Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a párom nálam (10 db)

Miért nem akar a párom nálam aludni?

Én 18 leszek, párom 22. Másfél éve vagyunk együtt, szeretjük egymást. Mindketten még szül?knél lakunk, egymástól 25km-nyire. Õ szereti ha nála alszom, legutóbb is megkért rá, de egészségügyi okok miatt nem tudtam maradni. Kértem h aludjon ? nálunk, csábítás közben csak azt nem ajánlottam fel amim nincs, ? még se jött. Pedig most semmi olyan dolog nem volt, ami kizárta volna jövetelét. De ez csak 1 eset volt. S?t ha azt kérem h csak úgy egy délután jöjjön le, azt is kerüli, pedig az itthoniak kedvelik.Próbáltam vele beszélni err?l, de azt mondta nincs semmi baja... Pedig szeret. Ez biztos. Tényleg csak ennyire lusta lenne?

Legjobb válasz: Velünk is majdnem ugyanez van, csak õ azért napközben szívesen jön.Mi 11 hónapja vagyunk együtt, én már milliószor ott aludtam náluk,és õ is mindig hív, és tudom h szeret.Szüleimmel is jól kijön, de soha nem akar nálam aludni.Inkább éjfélkor "rendel" maga elé egy kocsit, mitnhogy nálam aludjon.Mindig mondom neki, de aztán tereli a dolgot.Valahogy ráveszem majd...

Velünk is majdnem ugyanez van, csak õ azért napközben szívesen jön.Mi 11 hónapja vagyunk együtt, én már milliószor ott aludtam náluk, és õ is mindig hív, és tudom h szeret.Szüleimmel is jól kijön, de soha nem akar nálam aludni.Inkább éjfélkor "rendel" maga elé egy kocsit, mitnhogy nálam aludjon.Mindig mondom neki, de aztán tereli a dolgot.Valahogy ráveszem majd...
Szintén hasonló a helyzet nálunk is... Én is ezerszer voltam náluk és aludtam ott a párom még sosem aludt nálunk. Õ napközben angyon szeret ittlenni akár csak velem kettesben akár a családdal, viszont éjszakára nem marad azt mondja, nem szeretné, ha emiatt a szüleim roszallóan néznének rá.. Pedig szerintem ez hüyleség, de neki ez a fóbiája a szülõk a házban éjjel... Ez van...
Egyébként az én barátom is attól "tart" h jajj a szüleim így meg úgy stb...Pedig mindig mondom neki, hogy nem zavarná õket, hogy az én szobámban alszik...de áh, neki mondhatom:) :) na mind1, majd csak ráveszem vhogy.../1. válaszoló..
Akkor viszont lehet, hogy a kedvenc kispárnája, vagy az alvómackója hiányzik! Én se vagyok az az alkalmazkodó tipusú, csak a jól kifeküdt ágyamban tudok jót aludni, a kedvenc párnámon!
fiu vagyok es pontosan tudom mi a baja ezzel! egyszeruen hulyen jon ki, hogy ott alszik a csajnal meg akkor is, ha a szulok kedvelik, mert folyton az jar az eszeben, hogy mikozben ti szerelmeskedtek vagy csak azt gondoljak rolatok (es higyetek el azt gondoljak) a faterja a masik szobaban van s azon gondolkodik, hogy, es mar elnezest a kifejezesert de az a srac az o kicsi lanyat, hogyis mondjam?!, hergemorgolassza. ez nagyon zavaro es kinos. ha lanyom lenne en is epp' ilyen szarul ereznem magam, mert fura.
én 20éves lány vagyok, és a barátom pl nálam sokkal jobban szeret aludni, mintha õ vinne fel hozzájuk, mivel nekem csak lakótársam van, neki meg ott az anyukája és az öccse, valamint a lakás állapota és bosztása sem engedi meg ezt a dolgot... nekem eddig szerencsém volt, mert általában a fiúk aludtak nálam, és én kevesebbet náluk. ne hagyd, h terelje a szót, kérdezz rá nyíltan, és nyomatésoksan kérd m, eg, h mondja el õszintén, h miért nem szeret nálatok lenni. ha igazán szeret téged, akkor õszinte lesz, persze úgy, hogy azért ne bántson meg. hajrá!
Én se szerettem "rózsaszín lányszobában" aludni! Hát még mást csinálni! Valahogy a libidóm ott szabira ment! Meg az is ciki lett volna, ha reggel felkelve, még "álló répával" kell kimenni a WC-re, és közben leendõ anyóssal összetalálkozom! Lányok ezt valahogy diszkrétebben tudják intézni!
A kérdező hozzászólása: Na jó ez oké. Csak h az én szobám külön emeleten van, nem járnak fel a szüleim, egyedül a nõvérem lakik idefent, de õ vagy sokáig alszik, v itthon sincs, szal nincs kivel találkoznia. Mosdó is a szobám mellett van. És amikor 1x 2x sikerrel jártam a libidójával sem volt semmi gond :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. Én csak annyira szeretném megérteni, hogy ha szeretnek és nekik okés h mi ott alszunk, akkor forditva miért nem mûködik . ??
Ugyanaz a sztorid, mint nekem. Csontra.:) CSak én 19 a párom 22. Én mindig bennt alszok nála, de amikor én kértem, hogy aludni jöjjön ki hozzám hétvégén, azt mondta hogy szombat, vasárnap dolgozik.Délutános volt. Aztán kiderült, hogy vasárnap nem is ment dolgozni. Én mentem be hozzá, mert hívott. Pedig kijöhetett volna szombat este, aztán hazamehetett volna vasárnap és akkor együtt mehettünk volna vissza. Az állatok végett nem jön ki azt mondta, mert a macska állandóan kinyitja az ajtómat, a kutyánk meg ugat éjjel hogyha pisilnie kell. De ez olyan ritkán van. Meg volt egy idõszak amikor folyton itt kinnt aludt és semmi baja nem volt. Habár tudom hogy miért.... akkor elromlott a számítógépe és jó volt az enyém.... szép mi??? De volt egy egyezségünk, hogy egyik hétvégén õ jön ki a másikon én. Egy darabig ment, de aztán vége szakadt. :S Pedig már új franciágyam is van. Mert kanapén volt régen és azt lehetett ággyá alakítani és õ azon nem aludt mert kényelmetlen volt és mindig be kellett hoznom két szivacsot azon aludtunk. Szóval szerintem a te kérdésedre válaszolva, lusta, de sztem az enyémbe is van. A barátnõm volt faszija is összesen kétszer volt nála fennt, pedig akkoriban már négy éve jártak.
Oh, véégre itt aludt:) :) Mondjuk nem is lett volna más választása, mert nem jött már busz, és kocsival sem tudtak kijönni érte.(szerencsére:D:D)De azt mondta, hogy máskor is szívesen jön, ha hívom, mert tök jó volt egymáshoz bújva aludni..Hozzáteszem, hogy senki nem volt itthon aznap:D:D:D
az lemaradt, hogy a legelsõ válaszoló voltam:D
A kérdező hozzászólása: Akkor gratulálok! Az én barátom is lejött volna ma, már másodszorra belement (ez nagy szó), de mire haza értem, miután megbeszéltük, msnen közölte, h mégsem fog menni, mert segítenie kell és a többi... :(:

Miért nem engedik meg, hogy a párom nálunk aludjon? 17/L

Tudják, hogy már nem vagyok sz?z, tehát már mindegy... Mégsem engedik meg. Már többször kértük, hogy hadd aludjon itt, de nem engedik meg, és azt se, hogy én aludjak a szerelmemnél.

