Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a válasznál, (3 db)

Miért nem látszik a válasznál, hogy ki írta ki azt?

Legjobb válasz: Mer' írnák, hogy eztmegazt meg aztmegazt ezmegaz a pancser írta.Nagyon kínos lenne: :(

Mer' írnák, hogy eztmegazt meg aztmegazt ezmegaz a pancser írta.Nagyon kínos lenne: :(
nos, én ismerem mindkét kérdést, elõször küldött a kérdezönek egy cimet az a bizonyos állatorvos, h igy látatlanban nem tudja, de a cimére(ami állatorvosos cim volt) küldjön képet, a másik kérdés pedig az volt, h ö kérdezet vmit egy kutyuval kapcsolatban, pedig ö elvileg állatorvos. Am azért mert elöször arra ment hogy legyen kint a neve, mindkét kérdésnél ott volt, de miután lebszták, arra ment h ne legyen kint, és igy már egyiknél sem volt kint, mert a GYIK frissiti az összest kérdést.
és utána az egyik kérdésemre válaszolt az az áll.orvos, de privátot irt, nehogy leszolják, a cimet ismertem csak föl, felhasználónév nem volt utolsó kettöt én irtam
:) Pedig abból okosabbak lehetnénk :)
Stílusból, megfogalmazási módból is lehet ám következtetni. Nem kell ehhez blöffölni, nagyon sok embert elárul az, hogy ha például nem tud helyesen írni, vagy ugyanazokat a szófordulatokat használja, vagy pedig 5 perccel a másik kérdés után nagyon hasonló témájú kérdést tesz fel újra.
ilyesmit én is láttam már. kiváncsi lennék hogy csinálják
am kérdéseket csak 1 óra szünetenként lehet feltenni
Lehet, hogy kiírja a nevét? Már lehetséges a felhasználónevet láthatóvá tenni itt is pár napja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!23.28-nak igaza lehet..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!Nem volt név kiírva.Éppen ezért tartom furcsának.Bemásolnám a linket, de már nem találom a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Most már értem.
Minden kedves valaszolonak: "Am" szocskaval nem kezdunk mondatot!!!! Meg jo hogy nem otthon elek, de mielott eljottem sok emberket vagtam pofan ezert a villamoson. Undorito es gusztustalan szokas (bocs az offert)
Nem számit ki kinek adja ki magát, én soha nem írtam ki hogy autómérnök vagyok , ugysem érdekel senkit az ismerõsek ugyis tudják, másképp a válasz a lényeg nem a mesterség.
Hát én Dr.Hakapeszik akkor nem éhezik vok.

MIÉRT tűnik el a kérdés, ha csak egy válasznál jelzem, hogy bajos? ! NEM ÉRTEM ÉN EZT.

Jeleztem egy kérdésnél lév? válaszra,hogy problémás, erre a z egész kérdés elt?nt! Ez most miért? Nem értem...

Legjobb válasz: mert a moderátor szerint nem csak a válasz volt bajos:D

mert a moderátor szerint nem csak a válasz volt bajos:D
Mert lehet, hogy más szerint is probléma volt a kérdéssel és bejelentette a modenátoroknak!
A kérdező hozzászólása: A kérdés tipikus segélykiáltás lett volna, amire valaki túl bunkón válaszolt. Nem lehet, hogy segíthettünk volna a kérdezõn?!
A kérdező hozzászólása: De mi?! Az hogy segítséget kért? Az ok, hogy ahogy kérte, az nem okés, de ami a kérdés mögött volt, az szerintem (ha komoly volt), tipikus "cry for help"! Tévednék?
Ezzel az a baj, hogy a moderátorok nem azt nézik, ami a kérdés mögött lapul, hanem magát a kérdést. Te magad mondtad, hogy a kérdés "nem volt oké". Nem tudom, hogy értetted ezt, de ha az a bizonyos kérdezõ tényleg sikítozott a segítségért, kiírhatta volna ezt normálisan is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!