Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a szex, ha minden (19 db)

Miért nem megy a szex, ha minden más tökéletes?

A barátommal régóta együtt vagyunk, már egy ideje szex is van (nekem ? volt az els?, neki se volt túl sok tapasztalata). Minden jól m?ködik köztünk, lelkileg is megvagyunk, orálisan is ki tudjuk egymást elégíteni, szex közben viszont nem mindig sikerül. Mit?l lehet ez? Meddig tart míg egy pár összeszokik??

Legjobb válasz: Nekünk 2 évig tartott.

Nekünk 2 évig tartott.
Minnél jobban erõlködtök, hogy élvezzétek a szexet, annál jobban nem fog menni!Ne görcsöljetek!Csináljátok azt, ami a legjobban esik!Ne a tanácsokra hallgass, hanem az érzékeitekre!
Ne aggódj. Ez nálunk is így volt. Sõt eleinte a párom abszolut nem kívánta a szexet csak havi két alkalommal. Már 9 hónapja vagyunk együtt, s kb 2 hónapja minden ok. Legyetek türelmesek.

Párommal kb 4 hónapja élek együt, szerintetek miért lehet az hogy mindig nekem kell kezdeményezni a szexben? Ha pl én nem kezdeményezek, akkor ő nincs is rajta az ügyön, pedig azt mondja szeret. Mi lehet akkor a baj, ?

Lehet hogy nem is szeret?????

Legjobb válasz: Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?

Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?
Ezt mi nem tudhatjuk, sok oka lehet. Lehet, hogy nem vonzódik hozzád, de az is, hogy esetleg magával nincs megelégedve. Mindenképpen le kell ülnöd vele ezt megbeszélni.
Lehet szimplán csak szereti, ha te kezdeményezel. :P
A kérdező hozzászólása: Hát már sokszor rákérdeztem hogy mi az oka! de korrekt választ soha nem kaptam , azt mondja nem tudja miért. De szerintem az még túl korai lenne , hogy unja velem a szexet azt mondja hogy jó! normális dolog ez szerintetek hogy van amikor kb 5-6 napig , ha én nem kezdeményezek akkor nincs szex??
Kezdeményezz aztán hagyd abba. Úgy értem izgasd fel érd el hogy már õ is akarja aztán mondd hogy kimész egy pohár vízért vagy valami, aztán visszamész és csak lefekszel mellé, ha nem csinál semmit akkor, azt hiszem komolyan el kell mondanod neki az aggályaidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi , ki fogom próbálni.Akkor már õ is benne van! ha én kezdeményezek, engem csak az zavar hogy mindig nekem kell. ezért ugy érzem nem kíván eléggé ha van ugyis jó , ha nincs úgyis jó!De ha meg kérdezem miért ilyen , a válasz "minden kapcsolatában ilyen volt" de én ezt nem akarom elhinni , még ilyen esettel soha nem találkoztam!
Az ötödik válaszoló vagyok, a "minden kapcsolatomban ilyen voltam" válasz.. Nem hangzik túl jól.. Én megkérdezném miért? Nem szeret-e kezdeményezni vagy aggódik hogy visszautasítja valaki vagy i a baj? Mert az nem jó ha pl kívánja a szexet és elfolytja mert nem akar kezdeményezni. Holott valószínû hogyha kezdeményezne akkor lenne belõle valami :D
Csak szexre hajt, ennyi. Ne legyél naiv, tök egyértelmû.
Mert akar téged -.-
A kérdező hozzászólása: hát de lehet másról is beszélgetni...meg h írjam le h hogyan képzeltem el..:/
A kérdező hozzászólása: vannak erre neki emberei akik csak azért járnak hozzá..akkor minek vár rám hónapokat?
Zavar téged az a téma? Ha nem zavar akkor nincs gond. Ha zavar téged ez a dolog akkor ne beszélgess vele. Két választásod van.
és te ezt el is hiszed...-.-" még egy kicsit gyerek vagy meg õis :D:D mennyi?? 14-15 éves??
A kérdező hozzászólása: õ 27 éves
Akkor mégkönnyebben átb/sz
én is igy vagyok.... de mi akkor is a szexrõl beszélgettünk mikor volt baeátnõje is... most nincs és mégjobban hajt :S nem tudom mit csináljak vele...mert nem akarom megbántani :S
Mondd, hogy nem nõ vagy (de nyilván az vagy)
Az utolsó, a beragadt Caps Lock ellenére is, kb. mindent elmondott, amit ehhez hozzá lehet tenni. Nem vagy beteg, nincs mibõl kigyógyulni, egyszerûen ilyen vagy. A szexuális ízlés ugyanúgy az ember természetének része, mint mondjuk az, hogy valakinek a kedvenc színe a zöld, valakinek meg a kék. Találj partnert (mondani könnyû, tudom) és éld az életed, ahogy akarod.
KEZELJ MINDENT A HELYÉN, ÉS HA VAN RÁ PARTNERED, ÉLD KI!
A kérdező hozzászólása: Nekem ez már gyerekkorom óta van akkor még javában szûz voltam még barátnõm se volt de sok barátnõm nem csinált ilyeneket meg az elején nem is mertem felvállalni de a legutóbbitól minden téren megkaptam ezeket és azóta csak ez izgat igazán.
Mert nagyobb örömhormon-löketet ad, nagyobb dózisban kapja az agyad, akkor könnyebben rászokik. A pornóipar csak egy dolog, sokakban alapból vannak ilyen vágyak, elég egy ilyen videót megnézni, hogy elõjöjjön, nem kell ahhoz Hoki Gyurinak lenni.
Kötözés, Fegyelmezés(B&D) , szadizmust és mazochizmust (S&M) BDSM. Ha egyszer megcsapott a szele, nehezen "gyógyulsz" ki belõle. Jó magam több éve csinálom. 30/F
A kérdező hozzászólása: ird be googlere és ki fog dobni egy csomó találatot rá ott meg tudod nézni
Mi az BDSM?
A kérdező hozzászólása: és ezzel lehet valamit csinálni hogy ne érdekeljen?
Azért van, mert pornón nõttél fel, a pornóipar meg átmosta az agyad.
A kérdező hozzászólása: 21F :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :) amugy igen elég nehéz erre partnert találni sajnos :/

