Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a szexet Lehet (63 db)

Miért nem kívánom a szexet? Lehet ez hormonzavar?

Úgy érzem több annál, minthogy fásultság, stb.

Legjobb válasz: próbáljatok színt vinni bele,új pózokat ilyesmiket kipróbálni.stb(gondolom tudod h hogy értem:D)

próbáljatok színt vinni bele, új pózokat ilyesmiket kipróbálni.stb(gondolom tudod h hogy értem:D)
Velem is történt már hasonló. Ami nálam mûködött az nagyon egyszerû, és csak ajánlani tudom. Szeresd magad minden téren. Törõdj magaddal, öszpontosíts arra hogy téged mi tesz boldoggá. Olyasmit csinálj ami javít a közérzeted, vásárolj pár új ruhát gyûjts be néhány bókot(ez nem egyenlõ a partnerváltással, de az önbizalmadnak nagyon jót tesz). Ha boldog vagy a bõrödben az látszik rajtad, és mágnesként fogod vonzani a párod. Ha látod majd az õ aktív érdeklõdését az téged sem fog hidegen hagyni:-)))
Én is sokszor voltam igy, de nekem az jött be hogy megprobáltam egy kis romantikát vinni a kapcsolatba. Most tudom ez egy kicsit sablonossan hangzik de be vált.És ami fontoss probálj el menni ketesben a párodal valahova amikor csak egymásra tudtok figyelni. Nekem két gyerekem van és mindig megprobáljuk be tartani.
Nemtudom szedsz-e fogamzásgátlót de idõvel az is csökkentheti a libidót, próbáld meg abbahagyni egy idõre (min3 hónap amig kiürül a szervezetbõl)hátha segít. A pároddal pedig légy õszinte de vigyázz nehogy túlstresszeld és neki is elmenjen a kedve mert nem tud kielégíteni. Sok sikert meg libidót!

Miert faj a szex a baratommal, mar 2 alkalomal nem is tudtuk csinalni annyira faj, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: vagy nem vagy elég nedves,vagy valamilyen fertõzésed van.

vagy nem vagy elég nedves, vagy valamilyen fertõzésed van.
Nem feltétlenül a nem nedvesség az oka. Nekem is fájt jó sokáig a szex. Túl szûk vagy még és ezért is fájhat. Ne aggódj pár alkalom és nem fog fájni:)

Mit csináljak, ha nem kapom meg a szexet sosem és emiatt frusztrált, depressziós, ideges, zsörtölődő vagyok folyton? Miért nincs lány, akivel összejöhetnék legalább egy kis minőségi szexre heti egyszer legalább? Normális válaszokat ha lehet.

Legjobb válasz: Mert ez nem így mûködik. Ha valaki akar tõled valamit akkor lesz majd szex is, de ha csak folyton azt akarod és arra vadászol, hogy legyen kit megfektetni és nem más az elsõdleges cél, akkor ebben az ördögi körben maradsz.

Mert ez nem így mûködik. Ha valaki akar tõled valamit akkor lesz majd szex is, de ha csak folyton azt akarod és arra vadászol, hogy legyen kit megfektetni és nem más az elsõdleges cél, akkor ebben az ördögi körben maradsz.
Szerezz egy csajt, menj prostihoz, verd ki.
Nézz ki jól! Ha ez nem megy, menj prostihoz!

18 hetes kismama vagyok a problémám az, hogy nem kivánom a szexet ez miért lehet?

az elött sem voltam az a nagy szexmániás de mióta babás vagyok végkép elmult minden vágyam.Félek nehogy igy maradjon szülés után is.Azt mondják aki fiút vár az majd meg?rül a szexért de én ezt nem mondhatom el sajnos.Mit tegyek?Más is van igy?

Legjobb válasz: Szia !Én sem kívántam a szexet.Késõbb hullámpkban rámtör de már nem vagyunk együtt.Nem eröltetjük.Egyszer nagyon fájt úgyhogy nem próbálkozunk.A párom amúgy is nagyon félt bennünket.Kislányom lesz nemtudom mennyire befolyásolja a szexhez való viszonyt.A hormonok játszanak most veled.Szülés után újra a régi lesz minden talán.Boldog babavárást.34 hetes km.