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy milyen ervekkel lehet a szulokre hatni de szerintem a korkulombseg miatt nem engedik meg ezt neked,es na feltik a lanyukat ez normalis dolog eleg hulye valasz de segiteni probaltam csak

azt nem tudom hogy milyen ervekkel lehet a szulokre hatni de szerintem a korkulombseg miatt nem engedik meg ezt neked, es na feltik a lanyukat ez normalis dolog eleg hulye valasz de segiteni probaltam csak
szüleid okos emberek, becsüld meg õket.
Imádom, hogy ilyenkor mindig okosabbak a kislányok. Majd ha egyszer szakítani akarsz vele, és nem tudsz, vagy esetleg õ dob ki, mert eleget használt már, akkor gondolj vissza erre. Klassz érzés lesz meglásd. (Nem tudom mibõl gondolod azt, hogy a te kapcsolatod más, mint az összes többi ilyen, ergo más vége is lesz.)
Talán azért, mert tisztában vannak vele, hogy aki 26 éves FÉRFI létére egy 17 éves LÁNNYAL van együtt, annak beteg a lelke. Egyszer majd te is rájössz, de az mókás lesz.
Mennyi pedofil van az országbanXD És igenis terhes vagy!
Mert terhes vagy
De, az vagy.
Neharagudj, de ez tényleg egy betegség. Amit apakomplexusnak hívnak. És ez nem bunkóság, hanem egy tény. Ez a durva, hogy egyesek nem tudják felfogni, hogy hol van a határ a szubjektív normalitás, és aközött, hogy valaki pszichológiai kezelésre szorul. Mintha kábé a középkorban élnénk.
Te beteg vagy utolsó... apakomplexusos kis ribi :) Már nem azért de hogyjössz te ahhoz hogy ezt ird nekem?? Te meg egy bunkó paraszt vagy.Azért mert nyíltan felmerem vállalni a kapcsolatomat??És teszek is érte valamit??Inkább ásd el magad de jó mélyre!!!Te hányinger
Kemény, felnõtt csajszi vagy, ezaz mondd meg a magadét! :) :) Apakomplexusos ribi :D Apának szólítod a pasidat? :D:D
Te beteg vagy utolsó... apakomplexusos kis ribi :)
Mekkora bunkok vagytok már miért lennének betegek az ilyenek!?? Hol is kezdjem el? Én 17éves vagyok a barátom 30éves. 1éve vagyunk együtt.Õ dolgozik mikor nála vagyok takaritok fõzõk mosok ha nincs otthon.én suliba járok de mellete dolgozok, hogy ne legyek majd egy eltartott ribanc, és pont azért mert engem is leszoltak miatta sokat.legalább ezt ne mondják rám.és igen közös az izlésünk nem vagyunk gyerekesek.az én családom imádja és az õvé is engem.nyáron összeköltözzünk jövöre pedig esküvõt tervezzünk.
A 27 éves F miért nem veszi feleségül ( vagy költözik össze) a 17 éves szerelmével, és természetesen tartja el, ha már annyira együtt akarnak aludni? A szülõi gondoskodásnak nem kell kiterjedni arra, hogy a 17 éves lányuk szexuális igényeit is méltányolják. Akik már ilyen " nagyok " azok tartsák el magukat!
23:34 Oké, te vagy kábé úgy 15 éves vagy, vagy egy másik világban élsz.
válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:34 Már bocs, 20:54 igenis igaza van...Az a pasi beteg, akárhonnan is nézzük.És aki emmyi idõsen kislányokkal kezd, biztos nincs nagy sikere a saját kortársainál(24-30 éves nõk jó esetben) hisz az 'menõ' ha a pasid idõsebb, fõleg ha sokkal és azt hiszi ez a szerencsétlen kicsilány, hogy a pasi tényleg szereti...mondtam, én csak sajnálni tudom. Ha már elhasználódottnak tarja a pasi , és kidobja õt, hát méginkább csak sajnálni tudom majd. Arra kérlek kedves kérdezõ, hogy majd gondolj vissza a sok ÉRTELMES hozzászólásra, mert ezek nem hülyeségek, annál inkább tapasztalatok. Láthattad te is...24 éves nõ is írt hasonlót, ugyanúgy járt mint te (amikor õ is tizen volt...) Részvétem még 1x az inteligenciád miatt. Üdv a PASIDNAK. f/16
ma 23:08 A korkülönbség miatt szakítottál? Ennyit ért neked egy ember? Ez eléggé sekélyes lelki világra utal.
Te jó isten! De sok hülye van itt! Mi az isten [email protected]ától lenne pedofil az aki 17 éves csajjal kezd? ma 20:54 A te fejed beteg! Komolyan mondom ez a sok baromságot hangoztató hozzászóló le se [email protected] a kérdezõ csaj érzéseit, csak mondja a maga ostoba véleményét! Figyelj csaj! A barátod ép eszû és valószínûleg az ízlése is nagyon a helyén van, hiszen téged választott! Ne hagyd hogy mások mondják meg neked, hogy mi a normális, fõleg ha annyi eszük van mint a gipszkacsának! A szüleid azért nem engdik, mert nem akarják hogy a szeretett kislányukat egy nekik idegen férfi dugja meg az õ házukban, és azért nem engednek el mert azt gondolják hogyha náluk vagytok akkor még jobban elront. Ez egy prûd beidegzõdés a részükrõl. Nem kell nekik mindent elhinni! Az is szerepet játszhat a tiltásban, hogy az ember a lakását valahogy a saját intim szférájához sorolja és nem igazán szereti ha ezt idegen személyek megsértik. Õszintén el kéne beszélgetni a szüleiddel, hátha megértik, hogy a kicsi lányuk már felnõtt. Ha nem megy akkor fokozatosan kell tágítanod a nyakörvet és lazítanod a pórázt!
