Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a párom hogy természetes (2 db)

Miért nem akarja a párom hogy természetes módon szüljek? Ez tényleg olyan gáz később a férfiaknak?

Legjobb válasz: Miért is gáz a pasiknak hogy ha a nõ természetes módon szül? Mert 6 hétig nincs szex vagy mi? Ezt nem értem. Egyébként meg ha nem indokolt akkor elvileg nem végeznek császárt, ez nem egy választási lehetõség csak akkor alkalmazzák ha gond van.

Miért is gáz a pasiknak hogy ha a nõ természetes módon szül? Mert 6 hétig nincs szex vagy mi? Ezt nem értem. Egyébként meg ha nem indokolt akkor elvileg nem végeznek császárt, ez nem egy választási lehetõség csak akkor alkalmazzák ha gond van.
Csak akkor szülj császárral, ha szükség van rá az orvosod szerint is! A természet nem hazudtolja meg önmagát.. a baba számára is a legtökéletesebb a hüvelyi szülés, s persze számodra is. Nem beszélve arról, hogy a babádat rögtön szoptathatod, mihelyst a szobába kerülsz. Mikor én szültem, tapasztalatom szerint a császárosok sokkal nehezebb élték meg a korházban eltöltött napokat.
Hát nem szép dolog tõle.Olyan dologtól fosztanád meg magad amitõl nõ egy nõ, szerintem ezért élünk hogy átélhessük ezt a fájdalmas de valóában a világ leggyönyörûbb óráit.Ettõl nincs joga senkinek megfosztani téged, még a párodnak sem.Amugy minden visszakerül a helyére szülés után :o).Császárt csak akkor ha muszály.Én most adtam életet a fiamnak 14.-én 4.83-al és 55 cm-el született meg, mindenem a helyén van;o)! Sok sikert nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Igen, sajnos ilyenrõl én is hallottam.
Bocsi hogy így a végére idepofátlankodok. Nálunk volt a családban aki természetes úton szült, hiába csináltak gátvágást többfelé repedt még pluszban, és nagyon nehezen gyógyult be, mûtögették még sokáig utána is, depressziós lett mert a párja nem bírt már mellette maradni (2 év után se tudták helyrehozni "tökéletesen"). És eleve a csaj volt ellene a császárnak, utólag persze már hiába bánta. Sajnos vannak ilyen példák is. Sok kapcsolat ment már tönkre amiatt hogy a szexuális élet ilyen miatt megromlott. És ez nem feltétlenül a férfiak hibája. A gyerekszülés ne azt jelentse az embernek hogy ha kell az egészségét is feláldozza csakhogy gyereke legyen. Mert társ is kell a gyerek felneveléséhez. És ehhez harmonikus kapcsolat kell. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Mások vagyunk , más a véleményünk, és ez így is van jól. Az elõttem hozzászólónak nagyon örülök, teljesen rokonlelkek lehetünk:) mert ugyanezt gondolom.Nemhiszem hogy önzõség lenne a dolog, szerintem a félelem sokkal nagyobb érzés benne.És igazából én is nagyon tartok ettõl a dologtól.köszi nektek mégegyszer
szia! a sok "önzõ a pasid" stb mellé én egész mást mondanék. a párod õszinte veled, ha így el tudta mondani félelmét, és ez szerintem nagyon jó, hogy már most tudtok errõl beszélni. nyugtasd meg, hogy a szülés (normál módon) nem a világ a vége és szépen helyreáll utána minden :) . nem kell ebbõl ekkora buborékot csinálni :) . (örülj neki, hogy mindenrõl tudtok beszélni, még kényesebb témákról is. szerintem.) esetleg ha odakerültök talán inkább ne nézze a szülést, vagy álljon meg a fejed mellett, mert van olyan férfi akit bizony megvisel a látvány, ez egyén függõ. az hogy késõbb milyen lesz a szexuális életetek rajtatok múlik, nem azon hogy természetes úton szülsz-e. én csak gratulálni tudok a pasidhoz, kevés az olyan ember , aki kimondja amit gondol, amitõl tart stb., esetleg olvassatok együtt utána a dolognak, megnyugszik õ is :) . üdv 36 hetes mami :)
