Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a szex, ha (106 db)

Miért fáj a szex, ha első alkalommal semmi probléma nem volt?

16 éves vagyok, és nemrég veszítettem el a szüzességemet. Els? 2-3 alkalommal nem fájt, de azután egyre rosszabb lett. A hüvelybemenetnél egy ponton fáj, amikor szeretkezni próbálunk. Mondjuk mostmár kicsit jobb, mint pát napja, de ott még így is eléggé fáj. Lehet, hogy egy seb keletkezett ott, ami nem gyógyult be? Vagy mit?l lehet ez? Ha nektek is volt hasonló, írjátok meg légyszi a tapasztalataitokat.

Legjobb válasz: nem lehetséges hogy nem nedvesedsz be eléggé és száraz a hüvely ? mert ha igen akkor ott a porblem

nem lehetséges hogy nem nedvesedsz be eléggé és száraz a hüvely ? mert ha igen akkor ott a porblem
Én a helyedben most nem csinálnám pár napig, hagy gyógyuljon, aztán utána óvatos kezdés ;)
A kérdező hozzászólása: Rendesen benedvesedtem, azzal nem lehet gond.Kedves 2. válaszoló, megfogadom a tanácsod, remélem minden rendben lesz.:)
Szerintem menj el nõgyógyászhoz, biztos ami biztos. Én elmennék, nem csak várnék és várnék.
Kellõ mennyiségû gépzsírt használtatok?
A kérdező hozzászólása: Reszelõzsírt használtunk, ami féklámpaszimeringhez is jó.;)
Akkor nem értem mi történhetett :/
lehet hogy az elsõ pár alkalomnál nem is szakadt át a szûzhártya csak most. és eddig nem tolta be teljesen, de most igen. nem tudom. jegeljétek a dolgot egy-két napra.
A kérdező hozzászólása: Most egy pár nap szünet és utána megpróbáljuk újra.:) Köszönöm a válaszokat!:)

14-15 évesek már érettek a szexre? Ha nem, akkor miért?

Legjobb válasz: Testileg (biológiailag) igen, hiszen képesek gyereknemzésre is (már kérdés, hogy elég veszélyes ilyen korban szülni). Lelkileg nem. A szex nem öncélú, nem az a lényeg, hogy "csinálják". Célja elvileg a kölcsönös örömszerzés, az egymásban való feloldódás. Ez sokszor még a "felnõtteknél" sem mûködik. A kudarc (orgazmus hiánya) fõleg lányoknál több negatív következménnyel járhat, pl.: - valaminek a hajszolása, amirõl nem is tudják, micsoda, csak éppen hiányzik valami - ezért fûvel-fával, - ennek az ellenkezõje, félelem a szextõl, ebbõl kialakulhatnak gátlások és kapcsolatteremtési problémák is, amik felnõtt korban is megmaradnak, - a kudarc hatására testképzavar alakulhat ki, anorexia, bulímia ("biztos kövér vagyok,nem tetszem eléggé"), - rossz beidegzõdések: a lány megtanulja, hogy nincs orgazmusa, és már késõbb sem lesz rá képes. Nem igaz, hogy a nõknek az is elég, ha csak kellemes a simogatás, akkor sem, ha õ maga mondja. Az orgazmus elmaradása rossz hangulatot, feszültséget vált ki - ez kihat a kapcsolatra, ami tönkremegy. Emellett hasi panaszokat, fájdalmat okozhat. (Az alhasi területekben izgalom hatására feszültég keletkezik, ha ezt rendszeresen nem oldja az orgazmus, abból baj lehet.) Az orgazmushoz nem elég egy ügyes férfi (bár kétségtelenül sok múlik rajta) - kell az, amit az elején említettem: gátlások nélkül fel kell tudni oldódni testileg-lelkileg. Bónusz: aki elég érett a szexre, annak ahhoz is elég érettnek kell lenni, hogy évente elmenjen nõgyógyászhoz rákszûrésre - a nemi élet ezzel jár. Mi sem mutatja legjobban az éretlenséget: a tinik nem járnak nõgyógyászhoz, még akkor sem, ha betegek, inkább dugdosság magukba a pasztõrözött (csírátlanított) tejbõl készült mûjoghurtos tampont. (Tisztelet a kivételnek.) Aki a fentieket nem értette meg, az szintén éretlen a szexre.

