Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a válaszhoz (431 db)

Miért nem lehet választ adni a kérdésekre?

Legjobb válasz: Mert néha nem lehet, nincs válasz. Feltettem egy kérdést, hogy igaz-e a Church tézis, és nem érkezett rá válasz. Senki se nem tudhassa...

Mert néha nem lehet, nincs válasz. Feltettem egy kérdést, hogy igaz-e a Church tézis, és nem érkezett rá válasz. Senki se nem tudhassa...
A kérdező hozzászólása: Na azt én sem tudom :( De én olyan kérdést tettem fel amelyrõl megoszlik a vélemény szerintem csak arra a kérdesre válaszolnak egyessek amelyik szimpatikusak nekik vagy nekik is hasznuk van a válaszokból
megválaszolható kérdés is kell... itt van rögtön: tézis jelentése: "egy tudományos mû eredményeinek rövid összefoglalása", így szerintem nem vették komolyan a kérdést, ami érthetõ is
Nyílván, ezzel tisztában vagyok, nem azért tettem fel a kérdést, hogy valaki itt eldöntse a dolgot, csak kíváncsi voltam, kinek mi a véleménye :)
Szia. Az eldöntésprobléma a következõ feladatot jelenti: adjunk meg olyan algoritmust, amellyel tetszıleges logikai formulák azonos igaz volta eldönthet. Persze ilyen algoritmus bizonyíthatóan nem létezik (feltéve persze, hogy az algoritmus intuitív fogalma alatt azt értjük, ahogyan azt ma egzakt módon tárgyalni szokás). Mindenesetre bizonyos speciális formulaosztályokra megoldható az eldöntésprobléma és bizonyos típusú formulákra sikerül...ennyi.. Church eredményét népszerõen úgy szokták mondani, hogy vannak abszolúte megoldhatatlan problémaseregek, míg Gödel tétele axiómarendszertıl függı, relatíve eldönthetetlen problémák létezésére mutat rá.
Ez nem igaz. Church tézise azt mondja, hogy "mely szerint minden formalizálható probléma, ami megoldható algoritmussal, az megoldható Turing-géppel" (forrás wikipádia), ami annyit jelent, hogy 0-s típusú nyelvvel le lehet írni.
Szerintem sokszor azert nem, mert egyszerubb lenne a googlet hasznalni, en nagyon sokszor odairnam, hogy hasznald a googlet. De nem teszem, hiszen tudom hogy nem tetszik ez a valasz senkinek. Amikor szinte ugyanazokat a kerdeseket latom szinte naponta, akkor mit lehet valaszolni? Lehet utananezni itt, mert millio olyan kerdes volt mar es erkeztek arra valaszok. Nagyon sok olyan kerdes is van, hogy pl. milyen sampont hasznaljak? Hat, konyorgom, kb. 50 fele sampont lehet kapni, most erre megint mit lehet valaszolni.
mert van akiket csak az érdekel hogy az õ kérdéseire válaszoljanak, és õ semmire nem képes válaszolni!
Linkelj be egy ilyen kérdést és akkor majd tudok erre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyszerûen látják, hogy van válasz, és akkor OK.
Nem tudom :)
Vagy nem tudnak rá választ. Linkeld ide mik azok és hátha még tudunk is valamit róluk..
Amit az 5-ösben linkeltél ez nagyon speciális kérdés ezért nem jött rá válasz, illetve jött hogy bonyolult és egy link ahol leírják.

Miért írja a válaszom helyett ezt a honlap: "Itt egy olyan válasz szerepel, amit a felhasználók nem ítéltek hasznosnak, így nem szükséges elolvasnod! "?

Legjobb válasz: Azoknál a válaszoknál, melyeket legalább hárman leosztályoztak, és a "Nem hasznos" osztályzat többségben van, ez a szöveg jelenik meg a jövõben. Célunk ezzel: 1. használjátok a véleményetek szerint az értékelõ gombokat, 2. eltûnjenek a bunkózó, és haszontalan válaszok, 3. büntessük az ilyen válaszolókat azzal, hogy válaszaikat alapból nem olvassa senki, 4. a haszontalan beszólások ne indítsanak offoló beszélgetéseket.

