Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a szexet úgy ha (10 db)

Miért itélik el az emberek ha egy 25-29év közötti srác 16-18 éves lányra vágyik és most pont nem a szexre gondoltam ha közben ugy alakul akkor oké, de a fö szempont nem az? Akkor miért elitélendö?

Legjobb válasz: Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..

Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..
Mi a fo szempont?
A kérdező hozzászólása: Az hogy én pl (elkurtam a fiatalságom) dolgoztam.És mostanra ébredtem rá hogy hiányzik és egyilyen fiatal lány társasága vonz maga a fiatalsága és igy én is fiatalabnak érzem magam.
Nem tudom! Szerintem ez a korkülönbség ebben az életkorban teljesen elfogadott. Az már más kérdés, hogy a 16-18 éves lány hogyan viszonyul a kérdéshez, mert ha õ nem akarja, és te mégis nyomulsz(!), akkor az már bûncselekmény is lehet.
A kérdező hozzászólása: Dehogy nyomulok nem is vagyok az a tipus!Csak vágyok rá.
Nemhiszem, hogy elitelendo lenne. Csak nem annyira szokvanyos, mert egy 16-18 eves lany nem erett meg annyira szellemileg, hogy egy 28 eves pasival egyutt legyen tartosan. Arra nem gondoltam azonban, hogy mi van, ha a pasi van meg mindig 18 eves szinten. Amugy en azt gondolom, hogy sok ertelme azert nincs, mert egy 16-18 eves lanynak meg nem kellene "megallapodnia" egy pasinal, hanem ismerkedni minel tobbet (nem szexrol beszelek). Ha ilyen koran megtalalja a parjat, akkor kesobb neki lesz olyan erzese, hogy elmulasztott elni, es bulizni. De ezt csak en latom igy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzá szolásod, bizonyos értelemben igazad van. De én sem ugy gondoltam hogy egyböl full magamhoz láncolni csak barátkozni beszélgetni kirándulni szorakozni.És a végén meg majd ahogy alakul.
Nem elítélendõ, már ebben a korban már nem. Csak annyi a baj ezzel, hogy az ilyen fiúk csak a tõlük jóval fiatalabb lányokat tudják megfûzni, meg csak bennük látják a szépet és a jót. A többi nõt meg nem tudják megfûzni és megtartani sem, mert nem 16-18 éves.

Miért nem élvezem a szexet úgy ha én vagyok felül?

Amikor a barátom csinálja sokkal gyorsabb és jobban élvezem. Hogy kellene felül mozognom hogy ? is és én is élvezzem, mert gyorsan nem igazán megy.

Legjobb válasz: Én sem élvezem ha felül vagyok,sokkal jobban szeretem ha a barátom az "úr".Mindenkinek máshogy jó.Néha úgy is szoktuk csinálni de ritkán mert úgy nem tudok elmenni.

Én sem élvezem ha felül vagyok, sokkal jobban szeretem ha a barátom az "úr".Mindenkinek máshogy jó.Néha úgy is szoktuk csinálni de ritkán mert úgy nem tudok elmenni.
Nekem meg a kedvenc pózom.-) Egyrészt ha te csak gugolsz fölötte, a fiú tud alattad mozogni, akár gyorsan, nagyon gyorsan is. Másrészt én úgy szoktam mozogni, hogy nem fel-le, hanem elõre hátra, hogy a csilómat dörzsölöm a párom hasához, és ettõl igen hamar elélvezek:-) De ha nem jó, akkor nem kell erõltetni.)
Pedig ha felül vagy akkor tutibb az orgazmus! Ahogy az elõzõ válaszoló is írta!
Én is ritkán tudok elmenni így. Az elõzõ válaszok jók, de nekem más jött be. Amikor ülsz a barátodon, dölj hátra kicsit, akkor jobban fogod érezni a párodat. Nekem ez nagyon bejött, és az a legjobb h engem a barátom vezetett rá...

Ha egy srác nem a szex miatt és nem is a szerelem miatt van együtt a csajával 1, 5hónapja, akkor ugyan miért?

A pasim nem szerelmes még belém, ezt ? mondta... de talán belémtudna szeretni késöbb. És nem is a szexért, mert 1,5 hónap után még csak tapit se akar

Legjobb válasz: Nem tudom, de a szerelem a legtöbbször nekem se úgy jön, hogy pár nap alatt. Biztos jól érzi magát veled, szeret veled lenni, aztán kiderül. Nincs ebben semmi rossz.

