Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a saját (307 db)

Miért nem a saját telefonszámomat látom?

Nemrég vettem egy Sony XPERIA U készüléket. A névjegyzéknél automatikusan megjelenik legfelül egy olyan hogy 'Saját'. Itt nem az én telefonszámom látható, hanem egy ismerősömé. Így ha az az ismerősöm hív, nem jelzi ki, ki az (hiába van benne a névjegyzékbe) csak a telefonszámot. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Írd át a saját névjegyedet...

Írd át a saját névjegyedet...
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de nem lehetséges... Gondoltam arra hogy társítom arra az ismerõsömre akinek a telefonszámát látom, de így a Saját névjegynél jelenik meg két szám ami egy ugyanaz...

Az emberek miért nem a saját kategóriájukban keresnek párt?

Egy csomó ember folyton sajnáltatja magát, hogy nem talál párt, de mindig olyanokat néz ki magának, akik sokkal vonzóbbak nála. Miért nem lehet belátni, hogy mindenkinek a "szép" tetszik, és ha valaki jól néz ki, az nem fog összejönni azzal, aki kevésbé vonzó, mert megkaphatja a jobbat is. Én is elfogadtam, hogy sosem lesz csinos barátnőm, és a saját szintemen keresgélek, más miért nem teszi ezt?

Legjobb válasz: Miért kéne az embereket külsõ alapján bekategorizálni? Ezt még nem tudtam felfogni...

