Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a párom szeretkezni (16 db)

Miért nem akar velem szeretkezni a párom?

Nem el?ször fordul el?, hogy hazajön a munkából, vagy 7végén is csábítgatom, kezdeményezek és elutasít hogy nincs kedve. Több hét is eltelik úgy hogy nincs semmi, és n?ként nagyon megalázónak érzem a többszörös elutasítást. Próbáltam vele beszélni róla, de nem mondott semmit. Mi lehet a baj? én-24N ?-32F

Legjobb válasz: Szerintem már megunt, legalábbis nálam akkor ritkult meg a szex a párommal, amikor már nem dobott fel a vele való együttlét. Túl egysíkú, túl rövid ideig bírta, és egy nap azt vettem észre magamon, hogy akármeddig kibírnám szex nélkül, ha róla van szó. Az egy ideig lehet kifogás, hogy elfárad a munkában, de amikor már hetek telnek el, akkor más hiányzik: A tûz, a "meredezõ vágy".

Nálunk is volt ilyen probléma mikor dolgozni kezdet, egyszerûen lefárasztotta... (de mikor szabadságon olt 6x bepótoltuk) Utána én is elkezdtem dolgozni, és megértettem , teljesen.... mostanra már összeállt a ritmusunk.... nem kell mindig a legrosszabbra gondolni...habár a heti 2 alkalom így is megvolt...
Szerintem már megunt, legalábbis nálam akkor ritkult meg a szex a párommal, amikor már nem dobott fel a vele való együttlét. Túl egysíkú, túl rövid ideig bírta, és egy nap azt vettem észre magamon, hogy akármeddig kibírnám szex nélkül, ha róla van szó. Az egy ideig lehet kifogás, hogy elfárad a munkában, de amikor már hetek telnek el, akkor más hiányzik: A tûz, a "meredezõ vágy".
Hát nem akarlak ijesztgetni, de nem lehet hogy félre jár? Figyelj ide! Mindenképpen azt tudnám neked tanácsolni hogy beszélj vele errõl. Mond meg neki hogy te egy egészséges szexuális éhséggel rendelkezõ nõ vagy, akinek szüksége van a szeretkezésre, mind minden normális hasonló korú nõnek. Ha nem hallgat meg, nem reagál rá semmit, akkor pedig kérdez meg hogy van e valakije?Szerintem ez nem valami egészséges hogy több hétig nincs semmi, én pár napig se bírom ki párom nélkül.Nem tudom mi lehet itt a gond, de próbálj meg utánna járni, mert ez tényleg fura! Ellenõrizgetheted is, hiszen ez tényleg fura hogy ennyire nem kíván.Nézegetheted a telefonhívásait, esetleg ha van internet, akkor az elõzményeket, ha érdekes telefonszámokat találsz, hívd fel rejtett számmal, de ne szólj bele semiképpen sem, mert az gyanus lenne.
Esetleg kimehetsz elé a munkahelyéhez is, persze váratlanul, arra hivatkozva hogy szeretted volna meglepni. Figyeljetek ne védjük már a csávót, hogy így , meg úgy fáradt a munkától, az én párom is volt h 12 órázott, és este 10kor mégis jutott idõ a sexre.
Nehogy elkezd nyomozni utána, mint ahogyan (A válasz megírásának idõpontja: ma 15:29) õ tanácsolta! Ez lenne a legnagyobb butaság a részedrõl! Én inkább még mindig arra szavazok, hogy keresd a lehetõséget beszélgetésekre! Elõbb-utóbb csak elmondja, mi a gond! Ha pedig végképp azt látod, hogy halvány esélye nincs a dolognak, lépj egyet te is!
Miért ne nyomozhatna? Szíve joga van hozzá, ha már a párja így semmibe veszi! És ha kiderülne hogy félrejár? Inkább élnél hazugságban a pároddal? Az egyik volt baráton pont így bukott le, hogy igenis nyomozgattam utána, és nem õ volt az elsõ.
Dolgozó férfiként azért eléggé le lehetnek szívva az energiái. Próbáld ellazítani egy finom masszázzsal, vagy közös fürdéssel, bontsatok egy finom bort. Kényeztesd kicsit az érzékeit. Biztos nagyon feszült.
Gondolom félrekúr, de valamiért (talán lelkiismeretfurdalásból) nem akar szakítani veled.
Szerintem, te magad is tudod a választ! Mondjuk nem hamarkodom el, h. én mit gondolok! Legjobb az volna, ha õszintén beszélne neked a dologról!
Mert már másik fiatal suncit dugdos...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Nem is gondoltam volna hogy ez ilyen érdekes kérdés. Gondolkoztam, beszéltem is vele, és bár nem mondja de valahogy azt szûrtem le, hogy beijedt kicsit, megrémítette a felelõsség, ugyanis most lesz az esküvõnk 1 hónap múlva. Ráadásul én még a gyerek témát is elkezdtem neki pedzegetni, bár azt mondta õ is szeretné, de lehet mégsem, és fél hogy teherbe ejt, ezért nem akar velem lenni.(???) Nem hiszem hogy megcsalna, bár nem ellenõrizgetem, de akkor miért akarna elvenni? A fáradt a munkától és feszült is egy jó kifogás egyszer-kétszer, de hétvégén, szabadságon már nem annyira. Egészséges is, mert amikor viszont van kedve, akkor nincs semmi probléma. Szóval lehet naiv vagyok, de azt hiszem most erre fogom a dolgot egyenlõre, mármint a családalapításra, és majd meglátjuk hogyan tovább. Mégegyszer köszi a válaszokat mindenkinek!
Véleményem szerint beszélj vele! Ha sokat beszélgettek és figyelsz rá elõbb-utóbb úgy is kiderül a problémája. Nem érdemes találgatni, annyi sok válasz lehet a problémára (megcsalástól kezdve egészen az egészségügyi problémákig, beleértve a lelki bajokat is), csak magadat bosszantanád. Egy õszinte beszélgetés (ami nem erõszakos és követelõzõ) sok mindent megold. Sok szerencsét kívánok!
* barátja
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. És szerinted az egészséges hogy a pasi évekig titkolja hogy mást tisztel meg a "kegyelem döfés" gyönyörével? Nem egy olyan barátnõmrõl tudok, aki nem látta meg a fától az erdõt.Volt egy barátnõm, akit folyamatosan csalt a barátnõje, és én találtam meg a másik nõ képeit, mert odaadta a srác a telóját, hogy állítsam már be neki hogy a képeket ne a telefonba, hanem a memóriakártyára mentse a kütyü.A csaj rájöhetett volna, csak egy kis leleményesség hiányzott volna.De az ilyen nõk akik csak évek után jönnek rá, meg is érdemlik én azt mondom. Aztán jön a következõ kérdés: "a párom egy másik nõvel találkozgat, mit tegyek?" Jobb ma egy veréb, minthogy évekig hülyének nézzen valaki, és megalázzon!
Bárcsak lenne köze a rossz szexnek a dologhoz, de általában nincs. Arra a nõre is ráunnak, aki mindenre hajlandó a szexben, elvégre az illetõ személye attól még nem változik, márpedig sokan magára a nõre unnak rá. Ezért fordulhat elõ olyan, hogy nagyon szép nõket nagyon csúnyával csalnak meg, mert még az is változatosságnak számít, ami döntõ.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:47 Ez így igaz 7 éve vagyok a párommal de soha nem néztem meg a telefonját, e-mailjeit stb...nem nyomoztam utána nem hívogattam...és nem is fogom, az nem egészséges... A legjobb szerintem ha megbeszéled vele hogy mi a gondod, neked nem jó így és akármennyire fájdalmas is mondja meg az igazat....
Szerintem aki õszinte párkapcsolatban él, az nem nézegeti a másik privát kommunikációját, és csak sajnálni tudom azt, aki erre szorul.
"Ne érezd magad megalázva. Biztos nem veled van a baj." De, simán lehet, hogy vele van a baj. Talán szar az ágyban, ezért máshova jár a pasi.
Nem is mondanám nyomozásnak, hanem egy kis ellenõrzésnek. Ugyan már! Nekem ne mondja senki hogy ti néha nem szoktátok megnézni a barátotok mobilját, vagy ha nyitva marad, akkor az msn beszélgetését.Nem mondom h hû de helyes dolog, de a mai világban sok link pasi van, aki csak a meleg vacsora, meg a tiszta ruha miatt van együtt a párjával.
Ne érezd magad megalázva. Biztos nem veled van a baj. Sõt inkább vele van a baj. Több hét az nagyon sok. Mégis csak meg kell vele beszélned. Öntsd ki neki a szíved.
Semmiképpen nem tartom helyesnek a nyomozást! Én még mindig inkább hajlok afelé, hogy próbáljon beszélni vele!
Amúgy meg ha nem derül ki semmi, legalább megnyugszik, és nem keringenek hülye gondolatok a fejébe hogy a párja félre jár!
Látod?! Legyél vele megértõ! Sok pasi valóban beparázik attól, hogy "bekötik" a fejét! Mindenképpen javasolom, hogy nagyon õszinte kapcsolatot alakíts ki vele, igyekezzél vele mindent megbeszélni, legyél hozzá mindig õszinte, mert csak akkor várhatod el, hogy õ is az legyen! Kívánok nektek sok boldogságot és sikeres hosszú házasságot! Mi 17éves házasok vagyunk és nagyon egymásra találtunk, boldogok vagyunk egymással! 37/N