A nők miért bírják ki szex nélkül? A nőket nem izgatja annyira a szex mint a férfiakat? Ha nem, mi az oka?

Legjobb válasz: szia :) én nõ vagyok, a nõk is kívánják a sexet! de általában egy nõnek nemcsak az a fontos hogy testileg jó legyen neki, hanem arra is vágyik, hogy érezze a férfi szeretetét, tehát lelkileg is fontos ! Ezért egy nõ nem biztos hogy minden alkalmat megragad, inkább vár még egy kicsit hogy testileg és lelkileg öröme legyen benne, de attól még ugynúgy kívánja.

szia :) én nõ vagyok, a nõk is kívánják a sexet! de általában egy nõnek nemcsak az a fontos hogy testileg jó legyen neki, hanem arra is vágyik, hogy érezze a férfi szeretetét, tehát lelkileg is fontos ! Ezért egy nõ nem biztos hogy minden alkalmat megragad, inkább vár még egy kicsit hogy testileg és lelkileg öröme legyen benne, de attól még ugynúgy kívánja.
Alapállapotban a nõknek nagyobb a szexuális erejük, jobban tudják irányítani magukat. Ez nem azt jelenti, hogy nem kívánják az együttlétet, csak azt, hogy nekik alapból jobb az önkontrolljuk. Hangsúlyozom, hogy ez csak az alapállapot. Egy férfi is megtanulhatja ezt. Az ember attól ember, hogy nemet tud mondani a természet bizonyos törvényeinek.
En negy evig egyedul voltam valasom utan es egy ferfi kollegam azt kerdezte nagy sajnalkozva hogy hogy birom?Szerintem egy no jobban le tudja foglalni magat es nem gondol olyan gyakran a szexre mint egy ferfi aki minden aprosagon fel tud izgulni(egy szep mell, miniszoknya), rogton ruha nelkul kepzeli el az illetot.De ez normalis dolog szerintem a magas tesztoszteron miatt.
Én mikor kicsi voltam akkor sokszor fantáziáltam a szexrõl mikor még szûz voltam.Aztán jött vki és azóta úgy vagyok vele h van amikor pár napig folyamatosna kívánom, megállás nélkül, aztán jönnek a hosszú hetek amikor meg lennék nélküle csak ép neki van rá szüksége.Volt mikor kettesben lent voltunk telkükön és egy nap alatt akár 5-ször is volt valami, nekem persze nem volt mindig jó de ha nekem nem lehetett akkor legalább neki lehessen jó.Tegnapi napom is úgy telt h egyfolytában nyúlkáltam.:P
Nincs szar napom, csak tudod elég gáz, hogy itt olvasom a kérdéseket és válaszokat nap mint nap és ugyanazt látom ebben az esetben másodszor, de van úgy hogy egy kérdést (kicsit átalakítva) 4x ... Na és ha valaki olyan ide téved akit tényleg érdekel valami, mit lát? Ugyanazt 3 oldalon keresztül ...
A kérdező hozzászólása: Bocs nem akartalak felhúzni, nem tudtam, h szar napod van :) Egyébként az egy másik kérdés ahol nem a kérdése adott válaszok vannak. Azokat ide lehet írni.
A kérdező hozzászólása: Olvasd már el a másik kérdést te zseni szted ugyanaz? Segítek: nem, egyáltalán nem. Itt fõleg nõk válaszaira vagyok kiváncsi, ott férfiak válaszára volt vlki kiváncsi. Nemtudom, h érzékeled-e a két kérdés hasonlóságon alapuló bár a nemek különbözõségébõl fakadó eltérõ szexuális vágyak igényének leírására vonatkozó ellentétjét?
Szia! Én is nõ vagyok. Szerintem ez mindenkinél másképp lehet, pl. én minden nap csinálnám:D Csak a suli miatt ez sajnos nem mindig megoldható... Van úgy, hogy egy éjszaka 4x is, és nem csak azért h a barátomnak jó legyen, hanem azért mert én akarom:P Szóval engem nagyon is izgat:P

MIért van az, hogy a barátomnak nem megy velem a szex minden jó, csak ha behatolásról van szó, akkor már "lelankad"miért? Miért nem megy neki?

Legjobb válasz: Mióta vagytok együtt? Gumival csináljátok? Hány évesek vagytok? Kicsit több infót adj meg légyszi :) Egyébként ennyibõl arra tippelnék, hogy túlságosan izgul és nagy a megfelelni akarás...

Mióta vagytok együtt? Gumival csináljátok? Hány évesek vagytok? Kicsit több infót adj meg légyszi :) Egyébként ennyibõl arra tippelnék, hogy túlságosan izgul és nagy a megfelelni akarás...
Akkor szerintem tényleg az állhat a dolgok mögött, hogy még nem tud kellõképp ellazulni, talán fél, hogy neked milyen lesz majd, és hogy el ne szúrjon valamit... pont ezért nem sikerülhet... próbáld még jobban ellazítani, legyen olyan hely és idõpont, ahol és amikor biztonságban érezheti magát (pl nem nyithat rátok senki), és esetleg mikor lelankad neki vedd kézbe a dolgokat, és verd neki picit lassan, esetleg helyezd be magadnak.. sztm tuti menni fog a dolog egy idõ után így.. :)
És gondolom nagyon izgul.Vegyetek sikosítót, kenegesd be szépen neki, hátha oldja a feszültséget
A kérdező hozzászólása: Szia!Én 21 egy párom 26 és 2 hónapja vagyunk együtt, de még én szüz vagyok de 3szor volt lehettöség arra a pettiongelés meg volt!!Elöször mi is a gumira gondoltunk utánna vénynélküli gyógyszert használtunk 3 alkalommal de ekkor sem ment neki pedig gumit nem használtunk!MOndta h nem akaja h fájon meg h nekem jó legyen az a lényeg számára!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm/jük szépen!!
Biztos impotens, vagy bu*zi! xD

Miért van az, hogy a leszbikus lányok, sokkal inkább kinyilvánítják azt, h szexelni akarnának inkább, mint komoly kapcsolatot. Miért gáz az, ha valaki komolyan gondolná vele? A szex meg egyből? Nem értem.