Miért kéne az embereket külsõ alapján bekategorizálni? Ezt még nem tudtam felfogni...
Az is nagyon relatív, hogy kinek mi a szép... Lehet, h egy szép csaj majd pont téged tart a legjobb pasinak a világon, mert neki olyan az ízlése... Erre még nem gondoltál? Mondjuk én magamból indulok ki, mert eddig nekem az összem pasim olyan volt, h akkor õt tartottam a legszebbnek, legjobbnak, a világon a legszexisebbnek, pedig mindenki más, a haverjaim, a családom azt mondták, h nagyon ocsmány, miért nem választok olyat, aki illik hozzám, pedig megtehetném (mert hogy engem szépnek tartanak, mondjuk én ezt pont nem értem xD)szóval mindig ki voltak akadva rajtam, hogy mekkora ízlésficamom van, + hogy miért nem olyannal jövök össze, aki 2velem egy szinten van" de hát basszus :D én akkor mindig tökéletesen meg voltam elégedve az éppen aktuális párommal... és majd csak akkor kezdtem el rondának is látni, amikor már amúgy se mentek a dolgok rendesen, amikor már a vége felé járt a kapcsolat, (na mindegy ez már más téma...) Addig nem! addig õk voltak a legszebbek nekem, PEDIG NINCS ízlésficamom...
És kedves kérdezõ, találtál már a "saját szinteden" párt? :)
Amire te gondolsz azok a kasztok, pl.: Indiában. Vagy a fekete-fehér ellentét idejébõl pl.: az amerikai kontinensen. Az lehet a bajod, hogy rossz korban születtél, de majd csak átlendülsz ezen. S a másik gondod, hogy pedig az, hogy kizárólag külsõségekben gondolkodsz, ami valóban fontos, de nem kizárólagos szempont, sem az (általad) "szépek"-nek sem a "csúnyák"-nak nevezett "kategóriákban". Értem?
Ha nem mersz, akkor nem is nyersz. Ilyen egyszerû. Ha ostromlod a szép nõket, akkor elõbb utóbb egy befogja adni a derekát.
fú, mennyire lefáradok ezeken a kérdéseken. 1. miért kellene valakinek lejjebb adnia, csak mert pl kinézetre nem egy adonisz? 2. ki határozza meg, h ki vonzó és ki nem? 3. tudod, mi a jelentése annak a szónak, h vonzó? nem egyenlõ azzal, h szép. az is lehet vonzó, aki nem egy topmodell. az, h valaki vonzó, nem a külsõségeken múlik. 4. ha te olyanokkal kezdtél, akikhez nem vonzódtál, akkor bizony az a saját hülyeséged. és még sorolhatnám. szóval szerinted a szépek csak a szépekkel, a csúnyák meg csak a csúnyákkal jöhetnek össze? ez mi?? különben is, mindenkinek más a szép és más a csúnya. ha annyira le vagy ragadva, h ezekkel nem vagy tisztában, az a saját bajod, de ne várd, h a világ csúnya-csúnya, szép-szép párokból álljon. csak mert õk nem lusták gondolkozni.
Milyen kategóriák léteznek? Nekem tartós kapcsolatom mindig különleges, szép nõkkel volt (soha nem értette senki mit esznek rajtam :-P ). Általában tõlem iskolázottabbakkal és szinte mindig idõsebbekkel. És a fentiekbõl adódóan legtöbbször karrierben is leköröztek. Ha megkaphattam õket is, miért kellene a saját "kategóriámban" keresgélnem?
7es hülye vagy. 8:as :D mintha én írtam volna. ennyi! Nem kell banderasnak lenni, de legyen olyan vonas ami megfog a csunya-szép férfiben.
Kedves kérdezõ! Teljesen jogos a kérdésed és egyetértek veled. Nem olvastam el a többi hozzászólást, de megírom a véleményem. Szerintem azért van ez, mert a legtöbb ember nem tudja, hogy hova tartozik. Nem tudja a helyét, nem tudja, hogy mit akar valójában. Én eddig mindig a hozzám hasonlókat kerestem, sosem a tõlem magasabb szinten lévõket. Valójában én nem is nézem annyira a külsõt, kb. ugyanazokat várom el egy férfitõl, ami bennem is meg van. Ez a titka szerintem mindennek. Ha valaki tudja, hogy melyik körhöz tartozik, az biztos talál ott magának párt. Csak az b*szik rá magyarán, aki mindig feljebb akar menni. Vagy kikosarazzák, vagy pedig megbántják. Maradjon mindenki a saját bandájában! Általában, ha össze is jön egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél lejjebb helyezkedik el a társadalmi ranglétrán, akkor annak nem szokott jó vége lenni. Elõbb - utóbb elõjönnek a komplexusok. 20/N.
amúgy baromi egyszerû, ezek az emberek, szimplán nem ismerik magukat, és a határaikat. (én sem fogok soha ilyen, szõke pláza cicákra nyomulni, mert a hosszú hajammal, és a bakancsommal biztos nem lennék nyerõ náluk)
Azért, mert nincsenek kategóriák...
Ezt magam is felteszem a kérdést magamnak, mikor meglátok az utcán egy csinos lányt egy okádék pasival. Hát, biztos a dumájával vette le a lábáról, vagy a bankszámlájával. Sokan úgymond jobbat keresnek maguknál társban, már mint külsõre, mert nem elégednek meg az átlagossal, pedig nem egyszer önmaguk is az.
Azért nem, mert olyan párt akarsz keríteni, aki tetszik. És ezerszer jobb egy olyan ember mellett lenni, akiért hálás vagy, hogy a párod, minthogy csakúgy valakid legyen. Ha mégis sikerül összejönnöd egy jó csajjal az úgy megdobja az egész életedet, hogy soha nem felejted el. Rájössz, hogy bármit el tudsz érni, amit csak akarsz. Hogy nincsenek korlátaid. Én inkább lennék egyedül és küzdenék jó csajokért, mint beérjem egy nem olyan jóval. Nem olyan nagy dicsõség, hogy van egy középszerû csajod. Ellenben ha behúzod egy bombanõnek a számát, az már életreszóló siker. Hát ezért.
Elõször is fel kell fogni azt, hogy a "kategóriát" nem csak a külsõ jegyek alakítják. Tehát lehet egy csúcsbombázó lány is rendkívül buta, felszínes, arrogáns, hisztis, stb. Szóval megannyi rigolyával rendelkezhet, amik miatt a kutyának sem kéne hosszú távra. Aztán persze találnak maguknak õk is igazi párt, de az vagy ugyan olyan, mint õ szóval komoly belsõ hiányosságokkal bíró jóképû fazont, vagy egy idõsödõ úriembert, aki elnézi neki ezeket, mert neki sokkal fontosabb, hogy külsõleg rendben legyen a lány, mivel már letette bélyegét a múltban...
12:22 Nõbõl sokkal több ilyen van, õk szoktak itt gyk-n sírni, h nem kellenek senkinek.
Szerintem meg mentálisan kell egy szinten lenni, vagy legalábbis ne legyen egetrengetõ különbség......
Szerintem ez egy hülyeség. Én szépnek tartom magam, mások méginkább, mégsem kezdenék soha tipikus helyes férfival. Általában azt vettem észre, hogy nagyon hazudósak, csajozósak, hûtlenek stb. meg nekem mindegyik olyan üresnek hat. Kell valami különleges ami megfog. A férjem sem egy szépség, mindenki le is szólta milyen csúnya, nekem mégis volt benne valami, gyerek is lett... neki pl nagyon szép orra meg szája van (szerintem)... mégis összhatásra nem kell szinte senkinek... Ha a saját szintemen lévõ férfiakkal jöttem volna össze, szerintem már a százvalahanyadikat taposnám és családom sem lenne. Ilyen egyszerû.
Kérdezõ meg egy pár kommentelõ maradjatok csak kishitûek, hogy nem lesz olyan jó nõtök. Maradjatok csak annál a hülye kategorizálásnál és pontozásnál. Legalább meghagyjátok nekem a jó nõket. Teljesen átlagos pasi vagyok, de én hiszek abban, hogy egyszer egy jõ nõm lesz, és nem fognak eltántorítani ezek a hülyeségek. Az egésznek csak kitartás és hozzáállás a titok nyitja.
Utolsó, próbálkozz csak, aztán majd talán 50 évesen, a sorozatos kudarcok után belátod, h jó nõjük csak a jóképû és gazdag férfiaknak lehet :P