Testileg (biológiailag) igen, hiszen képesek gyereknemzésre is (már kérdés, hogy elég veszélyes ilyen korban szülni). Lelkileg nem. A szex nem öncélú, nem az a lényeg, hogy "csinálják". Célja elvileg a kölcsönös örömszerzés, az egymásban való feloldódás. Ez sokszor még a "felnõtteknél" sem mûködik. A kudarc (orgazmus hiánya) fõleg lányoknál több negatív következménnyel járhat, pl.: - valaminek a hajszolása, amirõl nem is tudják, micsoda, csak éppen hiányzik valami - ezért fûvel-fával, - ennek az ellenkezõje, félelem a szextõl, ebbõl kialakulhatnak gátlások és kapcsolatteremtési problémák is, amik felnõtt korban is megmaradnak, - a kudarc hatására testképzavar alakulhat ki, anorexia, bulímia ("biztos kövér vagyok, nem tetszem eléggé"), - rossz beidegzõdések: a lány megtanulja, hogy nincs orgazmusa, és már késõbb sem lesz rá képes. Nem igaz, hogy a nõknek az is elég, ha csak kellemes a simogatás, akkor sem, ha õ maga mondja. Az orgazmus elmaradása rossz hangulatot, feszültséget vált ki - ez kihat a kapcsolatra, ami tönkremegy. Emellett hasi panaszokat, fájdalmat okozhat. (Az alhasi területekben izgalom hatására feszültég keletkezik, ha ezt rendszeresen nem oldja az orgazmus, abból baj lehet.) Az orgazmushoz nem elég egy ügyes férfi (bár kétségtelenül sok múlik rajta) - kell az, amit az elején említettem: gátlások nélkül fel kell tudni oldódni testileg-lelkileg. Bónusz: aki elég érett a szexre, annak ahhoz is elég érettnek kell lenni, hogy évente elmenjen nõgyógyászhoz rákszûrésre - a nemi élet ezzel jár. Mi sem mutatja legjobban az éretlenséget: a tinik nem járnak nõgyógyászhoz, még akkor sem, ha betegek, inkább dugdosság magukba a pasztõrözött (csírátlanított) tejbõl készült mûjoghurtos tampont. (Tisztelet a kivételnek.) Aki a fentieket nem értette meg, az szintén éretlen a szexre.
Nem, mert még gyerekek.
"meg is lepõdnék ha értelemes válaszok érkeznének ezen az oldalon." Sokszor írtuk. Amilyen a kérdés, olyan a válasz... Mi a túró miatt lenne érett. 18 éves koráig egy szexfilmet nézni sem lehetne, nemhogy csinálni. Ezt a korhatárt sem vették lejjebb, mert hogy a mai tinik korábban érnének. Ugyan olyan kislányok és kisfiúk, mint mi voltunk 20 éve. És bizony ez is tipikus, ha nem tetszik a válasz akkor már "klisé, elõítélet" meg nem hasznos. Ez meg gyerekes...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok 14 éves, utolsónak pedig igazat adok, Sokan itt adják ki magukból amit tudnak trollkodnak meg flegmulnak, de ha már az iskolában elnyomják õket .. így meg is értem õket :( az értelmes válaszokat pedig köszönöm! ;))
klisé, általánosítás, elõítélet.... meg is lepõdnék ha értelemes válaszok érkeznének ezen az oldalon.
"14-15 évesek már érettek a szexre? Ha nem, akkor miért?" Nem érettek. Azért nem mert itt kérdezik meg, hogy érettek-e. Ha majd el tudja dönteni, akkor érett lesz...
Elírtam van ilyen, amúgy az, hogy fiatalok, egy 20 éves is fiatal, és más amit egy gyerek érez és más az amit egy fiatal felnõtt