Legjobb válasz: Erdekes kerdes. Nekem pl. most lett vege egy hosszu kapcsolatomnak, wzert kotetlen kapcsolatokat keresek. Olyan valakit kell talalnod (ha erril van szo) aki mar "kitombolta" magat. Esetleg meg arrol is szo lehet, hogy egy komoly kapcsolatbol a kulvilag is eszrevehet barmit.. Viszont a szexkapcsolatot titokban lehet tartani..

Erdekes kerdes. Nekem pl. most lett vege egy hosszu kapcsolatomnak, wzert kotetlen kapcsolatokat keresek. Olyan valakit kell talalnod (ha erril van szo) aki mar "kitombolta" magat. Esetleg meg arrol is szo lehet, hogy egy komoly kapcsolatbol a kulvilag is eszrevehet barmit.. Viszont a szexkapcsolatot titokban lehet tartani..
A leszbikus lányko mihez képest sokkal inkább? Nem gáz ha komolyan gondolod vele, de ha csak szexet akar tõled, az azt jelenti, hogy õ nem akar tõled komolyat
A kérdező hozzászólása: Hát olyan messzi tõlem sincs a dolog, ha "elérhetõ" távolságban lenne, és tetszenénk egymásnak. De nincs. Az eddigi tapasztalataim volt a kérdésem, ezért lett megírva, megkérdezve :(
Csatlakozom az elsõhöz, nagyon sokan vannak akik még tombolni akarnak, vagy csak pusztán egyszerûbb egyszer-egyszer lefeküdni valakivel mint a komoly kapcsolatot vinni az életben. Sajnálom, hogy ilyesmikkel kellett szembesülnöd, de fel a fejjel, azért vagyunk páran akik azért tudunk nyitni a komoly dolgok felé.;) 20/L
A kérdező hozzászólása: mydelirios ! Neked nagyon ismerõs a neved ... :D Chaten nem szoktál lenni??? :O
Elõfordul, nagy ritkán felnézek.:)

Miért nem lehet felfogni azt, h. mint mindennek, annak is OKA van, ha valaki elutasítja a szexet?

A szexben mindig igényeltem (volna) azt, hogy megkapjam a gyönyört, a kellemes érzéseket. Igazából ezt csak egyszer kaptam meg életem során. Az exemnek is hiába mondtam, h nekem annyi nem elég, hogy esetleg szavakban szépeket mond, de nem kényeztet, csak mindjárt rám fekszik, megtörténik és kész. Az 5 évvel korábbi pasim még ennél is rosszabb volt és örökké a szememre vetette, hogy nem élvezem a szexet. Mit élvezzek rajta, ha nem kapok semmi kényeztetést, odafigyelést? Nekem nem elég csak a [email protected] és kész. Amikor egy n? végül mindez után oda jut, hogy kerüli a szexet, ("fáj a fejem")ezen miért kell fennakadni?

Legjobb válasz: Tudod sok férfinak más nem kell,csak jó legyen a csaj az ágyban,és lehessen vele d**ni :S Ha valkinek érzelmek kellenek sex közben is...azaz szeretkezni szeretne,akkor már olyan fárfit kellene magának találni mint pl én :$ Most ezt nem dicsekvésbõl mondom,de kényeztetés,bókolgatás,cirógatás...és érzelemmel teli együttlét....ez kell sok nõnek :$

