Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a párom hogy (433 db)

Miért van az, hogy amit a fidesz csinált pár éve az akkor jó volt, most meg ha más csinálja azt akkor rossz? Miért nem gondolkoznak azon, hogy ők is csináltak ilyet, mielőtt pont ezt szidják?

Gondolok itt kordon bontásra, amikor Orbán bontotta az nemzeti, most pedig kocsma munka, ahogy Tarlós mondta. Vagy mikor kormány tagok képével kampányoltak. Mikor a fidesz csinálta akkor az jó, mikor velük csinálják akkor uszítás.

Legjobb válasz: "nem felejtik el az emberek, hogy pár éve még õk voltak azon az állásponton." Ez egyetlen emberre vagy egy kis csoportra talán igaz, de nagy tömegben hihetetlen módon manipulálhatók vagyunk. Annyi porhintést és agymosást kapnak nap mint nap, hogy bizony elfelejtik még azt is, ami pár hónapja vagy hete történt. :(

"nem felejtik el az emberek, hogy pár éve még õk voltak azon az állásponton." Ez egyetlen emberre vagy egy kis csoportra talán igaz, de nagy tömegben hihetetlen módon manipulálhatók vagyunk. Annyi porhintést és agymosást kapnak nap mint nap, hogy bizony elfelejtik még azt is, ami pár hónapja vagy hete történt. :(
én sem érte, bocsi
Bocs, de ha komoly a kérdés, akkor nagyon naív vagy. (Vagy csak provokatív.) De megpróbálok válaszolni. Azért van, mert mindig azt mondják, ami a saját érdekeiket szolgálja. Konkrétan vigyorogva belehazudnak a képünkbe. Mondok egy példát: Egy autókereskedõ ha megvesz egy autót, minden hibát megtalál és nagy hangon fikázza. Ha eladja, akkor meg dícséri, mintha Rolls Royce lenne. Szerinted miért? :DD
Most mi a kérdésed?
Mert nem Fidesz van, meg nem Fidesz, hanem kormánypárt, meg ellenzék. Amit ellenzékként mondasz, kormányként homlokegyenest mást csinálsz. A szocik most is qrva jókat mondanak, csak éppen nyolc évig bsztak bevezetni. Ellenzékben a Fidesz is baromi jókat mondott, meg tüntetett, aztán õ maga vezette be ami ellen tüntetett. Amíg nincs felelõsségrevonás, addig ez lesz.
Ez fordítva is érvényes. Üdvözöllek az Igazság Csarnokában.
A kérdező hozzászólása: "Most mi a kérdésed?" Miért kell a hülyét adni ha nem tudsz olyan magyarázatot adni akivel ki lehet õket magyarázni? Vagy csak a szövegértés nem megy? Oda van leírva a kérdés. Mit nem értesz rajta? Érdekes az elsõ válaszoló valahogy megértette.
A kérdező hozzászólása: "én sem érte, bocsi" Mit nem lehet azon érteni, hogy most miért ítél el olyan dolgokat a fidesz amit valaha még õk maguk csináltak? És az elítélés elõtt miért nem gondolkoznak el azon, hogy ez könnyen visszaüt, ugyanis nem felejtik el az emberek, hogy pár éve még õk voltak azon az állásponton.
Mert akkor õk voltak ellenzékben.

Miért kéri azt a párom hogy az izzadt lábam nyalogathassa? Ez miért izgató más is csinál ilyet? Nem enged tusolni! Normális?

Legjobb válasz: Az én párom néha a hajam rágja, meg levág egy tincset amit beteker egy cigibe és azt szívja. Ez se gáz akkor a tied se :)

Az én párom néha a hajam rágja, meg levág egy tincset amit beteker egy cigibe és azt szívja. Ez se gáz akkor a tied se :)
Ez már azért túl van egy határon
Ilyet még nem hallottam. A párod lehet hogy perverz egy kicsit :)
én a barátnõmmel futottam az erdõben.. Tökre le voltunk fõve (izzadva) És egymásnak estünk a wc-be még ha kicsit csúszott is de fel emeltem :) Az volt életem eddigi legnagyobb legjobb és leggélvezetesebb szex-e én 18 vagyok õ 15..
4-es vagyok nagyon izgató volt számomra ... :) szóval szerintem normális dolog
Van sokféle szexuális szokás, az egyik gyakori témakör a lábakhoz köthetõ. Van benne valami vonzó, ahogy abban is, ha valami egy kicsit "undi". Az hogy ebben hol a határ, nem lehet megmondani, mindenhol vannak szélsõségek, azokra szokás mondani, hogy "nem normális"

Miért nem hiszi el a párom, hogy nem csinál semmit rosszul, csak már több idő kell az orgazmushoz, mint korábban? Van valaki hasonló helyzetben?

Régebben kevés id? is elég volt, hogy felizguljak,kielégüljek,évek alatt ez megváltozott.

Legjobb válasz: igen, nálunk is ez van. Pár perc aktust? Kicsit kitolhatná õ is....

igen, nálunk is ez van. Pár perc aktust? Kicsit kitolhatná õ is....
Nálunk is hasonló. Amikor megismerkedtünk, a feleségem 4-5 perc alatt eljutott a csúcsra (akárcsak egy férfi). Ma már hosszabb idõre van szüksége, akár 20-30 percre... Ennek több oka is lehet, szülés, életkor, meg talán már a kapcsolat sem jelent újdonságot. Viszont mindig találunk ki új dolgokat, változnak a kedvenc pózok, szokások... Én utálom ha nem jut a csúcsra, és ha érzem, hogy hiába erõlködöm, inkább én is kihagyom és tartalékolom magamat másnapra... Igaz, én gyakorlatilag korlátlan ideig bírom, 1.5-2 óra is belefér, és ezt legtöbbször ki is használjuk. Szóval, nincs veled semmi gond, a párodnak magán kellene dolgoznia, mert a néhány perc aktus az azért egy tapasztalt férfi esetében gáz... Próbáljátok meg elnyújtani, mondjuk úgy, hogy nem izegsz-mozogsz, vagy ha nagyon nem bírja, egy kis szünet stb. stb. 38F
azé az a "néhány perc aktus" durva....vmit igazán tehetne az ügy érdekébe.
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy a néhány perccel nincs gondom. Ezen nem tud változtatni, illetve volt dokinál, írtak neki tablettát, de arra meg én mondom, hogy ne szedje, mert fáj tõle a feje, meg amúgy sem tudok akkor ellazulni, ha azt figyelem, nehogy rosszul legyen tõle. Nem mindig sikerül kielégítenie, de ez sem baj, csak az, hogy nem érti meg, hogy változtam, öregszem vagy mi. Õt is zavarja, hogy néha nem tud kielégíteni, de akkor azzal jön, hogy õ is öregedett, de nem változott. Erre mondom neki, hogy csak nehogy õ is változzon, mert még rosszabb is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nem értem a párod, oké ha néhány percig bírja ELSÕRE, de utána mért kéne abbahagyni? Mire másodjára elélvez legalább 20 perc, az idõ tájt neked is lenne lehetõséged!
Például mert a legtöbb férfi nem képes többszöri orgazmusra?! Én pl. ha nem is fordulok a falnak, de bõven elég egy orgazmus is egy estére.
A kérdező hozzászólása: Így van, ahogy utolsó írja. A páromnak is elég egy, lehet már nem is lenne képes többre, csak gyógyszerrel, de arról már megírtam a véleményem. Meg azt is már írtam nem egyszer, hogy nem kell nekem több néhány perc aktusnál, ha kellõképpen felizgultam. Ha rövidebb az elõjáték, akkor meg nem lesz orgazmusom. Szóval nem mindig sikerül, mert õ már szinte az elején aktusra kész, és mire én felizgulok, õ arra néha lelankad.

Ha szünetet akarok tartani miért vádol azzal a párom, hogy biztosan van Valakim? Miért nem tudja megérteni, hogy nincsen senkim?

Miért van az, ha szünetet akarok tartani párkapcsolatunkban, mert kezdek besokallani, akkor a párom azzal vádol, hogy biztosan azért, mert van Valakim? Ez így csak rosszabb lesz. Miért nem tudja megérteni, hogy nincsen senkim???

Legjobb válasz: Mert normális esetben nem kell szünetet tartani.

