Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a teljes (417 db)

3mb netem van és a feltöltés 1.5 mb. a kérdés az hogy ha feltöltök csak 50kb de van olyan is amikor 500kb környékén jár . De miért nem a teljes 1, 5 mb használja ki?

Legjobb válasz: Ne keverd össze a megaBitet a megaByte-al. Ha Megabitet akartál írni akkor olyan 180 kilobyte/s-el kéne töltenie. Ha meg megabyte-ot akkor lehet hogy nincs elég leecher, túl van seedelve(feltéve ha torrentrõl van szó). Esetleg linkeld be az a csomagot ami neked van és írd meg hogy hol próbálsz feltölteni.

Ne keverd össze a megaBitet a megaByte-al. Ha Megabitet akartál írni akkor olyan 180 kilobyte/s-el kéne töltenie. Ha meg megabyte-ot akkor lehet hogy nincs elég leecher, túl van seedelve(feltéve ha torrentrõl van szó). Esetleg linkeld be az a csomagot ami neked van és írd meg hogy hol próbálsz feltölteni.
A kérdező hozzászólása: így van torrent röl van szó . meg jegyezném UPC nettem van :http://www.upc.hu/kabel-internet/fiber-power-25/ <<<link azt nem értem hogy feltöltök egy torrentet és töltik rollam kB 6 és csak 0.50 kB/s vagy 150 kb/s de a nettem elvinne akár 1, 5 MB/s hogy tudnám kihozni a nettembõl a tudást ?

Ha megsérül a bõrünk miért nem regenerálódik teljesen? És miért nem nõ vissza a szõrszál?

Legjobb válasz:
Attól függ, milyen mélyen sérül. A bõr alján van egy alsó sejtsor (õssejtek), aminek az a feladata, hogy folyton osztódjon, így pótolja a lehámlottat. Ha ezek fölött sérül a bõr, akkor szinte biztos, hogy meg sem látszik majd, hiszen ezek folyton termelik a sejtek, a felettük levõk elõbb-utóbb úgyis elpusztulának. Ha ezek is megsérülnek, elpusztulnak, akkor elõször a maradványokat eltünteti a szervezet, aztán az "üres" területet az ép részek felõl elkezdi visszaépíteni. Ezzel csak az a gáz, hogy nem lesz pontosan ugyanolyan, mint elõtte. A bõr, hogy csússzon csak úgy le a kezedrõl, hullámos felszínû alul. Kis kitüremkedéseket ad le az alatta lévõ kötõszövetbe, illetve a kötõszövetnek is vannak nyúlványai felfelé. Kb mit 2 fésû egymásba kapcsolódnak, ez nagy mechanikai szilárdságot ad. Hol van erre nagy szükség? A kezeden meg a talpadon, ezek a kis nyúlványok adják az ujjlenyomatodat is. Ha belevágsz a kezedbe, akkor megsérülnek a kötõszövetben lévõ kollagénrostok is, amik az újjáépüléskor teljes más irányba fognak nézni, mint elõtte. Ezenkívül a vágásnál lesz egy tulajdonképpen hatalmas új "fésûfogad", ami ad egy új "ujjlenyomatot", mégha ha nem is az ujjadon van. Hacsak nem teljes vastagságában semmisül meg a bõr (akkor bõrátültetés kell), akkor elvileg szõrszálaknak is kell nõnie, hiszen ha kis pici hámsziget ép marad, az is tud regenerálódni.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Attól függ, milyen mélyen sérül. A bõr alján van egy alsó sejtsor (õssejtek), aminek az a feladata, hogy folyton osztódjon, így pótolja a lehámlottat. Ha ezek fölött sérül a bõr, akkor szinte biztos, hogy meg sem látszik majd, hiszen ezek folyton termelik a sejtek, a felettük levõk elõbb-utóbb úgyis elpusztulának. Ha ezek is megsérülnek, elpusztulnak, akkor elõször a maradványokat eltünteti a szervezet, aztán az "üres" területet az ép részek felõl elkezdi visszaépíteni. Ezzel csak az a gáz, hogy nem lesz pontosan ugyanolyan, mint elõtte. A bõr, hogy csússzon csak úgy le a kezedrõl, hullámos felszínû alul. Kis kitüremkedéseket ad le az alatta lévõ kötõszövetbe, illetve a kötõszövetnek is vannak nyúlványai felfelé. Kb mit 2 fésû egymásba kapcsolódnak, ez nagy mechanikai szilárdságot ad. Hol van erre nagy szükség? A kezeden meg a talpadon, ezek a kis nyúlványok adják az ujjlenyomatodat is. Ha belevágsz a kezedbe, akkor megsérülnek a kötõszövetben lévõ kollagénrostok is, amik az újjáépüléskor teljes más irányba fognak nézni, mint elõtte. Ezenkívül a vágásnál lesz egy tulajdonképpen hatalmas új "fésûfogad", ami ad egy új "ujjlenyomatot", mégha ha nem is az ujjadon van. Hacsak nem teljes vastagságában semmisül meg a bõr (akkor bõrátültetés kell), akkor elvileg szõrszálaknak is kell nõnie, hiszen ha kis pici hámsziget ép marad, az is tud regenerálódni.
*ne csússzon el a bõröd Amúgy mindenhol vannak ilyenek, csak pl a kezeden sokkal kifejezettebb.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm ezt a kifejtõs válaszod