Tudod sok férfinak más nem kell, csak jó legyen a csaj az ágyban, és lehessen vele d**ni :S Ha valkinek érzelmek kellenek sex közben is...azaz szeretkezni szeretne, akkor már olyan fárfit kellene magának találni mint pl én :$ Most ezt nem dicsekvésbõl mondom, de kényeztetés, bókolgatás, cirógatás...és érzelemmel teli együttlét....ez kell sok nõnek :$
Eddig peched volt a pasikkal. Ne add fel a reményt!
A kérdező hozzászólása: 16:42: konkrétan elmondtam, hogy elvárom, hogy kényeztessen, simogasson, megcsókoljon, és ne csak tõlem várja el ezeket. Foglalkozzon velem, ahogy én teszem - de nem sokra mentem ezzel. :-( Az exemnél gyönge próbálkozás volt erre, az elõzõról még ennyit se lehet mondani, úgyhogy hamar lapátra került. Életem elsõ pasija is azt hitte, csak rám fekszik és ennyi ....
Csak én látom úgy, hogy a teljes boldogság a tényleges vágyam beteljesülése, a levadászott préda bugyijának lehúzása kárpótol a küzdelmekkel teli úton ami hozzá vezet? Szerintem csak hinni kell és ha nem fanatikussá válni. 23D
Ha a barátodnak is csak annyit mondasz, hogy kényeztessen, akkor ne csodálkozz. Volt olyan barátnöm, aki a kényeztetés alatt simán csak a dugásra gondolt. Másik akkor mondta, ha étterembe akart menni és egy jot vacsizni. Szépen tessék elmondani, hogy mit is szeretnél, és mindig éreztesd, hogy még, vagy elég már, most térjünk át egy másik játékra, stb. Gondolatolvasáshoz is kell a megfelelö segitség!!!!
Semmikepp sem akarlak megbantani, de az eletben tobbe-kevesbe mukodik a vonzas torvenye, ugyhogy valoszinuleg annak is van oka, hogy eddig pont az ilyen sracok talaltak meg teged, oket vonzottad be! Szoval lehet, hogy egy kicsit neked is el kene gondolkoznod es egy-ket dolgot atertekelned magadban, mert talan nem veletlen, hogy eddig csak ilyen pasikkal hozott ossze teged a sors. Es ha rajossz, hogy esetleg par dologban te magad is rosszul gondolkoztal es valtoztatsz, lehet, hogy legkozelebb sikerul majd olyan fiuval talalkoznod, aki normalisabban viszonyul majd hozzad es a szexualitashoz is!
Ha gondolod, és szeretnél ismerkedni, akkor dobj privátot :) De nem akarok tolakodó lenni :) 15:47-es vagyok :)
A kérdező hozzászólása: 15:47: IGAZ!
rossz pasikat fogtál ki eddig :( nekem a legpocsékabb szeretõm is próbálkozott ujjazni, + nyalni elõtte legalább pár percet, és nagy nehezen vele is elmentem. nagyon bunkó, és "hozzá nem értõ" pasijaid lehettek. ráadásul önzõek is, m csak magukkal törõdtek. szerintem , ha 1ütt vagy most olyan partnerrel, aki ilyen, azt hagyd ott! hiába szereted, mégis hiányzik vmi, és az a kielégülés. keress egy másik srácot, próbáld ki vele...ha õ is ilyen, vele se folytasd! addig keresgélj, amíg jól nem találsz! az a legrosszabb viselkedés, ha a srác nem képes önkritikát gyakorolni, csak téged hibáztat.
A kérdező hozzászólása: Már nem vagyok együtt egyikkel sem!
Ezt sajnálattal hallom, hogy ilyen szexuálisan szegény partnereid voltak szinte kizárólag. Megértelek. Azt viszont nem, hogy miért vagy együtt ilyen pasikkal?
