Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a szexet Lehet ez (28 db)

Miért nem kívánom a szexet? Lehet ez hormonzavar?

Úgy érzem több annál, minthogy fásultság, stb.

Legjobb válasz: próbáljatok színt vinni bele,új pózokat ilyesmiket kipróbálni.stb(gondolom tudod h hogy értem:D)

próbáljatok színt vinni bele, új pózokat ilyesmiket kipróbálni.stb(gondolom tudod h hogy értem:D)
Velem is történt már hasonló. Ami nálam mûködött az nagyon egyszerû, és csak ajánlani tudom. Szeresd magad minden téren. Törõdj magaddal, öszpontosíts arra hogy téged mi tesz boldoggá. Olyasmit csinálj ami javít a közérzeted, vásárolj pár új ruhát gyûjts be néhány bókot(ez nem egyenlõ a partnerváltással, de az önbizalmadnak nagyon jót tesz). Ha boldog vagy a bõrödben az látszik rajtad, és mágnesként fogod vonzani a párod. Ha látod majd az õ aktív érdeklõdését az téged sem fog hidegen hagyni:-)))
Én is sokszor voltam igy, de nekem az jött be hogy megprobáltam egy kis romantikát vinni a kapcsolatba. Most tudom ez egy kicsit sablonossan hangzik de be vált.És ami fontoss probálj el menni ketesben a párodal valahova amikor csak egymásra tudtok figyelni. Nekem két gyerekem van és mindig megprobáljuk be tartani.
Nemtudom szedsz-e fogamzásgátlót de idõvel az is csökkentheti a libidót, próbáld meg abbahagyni egy idõre (min3 hónap amig kiürül a szervezetbõl)hátha segít. A pároddal pedig légy õszinte de vigyázz nehogy túlstresszeld és neki is elmenjen a kedve mert nem tud kielégíteni. Sok sikert meg libidót!
Sehogy, és pofára fogsz esni (és meg is fogod érdemelni).
Nincs szüksége mindenkinek szerelemre hogy teljes élete legyen.
ööö.... ha egy csaj oda állna hozzá hogy járjunk a fülét farkát behúzná... csak a szája nagy...
Miért kéne szerelem ha tucatjàval dughatják a magadféle naiv lànyokat?
átl ugy imádom azokat akik magukat se lennének képesek sok dologra rábírni DE má rmás emberek megváltoztatásán gondolkodnak..hmmm imádom:D
sehogy sajnos :) nem akar kapcsolatot és kész... õk jól érzik magukat így hogy mindig van valaki ha szexelni akar, de nem kell neki barátnõ :D
A kérdező hozzászólása: 1.Ki mondta, hogy "dugunk" vagy "dugtunk"? 2.Én nem szeretném õt megváltoztatni, csak megérteni, hogy miért utasítja el a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: és köszi a válaszokat :)

A párommal szinte csak orál van, maga a szex nem sokszor, ez miért lehet?

Jobban szereti az orált? Engem ez már kezd zavarni.:S Amúgy ? 24/F, én 23/L

Legjobb válasz: "Hogyan védekeztek?" Hát orállal... :-DD Az orális technika (ha jól csinálják) sokkal izgatóbb tud lenni, mint a vaginális szex. Ha egyébként mindketten szeretitek, akkor semmi baj nincs ezzel. De ha majd gyermeket is akartok, azért jusson eszetekbe, hogy annak nem ez a módja! :-D Pedro