Persze, de ezzel nem mondtál sok újat.
Ezek szerint Magyarország is egy elmaradott, primitív ország...
Ez az elmaradott, primitív országokban szokás, mint India. A "jó kinézet" meg a szépség totál szubjektív dolog. Nekem pl. nem jön be Brad Pitt, se Johnny Depp; akármenyire is jól néznek ki sokak szerint.
Dekoráció, társ...Ok, mindenki társat keresne, de ha szexuálisan és külsõleg taszító az illetõ, netán ápolatlan, akkor hiába értem meg vele magam barátilag. Barát lehet, de az ágyban nincs esélye. Akkor máris nem társ.
16:38 Mondom, majd 50 évesen már biztosan be fogod látni, h igazam van. Hacsak addig nem változik meg gyökeresen a nõi nem hozzáállása.
Van aki dekorációt keres, és van aki társat. Nagy különbség.
15:30 Az a baj, hogy ilyen barmokkal van tele a világ, akik nem hisznek a szépben.
Átlagos pasinak lehet jó nõje, ha okos, jó a személyisége, kedves, netán gazdag is...:-) De ronda hapsinak nem nagyon hinném...vagy csak pénzért. A nõk is nézik a külsõt. Szeretni lehet vkit a külsejétõl függetlenül, de hogy szexuálisan mennyire vonzó, az már más tészta. Nekem is van egy tüneményes ismerõsöm 120 kg-val, imádom, de le nem feküdnék vele soha!
Nekem van olyan pasi ismerõsöm, aki 156 kg (!), zabál és Zimány Linda kinézetû karcsú, szõke hosszú hajú lányokat akar magának. És csodálkozik, hogy nem áll le vele az ilyen lány.Egy 80 kg-s lánynak megtetszett, de nem állt le vele, mert neki csak a karcsú szõkék tetszenek. Inkább van egyedül. Szánom.
olvasd el az egész mondtad kérlek újra...:)
jó ezt is a korosztály válogatja, én 20on és fölöttiekrõl ebszéleke, azokat ismerem, lehet hogy a mostani 15-17 éveseknél már teljesen más hogy sõt biztos...amikor én voltam annyi, akkor még így volt... de igen ahogy szokták mondani a külsõ megfog a belsõ megtart, de ez max kapcsolatra igaz, csajozáshoz, elsõsorban a külsõ kell aztán a többi
A "szépség" csak egy tényezõ a sok közül a párkeresésben. Nem (csak) ezen múlik, hogy egy jó nõt megkap-e egy pasi, vagy fordítva.
nem uccsó, hanem az elõtti, kovácsoltvas
uccsó: tiltakozom, ennek az ellenkezõje igaz az én környezetemben. sokkal több igazán szép, csinos lányt látok kevésbé elõnyös külsejû fiúval. semmi extra nincs a magyarázatban: a fiúk túl tudnak azon lépni, h csak a külsõ számít (persze vannak és lesznek is mindig olyan éretlenek, akik ezt nem fogják fel soha) és kompenzálják mással az elõnytelen külsejüket, mert tudják, h attól még, h nem dzsordzsklúnik, igenis humorosak, jófejek, okosak. viszont a lányok nagy része önbizalomhiányban szenved, egyrészt mert a nõktõl mindenki azt várja el, h õk szépek legyenek, sokkal több teher van rajtuk, ezért kizárólag azzal foglalkoznak, h jobban nézzenek ki (nyilván itt is vannak kivételek, akik már hallottak arról a szóról, h kisugárzás). na szóval most még gyakoribb a szép lány-csúnya fiú párosítás. ennyi.
Sokan felsõ kategóriásnak tartanak van aki meg rám se néz. Ez hogy lehet? Úgy hogy mindenkinek más tetszik. Rendszerint ez úgy szokott történni, hogy aki nekem nem tetszik annak tetszem aki meg nekem tetszik annak nem tetszem. De volt már olyan barátom akire a környezetem azt mondta, hogy úristen hogy néz ki, nekem meg tetszett :)
Itt alapvetõen, azoknak szól a kérdés, akik mindig a náluk jobb nõket kergetik eredménytelenül, hogy miért nem adják lejjebb a követelményeket, és látják be, hogy nem bredpittyek...amúgy valóban sokat számít a külsõ, fõleg lányoknál, mert ugye, ott úgy meg, hogy azzal a pasival lehessen megjelenni, itt ott, a bnõk is max azért súgjanak össze a háta mögött, hogy milyen jó segge van, és ne azért hogy kiröhögjék a csajt, hogy tudott ilyen gyökérrel összejönni. Alapvetõen amelyik lány tudja magáról, hogy szép, vagy legalább kinéz valahogy, hasonlót keres pasiban, persze vannak kivételek és én is ezen szoktam nagyokat nézni, mikor bûn ronda srác, egy full bomba nõvel, járkál, na most vagy a nagy farka, vagy a dumája jó, pénze van esetleg...:D mondjuk ez vissza fele is igaz, de valahogy az gyakoribb, hogy egy jó képû srác járkál, egy ronda csajjal:) (biztos azért, mert jól tud szopni)
Azt már hallottad, hogy a szerelem vak? Közhely, de igaz. Én tapasztaltam is. Baromság ez a kategorizálás. Ismét egy béna, aki idealizmusba csomagolja a lúzerségét! Nem azért nem tud szép nõt meghódítani, mert nem egy kategóriába esnek, hanem mert BÉNA! És a bénasága leplezésére megidealizálta ezt a "kategóriába" sorolást.
Úgy látom itt nem értik mit mond a kérdezõ. Tényleg van igazság abban, hogy hasonló kaliberû emberkék ismerkedejenek, és akkor nincs akkora pofára esés. Tény, hogy relatív a szép és a csúnya fogalma, de azt azért remélem mindenki látja és felméri, hogy saját maga, hol helyezkedik el azon a bizonyos 10-es skálán. Hát ha nem, akkor csak sajnálni tudom. Véleményem szerint elég ritka az az eset, amikor egy Adonisz beleszeret egy bányarémbe.... és ennek a fordítottják is ritkán látom... (tekintsünk el az anyagiaktól)... Gondolkodjatok már el egy kicsit.
azt hiszem én értem, hogy a kérdezõ mit akar kihozni a dologból. viszont: külsõm alapján én is jobbat érdemlek, mint amilyen fiúk megtetszenek, viszont akihez illenék külsõleg, abban nincs semmi olyan, ami belsõleg is megfogna. volt már 1-2 csúnya pasim kívülrõl, aki nem azért tetszett ahogy kinéz, hanem mondjuk azért ahogy bánik velem, vagy csak egyszerûen jobban el voltam vele..(nekem pl. bejönnek a kicsit esetlenebb fiúk is, de nem ez a teljesen esetlen, anyámasszony katonája, hanem ilyen visszafogottabb kicsit) én is kaptam érte kritikát, de hát hogyha az alapján válogatnék, hogy ki hanyas számú farmert hord és milyen izompólót visel, akkor igencsak egyedül maradnék egész életemre.remélem érted, hogy mit akartam ezzel mondani. aki kívülrõl szép, az nekem nagy valószínûséggel belülrõl nem tetszik.
Én a saját kategóriámban se találok, mert csúnya fiú a csúnya lányoknak se kell, úgyhogy tök mindegy.
kovácsoltvas, megint nem mondtál okosat... csak azoknak "kell" egy szinten lenni kinézetben, akiknek semmi másuk nincs, amit felmutathatnának.
engem nem érdekelnek a pasik, csak mondom, hogy azért kinézetben többnyire egy szinten kell lenni, vagy ha nem, ezt kompenzálni, kell több elõnyösebb dologgal:) intelligencia, kisugárzás, pénz, jó duma, jó legyen az ágyban stb.
És ki számít jó pasinak? Csak hogy tényleg értsem a lényeget.
Úgy hogy férfibõl nem lesz jó nõ, így nyilván nála többnyire csak jobb nõk léteznek.
22-es "Egy férfinél azért egy nõ jobb nõnek számít, akármilyen nõies is az a férfi" Ezt mégis hogy érted???
értsd a lényegét: jobb nõket mint amilyen jók õk pasiban
"akik mindig a náluk jobb nõket kergetik eredménytelenül" Ez volt a kedvenc mondatom. Egy férfinél azért egy nõ jobb nõnek számít, akármilyen nõies is az a férfi. :)
ez 1 nagy hülyeség
A kérdező hozzászólása: Találtam, többször is. Amíg a csinos nõk után mentem, addig semmit.

