Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a terhesség harmadik (4 db)

Miért nem lehet a terhesség harmadik szakaszában hajat festeni?

Legjobb válasz: Az egész várandóság alatt nem javasolják, mert felszívódik a méreganyag a festékbõl.

Az egész várandóság alatt nem javasolják, mert felszívódik a méreganyag a festékbõl.
A harmadik szakaszban lehet (fodrász vagyok, tudom), inkább a legelsõben nem javasolt. Viszont az elõfordulhat, hogy a megváltozott hormonok miatt valami egészen vicces színt fog produkálni a hajad (én jól jártam eddig, nem történt ilyen). Azért próbálj arra odafigyelni, hogy ne fesd a hajad egy hónapnál gyakrabban, ha lehet, akkor a szõkítést (hidrogén-peroxiddal) kerüld el, bár akkora galibát nem tud okozni. Ha csak melírozol, nyugodtan használhatsz bármilyen festéket, mert magából a hajszálból nem áramlik vissza a szervezetbe semmi, viszont ha a hajtöveket is fested, akkor a fejbõrödbõl már bekerülhet némi kemikália a vérkeringésedbe, és így a babádéba is. Én most 32 hetes terhes vagyok, tulajdonképpen a harmadik hónap után ismét festettem a hajam, de minden jel szerint teljesen egészséges a babám. Ha nagyon aggódsz, használj természetes hajszínezõket, pl. hennát. Egyszerû használni, de nem olyan látványos, leginkább sötétítésre alkalmas, illetve árnyalatot ad.

Eddig nem volt gyomorégésem, csak a terhesség első harmadában. Most miért jött ki? 34+3 hetes

A hasam már 6 hete nagyon fenn van, mégis csak 2 napja érzem,hogy marja a nyel?csövemet a sav. A gyomromat nem bántja. Másnak is volt,hogy a végén jött el? ez a nyavalya?

Legjobb válasz: nekem 30 hetesen jött elõ, mostmár odáig fokozódott, hogy nem használ rá semmi sem és hányok is tõle :( 32 hkm

nekem 30 hetesen jött elõ, mostmár odáig fokozódott, hogy nem használ rá semmi sem és hányok is tõle :( 32 hkm
Magasan van a méhed, és magasra tolta a gyomrodat. Emiatt van a gyomorégés. Nekem is gyakoribb a hányinger és a savas érzés pár hete. Rennievel csillapítom. 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor veszek én is!

Miért nem érzem még a babám? 19 hetes vagyok, ez a harmadik terhességem. Elõzõeket kb 17-18 hetesen éreztem már.

Legjobb válasz: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz,esetleg ez befolyásolhatja?

A kérdező hozzászólása: 176cm vagyok és 74 kiló vagyok. Van rajtam egy kis plusz, esetleg ez befolyásolhatja?
igen, a túlsúly is befolyásolhatja. Mellsõfali méhlepénnyel késõbb érzi az ember. Az is lehet, hogy a baba nem úgy fekszik és rúg, hogy te azt érezd.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ terhességemnél mellsõ fali volt, de most nem az.
Szia! Én is a harmadikat várom, 21 hetes vagyok, a 17. héttõl érzem. Az elsõ kettõt csak a 20. héten éreztem elõször. Én a helyedben a megnyugvás miatt elmennék a védõnõhöz és kérném hogy hallgassa meg a szívhangot. Biztosan szívesen megteszi, sõt ez a dolga! Egyébként valószínûleg nincs baj, de én is megnyugszom ha hallom h minden oké odabenn! További szép babavárást!


Ez a harmadik terhességem, 26+5hetes vagyok! Miért nem látszik még a pocim? Bővebben lent.

Sziasztok! Már szültem két gyereket az els? és második között 7év volt, a második és most a harmadik között pedig 6év lesz. Már 20hetesen mindkett?vel látszott a terhességem, vissza nézegettem a fényképeket, ennyi id?s terhesen már gyönyör? szép, nagy gömböly? pocim volt mindkett?vel. Miért nem látszik most a pocim. A baba méretei jók, ( 25hetesen 860g ) nem rég voltam 4D-n, a lepény mells? fali, elöl fekszik a baba. Még mindig a sima nacijaimat hordom, nagyon szeretnék már én is szép pocit. :( Csak annyi van, hogy kemény, de semmi nem látszik. :( Járt már így valaki, mikor fog látszódni végre?