Mert normális esetben nem kell szünetet tartani.
Aki itt nem ért valamit, az te vagy, és nem a párod. Õ tökéletesen érti, hogy nincs senkid. Csak nem hiszi el, vagy ha hinné is, akkor sem biztos benne 100%-ban. Ennek az oka viszont nagyon egyszerû. Természetes módon keresi a magyarázatát annak, hogy miért akar bármilyen értelemben lazítani a kapcsolaton az, akit õ szeret. Erre kézenfekvõ válasz, hogy 3. személy van a dologban. Feltehetõen nem alakítottál még ki vele olyan bizalmi viszonyt, hogy biztos lehessen benne, hogy elmondanád, ha valami ilyesmi van. A bizalmatlanság részérõl teljesen jogos. Az, hogy "szünetet akarsz tartani" annyit jelent, hogy nem vagy õszinte. Szünetet miben? "Most 2 hónapig nem szeretlek, majd utána újra foglak"? Ezt nem szünetnek hívják, hanem szakításnak. Aztán ha késõbb nem bírtok meglenni egymás nélkül, akkor újra összejöhettek, ez a sok lehetséges forgatókönyv egyike, de ezt elõre megtervezni elég furcsa. Ha viszont továbbra is úgy érzed, hogy hozzád tartozik, csak kicsit sok az együttlétbõl, az sem szünet, hanem eltávolodás. Természetes velejárója egy párkapcsolatnak. Nem lehet folyton azonos lángon égni, azonos mértékben vágyni a másikra. Ha ez a helyzet, akkor viszont ne szünetet akarj tartani, hanem mond, hogy továbbra is a pasidnak/csajodnak tartod, csak problémákat érzel, amin szerinted segítene, ha kicsit kevesebbet találkoznátok.
mert a szünet az szakítás, csak nem mered kimondani. meg így még visszatáncolhatsz. egy normális kapcsolatban nem kell szünet, ahol meg kell azt nem is érdemes folytatni.
Mégis, mire gondolna? Nem normális dolog szünetet kérni, ezzel kvázi azt mondod a párodnak, hogy õ várjon csak addig, míg te méltóztatsz eldönteni, hogy mit akarsz. Megalázó.
Mert a szünet a lehetõ legbénább, legtisztességtelenebb, leghitegetõbb baromság a szakítani szándékozó fél részérõl. Ha "szünetet" kér valaki, onnan már egyértelmûen vége és rohadt aljas dolog ezzel kínozni a másikat.
lehet h neki van, és pont ezért van belõle eleged mert érzed h gáz van, és õ meg rád akarja kenni.
A kérdező hozzászólása: De ha kicsit besokalottam Tõle, de szeretem, csak 7 év után egy pár hét szünetet kérnék, amíg édesanyámnál vagyok, akkor mit tegyek? Ráadásul azt állítja, hogy hazudtam Neki azt, hogy szeretem. Pedig nagyon szeretem, de az utóbbi 4 évben igazából úgy érzem, hogy Õ csak a gyermekünk miatt van velünk. Nekem meg fáj, hogy szeretem és ezt nem érzem viszont. Igen, abban bízok, hogyha nem bírok meglenni nélküle, akkor talán, ha átmenetileg is, de olyan lesz, mint régen, mert talán érzi, hogy Õ is elveszíthetne.
Ne haragudj, de ez nagyon gyerekes felfogás, megdöbbentett, hogy 7 év után, közös gyerek után jut ilyen eszedbe. Ne te legyél megsértõdve, mentsd ami menthetõ.
19:57 Mit tegyél? Visszakozz ettõl az általad szünetnek nevezett hülye ötlettõl. Mondd meg neki, hogy nem szakítasz. Nem szünet, mégha valami normális dolgot is képzelsz mögé, ez ingerszó. Tedd egyértelmûvé a számára a helyzetet. Vagy szakítasz, vagy nem. a párkapcsolat nem jelenti azt, hogy együtt kell lennetek éjjel-nappal. Az is beleférhet, hogy pár hétig nem találkoztok, de a másiknak tudnia kell, mire számítson. Azt meg fogadd el tõle, ha õ nem fogadja el ezt. Neki nincs joga elõírni számodra, hogy vele élj, de joga van azt mondani, hogy számára ez szakítással ér föl. Ha már 4 éves gyerek van, az elég speciális helyzet. Az eredetileg föltett kérdésbõl egy párhónapos tinédzser kapcsolatra gondoltam. Nektek már közös családotok van függetlenül attól, hogy összeházasodtatok-e. Ha ebbõl kimenekülsz anyukádhoz (gyerekestül?) az a problémának nem megoldása. Ûlj le a pároddal, és beszéljétek át, mi a gond a kapcsolatotokban. Õ is érzi, hogy baj van? Szerinte is az a baj, mint szerinted? Fogadd el az õ véleményét, és próbáld meg az õ javaslatát a megoldásra. Nem ismerem a személyiségtipusod, de könnyen lehet, hogy szükséged lesz közben szájzárra. Ha erre nem vagy képes, akkor nem tiszteled õt, mint embert. ebben az esetben tisztességesebb szakítani. Ráadásul türelemre is szükséged lesz, mert lehet, hogy õ nem tud a problémáról. Ez esetben meg kell értenie, de mindenképp békülékeny legyél vele szemben, és véletlenül se hibáztasd. Csak mondd el neki, hogy neked mi a rossz.
Egyáltalán mi az a szünet egy párkapcsolatban de most õszintén??? Mindig is hülyeségnek tartottam. Mivel lesz jobb ha szüneteltek??? -.-
A kérdező hozzászólása: 4 éve próbálok leülni, de sajnos nem sikerül megbeszélni Vele semmit. Totál elromlott a kommunikáció. Szerinte más a baj!!!

Miért kell mindig mondanom a páromnak hogy kényeztessen, kielégítsen, vagy szájjal izgasson? Miért nem érzi magától, ha hiányom van? 25/f

1 éve még szó nélkül önként vállalva csinálta ezeket. Volt mikor túlzásba is vitte, pedig minden nap nem is kívántam. Régen sokat csinálta szájjal is, állítólag ezt mindig szerette.

Legjobb válasz: Ülj le vele, s kérdezd meg mi az oka ennek... Csak vigyázz, meg ne bántsd...

Ülj le vele, s kérdezd meg mi az oka ennek... Csak vigyázz, meg ne bántsd...
Ezt szerintem is tõle kéne megkérdezned.Talán kezd kicsit ellaposodni az egész.Lehet, hogy valami környezetváltozás, vagy egyéb izgalom kéne nektek, és akkor újra jó lenne minden.
Te csinálod ezeket neki önként, csak úgy, kérés nélkül?
A kérdező hozzászólása: Hát, az utóbbi idõben nem igazán, de többször volt hogy akartam és elhajtott. Õ nem is igényli gyakran, neki bõven elég 1-2 hetente is. Viszont én nem bírom 2-3 napnál tovább, így kénytelen vagyok saját kezembe venni a dolgokat.(sajnos szájjal sehogy se megy:(
Hát ez elég szomorú. Kezd kiöregedni:) ) Na de ne hagyd magad, mondd meg neki, hogy mi bánt téged, és te másképp képzeled el az egészet, akkor hátha tesz ez érdekében valamit. De amúgy ez jellemzõ, hogy a kapcsolatok elején mindent megtesznek, s aztán egy idõ után megváltoznak, és sajns a rossz irányba:P na de mondom kell kommunikálni a pároddal, ez a megoldás.
Próbáld meg megbeszélni vele, ha meg akkor is elhajt, akkor lehet el kéne gondolkodnod, gy biztos, hogy szeret e még.
lehet hogy te vagy túl rámenõs.lehet hogy te sem kényezteted õt.Ez oda vissza mûködik ám.
Ja simán.Nekem is volt olyan pasim aki elvárta hogy kényeztessem de én nem kaptam vissza semmit, vagy elkapkodta és fájdalmas volt.

Ha már ennyire spórolunk, akkor miért nem a 180ezres katonai nyugdíjkat veszik el a 35-40 éves gyalogoktól, miért a kismamákat kell szivatni, akik tesznek azért, hogy pár évtized múlva legyen adózó és járulékoló nemzedék?

Legjobb válasz: Aki 40 évesen ennyi katonai nyugdíjat kap, az a hazát szolgálta és az életét kockáztatta érte meg érted is. Én is anyuka vagyok, és nekem sem esik jól mindez, mert az én nettóm is 60000 ft családi pótlékkal együtt. 16 éve dolgozom és adót fizetek. Nos a párom katonai szervnél dolgozik, és igen, az életével játszik!