"Nem képesek még igazán mély érzelmek rá, " lenni magyar afrikából nem is értek egyet vele, a fiatalok sokkal hevesebben éreznek, mint az idõsek, ez tény. hogy késõbb mit nevezünk szerelemnek az meg megint más. lehet hogy 5 év múlva azt is másképp látjuk majd.
Kedves kérdezö: a 13-14 évesek már érettek a szexre? Ha nem, akkor miért?
Nem érettek rá érzelmileg és értelmileg sem, sõt testileg sem mindegyik arról nem is beszélve, hogy egy terhesség veszélyes lehet egy ilyen fiatal lánynak. Igaz vannak köztük kicsit érettebbek, de az nem azt jelenti, hogy a szexhez is érettek.Nem képesek még igazán mély érzelmek rá, bár azt gondolják halálosan szerelmesek és csak késõbb értik meg, hogy az a gyermeki fellángolás nem olyan, mint az igazi szerelem.A szeretkezéshez, mély érzelem, bizalom, a másik ismerése szükséges, felelõsségvállalás, tudatába legyen annak, hogy mivel nincs 100%os fogamzásgátlás, bármikor terhes lehet.Tudja, hogy érdemes megismerni kívül-belül a másikat, felfedezni egymás testét és csak akkor továbbmenni ha õszintén tudják mirõl szól és õszintén akarják. Manapság sajnos a tiniknek fogalmuk sincs róla, hogy a szex nem annyi hogy összedugjuk amint van, mert már feláll, meg megjön havonta és nõ a mell.Olyan 17-18-19-20 évesen már érettek rá az emberek általánosságban.
nem, mivel még gyerek, és elvileg a szexnek a szerelem csúcsának kéne lennie, amikor már ismered a saját tested is, ismered magadat is.
de ha általánosítani akarok, akkor kb 20 felett érettek az emberek a szexre
emberfüggõ
Bár testileg lehet, hogy már érettek volnának rá, agyilag még nem azok. Még nem felelõségteljesek és még nem úgy élik meg a dolgokat, ahogy késõbb.
"ha már az iskolában elnyomják õket" szerintem meg a kliséket pont 20-30 felettiek írkálják, mert õk is 20 évesen vesztették el, és nekik az a normális, mindenki más gyerek. esetleg irigykednek is. "Sokszor írtuk. Amilyen a kérdés, olyan a válasz... " klisé ez is. "Ez meg gyerekes..." szerintem meg te hõbörögsz gyerekesen. itt is kibújik a szög a zsákból. te is valami 30-40es "bezzegamiidõnkben" ember vagy, akinek fogalma sincs a mai világról. még 3 éve is másak voltak az emberek, nem hogy 20 éve... de teljesen fölösleges magyarázni az ilyeneknek, úgyis csak hajtogatják a magukét. a szomorú igazság az, hogy 30 felett már az emberek nem képesek megváltoztatni nézeteiket. és megsúgom, hogy a mai fiatalok jóval elõbb csinálják, mint néznék 18 évesen... ha meg az értelmi szintbõl indulnánk ki, szerintem még neked is szûznek kellene lenned. persze mások felett ítélkezni könnyebb, mint magunkba nézni. a válaszfröcsögésre nem vagyok kíváncsi. kérdezõ: ha valami köze van a kérdésnek hozzád, vagy egy ismerõsödhöz, mindenképp ajánlom, hogy szerezz ismeretet mielõtt elkezded csinálni. betegségek, hátulütõk, és nemkívánt terhesség. a lelki oldala teljesen szubjektív, szerintem fölösleges várni, úgysem azzal házasodsz meg, akivel elõször csinálod, és valószínûleg 5x annyi kapcsolatod lesz, mint ahányszor szerelmes leszel, amikor szerelmes leszel az meg úgyse tart örökké, ha meg a jellemedben is romantikusabb vagy, úgyse fogod csinálni, ha nem érzed elérkezettnek. fölösleges rágódni rajta.

