nincs arra hogy nem izgulsz fel...keress olyan partnert akit jobban szeertsz és jobban összeilletek szexuálisan is!
Hát akkor bizony nem szereted igazán.
Ez nem a te hibád, egyszerûen nem illetek össze szexuálisan. Keress olyan pasit, akinek már a látványától is nedves leszel! Hidd el, van ilyen! :)
Szerintem sem illetek ossze, keress vki mast magadnak. ha most ilyen kesobb sem fog megjonni az az erzelem. raadasul ha a pasi nem is jo az agyban es fogalma sincs h mit kell csinalnia az eleg gaz. en is voltam ilyen helyzetben, pedig a srac rendes volt, de nem volt megfelelo kommunikacio kozottunk ill en meg erzelmileg nem voltam tul egy elozo kapcsin, tovabba a srac nem tudta mit kell csinalni az agyban es en szeretem ha a pasi tudja mit kell csinalni az agyban. egyszeruen ez van. hidd el ez frusztral teged is meg a pasit is ugyanugy es nem fog kidolgozodni igy egyszerubb ha mind a ketten mashol kerestek es nem raboljatok egymas idejet foloslegesen. en is ugy voltam h kerultem a dolgot aztan lattam a pasin h frusztralja, es sokszor volt olyan rideg a levego kozottunk.. hidd el nincs ertelme...
lehetséges, hogy nem vagy még érett a szexre? szerintem egyelõre pihentessétek a témát, és ha hónapokkal késõbb sem kívánod meg a párodat, akkor valóban nem õ az igazi.

Miért nem kívánom abszolút a párom?

lassan 4 éve vagyunk egyutt es az elejen kb masfel evig minden rendben volt. en nagyon szerettem vele szexelni...o az az igazi ferfi akire mindenki(persze vannak mas izlesuek) vagyik. jo kepu tetovalt izmos, ennek ellenere nagyon figyelmes es erett. 22eves.

Legjobb válasz: Emberek! Létezik még Fuckyeah GYIK???

Emberek! Létezik még Fuckyeah GYIK???
mi a gond? miért nem kívánod? milyen gyakran szeretkeztek?
vagy nem nézel már úgy rá mint egy férfire, vagy vmi fogamzásgátló tönkrevágta a hormonrendszered
Nekem is így kezdõdött az út a szakítás felé.. elõször a szexundor vele... utána már a jelenléte is irritált.. szerintem minél hamarabb szakíts vele. Tudom hogy nem megy könnyen, de fokozatosan próbálj levállni tõle.
30 év után is lehet jó a szex. Ha már 4 év után szar, fõleg ennyire hogy undort kelt benned, akkor ott gáz van. Szakítani kell.
elõször az okot keresd.
gyerekek! akkor menjünk már végig és kérdezzük meg anyut meg aput hogy olyan jó még az együttlét?!!?
Akkor maradj vele együtt és szenvedj. Nekem aztán mindegy. De õt is becsapod, neki is jobb lenne egy olyan lánnyal aki kívánja és szeret vele szexelni. Neked hogy esne, ha megtudnád, hogy a barátod szinte undorodik attól ha hozzáérsz ? Én nm bírnám elviselni a tudatot és lehet, hogy én magam szakítanék.
A kérdező hozzászólása: en nem akarok szakitani nekem o nem csak egy pasi :(((
Én is 4 évig voltam együtt a volt barátommal, de a végén már abszolúz idegesített, ha szexelni akart és minél gyorsabban túl akartam lenni rajta, de közben más pasikra meg vágytam. Szakítottunk. 22L
Hihetetlen, én el nem tudom képzelni, hogy ilyen megtörténjen. (Ok, eddig 3 éves olt a leghosszabb kapcsolatom.) A helyetekben párterápiát, vagy valami hasonlót ennék igénybe.
hagyd ott akkor.
A kérdező hozzászólása: szornyuu es ot nagyon megviseli
szerintem ez normalis, vagyis énis éreztem hasonlót, hogy szeretem meg nagyon jó vele, de ugy éreztem hogy ugy izgatni mint a legelején ahogy izgatott csak egy másik férfi tudna, öt már ugymond megszoktam és nem volt olyan izgató már... van benne valami abban amit olvastam egyszer hogy a nõk nagy százalékának nem attól van a gyereke akivel épp együtt van, együtt él....
Egyszerûen elmúlt a vágy a másik iránt, ez ellen nem tudsz mit tenni. Kihûlt belõled az a bizonyos vágy a párod felé. Illetve ráuntál. A szexet is meg lehet unni a másikkal, ha nincs benne soha semmi változás, fõleg 4 év alatt.
A kérdező hozzászólása: annyira de annyira rossz azt latni, hogy nemely embernek annyi a valasza hogy "akkor hagyd ott, dobd ki" nem eldobni kell hanem rendbe hozni, es ha nem akarnam rendbe hozni nem tettem volna fel a kerdest. a normalis valaszadoknak koszonom szepen !!:)