Miért van az, hogy a pedofília nem gyógyítható betegség, hanem csak kezelni, vagy elfojtani lehet? Miért nem lehet teljesen kigyógyulni belőle?

Legjobb válasz: én régen pedofil voltam, de mára már kigyógyultam belõle. 10 évesen 10 évesekre izgultam, de ahogy nõttem ezelmúlt. már 20 évesekre izgulok.

én régen pedofil voltam, de mára már kigyógyultam belõle. 10 évesen 10 évesekre izgultam, de ahogy nõttem ezelmúlt. már 20 évesekre izgulok.
A kérdező hozzászólása: ha pszichológus olvassa a topicot az õ véleménye is érdekelne
Én azért egybõl nem kapnék akkor sem frászt. Manapság már minden tele van hormonokkal, látok néha olyan 12-13 éveseket, akiket nézek 17-18-nak. De ha mégis probléma van, nem jelenti azt egybõl, hogy állat vagy. Ha nem bántod a kicsiket, akkor viszonylag teljes életet élhetsz. Ha nem bírod, menj pszichológushoz. Biztos van valami a hátterében.
A kérdező hozzászólása: Sajnos 15 évesnél fialatalabb tetszett meg, olyan lány, aki a serdülésnek még nem mutatja jeleit.
20 évesen hogyan lehet az ember "pedofil"? Megtetszett egy 15 éves lány? Vagy fiatalabb?
A kérdező hozzászólása: Nem akartam azzá válni, mert alapvetõen jószívû, és jó ember vagyok, senkit se szeretnék bántani, de sajnos az lett belõlem. Eddig sikerüt jól viselkednem, de nehéz lesz így leélnem az életem, fõleg, úgy hogy csak 20 éves vagyok.
Kedves kérdezõ, pedofil-e vagy?
Valahol ez olyan, mint a homoszexualitás, egyszerûen nem te döntöd el kire/mire izgulsz. Mindenesetre biztos valamilyen szintû javulást el lehet érni terápiával. Legalábbis megtudod magadról még mi van rád hasonló hatással, így lehet, hogy könnyebb elfogadni, háttérbe szorítani, hogy a gyerekek sem közömbösek.
A kérdező hozzászólása: úgy értem, aki felnõttként lett az õ kigyógyulhat-e?
A kérdező hozzászólása: Nálam 10 évvel fiatalabb rokonomba lettem szerelmes gyermekkorom végén. Szerencsére sose bántottam. Sajnálom, hogy a pedofíliám állt közénk, mert különben jóban lehetnénk a kislánnyal, mert hasonlóan gondolkodunk, de ha nem tudok meggyógyulni, felnõtt koráig nem láthatom, legalábbis tiszta lelkiismerettel nem.