Nem tudom, de a szerelem a legtöbbször nekem se úgy jön, hogy pár nap alatt. Biztos jól érzi magát veled, szeret veled lenni, aztán kiderül. Nincs ebben semmi rossz.
Akkor egyszerûen egy hülye fsaz, aki lúzernek hinné magát, ha egyedül maradna, holott most is magányos.
Leratyizták a haverjai és te vagy az alibi.
Azért, mert tisztességes srác. Csak azzal fekszik le, akit szeret. Tiszteletben tartja a lányt, nem szajhának nézi. Igaz, .ma kevés az ilyen srác.
Netalan erdekbol, az anyagi helyzetedert. Vagy lehet azert hogy ne legyen egyedul
A kérdező hozzászólása: utolsó, igen ezt is én irtam ki... és akkor? eléggé tehetetlen vagyok miért baj ez? sosem találkoztam még olyan sráccal aki nemis szerelmes de még a szexre se gondol
A kérdező hozzászólása: szerintem létezik. pl az én pasimnak ma mondtam hogy lehetne kezdeményezõbb. erre a fejemhez vágta hogy "MIvan az a bajod hogy 1, 5 hónap után nem akarok szexelni?" :S ezek szerint õ annak tart engem :S A komment megírásának idõpontja: ma 19:24
az elsõnek van igaza
Biztos homokos, csak nem akarja bevallani a haverjai elõtt, és te vagy az alibi csaja. Koptasd le, keress jobbat.
Mondom hogy ratyi, nem érted? Hallgass rám.
Hány éves vagy, 16?....
22:04 mondja jól, a többi csak f*szságokat hord össze...
Pontosan, 22:04-nek van igaza! Bár egy ilyen k*csög világban már szégyenszámba mennek az emberi értékek. Ti vagytok a ratyik, nem ez a srác....

Ha a barátommal vagyok, nem kívánom úgy a szexet mintha egyedül lennék. Pedig ha belelendülünk, nagyon jó a szex vele. Miért van ez?

sziasztok. Lehet hülyén fogalmaztam a kérdést, szóval: ha magamban vagyok sokkal jobban kívánom,és ha a barátommal akkor már nem.De tényleg jó vele ha elkezdjük:) szerintem velem van a baj mert vele semmi gond nincs az ágyban. Frigid lennék?

Legjobb válasz: Valószínûleg ott van a hiba mielõtt "belelendültök". Gyanítom, hogy számodra nem vonzó, nem férfias ahogy kifejezi irántad a vágyát (ha kifejezi egyáltalán), így ilyenkor csökken a libidód. Viszont ha már elkezdtétek, akkor adekvát módon reagálsz. A frigiditás teljesen másféle zavar! Olvass utána. "A frigiditás szó hideget, fagyosat jelent, mint ahogyan a frigider, fagyasztó szó. Szexuális értelemben ez azt jelenti, hogy valaki hideg marad, nem tud "tûzbe jönni", felizgulni. Akkor mondható valaki frigidnek, ha semmilyen módon nem tud szexuális izgalomba jönni." stb. ez rád nem igaz, úgyhogy biztosan nem vagy frigid. Gondold végig, hogy mi az ami nem úgy történik ahogy szeretnéd vagy mi az õrajta ami a lelked mélyén nem tetszik neked.

Valószínûleg ott van a hiba mielõtt "belelendültök". Gyanítom, hogy számodra nem vonzó, nem férfias ahogy kifejezi irántad a vágyát (ha kifejezi egyáltalán), így ilyenkor csökken a libidód. Viszont ha már elkezdtétek, akkor adekvát módon reagálsz. A frigiditás teljesen másféle zavar! Olvass utána. "A frigiditás szó hideget, fagyosat jelent, mint ahogyan a frigider, fagyasztó szó. Szexuális értelemben ez azt jelenti, hogy valaki hideg marad, nem tud "tûzbe jönni", felizgulni. Akkor mondható valaki frigidnek, ha semmilyen módon nem tud szexuális izgalomba jönni." stb. ez rád nem igaz, úgyhogy biztosan nem vagy frigid. Gondold végig, hogy mi az ami nem úgy történik ahogy szeretnéd vagy mi az õrajta ami a lelked mélyén nem tetszik neked.
Nem, szerintem jobban hiányzik ( a szex is ) amikor nem vagy vele, mint amikor vele vagy.
Szerelmes vagy a barátodba (vagy legalább szereted úgy igazán)? Kívánod õt magát?
A kérdező hozzászólása: igen, nagyon szeretem õt! kívánom ha nincs velem, de ha már ittvan, nem olyan izgató
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat:)

Miért nem elég a nőknek a csak szex kapcsolat? Akkor sem, ha megbeszélten csak úgy kezdtünk bele?

Jelenleg is van egy lány, aki kezdeményezte a kapcsolatot, én mondtam, hogy ha tényleg csak szex, akkor oké. Erre már az els? szex után rá akart venni, hogy karácsonyozzak náluk, meg utcán találkozva a nyakamba ugrik és csókolgat, meg kérdezgeti, hogy mit kérek karácsonyra és a semmit nem fogadja el válasznak... Ja, és a múltkor már orvul itt is aludt nálam szex után és reggel benyögte, hogy "elmesélem anyukámnak, hogy nálad voltam!" Szóval egy n?nek - f?leg úgy, hogy ? kezdeményezte az egészet, mi nem világos abból, hogy "csak szex"?

Legjobb válasz: A nõk hiába szeretnék különválasztani a szexet az érzelmektõl, általában nem megy. Automatikusan kialakul valamilyen szintû kötõdés.