A "politically correct" kifejezést miért nem "udvariasan / tapintatosan korrigált" formában használjuk az abszolút félrevezetõ "politikailag korrekt" helyett?

Kifejtem, miért kérdezem: A „political correctness” és a „politically correct” kifejezések magyarosítása véleményem szerint eléggé rosszul sikerült, vagyis nem sikerült, mivel a magyar fogalmazás egyértelmûen a politikához köti. Jelen kifejezéssel kapcsolatban jómagam inkább az angol nyelvi etimológiából indulnék ki a magyarosításban, a következõképpen: polite = udvarias politely = udvariasan politic = furfangos, körültekintõ, okos, politikus, ügyes politics = politika political = politikai impolitic = célt tévesztett, hibás, meggondolatlan, nem célravezetõ, nem politikus, oktalan, ügyetlen correct = beigazít, ellensúlyoz, helyesbít, kiigazít, kijavít, korrigál, megbüntet, megfenyít, rendreutasít A fentiek alapján én pl. az „udvariasan v. tapintatosan korrigált” kifejezést javasolnám, mivel a „politikai korrektség” és a „politikailag korrekt” forma félrevezetõen sugallja a megfogalmazás mód politikában kitüntetett szerepét, holott a hétköznapi életben is nagy szükség lenne a stílus olyanmód kifejezhetõ minõsítésére, ami az elõzékenységet hangsúlyozza, nem a taktikázást. További linkek a témában: Political correctness

Legjobb válasz: Ha nem tévedek ilyenkor szokták alkalmazni a "get a life" kifejezést.

Ha nem tévedek ilyenkor szokták alkalmazni a "get a life" kifejezést.
Szerintem teljes tévedésben vagy, amikor a "polite"-ot a "political"-hoz próbálod kötni. Ennyi erõvel köthetnéd a "police"-hoz is, elvégre az is a görög '"polis"-ból jön vagy mi. A "polite" módhatározós formája nem a "politically", hanem simán a "politely". Egyébként az általad is linkelt http://en.wikipedia.org/wiki/Political_correctness oldalon leírja részletesen a kifejezés eredetét, amibõl világosan kiderül, hogy VALÓBAN a politikai szempontból való helyességet értették rajta, és nem az udvariaskodást. Valójában a ma élõ kifejezésnek SEM az udvariasság, hanem a számonkérhetetlenség a jelentése. Pl. egy politikust aki a "néger" szót használja, vádolhatnának beszédmodorral, ezért a nyilvános szereplések esetében a POLITIKAILAG KORREKT "fekete" szó az elfogadott, amivel a beszélõ elkerüli az efféle vádakat. Ez a kifejezés jelentése és NEM a tapintatosság szándéka.
A kérdező hozzászólása: Na, ez egy korrekt válasz volt! Thanx! ):o)
Kössz :D bocs ha kioktatóan hangzott, nem volt szándékos (+volt egy elírásom: "vádolhatnának rasszista beszédmodorral" (simán beszédmodorral vádolni nyilván nem lehet valakit ;p)

Miért nem kapcsolodik be a laptot? Abszolut nem indul el.

Van egy Dell latitude d505 laptop. A baj az,hogy az este másoltam át stick-r?l filmeket,10et.Minden ok volt,viszont ma délben probáltam bekapcsolni és abszolut nem indult el.Nem "reagál" a bekapcsoló gombra. Azt irta az este,hogy még másfél órát tart az akú. Beraktam töltödni,de ugysem indul el. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Elirtam...* LAPTOP

A kérdező hozzászólása: Elirtam...* LAPTOP
ha be van dugva a konnektorba és ha az aksi is benne van, akkor elvileg egy lednek világítania kéne(vagy töltõdik, vagy fel van töltve) ha ez nem ég, akkor a töltõvel lesz valami
A kérdező hozzászólása: Köszi. Végülis a huszadik ideges gombnyomásra beindult. :-)

Életemben először találkoztam férfi nemiszervvel, és nagyon szeretem a barátomat, és abszolút olyan ösztönösen jött minden, miért nem volt bennem semmi félelem?