Szia! Hát csak gondolj bele! Igaz, hogy tudják, hogy nem vagy szûz. Mondok neked egy esetet. 2év után nemrégen szakítottam a barátommal, aki velem egyidõs(18). Õ aludhatott nálunk. De 2évvel ezelõtt, amikor volt egy 22éves pasim, akkor a szüleim nagyon haragudtak, jogosan, mert néha énis úgy éreztem, 6év korkülönbség miatt, mintha az apám lenne, és kidobtam 2hét után. Ne csodálkozz, ha a szüleid a kicsi lányuk mellé nem engedik oda a 9évvel öregebb pasit. Lehet hogy jól megvagytok, de nekik a tudat borzasztó! Erre nincs megoldás. A szexet oldjátok meg a pasinál délután:)
Milyen messze laktok egymástól? milyen gyakran találkoztok?
A kérdező hozzászólása: Nem értem, hogy miért tené tönkre az életemet az, hogy egy 9 évvel idõsebb férfit szeretk és õ is szeret engem.
Szerintem elment aludni...
Ja, látszik, hogy azért van fogalmad a témáról fiatal korod ellenére, mert egy ilyen kis "baki" általában tényleg teljesen tönkreteszi az ember életét. De ha a tiédet még nem is, kedves kérdezõ, a gyerekeiden már biztosan látni fogod, hogy mekkora hatása van most ennek az egésznek. Persze ne legyen igazam.
Sajnállak. Komolyan, õszinte részvétem...az ilyen emberek élete ált. tönkremegy, amibõl az következik, hogy nemigen lesz értelmes családja, amibõl következik, hogy mégtöbb ember életét tönkreteheti...egy ilyen kis hülyeségbõl... De te tudod...én már nem is mondok semmit...nem szeretem az olyan embert , aki ennyire elvakult.Ha d*gni akarsz, hát d*gj , felõlem aztán 80 éves is lehet...de hamar rájössz, hogy tényleg semmi mást nem fog elvárni tõled (SZÍVBÕL JÖVÕEN , SZERELEMBÕL) mint azt, hogy szívvel lélekkel sz*pjad, vagy tövig nyomasd neki... Igazán , õszinte részvétem... f/16 (valamivel inteligensebb, ellenkezõ nemû, NEM IRIGYKEDÉSBÕL össze-vissza író , részvétet nyilvánító kortársad...és tényleg, de tényleg sajnállak.)
21:41...a te barátod is beteg...
Megnézném ezeket a csajokat öt év múlva, akik ilyen nagy korkülönbséggel járnak valakivel, hogy akkor mit mondanak...no meg azt is, hogy akkor hol lesz ez a nagy szerelem:)
13:37 +1 Elég szomorú látvány lenne valószínüleg, de valahol mélyen mégiscsak örömöt és elégedettséget éreznék. (Gyerekes dolog, na.)
utolsó, szerintem te terhes vagy... vegyél egy tesztet...
ma 19:36 Persze hogy azt végeztél... És gondolom kiemelték hogy egy 26 éves mennyire felnõtt és hogy az apakomplexusos emberek 26 körüli férfiakhoz vonzódnak. Te csinálsz hülyét magadból és a kamu iskoláidból, mert ha elvégezted volna õket akkor tudhatnád, hogy az apakomplexusnál elsõdlegesen nem a korkülönbség a meghatározó. Fõleg, ha pl ránézésre nagyjából egykorúak, nagyjából egy érettségi szinten vannak, és a kapcsolatuk sem egy kompenzáláson alapszik. Persze ezt neked tudnod kéne ha már annyi iskolát elvégeztél! Ne aggódj valószínûleg nincs apakomplexusod! Vagy legalábbis ezt így, csak az olyan nagyokosok tudják megállapítani, akik állítólag képzett pszichológusok. :S
A kérdező hozzászólása: Jó elfogadom, hogy apakomplexusom van. Remélem ettõl mindenki boldog lesz. De vki legyen olyan rendes, hogy válaszol a kérdesemre is.
Terhes vagy.
18:04 Én 36 éves vagyok, és nagyon sok pszichológiai iskolát végeztem el. És így mondom, hogy az ilyen kapcsolatn em normális. És de, ha ennyivel idõsebbhez vonzódik, az apakomplexus. Még szerencse, hogy tisztában vagy vele mirõl beszélsz. Nehogy hülyét csinálj magadból.
A kérdező hozzászólása: 10 évessen SENKIVEL nem feküdnék le.
Gondolj csak bele amikor õ 17 volt akkor te voltál 8. vagy mégjobb amikor õ volt 10 éves akkor te 1 úristen te 10 évesen lefeküdnél egy 1 évessel fujj.>.<
tegnap 10:10 Te a 16 éveddel biztos nagyon tapasztalt vagy! Egy 17 éves nõ már szinte felnõtt. Bár, gondolom ez rád nem fog vonatkozni, ha még így gondolkodsz a közbefolyás alatt. tegnap 10:14 Én speciel 27 vagyok. Inkább azok lehetnek 15 körül akik fújolnak, és mindenféle aljasságot feltételeznek egy emberrõl a kora alapján! Úgy veszem észre hogy ez a 15 év körüli korosztály az akik imádnak fújolni, meg mindenféle nagy szavakkal dobálózni! tegnap 12:35 Te kis apucikedvence aki odaszabadult a géphez! Menjél inkább vissza építõkockázni, ne itt lökd a hülyeséget! tegnap 13:37 Az apakomplexus nem 26 évesekre vonatkozik. Inkább 40-50 körüli férfiakhoz vonzódásra. Kicsit el vagy tévedve! tegnap 13:37 miért? Ha egy 18 évessel kezdene, az mire lenne garancia? Fogalmatok sincs ki a csaj párja! De úgy látom qrva nagy médiumok lehettek mind, ha két kétjegyû számból egy teljes életet és egy komplett kapcsolatot így elõre láttok! Felléphetnétek a cirkuszban is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az észrevételét. Ha nem nagy kérés válaszolna vki a kérdésemre, és nem azon vitatkozna, hogy normális-e a kapcsolatunk.