Miért pont a táskákon szeret aludni a kutyám és miért nem a saját fekhelyén?

Holnapután lesz pont 1 éves a pincsim. Hogyha talál egy táskát a a földön egyb?l rátelepszik. Miért szeret annyira táskákon feküdni/aludni? Most is ott fekszik. Egyébként nem zavar, csak kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Hát nem tudom miért ott szeretnek aludni de az egyik ismerõsöm törpe uszkárja is inkább táskán alszik

Hát nem tudom miért ott szeretnek aludni de az egyik ismerõsöm törpe uszkárja is inkább táskán alszik
A mi kutyánk meg zoknit lop. Sõt, aki hazajön már ül is le elé, lesi a lábát, húzná a zoknit. Ha nem sikerül, kinyitja az orrával a szekrényt és onnan vesz ki egyet. Aztán eléd áll, hogy most fussunk, játszunk. Az a dolog lényege, mi sem vagyunk egyformák, az egyik ilyen, a másik olyan.Végül is kárt nem tesz a kutyusod.
Nekünk törpe uszkárunk volt régen, õ újságon szeretett feküdni. Ha ki volt terítve egy újság az ágyra, csakis odafeküdt. :)
Mert annak olyan jó gazdiillata van.

Akik támogatják a külföldi segélyeket azok miért őket segítik és miért nem a saját hazájukat? Mindíg mindenki azt mondja hogy sok a szegény magyarországon de akkor miért másokat segítenek?