Aki 40 évesen ennyi katonai nyugdíjat kap, az a hazát szolgálta és az életét kockáztatta érte meg érted is. Én is anyuka vagyok, és nekem sem esik jól mindez, mert az én nettóm is 60000 ft családi pótlékkal együtt. 16 éve dolgozom és adót fizetek. Nos a párom katonai szervnél dolgozik, és igen, az életével játszik!
Ez különben tényleg röhej...sír a kormány, hogy alacsony a gyerekvállalási kedv....gyes megadóztatva, gyed feltételei szigorítva, vidéken az átlagkereset 100.000 Ft alatt van(nettó).Én pl.3 nyelvvizsgával és könyvelõ végzettségel nettó 63.000. Ft-ot keresek.És csodálkoznak, hogy senki nem akar gyereket.
Úgy kapok annyit hogy nem könyvelõként dolgozom ugyanis képtelenség a szakmámban elhelyezkedni...csak a szakmám könyvelõ de senki nem alkalmaz mert nincs gyakorlatom.De így nem is lesz. :(
melyik katona kockáztatja az életét??? menjetek már valamerre? 1945 óta nem volt háború kis hazánkban, ott növesztik a a seggüket napi 8 órában és 25 év után meg elmennek nyugdíjba (kapnak lakástámogatást stb..) havi 150e-ért és mellette dolgoznak és ezzel is elveszik a munkahelyet azoktól akik dolgozni szeretnének ...rohadjon meg az összes fegyveres mi meg dolgozzunk 38 évet hogy fizessük a nyugdíjukat...viccc
Tisztelt kérdezõ ! Te akkor miért nem szerelsz fel? Legalább neked is jó lenne, és nem kellene irigykedni. Menj te is katonának, rendõrnek tûzoltónak stb. Akkor te is lehetsz 40 évesen nyugdíjas. Nem lenne jó ? Vagy talán alkalmatlan vagy? Miért baj az ha a katona vidám ? sírjon talán, hogy te jól érezd magad ?
Ne haragudj annyi eszed sincs mint egy marék lepkének :) Hogy hogy jön ide? Úgy aranyom hogy mindegyik ingyenélõ és még olyan elõjogokat akarnak maguknak a katonák megtartani, ami nonszensz...ilyen pl a 25év munka uáni nyugdíj ...Te vagy hülye vagy katona vagy ezek szerint, enegem zavar hogy nekem 38 évet kell güriznem míg másnak meg 25-öt :/ Legyen neked meg a cigóknak 12 gyerekük az rájuk vall esetleg lehet Te is Ork vagy ezek szerint, remélem nem soká kiírtják az összeset :D Azt hogy meg mennyit írok én döntöm el :)
Értettem, hogy mire utaltál, csak azt nem, hogy nem látod, hogy nincs értelme ezen rinyálnod ebben a topikban? Hogy jön ez ide? Feketemunkások, cigányok, különbözõ társadalmi rétegek? Meg ne az ittenieknek ródd fel, hogy milyen gördülékenyen megy máshol az ügyintézés, míg Mo-n szenvednek vele, mikor az eredeti poszt a katonákról szól. Legyen 12 gyereked, hogy bõvüljön az adófizetõk rétege, ha ennyire nem tetszik neked a mostani helyzet. Csakis így tudsz segíteni ezen a helyzeten, nem pedig mások szidalmazásával. Mindenki hibás, rossz, naplopó, semmitérõ, csak te nem - tipikus. Jó lenne, ha magadba néznél mielõtt más dolgozó embereket becsmérelsz, akiket nem is ismersz csak beskatulyázod a foglalkozásuk miatt. Ne írj többet, mert egyik kommented röhejesebb, mint a másik.
én vagyok a beszívott látom neked is annyi eszed van mint egy marék lepkének:) szöveg értelmezési gondjaid vannak kérd a segítségemet nagyon szívesen ...de ha ilyen hülye vagy leírom még 1x csak neked ...10milla a lakosa magyarországnak amibõl 3 milla a nyugdíjas, 3milla a gyerek a maradék 4milla dolgozik amibõl termelõ munkát (tudod ebbõl van a GDP gondolom ezt is tudod mit jelent nem kisegítõbe jártál:) ) kb 2, 5milla embe végez amibõl 0, 5milla feketén dolgozik ...ergo 2milla ember tart el egy országot... a rendszámtáblás sztori egy párhuzam az itthoni és külföldi közalkalmazottak munkamoráljáról... remélem van annyira fejlett az agyad hogy felfogd :DDD
Az utolsó kommentelõ teljesen beszívott? Téged talán nem a dolgozók tartottak el, mikor gyerek voltál? A te nagyszüleidet is eltartják a dolgozók és a nagyszüleid is voltak anno dolgozók. Ez az élet körforgása! Egyébként felhívnám a figyelmedet arra az apró tényre, hogy a katonák és más állami dolgozók is fizetnek adót, nemcsak te, de neked biztos, nagyon rossz az életed és ezért másokon töltöd ki a mérgedet, pedig mások hibáztatása helyett a saját életedet kellene rendbe tenni. Annyira nem tudsz semmit a katonaságról a posztod alapján, hogy jobb, ha meg sem szólalsz. Mi köze van nekik ahhoz, hogy te mennyi idõ alatt tudod átíratni a rendszámot? Meg ha kicsit is lenne valami elképzelésed, nem írnál ilyen butaságokat, mint a közös zuhanyzás stb. Gondolkozzál már, ember vagy inkább ne írj semmit, ha semmi tapasztalatod nincs egy témáról! Csak magadat járatod le.
szerintem aki, tényleg kinn harcól a frontokon :) /ha van ilyen)az oké, megérdemli a korai nyugdíjazást. de én úgy tudom a hivatásos katonák is ücsörögnek irodákban, na õ nekik mennyire fárasztó lehet... ennyi
Kedves beszívott nethuszár! :) Ha ideges vagy, vegyél majd be gyógyszert. (Vigyázz, el ne guruljon.) De felõlem acsaroghatsz is nyugodtan tovább. Toppanthatsz a kis lábacskáiddal, ráncolhatod a szemöldöködet, sõt, moroghatsz is a muszájkabátkád mögül. (Majd lerendeznek az ápolóid, ha megunják a toporzékolásodat...) A rendszer mindettõl függetlenül továbbra is alkalmaz majd katonákat, azok meg nagyívben [email protected] a te kis buksidra meg a hisztidre. :) ) Ezért megkérnélek, hogy légyszíves írj már még pár kommentet ide (már ha az ápolóid is odaengednek a géphez), mert kiválóan szórakozom rajtad, te kis senkiházi féreg. :DD
nagyképû nem vagy rasszisa pedig pont annyira amennyire kell :D Ha ennyire hülye vagy és nem tudod felfogni amit írtam akkor menj el egy kisegítõbe talán még tudnak rajtad segíteni... Apám hivatásos katona volt Bónuszok nélkül és õk tudom miért kaptak ilyen kedvezményt de kérdezd meg a család tagjaidtól hát ha elmesélik neked bár amilyen hülye vagy azt sem fogod fel.... tudod az elmúlt rendszerben egy katona tiszt nem mehetett külföldre, egy hónapban 2 Ütit kellett adni, haza ráncigáltak minket nem egy nyaralásról gyakorlat miatt stb a mostani katonaság szanatórium ehez képest. Szerintem pl több soför hal meg mint ahány tûzoltó, katona és rendõr munka közben tehát veszélyesebb meló õk miért nem mehetnek el nyugdíjba elõbb??? Nálad biztos különb vagyok mert felfogom a dolgkokat nem a setét homály fedi az agyam mint neked :DDD
Kis Mimózám:D Nem szoktam idegeskedni pláne ilyen agyilag retardáált bénák miatt mint Te, hülyének hiába magyarázok csak a fagyit csapkodja a homlokához :P A katonák nyugdíja miatt sem idegeskedem nem soká elveszik tõlük a kedvezményeket mert nem lesz mibõl finanszírozni nekem veszteni valóm nincs mivel nem kapok így sem semmilyen kedvezményt :D Már mondtam ami nekem kell arra elõteremtem a hozzá valót :P Arra vigyázz csak ha mész most cseresznyét szedni sálat, sapkát kesztyût vegyél mert hideg van :DDDDD
Majd ha megtanultál helyesen írni, akkor gyere vissza kritizálni. Nem szállok veled vitába, mert nem érdemes, hisz csak provokálsz. Te semmivel sem vagy különb senkinél sem.
itt a lényeg: "szerintem aki, tényleg kinn harcól a frontokon :) /ha van ilyen)az oké, megérdemli a korai nyugdíjazást. de én úgy tudom a hivatásos katonák is ücsörögnek irodákban, na õ nekik mennyire fárasztó lehet... ennyi" és ténylef! a kamionosok, busz sofõrök miért nem mehetnek elõbb nyugdíjba?
Aranyos kis beszívott nethuszár! A katona bácsiknak nem veszik el a korai nyugdíját. Némileg talán (Ismered ezt a szót? Talán!) korlátozzák, de nem szûnik meg. Szóval lesz miért toporzékolnod továbbra is. :) )) Mondhatnám lesz értelme az életednek - már ha a tiedet lehet még egyáltalán életnek nevezni, kis nyomorékom. :) )
Tipikus példája vagy az olyan agymosott magyaroknak, akik azt gondolják, ha nekik szar, dögöljön meg más is. A szocialistáknak nevezett bagázs jó munkát végzett: amíg egymást öljük, õk röhögve lenyúlnak minket. Gratulálok az épületes kérdésedhez. Te is olyan vagy, mint õk, csak kicsiben: a legkisebb ellenállás felé mész. Akik pedig leírták a valóságot, félek, h' az ilyenek sosem fogják megérteni, mert csak azt látják, amit látni akarnak. A politika a sajtó segítségével mindig kipécéz magának egy-egy csoportot (régen a maszekokat, most váltakozva a köztisztviselõket, egyenruhásokat, vállalkozókat stb.), akiket lehet közösen utálni. Bedobnak egy ostoba hírt, aminek még valóságtartalma sem kell, h' legyen, elég ahhoz, h' a sok "okos" ráharapjon. Nem várom, h' megértsd, amit írtam, csak egyszerûen kikívánkozott.