A nõk hiába szeretnék különválasztani a szexet az érzelmektõl, általában nem megy. Automatikusan kialakul valamilyen szintû kötõdés.
Ez jó kérdés, hasonló cipõben vagyok én is! Van egy csaj akivel szexkapcsolatot akartam kialakítani, kívánjuk egymást, de csak úgy akar belemenni, ha normálisan együtt leszünk párkapcsolatban, de az a baj, hogy testi vonzódáson kívül nem érzek iránta semmit! Miért nem lehet néha csak simán egy jót szexelni, miért akarnak a nõk mindig többet!? 22/F
Az elsõ válaszban benne van.
Ez a lány eredetileg se csak szexkapcsolatot akart. Szeretett Téged és ezzel a módszerrel kikerült pár dolgot és nyíltan a kapcsolat felé léptetett. Gondolom az ágyban mindent megkapsz, meg õ is - nála valószínûleg úgy hangzik a mondás, hogy a férfi szívéhez a farkán át vezet az út. Beszéljétek meg és döntsd el, hogy akarsz-e tõle valamit.
Én lány vagyok ... De nálam mindig ment ez az érzelmek nélküli szex :D
A lányok jelentõs része egyszerûen képtelen az érzelmek nélküli szexre, mert, ahogy az elsõ válaszoló is írta, bennük kialakul egyfajta érzelmi kötõdés.Sajnos, mi nõk többségében így mûködünk, persze vannak kivételek, de általában ez a jellemzõ.Amúgy tényleg nem csak szexet akart, hanem többet, és pont kapóra jött neki az alkalom, hogy Te Õt kívánod testileg.Ha ennyire nem akarod magad elkötelezni, és nem akarsz Tõle semmit, akkor légy vele minél hidegebb és bunkóbb, és mindenre adj nemleges választ.Kerüld a társaságát, majd felébred szegény.. :-(
a normálisabb lányok képtelenek az érzelem nélküli szexre. érzelmesebbek mint a férfiak, egy darabig még úgytûnhet h oké, de utána mindneképp kialakul egy bizonyos kötõdés. pont a szex miatt

Miért akadnak ki a kis tinik, ha azt mondjuk nekik, h szex helyett inkább még tanuljanak? Ugy pattognak itt, meg dicsekszenek, h ők már nem szűzek. Vajon a bizonyitvánnyal is igy villognak?

Legjobb válasz: Sok olyan ember van aki csak azért írja ezt, mert õ kiskorában nem kellett senkinek. Úgy beszélnek, mintha az embernek döntenie kellene, hogy most szexel vagy tanul, de egymás mellett a kettõt nem lehet. :D