Legjobb válasz: ezt én is kérdeztem, de megkaptam, hogy embergyûlölõ vagyok, meg szar szemétláda, hogy én elsõnek a magyarokon segítenék utána meg a többin.

ezt én is kérdeztem, de megkaptam, hogy embergyûlölõ vagyok, meg szar szemétláda, hogy én elsõnek a magyarokon segítenék utána meg a többin.
Honnan tudod, hogy nem segítenek a saját hazájukon?
"Akik támogatják a külföldi segélyeket azok miért õket segítik és miért nem a saját hazájukat?" Bármire lehet azt mondani, hogy "Miért ... , miért nem inkább ...?" A 2x3 pont helyére pedig akármilyen mondvacsinált ökörség beírható. Aki adakozik az árvák javára, az miért nem segít a rokkantakon? Aki segít a rokkantakon, az miért nem támogatja a környezetvédelmet? Aki támogatja a környezetvédelmet, az miért nem inkább a vakokat támogatja? Aki a vakokat támogatja, az miért nem inkább a békák megmentéséért akcióprogramot? Stb. stb. stb. Az összes "miért... miért nem inkább..." kérdés értelmetlen, amint ezt bárki beláthatja 5 perc gondolkodással.
Hogy elmondhassuk magunkról milyen egy segítõkész ország vagyunk, hogy ilyen helyzetben is másokon segítünk. A szörnyû ebben az, hogy annak nincs nagy hírverése, hogy milyen szegények vannak nálunk és segítsünk nekik. Legtöbben sajnos letojják saját honfitársaikat. A másik meg, hogy a magyar alapítványok elteszik maguknak a lóvét és töredék jut el a ténylegesen rászorulóknak. Az UNICEF ezt nem teszi meg, ezt is csak itthon merik. Na én ezért adok elõbb tuti helyre, mint haza, ahol a vezetõk zsebébe vándorol a pénz, ilyen olyan jogcímeken, meg kiadások révén satöbbi hülye dumák...
szerintem meg az rtl t meg a tv2 õt is sokan nézik, miért nem csinálnak olyat, hogy minden héten pl. vasárnap este bemutatnának egy családot akinek tényleg szüksége lenne egy kis segítségre és gyûjteni lehessen nekik de a család számlájára.
A kérdező hozzászólása: "Honnan tudod, hogy nem segítenek a saját hazájukon?" Onnan hogy én is közéjük tartozok(tartoztam). És ha mi segítséget kérünk akkor az a válasz hogy nincs pénzük viszont ha külföldiek kérnek segítséget akkor meg egybõl van pénz?.... errõl enyit vissza a kérdésre :) Köszönöm
Mi befogadjuk a külföldi menekülteket is meg a külföldi rabot is elrakjuk a börtönünkbe, de miért nem mennek fejlettebb, gazdagabb országokba, miért kell nekünk , egy szegény országnak eltartani, segíteni mindenkin...

A Linda című sorozatban Vayer Tamás miért nem a saját hangján szólal meg, miért kellett ehhez Tolnai Miklós?

Legjobb válasz: Szerintem a szinkronrendezõ úgy ítélte meg, hogy Tolnai hangja karakteresebb egy nyomozóhoz.

Szerintem a szinkronrendezõ úgy ítélte meg, hogy Tolnai hangja karakteresebb egy nyomozóhoz.
Mert Vayer Tamás nem színész volt, hanem díszlettervezõ, ezért nem volt olyan a hangja, hogy megfelelõ legyen a szerephez.
De akkor miért nem kerestek olyan színészt, akit nem kell szinkronizálni?

A szomszédom miért nem a saját kutyájuval törödik, miért az enyémet nyaggatják?

Nem zavar, de mégis igen. VAn két kutyája, láncon vannak, de néha elengedik őket, és 1m magas kerítésen akkor jönnek ki-be amikor kedvük tartja. Sétálni soha nem voltak, gazdástól. Most nekem van kutyám, és néha kint van a kertben. És azt látom, hogy ott a kerítésnél van a szomszédom, és oda hívja, meg beszél hozzá, hogy "de szép vagy, gyere ide." Most nem zavar, simogathatja, de amikor mennék ki, és leállítanak kérdezgetni, hogy honnan van, mennyi idős, mi a neve... Attól ki vagyok. Miért nem a saját kutyáit neveli meg inkább, hogy ne ugráljanak már ki az utcára, és miért az enyémet nyaggatják?

Legjobb válasz: Nem nagyon értem a kérdésedet. Lehet én értem rosszul de az zavar, hogy megdicsérik? Csak kíváncsiak az emberek, a szomszédod pedig szépnek tartja a kutyádat. Én nagyon örülök amikor érdeklõdnek felõle, meg dicsérik. Szerintem nem halsz bele ha elmondod, hogy mennyi idõs és, hogy hívják.:) Az emberek kíváncsiak.

Nem nagyon értem a kérdésedet. Lehet én értem rosszul de az zavar, hogy megdicsérik? Csak kíváncsiak az emberek, a szomszédod pedig szépnek tartja a kutyádat. Én nagyon örülök amikor érdeklõdnek felõle, meg dicsérik. Szerintem nem halsz bele ha elmondod, hogy mennyi idõs és, hogy hívják.:) Az emberek kíváncsiak.
Inkább kérdezd meg tõle, hogy õ az övéit miért tartja láncon? Miért nem viszi õket sétálni?
Így legalább beszélgetés útján felhívhatnád a figyelmét arra hogy többet foglalkozzon a sajátjaival, mutass példát. És mondhatnád neki hogy most már ideje lenne rendes kerítést csinálni.
Bármilyen furcsa az emberek fõleg a szomszédok szoktak érdeklõdni.Mond meg neki semmi köze a kutyádhoz és hagyjon békén.Ha ez a megoldás nem jó neked akkor tûrjed az érdeklõdését!
Örülj neki, hogy simogatja és nem fejbe veri... :/

Miért nem a saját gyerekükkel foglalkoznak?

Van egy unokahúgom aki 13 éves,de már cigizik,iszik,bulizni jár és bár tudom hülyeség de a közösségi oldalakon is hazudozik,vagy félreérthet? dolgokat irogat ki.A szülei velem foglalkoznak,hogy jobban tanulhatnék meg lusta vagyok.Amikor ez nem igaz,a lányuk meg megbukott tavaly több tantárgyból is.Próbáltam már szépen beszélni velük,csúnyán is hogy magukkal foglalkozzanak de semmi.Nagyon idegesít már hogy akárhányszor találkozunk engem piszkálnak.