Teljes nyugodtsággal vertem ki neki,mintha már annyival találkoztam volna,és ez tényleg ennyire ösztönös,és másoknak is ilyen könnyedén ment először?? L/17

Legjobb válasz: Néztél már pornót? Gondolom nagyon szereted és kívántad, ezért verted ki neki élvezettel.

Néztél már pornót? Gondolom nagyon szereted és kívántad, ezért verted ki neki élvezettel.
Nekem is ment elsõre minden :D
Az elsõ aktus nem a szûzhártya miatt lesz érdekes. Akkor is fájhat ha elszakadt már. Ha teljesen el tudsz lazulni és nem görcsölsz azon h mi hogy lesz meg mit kéne csinálnod akk menni fog :D Ajánlom h misszionáriusban csináljátok és mindenképp óvszerrel.
A szeretkezés teljesen természetes, egészséges, ösztönös dolog. Úgy megy, ahogy az anyatermészet kitalálta, nem kell izgulni.
A kérdező hozzászólása: Igen néztem:) Igen, biztosan szerez azért úgymond onnan tapasztalatot..de az elsõ együttlét is esetleg mehet ilyen könnyedén, ha már tudom, hogy elszakadt a szûzhártyám más körülmények között??
velem ugyanez volt csajnal amikor eloszor smaroltam vele, olyan termeszetesen markolasztam minden porcikajat mintha 1000eve csinalnam:D

Ha az iskolai énekórákon tanítanak mindenféle kuruc meg 48-as szabadságharcbeli dalt, akkor miért nem tanítanak kommunista mozgalmi dalokat, amik szintén a történelmünk részei és abszolút nem durvábbak, mint a mindenféle újkori katonadalok?

Legjobb válasz: még jó, hogy nem tanítanak, már csak az hiányozna... különben is a 48-as szabadság harc elõbb volt, és MAGYAR nép akarata volt, a kommunizmust meg ránk kényszerítették. de ha szeretnél ilyen dalokat tanulni, menj fel Youtube-ra, biztos van egy csomó.

még jó, hogy nem tanítanak, már csak az hiányozna... különben is a 48-as szabadság harc elõbb volt, és MAGYAR nép akarata volt, a kommunizmust meg ránk kényszerítették. de ha szeretnél ilyen dalokat tanulni, menj fel Youtube-ra, biztos van egy csomó.
Mert a kommunizmus szovjet emlék, a többi meg magyar.
Tanulj egy kis történelmet.
A kérdező hozzászólása: Ilyen alapon a 48-as szabadságharc meg francia emlék, mert onnan jött az ötlete az egésznek... Egyébként nálunk Nemzeti-Kommunizmus volt, szóval ugyannyira magyar volt, mint bármely más korszak.
"Mert a kommunizmus szovjet emlék, a többi meg magyar." Mitõl lenne szovjet emlék???
Na te is szégyelled hogy magyar vagy? szánalom...

3 hónapos kisbabám délután 5 órakkor fürdik és onnantól este 10-11óráig egy szemhunyást sem alszik, ha leteszem azonnal felébred, és leülni már abszolut nem lehet vele, csak járkálni, mitől lehet ez, ha annyira fáradt miért nem alszik?

Korábban este 7-8 között volt a fürdetés de akkor ez a ny?gös id? kitolódott volt hogy éjjel 2-3 óráig, ezért hoztuk el?rébb. Napközben van hogy sokat alszik van hogy szinte csak pár órát egésznap (a fürdésig) de ez a ny?gös 6-7 órahossza mostanság mindig megvan és nem tudjuk hogyan változtassunk rajta.

Legjobb válasz: A fürdetési idõ túl korainak tûnik nekem. Elég ha este 7-8 között fürdeted, evés és irány az ágy. Akkor nem fog feltûnni, h este sokáig fent van.