Miért nem kívánja sok nő a szexet ha már szült egy gyereket, még évekkel később is?

Legjobb válasz: sajnos ezt én is szeretném tudni. szülés óta annyira kívánom a szexet,hogy semennyire! mindenki azt mondta nekem még szülés elõtt,h figyeljem meg,így lesz. akkor lehülyéztem õket. azt mondtam, hogy lehet nem kívánni a szexet? Sajna bekövetkezett. Én speciel semmit sem tudok tenni ellene már 5 éve.remélem neked nem így lesz.

sajnos ezt én is szeretném tudni. szülés óta annyira kívánom a szexet, hogy semennyire! mindenki azt mondta nekem még szülés elõtt, h figyeljem meg, így lesz. akkor lehülyéztem õket. azt mondtam, hogy lehet nem kívánni a szexet? Sajna bekövetkezett. Én speciel semmit sem tudok tenni ellene már 5 éve.remélem neked nem így lesz.
én szülés után 10 évvel kívántam elõször, csak a baj az, hogy nem a férjemmel:(
ez nem igaz, én kivánom a szexet pedig tübb gyerekem is van...
A kérdező hozzászólása: Én sem hittem el, amikor azt halllottam hogy szülés után már nem kívánja az ember annyira, pedig igaz.De amikor pe mégis összejön akkor elég jó, csak rászánni alig tudom magam még 2 havonta is.

Miért itélik el az emberek ha egy 25-29év közötti srác 16-18 éves lányra vágyik és most pont nem a szexre gondoltam ha közben ugy alakul akkor oké, de a fö szempont nem az? Akkor miért elitélendö?

Legjobb válasz: Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..

Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..
Mi a fo szempont?
A kérdező hozzászólása: Az hogy én pl (elkurtam a fiatalságom) dolgoztam.És mostanra ébredtem rá hogy hiányzik és egyilyen fiatal lány társasága vonz maga a fiatalsága és igy én is fiatalabnak érzem magam.
Nem tudom! Szerintem ez a korkülönbség ebben az életkorban teljesen elfogadott. Az már más kérdés, hogy a 16-18 éves lány hogyan viszonyul a kérdéshez, mert ha õ nem akarja, és te mégis nyomulsz(!), akkor az már bûncselekmény is lehet.
A kérdező hozzászólása: Dehogy nyomulok nem is vagyok az a tipus!Csak vágyok rá.
Nemhiszem, hogy elitelendo lenne. Csak nem annyira szokvanyos, mert egy 16-18 eves lany nem erett meg annyira szellemileg, hogy egy 28 eves pasival egyutt legyen tartosan. Arra nem gondoltam azonban, hogy mi van, ha a pasi van meg mindig 18 eves szinten. Amugy en azt gondolom, hogy sok ertelme azert nincs, mert egy 16-18 eves lanynak meg nem kellene "megallapodnia" egy pasinal, hanem ismerkedni minel tobbet (nem szexrol beszelek). Ha ilyen koran megtalalja a parjat, akkor kesobb neki lesz olyan erzese, hogy elmulasztott elni, es bulizni. De ezt csak en latom igy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzá szolásod, bizonyos értelemben igazad van. De én sem ugy gondoltam hogy egyböl full magamhoz láncolni csak barátkozni beszélgetni kirándulni szorakozni.És a végén meg majd ahogy alakul.
Nem elítélendõ, már ebben a korban már nem. Csak annyi a baj ezzel, hogy az ilyen fiúk csak a tõlük jóval fiatalabb lányokat tudják megfûzni, meg csak bennük látják a szépet és a jót. A többi nõt meg nem tudják megfûzni és megtartani sem, mert nem 16-18 éves.

Férfiak, volt már olyan nõtök, aki nem igényelte a szexet? Ha volt, miért nem igényelte?

Legjobb válasz: ha lenne ilyen nõm, már nem lenne.... nálam a szex alap dolog a kapcsolatban, ha az nincs akkor halott ügy