Legjobb válasz: Muszáj velük találkoznod? :(

Muszáj velük találkoznod? :(
Mindig könnyen mást piszkálni, mint a saját gyerekét. Tudod: "más szemében a szálkát meglátják, de az övékben meg gerenda van". Sepregessenek a saját házuk táján nem vagy rájuk kíváncsi- mond nekik-.
*könnyebb
A kérdező hozzászólása: Én igyekszem minél kevesebbet de mivel anyuval jóban vannak többször jönnek.Plusz az ünnepek amikor az egész család együtt van.
mondd meg nekik, hogy köszönöd a jó tanácsot, de nem tudod komolyan venni pont TÕLÜK ugyebár, a saját portájuk elõtt kellene sepregetniük inkább.
Most nem azért a 20fillérért, de anyád ezt hagyja? Egy szó nélkül eltûri, hogy az õ lányát szapulják, mikor a saját kölykük nem éppen egy minta gyerek? Azért ez is furcsa...
hát az szar ügy. miért van anyukád jóban vele, mikor állandóan piszkálnak téged? engem a nagymamám csesztet állandóan, mindennap MUSZÁLY mennem hozzá, mert õ tanár... anyukám meg le se szärja... :'(
A kérdező hozzászólása: Volt már erre is példa hogy le lettek osztva rendesen és nem jöttek, telefonáltak egy ideig.Aztán szó nélkül megjelentek.Anyu úgy van vele hogy akkor is a tesója meg annak a családja.
Ne haragudj, de ha valóban keményen beolvasnátok nekik, többet felétek sem mennétek. Én is voltam hasonló helyzetben, kiutasítottam a rokont a lakásból hogy köpni, nyelni nem tudott, azóta sem hallottam felõle.
Kérdezõ, akkor most menj ki és beszélj anyukáddal. Mondd neki, hogy építsétek le velük a kapcsolatot, mert nem vagy köteles mindig végighallgatni a saját megalázásod. Ez nem vicc, elõbb vagy utóbb túlságosan is a lelkedre fogod venni ezeket a kritikákat, ezt elõzzétek meg még idõben!
A kérdező hozzászólása: Szóltam már nekik hogy õk ne velem foglalkozzanak hanem a saját életükkel.
A kérdező hozzászólása: Nem, anyu is ha ott van mindig megvéd.Semmit nem ér egyikünk szava se.
Hát ez a probléma, mégis csak rokon. Nem, ha így fogjátok fel soha nem szabadultok meg tõlük. Neked kell eldöntened kik a barátaid, kivel akarsz jóban lenni és kivel nem. Ha nem állsz ki magadért a fejedre nõnek hidd el. Marha keményen le kell osztani az ilyeneket ha nem ért a szóból, jól seggberúgni, másképp nem megy. Én egy ilyen ünnepi vacsoránál a kedves rokon képébe öntöttem a tányérja tartalmát. Akkora balhé lett belõle hogy majdnem verekedéssé fajult, úgy vágtam ki a lakásból õket mint a macskát szarni, már elnézést a szóhasználatért. Nem tûröm el hogy velem a saját lakásomban szórakozzanak, ha többet felém sem jönnek az sem érdekel, sõt örülök neki.

Miért nem a saját felhasználófiókomba jelentkezik be a gépem?

A Windows7-es gépembe ugyan úgy jelentkeztem be ma reggel,mint minden reggel,de egy teljesen üres,alapállapotú felület fogadott.A felhasználók között rajtam kívül nincs másik felhasználó. a C:\Felhasználók-ba az eredeti felhasználófiókom(valami) mellett látok egy valami.valamiPC nevû mappát,amit nem tudom hogyan került oda és alapállapotú mappákat tartalmaz,ebbe jelentkezik be a gépem,de miért? Mi hozta ezt létre? Miért van lakat a mappaikonján? Hogyan lehet törölni? A valami mappában látom minden saját dolgomat.

Szerintetek jól döntöttem? Miért nem a saját dolgával törődik? (lent)

az exbarátom sokat mesélt rólam a mostani n?jének, aki ennek hatására fölvett msn-re, és minden este rámírt, h elmesélje, neki milyen jó az élete, mennyivel népszer?bb, meg gazdagabb nálam stb. :D közben összejöttem a mostani barátommal, id?nként nála alszom. Az ? címét is megszerezte a csaj, és mindig irogatott. Ezzel nemis lett volna gond, de mikor nem vagyok ott, akkoris napi rendszerességgel ír a barátomnak s?t, facebook-on szíveket küldözget neki, és olyan kedves dolgokat mond rólam, hogy ? a barátom helyében már szakított volna velem, stb.

Legjobb válasz: Szerintem jól tetted. Leállni vele vitatkozni fölösleges lett volna, csak felhúztad volna magad teljesen hiába. Jobb lesz így, végül is nem is vagytok barátok, akkor meg mi a fenének írogatnátok egymásnak?

Szerintem jól tetted. Leállni vele vitatkozni fölösleges lett volna, csak felhúztad volna magad teljesen hiába. Jobb lesz így, végül is nem is vagytok barátok, akkor meg mi a fenének írogatnátok egymásnak?
Azt sem értem, miért kezdtetek msn-ezgetni. Ahhoz, hogy írni tudjon neked, vissza kell igazolnod.. Hogy lettetek ti ilyen "jó barátok"?
teljes mértékben jól tetted!én mondjuk elötte azért megírtam volna a véleményem neki és közölném vele, h nem vagyok a "kedvességére" rászorulva ugyh "fájdalmas búcsúval", de töröllek az ismijeim közül
Az ilyet nem kell visszajelölni, ha pedig megsértõdik, tegye. Attól még nem lesz kevesebb kajád, vagy ruhád.
22.44-nek teljesen igaza van. De már megbocsáss, hány éves vagy, hogy egymás exeinek a jelenlegi barátait/barátnõit így jelölgetitek meg beszélgettek? A csajban meg benned szerintem az exed farka volt közös max (bocsánat) .. ilyesmi miatt 'összehaverkodni' teljesen értelmetlen. Ha pedig nem bír lekopni rólatok, valószínûleg van valami gondja, nem is kevés. Vagy csak simán kakit akar keverni. Nem kell barátkozni se msn-en, se facbookon, de még iwiwen, myvipen, myspace-en, meg egyáltalán. SEHOL.
A kérdező hozzászólása: mikor fölvett msn-re, nem tudtam, ki az. láttam, valamilyen csaj, gondoltam, talán v.melyik bulin váltottunk pár szót, csak nekem nem rémlik...és mikor írta, kicsoda, akk nem tiltottam le...ez hiba volt, de szerencsére nem végzetes:) ...barátom pedig felvett néhány barátnõmet, h mikor náluk vagyok, tudjuk mind2en használni az msn-t, és beszélgetni az ismerõseinkkel...a csaj + megtudta vhogy a cmét, és úgy vette fel, h õ az én egyik barátnõm O.o ...és akk. ugye nem tiltotta...a többit pedig már tudjátok.
A kérdező hozzászólása: utolsó...igen, erre rájöttem, h nem kéne mindenkit visszaigazolni...még szerencse, h nem tudott igazán rosszat tenni.
Dühítõ lehetett. A legjobb lett volna hasonlóan finoman úgy megalázni, hogy õ meneküljön.
Ez a nõ féltékeny rád, mert valószinû érzi a drága hogy csak a pótlékod az exednél...

A legtöbb ember miért nem a saját szintjén keres magának párt?