Miért nem akar velem szeretkezni a párom?

Már 11 éve vagyunk együtt és van egy 7 éves fiunk is. Az utóbbi három évben nem igazán akar velem szeretkezni a feleségem havi 1 alkalom talán, de az is ritka. Beszéltem vele és azt mondja nincs semmi gond csak fáradt vagy nincs kedve egyszerûen nem tudom vele megbeszélni, hogy mi lehet a probléma mert nem akar a témáról beszélgetni. Én márt ott tartok, hogy lehet elválok tõlle csak a fiam visszatart mert nem szeretném, hogy neki nehézséget okozzak. Pedig nagyon szeretem a párom, de nekem ez így elég rossz és kellemetlen. MErt ha megtudnám vele legalább beszélni, mert megértem ha én vagyok valamiben hibás én akkor változtatok magamon, de ha nem is engedi, hogy legalább megbeszéljük, teljessen hülyének érzem magam. A párom tudom, hogy nem csalt meg és nem is fog mert szeret. Ez a dolog teljessen kizárt. Valaki segítsen aki márt volt ilyen helyzetben és megtudta oldani. Valami jó ötlet?

Legjobb válasz: Lehet nincs, gond de még is van veled ezek szerint. Próbáld meg kicsit felújítani a kapcsolatotokat. Menjetek el gyerek nélkül kis romantikázásra stb.:-)

Lehet nincs, gond de még is van veled ezek szerint. Próbáld meg kicsit felújítani a kapcsolatotokat. Menjetek el gyerek nélkül kis romantikázásra stb.:-)
Kedves kérdezõ! Nem megbántásképp akarok neked írni, csak valamit nem értek. Attól mert a szex nem mûködik köztetek, inkább elválnál? De ha szereted, márpedig azt írtad, akkor ennek megsem kellene fordulni a fejedben!! Igen, a szex az egy nagyon fontos pontja egy kapcsolatnak, de nem a legfontosabb!!! Inkább ahelyett hogy váláson gondolkodnál, ülj le magaddal beszélgetni egyet és keresd a megoldást, a hibát! Lehet azért nem akarja megbeszélni, mert nem is akar téged megbántani! Nem tudhatod, ha más nem akkor itt az új feladat: Hódítsd meg újra! Érd el hogy kívánjon! Lobbantsd fel azt a kihaló tüzet, ennyi a titka! Erre számtalan tippet, ötletet találhatsz az interneten, miképp lehet feldobni a kihûlõ kapcsolatokat! Sok sikert!
Nem hiszem, hogy vele van a baj. Inkább a felesége lett frigid, ez gyakran elõfordul. Ha nem akar rajta változtatni nem javul meg a kapcsolat.
Pár tipp: 1. Feszélyezi a gyerek a másik szobában. 2. Tényleg fáradt! 3. Valami miatt (stressz, fogamzásgátló) miatti libidóvesztés. 4. Esetleg te engedted el magad az utóbbi idõben. 5. Nem nõként, hanem anyaként kezeled, ezért õ sem férfiként tekint rád. A 4-est te tudod kizárni, ha kicsit önmagadba nézel, kellõ önkritikával, és így tudsz is ellene tenni. Az 5-öst szintén magadban kell kiértékelned. Tehetsz ellene... bókolj, néha lepd meg valamivel! A 3-ast át kellene gondolni... volt-e fogamzásgátlóváltás? Olyan stressz, ami kiválthatja? Családtag elvesztése, új munkahely, új munkakör? 1-es: olyankor kell próbálkozni, amikor a gyerkõc nincs otthon! Vagy hétvégére lepasszolni egyszer-egyszer a nagyinak... 2-es: vigyétek közösen a háztartást, segíts be minél többet, akkor több ideje is lesz, meg nem lesz annyira fáradt! Közben eszembe jutott egy 6. is. Dolgozik, vagy "csak" gyereket nevel? Mert ha csak az utóbbi, akkor az is lehet, hogy önmagában értékelõdött át nõbõl anyává. Itt a megoldás az lehet, mint az 5-ös pontnál!
Megcsal még nem jöttél rá
Az eltérõ szexigény sajnos nagy konfliktus forrás lehet egy párkapcsolatban....Meg kell beszélni ezt vele!
Nálunk ugyanez van, csak fordítva...a férjem fáradt, nincs kedve, határidõs munka stb :((( Kiborító
hozzáteszem, ha meg akarom vele beszélni, akkor nekem ugrik és "már megint itt tartunk, hagyjál már békén"

Miért nem akar a párom szeretkezni velem? A kapcsokatunkal minden renden.18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehet, hogy az anyát látja benned, vagy fél, nehogy "kárt" okozzon vagy fájdalmat. Beszélj vele!

Lehet, hogy az anyát látja benned, vagy fél, nehogy "kárt" okozzon vagy fájdalmat. Beszélj vele!
Szerintem is most az anyát látja benned és nem a nõt. Ezt meg kell értened, és beszélhetsz is vele, hogy te szeretnéd és a babának sem ártasz vele.
A legtöbb férfi félti a babát, nehezen barátkoznak meg az új helyzettel. Azt gondolják, hogy rosszat tesznek a babának. El kell nekik magyarázni, hogy az egy másik "szoba" oda õ nem jut be és a baba is védve van.
Szia. Valószínûleg azért, mert félti a babát. Próbáld neki elmagyarázni, hogy semmi baja nem lesz a babának. Sõt a benned felszabaduló hormonoktól õ is jól érzi magát.És azt is mond el neki, hogy neked fontos lenne a szeretkezés a várandósság alatt is. Ha ez kevés mutass neki szakkönyveket a témáról, vagy ha elkísér az orvoshoz, védõnõhöz õk is elmagyarázhatják neki. Üdv, 37 hetes kismama
Szia!Én 37hetes vagyok és kb 3szor voltunk együtt ezalatt..kicsit vicces de ígyvan, az igazat megvallvanálun én nem kívántam az elején, de a második harmadtól kívántam volna de õ nem akarta..vagyis egyszer próbáltuk de nem lett valami jó ..most meg mikor piszkálgtatam azt mondta aranyosan, drágám meg sem bírsz mozdulni meg mindig csak jajgatsz , hogy érjek hozzád...és ha jobban belegondolok igaza van.NA de ha be akarjuk majd indítani a szülést azért rácuppanok apura majd....hátha, de most meg már én sem merem úgy egy két hétig...Szval sztem ez természetes amúgy nyugodtan csináljátok, mert baja nem lesz a babának ettõl.37hetes kismama
szia én 6hetes vagyok és miután kederült mi sem szeretkeztünk egy darabig. Nekem is azt mondta, hogy félti a babát nehogy vmi baja legyen. Azt hittem rá elõször, h kifogás, de most én is megnyugodtam:-) igaz azóta már szeretkeztünk:-)
Nenm akarlak elkeseríteni, de nállunk is ez van, bár az elején volt ez , mert féltette a babót, meg hogy nekem ne fájjon!! Én is kétségbe estem, de mára naggyából eggyezünk...
Szia Nalunk is u.e a helyzet.Hiaba beszeltem mar vele tobbszor is, egyszeruen nem szeretne igy velem lenni, mert felti a babat. Nagyon remelem, h ez a szules utan rendezodik, de En annyira attol felek, h a megvaltozott kulso is szerepet jatszik ebben. Nagyon boldog babavarast kivajok 29 hetes kismama
hát 21 hetes vagyok és nálunk is ez a helyzet. 1 féltik a babát vagy hogy kárt okoznak az biztos. 2. szerintem furcsa nekik egy pocis nõvel szeretkezni olyan idegen. Egy idõ után a poci mindenhogy útban van, és sokat kell próbálkozni hogy jó legyen. És ettõl megijednek. Új helyzet ez nekik . De ne add fel, én sem adom fel. Azért néha sikerül kicsikarni egy kis pásztorórát. Csak õket is meg kell érteni, nekik ez annyira furcsa helyzet, hogy soha nem is fogják tudni megérteni hogy mi zajlik bennünk. Türelem sajnos és kitartás. Ez egy ilyen idõszak.:(
szerintem fél hogy nehogy valami baja legyen a babának. az én párom is ettõl fél. ne aggódj jobb hogy ilyen mint a másik véglet. próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat. én mondtam neki hogy ha fáj vagy kellemetlen szólok neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam, igazatok van :)

Miért nem akar velem szeretkezni a párom?

