Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a saját kérdést (20 db)

Miert van ennyi idiota barom akik nem a kerdesre adjak a valaszt, es nem a sajat nyomorult eletukkel foglalkoznak? :D szerintetek? Ha vkinek nem tetszik vmi miert szol hozza? Szanalmas.. , ^^

szerintetek? Ha vkinek nem tetszik vmi miert szol hozza? Szanalmas....., ^^

Legjobb válasz: Pont ezt csináljátok most itt ami a kérdésben meg van fogalmazva( kérdezõ és válaszoló). Azért nem a kérdésre válaszolnak, mert: A, hülye a kérdés B, kötözködnek Kit érdekel? Ha felteszel egy kérdést és kapsz rá legalább 1 normális választ akkor kit érdekel hogy a többi csak trollkodik? Ha jólesik nekik csinálják. Majd megunják.

Pont ezt csináljátok most itt ami a kérdésben meg van fogalmazva( kérdezõ és válaszoló). Azért nem a kérdésre válaszolnak, mert: A, hülye a kérdés B, kötözködnek Kit érdekel? Ha felteszel egy kérdést és kapsz rá legalább 1 normális választ akkor kit érdekel hogy a többi csak trollkodik? Ha jólesik nekik csinálják. Majd megunják.
te jó ég...fogalmazd már át érthetõvé.
Elõször is ki vagy te, hogy valakit csak úgy le nyomorultozz úgy, hogy nem is ismered nem is láttad még soha?
Az A a helyes válasz...
A kérdező hozzászólása: :D :D :D :D :D :D :D :D =) =) =) xD xD xD xD xD xD xD utana nezek hogy 15 evesen van e vkinek protkoja! :D :D :D ;) ;)
Ha így vigyorogsz, több esélyem lesz megújítani a protkódat...
A kérdező hozzászólása: :D Am Ha magadra vetted akkor volt ra okod! Te tudod, , , nem irtam azt hogy pont te, , , , meg a masik!
És még egy apróság... Ha ilyen okos kérdést írsz ki akkor csak szánni tudlak mert a te életed nem olyan amilyennek akarod. A többiek meg nem szánalmasak.
Kiállok a többiek mellett.. Látszik troll vagy. A sok XD-bõl meg a rövidítésbõl. Szerintem rád férne egy könyv (ha még tudsz magyarul olvasni) és egy kis friss levegõ. És ha tudni akarod azért kommentelünk ilyenekre (amik nem tetszenek), hogy helyre tegyük az ilyen okos embereket. És szánalmas vagy te. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: sztem magyarul irtamm, , , xD
A kérdező hozzászólása: Ebben mit nem lehet erteni? xD xD
A kérdező hozzászólása: Nem en kezdtem! en csak feltettem egy GYakori kerdest, , erre mit kritizalnak? az egyik szemet az XD zavarja, , a a masiknak meg a roviditeseim nem tetszenek, , ! mostse a kerdessel foglalkoztak!! Szoval akkor en kotozkodok! legyen igy :)

A saját kérdésem miért nem került bele a 'Saját kérdéseid' menüpontba?

Írtam egy kérdést, és hát nem került oda, pedig törölni szeretném.

Legjobb válasz: Látni látom.

A kérdező hozzászólása: Látni látom.
Attól függetlenül látod, elérhetõ? Ha nem, akkor már törölték is. Csúcsidõben itt vannak a moderátorok, pár másodperc alatt is tudnak egy-egy kérdést törölni a feltevést követõen.

Miért nem lehet törölni a saját kérdéseimet véglegesen?

Ha én teszem fel akkor az lenne a minimum, hogy legalább törölni lehessen.

Legjobb válasz: És miért kell ezt naponta ötször megkérdezni? Azért nem lehet törölni, mert az oldal közérdekû. A te kérdésedre adott válasz másnak is hasznos lehet. Egyébként fórumokon sem lehet sehol tartalmat törölni.

És miért kell ezt naponta ötször megkérdezni? Azért nem lehet törölni, mert az oldal közérdekû. A te kérdésedre adott válasz másnak is hasznos lehet. Egyébként fórumokon sem lehet sehol tartalmat törölni.
közöd?

Miért nem csinálnak ide a saját kérdéseinkhez keresőt?

Vagy legalább egy kategorizálót? Amikor az ember meg akar keresni egy régi saját kérdését, de van 70 oldalnyi kérdése remek, mikor nem tudja pontosan a kérdés szövegét, és keresheti ki. Miért nem csinálnak egy saját kérdések keresőt, vagy legalább egy kategorizálót?

Legjobb válasz: Mert elég ritka, hogy valakinek 70 oldalnyi kérdése van.

Mert elég ritka, hogy valakinek 70 oldalnyi kérdése van.
úgy vannak vele, van ideje a parasztnak ha feljött , keresse meg :) )))

Miért nem lehet a saját kérdést kiegészíteni, vagy pontosítani, ha a pontosabb és hasznosabb válasz ezt megkívánná?

Észrevettem, hogy a kérdéseket megválaszolók közül sokan kérdeznének még a pontosítás kedvéért a kérdést kiíróktól.

Legjobb válasz: Ez szuper lenne, csak sajnos az emberek ezt a kérdéshez már köze nincs beszélgetések indítására használnák. Erre pedig más fórumok vannak, a Gyakori kérdések oldal nem ilyen. Ebbõl a megfontolásból ilyet egyelõre nem engedélyeztünk.