21:42 Másfél éve, és igen, õ a szerelmem.
Igen 17 évesen az örök szerelmüket megtalálták :D:D
Igazából olyan iszonyat sok bakit lehet egy ilyen kapcsolat jövõjében találni, hogy egészen hihetetlen. Nekem elsõként az jutott eszembe, hogy mennyire veszélyeztetettek a 40-50 éve körüli férfiak. Mármint az infarktusok miatt. Szerintem nagyon frankó lesz, ha a lány ott lesz egyedül egy tíz éve gyerekkel, akit majd nem tud hogy felnevelni. Persze még millió egyéb finomságot említhetnék. De persze aki szerelmes, az nem foglalkozik ilyen kis semmiségekkel, amik szigorúan az ésszerû valósághoz tartoznak. Õk megtalálták az igazit.
Meg a másik, születik mondjuk egy gyerekük, menni kell szülõire, és lesz az hogy: jé eljött az anyuka, meg a nagypapa :DDDDDD
Meg ha netán együtt is maradnak, majd 27 évesen fogja nézni a negyven éves ráncosodó löttyedt seggû krapekját, és akkor fog eszébe jutni, hogy basszus de jó lenne egy 28-30 éves sráccal:) )))) de hát ezt nehéz felfogni a rózsaszín köd miatt:)
Méghogy esküvõt terveznek :DD Aztán majd 22 évesen eszébe jut, hogy nem élte ki magát, és az akkor már 35 éves pasiját csalni fogja orrba szájba:D:D De hát nem hiszik el a tapasztalatokat:)
Leszarlak magasról
tegnapelõtt 21:13 Hát te hülye vagy! Szerinted csak együtt alvással lehet elveszteni a szüzességet?? Este is találkozhattak vagy délután. De az is lehet, hogy a lány nem ezzel a sráccal vesztette el... Amúgy én megértelek, nekem vannak ismerõseim akik között ekkora a korkülönbség és jól megvannak már régóta, nem kell kor alapján ítélni, ez még közel sem apakomplexus, meg pedofilia. A szüleid meg csak féltenek, ami valahol érthetõ, de hát 17 éves vagy, nemsokára nagykorú, engem ilyesmibe nem korlátoztak soha szerencsére. Amúgy meg megmondod, hogy bulizni mész vagy barátnõdnél alszol és kész, nem kell mindenrõl beszámolni nekik... 22L
Egyrészt, mert 26 éves (gondolom a kapcsolatotokat sem nézik jó szemmel.) A nála alvást azért nem engedik, mert féltenek (fõként a szerelmed kora miatt, meg amúgy is). Nekem a szüleim azért nem engedték, hogy nálunk aludjon a barátom, mert hát ugye mégiscsak egy "idegen" és reggel nem csinálhatják a megszokott dolgaikat, puccba kell vágniuk magukat mert az a valaki nem családtag.(Mellesleg szerintem ez tök érthetõ, nekem sem lenne kedvem a gyerekem párja miatt még szombaton is korán kelni, felöltözni rendesen, a hajamat megcsinálni stb.) Én 17L, a barátom 18F
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:15 Mi az a hosszú idõ, mióta együtt vagytok? Érdekelne!
Azért, mert egy 17 éves kis hülye p*csa vagy, aki sz*rt sem tud az életrõl, azt hiszed nagy lány vagy, akkor tessék szüljél neki gyereket, 26 évesen már családot kéne alapítania, feltéve ha nem cigány és nincs neki már kölke 8.
Elõször nekem sem nagyon akarták engedni h ott aludjak 15 éves létemre a 29 éves barátomnál, de aztán rájöttek, hogy tényleg szeretjük egymást, és nem érdekel minket h ki mit mond, látták, hogy tényleg komolyan gondoljuk, és hosszú ideje együtt vagyunk már, és így már engedtek. Csak szurkolni tudok, hogy nálad is így legyen. Mondjuk én mindent bevetettem, olyan szinten, hogy képes voltam anyuval mindennap összeveszni, meg volt olyan, hogy összecsomagoltam, hogy költözök itthonról, ha elakar tiltani. Késõbb belátta, hogy nekem volt igazam.
Oké, én elhiszem neked, hogy nagyon szeretitek egymást. Cserébe csak annyit kérek, hogy mondjuk úgy egy év múlva emlékezz vissza erre a kérdésedre, és a válaszolókra. Heh. (Az meg sem fordul a fejedben, hogy azértm ondja mindenki azt, amit, mert jóval érettebbek nálad, és többmindent láttak az életben, többek között egy rakás ilyen esetet?)
ha meg egy elõzõ pasiddal, akkor gondolkozz már el, h valószínûleg EZZEL a pasival van bajuk, és valószínûleg azért, mert idõs hozzád--->pedofil
Dvd-zni, mozizni, plázázni, kocsikázni, bulizni :D:D Hú ha! :D
ha még nem aludtatok egyikõtöknél sem, akkor hol vesztetted el a szüzességed? gondolom diszkó mögött, sikátorban....
A kérdező hozzászólása: Milyen jó. Mindenki jobban ismeri az érzelmeinket, mint mi. Miért ne szerethetnénk egymást? Am meg nem csak szeretkezni tudunk együtt.
A pasid is egy fogyatékos nyomoronc lehet, aki 26éves létére 17éves csajokkal kezd...máshoz nem elég kemény a farka?
