Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a szexet a szülés óta (3 db)

Miért nem élvezem szülés óta (1éve) annyira a szexet?

Legjobb válasz: (bár ezt csak hallottam, én még nem szültem :)) Lehet, h nagyon kitágultál. és az a baj (kérdezd meg a párodat, h neki jó-e). A kegelezés segíthet. (intimtorna, amikor gyakorlod a hüvelyfalad összeszorítani és ismét ellazítani. Az élvezet szempontjából is sokat segít, meg állítólag szülés után is hasznos, h ha ki van tágulva vki, ismét elég szûk lehessen.)

(bár ezt csak hallottam, én még nem szültem :) ) Lehet, h nagyon kitágultál. és az a baj (kérdezd meg a párodat, h neki jó-e). A kegelezés segíthet. (intimtorna, amikor gyakorlod a hüvelyfalad összeszorítani és ismét ellazítani. Az élvezet szempontjából is sokat segít, meg állítólag szülés után is hasznos, h ha ki van tágulva vki, ismét elég szûk lehessen.)
velem is ez volt.nekem a gyerek kora szülött volt és sok oda figyelést igényelt, állandóan ölben volt, sirós, hasfájós volt.ha a párommal eggyütt voltam akkor is a gyerek járt a fejemben.nem tudtam ellazulni mert azt vártam mikor kel fel a gyerek.eggy kis idö mulva mikor már a gyerek végig alussza az éjszakát jobb lessz.és eggy tanács próbáld eggy kicsit hangulatossá tenni az egészet, gyertya fény, pezsgö ki mit szeret hidd el sokat segit.
ez átlagos, bár nem szokott egy évig eltartani :S
Mert nem vagy magaddal megelégedve vagy nagyon figyelsz a gyerekre, és nem engeded el magad. Velem is sokáig ez volt de kell egy napot, vagy pár kobor órát tartani mikor a gyereket lerakod valahova és ráhangolodsz a párodra, útána nem lesz gond.

Miért van, hogy szülés óta (15 hónap) nem kívánom a szexet? Én ellenék nélküle hónapokig, de a férjem nem. Már egyre több vitánk is van emiatt. Mit tegyek, hogy olyan legyen mint régen?

Legjobb válasz: Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.

Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.
Hogy olyan legyen mint régen? Hát tégy úgy mint régen. Anyának, feleségnek, nõnek lenni egyszerret nem egyszerû, de van remény, sokaknak sikerült már. :) Ha nem elégíted ki minden téren a férjedet, hamar egyedül találhatod magad a babóddal és az hosszú távon nem lenne egészséges, pedig gyerkõccel nagyon nehéz ismerkedni. No, de ne szaladjunk ennyire elõre. Néha tedd le nagymamánál a picit és csak a párodra figyelj, kényeztesd. Ha szereted, ennek nem kéne áldozatnak lennie a részedrõl, reméljük nem is az. Ha érzed, hogy szereted, de valahogy mégse kívánod, beszélj vele a dologról, ha ezután se mûködik nem árt felkeresni egy szexuál pszichológust. Sok sikert!
Szia! Ne felejtsd el h nem csak anya vagy hanem feleség! Törõdj a férjed szükségleteivel is, ilyen miatt már nem 1 kapcsolat romlott meg.
Magyarázd el neki, hogy még nem kívánod a szexet annyira, de légy nyitott, had kényeztessen kicsit, de csak ameddig jól esik. Ha a szexet még nem kívánod, kielégítheted kézzel, szájjal, esetleg anál, ha nem áll tõled távol. Légy kreatív, nyitott, de ne hagyd, hogy bármit is ráderõltessen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! A nagymamás verziót már próbáltuk. A vacsiig és a moziik minden rendben volt. De mikor elértünk az ágyig, inkább csak hagytam magam és azt vártam, hogy mikor lesz vége. Pedig arról szó sincs, hogy azért mert nem szeretem. Imádom õt és szülés elõtt nagyon jókat szeretkeztünk, sõt terhesség alatt is. A technikája most sem változott, Szerintem velem vannak komoly bajok. Próbálok ezen változtatni, de eddig nem sikerült!:((

Miért nem kívánom a szexet a szülés óta?

Már 15 hónapos a kisfiam és azóta amióta megszületett kb 5x voltam a párommal. Úgy érzem életem végéig kibírnám szex nélkül.

Legjobb válasz: Ez a megváltozot hormonális rendszer miatt van.természertes dolog.Meg gondolom nagyon leszivja az energiáidat a baba.De azért próbálj sztem erõt venni magadon és ha fontos a párod,akkor többször együtt lenni vele,mert ez tényleg nem tesz jót egy kapcsolatnak.Beszéljétek meg!

Ez a megváltozot hormonális rendszer miatt van.természertes dolog.Meg gondolom nagyon leszivja az energiáidat a baba.De azért próbálj sztem erõt venni magadon és ha fontos a párod, akkor többször együtt lenni vele, mert ez tényleg nem tesz jót egy kapcsolatnak.Beszéljétek meg!
Az a csodálatos az életben, hogy mindenki azzal kefél akivel akar, és aki akar vele. Így ha te senkivel nem akarsz, akkor majd mindenki más kefél másokkal, akik akarnak. A férjed is. Így van ez.
Én nem szültem, de kb én is így vagyok vele.
Azért egy kicsit többet is megtehetsz a párodnak, mint amire most te vágysz. Simogathatod, stb... És menj el orvoshoz is.
És hogy bírja a férjed, nem csal meg?
Én is így voltam a 2. baba születése után. Kb. 1 évig tartott, totál depi voltam tõle, és a férjem is. Hiába magyaráztam neki, hogy nem tehet róla. De aztán erõt vettem magamon, próbáltam lelkileg pozitívan állni a dologhoz, és végül minden helyre jött. :) Nem lehet, hogy depressziós vagy?
En meg nem szultem, csak varom a babat, de en is igy vagyok vele :( Regen oke volt, de most en is le tudnam elni az eletem szex nelkul... Azt gondoltam, szules utan elmulik hamar, de ezek szerint nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!