Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a weblapon a jobb (1 db)

Miért nem működik a weblapon a jobb klick másol, vagy kép mentése másnéven, összes kijelölése, nyomtatás, stb parancsok, ha máshol pl asztal vagy böngésző sáv működik?

Nem értem, kérem aki tud segítsen.Köszönöm.

Legjobb válasz: Mert letiltották. Tapasztaltom szerint ez fõleg a gportálon divat. Ha Firefox böngészõt használsz, akkor egy "könyvjelzõre" kattintva visszaállíthatod. Leírás itt: http://mozilla.fsf.hu/firefox/tips#beh_contextmenu

Mert letiltották. Tapasztaltom szerint ez fõleg a gportálon divat. Ha Firefox böngészõt használsz, akkor egy "könyvjelzõre" kattintva visszaállíthatod. Leírás itt: http://mozilla.fsf.hu/firefox/tips#beh_contextmenu
A kérdező hozzászólása: De nekem sehol sem aktív, pl itt sem. Nem firefoxom van, sima windows internet böngészõ. Mit tehetek?
Szia! Javaslom, hogy húzd Újra a böngészõdet, de legalább frissitsd. Üdv F.
A hibára két megoldást, pontosabban két lehetséges opciót ismerek: 1. a weblap kódolásának, adatainak védelmében tiltották le a jobb egérgomb használatát; 2. a víruskeresõd blokkolja a jobb egérgomb használatát böngészés közben. Elõbbit megkerülni nem tudod szerintem, ha meg a víruskeresõvel/irtóval van baj, keress másikat, vagy a beállításainál keress erre utaló részt, és engedélyezd a menü megjelenítését!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy kell a youtubén csatornát létrehozni?

4

Ha csórom a szomszéd wi-fi -jét az neki többet fog kerülni?

Azaz én tudom a szomszéd wi fi kódját,csatlakoztam is,neki az havonta többe fog kerülni ha használom?

5

Miért nem működik a internet hálózat elosztva?

Eddig úgy volt hogy 1 gép volt rákötve a router-re és az internet kapcsolat gond nélkül bejött. Most rá lett kötve még 1 gép a 2 es port ra UPT kábelen (nem tudom számít e valamit)
és most egyiken sincs internet... de mindkettő hálókártya azt írja hogy csatlakoztatva . Megpróbáltam úgy hogy a routerre egyből egy swichet kötöttem és azon osztottam szét a két gépet. Ott pedig érdekes módon hol van internet elérés hol nincs. És igen mindent újraindítottam nem 1x Mi lehet a baj? Mind 2 gépen win xp van

1

Törlődik az üzenet?

Ha törlőm gmailon az elküldött üzenetet, attól elküldte az üzenet annak akinek küldtem és el tudja olvasni?

1

Most ilyenkor mi van?

Az apródon találtam rá egy telora és írtam az illetőnek hogy cserébe felajánlok egy másikat. Meg is egyeztünk énmég másnap feladtam. Közben ö letagadta hogy nem kapta meg pedig utána nézettem a postán és másnap kézbesítve lett. Én nem kaptam tőle semmit. Most ilyenkor mit lehet tenni? Buktam a telomat?

3

Gmail-ben hol lehet beállítani levélíráskor, hogy magas legyen a levél prioritása?

2

Miért szakad meg letöltéskor a net?

Steamen vagy torrenten elindul egy letöltés és nem kell 1 perc sem és elmegy a net.

0

Van olyan még akit nem aktiváltak vissza facebookon? Vagy mit kéne csinálni hogy újra tudjam használni?

0

Van valaki aki be tud lépni a chat.hu-ra proxyról?

Ha igen akkor kérem írja lehogy hogyan

0

A Facebookon miért tesz ki mindenki egy zsiáfot profilképnek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!