Azoknál a válaszoknál, melyeket legalább hárman leosztályoztak, és a "Nem hasznos" osztályzat többségben van, ez a szöveg jelenik meg a jövõben. Célunk ezzel: 1. használjátok a véleményetek szerint az értékelõ gombokat, 2. eltûnjenek a bunkózó, és haszontalan válaszok, 3. büntessük az ilyen válaszolókat azzal, hogy válaszaikat alapból nem olvassa senki, 4. a haszontalan beszólások ne indítsanak offoló beszélgetéseket.
talán azért, mert a válaszod egy olyan válasz, amit a felhasználók nem ítéltek hasznosnak, ezért felesleges elolvasni. elég logikus lenne nem? ki akar hülye válaszokat olvasgatni? ha mégis akarna akárki, megteheti...
igazából ezzel lehet kiborítják a gyereket a fürdõvízzel együtt... valaki ír egy választ ami jó, utána benéz 3 tapló, kilövik a választ és utána már senki nem fogja látni, tehát vissza sem jöhet a süllyesztõbõl. derék...
nem is a taplókról van szó, hanem az eltérõ gondolkodásmódról. szerintem.
A 3. válaszadónak: Ezek szerint még nem láttál ilyet, szó sincs arról, hogy ne lehetne megnézni ezeket a válaszokat, csak egy pluszot kell kattintani hozzá.
Én most futottam bele elõször egy ilyen válaszba. Megnézem, tehát meg lehet nézni. Ami zavar, az az, hogy újabb értékelésre már nincs mód. Így valóban igaza lehet annak, aki azt írta, hogy ha a válasz írása után benéz 3 bunkó és leértékeli, akkor már annyi a válasznak. Ez így nem biztos, hogy jó, mert ettõl még hasznos lehet, de már nem lehet jelezni seohogy sem. Az elv tetszik, de így mégsem az igazi...
mi az hogy 3 bunkó? ne is haragudj, de te vagy bunkóbb, mint a sokéves átlag. MIÉRT BUNKÓ AZ, AKI SZERINT NEM HASZNOS A VÁLASZOD? aki nem ért veled egyet, az a bunkó? és pont neked van igazad, nem a másik háromnak? a legnagyobb jószándékkal is lehet égbekiáltó ökörséget írni. hagyd meg az értékelés lehetõségét másnak is, ó_nagy_tévedhetetlen!
Lehet még utána is értékelni, csak ez jelenleg sajnos az Internet Explorer bizonyos verzióiban nem mûködik. Már keressük a hiba okát, ha tudjuk, kijavítjuk.

Miért van az, hogy sokan, egyértelmű kérdésekre nem a választ adják meg, hanem véleményt írnak, összevissza locsognak stb?

(Sokan használhatatlan válaszokat adnak, pl. szerintem ez így úgy amúgy, kéne, nem kéne, úgy érzem, meg hasonló megfoghatatlan badarságok, amivel a kérdez? semmit nem tud kezdeni, hiszen nem válasz a kérdésére. Az ilyenek mindek írnak be ide, csak bosszúságot okoznak. Érje már el végre a célját az oldal! Sok kérdésemre 10 válaszból 1 használható sem akad, és így értelmetlen az egész.)

Legjobb válasz: Mert egy egyértelmü kérdésre is létezhet több válasz az ember a saját verzioját irja vélemény formában,hogy probáld meg így mert szerintem ez a nyerõ másnak meg más.És azt hogy melyik válasz használhato vagy mejik nem azt ki döntiel a moderátor is csak tapasztalat alapján tud dönteni,(nem minden kérdésben).