De ebben nagyon igazat adok neked :) Mindkét fél felõl kell lennie gondoskodásnak, és nem csak a mindennapokban, hanem a sexben is...odakell figyelnünk párunkra, hogy õ is élvezze a sexet, és nem csak olyan durr bele sexet kapjon....különben elhidegül tõlünk :)
Nem lehet minden jó, ha [email protected] jár a férfi.
21.06- Én értem. DE akkor egyet magyarázz már meg légyszíves, hogy olyan férfit akit csak a farka vezérel mi a f.sznak csinál gyereket és házasodik meg???? Akkor inkább maradjon szingli vagy a franc bánja, de az olyan undorító dolog, hogy a feleségét aki mondjuk állapotos is readásul és csalja méghozzá k.rvákkal... Most ez õszintén emberi dolog? Én nem tudom az ilyet embernek nézni. Legyen az férfi, vagy nõ. Aki hazudik, az ássa el magát. egy büdö.s d.ög semmi több!
De minek lovagolsz ezen a témán majd biztos a sok 10-töl 30 éves korig itt mászkálló emberek fogják neked megmondani az élet értelmét!Ha té így jártál sajnállak.De attól h vmit megkérdezel 100X attól még nemfogod megtudni a választ.Pláne h 1-2ember kivételével ugyan azok az emberek fognak válaszolni!!!És kit érdekell h ha a nõk is kefélnének össze vissza ha õk élvezik csinállják aztán meg kit érdekell h azt mondják rá h ri.anc ha neki így jó úgysem érdekli.Az én ismerõseim mindenkit ku.váznak meg ri.bancoznak úgy h mégcsak nem is ismerek (és nem mindig kinézet alapján)EZEK CSAK SZAVAK!!!
Otthon van egy csomó Sopronid nagyon jó sör az van dögivel...mégis elmész a haverokkal sörözni egy olyan kocsmába ahol csak Budweiser kapható...miért?:) )
Már megint te nem volt elég az a 26 válasz amit kaptál?!Mi a bajod?A férfiak ilyenek és pont [email protected]ák akit lehet.Ennyi.
Na ezért nem fogok én férjhez menni és gyereket szülni egy db tapló férfinak se.
Mert van pénze, szeret inni és otthon nem õ a fõnök... Ennyi.
A lényeg h korrektnek kell lenni a másikhoz, vállalni a döntéseinket, nem gyávának lenni. Ha kell vki azt, ha meg minden próbálkozás ellenére sem, de vállalni kell, h nem megy, és megtisztelni a másikat is, h közöljük vele. Nem kibúvókat keresni, és jobbra-balra kurogatni, és ürügyeket, meg mentségeket keresni. És ez elsõsorban férfiaknak szól, mert áltban míg élvezik az életet, életük szerelme marad a szarban egyedül, a gyerekkel/gyerekekkel, sõt, azért látni sokszor olyat is, hogy beteg gyerekkel. Felelõséggel kell legyünk megannyi együtt töltött év után a másik érzelmi világa felé is, nem menekülni.
Van ugyanilyen a nõk között is... Ugyanúgy félre tudtok TI is k*rni, csak a kaland kedvéért. Akkor minek feszegeted ezt a témát? Nincs férfi és nõ között semmi különbség ebben a témában...
a "09-23 22:30" közeljár. Egyszerûen tényleg arról van szó, hogy a pasi õszintén szeret egy nõt, de a többi nõ, hogyismondjam... nem JOBB csak MÁS! Tény, hogy az ilyennek elvileg nem szabadna megházasodnia amig ezt ki nem éli. Már ha ki lehet. Nincs olyan nõ, hogy legjobb, mindig lesz olyan, aki csinosabban öltözködik, vagy szemeivel megbabonáz. Valahogy ezt a nõknek kezelniük kell, nem szabad abba a hitbe kapaszkodni hogy "minden pasi csak azt akarja"