Nem tudom felfogni, hogy egy olyan srác, aki semmit nem csinál egész életében, csak otthon ül, esetleg maszturbál, hogyan hiheti azt, hogy esélye lehetne egy olyan n?nél, aki aktív életet él, társaságba jár, tesz azért, hogy jól nézzen ki.

Legjobb válasz: "Az én szintemen nincs senki, én vagyok A SZINT!" - Chuck Norris

"Az én szintemen nincs senki, én vagyok A SZINT!" - Chuck Norris
Azért mert õk nem olyan mûveltek és szépek, okosak, ápoltak mint te..... "hogy kiírnak egy idióta kérdést" Mert ez nem az?!
"Én férfi vagyok, elég sok idõt töltök az edzõterembe, rendszeresen végzek aerob, és súlyzós edzéseket is. Ügyelek rá, hogy minõségi ruhákba öltözzek, ápolt legyen. Viszont ugyanilyen fontosnak érzem a belsõm ápolását, imádom a kulturális programokat, az önfejlesztést, és az új emberek megismerését" <---- mert ez a része a dolognak b*szott sok pénz és a legtöbb ember nem teheti meg.
Egyébként kérdezõ részben igazad van annyiból hogy az ilyen srácoknak Pamela Andersonon kívül nem kell más csaj Viszont abban hogy nem nyújtanak semmit nem lennék olyan biztos.Nem kell edzõterembe járni ahhoz hogy valaki menõ legyen a nõknél, ahhoz képest kevés nõnek jönnek be az izmos pasik...Egy ronda pasi hiába gyúrja ki magát, akkor sem fog kelleni egy nõnek sem
Hát akkor neked beképzelt nõ kell kérdezõ. Szerencse, hogy nem úgy mûködik az élet ahogyan te elképzeled:)
Teljesen egyetértek veled ebben.Nálam azzal a különbséggel hogy több éve mûködõ baráti kapcsolatban vagy legalábbis próbálok a barátnõje lenni a csajnak. Mivel teljesen más egyéniségû karizmájú emberek vagyunk, én úgy vagyok vele hogy egy darabig megpróbálok segíteni az ilyeneken lelkiekben csak ez egy idõ után fárasztó. Évek óta magányos, ez az aadt neki, de igazából semmit nem tesz azért hogy jobb legyen, ûl otthon és várja idestova 10 éve a boldogságot a jó karriert, a normális életet mind e közbe õ ezért semmit nem tesz. A munkáján kivül ûl otthon és jaj veszékel mindenkit okol az elrontott életéért csak magát nem. Emiatt egyre több a konfliktus közöttünk s érzem hogy nem vagyunk egy szinten. Csupa negatívizmus elején próbáltam erõt adni neki de akinek nem lehet nem tudok vele mit kezdeni.S az ilyenek vannak felháborodva hogy miért nem jut társuk.Ellenben külsõleg vannak elvárásai a férfakkal szemben amin én már szánalomból röhögök miközben õ nem ad magára, s még az én magánéletemre is irigy kicsit úgy vettem észre.Mert évek óta van mellettem egy értelmes okos, sportos jóképû, jó állással rendelkezõ élettárs, de én tettem is ennek érdekében hogy harmonikus kiegyensúlyozott színes életem legyen.Kicsit sajnálom az ilyen embereket, de egy idõ után amikor azt látni hogy semmit nem tesz az életéért az már szánalmas s csak támadni tudnak.:) mint ahogy itt is.
Ez mind szép és jó, csak nem abba szeretünk bele akibe akarunk! És ha te beleszeretsz majd egy otthonülõ, céltalan lányba, és eldobod a szerelmet az elveid miatt, csak magadnak köszönheted a boldogtalanságot! Ha meg csak olyan emberrel jössz össze, aki megfelel minden elvárásodnak, nem biztos, hogy megtalálod az igazit. De te tudod, mindenesetre sok sikert!
És mi van azokkal, akiknek jó a külsejük, intelligensek, de nem aktívak és társasági lények, hanem amolyan csodabogarak? Õket vhogy kifelejtetted.
Igen ám kérdezõ, de míg most teljesebb életet élsz majd ez megfordul. Eljön az a pillanat (már pedig elfog) amikor besavanyodsz. Nem lesz teljes életed. Másiknak akiket leírtál annak meg eljön az, hogy többet fog élni mint te. Míg öregségedik ott süpedsz, mert kiélted magad addig a másik élni fogja. Nem marad semmi változatlan:) Mindenki változni fog az idõ folyamatán. Te is bele fogsz esni. Mintha saját magad alatt vágnád a fát. Erre mondják: idióta.
Amiben egyetértek: Túl sokan nyafognak arról, miért nincsen barátjuk/barátnõjük, ahelyett, hogy tennének valamit ellene. Vagy hogy jaj, miért nincs szép barátnõm, amikor õk maguk sem jönnének össze egy csúnya lánnyal, szóval nincs joguk ezen hisztizni. Amiben nem: Milyen jogon mondod azt, hogy boldogabb vagy más embereknél? Mivel feltételezhetõen nemigen barátkozol "otthonülõsebb" emberekkel, ezért honnan tudod, milyen az életük? Én is szívesebben szeretek otthonülni, vannak problémáim, de nem vagyok boldogtalan. Nekem az a kikapcsolódás, hogy játszok valamivel, vagy olvasok, vagy rajzolok. Ezért kevesebbet érek, mint te, vagy a többi ember? Kevés embert kedvelek, nem vagyok kifejezetten társasági, de nem is vágyok rá különösebben. Ettõl még nem leszek alacsonyabb szintû, mint te.
Nekem tetszik a hozzáállásod a dolgokról:) és jogos a feltevésed..
Önfényezésben igen jó vagy, az látszik. Némely körökben ez úgy tûnik, erény..... Vagy esetleg te vagy az, Orbán Viktor? :) Abban igazad van, hogy egy nem bulizós, társasági életet nem élõ férfinek, szintén egy hasonszõrû pár való. Ez tény, én is ilyen párt szeretnék magamnak. Viszont a stílusod okádék, tehát megint bebizonyosodott, hogy a nõk a jó külsejû, viszont önelégült, nagyképû alfahímekre buknak.
Tudjátok mi a vicc nõk? Ti elítélitek azt is aki ronda és egész nap otthon van ezért de azokat a pasikat is akik gyúrnak, társasági életet élnek stb tehát nektek semmi se jó, még a szõke herceg sem
Kedves Kérdezõ! Szerintem mindkét nembõl sokan vannak önkritika híján. Ápolatlan, amorf testû, büdös tahók, akik recsiznek a pornóra, de elvárják, hogy a lány legyen házias, szexi ésatöbbi. De ne feledjük, hogy a nõknél talán még többen vannak, akik full önkritika nélküli senkik, és mégis istennõnek képzelik magukat, akikhez senki nem elég jó. Persze sokkal könnyebb nagy elvárásokat támasztani, aminek senki nem tud megfelelni, mert akkor abba a hitbe ringathatja magát az illetõ, hogy õ akarna párt, de hát nem akad... Igazából ne foglalkozz az ilyenekkel. Általában vagy egyedül maradnak, vagy rájönnek, hogy rossz a hozzáállásuk, és leadnak az elvárásaikból. Nem Neked kell megtéríteni õket. Építsd a saját életed, igyekezz mindig jobb lenni, és vedd körül magad pozitívan gondolkodó, igényes emberekkel. Amúgy a fenti két embertípushoz itt van két gyönyörû iromány: http://modoros.blog.hu/2010/12/20/az_istenno_1 http://modoros.blog.hu/2010/07/15/a_valogatos_srac
A kérdező hozzászólása: Én nem ítélek el senkit. Viszont nem én kérdezem meg azt ezen az oldalon, hogy miért ilyen sanyarúan [email protected] az életem, miért nem kellek senkinek, miért vagyok boldogtalan, miért vagyok szûz. Persze, ez mindkét nemre vonatkozik. Nekem is vannak otthon ülõs ismerõseim, elbeszélgetek velük, ha esetleg találkozunk valahol, de ennyi. Az életem nemcsak vásárlásból, és edzésbõl áll, szolizni pedig életemben nem voltam, sõt bevásárolni sem szeretek, mert nehéz rám jó ruhát találni. (Sajnos ez a magasság átka. Nem könnyû hosszra elég hosszú, és nem túl bõ pólót/nadrágot, stb. találni, így nekem inkább szükséges rossz a vásárlás). A besavanyodás pedig egy reménysugár azoknak, akik félnek igazán élni. Tudom magamról, hogy ahogyan az életkörülményeim, élethelyzetem változik, ugyanúgy változok én is. Nem savanyodok be, alkalmazkodom az igényeimhez.
Akkor légyszíves alkalmazkodj valahol máshol...
Ne haragudj kérdezõ, de te szimplán h#lye vagy ahogy vagy. Életemben ennyi hülyeséget nem olvastam mint amit te írtál. Ezt nem egy szûz sráctól olvasod. Már nem bírom olvasni a hülyeségeid. Biztos voltál te nõvel? Vagy csak most volt meg az elsõ? Ha mégis sok nõvel voltál akkor azok olyanok is, hogy bárki megfekteti. Büszke lehetsz rá.
A kérdező hozzászólása: NEEEEEE lebuktam NEEEEEE :'((((((
Én csak azt nem értem, hogy akinek ilyen kiegyensúlyozott, szuper élete van, az miért foglalkozik az "olyan srácokkal, akik..."? Miért ül a gép elõtt és olvasgatja a szerelem, szex kategóriát, ahol nagyrészt csak a siránkozás megy? Miért ír ki egy tök felesleges és már ezerszer átrágott kérdést? Szerintem még mindig túl sok szabadidõd van Kérdezõ! Olvasd csak vissza a kérdésedet, kicsit sok benne az "ÉN"! Mennyi itt a csõdtömeg bezzeg ÉN. ÉN férfi vagyok, 2féle edzésre járok, drága cuccokba járok, ápolt a külsõm és a belsõm is! Most ne haragudj, nem rosszindulatból, de kit érdekel? Minek írtad le? Kit érdekel, hogy hova jársz, kit érdekel milyen edzéseket végzel, kit érdekel milyen ruhákba jársz, milyen ápolt a lelked, meg, hogy milyen nõt képzelsz magad mellé? Ja, és akkor itt a kérdés: Miért csak képzeled? Talán ez a problémád neked is? Kéne egy nõ! Vagy ha van, tényleg nem értem miért foglalkozol más fiúk, lányok gondjával! Ide az emberek problémával jönnek, hogy segítséget kapjanak! Neked mi a problémád?