A cappy 100%-os narancslé amiben nincs sem hozzáadott cukor sem tartósító miért nem egészséges teljes mértékben? Közép kategóriába sorolta az általam használat androidos alkalmazás és a neten sem dicsérik annyira. Miért?

Legjobb válasz: No, nézzük sorban akkor a dolgokat: Milyen oldalakon nem dicsérik annyira? :) Mert, ha Kiskegyed, Nõk lapja, Norbi Update és hasonló színvonalú oldalakról tájékozódnál táplálkozástudományi kérdésekben, akkor - hogy egy ma népszerû internetes humorral válaszoljak - You gonna have a baaaaad time. Magyarul elég rosszul fogsz járni. :) A Cappy nagyon rég óta a tökéletes minõségre törekszik gyümölcslevei terén. Sem tartósítószert, sem hozzáadott cukrot, ízmódosítókat nem használnak, ahogy Te is leírtad. Az ára teljesen elfogadható tartományban van, tele vannak vitaminnal és antioxidánsokkal a termékeik, így egészségesek is. Én azt mondom: Hallgass magadra, illetve a táplálkozáshoz értõ emberekre! :) A Cappy fogyasztható nyugodtan minden kockázat nélkül.

No, nézzük sorban akkor a dolgokat: Milyen oldalakon nem dicsérik annyira? :) Mert, ha Kiskegyed, Nõk lapja, Norbi Update és hasonló színvonalú oldalakról tájékozódnál táplálkozástudományi kérdésekben, akkor - hogy egy ma népszerû internetes humorral válaszoljak - You gonna have a baaaaad time. Magyarul elég rosszul fogsz járni. :) A Cappy nagyon rég óta a tökéletes minõségre törekszik gyümölcslevei terén. Sem tartósítószert, sem hozzáadott cukrot, ízmódosítókat nem használnak, ahogy Te is leírtad. Az ára teljesen elfogadható tartományban van, tele vannak vitaminnal és antioxidánsokkal a termékeik, így egészségesek is. Én azt mondom: Hallgass magadra, illetve a táplálkozáshoz értõ emberekre! :) A Cappy fogyasztható nyugodtan minden kockázat nélkül.
Az elõzõhöz hozzátenném: délelõtt, és mértékkel. Akármilyen természetes és hozzáadott cukor mentes, attól még dugig van gyümölcscukorral, ami ugye akárhogy is természetes, de cukor. Gyorsan szívódik fel, gyorsan löki meg az inzulintermelésed, gyorsan zsír lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm továbbra is maradok ennél de mértékkel akkor

15 évesen Miért nem csúszik teljesen le a fityma?

Mikor áll a péniszem akkor a fityma nem megy le teljesen csak kb a feléig, ha rásegítek akkor lejebbmegy kicsit idegesít miért van ez?

Legjobb válasz: relatív fitymaszûkület, nekem is ez van, majd meglássuk szexbe hogy boldogulok:D Vkit zavarni szokott, vkit nem. (a teljes Fitymaszûkületnél lógva se jön fel, nah az már kajak géz.) F18

relatív fitymaszûkület, nekem is ez van, majd meglássuk szexbe hogy boldogulok:D Vkit zavarni szokott, vkit nem. (a teljes Fitymaszûkületnél lógva se jön fel, nah az már kajak géz.) F18
A kérdező hozzászólása: Nekem alaphelyzetbe semmi szorulás nélkül simán lejön a makkról de merev állapotban csak a feléig megy le van amikor teljesen a makk aljára de nem teljesen, ha rásegítek kézzel akkor teljesen lent van de nem érzek semmien fájdalmat.
Ez nem jó dolog és a szexuális életedben problémát okozhat majd a késõbbiekben. Nekem is ilyen volt, végül is nem volt vele nagyobb gondom, de egyszer meguntam, körülmetéltettem és akkor jöttem rá, hogy így ezerszer jobb! Jobban néz ki, nagyobb lesz és tovább bírod majd használni.
Nem kell mesét kitalálni egyszerûen büdös zsidó vagy húzzál metélésre teis Kyle után!!!