Azért nem alhatsz itt, mert tudják, hogy csak addig leszek veled, amíg meg nem engeded seggbõl szájba, meg aztán nagyanyád sem volt ott, amikor apád elõször beadta anyádak az orosz hadicselt...
kislányom, szard le a válaszolókat. Majd az élet megtanít. majd rájössz miután már párszor megb*szott a sors. Késõ van feküdj le aludni!! az anyád
Amúgy az ilyen embereknek csak azért vannak 10 évvel fiatalabb lányokkal, mert egyszerûen le sem mernek szólítani egy velük egy idõs nõt, egy kislánnyal könnyebb kikezdeni, de elõbb utóbb belebotlik egy másik kislányba, aztán bõghetsz anyádéknak, hogy bárcsak rájuk hallgattál volna. Terhes se lennél akkor, ha megfogadtad volna atanácsaikat.
Ha meg nem, akkor csak szimplán azért, mert nem kellesz te annak a srácnak igazán, csak egy kis friss húsra vágyik, helyedben elgondolkodnék azon, hogy vajon mi dolga van az életben egy 26éves srácnak és egy 17 éves lánynak külön-külön, hamar rájössz, hogy csak 1 közös dolgot tudtok csinálni, de az már megvolt.
Fél év nem sok. A korkülönbség viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: A komment az elsõnek ment. Am becsülöm õket.
neked meg sosem volt igazad, te még hülyébb vagy, mint a kérdést feltevõ kis naívka....
Nem a korkülönbség számít a szerelemben.:) Szüleid mit mondandak, h miért nem engedik?Így nehéz ellene érvelni.
De, pontosan arra gondoltam, hogy szereti. Ezért mondtam, hogy beteg. Ha csak kihasználná, abban mi volna beteg? Az intelligencia nálad is [email protected] a biztosítékot látom. *taps*
Mióta vagytok együtt? Neked is Õ életed szerelme? :D:D
Fa**ok vagytok! Már miért lenne beteg a barátja? Arra nem gondoltatok, hogy esetleg szeretik egymást?! Köztem és a barátom közt is 10év van, én 18 õ 28, na és?!
21:33 Na pont az ilyen hozzászólásokból látszik, hogy mennyire komolytalan vagy, és mennyiren em tudod végiggondolni a helyzetet. 17 évesen igazság szerint lehetne több eszed.
Azok már felnõttek, felnõtt gondolkodással, saját élettel, saját munkával. Nem lehet összehasonlítani egy tanuló tini és egy dolgozó felnõtt ember kapcsolatával.
A kérdező hozzászólása: Ha egy 35 éves férfi egy 26 éves nõvel lenne senkinek nem lenne problémája. Pedig az is 9 év meg ez is. És ha hiszed, ha nem közös jövõt tervezünk.
Nem komoly hidd el... a komoly kapcsolat az amikor közös jövõt tervezünk. Márpedig az õ részérõl, vagy a te részedrõl inkább ez nem lehetséges, mivel maximum 2-3 évig lesztek együtt. Tapasztalat. Nem egy, hanem sok sok sok ember tapasztalata. Az ürgével meg valami nincs rendben hogy 26 éves férfi létére 17 éves lánnyal kezd. Azt hiszed örökké együtt lesztek? Nem lesztek, még ha fáj akkor sem. Élvezz minden vele töltött pillanatot, és örülj, hogy a szüleid megengedik, hogy egyáltalán vele legyél.
Van egy ismerõsöm, ahol 14 év a korkülönbség és tökéletesen megvannak, azóta összeházasodtak, lett babájuk meg minden, imádják egymást jó pár év óta. De ez csak egy példa a környezetemben, számtalan van még ahol ekkora, vagy ennél nagyobb a korkülönbség, és lebírják gyõzni az akadályokat. Persze, olyat is ismerek ahol nem mûködött, de nem szabad általánosítani és bántani szegény csajszit, egyébként sem ez a kérdés lényege. és most tessék lepontozni:) (Y)
a legtokeletesebb valasz a 21 07 ese volt.Ez igy van ahogy leirta koszi
A kérdező hozzászólása: De komoly. Azért akarom vele tölteni az éjszakát, mert szeretem és õ is szeret.
Nem komoly a kapcsolatotok, akkor minek akarsz nála aludni?
A kérdező hozzászólása: Azt mondják, hogy még korai. Kicsit még várjak.
Te max a f*szába ülsz bele, de abba biza tövig.
21:15 BELÁTTA, hogy IGAZAD volt??!?!?!?! remélem ez csak egy poén, és te is csak oltani akartad a kérdezõt
AMúgy hogy elmondjam, mi a probléma: Az oké, hogy szeret téged. Talán még el is hiszem. Viszont ha így van, az BETEG. Mert egy ekkora korkülönbség rettentõen nagy generációs különbséget jelent. Már csak alapvetõ életcélok tekintetében is teljesen másnak kéne lennie, mint egy 17 évesnek. És ezért van az, hogy akár csak kihasznál, akár "szeret", a késõbbiekben komoly problémáitok lesznek, mert egyszerûen van valami baj a lelkével, ami msotm ég csak ennyiben nyilvánul meg, de késõbb valószínüleg többmindenben is.
A kérdező hozzászólása: Délután nem lehet elveszteni a szüzességet? Am discoba nem járok. Szeretünk kirándulni, beülni vhova, korizni stb. Nem csak azok vannak amiket leírtál.
A kérdező hozzászólása: Már nagyon sokszor hallottam, hogy ez nem egy normális kapcsolat, a szerelmem beteg stb. De nem érdekel. Én szeretem és õ is szeret.