34 hetes terhes vagyok, legutóbb 20 hetesen voltunk együtt, azót nem, kérdeztem miért, h kíván e, v a babát félti (effel?l megnyugtattam, h neki nem eshet baja), nem magyarázta meg, azt mondja kíván de semmi, hozzám sem ér, bezzeg azt elvárja h én kielégítsem, de nem viszonoz semmit, azért bennem is tombolnak a hormonok, és szeretném, de hiába, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hûûha, Kicsit önzõ dolog ez tõle.Hogyha tényleg megbeszéltétek, hogy a babának semmi baja nem esik sõõõõt csak jót tesztek neki akkor ez tényleg önzõségre épül.Én a helyedben nem tennék meg neki semmi, megmondanám, hogy ehhez 2 ember kell és nem önzõzhet ennyit.mi lessz késõbb.Remélem helyre jöttök. Boldog babavárást.. 20 hetes kismama

Hûûha, Kicsit önzõ dolog ez tõle.Hogyha tényleg megbeszéltétek, hogy a babának semmi baja nem esik sõõõõt csak jót tesztek neki akkor ez tényleg önzõségre épül.Én a helyedben nem tennék meg neki semmi, megmondanám, hogy ehhez 2 ember kell és nem önzõzhet ennyit.mi lessz késõbb.Remélem helyre jöttök. Boldog babavárást.. 20 hetes kismama
Ne aggódj, nagyon sok férfiban ez alakul ki ilyenkor. És tapasztalatom szerint (a párom is ilyen) közel sem az önzõség vezeti õket. SÕT! Téged és a kisbabátokat félti, akármit mondasz neki, nem szándékosan utasít el. Próbáljátok meg pettingel, esetleg orális szex. Ne haragudj rá, de finoman értesd meg vele, hogy SZERETNI akarod õt testileg is, és viszont. Minden jót, már a célegyenesben vagy:)
A kérdező hozzászólása: hát igen, próbáltuk orálisan is, de csak addig jutottunk el még én csináltam, õ nem.. egyébként sztem önzõ vmilyen szinten, h csak õ, csak õ, valóban ketten kellenénk hozzá.. félek, h a baba megszületése után is fenn fog állni vmilyen szinten ez a helyzet...
Szia..szerintem termesztes dolog mindez keveredve egy kis felessel es onzoseggel:-) Ha elso baboca akkor plane:-) En 26 hetes terhes...az elejen en sem kivantam a parom es o se nagyon kozeledett...aztan kicsit megnyult az ido es egymasnak estunk.....az nem volt szeretkezes....4 perc es keszek voltunk:-)))
FOLYTATOM...VELETLENUL ELKULDTEM... SZOVAL..AZUTAN ELDONTOTTUK, HOGY MIERT SANYARGASSUK EGYMAST? AMIKOR JOL ESIK AKKOR SZERETKEZES.....hA UGY ERZEM VALAMI BAJ VAN AKKOR VALTOZTATUNK...:-) sZERINTEM BESZELD MEG VELE....MEG EGYSZER....FELNEK...PASIK..TUDOD:-)
26 hetes vagyok és nekem az a tapasztalatom, hogy az apuka ilyenkor meg van rettenve , és hiába mondod neki , hogy nem árt a babának, inkább hisz az összevissza pletykáknak /pl. hogy meg"szurkálja" közben a babát : )))))/semmint a racionális érveknek.Nem veled van a baj hanem azzal, hogy ök ilyenkor a nõ helyett egy anyukát látnak akinek a pocakjában egy kisember van aki az övék, és aki törékeny akire vigyázni kell-és akit õk olyan könnyen megsérthetnek. Az egyirányú szexrõl meg annyit , hogy legyen eszed ne hagyd magad neked is vannak igényeid-valamit valamiért. Nálam bevált módszer , hogy amig nem kapok semmit addig nem is adok : )
A kérdező hozzászólása: köszi csajok:) az este megint próbáltam vele beszélni, most azt mondta, h már nem lehet, nehogy baj legyen, hmmmm... mindegy nem görcsölök már rajta, nekem is a bébi most a legfontosabb, majd bepótoljuk...:) ja de mikor említettem, h 14 hete nem voltunk együtt, még 6 hét a szülésig, plusz 6-8 hét utánna, egy picit utánaszámolt, h az már sok..:) ))))

Szerintetek miert mondja a parom h. nem akar szeretkezni, mert faj a hata, es gerince eppen. A ferfi gewrince es a sex. Mi koze van egymashoz?

Igen tudom gyogyszert is szed ra, de nem ertem miert nem akarja amikor en is nagyon szeretnem.