"Hogyan védekeztek?" Hát orállal... :-DD Az orális technika (ha jól csinálják) sokkal izgatóbb tud lenni, mint a vaginális szex. Ha egyébként mindketten szeretitek, akkor semmi baj nincs ezzel. De ha majd gyermeket is akartok, azért jusson eszetekbe, hogy annak nem ez a módja! :-D Pedro
Ha gyereket akarnak akkor lenyeli.
Lehet száraz vagy . Hogyan védekeztek?
nem babasunnád van.
Nekem is kell egy ilyen csaj, akinek ennyi elég.
nálunk is ez van!! én kielégítem õt szájjal...és ennyi..semmi szex.
Ismerek olyan marhát, aki nem titkoltan a tulajdon farkára izgul a legjobban... :) Teljesen normális szexõrült focista egyébként. :)
Akkor kérdezd meg tõle és mond neki neked jobb ha a rudit benned használja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Mi már az összes pózt kipróbáltuk, sõt, sosem volt egy olyan együttlétünk sem, amikor csak egyfajta lett volna.:S
Én is voltam így, hogy nem akartam közösen de ennek oka : folyamatosan misszionárius pózban akarta a csaj én meg untam.
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel védekezünk.
A kérdező hozzászólása: :D Köszi a válaszokat!:) Nem vagyok száraz, nem ez lehet az ok.:)
És az is lehet, hogy egyszerûen tényleg jobban szereti.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem elég ennyi.:S Mi az hogy nem babasunnám van?

18 hetes kismama vagyok a problémám az, hogy nem kivánom a szexet ez miért lehet?

az elött sem voltam az a nagy szexmániás de mióta babás vagyok végkép elmult minden vágyam.Félek nehogy igy maradjon szülés után is.Azt mondják aki fiút vár az majd meg?rül a szexért de én ezt nem mondhatom el sajnos.Mit tegyek?Más is van igy?

Legjobb válasz: Szia !Én sem kívántam a szexet.Késõbb hullámpkban rámtör de már nem vagyunk együtt.Nem eröltetjük.Egyszer nagyon fájt úgyhogy nem próbálkozunk.A párom amúgy is nagyon félt bennünket.Kislányom lesz nemtudom mennyire befolyásolja a szexhez való viszonyt.A hormonok játszanak most veled.Szülés után újra a régi lesz minden talán.Boldog babavárást.34 hetes km.

Szia !Én sem kívántam a szexet.Késõbb hullámpkban rámtör de már nem vagyunk együtt.Nem eröltetjük.Egyszer nagyon fájt úgyhogy nem próbálkozunk.A párom amúgy is nagyon félt bennünket.Kislányom lesz nemtudom mennyire befolyásolja a szexhez való viszonyt.A hormonok játszanak most veled.Szülés után újra a régi lesz minden talán.Boldog babavárást.34 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat!
Én elvileg kislányt várok, és mégis meg vagyok érte õrülve.Van aki a terhesség alatt nem kívánja, ez természetes.Azért a párodat ne hanyagold el!Volt, hogy nekünk is vigyázni kellett, akkor csak õt kényeztettük. Egyáltalán nem biztos, hogy a szülés után is így lesz. 39h
Szia ez ilyenkor teljesen természetes, majd késõbb olyan 20-22 hetesen meg fogsz õrülni a szexért és sokkal jobb lesz mint ezelõtt valaha! Ne izgulj! Üdv 27 hetes km
Ez mindenkinél egyéni, és végképp nem a gyerek nemétöl függ. Ez utóbbi csak babona. Terheskönyvek szerint az is teljesen normális, ha valaki végig kívánja nagyon meg az is, aki egyáltalán nem kívánja az egész terhesség alatt. Mint ahogy az apukák is lehetnek különbözöek, egyesek szeretnek terhes feleségükkel szeretkezni, másokat meg kifejezetten zavar a pocak. Ez mind lehet teljesen normális.

Miért nem lehet ezen az oldalon szívességet kérni valakitől úgy, hogy ne a szexre gondoljon? És nem, nem csak ebben a kategóriában gondol mindenki a szexre.

Legjobb válasz: Mert szívességet általában olyan embereknek teszünk, akiket ismerünk, nem pedig vadidegenen embereknek.