Sok olyan ember van aki csak azért írja ezt, mert õ kiskorában nem kellett senkinek. Úgy beszélnek, mintha az embernek döntenie kellene, hogy most szexel vagy tanul, de egymás mellett a kettõt nem lehet. :D
Ilyen életkorban a legtöbb embernek még teljesen más az értékrendje; az idõ múlásával remélhetõleg megérnek majd, és belátják, hogy mennyire buták voltak.
A tanulás nem sokat ér az életben és még unalmas is, ráadásul csak a gyerekek tanulnak. A szex-el viszont úgy érezhetik, hogy valódi felnõttek.
Te meg ahelyett hogy hülyeségeket kérdezel menj inkább és dolgozz. Nem netezéssel kéne foglalkoznod mikor dolgozhatsz is. nehogymár jól érezd magad.
Ahá. Dolgoznod kell suli mellett így nem jut idõ a boldogságra csak a megszakadásra. Szóval innen fúj a szõlõ. Te nem vagy boldog más se legyen. És mégis nagyokos szerinted mikor pasizzon egy lány? Majd 30 évesen? Kapósak is a vénlányok az biztos. Talán akkor 40 éves korára rá is akadna valakire akivel boldog csak addigra már rég elkésett és elszaladt az élet. Szóval áhh
Akar hogy is nezuk a mai fiatalok hamarabb ernek es bar atol mert mi 15 evesen tanultunk meg jatszottunk meg en meg most is(nem mintha mar nem sexelnek is had dicsekedjek )de ha ok mar ezt csinaljak akkor nekunk kotelesegunk segiteni oket es tanacsot adni mert legalabb kernek ahelyett hogy lebaszuk es elveszuk az onbizalmukat atoll hogy megkerdezek h lefekudjenek a szomszedfiuval akit elozo nap latot a legjobb baratnoevel smarolni vagy ne!!vagy pl hasznaljak gumit vagy ne igen is valaszolni kell nekik mert lehet olyan a csaladi hatteruk hogy othon nem tudjak megbeszelni!Szerintem amugy ezert is csinaljak tul hamar mert a szulok szegyenlik beavatni az ilyesmibe oket!
Érdekes az ükanyámat 15 évesen férjhez adták, és nem kérdezték meg tõle, hogy hozzá akar-e mennie a Pistához, két év múlva már özvegyasszony volt, 17 évesen, még a nagymamámat is 16 évesen férjhez adták, igaz õ szerelembõl házasodott! Én is fiatalon vesztettem el, de nem lett belõlem [email protected], és az, hogy valaki szexuális életet él nem azt jelenti, hogy reggeltõl estig kefél, hétvégén, meg amikor kevesebb leckéje van miért ne lehetnének együtt. Én nagyon kitudok akadni az ilyen "inkább csak tanulj" hozzászólásokon, látszik, hogy az ilyenen emberek elég nagy gyökerek lehettek anno, ki az aki 14 évesen még babázik, meg autókázik, elég éretlen típus lehet... 22L
Nekem lett a legjobb a suliban az érettségim anno, és figyeljetek: még szexeltem is mellette! Húúúúha!
Bocs a helyesirasert , bizti a tanulasok helyett torteno sex
Attól, h valaki nem szexel 14 évesen, még nem lesz vénlány! Nekem is voltak pasijaim 16 éves koromtól kezdve, de 20 elõtt nem szexeltem, ennek ellenére 23 évesen már férjem is lett. Nahát! Attól, h valaki szexel, még lehet jó tanuló, csak õk kevesebben vannak. És persze, h õk írnak ide, mert aki 1-es, 2-es tanuló, az nyilván nem írja ide, h igen, bukásra állok, és szexelek is. A tanulás igenis fontos, ezt tudatosítani kéne. Ha megy mellette is s szex, akkor hajrá!
A kérdező hozzászólása: utolsó, nem savanyu a szõlõ, egyáltalán. csak nem értem, h miért kell a rúd elé szaladniuk. akkor mikor élik át a szájrapuszi, csók, elsõ szakitás fázisát? már 11-12 évesen? ezt nem tudom megérteni, h miért kell mindent olyan hamar kezdeni. és azt, h miért pattognak. pl. amikor én elvesztettem a szüzességemet, nem hireszteltem szét országnak - világnak. és nem jöttem ide értelmetlen kérdésekkel, h " terhes lehetek-e, ha a fium kivette, mielott.. ". és azt se mondtam, h aki szexel, az nem tanul. de én anno az én környezetemben azt vettem észre. mondtad, h anyuka vagy. nos, te örülnél neki, ha a lányod 14 évesen vmi 17 éves pasival szexelgetne?? ( azért irtam, h 17, mert a 14-15 éves pasik elég éretlenek ). ja, és engem nem kell sajnálni :) örülök, h nem pazaroltam el magam. a legtöbb tini csupán divatból veszti el a szüzességét. csak egy kérdést tettem fel, aki ezen felakad, inkább annak savanyu a szõlõ.
A kérdező hozzászólása: ja, errõl lenne szó. nem azt mondom, h nem lehet a kettõt egyszerre csinálni, de egy 14 éves nem lehet érett a szexre. az nem csak annyi, h a pasim bedugja, elmegy, jo volt, és annyi. nekem sokkal nagyobb érzelmi háttér van mögötte, és vmi mennyei érzés. de ezt egy 14 éves nem tudja megérteni. én se tudtam anno. pedig korábban érõ tipus voltam.
Utálni fogsz, de 'csak' 16 vagyok. -Az ember gyereke 18 éves kor alatt szexelhet , nincs vele probléma csupán csak érett fej és gumi kell hozzá... -Miért ne lenne idõnk tanulásra?! Ha a szex kifejezést az alvással cseréled ki , akkor logikus, hogy az ember elõbb tanul , és csak azután alszik... De ha alig van lecke és tanulnivaló , és még csak 7 óra, miért ne ugorhatna át a barátnõjéhez?Szerintem ez nem tilos... És megértem, te most a 14 éves , vagy akörüli , pics*nak öltözõ kis plázacicákra általánosítasz...igen, én is tudom, hogy õk ténylg nem tanulnak és tényleg sokat töltenek szexxel...de az én barátnõm spec. 4-es átlagú 10.-ben...valamint még zenekarra is jár...nincs ezzel semmi probléma, teljesen átlagos..mindezt szex mellett... És még mielõtt belekötnél, én 4, 2 vagyok... Szóval röviden ne általánosíts, mert sokakat megsértesz, és gondolkozz kérdés feltétele elõtt...nem minden úgy van, ahogy mondod... f/16