Legjobb válasz: a gerincfájás azért elég kemény dolog, bár lehet, hogy csak olyan, mint a nõknél a "fáj a fejem".

a gerincfájás azért elég kemény dolog, bár lehet, hogy csak olyan, mint a nõknél a "fáj a fejem".
Mondjuk annyi köze van hozzá, hogy végig tartásban van a gerinc... hacsak nem végig hanyatt fekszik, mint egy fadarab, és csak te lovagolsz... Egy gerincfájás elég kemény tud lenni. :S
Próbálj meg gerinc nélkül szexelni... Bár végülis sokmindenkinek megy... :)
kérdezõ ez most komoly?????? a gerinced támasztja a tested ha csak nem te lovagolsz rajta(de hizületi dolog akkor attól is fájhat a gerince) akkor nagyon nem jó mást csinálniésugy sexelni hogy közben fáj a hátad keményen nemtúl élvezetes
#izületi amugy ha izom probléma vagy csont akkor még talán ate lovagolszrajta dolog müködik denekedigy van kedved mégsexelni hogy csak te csinálod kb??
lumbágóval próbálj szexelni kérdezõ!
Nekem is szokott melótól brutálisan fájni a hátam. Aki nem végzett még nehéz fizikai munkát napi 12 órában az nem tudja milyen a hátfájás. Nekem olyan is volt hogy olyan álmos voltam hogy nem tudtam szexelni.
Inkább símogads meg a barátodat, és legyél hozzá kedves. Biztos jól esne neki ilyen helyzetben. Gondolj bele, ha Neked mondjuk fáj a hasad, nem hinném, hogy szeretnél...
Szerintem nem kíván és ez egy jó kibúvó. Nekem is fájt régebben kegyetlenül a hátam, max én feküdtem alul a csaj meg lovagolt.
Miért kellene várnia, ha szereted?
Hát az a koma sem komplett, hogy 2 évet várt....
Nos mozgástér azért van. A vágyakat, fantáziákat lehet közelíteni egymáshoz, technikailag is lehet fejlõdni, ez mindössze nyitottság kérdése. Attól, hogy vallásos még lehet nyitott, bár tényleg ritka az ilyen. Ez még a "létezik mozgástér" kategória, páronként eltérõ mennyire. Viszont ami biztosan nem orvosolható, ha nem mûködik a kémia, és/vagy nagyon durva méretbeli eltérések. Ez a javíthatatlan kategória, 0 a mozgástér. Na most ha ebbe belefutnak akkor vége dalnak. Vagy elviselik holtodiglan a rossz/nem kielégítõ/fájdalmas együttlétet, vagy borul az egész idõ kérdése. Ha ragaszkodik a kérdezõ ehhez a felfogásához, akkor csak szerencsét kívánhatok nekik, mert nagyon kellhet majd. Egyébként az nem szerepel a kérdés leírásában, hogy õ kívánja e a párját, csak valami vallási/más okból elfojtja, megtagadja e. Mert ha még nem is kívánja a fiút az beszédes nagyon. Vagy a kérdezõ nem elég szexuális lény, vagy nem mûködik már most a kémia, bármi is az oka, teljesen biztos a bukta. Tehát nagyon fontos a jövõre nézve, hogy most megerõszakolja e magát a kérdezõ, vagy nincsen vágya, mert nagyon nem mindegy! Elvégre a szándék az, hogy együtt éljék le az életüket.
Ha nem veszed tolakodásnak így ismeretlenül és névtelenül, megkérdeheztem, hogy Te milyen megfontolásból tartod fontosnak és/vagy helyesnek, hogy ne szeretkezzetek a nászéjszakáig? Azt látva, hogy megfogalmaztál egy olyan kérdést, hogy "Miért nem bír várni ha szeret?", felmerült bennem az a kérdés is, hogy Te vajon mennyire kívánod a párodat, mennyire vágysz az érintésére, az ölelésére. Két éve együtt vagyok. Felnõtt nõ vagy, õ felnõtt férfi. Nem tudom, mennyire kerültetek egymáshoz közel testileg-lelkileg, de Te nem vágysz nagyon arra, hogy szeretkezzetek? Neked mennyire nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy végre megtörténjen?
Írj egy levelet, hogy "kösz, hogy elcseszted az életem" és tedd bele egy borítékba. Max 5 éven belül oda kell add az idióta szülõknek/papnak. Sajnálom. Én még abban sem vagyok biztos, hogy már most nem vagy elkésve.
az a baj ezzel az elképzeléssel, hogy "vár rád", hogy nincs mire. egyedül te vagy az akadályozó tényezõ. hogy nemet mondasz. az a várás, mikor elmegy a barátom a háborúba, és átmenetileg nem lehetünk együtt. így viszont azt érezném a fiúd helyében, hogy nem bízol bennem. hogy neked röghöz kötöttségi szerzõdés kell ahhoz, hogy együtt lehessünk mindenhogyan. késõbb mihez fogod kötni majd a szexet, esküvõ után? vagy épp hogy kötelességednek érzed onnantól? neked amúgy nem hiányzik, hogy szexeljetek? N