Kedves 21:12-es! Hülyébb vagy, mint a sokéves átlag! Elõször nézz körül a világban, és utána ítélkezz. Mert aki még annyit sem tud (még közelítõleg sem), hogy hány katona van Magyarországon, az gyanítom mást sem tud róla. Sõt, erõs a gyanú, hogy teljesen kép és fogalom nélkül van, és csak a kis hozzá hasonló méregzsákok véleményére hagyatkozik. Na meg a még "hitelesebb" médiára. ... nyah-nyah. :) ) Elárulom neked, hogy Magyarországon úgy 21ezer katona van. És nem 600ezer! (Soha nem is volt annyi, még a kommunista idõkben sem.) Ennyit rólad. :) ) "S pont az a bajom a katonasággal hogy senki nem csinál termelõ munkát ott tehát a saját adomból finaszírozom a kis fizetésüket, lakáshozzájárulásukat stb, stb" Mint ahogy a te adódból van finanszírozva a tanárok, rendõrök, orvosok, hivatalnokok és még ezernyi más ember fizetése is. És õk sem termelnek semmit. Ez nem zavar, kis ostoba? :) ) Amúgy te mondd, mit termelsz? ... Mármint a hülye irományaidon kívûl, kis nethuszár tini. :D "a legangyobb röhej meg az mikor egy leseljetezett laktanyát volt ezredes bá aki persze nyugdíjba ment 45 évesen örzõ-védõ KFT-je véd havi több millió ft-ért" Igen, ez valóban probléma. De lehet, hogy errõl nem az egyszerû katona tehet. Mint elõttem írták is, ez a vezetõk problémája és a politikájé. De nem baj, ha nem fogod fel. Inkább fröcsögj csak tovább nyugodtan, kis ostoba. :) ) De ha ilyen jó a katonák élete, ugyan mondd már meg, miért nem vagy te is katona? Nemtán próbálkoztál, és nem vettek fel? És most meg bosszúból utálod a katonákat? :DD (Így ránézésre a pszichológián bukhattál meg. Hát igen, 70 IQ alatt nem vesznek fel katonának senkit. :) ) )
A kérdező hozzászólása: Hogy kaphatsz könyvelõként ekkora összeget? :o((((
A kérdező hozzászólása: "40 évesen ennyi katonai nyugdíjat kap, az a hazát szolgálta " ...hát ha azt annak lehet nevezni, hogy a hazát szolgálja, hogy egész nap poénokat mesélnek egymásnak és több órát átalusznak és szervezik, hogy szolgálat után hogyan jussanak prostihoz meg milyen idõelütõ társas vagy netes játékot játszanak a következõ szolgálatba, akkor fejet hajtok a hazáért tett szolgálatuk elõtt .... akiket ismerek, mind rendelkezik legalább +15 kiló súlyfölösleggel, amit a hazáért tett nagy szolgálata közepette szedett fel, mert csak üldögélt és feküdt egész álló nap ( tõlük tudom ezt, azt mondták, olyan a buli, mint a biztonsági õröknek....csak még lakást is kapnak cserébe, amit kiadnak, mert a kutya se ellenõrzi, hogy ki lakik a szolgálatiba, vagy ha mégis, majd kölcsönös segítségnyújtásért megoldjuk...ezt is tõlük tudom....) ....diploma nélkül 180as nyjugdij életfogytig? van amelyiknek nincs is gyereke olyan agresszív, hogy egy normális nõ se marad meg mellette...ez bezzeg majd gyarapítja a magyar...nem népességet, hanem államadósságot! majd a kismamától elvesszük a gyedet és nekiadjuk az "öreg" katonának, hogy eligya és legyen még egy 3.lakása.... Nem tudom elképzel, hogy a Te Párod hogyan kockáztatja az életét. :o( Én nem látom, hogy manapság sokkal kockázatosabb lenne katonának lenni, mint másnak. Sõt....buli.
A kérdező hozzászólása: A férjed erõszakkal került Irakba? A katonák közül hogyan választják ki, hogy Ferike menjen, Attila nem?Simán itthagyja a családját kockáztatva az életét? Nem gondolom, hogy egy magyar laktanyába lábát lógató katona olyna hû de nagy veszélybe lenne! Vagy mi az a veszély, ami fenyegeti õket ott? Természetesen az adóbevallását nem tudom Neked linkelni a nyja összegérõl. :O) Az egyikükrõl tudom csak pontosan emlékezetbõl, hogy 43 éves és középiskola után egybõl hivatásos lett 2x év szolgálat után. Nem gondolom, hogy õk jobban megdolgoztak ezért a nyjért, mint mondjuk egy tanár aki 6X éves koráig okítja a lurkókat. :O) De szte ha arra nincs pénz, hogy a családokat támogassuk, a gyerekek születését, akkor egy "öregnek", aki gazdasági szemszögbõl már semmi hasznot nem hajt a társadalomnak ( ez nem az én véleményem, hanema közös pénz elosztásánál szempont) akkor arra miért van? Miért ér többet egy öreg katona élete végéig, mint egy kismama 2 éve? FFi sovinizmus.
A kérdező hozzászólása: Ismerõsömmel leültünk az állásbõrzés a katonai "baraknál" ahol viháncoltak az egyenruhások. Röhögtek összevissza, a kérdésekre nem tudtak válaszolni. Volt velünk egy nagydarab fiú, neki lenézõen azt röhögték a fejébe, hogy, na Téged aztán a nagy hasaddal..... Ezt a prostis dolgot biztosra tudom. :O) És akiket én ismerek, a 1x év alatt egyszer sem helyezték át sehova. :O( õk hivatásosok.... Még midníg nem látom át azt, hogy ki kerül ki tûzharszba és ki az, aki itthon marad? Más munkahelyen is felel a dolgozó az emebreiért és a rá bízott tárgyakért.
No comment. Tényleg itthagyom a francba ezt a céget! :(( Ilyenekért, mint te, nem fogom az életemet áldozni, erre mérget vehetsz. Majd megvéded a gyerekedet úgy, ahogy tudod. Vagy végignézed a halálukat. Biztos épületes látvány lesz. ... Én ezek után biztos élvezni fogom... Remélem minél hamarabb jönnek a románok vagy a szerbek. Annnál hamarabb nevethetek - rajtad. :S
A kérdező hozzászólása: Ha olyan embertelen barmok netes vagdalkozása letérít a pályádról, mint én, akkor ....sztem ne tedd! Az én életem is volt veszélyben, amikor utazási irodában dolgoztam és jött egy fegyveres és ránk fogta. Az eddigi összes munkahelyement a használt gépekért és a leleltározott árúért anyagi felelõsséggel tartoztunk. Nem értem, hogy miért nem veszik át hivatásosnak a szerzõdéseseket? Ki a szerzõdéses és ki a hivatásos? Amúgy én lehet, hogy indulatos vagyok, mer közelrõl érint a téma, de eddig az általam ismert pár katona fiú és lány mind úgy jellemezte a mh-ét, amirõl ez a kép jött le. De, ha csak õk voltak nagyszájúak az jó nagyon.
A kérdező hozzászólása: Az jutott még eszembe, hogy lehet, hogy jobban kellene informálni az embereket arról, hogy hogyan vannak a dolgok. Egyrészt, hátha vki megerõsítést kap és katona lesz, másrész nem lesznek olyan féligse informált tagok, mint én. Elnézést, ha vkit megbántottam. Nagyon a düh, irígység és kétségbeesés beszélt belõlem. Bunkó tapló voltam. Pedig ritkán szoktam az lenni. :((( Hogyan lehet azt elviselni, hogy a Férjed Irakban van? Azt tudom csak elképzelni, hogy az éltet, hogy neki ez a hivatása és ez az érzés nagyon erõs benne, amit Te tiszteletben tartasz benne. O(((((
Örülök, hogy nyitottál a hiteles információk felé. Most már láthatod, hogy nem állítunk butaságot, hisz több katona is írt neked. Nem egyszerû az élet senkinek sem. Én nem mondom, hogy neked könnyebb, mint nekem. Az a naív dolog, ha valaki azt hiszi, hogy mindenkinek könnyebb, csak neki nehéz. Nagy szerencsénk van, hogy mi nem olyan helyre születtünk, mint Irak. A férjem azt mondja mindig, hogy annak örül, hogy van mit enni, van fedél a feje fölött és van családja. Ez számít, nem az, hogy a GYED 2000 Ft-tal több, vagy kevesebb.
A kérdező hozzászólása: "hogy van mit enni, van fedél a feje fölött és van családja" lehet, hogy ha ezt az érzést erõsíteném, erõsítené az országban sok ember magában, örülnénk magunknak és pld én itt a Balatonnak, akkor talán vidámabbak lennénk és nem döntene ki a lelki egyensúlyunkból bármilyen rossz hír (és szólnánk be másoknak)
Nem tudom Te milyen szervre gondoltál, amikor azt írtad, hogy lógatják egész nap a lábukat és alszanak. A férjem börtönben dolgozik napi kemény 12 órát körleten, ahol naponta nyeli a rabok fenyegetéseit, ahol naponta megtörténik, hogy betámadják. És igen! A hazát szolgálja, mert azokra az emberekre (bár embernek nem nevezném õket) vigyáz, akik tõled loptak meg tõlem, és akik más ember életét oltották ki. Fogalmad nincs a fegyveres szervek munkájáról. Egy börtönben nem lehet aludni, számítógépezni és játszani. A nap 12 órájában éberül kell figyelni, mert csak egy kis figyelmetlenség és kész a káosz! Éles fegyverrel dolgozik és nem lehet ezzel játszani! Gondolom Te a rendõrökre céloztál!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy hol voltak. 50ek lesznek hamarost, lehet, hogy azóta meg is változott a szervezett. Azt tudom, hogy van zenekaruk is, ahol a régi kollegákkal együtt játszanak. Lehet, hogy tényleg jó lenne csinálni egy olyan honlapot, ahol van arról pár szó, hogy hogyan zajlik az élet. Nem hivatalosra gondoltam, mert gondolom, hogy azt nem lehet. Hanem, hogy életszerû legyen a kép, ne csak az ismerõs ismerõsének az ismerõse és a média szóbeszéde legyen az infó. Vagy ez ne jó ötlet?
Kedves Katonák és Katona feleségek! Adócsalók, bûnözõk? Persze vannak csak nem 600000 mint ahány katona...A magyar honvédségnél max akkor van életveszélyben egy katona ha ráesik az iratszekrény amúgy egy igazi nyugdíjas állás, aki meg elmegy havi 500e ft-ért Irakba meghalni az arab demokráciáért hát az a saját hülyesége és felelõssége gondolom senki sem szorított fegyvert a fejéhez hogy menjen ki. S pont az a bajom a katonasággal hogy senki nem csinál termelõ munkát ott tehát a saját adomból finaszírozom a kis fizetésüket, lakáshozzájárulásukat stb, stb...a legangyobb röhej meg az mikor egy leseljetezett laktanyát volt ezredes bá aki persze nyugdíjba ment 45 évesen örzõ-védõ KFT-je véd havi több millió ft-ért mert a szegény magyar katonaság erre sem jó nyühehheheee....hát ilyen országban élünk
Szégyen amiket beszéltek és a kérdés is hülyeség. Ha a jövõ nemzedékeit ilyen emberek nevelik akkor nem fizetnek adót, sõt, szociális segélyen élõ mindenért nyafogó liberalista szemét lesz belõlük.