A fürdetési idõ túl korainak tûnik nekem. Elég ha este 7-8 között fürdeted, evés és irány az ágy. Akkor nem fog feltûnni, h este sokáig fent van.
Bocsi elsõ, de a kérdezõ pont azt írta, hogy a 7-8 órai fürdetés nem jött be nekik.... Nekünk is volt egy ilyen idõszak, nekünk kb 3-4tõl tartott7ig.De mondjuk csak néhány hétig tartott. Szoptatod?Nem fájhat a hasa?Nekem még akkor sírt nagyon sokat délután, mikor olyat ettem reggelire....nekünk a tojástól is fájt a pocija. Amúgy mióta tart ez?
A kérdező hozzászólása: Szoptatom igen, elméletileg hasfájós de elég jó gyógyszert kaptunk a doktornénitõl, mivel már semmi sem hatott, nagy változás volt, igaz néha tényleg látszik hogy rugkapál és a hasa fáj de teljesen máshogy viselkedik olyankor. Ez a nyûgösség kb 3-4 hete tart már egyébként egésznap nagyon jó kedvû és viszonylag könnyen altatható. Gondoltunk a gyógyszer hatására is de napi 3x kapja de próbáltuk ugy is hogy csak napközben este pedig kihagyjuk ugyanez alakul mindig ki.
Nálunk ugyanez megy, pedig tápszeres a babánk.ha már semmi sem jön be, akkor én beleteszem egy "nagy kád" melegvízbe, gügyögök neki akkor is, ha sír, adok neki meleg teát és általában utána elég hamar el is alszik.Persze nem 5 percig van a kádban, hanem elég hosszú ideig, az is jó a pociának.Ha szoptatsz, akkor sztem utána a csupasz mellkasodra is teheted, hátha jobban megnyugszik. Nekem egyébként azt is mondta a védõnõ, ha nagyon fáj a pocija azt is csinálhatod, hogy egy vékony törülközõt hajtasz a pocija a lá, úgy simized hason fekve.Nálunk ez is bejött egyszer-kétszer.de nagyon babafüggõ.Remélem segítettem egy kicsit, és kitartás!

Szülők akik ezerszer elmondják egy nap mennyire nagyon szeretnek, de közben egymás közt kibeszélnek és abszolút nem támogatnak? Miért?

Olyan rossz látni, hogy vannak hozzám hasonló korúak, akiket maximálisan támogatnak a szüleik, anyagilag és lelkileg egyaránt. Fizetik a költségtérítéses fősulit/egyetemet (úgy is hogy nem állnak valami túl jól...) csak hogy legyen valami a gyerekből.. Én támogatottra járok, nincsen semmi költséges hobbim, elfoglaltságom, már-már apáca szintű erkölcsös életet élek (nem járok bulizni, nem drogozom, nem cigizem, nem iszom még pasizni sem pasizok...), de így is rossz vagyok, akit a háta mögött kibeszélnek (szidnak, ócsárolnak) a szülei. Előttem semmit nem mondanak.

Legjobb válasz: utolsóval egyetértek. nem hiszem, hogy a szüleid kibeszélnének téged. inkább aggódnak miattad, mert amit leírsz, hát az alapján én is aggódnék a saját lányom miatt... most nem bántásból kérdezem, de tulajdonképpen te mit csinálsz a sulin kívül? pasid nincs, hobbid nincs, bulizni nem jársz... munkád, vagy ilyesmi van? az apácaélet nem feltétlenül jó. egyetemista vagy, most vannak elvileg a leggondtalanabb éveid, miért nem használod ki õket egy kicsit?