semelyik ferfi sem elte magat ki teljesen es sajnos ez a rideg valosag, a ferfiak mindig megcsaljak a baratnojuket ha tudjak.es ne irja nekem senki azt hogy nem igaz.ha valaki igy gondolja csak mert meg eddig nem jott ra hogy megcsaljak. mondjuk szerintem attol meg szeretheti a feleseget, de muszaj felreke..fel...nie.
Uramatyám, ez a sok megcsalt, buta nõ honnan szabadul elõ? Én is nõ vagyok, nem is mai gyerek, 36 évesen mégsem mondok ilyet hogy minden pasi csal. Egyik ilyen, másik olyan. Egyiknek így sikerül, másiknak úgy. Mint ahogy a nõknek is. Ne sajnáltassátok magatokat csajok, és ne áltassátok, hogy olyan van, amit fönt leírt a kérdezõ. Ez csak a tudatlanságát bizonyítja, hogy ilyet leír. Ha minden jó otthon, akkor nem kur*vázik a pasi. Ha meg igen, akkor magatokba nézhettek hogy miért, mit keres máshol. MInt ahogy én is magamba fogok, ha a pasim megcsal. Nem azon fogok keseregni hogy én mindent megadtam neki mégis ezt tette velem szegénnyel. Önsajnálatot befejezni, és ideje mindenkinek magába szállni. Fájdalmas lesz, de hasznos. Ne járassuk már le magunkat teljesen mindenhol ahol csak lehet.
A tisztelt erkölcscsõsz hölgyeknek üzenem, hogy bizony a nõk is ugyanúgy félre szoktak lépni, mint a férfiak. Ne játssza meg magát senki!
on kedves holgyem, eleg naiv ahoz kepest hogy 36 eves! de hat amirol nem tudunk, az nem is fajhat.
hát igen és ha megcsal, nem magamba fogok kutakodni h úristen mit hibáztam, hanem [email protected] mint macskát [email protected] a retkes qrváival 1ütt.ha annyi bõr nem volt a képén h elmondja h mi a baja velem, min kéne változtassak, esélyt sem ad arra h megadjam neki a "mindent" (mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát) akkor elmehet a p.csába a büdös qrváival..legyen velük boldog.és én is ismerek olyan pasit aki megmondta h nincs olyan h igazi, neki minden nõ kell..érzelmileg infantilis, képtelen a családi életre ha csak a p.na lebeg elõtte.ellenben ismerek olyat is, aki nem akar tucatpasi lenni és szûz volt és már 10éve van a csajával(tehát nem élte ki magát) és szereti a csaját és nekem elmondaná, de még nem csalta meg , ígérete szerint elõbb hagnyá el inkább mint megcsalná mert h az gerinctelen..
Elmagyarázom. Van két ember, x ideje(legyenek ezek évek, az a tuti) együtt élnek, élettársi, vagy házastársi viszony. Nekem 8. Vannak x ideig együtt. Mindkettõ azért szerette meg a másikat, amiért, amikor összejöttek, elvileg mindent megkapott, amire neki igénye volt és vágyott. Na és akkor: Mi az a szöveg, h nem kapom meg ezt és ezt, ezért mást keresek. Mert ez a szöveg nagyon is divatos, még ott is, ahol tudatában vannak teljesen a választásuknak. 1.szokás mondani, h nem akar szexelni a feleségem blablabla, erre a megoldás, megint mást keresni. OK Kérdem akkor, miért kell a balhét kizárólag a nõnek elvinni, mert két emberes a történet. Vszníû meg van az oka, igyekszik is azt közvetíteni, de már rég késõ.. Bezzeg ha a nõ menne félre, ajaj. Másik fele: minden ok, de nem kapja meg férfi, amire vágyik, mondja ezt annak ellenére, h minden ok.:D Akkor, megint mi ez. Régen minden jó volt, megkapott mindent, ergo hosszabb távra terveztek, de most egyszerûen nem kapja meg, holott oka nem lenne ezt mondai, csak jól hangzik. Na, ezekrõl beszélek, és ezért gyávaság ez férfi részrõl. rem nagyjából érted.