Ez szuper lenne, csak sajnos az emberek ezt a kérdéshez már köze nincs beszélgetések indítására használnák. Erre pedig más fórumok vannak, a Gyakori kérdések oldal nem ilyen. Ebbõl a megfontolásból ilyet egyelõre nem engedélyeztünk.
Igazából meg tudod oldani: regisztrálj be még egy néven, és úgy hozzá tudsz szólni a kérdésedhez. Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy a te hozzászólásod is válaszként jelenik meg, duzzasztja a válaszok számát, le lehet pontozni.
Célszerû úgy kiírni a kérdést, hogy az egyértelmû legyen. Ezenkívül nem szabad az elsõ válasz után már kétségbeesni, ha az haszontalan, hiszen nagy eséllyel érkeznek majd még újabb válaszok.
Szerintem is indokolt lenne. Nem beszélve arról, hogy a 250 karakter nem minden esetben elegendõ a kérdés pontos megfogalmazásához, vannak szavak és kifejezések, amik több karakterszámot igényelnének, mint 250 karakter, aztán meglepõdök, ha mégis felteszek így egy kérdést és a rendszer pontatlanul megváltoztatja, nem beszélgetni akarok, csak pontosan fogalmazni, és ahogy észrevettem a moderátorok sincsenek mindig toppon, amikor változtatnak egy kérdésben, és nem vesznek észre minden részletet, szólni kell... hát ilyen nálam is elõfordul, hogy nem jut eszembe a legrövidebb megfogalmazás, ha pedig hosszabbat írok, nem fér ki 250 karakterbe.

Itt a saját kérdéseinkre adott választ saját magunk miért nem moderálhatjuk?

Persze gondolok főképp a durva OFFokra, trágárkodásokra, hozzá nem értést tükröző beszólásokra stb.

Legjobb válasz: A trágárkodó válaszokat és a nagyon kirívó offokat ki szokták törölni a moderátorok jó esetben, ha jelzed nekik. Ennyit tehetsz.

A trágárkodó válaszokat és a nagyon kirívó offokat ki szokták törölni a moderátorok jó esetben, ha jelzed nekik. Ennyit tehetsz.

Orbán miért nem válaszolt arra a kérdésre, hogy "Miniszterelnök úr, miért fél a saját népétől? "?

Itt ugye a népszavazás volt a téma.

Legjobb válasz: Jézusom!!! Az egyik köztörvényes bûnözõ kérdezte ezt Orbán Viktortól... Egy hülye meg feltette itt gyk-n,kettõ másik meg válaszolt is rá...Itt tartunk ma :(

Jézusom!!! Az egyik köztörvényes bûnözõ kérdezte ezt Orbán Viktortól... Egy hülye meg feltette itt gyk-n, kettõ másik meg válaszolt is rá...Itt tartunk ma :(
Ez miért kérdéses? Köztudott, hogy nép utálja mint a szart. Ha bármi népszavazásra kerülne azonnal eltipornák.
Talán azért, mert valóban fél a saját népétõl! Tök olyan, mint Ceausescu, sztem 3 éven belül Orbánt fogja valaki (mondjuk Torgyán) helikopterrel elmenekíteni a háza tetejérõl XD
A kérdező hozzászólása: "Az egyik köztörvényes bûnözõ kérdezte ezt Orbán Viktortól... " Mindjárt ott tartunk, hogy Orbán meg nem lop. Ki is akart népszavazást pár évvel ezelõtt. Vagy ki is nyilatkozta azt még 2007-ben, hogy az Alkotmánybíróság ítélete mindenkire vonatkozik.
Orbán De mindenesetre Gyurcsány vette körül kordonokkal magát, egyenlõre ;-)
Akárki tette fel a kérdést, a kérdés akkor még kérdés maradt. Attól nem válik megválaszolhatatlanná, hogy egy bûnözõ teszi fel...
*attól még kérdés marad.

A saját kérdéseimet én miért nem jelenthetem? :/

Tegyük fel, hogy szeretném jelenteni az egyik kérdésemet a moderátornak (nem szeretném, de tegyük fel). Akkor kajak nem jelenthetném? :(

Legjobb válasz: Jelentem én neked

Jelentem én neked
Én egyszer feljelentettem a kérdésem: Valakit feljelentettem aki erre a kérdésre válaszolt így a moderátorok a kérdésem is megnézték és nem tetszett nekik ezért törölték, mert nem jól fogalmaztam meg. Pedig alul is írtam és ha azt elolvassa valaki akkor értelmes lessz.

Ha többen közös wifit használunk, de egy felhasználót már letiltottak innen, akkor a most regisztrált új tag (nem én) miért nem tud hozzászólni a saját kérdéséhez?

Ezt lehet, hogy GYIK-be kéne tenni, de végülis ide is való, mert a közös wifihasználat az közös IP címet is ad?

Legjobb válasz: nem lesz közös ip-tek

nem lesz közös ip-tek
Persze. A wifi hálózat az egynek látszik az internet felõl, tehát ha ezer gép van rajta, akkor is csak egy publikus IP-je lesz.

Miért nem lehet a saját kérdésünkre válaszolni?

Legjobb válasz: Mert mi a francért kérdezel, ha tudod a választ?! Viszont ugyebár válasz tudsz kommentezni, ami meg logikus.

Mert mi a francért kérdezel, ha tudod a választ?! Viszont ugyebár válasz tudsz kommentezni, ami meg logikus.
De tudsz hozzá kommentet fûzni!
A kérdező hozzászólása: De az úgy levon a válasz értékébõl!
Regisztrálj új felhasználót és akkor társaloghatsz magaddal úgy, hogy nem látszik, hogy magadnak válaszoltál. (Tuti van pár skizofrén a gyk-n :P)
A kérdező hozzászólása: De ez pont nem egy chatelõs oldal!
kommentáld a kérdésed

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!