A kérdező hozzászólása: a tini alatt nem a 16 évesekre gondoltam. nem általánositok, sok helyen ez van.
hát.. bennük ilyenkor tombolnak a hormonok.. belátom h szinte mindig arra gondolok de jó lenne már vagy más módot keresünk rá a barátnõmmel.. és ez a tanulás rovására megy, tudom h nem ez nem jó mert késõbb megjárom.. meg kell próbálni a kettõt együtt.. nem könnyû ez személyes tapasztalat.. 14/F
Emlékszem milyen iszonyatosan kanos voltam 16 évesen. Jó lett volna szexelni akkor. Sajnos nem tudtam, ezért inkább tanultam. De jobb lett volna esküszöm.
Én 17 évesen nem vagyok szûz, egy majdnem két éves kapcsolatban, és az osztályelsõ vagyok egy normális, magas követelményrendszerû gimnáziumban, van egy középfokú német nyelvvizsgám is nyolcadikos korom óta. Szóval igen, a kérdésre válaszolva, a bizonyítvánnyal villogok, mert nehéz volt elérni mindezt, viszont a szüzességem nem téma, és nem is akarom, hogy bárki errõl beszéljen a környezetemben. Azért, mert látod ezt a rakat nyomoroncot, akik 14 évesen iskola helyett eljárnak mindenfelé d*gni, ne bánts meg olyan embereket, akik lehet, hogy a te értékrended szerint korán kezdték (amit nem vétózok meg, csak ne ilyen hangnemben fejezd ki magad), és felelõtlenek (bár sosem voltam az, és nincs is olyan kérdésem, hogy "a barátom a bugyimra élvezett, lehetek terhes?"), mert például én így láttam jónak, pedig furcsamód nem füves hippik neveltek, hanem szigorú szülõk, akik mindenrõl tudnak, de ismernek, és bíznak bennem. Én most azt hiszem normálisan fogalmaztam meg az én álláspontomat, szóval jó lenne, ha nem támadással reagálnál. Egyébként te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: te 17 vagy, nem szûz, az ok. de nem rólad van szó. amugy 19 vok.
17:32 vagyok. Nem mondtam, h savanyú a szõlõ..vagy nem rám gondoltál? Amúgy az alapgondolatoddal egyetértek.
A kérdező hozzászólása: nem, veled egyetértek. az a baj, h a tinik hencegnek vele. és nem tudják azt megérteni, h a szex sokkal több attól, mint h a pasijuk berakja nekik, és aztan elélvez.
Azt hiszem ez egyike a legprimitívebb kérdéseknek... És kicsit az álláspontod is változott így röpke pár nap alatt, határozott egyéniség lehetsz. Ha úgy gondolod hogy nem az a szex, hogy berakja aztán kész hanem i love you-s kispárna meg naplemente meg minden akkor miért nem ez a kérdésed, és miért hozod összefüggésbe a tanulással? A "kis hisztis tini p*csák" ezzel dicsekszenek, meg hogy majd minimálbérbõl tartja el a gyerekét, elég erõs mondatok. Egyrészt ma Magyarországon nem feltétlenül azok fognak jó körülmények között élni akik tanulnak, szerintem mindenkinek van a közeli ismerõsei között is olyan ember aki jó tanuló volt és mégsem vitte olyan sokra mint egy közepes tanuló. és amúgy is ez a be skatulyázás is erõs, 5-ös és 5-ös tanuló között is van különbség. Van olyan aki végigmagolja a gimit kitûnõvel végez de az élethez h*lye, és van olyan aki igaz, hogy csak 3 as 4 essel végez, de sokkal inkább talpraesettebb és "életre valóbb", mint jeles társai. Alapjáraton meg nem hiszem hogy egy olyan 19 éves lánynak aki magabiztos, kiegyensúlyozott és boldog, ilyen kérdések motoszkálnak a fejében. Csak a saját példámra tudok hagyatkozni, 18 éves srác vagyok, az egész gimi alatt szexeltem és 4, 7 es az átlagom. a kérdést hülyeségnek tartom, mert egy gyerek nem azért nem fog tanulni mert egész nap szexel(amit nem is lehet bírni), vagy azon jár az agya... ennek más okai vannak amik nem összevethetõek a nemi életükkel. Ha mondjuk nem az orrodig látnál, hanem kicsit elõrébb is szerintem te is belátnád ezt.
Jajj, hát de tudunk reflexbõl mindenkit leköpni, igaz, mucikák? Érdekes módon én mindig szín ötös voltam, pedig bizony korán kezdtem, és egyetem mellet, annak ellenére, hogy a barátommal lakom - minõ borzalom! - tavaly évfolyamelsõ lettem.
A mostani tinik majd késõn kapnak észbe, 25 vagy 30évesen már kilesznek égve, 10év alatt kipörgetik magukat, mértéktelenség ezerrel. Szex, drog, rock and roll! Aztán meg két három gyerekkel, õsszetörve egy albérletben találják magukat.
A kérdező hozzászólása: képzeld, dolgozok suli mellett. ha nem tudsz értelmesen válaszolni, ne is irj, és nem is hozzád szól a kérdés, hanem a felnõttekhez. menj aludni :D
A kérdező hozzászólása: remélem is. rossz nézni, h sokan tönkreteszik az életüket. de egyik se látja be.
A kérdező hozzászólása: elõre szólnék, h ne lázadó, gyerekes tinik irjanak. mert mindig csak õk irnak, és itt osztják az észt, h márpedig õk érettek. :) ) értelmes emberek irjanak.
A kérdező hozzászólása: jut idõm a boldogságra, és boldog is vok. a munka nem vesz el sok idõt. szoval ebbe ne kössön bele senki. és kellettem én vkinek anno, volt is barátom, de eszembe se jutott volna szexelni.