Mert szívességet általában olyan embereknek teszünk, akiket ismerünk, nem pedig vadidegenen embereknek.
Jajj dejó választ adott az elsõ! Ígya van! :)
Ezt úgy kérded, mintha az valami bûnös dolog lenne.
Mi lenne a szívesség?
Nem tudom. Nõ vagy? Akarsz szexelni?
Miért mit szeretnél?
De amúgy mit akartál kérni?
Legalább leírhattad volna konkrétabban is a problémádat. Mi volt a kérés?
Mert esetleg már megszoktad vele. Valami úra vágysz, nem?
jav.: úJra
sajnos nem vagy egyedül a problémával. én is egy éve vagyok együtt a barátommal, de õ már még sem kíván engem igazán... nem arról van szó, hogy nem szeretne, talán nincs olyan ember a földön aki ennyire szeretne mint Õ, de egyszerûen a megszokás... most mi is épp a megoldást találó szakaszban vagyunk : ) próbáljuk felfedezni egymást újra : ) talán kell egy pici különlét, talán csak 1-2 nap, hogy újra érezd a hiányát és utána lehet, hogy megint minden rendben lesz. de persze próbálkozzatok különlegesebb dolgokkal is szerintem, ami eltér a megszokottól, akármi is legyen az. esetleg azzal is lehet a baj, hogy nem kéreti magát eléggé és túl könnyen megkapod, ha egy kis kihívás elé állít Téged akkor biztos feléled benned az ösztön ;) drukkolok : )
Biztos hogy csak a megszokás.Nincs semmi gond.Ha beállítasz a szerelmi kuckóba egy üveg vörösborral, (vagy amit szerettek)hidd el, csodákra képes.Felszabadulsz, és nagyon fogod kívánni õt.Ezzel nem arra célzok hogy mindig ezt csináld, hanem lehet hogy azalatt a szex alatt annyira feloldódtok, hogy új dolgokra is rájöttök.Nekem ez nemrég nagyon bevált, és újra felpezsdültünk:) Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Azt észrevettem, hogy ha iszom egy kicsit akkor nincsen gond. De mostanában abszolút nem is iszom, új dolgokat is próbáltunk, de nálam nem hozott áttörést. Egyébként félreértést elkerülvén 20 éves lány vagyok. Fogamzásgátlót nem szedek, mert olvastam olyasmit, hogy az befolyással lehet a libidóra.

Barátnõm nem élvezi a szexet! Miért lehet ez?

Amikor a szexre kerül a sor akkor akarja nagyon is de amikor elkezdjük akkor nem mindig élvezi hanem inkább fáj neki! kipróbáltunk már egy pár pózt és van hogy jó neki de akkor se sokáig..nem tudom mi lehet de szerintem nem velem van a baj én mindent megprobaltam már..orális szexné pedig élvezi nagyon! mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet nem izgatod fel eléggé, vagy lehet nagyobb farkasd van mint az elõzõknek, és nem tágult még ki eléggé.

Lehet nem izgatod fel eléggé, vagy lehet nagyobb farkasd van mint az elõzõknek, és nem tágult még ki eléggé.
A kérdező hozzászólása: a felizgatással nincs gond mert kellõen felizgul

A páromnak miért lankadt, le szex elött a fa*ka? Lehetséges, hogy már nem szeret és nem kíván ugy mint az elején? Mit lehet ez ellen tenni?

Probáltam kézzel kényeztetni, probáltam szájjal. Simogattam, nem csak ott, becézgettem, kedveskedtem neki. Mindent megtettem, hogy sikerüljön de amikor felállt akkor sem azaz igazi volt, hanem félig volt csak kemény. Mit tegyek????

Legjobb válasz: nem szeretek vészmadár lenni. de mindenki optimista így rám marad a pesszimista szemlélet, ami egyáltalán nem biztos, de számításba kell venni ezt a lehetõséget, miszerint lehet hogy beleszürkült a kapcsolatba és hiányzik esetleg a kezdeti tûz, lehet hogy új dolgokat kell kipróbálni. a még pesszmistább lehetõség hogy már nem szeret, csak nem mondja el, esetleg megcsal. remélem egyik sem, de gondoltam felhívom rá a figyelmet, hogy ez is benne lehet a pakliban.