Miért nem találok párt magamnak? Nem vagyok csúnya, elvárásaim sem nagyok. Ha találok valakit:messze lakik, laza kapcsolatot keres, nős, stb.33 évesen hogy lehet ismerkedni? Internet nem vált be, táncos helyeken a srácok nem mernek kezdeményezni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy túl görcsösen próbálsz találni magadnak párt és ezért nem sikerül jól... Sok ismerõsöm van akivel ugyan ez történik.(20 év körüliek) Picit próbálj meg ellazul és kezdeményez te ha táncolós helyekre mész... Az internet meg szerintem zsákbamacska... ugyan fiatalabb vagyok mint te és könnyû mondani de így látom a dolgot hátha segített egy picit. sok sikert L/16 :$

Lehet, hogy túl görcsösen próbálsz találni magadnak párt és ezért nem sikerül jól... Sok ismerõsöm van akivel ugyan ez történik.(20 év körüliek) Picit próbálj meg ellazul és kezdeményez te ha táncolós helyekre mész... Az internet meg szerintem zsákbamacska... ugyan fiatalabb vagyok mint te és könnyû mondani de így látom a dolgot hátha segített egy picit. sok sikert L/16 :$
Találkozási felület. Ha számba veszed (én is ezt teszem, 17 vagyok, elsõ kapcsolat még nem volt), akkor rájössz, hogy nagyon kevés olyan helyen fordulsz meg, ahol egy normális, épeszû pasi akadhat. Tehát ha ilyet akarsz, olyat csinálj, amit te szeretsz. Ha a múzeumokat szereted, menj oda, ha vidámparkot, oda. Ha a bárokat, oda, és egy idõ után, mikor elengeded magad és nem tûnsz idegesnek, akkor majd valaki odamegy hozzád, és megkérdezi, hogy hogy vagy. Jelenleg az a baj, hogy én csak várakozni tudok, mert ebben az évszakban hibernálom magam, nem is megyek nagyon ki, de mikor kimegyek, elég pozitív visszajelzést kapok. Várom a Nagy Õ-t.
Szia, 33 évesen, fõleg, ha dolgozol, elõfordul, hogy túl kevés emberrel találkozol ahhoz, hogy választhass belõlük... A munkahely általában tabu, de ilyen helyzetben szerintem ne vonatkoztass magadra, nyugodtan ismerkedj a munkád kapcsán... A tácos helyek pedig (hacsak nem állsz át a huszonévesek tesztelõs üzemmódjára) alig valók neked, ott úgyis egyéjszakás romantika, aztán késõbb váltanak-ha váltanak- komolyabbra. Erre, lehet, hogy már sem szükséged, sem idõd...

Miért nem tudok pár találni magamnak? Nincsenek nagy igényeim egyáltalán, csak hogy ne legyen nagyon nagyon ronda a lány (pl eltorzult arc), meg tetszen belsőre. Ez olyan nagy dolog lenne?

Legjobb válasz: Rossz a kérdésfelvetés. Helyesen: Hogyan tudnék párt találni magamnak? A kérdés második felét pedig tessék elfelejteni...

Rossz a kérdésfelvetés. Helyesen: Hogyan tudnék párt találni magamnak? A kérdés második felét pedig tessék elfelejteni...
Lehet, hogy veled van a gond.
hány éves vagy?
Fogalmam sincs mi lehet a problema. Egy kicsit jobban korul irnad magad?
Nem. Alap dolog ez.
mert ronda vagy, és mindig WOWozol....
mindjárt jön az, hogy 165 cm magas vagyok és a vékony szép lányoknak nem kellek...
A kérdező hozzászólása: 178 cm vagyok és nem wowozok
omg akkor biztos csinál valami mást, , most nem mind1 fuu

Hogyan tudnám rávenni a páromat, hogy orálisan is kényeztessen? Fiúk, ha nem csináljátok a barátnőtöknek, akkor miért nem?

A pasim engem kényeztetett életében el?ször orálisan, de nem jön be neki a dolog. Igazából ez sztem neveltetési dolog nála, elég régimódi néhány dologban. Félévente egyszer azért rászánja magát, de nekem ez kevés :D 23/L

Legjobb válasz: Számomra hihetetlen, hogy van olyan pasi aki nem akar nyalni. :)Nem is tudom mit tanácsoljak.... Csupasz vagy odalent? Feltételezem, igen....ha mégsem akkor pl ez lehet, hogy zavarhatja. Ha nem ez a problémája akkor viszont elképzelni sem tudom. Szerintem kezdj bele egy olyan játékba, hogy nyalogassatok egymásról tejszínhabot, csokikrémet, ízes síkosítót, akármit. Fantáziádra bízom. ;) Ha így sem....akkor nem tudom. :( Fenyítsd be :)....ha õ nem, akkor bizony te sem. :P Persze beszélgetni kellene róla, hogy miért nem...valami okának kell lennie. De ne [email protected] érte, csak értelmesen, kulturáltan beszélni kellene róla.