A kérdező hozzászólása: nem sokat ér?? majd megkérdezlek, h gyerekekkel a nyakadon, fogsz minimálbérbõl élni. csak azért, mert szexelni akartál fiatal korodban.
A kérdező hozzászólása: szoval, h k. urvult el ennyire a mai világ? sajnálom õket, mert még gyerekek. ennyi az egész.
Nemigen van neked jogod [email protected]ázni a világot. Kinek érzed magad? Attól hogy valaki szexel egy jót és nem lesz kiéhezve attól már mindjár nem fog tanulni mi? Te gondolkodol amúgy? Mert nem úgy néz ki.
Egyetemista végzõs vagyok az ország egyik legjobb Egyetemén és így is azt mondom, hogy nem sokat ér a tanulás. Az iskolarendszer csak azt tanítja meg, hogy hogy legyél gyökér. Nevetséges az egész. Egyre inkább kezdenek erre rájönni az emberek. Sokkal fontosabb a szeretet, amit nem kapnak meg otthon, ezért kénytelenek felnõni.
Elõzõ vagyok. Csak mégegy hogy aki szexel az biztos semmi mást nem is tud csinálni csak azt mi? Aki szexel az nem is dolgozik csak nyomják éjjel nappal az ágyban. Szerintem neked tuti hogy nincs életed. Na mindegy nem magyarázok látom reménytelen vagy.
Ne haragudj, kedves kérdezõ, de én meg téged sajnállak :S
szexelni jobb mint tanulni
Még jó, hogy jobb szexelni, mint tanulni. De a késõbbiek során a tanulásból megélhetsz majd, állásod lesz, és pénzed, amivel eltarthatod a családod. A szexszel pedig csak prostitúció útján tudsz pénzt szerezni. Az meg ugye társadalmilag elítélt, és nem mindenhol legális.
Én szexelek is meg tanulok is, igaz, már nem vagyok tini. x) Akkoriban inkább tanultam. :P Tudom, hogy kicsit off, de az egyik elõzõ válaszoló említette, hogy az iskolarendszerben azt oktatják, hogyan legyünk gyökerek. :P Ezzel vitába szállnék. Részemrõl az ELTE-n tanulok, csupa olyan dolgot, ami a legtöbb ember szerint komolytalan, szerintem viszont érték, kultúra, és még véletlenül sem mások átverésén vagy vagyonából való kiforgatásán alapszik. Ilyen is van. Akinek lelke van, jöjjön bölcsésznek! ;) (Komolyan ne vegyetek ám, másokkal sincs bajom csak azért, mert ezt vagy azt tanulnak. ^^) A kérdésre válaszolva meg: nem szép dolog az általánosítás, attól, hogy az ilyenek a hangosak, még vannak másmilyenek is. Különben meg régebben is ugyanez volt, csak nem reklámozták, meg nem volt hozzá internet. Szerinted az elmúlt évszázadok során a Mariska meg a Gyuriska nem szöktek ki a szénapajtába huncutkodni 14 évesen? :) L/22
igaz utsó válaszoló...sõt már nagyon nagyon réég akár 100 évvel eezlõtt is már a 16 éves lányoknak is votl már gyerekük...csak akkor azok a lányok mégse villogtak vele és nem feküdtek le ezer pasival úgy, hogy minden éjszaka mással és mással...cska most a hir gyorsabban terjed és jobban oszlik. A tanulással kapcsolatban igen...gyerekkorban meg kamaszkorban kellene többet tanulni olyan 18 éves korig .. mert azután már kevesebb türelme lesz az emebrnek a tanulásra és ideje is nagyonkevés lesz és akkor már csak a szex marad... ha addig nem tanulnak eléggé azok a kamaszok akkor utána sokkal nehezebb lesz ugyanazt tanulni... És igen a tini kislányok kisfiúk akik szexelnek...azok kevesebbet tanulnak vagy szinte semmit sem, mivel csak a szexen jár az eszük. Igaz, hogy lehet szexelni is tanulni is de inkább a 20 meg a 20 éven fölöttiek tudják jobban elvégezni ezt a 2 õt egyszerre. De a kérdezõ nem 20 évesekrõl beszélt hanem kis tinikrõl amint látjuk és a kis tiniknek kevés idejük van tanulni is suli után...nemhogy szexelésre is jusson idõ azonkivül.
Mielõtt leszólnál, nem tini vagyok, hanem felnõtt nõ gyerekkel. Szerinted a párkapcsolat és a szexuális élet nem egyeztethetõ össze a tanulással? Egy normálisabb képességû "gyereknek" nem kell minden nap órákat ülnie a tankönyv felett ahoz, hogy jó legyen a bizonytaványa.Igenis szükségük van kikapcsolódásra, bulizásra, barátokra stb. Nekem is kissé úgy tûnik, hogy neked savanyú a szõlõ. Mellesleg furának találom, hogy itt mindneki ezen van kiakadva, hogy mondjuk a 16 éves lány szexuális életet él, hisz még gyerek. Aztán a következõ hozzászólásnál meg azt olvasni, hogy 16 évesen már szinte megkellene állni a saját lábán, suli után menjen dolgozni és ne a szülõktõl várja, hogy eltartsák. Hogy is van ez akkor?
A tanulásról: Nem sok haszna van, max. az alapoknak (olvasás, számolás, stb.), és aki majd fizikus lesz az tudja a fajlagos ellenállástól kezdve a nem tudom meddig, de aki xy-nak tanul annak tök felesleges, úgy se jegyzi meg. Csak az a baj, senki sem tudja, hogy mi lesz belõle. Erre a szex témára meg nem tudok semmit mondani, valamitõl ilyen lett a világ.
na ez már egy jó válasz!!!;)
Rosszul bizony, mert ha jól csinálnád akkor az is jó lenne. Logikus.
Mármint fáj? Ha te ülsz rá és nagy adottsággal rendelkezik akkor fájhat. Próbálj meg úgy mozogni hogy ne ülj rá teljesen. Ha nem ez a gond, akkor passz.
Detto ugyanígy vagyok vele. Ez szerintem azért van, mert miközben mozogsz, fáradsz, és nem magára az élvezetre koncentrálsz. Mikor a párom kezd el mozogni ebben a pózban, azt egyenesen imádom.
nem midneki képes azonnal elnedvesedni..ez majd idõvel kialakul
Szerintem ez egyáltalán nem ciki! Használjatok síkosítót- az mnidig tuti :)