Szia !Én sem kívántam a szexet.Késõbb hullámpkban rámtör de már nem vagyunk együtt.Nem eröltetjük.Egyszer nagyon fájt úgyhogy nem próbálkozunk.A párom amúgy is nagyon félt bennünket.Kislányom lesz nemtudom mennyire befolyásolja a szexhez való viszonyt.A hormonok játszanak most veled.Szülés után újra a régi lesz minden talán.Boldog babavárást.34 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat!
Én elvileg kislányt várok, és mégis meg vagyok érte õrülve.Van aki a terhesség alatt nem kívánja, ez természetes.Azért a párodat ne hanyagold el!Volt, hogy nekünk is vigyázni kellett, akkor csak õt kényeztettük. Egyáltalán nem biztos, hogy a szülés után is így lesz. 39h
Szia ez ilyenkor teljesen természetes, majd késõbb olyan 20-22 hetesen meg fogsz õrülni a szexért és sokkal jobb lesz mint ezelõtt valaha! Ne izgulj! Üdv 27 hetes km
Ez mindenkinél egyéni, és végképp nem a gyerek nemétöl függ. Ez utóbbi csak babona. Terheskönyvek szerint az is teljesen normális, ha valaki végig kívánja nagyon meg az is, aki egyáltalán nem kívánja az egész terhesség alatt. Mint ahogy az apukák is lehetnek különbözöek, egyesek szeretnek terhes feleségükkel szeretkezni, másokat meg kifejezetten zavar a pocak. Ez mind lehet teljesen normális.

Eddig 4 fiút szoptam le de csak az egyik élvezettel el. A többi miért nem mit lehet elrontani az orális szexbe? És milyen a jó orális szex szerintetek?

ebb?l a négy fiúbók 3 nál éreztem hogy élvezi viszont 2 nem ment el pedig nem rövid ideig csináltam egyiknek se.Mi lehet velem a baj?

Legjobb válasz: Aki nem való ku*vának az ne ku*válodjon...

Aki nem való ku*vának az ne ku*válodjon...
Lehet, hogy valamir rosszul csináltál persze. De az is lehet, hogy a fiuk izgulták tul a dolgot. Ha megirod priviben, hogy hogyan csináltad, talán tudok tanácsolni megoldást.
Ne aggódj, sok férfi nem tud elmenni CSAK oráltól, vagy ritkán! A végefelé már lehet nyögvenyelõs neki egy pont után, hogy csak nyammogsz rajta. Utána válts kézre, azzal erõteljesebben tudod izgatni. Aztán egyre gyorsabb legyen a kézmunkád, de gondolom ezt már te is tudod. Beszélgettünk errõl a barátommal, õ is nagyon élvezi az orált, -sõt, mindig megkér, hogy csináljam- csak egyszerûen nem elég neki egy pont után. Innentõl szükséges a kéz is, utána már hamar elmegy. Tipp: Ne legyél unalmas! Elõször csak csókolgasd, aztán próbáld mindig máshogy izgatni a nyelveddel, a makk területe különösen érzékeny. 18L
Lehet szörnyen csinálod.
gyakorlat teszi a mestert
rosszul csináltad vagy nem voltál vonzó a számukra...gyakoroljál még :)
Teljesen véletlenül nem te vagy Jabba a Star Wars-ból?
kedves kérdezõ adjak szopási technikából leckét, ? nõ vagyok!
Egyszerre négy fiút leszopni? Nem sok az neked egy kicsit? Hány éves vagy? Ebbõl még pénzt is csinálhatnál magadnak!
Nekem a szop.s mindig is ribancos dolog volt. a sima sex már ki halt emberek? xd 16f
nem haltki csak uncsi, am a szopás nem sex
22:27-es: Már hogy ne lenne szex a szopás??? ORÁLIS SZEX!!!
Lenyelted a spermát a végén?
07:36-es ebben egyt értek veled :D
ja lemaradt, az elején csak épphogy nyalogatni kell, csokolgatni, aztán szájba venni egyre jobban/mélyebben, a vége felé erõteljesen szívni
a pia is gátolja az elélvezést tapasztalatból tudom. Gyakori hiba a fogazás, és a gyenge szivás, illetve az akadozó "szivogatás" számomra tökéletes orál:kéz nélküli(max a tövénél) és lassú-hosszú.mert akkor nagyot élvezek és az egész testem bele remeg.És a barátnõm meg nagyon örül, hogy így "kitud készíteni" UI:gyakorlat teszi a mestert.
te még azok után komolyan veszel h le Jabbáztalak meg leChewbaccáztalak? :D kicsit megsajnáltalak, bár nemtudom, hogy miért hiszen nyílvánvalóan egy 16 éves [email protected] vagy vagy egy 12 éves fiú.Rossz a technikád ! Tanulj pornóból. És másra ne hallgass csak rám.
A kérdező hozzászólása: miért annak van vmi köze hozzá? :O
akkor itt valami nagy gáz van.nézesd meg a fogaidat.nem szokott vérezni a nyelved?
A kérdező hozzászólása: sem
Chewbacca?
A kérdező hozzászólása: véletlenül sem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet :)
A kérdező hozzászólása: kösz hogy válaszoltatok a kérdésemre -.-'
Az én orális kényeztetésemtõl eddig elmentek a férfiak, de még hogy%!Csak dõlt belõlük a sperma, szerintem olyanal kezdj akit szeretsz! Mivel ezt éerezni kel mi jo a pasinak.Hu nagyon jo õket igy kikésiteni!