Legjobb válasz: Szia! De jó neked! :) Pedig már látszik kívülrõl ahogyan a szaros mozog, hullámzik a hasam, de nõni nem akar, és ez olyan rossz, senkin em hiszi el a terhesgondozóban sem, hogy babám lesz. :( Minden kismamának olyan szép a pocija, nekem meg......:( Úgy szeretnék rá büszke lenni, hogy mekkora, de talán sose nõ meg :(

A kérdező hozzászólása: Szia! De jó neked! :) Pedig már látszik kívülrõl ahogyan a szaros mozog, hullámzik a hasam, de nõni nem akar, és ez olyan rossz, senkin em hiszi el a terhesgondozóban sem, hogy babám lesz. :( Minden kismamának olyan szép a pocija, nekem meg......:( Úgy szeretnék rá büszke lenni, hogy mekkora, de talán sose nõ meg :(
Szia! Nekem is volt egy ismerõsöm, aki a terhesség végéig titokban tudta volna tartani, hogy babája lesz, pedig a negyedik gyermekét várta. Egyáltalán nem volt hasa, még szüléskor sem, és egészséges lánya lett. Én 28 hetes vagyok, második baba, de akkora a hasam, mint az elsõnél szülés fele.
Egyrészt lehet, hogy az alapsúlyod is nagyobb kicsit, mint az elözö terhességeknél, másodszor van olyan, hogy a baba "befelé" nö, úgy fekszik, hogy nem nagyon nyomja kifelé a hasadat. HA igy van, akkor a vége felé fog jobban látszani - viszont örülj neki, mert igy szülés után jobban vissza fog menni a hasad, mert nem nyúlik ki annyira. (gondolom, már nem vagy egész fiatal: a 7 + 6 év különbségböl adódóan is, ezért alapból nehezebben alakulsz vissza, ha kevésbé nagy a hasad, akkor könnyebben visszamegy)
A kérdező hozzászólása: Igen, már 32éves vagyok az elsõt 20évesen szültem :) A súlyommal vannak gondok, kb 5-7kilófelesleggel kezdtem alapból. :S 171cm és 65kilóval, most vagyok 67kiló. De azt csak mondta volna a doki ha befelé nõ nem? :)
Lehet, hogy én vagyok az az anyuka, akirõl az elsõ írt ?? Nekem az elsõ 3 babám viszonylag hamar látszott, a végére jó nagy, gömbölyû pocim lett, pedig összesen 8-9 kilót híztam mindegyikkel. Aztán a 4. babát valóban akár titokban is tarthattam volna, mert egyáltalán nem híztam (62-vel kezdtem, annyival is szültem). Amikor beindultak a fájások (38. hét) és bementünk a kórházba, a nõvér elõször megijedt, hogy koraszülés lesz... végig tudtam hordani a nem terhes ruháimat, még a farmerokat is, csak bandázs kellett hozzájuk. Nekem is volt 4-5 kiló feleslegem, a babám ezt használta fel. Ha gond lenne, az orvosod mondaná, különben meg nem a pocak mérete számít, ha a babád megfelelõen növekszik az uh szerint, akkor kár aggódni . Egyébként csak gondolj bele, mekkora elõny egy kisebb pocak a terhesség vége felé! Sokkal könnyebb mozogni, kevesebb súly terheli a gerincet, a lábaidat... szóval, szép egy nagy pocak, meg minden, de a kicsi meg kényelmesebb.
pedig akkor nem vagy kövér. mert aki alapból duci azokon nem szokott látszani.Itt is van egy csajszi aki elég kövér láttam sokszor mert a boltba dolgozott, most meg tologatja a kicsijét.Még a páromnak is mondtam hogy nézd már ez a csaj terhes volt! Azt mondják hogy akinek befelé növö lapos hasa volt annak késön fog látszani.rakj föl képet aztán meg skubizzuk.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!