Miért fukar az anyós? Tök ritkán vagyok náluk, max.2hetente 1 napot, és feszt arra jön ha eszünk a párommal. Állandóan azt nézi mit eszek meg mennyit. Nem is szeretek enni náluk.

Nem is szoktam csak valami nagyon minimálisat, mert nem is esik jól a kaja. Meg ha melegítünk a mikroban, állandóan megkérdezi a kisfiát, hogy mit melegítetek? Sajnál mindent. Amúgy is sz..rt f?z, zsírosat, utálom a f?ztjét és még sajnálja is. Most vigyek magammal kaját titokba? és ne egyek náluk semmit?

Legjobb válasz: Arabok nem kötnek elõnytelen üzletet.

Arabok nem kötnek elõnytelen üzletet.
Ne titokban hordj oda kaját, hanem nagyonis nyíltan. Sõt, fõzz valami finomat és kínáld meg belõle :)
Ne egyél náluk semmit. Ha nem jó szívvel adja az ételt, akkor ne is adjon, úgy sem válik egészségedre.
VAgy cseréld el anyóst egy tevére az arabokkal:)
Igen, szerintem is hordj egy darabig külön kaját, hátha észbe kap. Etersd abból a pároat is.Esetleg vigyél alapanyagot és fõzzél. De persze elõtte kérdezd meg õt gond lenne e neki.
Én nem tolerálom, ha egy anyós hülye. Az enyémet is helyretettem már kétszer. Nem kötelezõ nekem puszipájtásnak lenni vele. Igen! Ha ilyen irígy, vigyél magaddal kaját, megmondod neki, hogy pl. hoztunk egy kis grillcsirkét, tessék enni! Aztán vagy eszik, vagy nem. Te meg legalább jól laksz. Persze ez sem fog neki tetszeni, de ha szólni mer, ki lehet oktatni, hogy ha az övét eszed az sem jó, ha viszel az sem?!
:)
Így van.Ne egyél náluk semmit.Szépen kajálj be rendesen otthon, és ha kell egy szendvicset vagy palacsintát vigyél magaddal hozzájuk.(persze a párodnak is vigyél)
Akkor igazán a sarkára állhatna a párod. 24 évesen már nem feltétlenül kéne az anyjától függenie..... Ne haragudj, nem sok közöm van hozzá, de ha ilyen az anyja (márpedig ha ebben ilyen fukar, másban is ilyen tahó) akkor miért nem költöztök össze, és minimalizáljátok az anyós-meny találkozást?
A kérdező hozzászólása: Még nem tudtunk sajnos összeköltözni, mert nem találtam munkahelyet abban a városban ahova költöznénk. Ezért itthon lakom és dolgozom addig amíg nem lesz meg a nyelvvizsgám. Mert csak akkor tudunk összeköltözni ha én is rendes fizetésért tudok dolgozni. De ha minden jól megy akkor hónapok kérdése és megoldódik az összeköltözés. Én is ezt várom már, mert ez lehet megoldás.
A kérdező hozzászólása: A barátom pedig rendszeresen kiosztja az anyját, de az anyja meg egy paraszt, és így ezért nem tud javulni a helyzet. Szóval tudom ha nem vagyok ott, akkor imádják egymást anyuval, ha meg ott vagyok akkor az anyós bunkó, meg kötekszik:( Pedig még soha nem szóltam neki egy rossz szót se! Eddig rendes voltam(vagy rendesen tûrtem inkább), de mostmár nem megy!
Kedves kérdezõ! Nem igazán értelek! Ti már férj és feleség vagytok, de külön éltek? Ha pedig nem vagytok azok, akkor az a nõ nem is az anyósod. És ha nem vagytok összeköltözve, akkor hogy éltek? Albérletben, a mamánál, vagy hogyan? Nem lehet az, hogy te túl kövér vagy, és azért nézegeti az anyós, mennyit falsz? Tudod épp a kövérek szokták hangsúlyozni, hogy õk milyen keveset esznek, és a levegõtõl híznak. Meg a napi 1 zsemlétõl.
Bírom a szöveged, jól nyomod:) :) Hát nem tudok mit tanácsolni sajnos, én mindig az ilyen undorító anyosokat fogtam ki:S:S
Nem biztos, hogy irigy arra, hogy mit eszel, csak ahogy írtad te is, mindent tudni akar. Bár te tudod, te vagy benne, csak a leírás alapján nem feltétlenül erre gondolok. Ismerem az ilyet, engem is rettentõen frusztrál. De megváltoztatni úgysem tudod
A kérdező hozzászólása: Hát szívem szerint én is megütném! Párom 24, én 21, anyós 45 éves.
Mennyi idõsek vagytok amúgy? És anyós hány éves?
De megütném az ilyet:-) A saját fiától is sajnálja az ételt? Szegénykém, akkor el tudom képzelni, veled hogyan viselkedik... 20N
A kérdező hozzászólása: Mindig direkt jól bekajálok otthon, hogy ott a lehetõ legkevesebbet egyek. Most már tényleg viszek majd valami kaját. Hát azt nem hinném, hogy furcsállja, hogy keveset eszek, mert még képes a saját fiára képes rászólni, hogy miért eszik sokat. Szóval egy sóher, fukar, köcsög f...sz...
"Arabok nem kötnek elõnytelen üzletet." :DDDD ezen sírtamxD Kérdezõ: én a helyedben jól kioktatnám, hogy ha nálatok a párodtól nem sajnálják az ételt, akkor õ se tegye. És egyetértek abban, hogy ne titokban, hanem nagyon is nyíltan vigyél oda ételt. De ne kínáld meg belõle! Ha kérdezi mit melegítetek mondd ezt: hoztam magamnak egy kis grillcsirkét, mivel itt úgy sem ehetek rendesen. Ha kérne belõle mondd meg, hogy õ sem adja jó szívvel. Ha a párodnak meg ez nem tetszik, el lehet dönteni, hogy anyu szoknyája mellett akar csücsülni egész életében, vagy ki áll a párja mellett. Pofátlan vénasszony....
lehet hogy éppen azért figyel mert feltûnt neki, hogy milyen keveset fogyasztasz:)
A kérdező hozzászólása: Lehet egy tevével jobban járnék:D háhááá
A kérdező hozzászólása: Általában úgy vagyok ott, hogy késõ délutántól másnap délutánig. Szóval 1 vacsi, (reggelizni nem szoktam), meg egy ebéd. Aztán legalább 2 hétig nem is lát. Meg alig eszek, mondjuk vacsorakor 1 zsemlét. Szóval én tök égõnek tartanám kiosztani az anyóst emiatt, mert szánalmas ha valaki sajnálja a kaját szerintem. De lehet az lesz, hogy viszek magammal kaját aztán megkínálom és hátha észreveszi magát... Ez egy jó ötlet! Köszi
Én is így voltam azelõtt mielõtt férjhez mentem. De engem meg sem szokott kínálni anyós. De hányszor mentem tõlük haza éhesen délelõtt mikor náluk aludtam, mert én meg kérni nem mertem.

Facebook-on miért nem látszanak nálam azok a kis videoklip képek amiket belinkelek a youtube-ról? Eddig látszottak és most pár hete már nem. Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Szia! Sokszor széthullik mostanában a Facebookon pár dolog! Amikor nem jelenik meg a kis kép, akkor frissítsd a Facebook fõoldalát, majd utána helyezd el a hozzászólás mezõben a linket, várj vele pár másodpercet. Ha ezek után sem jelenik meg, akkor ott vagy a Youtube nem engedélyezte a kis képek megjelenítését, vagy a Facebookon van valami hiba!

Szia! Sokszor széthullik mostanában a Facebookon pár dolog! Amikor nem jelenik meg a kis kép, akkor frissítsd a Facebook fõoldalát, majd utána helyezd el a hozzászólás mezõben a linket, várj vele pár másodpercet. Ha ezek után sem jelenik meg, akkor ott vagy a Youtube nem engedélyezte a kis képek megjelenítését, vagy a Facebookon van valami hiba!

Miért akarnak sokan teát adni a pár hetes, honapos babájuknak? Ismerek olyat aki teáztat de náluk nem jött be a mecsek bébi meg a kamilla sem, pickwick gyerekteát ad 3 hetes babának az baj?

Legjobb válasz: Nálunk pont az ellenkezõje volt. Februárban született a babám, 2,5 hós kora óta tápszeres. Neki igenis kellett a tápszer mellett a tea, fõleg nyáron. Napi 7-8 dl-t simán megivott. Most, hogy hûvösebb az idõ a napi "fogyasztása" lecsökkent 3-4 dl-re. Nem lóg egész nap a szájában a cumisüveg, azt azért nem hagyom. Az apja is ilyen nagy ivós, kicsit melegebb van és egy húzásra megiszik majdnem egy liter folyadékot.