Még annyi: a kérdezõ tényleg kifejthetné a kérdést. Miért döntött így, mi vezérli, egyáltalán van e nemi vágya. Mert elõbbi esetben ha szerencséjük van passzolni fognak és tárgytalan a kérdés is (ha nem akkor úgy is bukta az egész, de ezt még nem tudjuk ugye, és nem is fogjuk megtudni), viszont ha nem kívánja nagyon fontos lenne felhívni a figyelmét, hogy a srácot ítéli a házasságon belül teljes rabságra. Egy életet kéne leélnie gyatra/nem létezõ nemi élettel, ami olyan szinten aljas dolog, hogy szavak sincsenek rá. Szóval nem egyértelmû a helyzet azért.
"Miért nem bír várni ha szeret?" Micsoda önzõség. Kérdezhetnénk úgy is: miért nem bírsz lefeküdni vele, ha mindig akarja, és szereted? Ráadásul a felsorolt okok miatt ésszerûbb is. Nem tudom, milyen srác lehet az, aki egy lányért 2 évet vár. Vagy nagyon jó nõ vagy, õ meg nagyon balek, vagy nemtudom mi más lehet.
aljas, ez jó:D itt senki nem akar rosszat viszont. kérdezõ, pengeélen táncolsz. derítsd ki, milyen vele az ágyban, mielõtt elkötelezed magad. az sem mindegy, milyen helyen élsz, vagy mit dolgozol... és a szex sem, ami körülvesz. A JÓ SZÁNDÉK NEM MINDIG ELÉG
es te miert nem adod at magad neki ha szereted? a parkapcsolat 2 szemelyrol szol, nem csak a te velemenyed szamit
Tök jó, hogy vallásos vagy, meg minden, de szerintem 2 évet váratni egy pasit nagy önzõség. Lehet kiderül, hogy nem jó veled a szex, és otthagy, vagy te nem akarsz majd vele lenni. A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, de úgysem fogsz vele lefeküdni, hiába mondják itt neked, mert annyira be vagy állva a vallásos maszlagra. LEhetséges, hogy már rengetegszer megcsalt, egyéb esetben elég furcsa, hogy 2 éve nem feküdt le senkivel. Az nagyon sok idõ.
Nos, nem fejtem ki, hogy mennyire ostobaságnak tartom ezt a gondolkodásmódot. DE, ha már ennyit kibírt a srác, akkor ezt a pár hónapot már féllábon is. Házasság után, meg reménykedj, hogy összepasszoltok vágyak, igények terén és anatómiailag is. Ha nem akkor csúnya világ lesz. Nem godnoltál még bele, hogy mivan akkor, ha õ naponta többször szeretné, te meg csak hetente, két hetente, havonta? Tudod, mennyi veszekedés van ebbõl, és mennyire meg tud mérgezni egy alapjáraton jó kapcsolatot? Tudod, hogy milyen amikor másra vágytok, és nem tudjátok egymásnak megadni amit szeretne? Tudod milyen amikor nem illetek össze szexuálisan? Hatalmas felelõtlenség így összekötni az életedet valakivel, de ti tudjátok... Lehet a srác rájött ennek a rizikófaktorára, ezért erõlteti. Meg tudom érteni.
2 éve nem szexelt???
Ha vár rád, akkor hülye.
Ha 2 éve vagytok együtt, és még nem szexeltetek akkor egyáltalán örülj hogy még veled van. Egyáltalán hogy tudsz olyanhoz hozzámenni akivel azt se tudod milyen a szex?
Ha tényleg szeret akkor megvár téged. Ennyi. Ezt neki is mondhatod nyugodtan.
szerintem, ha 2 évig bírtátok, most már õszig simán lehetne, ha ez neked fontos. és úgy látszik, hogy eddig megértett, akkor most már csak pár hónap lenne.
A hülyék között is koronás vagy. Mond már el, hogy egy papír mit változtat azon, hogy le akarsz-e vele feküdni, vagy sem?: D AZ EGY KIB**SZOTT PAPÍR!
A szex természetes egy párkapcsolatban érthetõ az igénye. Ostobaság elvárni egy embertõl, hogy megerõszakolja magát, és a vágyait. (ahogy neked sem kéne) A legtöbb féri nem így mûködik, és ennek semmi köze ahhoz, hogy szeret vagy sem. Arról ne mis beszélve, hogy ha a házasság után derül ki, hogy a nemiségetek nem találkozik vágyak, libidó, fantáziák, reakciók, durván eltérõ méretek miatt akkor meg is vagytok lõve. A szex a párkapcsolatnak egyik oszlopa a többi mellett, szarvashiba alulbecsülni, és alacsonyabbra helyezni mint a többit. És ne csodálkozz. Két éve együtt vagytok gyakorlatilag azóta nem volt nõvel (ha nem csalt meg, de ebbõl indulunk ki). Egy felnõtt férfinak ez kínzás. És egy felnõtt párkapcsolatnak is. Én amondó vagyok, hogy szeretkezzetek mindegy mikor lesz az esküvõ.
Hidd el, már rég megcsalt téged.
A szex a párkapcsolat legeslegfontosabb része.
az utolsónak igaza lehet
Nem hiszem ezt el! Nem akarom elhinni! Manapság ritkán hallok ilyent egy csajtól fõleg esküvõ elött ez nagyon szép dolog tõled. Ha az én jegyesem (gondolom már a jegyese vagy ha õsszel lesz az esküvõ)lennél én várnék rád szívesen. Ha igazán szeret akkor megért téged és kibírja.