Barátnõm nem élvezi a szexet! Miért lehet ez?

Amikor a szexre kerül a sor akkor akarja nagyon is de amikor elkezdjük akkor nem mindig élvezi hanem inkább fáj neki! kipróbáltunk már egy pár pózt és van hogy jó neki de akkor se sokáig..nem tudom mi lehet de szerintem nem velem van a baj én mindent megprobaltam már..orális szexné pedig élvezi nagyon! mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet nem izgatod fel eléggé, vagy lehet nagyobb farkasd van mint az elõzõknek, és nem tágult még ki eléggé.

Lehet nem izgatod fel eléggé, vagy lehet nagyobb farkasd van mint az elõzõknek, és nem tágult még ki eléggé.
A kérdező hozzászólása: a felizgatással nincs gond mert kellõen felizgul

Miért nem lehet ezen az oldalon szívességet kérni valakitől úgy, hogy ne a szexre gondoljon? És nem, nem csak ebben a kategóriában gondol mindenki a szexre.

Legjobb válasz: Mert szívességet általában olyan embereknek teszünk, akiket ismerünk, nem pedig vadidegenen embereknek.

Mert szívességet általában olyan embereknek teszünk, akiket ismerünk, nem pedig vadidegenen embereknek.
Jajj dejó választ adott az elsõ! Ígya van! :)
Ezt úgy kérded, mintha az valami bûnös dolog lenne.
Mi lenne a szívesség?
Nem tudom. Nõ vagy? Akarsz szexelni?
Miért mit szeretnél?
De amúgy mit akartál kérni?
Legalább leírhattad volna konkrétabban is a problémádat. Mi volt a kérés?

A párommal szinte csak orál van, maga a szex nem sokszor, ez miért lehet?

Jobban szereti az orált? Engem ez már kezd zavarni.:S Amúgy ? 24/F, én 23/L

Legjobb válasz: "Hogyan védekeztek?" Hát orállal... :-DD Az orális technika (ha jól csinálják) sokkal izgatóbb tud lenni, mint a vaginális szex. Ha egyébként mindketten szeretitek, akkor semmi baj nincs ezzel. De ha majd gyermeket is akartok, azért jusson eszetekbe, hogy annak nem ez a módja! :-D Pedro