Párommal kb 4 hónapja élek együt, szerintetek miért lehet az hogy mindig nekem kell kezdeményezni a szexben? Ha pl én nem kezdeményezek, akkor ő nincs is rajta az ügyön, pedig azt mondja szeret. Mi lehet akkor a baj, ?

Lehet hogy nem is szeret?????

Legjobb válasz: Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?

Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?
Ezt mi nem tudhatjuk, sok oka lehet. Lehet, hogy nem vonzódik hozzád, de az is, hogy esetleg magával nincs megelégedve. Mindenképpen le kell ülnöd vele ezt megbeszélni.
Lehet szimplán csak szereti, ha te kezdeményezel. :P
A kérdező hozzászólása: Hát már sokszor rákérdeztem hogy mi az oka! de korrekt választ soha nem kaptam , azt mondja nem tudja miért. De szerintem az még túl korai lenne , hogy unja velem a szexet azt mondja hogy jó! normális dolog ez szerintetek hogy van amikor kb 5-6 napig , ha én nem kezdeményezek akkor nincs szex??
Kezdeményezz aztán hagyd abba. Úgy értem izgasd fel érd el hogy már õ is akarja aztán mondd hogy kimész egy pohár vízért vagy valami, aztán visszamész és csak lefekszel mellé, ha nem csinál semmit akkor, azt hiszem komolyan el kell mondanod neki az aggályaidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi , ki fogom próbálni.Akkor már õ is benne van! ha én kezdeményezek, engem csak az zavar hogy mindig nekem kell. ezért ugy érzem nem kíván eléggé ha van ugyis jó , ha nincs úgyis jó!De ha meg kérdezem miért ilyen , a válasz "minden kapcsolatában ilyen volt" de én ezt nem akarom elhinni , még ilyen esettel soha nem találkoztam!
Az ötödik válaszoló vagyok, a "minden kapcsolatomban ilyen voltam" válasz.. Nem hangzik túl jól.. Én megkérdezném miért? Nem szeret-e kezdeményezni vagy aggódik hogy visszautasítja valaki vagy i a baj? Mert az nem jó ha pl kívánja a szexet és elfolytja mert nem akar kezdeményezni. Holott valószínû hogyha kezdeményezne akkor lenne belõle valami :D

Ha a ferfiak olyan sokat gondolnak a szexre meg allandoan megnezik a noket, meg ugy altalanossagban is sokat jar a nokon az eszuk, akkor miert nem szexelnek otthon eleget?

Ha a ferfiak olyan sokat gondolnak a szexre meg allandoan megnezik a noket, meg ugy altalanossagban is sokat jar a nokon az eszuk, legalabb is tobbet mint a noknek a szexen, akkor miert van az, hogy 2 ev hazassag utan, ha nekem keves a heti egy szex akkor mindenki azt mondja nekem kell tenni erte? nem ertem ezt, ezt megalazonak talalom, hogy nekem kelljen ramaszni a ferjemre allandoan. Foleg azert is zavar mert szép no vagyok es soha nem volt ilyen tipusu problemam, elozo tobbeves kapcsolataimban sem. Es nagzon odavag az onerzetemnek. A multkor annyira kiakadtam, mikor mar 2 hete nem volt semmi, hogy felvettem a legmereszebb ruhamat es mondtam neki most elmegyek es keresek valakit magamnak aki vegre.... Persze aztan sehova nem mentem, nem akartam igazabol megtenni es soha nem csalnam meg. Nagyon rosszul ereztem magam utana. Es az a baj, hogy utana persze kozeledett, de akkor mar olyan aszinten tomboltam belul, hogy mondtam neki csak azert ne ... meg mert en akarom. Ahh... Belekerultem egy csapdaba es nem tudok kijonni belole! Ez ota eltelt masfel honap, 3x voltunk egyutt, ebbol egy volt jo, de mindig ugy erzem nekem ez keves es hogy ha csinalja akkor is bennem van h lehet csak kotelessegbol. 29 eves vagyok nem all szandekomban lemondani a szexrol, de termeszetesen kene hogy mukodjon nem?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=SfTsChFZKks