Utolsó úgy a 2.-ik mondatod után nem nagyon értlek de a házasság is két oldalú dolog.Manapság már nem is nagyon divat a házasság inkább a élettársi kapcsolat és hát nem házasodunk rögtön!évekig járnak élnek együtt az emberek míg megtörténik (aki nem az meg kapkod és vessen magára) és ha ez alatt nem ismeri ki a másik félt az illetõ akkor az az õ baja.A gyerek ilyen embereknél véletlen + ha megházasodott a nõ is benne van a dologban ha 1-2 év után a férfi kur.ázik.Csak úgy ha vkit elvesz 1 férfi nem kezd el kur.ahoz járni.
A kérdező hozzászólása: pedig nekem van nem is 1 ilyen férfi ismerösöm....) és még mondja is hogy szereti a feleségét, soha nem hagyná el....de ku rváznia kell neki, mert ugy nem elég teljes az élete...:S
A kérdező hozzászólása: milyen jo igy leegyszerüsiteni mi?? 2.válaszolo., és ha a nök össze-vissza kefélgetnek mindenkivel, akkor is ilyen egyszerü a helyzet? mert csak szeretik csinálni, ennyi? na ne máááár...olyankor megy a ri bancozás. :)
A kérdező hozzászólása: 20:48-as, ugyanezen a véleményen vagyok.....
A kérdező hozzászólása: hát, ebben igazad van, csak szeretném felfogni végre a pasik gondolkodását, de mindig ott kötök ki, hogy inkább nem kell senki....az meg nekem se lesz jo.bocs, de tul sokat gondolkodok mindenen:S
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy akkor minek ilyen hapsinak a feleség meg a gyerek?? erre sincs normális válasz, mert CSAK.....a csaj meg le van sz arva ugyis.....
20:47 Ha egy férfi megcsalja a párját az nem jelenti azt, hogy nem szereti (ez a ritkább eset). - Lehet, hogy simán paraszt. - A monogámia nem fekszik neki (utálni fogtok, de én ezt megértem), egy nõt szeret, de többet dugna. - Még nem élte ki magát és nagyon szeretné stb, stb
A kérdező hozzászólása: aki nem élte ki magát, az ne házasodjon meg ne csináljon gyereket... köszi a válaszokat
Aki nem élte ki magát, az ne házasodjon Aki szeret valakit, azt nem bántjuk ( elvileg )
Jaj, nem kap meg mindent otthon szöveg a kedvencem. És miért nem újítja meg a szexuális életet, meg egyebek.. Príma! Szintén tapló felfogás, mert ha vki nem akar szexelni(nõ), annak is meg van az oka. Akkor ez nem két emberes dolog lenne. Szal, hagyjuk már, a különbözõ sz*rabbnál sz*rabb, gyenge kifogásokat, h ki, miért csal meg vkit. Ha egyszer megházasodott, szerette és szereti azt az embert, tudta kit vesz el, ergo elég volt akkor is, amit kapott, megoldatlan probléma sztem nagyon nem lehetne!!. Csak beszélni kéne, információ áramlás, meg tenni érte.A pasik nagy része gyáva, megmenekül, egyszerûbb utat választja, és nekik a legnagyobb a pofájuk a nõkkel kapcsban. Amiért lehet, csak megszólják õket, holott õk idézik elõ ezeket...:D vicces! Van egy kevés kivétel, aki talán normális, de ez a világ nem afelé halad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ha minden rendben van, akkor is megcsalja a pasi a nõt, mert mindig uj kell neki...szoval tökmindegy, lehet vki okos, szép, csinos, jo alakú, tökéletes nõ, akkor is megcsalja mert megunta, vagy csak vmi ujat akar.. na mindegy:) köszi mindenkinek:)

