Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a szexet a szülés (6 db)

Szülés után miért nem kívánják, élvezik ugyan úgy a szexet a nõk mint elõtte?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm a 6 hetet se várta ki szülés után, egy másik pedig 1,5 évig a párjára se nézett. Ez alapján én sem értem, de ez mindenkinek egyedi.

Egy ismerõsöm a 6 hetet se várta ki szülés után, egy másik pedig 1, 5 évig a párjára se nézett. Ez alapján én sem értem, de ez mindenkinek egyedi.
Próbálj kinyomni a péniszedem egy kajszibarackot, és utána nézd meg milyen jó érzés. Egy jó ideig bizti nem fog tetszeni.
A kérdező hozzászólása: Igazából a kérdés, nem újszerû, évek óta jelen van sajnos! 2 szülés volt, 7éve a második. Azóta probléma ami addig finom volt, az már azóta nem esik jól! Lehet azt mondani, hogy idegesítõ sajnos ezzel az elõjátékra gondolok!Magát az aktus sem élvezetbõl történik, ha jó, akkor jó, ha nem akkor nem sajnos!
Én borzasztóan nem éreztem magam szexinek szülés után, pedig a túlsúly nagy része hamar lement, de mégis...mintha elidegenedtem volna a testemtõl, mintha az csak egy gép lett volna ami arra van, hogy 24 órában kiszolgálja a gyereket, férjet, és nem tudtam semmit élvezettel fogadni. A hasam lógott, a hüvelyemet tágnak éreztem még vagy két évig, pedig tornáztam rá....szóval olyan kilátástalan volt minden, a szüléssel meghalt egy nõ és született egy anyuka.... A válásom után viszont vadmacska lett belõlem....fene érti ezt.....

Miért nem élvezem szülés óta (1éve) annyira a szexet?

Legjobb válasz: (bár ezt csak hallottam, én még nem szültem :)) Lehet, h nagyon kitágultál. és az a baj (kérdezd meg a párodat, h neki jó-e). A kegelezés segíthet. (intimtorna, amikor gyakorlod a hüvelyfalad összeszorítani és ismét ellazítani. Az élvezet szempontjából is sokat segít, meg állítólag szülés után is hasznos, h ha ki van tágulva vki, ismét elég szûk lehessen.)

(bár ezt csak hallottam, én még nem szültem :) ) Lehet, h nagyon kitágultál. és az a baj (kérdezd meg a párodat, h neki jó-e). A kegelezés segíthet. (intimtorna, amikor gyakorlod a hüvelyfalad összeszorítani és ismét ellazítani. Az élvezet szempontjából is sokat segít, meg állítólag szülés után is hasznos, h ha ki van tágulva vki, ismét elég szûk lehessen.)
velem is ez volt.nekem a gyerek kora szülött volt és sok oda figyelést igényelt, állandóan ölben volt, sirós, hasfájós volt.ha a párommal eggyütt voltam akkor is a gyerek járt a fejemben.nem tudtam ellazulni mert azt vártam mikor kel fel a gyerek.eggy kis idö mulva mikor már a gyerek végig alussza az éjszakát jobb lessz.és eggy tanács próbáld eggy kicsit hangulatossá tenni az egészet, gyertya fény, pezsgö ki mit szeret hidd el sokat segit.
ez átlagos, bár nem szokott egy évig eltartani :S
Mert nem vagy magaddal megelégedve vagy nagyon figyelsz a gyerekre, és nem engeded el magad. Velem is sokáig ez volt de kell egy napot, vagy pár kobor órát tartani mikor a gyereket lerakod valahova és ráhangolodsz a párodra, útána nem lesz gond.

Szülés után miért nem kívánja úgy az ember a szexet? Vagy csak velem van a hiba?

Legjobb válasz: Kedves második válaszoló akkor szülj te 1 gyereket és majd meglátjuk kivánnád-e van akit megvisel lelkileg van aki pedig alig birha ki hogy leteljen az 1 hét

Kedves második válaszoló akkor szülj te 1 gyereket és majd meglátjuk kivánnád-e van akit megvisel lelkileg van aki pedig alig birha ki hogy leteljen az 1 hét
Nem, ez teljesen normális, majd visszaáll a normális "rend", kb. 1 év.
1 év??? bas.zus... én ha a párod lennék megörülnék
nekem még soha semmi nem volt olyan megalázó életemben mint a szülés (10óra vajudás szétnyitott lábakal egy nyitott ajtóval szemben ahol a takarító folyton ott lebzselt) és hát mégiscsak fáj, utánna is még hetekig lehetnek fájdalmaid és a tested tudja ezt legjobban: te most ANYA vagy. majd lassan beindul az a dolog is. Az én párom is kivárta az 2 hónapot míg lelkilegkihevertem. Mert egész nap és éjjel a picivel törõdsz, melette figyelj a tejedre, és házimunkákra akkor hullafáradtan persze nincs kedved hozzá. Lazíts néha és amikor van idõtök majd a kedv is megjön hozzá.
lezbikus vagy...:O
hogy a f.ba volna lezbikus?! akkor amikor a gyereket csinálta meg még nem volt az ???

Miért van az hogy már nem olyan a szex szülés után?

OLyan más, már nem olyan jó, nem érzem olyan csodásnak és fáj is, ha sokáig tart. A férjem is kevésbbé kíván mint el?tte. Úgy érzem nem olyan ott lenn mint el?tte. Nem jól varrtak össze? Nem érzem olyan sz?knek, olyan mintha teljesen nyitott lennék.7 hónapja szültem.