utolsóval egyetértek. nem hiszem, hogy a szüleid kibeszélnének téged. inkább aggódnak miattad, mert amit leírsz, hát az alapján én is aggódnék a saját lányom miatt... most nem bántásból kérdezem, de tulajdonképpen te mit csinálsz a sulin kívül? pasid nincs, hobbid nincs, bulizni nem jársz... munkád, vagy ilyesmi van? az apácaélet nem feltétlenül jó. egyetemista vagy, most vannak elvileg a leggondtalanabb éveid, miért nem használod ki õket egy kicsit?
Az, hogy a szüleid négyszemközt beszélnek rólad, az nem azt jelenti, hogy a hátad mögött kibeszélnek. Nem hiszem, hogy ha tényleg ennyire nem csinálsz semmit, hogy akkor ócsárolnának. Amúgy ezzel a remeteélettel te meg vagy elégedve? Megkérdezhetem hány éves vagy? Pasizz nyugodtan, ha már abban a korban vagy. :) Lehet, hogy ha olyan átlag tiniéletet élnél, mint amilyet a szüleid szeretnének, akkor õk is elégedettebbek lesznek. (Mert mi van akkor, ha épp arról beszélnek, hogy miért vagy ilyen, hogy semmit nem csinálsz, nincs hobbid, barátod, stb...) Nem azt mondom, hogy ezentúl reggelente járj haza bepiálva a bulikból, meg ne emlékezz a pasijaid nevére, hanem ésszerû, normális határokon belül kezdj el élni! :)
És miért nem pasizol? Az nem az õ bajuk.. És honnan veszed, hogy kibeszélnek?
akkor honnan tudod h a hátas mögött kibeszélnek?
Ez hülyeség! Szeretnek a szüleid és nem szidnak és ócsárolnak a hátad mögött. ne beszélj be ekkora badarságokat! Én is szülõ vagyok. Szeretem, imádom a gyerekem. És igen, szoktunk a párommal beszélgetni róla akkor amikor õ nincs ott. Megbeszéljük miben változott, milyen a viselkedése stb. Azért mert szeretjük! És foglalkozunk vele!
És ha nincs költséges hobbid, akkor mégis mit támogassanak? Semmit nem csinálsz, nincs mire pénzt adni.
Ez igen szomorú. Egyébként ez meg akkora baromság, hogy csak a k*rváknak van barátjuk.. A szüleid szerint a võlegény, meg a férj, hogy lesz? Találkozol egy helyes sráccal a kávézóban, neki is megtetszel és szia helyett inkább azt kérdezi lennél e a felesége? Ha te nem tudod felmérni, hogy ez mekkora f*szság és csak ez tart vissza attól hogy ismerkedj, akkor nagyon buta vagy. A többi dolgot aláírom, ez tényleg nem szép dolog. A helyedben amint lehetõséged van rá elköltöznék onnan és ismerkedj!! Ez nehogy visszatartson már téged.. Vicc.
kedves kérdezõ ne foglalkozz velük, és ha lehet, ne mondj el nekik ilyen dolgokat h pl. oktatót váltottál... ha mindenben megkeresik azt a dolgot, amivel cseszegethetnek, akkor ne adj nekik lehetõséget mellesleg engem télleg maximálisan támogatnak a szüleim, és most azt kezdték el nekem felróni, h én hogy képzelem h nem használok ki mindent...
20.01-es vagyok. de ha ilyen sz.ar a helyzet, miért nem lépsz le? koliba, albérletbe? ha anyámék ilyen szinten rombolnák az önbizalmamat, én tuti nem élnék tovább velük. ha egyetemista vagy, akkor az életkor nem akadályozhat. próbálj munkát keresni, tegyél félre és lépj le. nem kényszeríthetnek, hogy maradj velük. anyukám is ezt tette 18 éves korában, és nagyon jól tette.
Velem is ugyanez van. Szemtõl szembe megy a jópofizás, a hátam mögött meg olyanokat mondanak, h "elkényelmesedik", meg "nem akarom, h 30 évesen is itt éljen"... De király, h mindjárt Téged oltottak le, h a szüleid csak szeretetbõl teszik, te vagy a hülye, amiért bemagyarázod magadnak... jó, hogy az itt lévõk zömének ennyire tökéletes a élete, csak sajnos fogalma sincs róla, milyen is lehet. Akik szerint meg csak szeretetbõl teszik, azoknak mondom, h hogy tanul abból a gyerek (felnõtt), ha a szemébe nem mondják, ha baj van. A másik háta mögött beszélni ocsmány dolog, bármirõl is legyen szó, a gerinctelen, gyáva emberek tulajdonsága.
Nem biztos, hogy kibeszélnek csak megbeszélik a közös dolgaikat és ebbe te is beletartozol.
(bocsánat, utolsó elõttivel)
A kérdező hozzászólása: Nõvéremtõl hallom. És amikor nincs itt a nõvérem, vele is ugyanezt csinálják, amit viszont én hallok.
ezek a tipikusan megkeseredett szülõk mintapéldányai. utálják magukat meg az életüket, és mindenkivel csak gonoszkodni tudnak, meg mindenkinek csak a hibáin élvezkedni, mert õk nem találják a boldogságot az életükben. csak sajnos a gyerekeikkel is ezt csinálják. ne hallgass rájuk, lehet barátod is. (mert a kedvencem: a normális lányoknak férjük vagy võlegényük van. akkor mindenki [email protected]ént kezdte anyád szerint, még õ is. mert olyannal nem találkoztam még, hogy a fiú odajön a metron, a nevemet sem tudja és megkéri a kezemet, másnap meg össze is házasodunk) a szüleid azzal próbálják többnek érezni magukat, hogy maguk körül mindenkit a sárga földbe döngölnek. szánalmasak, ez az igazság. igyekezz minél hamarabb önálló életbe kezdeni, aztán majd csak ünnepekkor kell velük találkozni. õk meg nyugodtan susmorogjanak egymás közt mindenkirõl mint a vénasszonyok...