Miért nem látom teljes képernyős alkalmazásoknál a teljes képet?

Nagyon sokszor el?fordult már (általában játékoknál) ez a hiba. Annyi történik, hogy a program ablakának csak a bal fels? egynegyedét látom. Van olyan, amikor paraméteres indítással megoldható a probléma, de ez elég ritka (eddig konkrétan egyszer sikerült ezzel helyrehozni). Az amúgy is remek helyzetet mégmellé megkoronázza a 60Hz-es képerny?-frissítési gyakoriság. DirectX-szel aligha lehet probléma, Open GL-t használó alkalmazások közül pedig van sok olyan, ami kit?n?en fut. A gépben egy ATi HD 4670-es kártya van, a Catalyst Control Center mindig fut, illetve legfeljebb a RefreshLockot szoktam még használni, de azt is kikapcsoltam most. Az asztal felbontása 1024×768, ha ez számít valamit (amit kétlek, de bármikor érhet meglepetés). Jelenleg a Braid cím? játéknál történik ez, de ugyanez el?fordult már a Portal 2-vel és a Tom Clancy-féle régebbi (2000 környéki) játékokkal is.

Legjobb válasz: Próbáld a videokártyád driver-ét újratelepíteni/frissíteni.

Próbáld a videokártyád driver-ét újratelepíteni/frissíteni.
A kérdező hozzászólása: És még a filmeket se tudom megnyitni vele. mi a baj?
Vagy hibás telepítés, vagy (ha korábban jó volt) valami "belekontárkodott". El kell távolítani (teljesen, még a maradékait is), aztán újra telepíteni. Én is általában a VLC-t használom, még soha sem volt gondom vele.

Miért érdekelnek a teljesen lényegtelen dolgok? Miért vagyok ilyen? Hogy mondjak nemet? Befolyásolhat hogy utálok itt lakni?

Azt mondják hogy érzékeny lelk? vagyok, mert bármin elsírom magam, olyan dolgokon is, amire más azt mondja hogy ,,szard már le". Ha valamit nem jól csinálok, pl. a suliban, akkor rettegek közéjük menni, mert tudom hogy amennyire nem kedvelnek, úgy le is rendesen le is fognak járatni. Ha rajz órán, valamelyik bunkó osztálytársamnak nincs valamije, és t?lem kér, nem merek nemet mondani, mert félek hogy hangoztatják, és irigynek tartanak. de elegem van bel?le, hogy azt hiszik én vagyok a csicskásuk. Ez van, akkor is amikor kérdezi a tanár hogy megyek e kirándulni. Semmi kedvem. Sosem mondtam még ki nekik meg neki másnak a véleményem, ha rólam mondanak valamit azt elt?röm. Egyszer?en félek nemet mondani. Érdekel hogy mennyire fog fájni lelkileg. Mások ezt rég leszarják, nem tör?dnek velük. Meg ha látok valakit az utcán, akit még soha azel?tt nem láttam, és nem is ismerem, akkor amikor kés?bb vissza gondolok rá, eszembe jut, akkor meg azon agyalok hogy mit csinálhat. Ez pl. miért érdekel? 12/L

Legjobb válasz: Nyugi. velem is ez van. (13/L) És, asszem hogy ezt ki kell nõni. Már engem is megfolyt az egész, mert nem tudok nyugodtan o-kirádulásra menni, mert tudom, hogy megint az lesz, hogy csicskáztatnak. Na szóval, annyit tehetsz, hogy ... fogalmam sincs. Áhh, sz.ar egy helyzet ez. Nyugi itt a nyár, nincs suli, nincsenek f-aszfej "barátok". Próbálj megváltozni a nyáron. Én ezt fogom tenni.