28 eves no vagyok a parom 40. miert van az hogy a parom a maszturbalast mindennap eltudja vegezni viszont ha velem kellene szeretkezni ket nap vagy harom nap egyast kovetoen mar nem akarja?

Legjobb válasz: Egyszerûen elmebeteg. Nem való az ilyennek párkapcsolat, keressen magának egy 65 éves nénit, annak megfelel.

Egyszerûen elmebeteg. Nem való az ilyennek párkapcsolat, keressen magának egy 65 éves nénit, annak megfelel.
Honnan kéne tudnunk? :) Kérdezd meg tõle... Lehet hogy már nem bírja szusszal... 28 évesen nem 40éves manussal kéne tolni a szekeret :) 12 év korkülömbség az durván odaver...
A kérdező hozzászólása: You kidding guys??????!!!! en nem olyan no vagyok aki csak celozgat..en eleg ramenos is vagyok..megteszem a lepeseket...!!! a masik hozzaszolonak aki ugyancsak ferfi...nagy onzo es redneck beszolas volt!!!! abbol amit irtal latszik mennyire onzo vagy es a kapcsolatodban te vagy a fontos a parod meg nem...a lenyeg hogy megadd magadnak amit akarsz es hol van akkor a szeretet?? oda-vissza adok jatek???
A kérdező hozzászólása: a 24 eves leanyzonak: lehet hogy fordult a kocka ahogy a vilag is :) nok sexmaniasak, ferfiak meg tunyak.. :) lehet nekik kene kihordani a gyereket is :X talan akkor megbecsulnenek, es hat majd 70-80 eves egyedul...ha mar nem lesznek kepesek mar magukhoz sem nyulni, akkor banni fogjak hogy miert is nem figyeltem oda a kedvesemhez...
Szia, Kérdezõ! Csak most tudtam elolvasni. Örülök hogy segíthettem. amikor 36-éves voltam, a barátnõm 18-volt. 39-évesen meg 20. Na ehhez mit szólnának a nagy okos korkülönbség ellenzõk klubjának oszlopos tagjai? :-) Jól felidegesítetted , magad az elõbb. Nem érdemes! Nyugsó!!!
A kérdező hozzászólása: Sziaaa mountain..tok jo hogy azert van ertelmes ember is...!!! En amugy mindig is jobban szerettem az idossebb ferfiakat, ezert sem zavar a korkulonbseg es soha nem lattam akadajat annak hogyha valaki idosebb az azt is jelenti hogy nem kepes semmire...
A kérdező hozzászólása: mountain te nyugodtan hivhatsz pearl-nek :)
Kedves Pearl-ke! Köszönöm a dicséretet! Szerintem nekünk amúgy barátkoznunk kellene. :-) Ha gondolod szívesen dobok privát üzibe egy E-mail címet. Természetesen a párod is szívesen megismerném. Ez mind a kettõtökre vonatkozik! Légy jó!!!
Hú, azt tudtad egyébként, hogy minél idõsebb egy férfi annál okosabb, és tehetségesebb gyermeke születik? (kutatások szerint)
A kérdező hozzászólása: ok irj egy uzenetet... :)
A férfiaknak is van lelkük. Nem akarok cinikus lenni, de sokszor egy csomó sértést le kell nyelnünk, egy csomó hisztériát meghallgatunk, aztán meg menjek az ágyba? Amúgy magamnak azt adom, amire vágyom. A nõmmel azt kell csinálni amit õ akar. Ez nagy különbség, nem biztos, hogy nem magam választom - ha már a kapcsolatból nem kapok semmi érzelmi többletet.
Azért van, mert nem kezdeményeztek, max utalgattok, célozva hogy milyen kevésszer dug meg a férfi, ezzel még jobban csökkentve az emberetek vágyát irántatok, mert csak baszogatjátok. Meglásd, ha elkapnád, betérdelnél elõtte és elkezdenéd keményen szopni meg verni, egybõl lenne kedve. Errõl ennyit... 35/f
ezzel nem sokat lehet kezdeni. én 24L vagyok a párom egy évvel fiatalabb és ugyan nem végez önkielégítést a szexuális életünk igencsak megcsappant. van h eltelik 2 hét is mire összejön:) szóval ennek semmi köze a korhoz.de tény h ha egy normális kapcsolatot nézünk már nem a férfi az aki "szexmániás" hanem a nõ és a férfi sokszor elhalasztja a dolgot:"fáj a fejem;fáradt vagyok" stb:)