Miért mondják a nők ismerkedésnél, hogy a külső abszolút nem számít nekik csak a belső, közbe meg mégsem?

Mikor ismerkedek pl neten és még nem láttak, azt mondják, ohh nekik nem számít a küls?, csak az a lényeg, hogy belül legyen szép, normális stb, de amikor képet küldök. hirtelen jah bocsi nem jössz be stb.,

Legjobb válasz: :D :D MErt a belsõ számít. A külsõ után. Hiába írsz neki szépeket, ha taszítod, nem alakul ki mindenki közt kémia, attól, hogy jól elbeszélgetnek egymással. Pl. haverjaimmal úgy becézgetjük egymást, mintha járnánk, de soha az életben nem kívántuk meg egymást, meg nem is fogjuk... Nem tudom, milyen lányokkal ismerkedsz, butusnak tûnnek, hogy ilyet jelentenek ki. Következtetés?? NE neten ismerkedj, hanem élõben, ahol látod rögtön h szimpi vagy.e valakinek, vagy untatod.

:D :D MErt a belsõ számít. A külsõ után. Hiába írsz neki szépeket, ha taszítod, nem alakul ki mindenki közt kémia, attól, hogy jól elbeszélgetnek egymással. Pl. haverjaimmal úgy becézgetjük egymást, mintha járnánk, de soha az életben nem kívántuk meg egymást, meg nem is fogjuk... Nem tudom, milyen lányokkal ismerkedsz, butusnak tûnnek, hogy ilyet jelentenek ki. Következtetés?? NE neten ismerkedj, hanem élõben, ahol látod rögtön h szimpi vagy.e valakinek, vagy untatod.
Van, ha gazdagok. Aki csúnya is, és csóró is, annak nincs.
Utolsó, ha igazad lenne, akkor egyetlen csúnyábbacska pasinak sem lenne soha barátnõje. Pedig van!:)
12:49 Épp ellenkezõleg. Minden nõ olyan férfit akar, aki külsõre tökéletes, a belsõ pedig egyáltalán nem érdekli õket. Nincs kivétel, te sem.
Én sosem mondok ilyet, mert ez hülyeség. Alapvetõ fizikai vonzódásnak kell lennie. Sztem a többség csak ezzel akarja érzékeltetni, hogy 1) komoly kapcsolatot keres, szélhámosok tûnés, 2) nem feltétlen a médiaideál pasik jönnek be nekik. De ilyet akkor is hülyeség kijelenteni.
Azért mondják, mert olyan férfivel összejönne a legtöbb nõ, aki belsõre tökéletes, viszont külsõre nem. Viszont fordítva, hogy tökéletes külsõ és rossz belsõ... hát az csak a nagyon felszínes lányok ideálja. ;) Szóval a jó belsõ elengedhetetlen egy kapcsolathoz, amíg a jó külsõ nem olyan fontos. Persze van olyan, hogy pont úgy nézel ki, hogy az adott lánynak az épp nem jön be, például nálam egy nagyon izmos férfinek sose lenne esélye, mert engem taszít, mást meg lehet az zavar, ha a srác szemüveges, vagy épp szõke a haja, stb... tehát attól még lehet, hogy a lány nem a külsõt nézi, de ha pont olyan vagy, ami nagyon nem jön be neki, akkor hiába jönne veled össze, nem lenne egészséges kapcsolat.
Akkor viszont a lányoktól elég érdekes ez a "szintleadós" válasz, amit sok fiúnak írnak. Mármint, ha valakinek nincs barátnõje és szeretne, akkor jöjjön össze egy rondasággal.Ha õk maguk nem ezt teszik, akkor mégis hogy várhatják el a másik nemtõl, fel nem foghatom.
Én úgy tartom magamról, hogy nekem a belsõ a fontos. Mégpedig azért, mert akikkel eddig összejöttem, nos egyik se volt az esetem külsõre egyáltalán. Picit sem. Ugyanakkor nem is taszítottak külsõre. Vannak emberek, akik sajnos igen. Itt viszont hiába jön képbe a belsõ. :(