Hjúúúj, picit elgondolkodtató, hogy milyen pasival élsz eggyütt.Azt veszem ki a szavaidból, hogy még nem vártok babát, lehet hogy érdmes lenne átgondolni, hiszen nagyon eggyoldalú gondolkodásúnak tûnik a párod...sajnos... Nem tudom, hogy más kérdésben mit gondol de ez nagyon kiábrándító.Amúgy semmi sem tágul ki alúl annyira, hogy az idõvel ne rendezõdne.A helyedben kicsit átértékelném a kapcsolatomat.
Én tuti kiborulnék ha ilyet kérne tõlem.szerencsére nem ez van.Van pár hetem még és azon izgulunk mindketten, hogy beforduljon a baba.Lehet kénylemesebbenk tûnik a császár de sztem utólag fájdalmasabb, nem beszélve, hogy 4hét minimum a gyógyulási idõ.A sexualitás pedig pszihésen romlik meg a leghamarabb ez tuti... Ha agyban nincs gond akkor nem lesz késõbb a sexxel sem. lehet azt hiszi a párod ezzel kímél téged is és a babát is, de utánna neked csak rosszabb lesz , nem beszélve a szövõdményektõl. Én tuti nem vágatnám fel senki kedvéért a hasamat.
Telejesen egyetértek az elõttem szólóval. Csak azért vágják fel a hasad, hogy neki jó legyen. Nem való Neki gyerek, de feleség sem. 36 hetes kismami
Mond meg a párodnak, hogy szégyelje magát. ha az én párom ilyet mondana, bitztos kiakadnék. a szülés az egy természetes dolog, és hidd el, sokkal jobb érzés természetes módon világra hozni a babát, mint császárral. és nem hiszem, hogy olyan durva változások történnének veled, ami a párodnak nem tetszene.
A vagina izmanak az a tulajdonsaga hogy nagyon nagyon rugalmas, s szules utan visszaall erdeti helyzetebe, akarcsak a medencecsontjaid amik ugyancsak eltagulnak, de azok is rugalmasak s visszaallnak erdeti helyzetukbe, ugyhogy ne aggodj ha nincs a csontjaiddal s az etkezeseddel nagy baj akkor semmit nem valtozol:P persze kell az egeszseges mozgas:D
A kérdező hozzászólása: Nem szültem még, idõvel szeretnék.Tudtommal nem volt még olyan nõvel aki szöóült, nem is értem honnan van e félelme. Végüli megértem, mert sok kapcsolat megy tönkre a rossz szexuális élet miatt.Lehet ettõl fél.vagy nem tudom
Ez tényleg önzõség! Egyébként honnan tudja olyan biztosan, hogy utána más lesz veled a szex? Szültél már? Vagy volt olyan nõvel, aki természetesen szült? Egyébként is, ez egyénenként változik. Vannak nõk, akik tényleg kicsit tágabbak lesznek utána, de van, akiknél tökéletesen összehúzódik a hüvely és ugyanolyan lesz a szex, mint elõtte. Már most ezen agyal? Miért nem a baba érdeke a legfontosabb?
Csak megjegyzem, hogy a babának viszont a természetes születés a legjobb, nézzetek utána ha nem hiszitek, szerintem ennek kéne lenne a fõ szempontnak.
Szia! Önzõ dolognak tartom. Egyébként a császár utána sokkal jobban fáj, mintha természetesen szültél volna. Ezt akarja talán a párod? Nem õ szüli meg a gyereket, hadd döntsd el te, hogy hogyan szeretnéd. A dolgok odalent pedig vagy visszaállnak vagy nem, de azt intimtornával utána lehet "kezelni".
A kérdező hozzászólása: Hát azért, mert akkor nem lesz minden berendezésem ugyanaz
A kérdező hozzászólása: kösözönm a válaszod, ha oda kerülünk biztos a baba érdekét tartjuk majd szem elõtt.

Lányok, akik tudják! Miért jó, hogy pár lány kiszedi a szemöldökét és odafest egyet? Olyan nagyon nem természetes, hogy szép csajt is elront. (17/F)

Legjobb válasz: Egyik barátnõmnek betegség (talán májgyulladás)vagy annak kezelése miatt kihullott, azért tetováltatta. Nem hinném, hogy ez mindre igaz, szóval az lehet az ok mint a kacsaszájra..azt hiszik szép/menõ.