Mert egy egyértelmü kérdésre is létezhet több válasz az ember a saját verzioját irja vélemény formában, hogy probáld meg így mert szerintem ez a nyerõ másnak meg más.És azt hogy melyik válasz használhato vagy mejik nem azt ki döntiel a moderátor is csak tapasztalat alapján tud dönteni, (nem minden kérdésben).
A kérdező hozzászólása: Nem. Ha azt kérdezem (persze ez csak egy sematikus példa) tök egyértelmûen, hogy hol kapható kifli, és a kedves okoskolbász beírja, hogy szerintem nézd meg a Praktikerben, vagy az Áfészban az az illetõ NEM TUDJA a választ a kérdésre, mégis beír, tippelget, meg mondja a hülyeséget, csak, hogy válaszoljon. És adott esetben a kérdésre a választ a kérdezõ már próbálta teszem azt megoldani, de nem sikerült neki, ezért várja annak a személynek a válaszát, AKI TUDJA! Nem olyan kérdéseket szoktam feltenni, hogy, szerintetek mennyire jó a sárga színû cipõfûzõ zöld cipõhöz, meg hasonló hülyeségek(amugy itt tök gyakori az ilyen - lehet hogy azért ez a honlap címe???), hanem egyértelmû kérdéseket, amire vagy van konkrét válaszod, vagy nincs. Köszönöm azért a választ...

Miért nem a kérdésre válaszolnak, hanem a válaszokat kritizálják?

sokszor tapasztalom,hogy valaki válaszol egy kérdésre,a másik meg elkezdi ecsetelni hogy az nem úgy van ahogy a másik mondja.

Legjobb válasz: Szerintem az is segítség,hogy az esetleg jónak hitt válaszra megmondjuk,hogy hamis,és hogy nem igaz.