"Hogyan védekeztek?" Hát orállal... :-DD Az orális technika (ha jól csinálják) sokkal izgatóbb tud lenni, mint a vaginális szex. Ha egyébként mindketten szeretitek, akkor semmi baj nincs ezzel. De ha majd gyermeket is akartok, azért jusson eszetekbe, hogy annak nem ez a módja! :-D Pedro
Ha gyereket akarnak akkor lenyeli.
Lehet száraz vagy . Hogyan védekeztek?
nem babasunnád van.
Nekem is kell egy ilyen csaj, akinek ennyi elég.
nálunk is ez van!! én kielégítem õt szájjal...és ennyi..semmi szex.
Ismerek olyan marhát, aki nem titkoltan a tulajdon farkára izgul a legjobban... :) Teljesen normális szexõrült focista egyébként. :)
Akkor kérdezd meg tõle és mond neki neked jobb ha a rudit benned használja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Mi már az összes pózt kipróbáltuk, sõt, sosem volt egy olyan együttlétünk sem, amikor csak egyfajta lett volna.:S
Én is voltam így, hogy nem akartam közösen de ennek oka : folyamatosan misszionárius pózban akarta a csaj én meg untam.
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel védekezünk.
A kérdező hozzászólása: :D Köszi a válaszokat!:) Nem vagyok száraz, nem ez lehet az ok.:)
És az is lehet, hogy egyszerûen tényleg jobban szereti.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem elég ennyi.:S Mi az hogy nem babasunnám van?
Mert esetleg már megszoktad vele. Valami úra vágysz, nem?
jav.: úJra
sajnos nem vagy egyedül a problémával. én is egy éve vagyok együtt a barátommal, de õ már még sem kíván engem igazán... nem arról van szó, hogy nem szeretne, talán nincs olyan ember a földön aki ennyire szeretne mint Õ, de egyszerûen a megszokás... most mi is épp a megoldást találó szakaszban vagyunk : ) próbáljuk felfedezni egymást újra : ) talán kell egy pici különlét, talán csak 1-2 nap, hogy újra érezd a hiányát és utána lehet, hogy megint minden rendben lesz. de persze próbálkozzatok különlegesebb dolgokkal is szerintem, ami eltér a megszokottól, akármi is legyen az. esetleg azzal is lehet a baj, hogy nem kéreti magát eléggé és túl könnyen megkapod, ha egy kis kihívás elé állít Téged akkor biztos feléled benned az ösztön ;) drukkolok : )
Biztos hogy csak a megszokás.Nincs semmi gond.Ha beállítasz a szerelmi kuckóba egy üveg vörösborral, (vagy amit szerettek)hidd el, csodákra képes.Felszabadulsz, és nagyon fogod kívánni õt.Ezzel nem arra célzok hogy mindig ezt csináld, hanem lehet hogy azalatt a szex alatt annyira feloldódtok, hogy új dolgokra is rájöttök.Nekem ez nemrég nagyon bevált, és újra felpezsdültünk:) Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Azt észrevettem, hogy ha iszom egy kicsit akkor nincsen gond. De mostanában abszolút nem is iszom, új dolgokat is próbáltunk, de nálam nem hozott áttörést. Egyébként félreértést elkerülvén 20 éves lány vagyok. Fogamzásgátlót nem szedek, mert olvastam olyasmit, hogy az befolyással lehet a libidóra.

Menstruáció előtt (elvileg a fogamzásgátló hatására) mindig fehér folyásom van 4-5 napig. A szex most eléggé fáj, olyan, mintha nem lennék kitágulva, egy idő után elmúlik a fájdalom, de nem értem, hogy miért lehet ez?

Nem is aztmondanám,hogy fáj,hanem csíp.Befolyásolhatja az,hogy miután leborotváltam a nemiszervem,utána eléggé kipattogott,egy darabig nagyon fájt,aztán viszketett,én hülye pedig elkapartam...:( Valaki írjon légyszi tapasztalatot vagy valamit :( Remélem menstruáció után elmúlik...:(

Legjobb válasz: szerintem gombát van,mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(

szerintem gombát van, mert az szokott csípni, meg tõle fáj a szex :(
Ja, nekem is fájt a szex, meg volt is folyásom (bár ha normális mennyiségû, állagú és színû, akkor még nem kell pánikolni), és kiderült, hogy van gombám. Menj el a nõgyógyászhoz, ad majd gyógyszert neked és a barátodnak is, és ha minden jó, akkor 2-3 hét alatt megoldódik ez a probléma.(nem tudom, nálatok mennyit kell várni a nõgyógyászál idõpontra)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!