Egyik barátnõmnek betegség (talán májgyulladás)vagy annak kezelése miatt kihullott, azért tetováltatta. Nem hinném, hogy ez mindre igaz, szóval az lehet az ok mint a kacsaszájra..azt hiszik szép/menõ.
Háát én is betegség miatt tetováltattam ki de szerintem jó lett (meg sok mindenki szerint).Nem tudom hogy csak illõségbõl mondják-e vagy tényleg tetszik nekik. De egyébként nem szabad ebbõl ítélkezni mert ki tudja, miért tette? Lehet hogy az a valaki (ahogy én is)betegség miatt tetováltatta ki, és közben nem tehet az egészrõl, de muszáj volt neki mert azért szemöldök nélkül csak nem mehet ki az utcára. Sajnos engem is támadtak már le, és nagyon megbántottak vele, mert egy nagy sebet téptek fel(emlékeztettek a betegségemre).
Jó kérdés, én sem tudom. Szerintem úgy szép ahogy természetesen van.
Szerintem sincs értelme hogy kiszedi és újrafesti..láttam olyat nem is olyan rég, hogy elfolyt neki..na az még gázabb:D
A tetovált szemöldök csak félig gáz, ha viszonylag természetes a vonala. De ultragáz, ha máshol húzza, természetellenesen. Igénytelen...taszító.
Nekem az egyik osztálytársam vagy 10x rá megy a szemceruzával, ha egyszer elkapná az esõ nem lenne szép látvány :P
nekem pl. elég ritkás a szemöldököm, világos is és egyikbõl hiányzik egy darab gyárilag. Na, ilyet érdemes festeni, tetováltatni, de csak alkalomra szoktam szemöldökceruzát használni.
szerintem azért mert más formájút szeretnének, mint az eredeti. én nem szedem le az egészet, és csak ceruzával szoktam kihúzni, így még természetes a hatása, és egyébként sem akarok olyan drasztikus változást, inkább csak megerõsíteni kicsit mert elég halvány, és kiemelni a formáját:)
A kérdező hozzászólása: 2-es: A kacsaszájas megjegyzés jogos :-D, ilyenben ne keressek értelmet.
A kérdező hozzászólása: Audrey80: Köszönöm a válaszodat, ilyen esetben a korrekciót elfogadom. De a teljes festés, tetoválás, divatból, olyan értelmetlen és csúnya.
Ami nem az a vékony fekete vonal, hanem igényesen , szépen van tetováltatva az nem rossz, és nem is annyira feltünõ. Én azért gondolkodom rajta, mert anno tini koromban kiszedtem vékonyra és van olyan része ahol hiányos, elég rossz mindig rajzolgatni:/
Hát ezt én se nagyon értem. Egyszerûen undorító, fõleg amikor strandra is így mennek, a víz majdnem lemossa a szemöldökét, a hideg kiráz. Divatból, bár igazából nem úgy kell hogy kiszedi teljesen a szemöldökét és visszafesti, hanem úgy szedje ki, hogy megcsinálja rendesen a formáját, és ha halvány a szemöldöke vagy ki akarja emelni, akkor szemöldök ceruzával bele festeget. Szóval én sem értem mire jó, meg hogy kinek tetszik...LÁNYOK! ne csináljátok már:D 14/L
*szemceruza, bocs
hálistennek nekem nem kell se festeni, se tetováltatni. egyébként nem gondoltam volna, hogy betegség miatt a szemöldök kihullhat. jó, én vagyok buta. nekem sem tetszik a tetovált szemöldök, sem a ceruzával megfestett. a hézagkitöltés még ok, de nem kell túlzásba esni. egyébként meg... mindenki azt csinál a fejével amit akar :D
Szerintem csak egyszerûen nem tetszik az íve/árnyalata és valakinek meg úgy tetszik :) És ha igazán tetszik neked egy lány nem hinném hogy az rontja el hogy õ úgy látja magát szépnek :) )
Jajj, hát én sem értem... A betegség az más. De van, hogy látok képeket emberekrõl, és akkor mondom magamban, hogy hmm... szép lány, és nem is olyan rettenetes a szemöldöke, bár rajzolt. Aztán meglátom õt élõben, és kiver a víz :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!