nem szeretek vészmadár lenni. de mindenki optimista így rám marad a pesszimista szemlélet, ami egyáltalán nem biztos, de számításba kell venni ezt a lehetõséget, miszerint lehet hogy beleszürkült a kapcsolatba és hiányzik esetleg a kezdeti tûz, lehet hogy új dolgokat kell kipróbálni. a még pesszmistább lehetõség hogy már nem szeret, csak nem mondja el, esetleg megcsal. remélem egyik sem, de gondoltam felhívom rá a figyelmet, hogy ez is benne lehet a pakliban.
ha gyorsan lankad , farokgyûrû , ha nem tud felállni viagra , de lelkileg neki is ott kell lenni , dúljon a szerelem :)
nem a szeretet hiánya miatt van , gondolom már középkorú , mindenképp kezdjetek pettinggel , vagy azzal ami a párod vágya
lehetnek olyan idõszakai az embernek mikor egyszerûn magát a szexet nem kívánja, vagyis nem az a baj hogy téged nem szeret, vagy nem kívánna, hanem vmi belsõ lelki gond, ami tovább nyúlt a kelleténél, a kérdés az, hogy ezt megosztja-e veled vagy mással, hogy kibeszéli, vagy magába folytja......
Egyébként a 2. lehetõség, hogy valóban nem kíván téged. Ebben is volt már részem :S
Az enyémnek is lelankad :S 24 éves. Addig végig áll, míg akcióba nem lépünk. Akkor meg jön a lankadás. Ha netán mégis állna, akkor meg szex közben lankad le. Fél a korai magömléstõl, attól, hogy összemegy. Folyton ezen kattog az agya, így hát össze is megy és el is élvez idõ elõtt. Fejben dõl el az egész. Te nem igazán tudsz mit csinálni. Neki kell kordában tartania a hü*e gondolatait.
Nem lehet, hogy valahol máshol is használja?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak köszönöm szépen, nem baj kellenek pesszimista válaszok is. Egyébként lehet hoögy van benne valami.
Az én párom is evvel küzd, de én nem foglalkozom annyira vele(mármint avval, hogy nem áll fel neki mindig)mert nagyon szeretem!!! Mi már tudjuk, hogy mi az amitõl neki nem áll fel! 1, gumi 2, ha valaki járkál kint(annyáékkal lakik) 3, ha nagyon fáradt 4, ha nagyon kíván engem! Szerintem nektek is valamelyik a probléma!!! 19/L és 25/F
fáradtság is lehet, vagy valami lelki baj....talán csak egy rossz nap
akármitõl van, el fog múlni egy idõ után, fõleg ha nem csináltok belõle nagy ügyet
Ha nem megy, szexológushoz kéne fordulnotok...
Lehetséges ez izgalomtól is.Bár, ha már nem az elején vagytok(a kapcsolatnak) akkor nem hiszem, hogy ez lenne itt a gond.Velem is elõfordult már, de nem tudom mitõl lehetett:/ Gumitól is esetleg.De igen, az is lehet, hogy már nem vonzódik úgy irántad mint régen, és ez lelkileg összezavarja/bántja és emiatt.
A kérdező hozzászólása: 23 éves :( És elötte volt petting meg minden. Csomó ideig kényeztettük egymást stb. DE mégsem volt szinte semmi :(. Mit lehetne így csinálni?
Elõfordul mással is ilyen. A kor elõrehaladtával egyre többször. Azt meg hogy szeret-e sokminden másból is meg tudod állapítani.
En azert nem gondolom hogy a szerelemnek meg a farok felallasanak koze lenne egymashoz mivel az egyejszakas kalandokban is felall a ferfi nemi szerve es tuti hogy nem szerelmes. Konkret pl.szemelyes tapasztalat van egy szerelmem akivel tenyleg imadjuk egymast sot neha ugy erzem o picit jobban mint en ot, az agyban nagyon jol erezzuk magunkat de szex kozben folyton lelankad neki, ez jelentene azt hogy nem szeret vagy az jelenti hogy szeret hogy ugy bannik velem mint egy hercegnovel...meg elotte volt egy pasi akivel csupan szexpartnerek voltunk neki nem lankadt le soha de tuti nem volt szerelmes..a kettonek nincs koze egymashoz..ui.kitartas

Menstruáció előtt (elvileg a fogamzásgátló hatására) mindig fehér folyásom van 4-5 napig. A szex most eléggé fáj, olyan, mintha nem lennék kitágulva, egy idő után elmúlik a fájdalom, de nem értem, hogy miért lehet ez?