Legjobb válasz: szia! én már kétszer szóültem, és tényleg nem olyan mint elõtte bár nekünk nincs semmi gondunk eddig, próbáld meg a kriston andrea féle intimtornát hogya hüvelyed visszanyerje régi önmagát ( amúgy mi hátulról szoktuk úgy mint amior a babavárás végén jártunk és máshogy nem fértünk egymáshoz) amúgy orvoshoz is mehetsz vele de õ is elõször az intimtornát javasolja, próbáld ki

szia! én már kétszer szóültem, és tényleg nem olyan mint elõtte bár nekünk nincs semmi gondunk eddig, próbáld meg a kriston andrea féle intimtornát hogya hüvelyed visszanyerje régi önmagát ( amúgy mi hátulról szoktuk úgy mint amior a babavárás végén jártunk és máshogy nem fértünk egymáshoz) amúgy orvoshoz is mehetsz vele de õ is elõször az intimtornát javasolja, próbáld ki
Szia. Èn 6, 5 hónapja szültem.Nálunk ugyanez a helyzet.Azt mondják aze´rt vannak így a fe´rfiak, mert elötte a nöt látták, akit kívánnak, most meg a gyermeket szoptetó anyát.akikre vigyázni kell.Èn sem igazán értem...

Miért van, hogy szülés óta (15 hónap) nem kívánom a szexet? Én ellenék nélküle hónapokig, de a férjem nem. Már egyre több vitánk is van emiatt. Mit tegyek, hogy olyan legyen mint régen?

Legjobb válasz: Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.

Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.
Hogy olyan legyen mint régen? Hát tégy úgy mint régen. Anyának, feleségnek, nõnek lenni egyszerret nem egyszerû, de van remény, sokaknak sikerült már. :) Ha nem elégíted ki minden téren a férjedet, hamar egyedül találhatod magad a babóddal és az hosszú távon nem lenne egészséges, pedig gyerkõccel nagyon nehéz ismerkedni. No, de ne szaladjunk ennyire elõre. Néha tedd le nagymamánál a picit és csak a párodra figyelj, kényeztesd. Ha szereted, ennek nem kéne áldozatnak lennie a részedrõl, reméljük nem is az. Ha érzed, hogy szereted, de valahogy mégse kívánod, beszélj vele a dologról, ha ezután se mûködik nem árt felkeresni egy szexuál pszichológust. Sok sikert!
Szia! Ne felejtsd el h nem csak anya vagy hanem feleség! Törõdj a férjed szükségleteivel is, ilyen miatt már nem 1 kapcsolat romlott meg.
Magyarázd el neki, hogy még nem kívánod a szexet annyira, de légy nyitott, had kényeztessen kicsit, de csak ameddig jól esik. Ha a szexet még nem kívánod, kielégítheted kézzel, szájjal, esetleg anál, ha nem áll tõled távol. Légy kreatív, nyitott, de ne hagyd, hogy bármit is ráderõltessen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! A nagymamás verziót már próbáltuk. A vacsiig és a moziik minden rendben volt. De mikor elértünk az ágyig, inkább csak hagytam magam és azt vártam, hogy mikor lesz vége. Pedig arról szó sincs, hogy azért mert nem szeretem. Imádom õt és szülés elõtt nagyon jókat szeretkeztünk, sõt terhesség alatt is. A technikája most sem változott, Szerintem velem vannak komoly bajok. Próbálok ezen változtatni, de eddig nem sikerült!:((

Miért nem kívánom a szexet a szülés óta?

Már 15 hónapos a kisfiam és azóta amióta megszületett kb 5x voltam a párommal. Úgy érzem életem végéig kibírnám szex nélkül.

Legjobb válasz: Ez a megváltozot hormonális rendszer miatt van.természertes dolog.Meg gondolom nagyon leszivja az energiáidat a baba.De azért próbálj sztem erõt venni magadon és ha fontos a párod,akkor többször együtt lenni vele,mert ez tényleg nem tesz jót egy kapcsolatnak.Beszéljétek meg!

Ez a megváltozot hormonális rendszer miatt van.természertes dolog.Meg gondolom nagyon leszivja az energiáidat a baba.De azért próbálj sztem erõt venni magadon és ha fontos a párod, akkor többször együtt lenni vele, mert ez tényleg nem tesz jót egy kapcsolatnak.Beszéljétek meg!
Az a csodálatos az életben, hogy mindenki azzal kefél akivel akar, és aki akar vele. Így ha te senkivel nem akarsz, akkor majd mindenki más kefél másokkal, akik akarnak. A férjed is. Így van ez.
Én nem szültem, de kb én is így vagyok vele.
Azért egy kicsit többet is megtehetsz a párodnak, mint amire most te vágysz. Simogathatod, stb... És menj el orvoshoz is.
És hogy bírja a férjed, nem csal meg?
Én is így voltam a 2. baba születése után. Kb. 1 évig tartott, totál depi voltam tõle, és a férjem is. Hiába magyaráztam neki, hogy nem tehet róla. De aztán erõt vettem magamon, próbáltam lelkileg pozitívan állni a dologhoz, és végül minden helyre jött. :) Nem lehet, hogy depressziós vagy?
En meg nem szultem, csak varom a babat, de en is igy vagyok vele :( Regen oke volt, de most en is le tudnam elni az eletem szex nelkul... Azt gondoltam, szules utan elmulik hamar, de ezek szerint nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!