A kérdező hozzászólása: Nem vagyok benne biztos ha elkezdek vele errol beszelgetni, az jo iranyba terelne a dolgokat... Lehet meg jobban gatolna hogy megtorjon a jeg. Tehat 3 opcio van ma estere. 1. Hallgatok es varok ugy csinalok mintha minden rendben lenne, meg az is lehet ma eppen van kedve 2. Beszelek neki errol es megvitatjuk mit lehetne tenni 3. Megprobalom feloldani a feszultseget es sertodotseget, iszok egy whiskey-t (ami nem biztos h jo otlet mert sose iszom, de most lehet ramferne) mielott hazaer elcsabitom. Ahh de ugy felek hogy olyan hulyenek fogom magam erezni...
A kérdező hozzászólása: Hat nekem szexben nem az a fontos hogy milyen a pozitura.A lovaglast pl pont nem szeretem, szexben nem szeretek igy uralkodni, inkabb azt szeretem ha engem uralnak. Erdekesse az teszi nekem (jelen esetben tette) a szexhet ha az erotikus is... Hogy mondjam, ha van benne valami erdekes. Pl volt mikor megjelentem parszor a munkahelyen es kis idore bezarkoztunk az irodajaba, olyankor vagy megkertem ra hogy velem csinaljon valamit vagy en adtam neki valamit. Aztan mondtam a tobbit majd otthon megkapja. Vagy egyik baratunk eskuvojen berangattam a hotel mosdojaba, vagy mondtam neki mikor kocsiban ultunk es eppen egy erdos resz mellett mentunk hogy terjunk le az utrol es keressunk valami csendes helyet az erdoben stb stb. Persze ezt nem lehet allandoan csinalni de feltolti az embert jo idore, es a normal szexelesek kozé azert tettem ilyen erdekesebb alkalmakat is. O mondjuk sosem allt elo ilyen meglepetesekkel. De a mostani helyzetben nagyon nem vagyok mar jopofi hangulatomban ahhoz hogy generaljak egy ilyet. Meg oszinten megmondva hulyen is ereznem magam, mint valami ketsegbeesett bohoc. Koszonom szepen a valaszokat mindegyikõtöknek.
Annyira szép, mikor a nõ saját magát sem érti. Most kicsit megnyugodtam... :-) Szóval, nem nagyon mennek a dolgok... Elnézést, hogy megkerdezem, de melyik fajta vagy? -a mozgékony, aki jó felülrõl is (lovaglóban) -vagy az egyáltalán nem mozgekony Ha a masodik, akkor megtudom érteni a férjed. Az nem mûködne, hogy lemondanál arról, hogy "neki kell kezdemenyezni" és csak odamennél hozzá, jól belenyúlsz a gatyájába? Monnd neki, hogy "holnap te jössz" Játszátok vegik a kámaszutrát... Remélem tudtam segíteni. Kézcsók
nem vagy komplikált, csak azt szeretted volna elérni, hogy ne csak neki legyen kontrollja az együttlétetek felett, hanem neked is. ez ösztönös volt nálad. szerintem beszélj vele õszintén, és eszerint hozd meg a döntésedet. ha nincs gyereketek, akkor viszonylag könnyû helyzetben vagy. szerintem nem érdemes úgy leélni egy életet, hogy ott a férjed, de mégsem kapod meg, amire vágysz. tudom, kegyetlenül hangzik, de én voltam az a válaszoló, akivel egyszer csinálta már ezt valaki. én teljesen kikészültem, az önértékelésem nagyon lecsökkent. ezt nem érdemes egy életen át csinálni. beszélj vele, hogy mi van. hátha találtok megoldást.
A kérdező hozzászólása: jah es nem 3o hanem lassan 4o. Ha ez szamit valamit.
A kérdező hozzászólása: Az utolso masfel honap miattam is alakult igy, mert az esetek feleben, betartottam neki mikor kozeledett.( elotte heti 1x volt. Most nem tudom hogy kinek, hogy, nekem keves volt az is. )Ugy ertem, volt mikor en mondtam most nem, mert ez vagy az. Lehet ezzel magam alatt vagtam a fat, es minden kozeledeset el kellett volna fogadnom, hisz ezt akarom nem? De ha meg mindig engedem mikor o is akarja , akkor meg azt hiszi ugyis mindig ott vagyok ha kellek. Vagy hogy kene ezt csinalni jol? Ahh, miert vagyok ilyen komplikalt.
már bocs, de nem normális, ha egy harminc körüli férfi 2 hetente fekszik le a feleségével, és akkor is csak kérésre. én max. kétnaponta elvárom, hogy történjen valami. különben minek élünk házasságban. akkor egy jóbarátommal is összeköltözhetek, ha könyörgésre sem megy.
Mert ez egy idióta sztereotípia. A nõknek legalább annyit jár az eszük a szexen, hosszabb kapcsolatokban pedig gyakran a nõ az, aki jobban kívánja. A férfiak csak addig szoktak nagyon fickósak lenni, amíg ott van a bizonytalanság. amikor már biztosan van egy nõ mellettük, akkor már lenyugszanak. Sokszor szexuális téren is.
én is szép vagyok, és még 25 éves koromban volt egy barátom, aki egyre ritkábban és ritkábban, és aztán semmi, és szakítottunk. nagyon gáz volt, én is kikészültem, már mindent bevetettem, de semmi sem használt, csak a partnercsere. valamiért nem kívánt már. de utána lettek más nõi hamar. drukkolok, hogy neked jobban alakuljon! legjobb lenne õszintén beszélni (amit én nem tettem meg annak idején).
A kérdező hozzászólása: Hat nem tudom... de kideritem az biztos!
Vannak ilyen férfiak, akiknek a megszokással együtt csökken a libidójuk. Hiába vagy szép nõ, elveszítette az érdeklõdését irántad. Ez természetes biológiai folyamat -- fõleg, ha amúgy nem meghitt-szerelmes a viszonyotok, csak olyan általános jó viszony. Ilyenkor a férfi vagy pornózik és recskázik titokban, vagy más nõket nézeget.
A mocskos pofám.
3-as verzió a nyerõ! Igyál és teperd le! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!