ha lenne ilyen nõm, már nem lenne.... nálam a szex alap dolog a kapcsolatban, ha az nincs akkor halott ügy
na itt vér fog folyni...
Mert sokszor ügyesen tudtok hazudni. :)
Szerintem #2-esnek igaza van.Jól tudunk hazudni :/
Szar fogalmazás vagy általánosítás?
Azok nem nõk, hanem r*bancok. Amúgy nem kéne általánosítani.
Engem nem zavar, hogy csak arra kellek, ha mellette eltart a pasi és jó vele a szex.
*gondolkodásmód
sok lány fiatalon nem lát a rózsaszínû ködtõl és szerelmes lesz az elsõ idiótába aki ráhajt. Minél romantikusabb (és tapasztalatlanabb) a lány annál kevésbé veszi észre, mert mindenki magából indul ki és õ ugye nem ilyen.
Az efféle gondolkodás mód, igencsak nagy lelki szegénységre vall. Miért kell egy hétköznapi lányra/nõre puszta élvezeti cikként tekintetni? A magukat kelletõ r*bik és a kalando(ka)t keresõ nõk természetesen más tészta... Csalódtatok valakiben és így kívántok revansot venni az éppen kezetek ügyébe kerülõ nõnemû illetõkön, vagy mi? Nekem speciel egy ilyen létforma vette el a maradék önbizalmamat is. Az ilyen szexmániás, elkötelezõdni képtelen ürgék remélem, elõbb-utóbb elkapnak mondjuk egy kellemes kis AIDS-et valamelyik hasonlóan könnyûvérû partnerüktõl, akkor majd talán felnyílik a csipájuk...
õ nem a megboldogul 22%os válaszoló?
Nem kötekedtem, csak kérdeztem, mert a kérdésedbõl nem derül ki, hogy mi a problémád. Lehet úgy is érteni, hogy az idegesít, hogy nem fogják fel, hogy neked arra kellenek, és úgy is, hogy azt nem fogják fel, hogy általánosságban arra kellenek a férfiaknak. Csak merészeltem kérdezni, hogy hogy is értetted, hogy biztosan a kérdésre válaszoljak. Egyébként édesanyám köszöni, jól van, nem fogok vele kötekedni, veled viszont akkor, amikor csak kedvem tartja. ;)
Én eddig mindig észrevettem, ha valaki így közeledett és soha nem is mentem bele ilyenbe. Remélem h a kérdezõ gondolt azért a kivételekre. Egyébként ha nem akarják észrevenni, lehet azért is, mert úgy gondolják hogy majd kialakulhat a szex után valami... Vagy alapból õk is ezt akarták.
A kérdező hozzászólása: anyáddal kötekedjél Bad!
Általánosságban kérdezed, vagy ez a személyes problémád (hogy azt nem veszik észre, hogy NEKED arra kellenek)?
Hála a jó Istennek én eddig mindig kiszúrtam. Nem nehéz rájönni a sunyiságra.
A kérdező hozzászólása: 6: büszke lehetsz magadra.
álatalánosítás kapitányok, fogalmazás óra már van 2-ban is. meg kéne tanulni értelmezni egy mondatot.
Igen, kedves 17-es válaszoló, sajnos így van. :( Hallani hallottam már esetekrõl, hogy a srác csak jól megkettyintette a lányt, aztán lelépett, de sosem gondoltam volna, hogy ez pont velem esne meg. Aztán mégis, illetve, hát csak majdnem. Velem is csak pontosan ezért fordulhatott elõ az, hogy az orromnál fogva vezessenek. De hál' istennek, nem jött be a terve, mert nem hagytam, hogy megtegye, annyi eszem azért még szerencsére maradt. Mindenesetre az elkövetkezõkben tuti óvatosabb és sokkal, de sokkal távolságtartóbb leszek.
Csak szexre hajt, ennyi. Ne legyél naiv, tök egyértelmû.
Mert akar téged -.-
A kérdező hozzászólása: hát de lehet másról is beszélgetni...meg h írjam le h hogyan képzeltem el..:/
A kérdező hozzászólása: vannak erre neki emberei akik csak azért járnak hozzá..akkor minek vár rám hónapokat?
Zavar téged az a téma? Ha nem zavar akkor nincs gond. Ha zavar téged ez a dolog akkor ne beszélgess vele. Két választásod van.
és te ezt el is hiszed...-.-" még egy kicsit gyerek vagy meg õis :D:D mennyi?? 14-15 éves??
A kérdező hozzászólása: õ 27 éves
Akkor mégkönnyebben átb/sz
én is igy vagyok.... de mi akkor is a szexrõl beszélgettünk mikor volt baeátnõje is... most nincs és mégjobban hajt :S nem tudom mit csináljak vele...mert nem akarom megbántani :S

Ha senki nem hibás miért rossz a szex?

Legjobb válasz: valami akkor rossz ha rosszul csinálják.

valami akkor rossz ha rosszul csinálják.
Mert nem szeretik egymast elegge a felek, ha szeretnek, akkor legalabb az egyiknek jo lenne.