Számomra hihetetlen, hogy van olyan pasi aki nem akar nyalni. :) Nem is tudom mit tanácsoljak.... Csupasz vagy odalent? Feltételezem, igen....ha mégsem akkor pl ez lehet, hogy zavarhatja. Ha nem ez a problémája akkor viszont elképzelni sem tudom. Szerintem kezdj bele egy olyan játékba, hogy nyalogassatok egymásról tejszínhabot, csokikrémet, ízes síkosítót, akármit. Fantáziádra bízom. ;) Ha így sem....akkor nem tudom. :( Fenyítsd be :) ....ha õ nem, akkor bizony te sem. :P Persze beszélgetni kellene róla, hogy miért nem...valami okának kell lennie. De ne [email protected] érte, csak értelmesen, kulturáltan beszélni kellene róla.
Hát nekem meg néha még a seggemhez is jut a nyelve, amit egyáltalán nem csípek :S de õ meg szereti ...fene gusztusát :D 22L
Én is ebben a cipõben járok és megértem hogy mennyire rossz... Ugyan ez a helyzet annyi különbséggel hogy a párom már volt egy másik nõvel is elõtte akit ismertem elég közelrõl és megerõsítést kaptam tõle hogy nála se volt a kedvenc része. Engem is nagyon bánt és nagyon kevésnek érzem és ami a legrosszabb hogy amikor rá is veszi a dologra magát akkor is már olyan érzésem van hogy csak kényszer és hogy õ nem élvezi meg ilyenek és olyankor nekem is elmegy tõle a kedvem. Én is megcsinálom neki nagyon szereti is végig is megvan meg valamikor elõjátékként aztán ennyi én viszonzásul nem kapok semmit... Próbálom elfogadni hogy õ ezt nem csípi de igencsak nehéz mert nekem ez az egyik kedvenc dolgom.
Több oka lehet, hogy a barátod nem akar/szeret nyalni. Ne haragudj meg a válaszomért, fiúként igyekszem az összes lehetõséget számba venni, és tanácsot adni mindegyikre. 1. Benned van a hiba (és õ nem szeretne megbántani azzal, hogy elmondja, mi a gondja). 1.1. Túl szõrös vagy. 1.2. Nem vagy elég tiszta, büdös a puncid. 1.3. Túlságosan nedvesedsz. 1.4. Csúnya a puncid. 2. A kapcsolatotokkal van gond. 2.1. Túlságosan erõlteted (azt mondod, õ erre hivatkozik). 2.2. Nem tudja, milyen dicsõséges érzés orálisan elélveztetni egy nõt. 2.3. Nem szeret téged. 2.4. Olyan kép alakult ki rólad benne, amely szerint nem vagy "tiszta". 3. Vele van gond. 3.1. Valami miatt puncifóbiája van. 3.2. Önzõ. 3.3. Még sosem volt sikerélménye e téren. A javaslataim: 1. 1.1. Gyantáztasd le teljesen csupaszra, vagy brazíl fazonra. 1.2. Az dolog elõtt közvetlenül zuhanyozz le alaposan, légy illatos (de ne testszag-illatos). 1.3. Ha frissen vagy zuhanyozva, ez nem annyira kellemetlen. A zuhanyzós ötlet jó lehet erre az esetre. 1.4. Sötét. 2. 2.1. Próbáld ki, hogy egy hosszabb ideig tényleg nem szólsz emiatt. Persze cserébe te se szopj. 2.2. Egy alkalommal mindenképpen meg kell tapasztalnia, milyen, amikor orális akciója nyomán elélvezel. Ha tudná, mekkora királynak érezheti magát olyankor, legközelebb is kedve lenne hozzá. Lehet, hogy ez rossz tanács, de ha másképp nagyon nem megy, akkor egyszer színleld meg. 2.3. Ezt jó lenne tudni. Ha nem szeret, akkor sokkal nagyobb eséllyel nem akar kinyalni. 2.4. Ezen nehéz változtatni. Attól még, mert "piszkos" benyomása van rólad, még szerethet. De ezen segíthet, ha amikor együtt vagytok, ezentúl mindig frissen zuhanyzott és illatos vagy. Valami jó tusfürdõt válassz. 3. 3.1. Küldd el pszichológushoz. 3.2. Mondd meg neki, hogy ami neki a dugás, az neked az orális szex, a nõknél ugyanis ez máshogy van. Ha nem nyal ki, akkor nem is dughat meg ezentúl. 3.3. ld. 2.2. Ami a 2.4-es pontot illeti, itt valójában nem arra gondolok, hogy õ úgy gondol rád, mint egy olyan személyre, aki nem mosakszik. Ez a "tiszta"/"nem tiszta" megkülönböztetést magamon figyeltem meg. Az utcán szembe jövõ csajokról elsõ ránézésre meg tudom mondani, hogy szívesen kinyalnám-e vagy sem, és ez nem esik egybe azzal, hogy szívesen megdugnám-e vagy sem. Nehéz leírni, mitõl függ, de a folyamatos ápoltság sokat számít.
Mit kell ennek ekkora feneket keríteni, van aki nem szereti és kész. Ha valaki nem szereti a spenótot meg tudja indokolni miért? Nem, így van kódolva. Nem kell ezért szerencsétlent pszichológushoz küldeni, de a kérdezõt sem azzal piszkálni, hogy mert szõrös vagy nem tiszta.
Ennyire azért ne misztifikáljátok túl...:DDD Az utolsó tetszett...jó hogy nem egy kis KT-t írtál..., v. mint a tudós aki 20 évig kutatja a semmit, aztán rájön, h. az értelme: semmi... :DDDD Egyszerûen van aki nem szereti a nyalást...-én sem... :-/ Hogy azzal nyaljam másnak a ****, amivel eszem...pffff...brr... :-/ Olyan ez, mint a csajoknál az ondó - hogy lenyeld-e vagy sem...- hát a legtöbb lány bizony elhányja magát, ha lenyelné.... :-/ (érthetõ) Lányok - ha az eltérõ szexkultúra miatt nem illetek össze, - és ez ekkora gondot jelent, akkor bizony fájó a szakítás, de szakítani kell... :-/ Vagy együtt maradtok, de egy életre lemondotok errõl....
Hehe, utolsó kettõ mekkora vicc. A legnagyobb, hogy az ondó lenyelését vagy le nem nyelését hasonlítjátok a nyalás vagy nem nyaláshoz. A nyalás párja az én felfogásomban a szopás. Az ondó lenyelésének viszont ha mindenképpen párt akarunk, akkor az a puncinedv lenyelése. Nem azt mondom, hogy mindenkinek muszáj szeretnie az orális szexet. Csak leírtam, hogy milyen MEGVÁLTOZTATHATÓ vagy KEZELHETÕ okai lehetnek annak, ha valaki (aki történetesen egy totális kezdõ, akinek semmi tapasztalata nincs) nem szereti.
"Ha valaki nem szereti a spenótot meg tudja indokolni miért?" Errõl jut eszembe: mi a közös a spenótban és az anális szexben? Akire kiskorában ráerõltetik, egy életre megutálja.
Szerintem a ne csináld te se - válaszok semmit nem érnek.Nekem mostanában ritkábban veszi a szájába a barátnõm - nincs igazi oka ennek.Én akkor is minden lehetõséget megragadok hogy nyalogathassam.Szeretem, õt is, a punciját is és akarom hogy jó legyen neki.Ha be se kapná se mondanék le errõl.Nem is értem azokat akik nem szeretik.Ha nem éred el szép szóval, vagy vitával amit akarsz akkor mással érd el.Én nem mondanék le ilyesmirõl...
miért nem mondod meg neki?
Én imádom orálisan kényeztetni a párom (röviden: nyalni) Õ ápolt, borotvált és tiszta. Tehát semmi okom, hogy ne tegyem. Pláne hogy még én is szeretem ezt csinálni F/25