Szia! Ne hidd el ezeket a kor különbségrõl szóló rémmeséket! Teljesen mindegy, hogy két ember között mennyi van, ha egyébként jól kijönnek. Ha egyébként nagyszerûen megvagytok, és örültök egymás társaságának, akkor kár lenne csak ezért dobni valakit. Aki meg a korkülönbséggel jön, annak csak azt mondom, hogy ne tapasztalja meg azt, amikor majd õ is ennyi idõsen lesz szerelmes egy 10, vagy esetleg még több évvel fiatalabb hölgybe, és csak azért röptetik, mert ennyi idõs. Nem ez számít!!!! Mellesleg ha már itt tartunk, én szintén negyven felett vagyok, de azt gondolom, hogy kinézetre sok húsz évesre ráverek 800-kört, köszönhetõen az intenzív sportnak. Olyanokat megcsinálok, hogy a tõlem 20-évvel fiatalabbak fél óra múlva lógó nyelvel sompolyognak haza. Szóval, ne hozza fel senki ellen érvként ezt a korkülönbséges agyrémet! A kérdezõ konkrét válaszára pedig azt mondom, hogy valószínûleg sokat volt elõtted egyedül, amikor is ez volt az egyetlen kielégülési formája, és nagyon erre állt rá. Nem egy nagy ügy egyébként, lehet segíteni rajta. Kezdjétek közös masztival, és idõvel változni fog, amúgy meg légy türelmes, mert egy kapcsolat nem csak a szexre épül.
Egy farokverés sosem fog annyit érni mit az igazi szex! Ha napi 2-3x verem akkor az csak pillanatnyi megoldás, viszont a rendes szex az sokkal de sokkal kielégítõbb!!! Hát ezért van h nem bírja annyira! A szex az szex a farokverés meg nem az!
Én is igy vagyok ezzel csak nálunk 16 év a korkülönbség, meg fiatalabbak vagyunk. Én rákérdeztem konkrétan hogy miért nézi a pornót állandoan velem meg miért nem sexel?? köpni nyelni nem tudott nagyon meglepõdött, sztem azt gondolta nem merem megkérdezni elég csendes tipus vagyok:) de kivertem a balhét, azt mondta nem csak a sexrõl szol a kapcsolat meg nem csak az a szeretet, és azért megy el 1 perc mulva mert annyira jo...nem nagyon hiszek neki, ha hazaér rögtön lefekszik és már alszik is, amugy nagyon jol megvagyunk minden okés, de ez az egy zavar engem. jo ha havi 1x együtt vagyunk, lehet mnegint felhozom mert már megint ki vagyok akadva...
a válasz nagyon egyszerû: a fiatal lányok sokat igényelnek, az öregebb pali meg nem bírja teljesíteni az igényeknek megfelelõen, legalább is nem minden nap.kiverni meg könnyen lehet, nem kell nagyon erõlködni.
honnan tudod hogy mindennap kiveri? Beszámol róla? Vagy elötted csinálja? Miért nem vered ki te? Ha jó nõ vagy én tolnálak! :) 31/f
A kérdező hozzászólása: mountain! Nagyon koszonom a valaszod, sokat segitettel nagyon jol esik hogy vannak akik elfogadjak a korkulombseges dolgot. kimondottan engem sosem zavart a korkulombseg.
A kérdező hozzászólása: szerintem az mellekes hogy honnan tudom hogy csinalja..nem szamol be rola hisz eleg hiu ahhoz mint a legtobb ferfi...amugy meg szerintem mint no nem hiszem hogy szivesen vegigneznem ahogy mas noket nezeget es arra csinalja es meg segitsek is be neki...szoval kosz a valaszod de azt hiszem egy kicsit RUDE vagy..
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt a fentiekben levonek, aki azt irta hogy a fial lanyok tobbet igenyelnek. Elgondolkodtato es lehet benne valami..hisz teny hogy velem nem 5 perces a dolog azt meg megtudja oldani akar 5 perc alatt is.. :) koszi
A kérdező hozzászólása: amugy van benne valami...a legtobb hires tudos, feltalalo, meg nagy ember kozott van hogy idos szulei voltak. sot magyar koltok kozott is van.!!! ugyhogy hajra idosebb pasik, soha sem keso!! :)
Régebben is volt ilyen problémád?-Vannak nagyon jó sikositok, és még izgis is.
Síkosító.
A kérdező hozzászólása: SOHA..eleg volt egy helyes sracra neznem , vagy a szexre gondolni es totalisan benedvesedtem , ugyhogy majdhogynem a labamon folyt le ... de komolyan !!! egy erzeki csok... de most sehogyse megy ....
Lemaradt:Más partnerrel sem nedvesedtel, nem a technikája rossz?
Akkor nem veled van a baj.(37F)
Nem vonzódsz a párdohoz. Azt írtad több mint kétszer annyi mint te szóval minimum 45 éves, akkor meg ne csodálkozz.
Túl öreg hozzád, gondold el, ha te annyi leszel, mint most õ. Akkor õ már rég nyugdíjas lesz, vagy halott.
Nem azon múlik, hogy hány éves.Ha te kívánod mint férfit.Jól csinálni a dolgokat?(elõjáték, stb)
én 26 vagyok voltam 48 évessel, de én a viselkedése miatt nem birtam végül lefeküdni vele, mert túl sok volt amit csinált, illetve erõsebb is volt a szaga lent ami nagyon nem jött be..nem tudom a kora miatt e...na mindegy