Huszonéves fiú vagyok és kezdek beleőrülni, hogy még semmi tapasztalatom sincs, vágyom a szexre, de akkor mégis miért nem kapom meg, ha tőlem sokkal csúnyább fiúknak is van barátnője? Prostizni nem akarok!

Legjobb válasz: 1)Megismerkedsz egy rendes csajjal,udvarolsz neki,komoly kapcsolat,1 hónap múlva lehet szexelni. 2)Diszkóba lemész,felsszedsz valami könnyûvérût. 3)Prosti

1)Megismerkedsz egy rendes csajjal, udvarolsz neki, komoly kapcsolat, 1 hónap múlva lehet szexelni. 2)Diszkóba lemész, felsszedsz valami könnyûvérût. 3)Prosti
Lehet meleg vagy bio vagy. Erre nem gondolTÁL?
A kur*vázás nem megoldás ugyanakkor tûzoltásnak és ugródeszkának bizonyos esetekben kiváló. Nyilván mindenkinek az egyéni döntése, kinek mi fér bele az életébe. Én csak azért javaslom ilyen esetekben: ha nem elõnyös a külsõd akkor azt a jellemeddel-társaságoddal-intelligenciáddal kell ellensúlyoznod. na már most ha folyton negatív vagy és depressziós akkor nincs a földön olyan nõ aki vonzódni fog hozzád. egy ku*rva arra jó, hogy megtörje a jeget! ha már tudod mibõl maradtál ki eddig az adhat egy lökést. továbbá kevésbé nézed a nõket valami misztikus dolognak, mert tapasztaltad.
A kérdező hozzászólása: Az nem megoldás, hogy egész életemben k.rvázni járok. MÁr kezdem elhinni, hogy tényleg nagyon csúnya vagyok és aki lehelyesezett is az sem valóság volt, sõt az sem, amikor egy lány odajött hozzám, hogy tetszem a barátnõjének, igaz az már több éve volt és én akkor még nem is akartma csajozni.
jellemrõl beszélsz? egy erõs jellem felszed egy csajt, vagy ha az nem jön össze akkor megd*ug egy kur*vát, de nem sír-rí... már bos
Ki a rákot érdekel a nyomorod?!
A kérdező hozzászólása: A csúnya lányok is finnyásak, már leírtam, másrészt könnnyen beszél az, akinek báremlyik ujjára jut pasi vagy nõ. Elég igazságtalan az élet. Mégcsak ronda sem vagyok, de átlagos fiúként lényegében olyna, mintha ronda lennék. A lányoknak a tökély kell külsõre és az a legfontosabb, a jellem semmit sem ér.
ha csúnya nem kell, a szép nem jön össze és még fizetni se akarsz akkor mit rinyálsz?
JAA már tudom mit akartam, eszembe jutott. Hogy na szóval csinálj mást. Valószínûleg több ilyen ember is van a világon. Valaki a munkában éli ki magát, ott vezeti le a feszültséget. De mondom, neked is csinálnod kell valamit. Ha épp nem csinálsz. Iskolába járni, dolgozni, valami edzésre, táncra járni, akármi. A lényeg hogy ha úgy lefárasztod az agyad már nem lesz energiája ilyen "hülyeségeken" gondolkodni. MÁR csak azért is, mert ettõl most nem áll(hat) meg a világ. Élned továbbra is kell. szóval próbáld jobban lekötni magad, meg kipróbálni új dolgokat. És nem extreme dolgokra gondolok hanem pl: menj el masszázsra csak úgy kipróbálni valami jó csajhoz. Na mind1 szóval sokan ölik bele az ilyen dolgokat valamibe. Egy ismerõsöm mondta, õ azért bringázik meg csinál mindent, mert ha nem akkor máris jönnek a gondolatok XD, na de komolyan. Meg kell tanulnod kezelni ezt.
Az elõttem szólókhoz tudok társulni. Ne akard görcsösen (mondom én könnyen innen pedig igaz). Csak az marad hogy a neten próbálkozol(eléggé elfuserált) Szórakozó helyen(sok pénz és nem igazán jó) Vagy a baráti, iskolás, munkahelyi nõknél próbálkozol. Ez tûnik a legjobb választásnak, de a buktató is annyi lehet benne.Okosat nem lehet tanácsolni. Csak hogy ne görcsösen. Vannak a nagy számok törvénye is. Felreggelsz egy oldalra írsz száz nõnek. 15 válaszol ebbõl 5 szimpatikusak vagytok egymásnak.2-3 összejön