Nem is aztmondanám,hogy fáj,hanem csíp.Befolyásolhatja az,hogy miután leborotváltam a nemiszervem,utána eléggé kipattogott,egy darabig nagyon fájt,aztán viszketett,én hülye pedig elkapartam...:( Valaki írjon légyszi tapasztalatot vagy valamit :( Remélem menstruáció után elmúlik...:(

Legjobb válasz: szerintem gombát van,mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(

szerintem gombát van, mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(
Ja, nekem is fájt a szex, meg volt is folyásom (bár ha normális mennyiségû, állagú és színû, akkor még nem kell pánikolni), és kiderült, hogy van gombám. Menj el a nõgyógyászhoz, ad majd gyógyszert neked és a barátodnak is, és ha minden jó, akkor 2-3 hét alatt megoldódik ez a probléma.(nem tudom, nálatok mennyit kell várni a nõgyógyászál idõpontra)

Nem kívánom a szexet. Ezt természetes vagy miért lehet?

A barátommal jól megvagyunk és nagyon szeretem ?t!A külseje is 10/10.Mégis jól megvagyok hetente,két hetente 1 szexel.Régebben többet szexeltünk viszont.Szóval nem tudom talán kialakult hogy nekem csak ennyi szexre van igazából szükségem?Vagy talán tényleg ennyire hidegen hagy az egész?Igazából élvezem az egészet jó érzés,de nem szoktam elmenni,és utána a barátom sem juttat el a csúcsig. Jó persze nekem kéne tudom hogy most tényleg nem érdekel csak ennyire a szex vagy ilyesmi,de nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak ennyire van igényed. Persze az is lehet, hogy egy-két igazán jó orgazmus megváltoztatná a szokásaidat. :))

Lehet, hogy csak ennyire van igényed. Persze az is lehet, hogy egy-két igazán jó orgazmus megváltoztatná a szokásaidat. :) )
Talán a gond ott kezdõdik, hogy a barátod nem juttat el a csúcsig. Orgazmus nélkül nem igazi a szex. Követelj többet tõle. Kérd, hogy elégítsen ki, orálisan vagy akárhogy. Talán jobban megszereted a dolgot. Amúgy szedsz fogamzásgátlót? Sokan írták, hogy jelentõsen csökkent tõle a libidójuk... Talán abba kéne hagyni egy ideig ha szeded. 21F
mivel te is leírtad nincs orgazmusod és sex végén se tesz érte a barátod.. ezért nem akarsz sûrûbben mert te nem élvezed 100% osan és unalmasság válik.. de mivel szereted ezt nem így látod most.. én is voltam ugyanebbe a cipõbe.. négy és fél évig.. beszélj vele és mond el neki h szeretnéd ha elvinne a csúcsra.. majd ha megteszi rájössz hogy többet fogod igényelni a sexet.. egyébként hány éves vagy ?és mióta vagytok együtt a barátoddal..? ez sem mindegy azért
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:) 17 éves vagyok, és több mint egy éve vagyunk együtt, amúgy õ az elsõ nekem ilyen téren. És nem szedek fogamzásgátlót:) Hát majd akkor kipróbálom amit tanácsoltatok, de az a helyzet, hogy azt sem nagyon igénylem :O Nagyon régen még eljuttatott a csúcsig, aztán elmaradtak és most már nem is igénylem hogy most elélvezzek.
Figyelj, ha nem igényled, akkor nincs semmi gond. Csak ne az legyen belõle, hogy azért nincs szex mert te nem kívánod. Mert ha a párodnak meg kevés akkor rámegy a kapcsolat. 21F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!