2 éve vagyok együtt a barátommal és ami szinte rögtön feltûnt, hogy nem jut eszébe csinálni nekem. Nem tudtam hova tenni a dolgot, mert soha nem találkoztam még olyan pasival, aki ne szerette volna csinálni és ami a lényeg, hogy magától. Én viszont csináltam neki rendszeresen magamtól. Aztán egyszer óvatosan rákérdeztem, hogy ennek mi az oka. Bevallotta, hogy õ sajnos ezt nem szereti csinálni, igazából nem is tudja miért, talán mert "fura" íze van. Nagyot néztem, de aztán ráhagytam. Néha-néha nagy ritkán csinálta nekem, általában, amikor én kértem, de éreztem a kényszert benne, szóval már jó ideje nem is hoztam fel a dolgot, elfogadtam, hogy õ ilyen és kész. Mondjuk én nem vagyok az a típus, aki annyira megveszne a kényeztetés e formájáért, így nem csinálok belõle problémát, csak mint írtam meglepõdtem az elején, mert soha nem találkoztam ilyennel, azt hittem, a férfiak ezt imádják csinálni. Valahogy én jobban szeretem, jobb ingereket ad, ha az ujjaival csinálja. A gond akkor kezdõdik, ha az egyik fél kimondottan igényli és folyamatosan elutasításra talál... Ilyen esetben csak 1 dolgot lehet tenni: ha vele akarsz maradni, akkor elfogadod. Attól még ugyanúgy szeret. Mi is házasságot tervezünk.
Kérdésem. Te szeretsz szopni? Mert ha nem, csak azért csinálod, hogy õkelmének jó legyen akkor sztem nyugodtan hagyd abba te is. Nem jó megoldás írták fentebb. Miért nem? A szex legyen már kölcsönös és egyenlõségen alapuló dolog. Nem azt mondom, hogy én nézem az órámat, hogy én 10 percet szoptam akkor õ tíz percet nyal. Csak azt, hogy akkor neked sem kell erõlködni. Szerintem nem lehet rosszabb íze a puncidnak, mint az ondónak. És gond nélkül elviseled nem? Szerintem puhatold ki h mivel van baja. Íz, vagy maga a cselekvés. Az talán segít elindulni valamerre. Állítólag az étrend is meghatározza h milyen ízû a cuccosod.
Volt nekem is egy exem aki nem szerette csinálni, de én mindig csináltam neki, és egy idõ után kihasználva éreztem magam. Szerintem nem is pasi az ilyen, egy puhap.cs. A mostani barátom imádja csinálni és ki is nyal minden együttlét elõtt. Szerintem ne sz.pd le többet, hátha észbe kap. Jobbat nem tudok.
Egy érett férfi egy érett kapcsolatban nem mondja azt, hogy fura íze van. Mi õ? Egy 6 éves aki a spenótra mondja, hogy fura íze van és azért nem eszi meg? Ez nem természetes. Ez kölcsönösségen alapuló dolog. HA már egyoldalú, akkor azt önzõségnek nevezik. Én úgy érezném, hogy kihasználnak. Nem kell, hogy minden egyes alkalommal kinyaljon, de igenis éreztesse, hogy szereti csinálni ÉRTED! 22L
Sziasztok... Egy megoldás lehet a problémátokra: http://video.xfree.hu/?n=doki82|55a2acf573671b9c330006344b2f..
Én amONDÓ vagyok, hogy te se csináld neki. Fõ a kölcsönösség.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki ezerszer, mindig azt mondja, h "majd", meg h ha nem kérném ennyiszer, akkor már lehet magától is csinálta volna. De tudom, h ez csak kifogás :D
Ha nem akarja, nem akarja, ilyen dolgoknál rég rossz ha rá kell venned
Vidd el magaddal fürdeni. Lehet, hogy valami nem tetszik neki... de a vízben minden sokkal jobb ilyenkor - vagy utána kaphat kedvet. Vagy, ha nem akar veled fürdeni, akkor frissen fürödve (nem zuhanyozva! Az ilyenkor kevés) - szóval rögtön utána borogasd fel õt. Te is megteszed neki? Végig, vagy csak félig?
A kérdező hozzászólása: Én megteszem neki! Általában elõjátékként. Soha nem úgy kértem, h ne fürödtem volna meg elõtte.
Lehet h meleg :D
Add nekem a barátod én utálom az orláis szexet.:) Egyébként meg ha nem tetszik neki nem tetszik, és azzal, hogy mindig kéred, csak rosszabb lesz, mert erõltetésnek és kényszernek veszi.
A kérdező hozzászólása: Nem erõltetem a dolgot, csak néha azért szóba hozom, h jó lenne, ha. Amúgy igen, nekem is már szinte elmegy a kedvem tõle amikor mégis ráveszi magát, mert tudom h õ nem élvezi. Csupasz vagyok lent. De amúgy nem olyan könnyû ezzel megbírkóznom, mivel nekem is ez az egyik kedvencem, csak hét szinte sosem kapom meg. Köszi a tippeket!
Megint én vagyok, már írtam neked hogy egy cipõbe járunk stb. Én tényleg megértelek és valamilyen szinten jó olvasni hogy másnak is van ilyen problémája nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy kiszúrtam egy ilyen palit de félre ne érts nem örülök neki hogy te is szenvedsz csak látni azt hogy van egy sorstársam akit megértek 100%osan hogy mennyire rossz neki. Nem tudom mi tévõk legyünk, én már gondoltam rá hogy elhagyom de nem tudom megtenni mert közben nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá de annyira vágyom rá hogy kényeztessen a nyelvével is már vagy 2 hónapja nem nyúlt hozzám orálisan persze a szex a megy de így kevésbé izgulok fel így mindig érzem hogy valami hiányzott az egészbõl és teljesen elvagyok kenõdve, van amikor úgy alszom el hogy potyognak a könnyeim de nem akarok neki szólni mert nem akarom hogy rosszul érezze magát meg azt sem hogy már megint ezen rágom magam hogy szükségem van rá. Kitartás neked is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál megint! Neked is sok kitartást kívánok! Lehet most sokan hülyének néznek minket emiatt a "kis" probléma miatt, de igenis probléma! Mindig azzal példálózom a páromnak, h gondoljon bele, hogy mi lenne, ha én mindig azt mondanám neki, h majd holnap csinálok rántott húst (mert az a kedvence), majd holnap eheted a kedvencedet, majd holnap...majd holnap...aztán eltelik egy nap, semmi...eltelik egy hónap semmi...és így tovább, miközben õ már annyira ki van éhezve arra a kva rántotthúsra, hogy csak na, de sose kapja meg, csak ígérgetem neki. Én már azt is mondtam neki, h majd keresek vkit akitõl meg kapom amit akarok, de hát úgyse fogok keresni, mivel szeretem és tisztelem. Csak hát az a fránya orál :S
Hú csajok én csak sajnálni tudom :((( Imádok nyalni, nyalás közben remekül használom az ujjaimat is. Ezek kötelezõ dolgok! Milyen puhap öcs csávóitok vannak? Õk se érdemelnek orált!!!
Eleve kicsi rá az esély, hogy legyen olyan fiú, aki nem szeret nyalni. De az biztos, hogy a világon sincs 2. Nagyobb az esélye, lányok, hogy ugyanarról a csávóról van szó, aki bár nem nyal, egyszerre két csajt is farkal. Micsoda véletlen, hogy összefutottatok:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Mostanában azért többször csinálja, sõt, magától! :) :)

