Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a skype-on a mikrofonom (3 db)

Miért nem jó a skype-on a mikrofonom?

Egyik napról a másikra elment a mikrofonom.Nem el?sször.Nem hall a másik fél ,de én hallom ?t.Volt már ilyen akkor feltelepítettem egy új verziót az egy darabig ment és a minap az is bekrepált.Tegnap újraraktam a windows-t(nem ebb?l az okból)de változatlanul rossz.Ebb?l gondolom hogy nem ott van valami elállítva.Akkor hol a hiba???

Legjobb válasz: Skypon kívül jó a mikrofonod? Mert ha nem, akkor ott a gond. Elõször nézd meg a Hangerõ panelen a Tulajdonságok-nál a Felvétel üzemmódban hogy a mikrofon be van e kapcsolva és a hangereje jó-e. Ha ez jó akkor a Start menü / Kellékek / Szórakozás / Hangrögzitõ programmal próbáld ki hogy veszi-e a hangodat. Ha ez is megy akkor nemtom mi lehet a gond de sztem akkor már a szkájp is menni fog.

Skypon kívül jó a mikrofonod? Mert ha nem, akkor ott a gond. Elõször nézd meg a Hangerõ panelen a Tulajdonságok-nál a Felvétel üzemmódban hogy a mikrofon be van e kapcsolva és a hangereje jó-e. Ha ez jó akkor a Start menü / Kellékek / Szórakozás / Hangrögzitõ programmal próbáld ki hogy veszi-e a hangodat. Ha ez is megy akkor nemtom mi lehet a gond de sztem akkor már a szkájp is menni fog.
a beállításoknál, a hangeszközökön belül szedd ki a pipát az automatikus beállítás engedélyezésénél. ez csinálja, hogy halkul, mert a legerõsebb henghoz magától állítja be a mikrofon hangerejét. eleinte jó, de ha pl hangosabban beleszuszogsz, vagy megütöd a cuccot, akkor magától lejjebb húzza a csúszkát, ezzel halkítja a dolgot. én is megszenvedtem vele, mire rájöttem. ja, és ha minden igaz, az automatikus beállítás nem csak a szkájpon húzza le, hanem a rendszerben is, tehát innentõl kezdve minden halk lesz. szal pipa ki, és hátradõlhetsz
A kérdező hozzászólása: Sajna semmi.Két headset-em is van de egyikkel sem megy. Azért köszi.
miért nme jó a skypon a mikorofonom?, nbem hallom a többieket de õk hallanka engem.
Ezt én készítettem. Neked is ilyen a problémád?: http://www.youtube.com/watch?v=azvLr7L4Bv8
egyébként mûködik megfelelõen a mikrofon? pl felvételt csinálsz (valami programmal hangot felvenni) az megy?
A kérdező hozzászólása: ezt még nem próbáltam.. de ismerõseim is mondják hogy ha zenét hallgatok vagy játszok (pl. cod4) azoknak a hangját hallják de amikor beszélek akkor semmi...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!