Nálunk pont az ellenkezõje volt. Februárban született a babám, 2, 5 hós kora óta tápszeres. Neki igenis kellett a tápszer mellett a tea, fõleg nyáron. Napi 7-8 dl-t simán megivott. Most, hogy hûvösebb az idõ a napi "fogyasztása" lecsökkent 3-4 dl-re. Nem lóg egész nap a szájában a cumisüveg, azt azért nem hagyom. Az apja is ilyen nagy ivós, kicsit melegebb van és egy húzásra megiszik majdnem egy liter folyadékot.
Én arra gondoltam, amikor a gyerek szájában egész nap lóg a cumisüveg. A felesleges teáztatásról beszéltem. Nézd meg sok gyerek fogát az oviban a cukros teától!! Mint az üszök!!! Van egy-két dolog, amit még nagyanyáink másképp csináltak és már elavultak!
akkor tegyük hozzá, hogy a cukrozott teák... az én faim minden izestés nélkül issza a babamosoly teát, és nagyon szereti.11hetes
Én elsõ perctõl adok üres, híg kamilla teát. Nyáron sokszor volt szomjas és nem kellett neki a tej, a teát pedig elfogadta. Ez miért is baj? 9 hónapos, jól fejlõdik, még nem volt beteg és 8 hónapos koráig csak tejet kapott, és persze szomjoltónak teát. Én úgy gondolom, ha szomjas vagyok nem vajaskenyeret eszek. Szerintem a babák is így mûködnek. Persze mindenki maga dönti el, hogy az õ babájának hogy jó, na és persze a baba.
Én 3 hetes kora óta adok teát, nagyon hasfájos volt a babám (anyatej+tápszeres), az ember ilyenkor mindent kipróbál, csak hogy segítsen rajta. Persze csak babateát, minden ízesítés nélkul. Most 7 hónapos, az´ta is így kapja, de folyadékpotlásként van, hogy csak babavizet. Az én kisfiam is cicifuggo volt, az orvos is ajánlotta, hogy kozbe-kozbe "csaljak" vízzel, vagy teával, mert bizony óránként "kéredzkedett". Egyébként meg ha a babának nem ízlik, nem kell eroltetni.
utolso vagyok, még hozzátenném: most 7 hñapos a kisfiam, éjjel ha felébred, sír, nem kell neki a tej, viszont egybol rácuppan a teásuvegre, aztán alszik tovább szépen. El tudja donteni, hogy éhes-e vagy csak szomjas, és akkor minek is kérné a tejet? nálunk így mukodik. Persze, ha a baba csak anyatejes, és nem fogadja el a teát, Ok, ne aggodj, valoszínuleg neki még megfelel, nem érett másra a tejcin kívul.
+Szerintem ez ilyen nagyanyáinktól jött "rossz" szokás, hogy lóg a gyerek szájában a teás üveg+. mégis egészségesebb nemzedék az elõzõ.szerintem.miért lenne baja egy kis teától a gyereknek?
Én sem értem. Ha anyatejes mindenhol azt olvasom, hogy nem kell a plussz folyadék, még nyáron sem. Mi tápszeresek voltunk, de én akkor sem teáztattam Egyáltalán nem éreztem szükségét. De nem is fogadta el, bár én akkor is csak vízzel kínáltam ( ha csuklott pl.) Akkor kezdtem a plussz folyadékot, amikor már elkezdtem a hozzátáplálást. Szerintem ez ilyen nagyanyáinktól jött "rossz" szokás, hogy lóg a gyerek szájában a teás üveg. Ha kell, ha nem. Meg ha sír, akkor is beledugják a szájába.
Legalább egy kicsit lenne humoros.
Mond el neki, hogy õrülten kívánod õt!Menj most oda hozzá szép szexi fehérnemûben és kérd, hogy bújjon be melléd az ágyba!
A kérdező hozzászólása: Nem veszi észre a jeleket? Jobb a foci? Mint a szex? Mire ágyba kerül már majdnem elalszom. És mindig a gyerekekkel jön, hogy felkelhetnek. Vagy fél hogy újra baba lesz? Szoptatok is 3 óránként. És gyógyszert nem szedhetek. Gumit utálja. Lehet ez a gond?
A kérdező hozzászólása: Lehet igaz, hogy 57 évesen már egyre kevesebbet akarja?
Basszus kedves kérdezõ! Te is csak a pénzéért mentél hozzá ehhez a férfihoz. Semmi bizalom nincsen köztetek! Amúgy a megoldás nem az, hogy idióta jeleket küldesz, ez a többi nõnek is szól! [email protected] a jeleiteket, az embernek azért van szája, hogy használja! Ha valamit akarsz, akkor azt megmondod! Például: "Géza, szeretkezni akarok! MOST!"
A kérdező hozzászólása: Tudom, sok teher hárul rá. Üzletet vezet, saját. És több csapatban is játszik focizik. Nem hagyja el magát. Híres kerékpár bajnok. De estére már rám nincs ereje? Nem fiatal már.?
A kérdező hozzászólása: Nem a pénzéért mentem hozzá! Saját pénzembõl van autóm! És idáig máshol dolgoztam, most gyeden vagyok. DE NEM ÉN NEKEM KELLENE KEZDEMÉNYEZNI! ?
pharmatex + naptármódszer + megszakitás.. ha már utalja a gumit.....
A kérdező hozzászólása: Ti férfiak. Szeretitek ha a nõ kezdeményez? Általában mindig!? Olyan mintha csak én akarnám!
Kérdezõ, de neked kell kezdeményezni, mert te akarsz valamit! Párválasztásnál szokott inkább a férfi kezdeményezni, de ez is egy baromság, de amikor már az ember házas SEMMI ILYEN SZABÁLY NINCS!
Továbbá a sportnak nincs sok köze a libidóhoz.
A kérdező hozzászólása: Ti férfiak. Szeretitek ha a nõ kezdeményez? Általában mindig!? Olyan mintha csak én akarnám!
A kérdező hozzászólása: Nem ciki egy nõnek megkérdezni? Drágám miért nem szexelünk? Nekem nem elég két hetente! Lehetne többször? És ne 20perc?
A kérdező hozzászólása: A hormonok miatt vagyok szexéhes? De elötte is nagyon szerettem mindig szeretkezni! És nem akarom megcsalni, de szükségem van a páromra!
kérdezd meg tõle.. igy a legegyszerûbb, nem gondolod???
A kérdező hozzászólása: Mi lenne humoros? Hiányzik a párom, szerelme, csókja, ölelese... És el vagyok keseredve. Nekem kéne ilyennek lennem mint õ, én vagyok a szülés után! És én vagyok "kanos"!:(
de kérdezd meg õt!! mi nem tudhatjuk..... :(
A kérdező hozzászólása: Hogyan kérdezzem meg tõle?
A kérdező hozzászólása: Neki kéne észre venni a jeleket, amit küldök felé! Kérdezzem meg miért nem szexelünk sûrûbben?
A kérdező hozzászólása: Lehet megcsal engem, és ezért. Vagy mert csúnya vagyok szülés miatt.
ha már szültél neki, az sokat jelent, és szép dolog nagyon!! hidd el! és a szülés, terhesség megszépiti a nõket :) tudod, hormonok termelõdnek.. miért lennél csúnya? ugyaaaan..
A kérdező hozzászólása: Lehet megcsal engem, és ezért. Vagy mert csúnya vagyok szülés miatt.
A kérdező hozzászólása: Az üzeneteimet nem tudom elolvasni! Nem engedi. Rámegyek a megnéz.re és semmi! Aki üzit írt, légyszike írj kommentet. Köszi. Nagyon szomorú vagyok!
igen, pont igy.. " bocsi, de miért nem szexelünk? nekem hiányzik.. " - kommunikacio!!!!!
nem irtam uzit.. a lényeg h beszélgessetek sokat..
Imádjuk, ha egy nõ kezdeményez, Szexis, ha kimondja mit akar. Azt tanuld meg, hogy kell elmondani úgy, hogy: - ne sajnáld le a partneredet - ne tûnj primitívnek.

A párommal nem vagyunk szerelmesek, mégis szeretjük egymást, egymással képzeljük el a jövőnket. Nem is tudom mit kérdezzek. Csak furcsának találom. Van más is így ezzel? Miért maradt ki nálunk a szerelem?

Nem érezzük hátrányát, de nem volt bennünk semmi lángoló érzés. Szeretjük egymást, de nem vagyunk szerelmesek. Lehet később fog kialakulni? Vagy miért nem volt nekünk ilyen?