Nyugi. velem is ez van. (13/L) És, asszem hogy ezt ki kell nõni. Már engem is megfolyt az egész, mert nem tudok nyugodtan o-kirádulásra menni, mert tudom, hogy megint az lesz, hogy csicskáztatnak. Na szóval, annyit tehetsz, hogy ... fogalmam sincs. Áhh, sz.ar egy helyzet ez. Nyugi itt a nyár, nincs suli, nincsenek f-aszfej "barátok". Próbálj megváltozni a nyáron. Én ezt fogom tenni.
Szia! ismerõs a helyzet, pedig én már majdnem 20 vagyok (lány). engem is sokszor teljesen lényegtelen dolgok érdekelnek, pl.: ki mikor született(napra pontosan)-akár olyanoké is érdekel, akiket nem ismerek, v sose láttam, csak pl. rábukkanok iwien-sztem ez se normális:D, mégis érdekel. erre csak azt tudom mondani, amit egykori töritanárom: "mindenkinek van egy hülyesége":) lehet, h ezt kinövöd, de az is lehet, h ez késõbb is megmarad, bár valószínûleg, ha tényleg fontos dolgok kerülnek elõtérbe az életedben( pl.: férjhez mész, gyereked lesz), akkor sok minden megváltozhat a gondolkodásodban, és -ne feledd-idõvel mindenki változik! szerintem nem kell ezen annyit agyalni, fiatal vagy még, sokat fogsz változni, örülj a szép dolgoknak az életedben! Minden jót kívánok!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Miért nem bírom teljesen kiegyenesíteni a hajam?

úgy rémlik egy éve még ment(akkor festett volt mostanra már éen?tt nem tudom mennyire játszik ez szerepet gondoltam leírom)de mostanság hiába egyenesítem ilyen hullámos marad a vége meg néhány helyen .Bellissima imetec-em van

Legjobb válasz: A hajvasalók hatékonysága is csökken, azzal ahogy kopik a lapja. Az imetec belissima amúgy sem egy jó fajta. A remington jól egyenesít, de nagyon roncsol. Ajánlom hogy szerezz be valami jobb vasalót. Hosszú hajra széles lapú vasaló ajánlott, hogy teljesen egyenes legyen és ne göndörödjön vissza. Lassan húzd végig, úgy tartósabb. Sztem a ga.ma a legjobb vasaló amúgy.

A hajvasalók hatékonysága is csökken, azzal ahogy kopik a lapja. Az imetec belissima amúgy sem egy jó fajta. A remington jól egyenesít, de nagyon roncsol. Ajánlom hogy szerezz be valami jobb vasalót. Hosszú hajra széles lapú vasaló ajánlott, hogy teljesen egyenes legyen és ne göndörödjön vissza. Lassan húzd végig, úgy tartósabb. Sztem a ga.ma a legjobb vasaló amúgy.
a lenõvésnek nemsok szerepe van, max annyi hogy a festett haj mindig szárazabb... ugyanugy használsz hajkiegyenesítõ termékeket?
A kérdező hozzászólása: eddig se kellett használnom amúgy azért gondoltam mert akkor nagyon vékony szálú volt hajam most meg erõs és vastag hátha az...nem változott semmi más szerintem :S
Most/eddig mivel egyenesítetted a hajad? Am. nekem a Tigi Bed Head termékei váltak be, nem olcsók, de nekem már vagy 2 éve megvannak és még mindig csak a fele fogyott el.
A kérdező hozzászólása: azt hiszem láttam már két kérdésnél is a te válaszodat utolsó kommentelõ én a ga.ma-t próbáltam nem tudom miért istenesíted nekem fél év alatt tönkre tette hajam minden ápoló pakolás mellett is a remington szarabb mint a bellissima seszhetem hogy egyenes a hajam ha 2-3 cm marad meg mert úgy letörik..:D

Miért nem látom teljesen a facebook-os adminisztrációs felületemen, hogy ki kedvelte az oldalamat?

Létrehoztam egy oldalt, mint amatőr fotós, és látom, hogy nő a like-ok száma, de az adminisztrációs felületen ennél jóval kevesebb embert tudok megnézni. Lényegében kevesebb felhasználót jelenít meg az "Emberek, akiknek tetszik" részen, mint ahányan eddig like-olták az oldalam. Miért?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!