Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a weblapon (35 db)

Miért nem működik a weblapom?

Sziasztok, lenne ez a weblapom (

Miért van az hogy nem jönnek be egyből a weblapok ha google találati listából kattintok?

Beírok valamit, mondjuk egy ruhagyártó nevét. A google els? találata. Ráklikkelek. És csak tölt, csak tölt, csak tölt.

Miért nem tudom megnyitni a weblapokat?

Ha pl itt a gyakorikérdéseken belinkelnekvalamit akkor jó, ha 100 linkb?l 1 jó. Valamiért mindig kipontozza a linkek végét, és így nem tudom meg nyitni azokat. Google Chrome böngész?t használok. Hogyan lehet beállítani, hogy egy kattintásra egyb?l oda irányítson az oldalra, vagy legalább az egész link megjelenjen?


A nemet weblapok miert nem . Ge-re vegzodnek?

Addig ok hogy .de mert deutschland, de akkor a magyarok miert nem .ma-ra?

Legjobb válasz: mert Magyarország az Hungary :)

mert Magyarország az Hungary :)
A kérdező hozzászólása: Nemetorszag pedig Germany. Probaltam ugy feltenni a kerdest direkt hogy ilyen valaszok ne jojjenek :(
USA-nak se .usa a domainje...
Mert az ICANN így döntött.
A kérdező hozzászólása: Az USA-nak .us, viszont nem valasz a feltett kerdesre. De azert koszi.
Azért, mert a g-vel kezdõdõ domainek meglehetõsen zsúfoltak. ge pld. Grúzia, gm meg Gambia. Egyszerûbb volt inkább de-t adni a németeknek.
Mert a .ma az Marokkó.
Azért mert a saját anyanyelvén van. Vagyis Deutsch ezért .de
A német elég nagy nyelv ahhoz, hogy a saját nyelvi rövidítését használja.

Nokia 5310 miért nem nyitja meg a weblapot? Mit kell beállítani rajta, hogy megnyissa?

Puskát akarok feltenni a telefonra, word ugye kil?ve, jegyzettömbben meg levágja a szöveg 3/4 ét, mert hogy "túl hosszú". Léccilécci segítség, holnapra kéne XD

Mikor online szeretnék nézni valamit, akkor az esetek többségében kijön egy hibaüzenet: "A kért weblap nem érhető el offline módban. Az oldal megtekintéséhez kattintson a Csatlakozás gombra. " Miért? Nem tudom mit csináljak vele.

Ha rákattintok a csatlakozásra, akkor kijön egy "telefonos kapcsolat" ablak. Egész pontosan 3 ablak is kijön egyszerre. A második ablakban ezek vannak: "Csatlakozás a következőkhöz: szélessávú kapcsolat..." ez alatt pedig "Kapcsolódás a következőn keresztül WAN Miniport (PPPOE)..." A harmadik ablakban: "Hiba a következőhöz való csatlakozáskor: Szélessávú kapcsolat" alatta: "Kapcsolódás a következőn keresztül: WAN Miniport (PPPOE)... Hiba: 651: A modem (vagy a csatlakozáshoz használt egyéb eszköz) hibát jelentett. Ha továbbra is ezt a hibaüzenetet kapja, engedélyezheti a naplózást a hiba elhárításának megkönnyítése érdekében. Alul pedig van két gomb: "Újratárcsázás" és "Bezárás" A T-home-nál van kábel netem, nem értem mit akar tárcsázni és miért kell csatlakozni valami szélessávhoz vagy mihez. Már több mint fél éve ez a netem van és eddig nem volt gond és sose találkoztam ezzel a hibával. Kb. egy hete mindig csak az online dolgoknál jön ki, megavideo és társainál... Próbáltam több böngészőn is (explorer, chrome, opera) mondjuk a foxot még nem, de nem hiszem, hogy ez böngésző hiba. Mellesleg nagyon sok film és sorozat részek nem elérhetőek, mindent lekapcsoltak vagy mi történt? Jó pár kérdést végig pásztáztam már itt is, de a megadott linkek 90%-a már nem elérhető... :(

Miért nem jön be ez a weblap?

http://www.goethe.de/Ins/hu/bud/lrn/huindex.htm

Legjobb válasz: Nálam bejött, de néha velem is elõfordul, hogy nem jönnek be oldalak. Ilyenkor kis idõre áramtalanítom a routert, majd újraindítom, és akkor minden bejön.

Nálam bejött, de néha velem is elõfordul, hogy nem jönnek be oldalak. Ilyenkor kis idõre áramtalanítom a routert, majd újraindítom, és akkor minden bejön.
Ezt a linket mindenkinek ajanlom: http://downforeveryoneorjustme.com/ A neve magaert beszel, de ha megsem esne le vkinek, ezen az oldalon megtudod nezni, hogy csak neked nem tolt be az oldal, vagy vmi gubanc van vele

A böngészőim miért nem tudják rendesen kódolni a weblapokat? (bővebben lent)

A Google Chrome és a Firefox sem tudja rendesen behozni a weblapokat, sokszor ilyen krisz-krasz vagy kínai betűk jelennek meg, vagy ilyen különböző jelekből összevisszaság. Nem sokat értek hozzá, a karakterkódolást próbáltam átállítgatni, de nem jutottam előrébb. Ez egyszerre jött elő 2 gépnél is a lakásban. A modem kikapcsolása sem használt. Tudna valaki segíteni?

Vannak ezek az úgymond "lájkoltató" weblapok, amik segítségével pár másodperc alatt kaphatunk lájkokat a facebook profilunkra (képekre, posztokra). A kérdésem pedig az lenne, hogy az én profilomra, vagy más profilra miért nem érkezik annyi?

Én többször is elvégeztem ezeket és mindig csak 3-6 lájkot kaptam. Azonban akik tutorial videókat csinálnak ezekről mindig minimum 300, maximum akár 10000 lájkot is kapnak akár egy képükre vagy bármire. Ezen oldalak pl.:autoliker,likelo stb

Legjobb válasz: Bocsi, de ez szánalmas.Nem azért leszel jobb, okosabb, szebb ember(vagy amilyen akarsz lenni), mert 10000 lájk van a képeden!

Bocsi, de ez szánalmas.Nem azért leszel jobb, okosabb, szebb ember(vagy amilyen akarsz lenni), mert 10000 lájk van a képeden!
A kérdező hozzászólása: Egy oldalt vezetek, és arra kellene, mert így sajnos nagyon nagyon nehezen jön össze.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!