Legjobb válasz: Túl kényelmesek vagytok. Mûködhet a dolog egészen addig amíg valamelyikõtök nem lesz valóban szerelmes

Túl kényelmesek vagytok. Mûködhet a dolog egészen addig amíg valamelyikõtök nem lesz valóban szerelmes
Ebben az esetben szerintem sem... Valamelyikõtök életébe belép majd valaki, és szerelmes lesz, majd lép. Láng nélkül eltengõdni nem annyira jó. Persze rendben oké legyen, de nálatok sosem volt tûz, csak vonzalom. Ez azért annyira nem jellemzõ a nagy õknél.
Hát, ez a kapcsolat nem fog valami sokáig tartani.
A kérdező hozzászólása: Miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: 7 hónap
Hány éve vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: De mi van, ha mi vagyunk egymásnak az igazik?
a kényelmes alatt azt értem, h nem keresitek az igezit és csak elvagytok
A kérdező hozzászólása: Vonzódunk egymáshoz. Tetszettünk egymásnak, úgy jöttünk össze.
Ha sosem volt ilyen, az meglehetõsen fura, mi tart benneteket össze? Miért jöttetek össze?
sztem normális
A kérdező hozzászólása: Hogy hogy kényelmesek?
Aki volt szerelmes és sokáig együtt volt a párjával, az tudja, hogy a szerelem elmúlik és olyan lesz, mint, ami most nektek van. 6 éve vagyok párommal, lángoló szerelem volt nekem az elején, de az idõ múlásával ez enyhül, a szervezet sem tudja fenntartani ezt sokáig. De szeretem, tisztelem és nagyon jó vele lenni, szóval szerintem nekünk szép lesz a házasságunk is. Szerelembe bárki eshet, bármikor, az már csak a gerincén múlik, hogy le is lép ezért, vagy megcsalja-e a párját, vagy van annyira tisztességes, hogy megküzd vele és tovább éli a választottjával az életet. 22/L

Van 1 éves kisfiam és pár napja azt csinálja éjszaka hogy felébred és nem akar a helyén visszaaludni csak nálunk a nagy ágyba, nnagyon nehezen alszik az ő helyén vissza. Miért van ez? Mit tudok ez ellen tenni? Más is van igy?

Legjobb válasz: hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)

hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)
Igen, az éjszakai fény nalunk is bevált. Elõtte a lanyom is sokat sírt éjszaka, nem akart visszaaludni, ha elmozdultam mellole, azonnal fent volt. És a védõnõ javasolta az éjjeli fényt. Azóta ezerszer jobbak az éjszakák. Egyszer hajnalban lekapcsoltam, hogy Megnézzem, mi a helyzet. Megebredt a lanyom, és olyan sirast rendezett szegény, hogy csak na! Azóta meg véletlenül sem kapcsoljuk le.
2hét asszem
A kérdező hozzászólása: köszi a linket! Elolvasgattam csak az az igazság hogy eléggé kezdõ vagyok és nem nagyon értem pontosan mit is kell tennem? :(

Miért van az, hogy a love.hun akármilyen helyes pasi képével is vagyok fent, akkor is alig kapok like-ot, közben meg a legtramplibb molett és nem vonzó arcú lány is pár hét alatt 300 like-nál tart?

Most lehet engem szidni, hogy mindig más pasik képével vagyok fent, de mikor az enyém volt fent, semmit sem kaptam, soha egy visszaírást sem a közel 200 elküldött kedves, jól megfogalmazott levélre. Azóta helyes ismer?sök képeivel vagyok fent (akik az életben aratnak a csajoknál)de alig tudtam 50 like-ot összeszedni, és az így elküldött írásokra is kb 80 ból csak 9 válaszolt vissza, az sem nagyon akart randizni. Mert kiderült, hogy annak ellenére, hogy azt írta, hogy nincs pasija de mégis van, vagy nem tervez kapcsolatot, de jól esik neki, ha lájkolják stb. Miért ilyenek a lányok társkeres?kön?

Legjobb válasz: Akkor te vagy az a köcsög, aki állandóan átvágja a barátnõimet, és elhiteti velük, hogy milyen helyes srác, közben pedig egy Qvazimódó vagy?

Akkor te vagy az a köcsög, aki állandóan átvágja a barátnõimet, és elhiteti velük, hogy milyen helyes srác, közben pedig egy Qvazimódó vagy?
A kérdező hozzászólása: Ne hülyézz le, azért annyira nem vagyok az. Csak nem vagyok egy helyes pasi, aki próbál barátnõre lelni. Sajnos esélytelenül.
Valamiért nem jöttem rá, hogy ez kamu, és komolyan leszidtalak. Már a kommentjeidbõl tudom, és már csak egyszerûen le hü lyézlek.
A kérdező hozzászólása: Na és persze 2-essel végeztem, nem is nagyon kellek sehová sem :)
A kérdező hozzászólása: Gyógyszerész vagyok :) Igaz, a diploma munkám egy része lopott :) De kié nem az?
Itt veled van a probléma, nem a lányokkal. Lehet hogy a leveleid túl sokat mutatnak a személyiségedbõl.
Hát ha Te doktoráltál, akkor én lebontom azt az egyetemet!
Mert sok az eszkimó, kevés a fóka....
A kérdező hozzászólása: Én is cifra adatlapot szerkesztek, a legjobb dolgokat írom bele. Dr. titulus stb, ami igaz is.
Én nem teszek ki képet, még is kapok "likét"! Lehet az oldalam alapján is levágják milyen lehetek, Te pedig szépen színezve is... Ennyi.
A kérdező hozzászólása: A love.hun mindenért fizetni kell szinte. Ha el akarod olvasni a neked írt üzenetet, azért is fizetni kell. Lehet tényleg lehúzás az oldal.
Öreg, halál frankon, miért jó neked, hogy mások képével villogsz? De komolyan mire jó? Kapcsolat, szexkapcsolat, barátság de meg csak egy kósza flort sem lehet a dologból. Akkor mire jó mégis?
Lehet mindenki aki fent van, az inkább élõben ismerkedik!
Nekem van egy elméletem. Ezek a képek fiktív személyek, nincsenek is a love.hu-n hanem csak a honlap szerkesztõi teszik be csalinak õket. Hogy odavonzza a sok srácot. Aztán ha valaki az SMS szintre lép, ott már kicsit megnyílnak a tulipánok. Állítólag az ingyenessel semmit sem lehet elérni, csak a fizetõssel.
:DDXDdd
Ez bunkóság. És ha találkozni akar valaki veled? Akkor meg jól szarban maradsz. 24/L
5 év jogi egyetem után hozzám is hozzávágtak egy dr.-t mégse kéne villogni vele az nem Phd. Arról nem is beszélve hogy ha magad sem vállalod fel miért várod el hogy bárki is érdeklõdjön? Lehet az adatlap és a kép együtt nem hihetõ egyébként, a túl szép ahhoz hogy igaz legyen mondás estenként nagyon is találó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!