10:39 Nyilván nem az ilyen extrém esetekre gondoltam, de ha csak simán csúnya egy lány, az nem kizáró ok nálam, míg nálatok fiúban igen. Diavolino, ha csúnya lennél, biztos vagyok benne, h az a lány se írt volna vissza neked.
Akkor leirom en is a velemenyemet. Mar egy jo ideje ismerkedek itt is a GyiK-on. S kb 30 lanybol, 29 aki azt hangoztatja neki mennyire fontos a belso, az olyan sekelyes, erdektelen leveleket ir vissza hogy az valami borzaszto. kozel fel ev alatt most van az elso olyan NO, akinel azt gondolom, hogy URISTEN!! Erzem azt rajta, hogy neki valoban a belso szamit s nem a kulso. S mellesleg en pont azert nem szoktam kepet kuldeni mert nem vagyok se csunya, se nyeszlet.
Hazudik az aki azt állítja, hogy nem számít a külsõ. Legyen fiú vagy lány. A fizikai vonzalom nagyon is fontos. Az egy dolog, hogy a belsõ megszépíti az embert, de attól még minimálisan vonzódni kell az adott illetõhöz. Én ezt a "külsõ nem számít, a belsõ sokkal fontosabb" dolgot úgy értelmezem, hogy nem kell egy Brad Pittnek lenned ahhoz, hogy beléd szeressek. Volt egy barátom, akirõl tisztában voltam, hogy nem egy macsó. Tetszett, nyilván tetszett, de ettõl még tudtam, hogy sok barátnõmnek nem az esete. Aztán persze a belsõ értékei még szebbé tették a szememben, de ettõl még továbbra is tudom, hogy nem az a tipikus álompasi külsõ szempontjából. Szóval külsõ megfog, belsõ megtart. Ha nincs semmi, ami tetszene a lánynak a külsõdben, akkor hiába vagy kedves, rendes.. Sajnos ez ilyen. Persze ízlések és pofonok... Engem a szeme fogott meg az exemnek, a barátnõimnek ettõl még egyáltalán nem tetszett a srác. Aztán elég sokáig együtt is voltunk.
uccsó: azért megnézném, hogy gerjedsz rá egy 120 kilós pattanásos szakállas csajra :D hagyjuk már. és még mi vagyunk álszentek. amúgy meg évmilliók óta a pasik kelletik magukat, és a nõk választanak. az állatoknál a hímek a díszesek, feltûnõek. ez nálunk már megfordult, mert nálunk a nõk öltöznek ki, és akarnak feltûnõek lenni, de azért a szerepek ne forduljanak már meg teljesen.
10:16 Ha egy lány meg tud fogni a személyiségével, akkor nem taszít és nem undorodok tõle, bármilyen ronda is legyen. Csak sajnos titeket lányokat nem lehet személyiséggel megfogni.
Azért van, mert a bitek formájában tárolt bókoknak híg a leve :DDD
hoppácska utolsó, külsõtõl nem nedvesedek be ;) viszont te tudnál hosszú távon olyan lánnyal lenni, aki taszít, undorodsz tõle, nem jön be, és mindig másfelé nézegetsz? ugyan dehogy. szóval számít a külsõ, mert ha nem jössz be, lehetsz belül akármilyen szép, a szexuális életünk meg lesz ölve. 20/L
Elsõnek a külsõ ha benedvesednek tõled talán kíváncsiak lesznek a belsõdre is.
Mert álszentek. Pont fordítva van, a belsõ az, ami abszolút nem számít nekik.
Nem tudom miért mondják... 'A külsõ megfog, a belsõ megtart'

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!