Miért van az, hogy nem kívánom a szexet magamtól, de ha a párom kicsit jobban nyomul, akkor meg nagyon jó, és mindig van orgazmusom is, de az sosem jön, hogy kezdeményezzem?

Tudom, hogy jó lesz, de mégsem kívánom az elején :-S

Legjobb válasz: Ha egy hétig nem jön, akkor egy hétig nem csináljuk. =/ Közben persze teljesen beindulok, de zavar, hogy neki meg biztos jól esne, ha én is leteperném néhanapján.

Ha egy hétig nem jön, akkor egy hétig nem csináljuk. =/ Közben persze teljesen beindulok, de zavar, hogy neki meg biztos jól esne, ha én is leteperném néhanapján.
Annyit azért megtehetnél, hogy néha átöleled és megcsókolod. Ez legtöbbször elég ahhoz, hogy meghozza az õ kedvét. A többit majd õ megoldja... ahogy írtad.
Én kiéheztetnélek az tuti
mert nincs kedved hozzá. ezzel nincs baj. van, amihez csak akkor jön meg a kedvünk, amikor már elkezdtük :D
A kérdező hozzászólása: Igen, így vagyok én is :-( Még az a szerencse, hogy eddig még nem tette szóvá a párom, mindig lelkesen meghozza a kedvem :-)))
Szerintem sokan vagyunk így. Egy no nehezen tud beindulni, egy pasinak sokkal konnyebben megy. Kell egy kis izgatás a szeretkezéshez. 23 N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!