Ha orgazmus után pár pillanatig fáj a poci, miért nem lehet szeretkezni?

Ugyanis ha nem szeretkezünk erotikus álmaink vannak ott ugyanúgy elélvezünk, és ugyanúgy begörcsöl a poci. Akkor most nem mindegy, hogy álmodunk, vagy csináljuk???? Így is úgy is begörcsölünk!!!! Nem?!?!

Legjobb válasz: Ki mondta, hogy nem lehet? Lehet...

Ki mondta, hogy nem lehet? Lehet...
ha nem fájdalmasan görcsöl, akkor nincs gond, nekem is szokott egy picit, de az orgazmus jót tesz a babának is!! :-)
Igazuk van az elõttem szólóknak. Természetes, hogy összehúzódik a méh, és azért érezni jobban, mivel sokkal nagyobb, mint "alapállapotban". Ha nem fáj a görcs, nincs semmi baj. Én sima "keményedést" érzek, a babám pedig mindig lenyugszik utána. :D
Elõszöris, hány hetes vagy? Mert pl. nekem sosem szokott orgazmuskor begörcsölni a hasam, 22 hetesek vagyunk. A méh orgazmus során összehúzódik, ez a terhesség vége felé, akár a szülést is meg tudja indítani, ezért nem szokták ajánlani. Amúgy ez az erotikus álmos dolog fura. Én még sose tapasztaltam, hogy álmomban orgazmusom lett volna.
Pedig van ilyen, mert nekem is gyakran van erotikus álmom, és olyankor orgazmusom is. :) (Utolsó elõtti voltam.)

Miért van az, hogy néha napi 4-5-ször is van kedvem szeretkezni (és szeretkezünk is) és egész nap kívánom a párom, de van olyan időszak is, amikor hetekig nem érzek hozzá kedvet. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik,, adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)

Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik, , adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)
Nemtom szedsz e valami fogamzásgátlót. A hormonok bûne, h van egy idõszak, amikor jobban kivánod, aztán kevésbé, aztán egyáltalán nem. A fogamzásgátlók pozitív hatásai közé tartozik az is, h folyamatosan szinten tart, vagyis általában kapható leszel a szexre.:) Ha szedsz és mégis igy van, akkor nemtom miért.szio
nekem is néha van kedvem néha nincs! de általában van... az elsõ számú tanácsadó jól mondta mert ha nincs is nagyon kedvem akkor a barátom elkezd csak úgy izgatni és akkor rögtön én akarom szinte jobban :P
szerintem mindenkinek vannak ilyen idõszakok hogy hol jobban hol kevésbé kívánja a szexet. nekem pl ha egyáltalán nincs kedvem a férjem egybõl tudja hogyan próbálkozzon és azonnal megjön hozzá a kedvem:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!