A kérdező hozzászólása: szerintem a kérdezõ döntse el, melyik válasz jó neki, ne a válaszoló! nem mindenki van hasonló véleményen, tapasztalaton, attól még jó lehet mert eltérõ! de miért kell gyõzködni hogy "nem úgy van az, hanem úgy ahogy én mondom!" én ezt utálom.
Szerintem az is segítség, hogy az esetleg jónak hitt válaszra megmondjuk, hogy hamis, és hogy nem igaz.
Szia! Azon túl, amiket az elsõ kettõ írt szerintem vannak olyan esetek, amikor az "A" válasz rész-igazságokat tartalmaz, vagy nem minden esetben igaz, ekkor a "B" válasz rávilágít erre, na erre "A" visszaválaszol, hogy márpediglen azért igaz, mert... és megindokolja. Jó esetben. Ekkor már ugye nem feltétlenül az eredeti kérdésre válaszol. A másik oka az lehet, ha valaki mindenáron meg akar valakit gyõzni az igazáról. Aztán még olyan is elõfordul, hogy egyszerûen kinyílik az ember zsebében a bicska egyes válaszolók stílusán, annyira, hogy nem bírod szó nélkül.
De, ha valaki nem jót írt, vagy csak részigazságot és utána leírod a szerinted jót akkor ez elkerülhetetlenül azt eredményezi, hogy korrigáltad az elõtted szólót, vagyis egyesek szerint belekötöttél. Akkor most kussolj, mert már valaki leírta a választ még ha rossz is? Nem! Egyébként meg mivel anonim az oldal nem lehetsz biztos benn, hogy csak beleköt és "elfelejt" válaszolni, mert, ha van több válasz, lehet már az elsõk közt válaszolt(velem volt már ilyen), csak késõbb jött valaki aki akkora baromságot írt, hogy muszáj volt reagálnom, de akkor már nem fejtegettem a kérdés tárgyát külön.
Te most csak a beszámoló, vélemény kérõ kérdésekre gondolsz? Nem minden kérdés ilyen. Vannak kérdések melyekre nem vélemény a válasz, hanem konkrétabb dolgok. Akkor hogy döntse el a kérdezõ, hogy neki mi a jó? Hisz pont azért kérdezte, mert nem tudja. Ha tényekrõl van szó, akkor nagyon könnyû baromságot írni, amit nem kell tiszteletben tartani, mert baromság akár hogyan nézzük.
Azért kell néha a másik válaszával is elfoglalva lenni egy kicsit, mert ha valami olyasmit ír, ami megzavarhatja a kérdezõt (végülis neki válaszolgatunk), az zavaró lehet, mindent persze nem tudhat az ember, de ez van. Saját példám:ha nem értek egyet valakivel, inkább privátot írok neki, csak sajnos sok ember nem ad meg privátot - ez persze rá tartozik, miért nem - így aztán marad az oldal. Ha valaki mondandójához fûzök kommentet, utána általában meg is válaszolom a feltett kérdést.
tudod, és példám akart lenni. Bocsi:-) Elõzõ vagyok.
De ha tényleg nem úgy van? Hagyjam abban a hitben a kérdezõt, hogy jó választ kapott?
Engemet is idegesit, amikor egymas valaszaval vannak elfoglalva a valaszadok. Es raadasul annyira elmerul a masik valaszban, hogy "elfelejt" sajat valaszt irni!!! Mindenkinek jogaban all leirni, amit tud, tapasztalt, atelt, hallott, latott...stb. Sokszor a kerdezo csak a velemenyekre kivancsi, azzal miert foglalkozik a masik valaszolo, ezt en sem ertem. Igazabol semmi koze hozza. Irja le azt, amit o tud. Ja, ez ugyanaz, amikor irsz valamit, lepontozzak, de a te valaszod van ott egyedul. Akkor aki lepontozott, ha annyira okos es tapasztalt, miert nem ir valaszt???!!!
Velem pedig ugyan ez van.Hogy írok 1 kérdést és engem kritizálnak.Hogy felelõtlen vagyok meg ilyesmiket.Engem már nagyon idegesít.
vegyél egy tesztet.az idejáró troll 15 évesek nem fognak értelmes választ adni.
Védekeztél vagy nem? Ha nem, akkor lehetséges hogy az legyél. 50-50.
Szokásos válasz: vegyél tesztet. Bármelyik DM-ben kapsz és az legalább 99%-ig biztosat tud mondani, velünk ellentétben.
Na most valóban a teszt nyugtat meg leginkább, de ha rendes menstruációd volt, akkor nem vagy terhes. Mondhat nekem bárki bármit, én soha nem láttam olyat, hogy valaki teljesen normálisan menstruált és mellette várandós volt. Akkor vagy kevesebb, vagy más a színe stb. A normál vérzés során kiürül a méh, leválik a nyálkahártya. Terhesség során ebbe a nyálkahártyába van beágyazódva a megtermékenyített petesejt. Szóval teszt, de nyugi és máskor óvatosabban :)

Miért nem lehet pontozni a kérdéseket is? Miért csak a válaszokat lehet hasznosnak meg nem hasznosnak ítélni?

Egyes kérdések olyan hülyék néha, meg jó kérdések is vannak, szóval szerintem kéne pontozni a kérdéseket is!

Legjobb válasz: Jó kérdés!

Jó kérdés!
Relatív, kinek milyen kérdés hasznos, buta. Én pl. más szemével nézve akkora hülyeséget kérdeztem már, pedig pl. nekem pont az volt fontos. Talán jobb így.

Miért nem tudok választ adni a kérdésekre?

Eddig gond nélkül m?ködött minden,de most valamiért nem enged válaszolni.

Erre a kérdésre miért nem kaptam választ?

Legjobb válasz: mert nem tudják?

mert nem tudják?
A kérdező hozzászólása: Egy csomó mindenre válaszolnak, amit nem is tudnak, egyszerûen csa hozzászólnak mert érdekli õket a téma. Szerintem sok autós jár arra, azért bõvítik az M0-ást és ebben sok ember érdekelt...
hát akkor nem tudom :D tedd fel újra a kérdést vagy emeld ki
Sok érdekes kérdésre senki sem tud válaszolni. Nekem is van egy csomó érdekes kérdésem érdemes válasz nélkül.
Azért mert nem ide tart, hanem a közlekedéshez.
A kérdező hozzászólása: Oda tettem fel eredetileg, ha nem tûnt volna fel...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!