#38: Sigmund Freud a Bevezetés a pszichoanalízisbe címû mûvében kifejtette, hogy a többi hímnemû lenézése és gúnyolása az elfojtott homoszexualitás jele...... #34: "Viszont nem én kérdezem meg azt ezen az oldalon, hogy miért ilyen sanyarúan [email protected] az életem, miért nem kellek senkinek, miért vagyok boldogtalan, miért vagyok szûz." - azért, mert kellesz valakinek, és nem vagy szûz. Tehát tulajdonképpen nem is vagy kompetens ebben a témában állást foglalni, mert nem tapasztaltad meg, hogy milyen nem kelleni senkinek, így az okait se tudhatod.
Erre én is gondoltam! :) Nemhogy a nõkkel foglalkozna!
Fúj de undorítóan beképzelt vagy! Semmi közöd ahhoz, ami nekem a teljes életet jelenti, szóval nekem ne gyere, hogy te teljesebb életet élsz bárkinél is, mivel ez szubjektív! Én igenis itthon ülõs típus vagyok, és ez nem azt jelenti, hogy rohadok a 4 fal között, és nem csinálok semmit. Szánalmas vagy a fene nagy kultúráddal együtt!
Már bocs, de te mégis milyen indokkal ítélsz el másokat? Szóval kondizgatunk, szolizunk, bevásárolunk és máris mi vagyunk az atyaúristen? És mit szólnál ahhoz, ha inkább megpróbálnál segíteni azoknak, akiknek nem jutott annyi figyelem, mint neked? Miért nem mutatod meg nekik, hogy lehetnek õk is olyan kitartóak mint te? Én is bármikor feljöhetek ide és elkezdhetek pocskondiázni bárkit, én is értetlenkedhetnék, hogy mégis hogyan képes egyesek úgy levegõt venni, hogy teljesen mások az elképzeléseik, mint az enyéim!
Azért jó tudni, hogy vannak még igényes férfiak. :)
Mert a remény hal meg utoljára.
Meg az ilyen embereknek önkritikájuk sincs. Tényleg hihetetlen amúgy mennyin regisztrálnak társkeresõ oldalra kritikán aluli képekkel. Nem is értem mit várnak.
Elsõvel egyetértek. Ezen kívül, szerintem az ilyen emberek nagy részének a problémái nem itt gyökereznek, csak itt manifesztálódnak. Aki valóban elégedett az otthonülõs, semmilyen életvitellel, az szerintem a párkeresésben sem annyira nagyravágyó. Aki az, azok az élet más területein is többre vágynak, és többre hivatottak, mint amiben jelenleg vannak, és az önbizalomhiányukat is ez okozza, mert tudat alatt érzik, hogy nem valósítják meg önmagukat.
Elsõ válaszoló Én garantálom neked hogy olyan ember NEM létezik aki jól néz ki és nem él aktív életet vagy nem társas lény
1. találkoztam pár ilyennel és általában azért nem mozdultak ki mert nem volt kivel hát én elbolondítottam õket magammal ide-oda, akit nem lehetett az szerintem reménytelen és várja csak a sülthalat de egy csomó menthetõ csak fárasztó hogy várnak a csodáa de nem tesznek semmit. hiába néz ki jól valaki a 4 falnak akit be lehet pörgetni ne féljen azt bepörgetem, akit nem az keresgéljen neten párt
A kérdező hozzászólása: Elhanyagolható azoknak az intelligens embereknek a száma, akik mellé jól néznek ki, otthon ülnek, és nincs párjuk úgy, hogy szükségét éreznék a párkeresésnek. Mert ez esetben regisztrálnak egy társkeresõre, és találnak maguknak párt, mert nem deficites emberek. Az edzést azért írtam, mert szerintem a teljes élethez elengedhetetlen a sport. Legyen az kerékpározás, foci, kézilabda, kosárlabda... bármi. Mert megtanít küzdeni, épen tartja a tested, és segít meditálni. A kulturális programok pedig nem drágák. Nem kerülnek többe, mint a napi 1 doboz cigi, vagy a szesz. Mindenki maga dönti el, hogy neki mi a fontos. Viszont akinek fontosabb, hogy 0-24 kockuljon, vagy dohányozzon sport helyett (vagy egyéb önfejlesztés helyett), az viselje is a következményeit, azt, hogy magához hasonlóan gyenge, a kudarcokból felállni képtelen embert találhat maga mellé társnak. És az önfejlesztés, tanulás, kulturálódás, olvasás, sport az, ami igazán meghatározza azt, hogy ki is vagy valójában, és milyen a jövõd. Ha nem tanulsz, nem küzdesz, nem haladsz elõre, akkor örökre boldogtalan leszel, és megrekedsz egy szürke, korlátozott életben. Ahol jobb esetben kicsaphatod valami gagyi, életszerûtlen pornóra.
"Ahányszor egy szupermodell elválik rocksztár férjétõl, a bétahím titokban ujjong (pontosabban alaptalan reményhullám temeti maga alá), és ahányszor egy gyönyörû filmsztár férjhez megy, a bétahím elmulasztott alkalomként éli meg. Las Vegas egész városa – plasztik fényûzés, felmarkolásra váró kincs, vulgáris tornyok, koktélpincérnõk valószínûtlen mellekkel – a bétahím önámítására alapozva épült."
Kérdezõ, maximálisan egyetértek veled, én is hasonló vagyok, mint Te, csak nõben. Szerintem ez azért van így, mert ezek az emberek nem elégedettek magukkal, szeretnének változni, de ehhez akaratilag gyengék. Például amikor egy otthon ülõ srác egy társasági lányt szeretne, valójában õ is olyan szeretne lenni, csak nincs kitartása, hite, mersze a változáshoz.
Hmm, jó a kérdés, de picit árnyalom a képet. Én jól nézel ki srácként, 24 vagyok, szintén edzem, 90 kiló izom vagyok természetes módon. Egyetemre járok, könnyen ismerkedem és jófejnek tartanak. De! Egyszerûen nem bírok sokáig emberek között lenni, mert untat és idegesít a felszínességük. Igen, ez egyfajta antiszociális jellem, ami nekem van, de nem azért alakult ez ki, mert olyan torz ocsmány lennék, vagy b*lfasz, hogy nem tudok ismerkedni, egyszerûen csak a legtöbb ember számomra egy vicc (belsõre). Most érted, beülünk az egyetem mellett egy italra, odajön 2-3 ilyen 80-as IQ-jú cicababa és elkezdi játszani a hercegnõt. Puszi-puszi mindenki spanol mindenkivel, mindenki kefél mindenkivel aztán megy a pletyi ezerrel a hátad mögött. Ez egy tipikus bulizós, társasági este. Én úgy vagyok vele, nem akarom elvegyülni a tömeggel. Lehet ez antiszoc, de marhára nem érdekel, hogy engem ki tart jó pasinak vagy nem, mert az a lényeg amit én tudok. Van önbizalmam, és nem akarom magam minden csajnak mutogatni az egyetemen, bulikon stb. Szerintem aki "társasági" lény, az épp oly módon kompenzál, mint aki a 4 fal között ül, ha nem jobban. Mert az egész élete egy viszonyítás, viszonyítás a tömeghez, az elvárthoz. Én sem járok az arany középúton, mivel inkább vagyok antiszoc mint társasági lény, de azt cáfolnám, hogy mindenki defektes, szerencsétlen, ronda és ostoba lenne, aki nem jár társaságba, nem ismerkedik hozzá hasonlókkal. Már amúgy ezt a csoportba osztást sem szeretem, mert ez csak azt jelenti: "látod én nem vagyok otthonülõs típus mint Te, mert bulizós vagyok". Na és akkor mi van, létezik még 2567 emberfajta. Ez csak egy szempont, nem mondd túl sokat.
#14 Fizetnéd az arc mûtétem? (És garanciát is vállalnál rá hogy jól fog sikerülni?) Tehát ez nem akaraterõ kérdése
Kérdezõ - nem mondom, hogy irritáló a személyiséged, de egy arrogáns [email protected] vagy...
...bocs, [email protected] billentyûzet.
A kérdező hozzászólása: 15) Én hányok az egyetemi buliktól. Szinte sosem járok, mert tudom, hogy oda az üresfejû [email protected] járnak javarészt. Én inkább kicsikét alternatívabb körökben szórakozom. Ugyanúgy hányok a felszínes emberektõl. De ettõl függetlenül a jó kisugárzású emberekkel nagyon-nagyon könnyen teremtek kapcsolatot, és imádok ilyen emberekkel beszélni. Szerencsére ezeken a helyeken a törzsközönség ilyen. És itt érdemes társasági életet élni. Klubokban, és [email protected] helyeken inkább szexuális életet élhetsz, mint társaságit.
Bocs kérdezõ, de elég valószínû, hogy egy otthonülõs valaki adottságilag sokkal intelligensebb, mint te valaha is leszel a fene nagy küzdéseddel.
A kérdező hozzászólása: Elképzelhetõ, de õszintén nem érdekel. Nekem teljesebb az életem, mint neki bármikor lesz. Nekem mostanra több élményem van, mint amennyit õ el tud képzelni, és sokkal boldogabb vagyok. Lényegesen boldogabb vagyok így, hogy ki tudom használni a képességeimet, mintha szûzen halnék meg, mint Newton. Lehet, hogy még mindig tanulnak róla, de szerintem õ ettõl nem élt boldogabb, vagy teljesebb életet.
A kérdező hozzászólása: Stat ZH-ra tanultam, és itt pihentem ki magam, ennyi... Ja, meg meleg is vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!