A kérdező hozzászólása: Épp eleget próbálkoztam már, hogy belefáradjak. A szórakozóhelyes lányokról nem is mondanék semmit sem inkább, mert még én lennék hirtelen a nagy ellenség... A normális szép lányok foglaltak, a csúnya lányok meg túlságosan válogatósak és õszintén szólva szexen kívül másra nem kéne egy sem.
1. foglalkozz más dolgokkal, .. és hát kb ennyi. Görcsösen akarni nem jó, az a lényeg hogy kitisztítsd a fejed akkor majd jön magától. Ja és ha maszturbálnál, akkor ne tedd. Azzal is fokozod a vágyat, aztán majd jönnek a gondolatok hogyan kéne becsajozni. Én egyébként, direkt irkáltam leveleket anno, elég rövideket. Amik kb ilyenek voltak, hogy hüü de jól nézel ki szívesen.. és ilyesmi. Igazából volt aki válaszolt rájuk, persze nem is elküldtem õket a piba azért viszonylag normálisan fogalmaztam, de hát már nem is tudom hova akartam kilukadni. Ja, például te is csinálhatod ezt, persze ne adj meg nevet, telefonszámot meg ilyenek. Bár volt akivel telefonáltam is egyet, de ennyi. Ott nyugodtan kiélheted magad, jó kis stressz levezetõ. Ja meg képet se küldj magadról, vagy küldhetsz fake képeket. Úgyse fogja senki tudni hogy nem te vagy az. PERSZE ezek egyikét se komoly szándékkal. Értelemszerûen akinek kamu képeket küldözgetsz vele nem fogsz találkozni. És ilyen alapon gyakorolhatsz is, aztán ha valami ciki, csak ott hagyod aztán ennyi.
szerintem nem itt kell siránkozni ezen, hanem cselekedni..menj szórakozóhelyekre, ismerkedj a neten vagy ahol gondolod.ne add fel ilyen könnyen "Minden lehetséges csak küzd érte" :) 17/L
Volt már olyan srác, akivel beszélgettem hasonló témában, de nem bírtam sokáig. Úgy beszélt velem, hogy azt még egy útszéli prosti is kikérte volna magának. Szóval gondozz el: Tudsz a nõkkel beszélni?
Nagyon igazad van abban, hogy a lányokat manapság nem érdeklik a belsõ értékek. Csak a külsõ számít és persze a pénz! Rengeteg pénz. Luxus kégli, luxus kocsi, halmozd el rendszeresen ajándékokkal, mesés utazások. De az nem kell, aki hûséges, mindig nyugodt lehet, hogy nem viszel haza neki semmit, nem hazudsz neki, ha gyerek van, akkor szereted a gyereket és sokat foglalkozol vele, csak a családodnak élsz, ismeretlen fogalom a kocsma, mesélsz este (és nem csak este) a gyerkõcöknek és õt is boldoggá teszed az ágyban! Ugyanúgy látom, mint te, kedves kérdezõ! És nagyon magányos vagyok most én is jó ideje már!

Miért fáj neki a szex ha már nem szűz?

A barátn?m pár hónapja elvesztette a szüzességét , s egyáltalán nem fájt neki amikor csináltuk , s?t tetszett neki. De azóta akárhányszor próbálkoztunk mindig nagyon fájt neki , s nem lehetett folytatni.Az újjazás m?ködik (1 új) és nem fáj neki s?t élvezi . De amikor a péniszem akarom berakni a puncijába minidg fáj neki :( Vajon miért?? Mit lehetne tenni h ne fájjon neki ??

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy nem eléggé nedves?

Nem lehet, hogy nem eléggé nedves?
Ne siess, lehet, hogy izgult fel eléggé.
Több elõjáték, használd a nyelvedet.., esetleg 1-nél több ujj, de csak szép fokozatosan.Az ujjad és a kukid átmérõje sem ugyanakkora, ekkora átmérõ különbség fáj neki, ha nincs kellõképpen felizgatva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!