Miért harsogják itt páran, hogy a Jobbik nem demokratikus párt? Miben látják ezt, KONKRÉTAN -ha lehet, most kerüljük a mellébeszélést? Valamint, a kérdéstõl teljesen függetlenül, ha valami nem demokratikus, akkor az csak rossz lehet?

Legjobb válasz: Látom nem jutott el hozzád a kérdés valódi mibenléte. Tisztában vagyok az elmúlt napok kérdéseivel, és ott olvastam a rengeteg mellébeszélést, többek között azt, hogy a Jobbik nem demokratikus, hanem diktatúrát akar meg nem tudom milyen hasonlóan leleményes dolgokkal rukkoltatok elõ. És én azt kérdezem, hogy ezt mire alapozzátok. Ha még mindig úgy hiszed, hogy ez a kérdés ugyanaz, mint az elõzõek, akkor szólj egy, a közeledben levõ felnõttnek, hogy magyarázza el neked. "Csak a külföldi idegenkedés, a féldiktatorikus tervezett lépések...." Pontosan milyen lépésekre gondolsz?

A kérdező hozzászólása: Látom nem jutott el hozzád a kérdés valódi mibenléte. Tisztában vagyok az elmúlt napok kérdéseivel, és ott olvastam a rengeteg mellébeszélést, többek között azt, hogy a Jobbik nem demokratikus, hanem diktatúrát akar meg nem tudom milyen hasonlóan leleményes dolgokkal rukkoltatok elõ. És én azt kérdezem, hogy ezt mire alapozzátok. Ha még mindig úgy hiszed, hogy ez a kérdés ugyanaz, mint az elõzõek, akkor szólj egy, a közeledben levõ felnõttnek, hogy magyarázza el neked. "Csak a külföldi idegenkedés, a féldiktatorikus tervezett lépések...." Pontosan milyen lépésekre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: 16-os? te mi a jó fenét hordasz itt össze? :D Persze, lágerekbe küldés :D. Hol élsz ember? Hol hallottál te ilyet? Mikor mondott ilyet a Jobbik, mondjad már! Semmikor! Az, hogy a te buta kis fejecskédben milyen gondolatok fogalmazódnak meg, annak semmi köze a párthoz. Valamint, a kuruc.info egyáltalán nem szokott meginterjúolni Jobbikos politikusokat, nem tudom, ezt is honnan szeded :) . Ezeket csak álmodtad. De értelmetlen, kitalált dolgokat írtál, ezért a te hozzászólásodat is jelentettem.
Nem tudom mire alapozza az elsõ, hogy a Jobbik diktatórikus, amikor a következõ mondatában önmagát cáfolja, hogy Magyarország függ a nagyobbaktól. Bizonyos keretek között igenis gátat kell szabni a függésnek. Vagy talán azt gondolja, hogy akkor Németország nem ad el nekünk BMW-et - mert most dühös ránk. Vagy Izrael kevesebb narancsot exportál ide? Hú, de megijedtem most!
Vona Gábor maga mondta https://www.youtube.com/watch?v=yTHuzrvU_E0 hogy miért rossz ha nincs demokrácia? hallottál már 1956-ról
A kérdező hozzászólása: Szegény 19-es! Sajnálom, hogy sok hozzád hasonló ember van ebben az országban, akik ennyire igénytelenek. Már mondtam az elõbb, hogy ez egy kiragadott mondat, és 5 másodperccel tovább kellett volna nézni, és akkor te is rájönnél, hogy milyen értelemben mondta azt, amit mondott! De ha te mindent elhiszel egy olyan videónak, ami kb egy olyan beszédet tartalmaz, aminek minden betûjét külön vágták össze, akkor egy baromi nagy tudod mi vagy.
Demokrácia elõtt is volt élet Európában, hol jobb, hol pedig rosszabb. Ez csak az uralkodón vagy az éppen kormányzó hatalmasságokon múlt. A mai demokrácia nagyjából abból áll, hogy elmehetsz szavazni, ahol ki lehet választani, hogy melyik párt képviselõi lopják el a legtöbbet, és milyen magasról tojják le, ha a népnek nem tetszik néhány dolog (példa erre 2006), nem kifelejtve, hogy amit a nép felépített, azt a hõs demokraták, hogyan is privatizálják a hátunk mögött. Szerintem, ha a Jobbik nem lenne demokratikus, akkor nem választások útján szeretne kormányozni, és nem kardoskodna a képviselõk visszahívása mellett. Hülyeség azt mondani, hogy ami nem demokratikus (ezen nem csak a diktatúrát értem), az egyöntetûen sz*r. Minden országban vannak gazdagabbak és szegényebbek államformától függetlenül, ráadásul mi is még itt vagyunk, pedig sokáig azt sem tudtuk, hogy mi az a demokrácia, mégis eléldegéltünk.
A demokrácia modern országoknak való, nem ilyen apartheid népeknek mint a magyarok. Sok magasrangú jobbikas egyértelmûen utalt rá, hogy a jobbik nem demokrata párt és hogy rossznak tartják a demokráciát. Igazuk lehet a szomszéd népeknek abban, hogy a magyaroknak ázsiában a helyük.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha rákeresel a neten arra hogy "Vona Gábor demokrácia", akkor van pár találat, csak pár példa, de fontos hogy ne fekete-fehérben gondolkodj, hanem árnyalatokban is: [link] [link] pl.: "Hangsúlyozta: a nyugati világot és Magyarország többi politikai erejét is átható „materialista, ultraliberális” eszmeiséggel szemben „tûzzel-vassal” tiltani fogja az elhajlást és az „ellenségeinkkel való megalkuvást”." Egy demokrata nem tiltja tûzzel-vassal mások értékrendjét, hanem érvel és szavazatokat gyûjt (pl. rezsicsökkentés, nyugdíjak, hogy némi iróniával éljek). A nem demokratikus nem jelenti feltétlenül azt hogy totálisan diktatórikus, ezt Vona is mondja egyébként. Ez nem fekete-fehér kérdés. Pl. Gyurcsányék alatt ízelítõt kapott a Fideszes közönség abból, hogy milyen ha tüntetõket ütlegelnek, az MSZP a titkosszolgálatokat és az alvilágot a saját céljaira akarta használni, stb. Ezek pl. nem demokratikus lépések, de ettõl még nem volt Gyurcsány idején diktatúra. Kádár diktatúrája is felpuhult a végére, kivégzésekkel kezdõdött, aztán felpuhult. Van a szürke zóna, ahol el-eltûnnek jogok, és megtorlatlanok maradnak a túlkapások (akár rendõri, akár "haveri"). Számomra konkrétan az a baj a Jobbikkal, ami a hasonló határon túli pártokkal is: a Jobbik a Nagy Románia Párt, a Szlovák Nemzeti Párt, a szerb párt nevét nem tudom :-), meg talán az Ukrán Szabadságpárt itthoni megfelelõje. Szavakban a korrupció ellen és a nemzeti érdekek mellett állnak ki. Valójában idegrohamot kapnak ha valaki más mint õk, és nagy ívben tesznek ezen mások jogaira. Pl. szlovákiában valaki magyarul beszél, ne adj isten székelyként autonómiát akar. Kussoljon, örüljön hogy és és nem verik meg (pl. Malina Hedvig nem örül). Innentõl kezdve ha nem is akarna diktatúrát a Jobbik, meg ugye erre esélye sincs, akkor is a görcsös és erõszakos intolerancia magyarországi pártja, és nem egyetemes értékeket képvisel (pl. autonómiához való jogot mindenkinek), hanem ilyen mentalitással szlovákként a magyarokat utálja, magyarként a szlovákokat, újpestiként a ferencvárosiakat, zsidó telepesként a palesztinokat, stb. És persze ha kiderül hogy ja mégis vannak zsidó õseim és le sem tudom tagadni, akkor vagy gyakorló zsidó és Jobbik utáló lesz (Szegedi Csanád), vagy öngyilkos (külföldi példát tudok, pár az konkrétan neonáci volt, nem olyan light-os mint a Jobbik), vagy eloldalog (a két világháború között ki is volt az a fickó?). A második kérdésedre az a válasz, hogy gazdaságilag akár jó is lehet a diktatúra, pl. Szingapúr vagy Dél-Korea, lásd ebben a könyvben: [link] , de persze ha tufák ülnek a trónon, akkor nem csak az emberi jogok terén van szívás, illetve ha kapitalista a diktatúra, akkor pl. simán lenyúlja a helyi erõsember a menõ vállalkozásodat (lásd Oroszország), örülhetsz ha kapsz cserébe valami kis pénzt. Szóval úgy kifejezetten törekedni rá nem kellene.
17: Hú, micsoda besúgó mentalitás! Az a helyzet, hogy itt egyedül te hazudsz, de mint a vízfolyás. Attól, hogy közrendvédelmi telepnek nevezik, az még láger marad. A zsidók listázására viszont érdekes módon nem reagáltál. Mondjuk minek is, videón látható az egész. Nincs Jobbikos interjú a kurucon? Tessék pár link: [link] [link] [link] Mirõl is beszélünk?
24-es, neked teljesen elment a józan eszed? Milyen lágerekrõl beszélsz? Nato tagországként és EU tagokként, majd itt ukkmukkfukk lágereznének nemzetközi beavatkozás nélkül? Magadnál vagy ember? Ennyi erõvel kend rá a szocikra, hogy hatalomra kerülésük esetén listázzák az értelmiséget és a keresztény embereket, és belágerezik õket, min a régi szép Sztálini idõkben. A kettõs állampolgárok listázása pedig szintén egész jól megy mind az USA-ban, mind Izraelben. Vergõdhetnél nekik is, hogy ennek mi értelme van.
A kérdező hozzászólása: 24-es, úgy látom te a kitartó h*lyék közé tartozol. A "zsidó listázásod" már sok milliószor bele lett verve a h*lye fejedbe biztos neked is, de látom nem vagy képes felfogni, és csak azt látod bele, amit te szeretnél. Nem fogom még egyszer elmagyarázni, mert már unalmas, és sajnos vannak olyan emberek, akiken nem lehet segíteni semmilyen formában, de ha csakk egy kicsit hagynád magadat, hogy egy segítõ kéz megszánjon, sokkal okosabbnak látszanál, és nem írnál olyan kommenteket, amilyenet írsz jelenleg. Rendben, nem tudtam, hogy készített a kuruc interjút, de ezek szerint mégis készített. Tessék, bevallottam, hogy ezt rosszul tudtam (vagyis inkább nem tudtam), de te sosem fogod azt bevallani, hogy már csak te nem hiszed el, hogy h*lye vagy.
Nem tudom miért is kellene nekem cserébe bármit is "bevallanom", pusztán azért, mert te kegyeskedtél a nyilvánvaló bizonyítékok után beismerned, hogy nem volt igazad. Itt van a videó, mindenki megnézheti, hogy úgy általában a kettõs állampolgárokról esik e szó benne, vagy mégis inkább csak az itt élõ ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ emberek nemzetbiztonsági kockázatáról beszél. http://www.youtube.com/watch?v=SyVZVLgAZVs Egyébként a díszpinty magyarázkodását még itt lehet megtekinteni: http://www.youtube.com/watch?v=Vn_rD-wVyfU Érdemes megnézni egyébként, én jót röhögtem. Ebben többek között letagadja, hogy ilyet mondott volna (6:15), végig hebeg-habog, s állandóan "szeretné végigmondani a mondatot", miközben a 12 percbõl közel 9-et õ beszél végig. Az is röhejes, ahogyan azzal próbál védekezni, hogy kiragadtak egy mondatot a hozzászólásából (1 perces!), de persze rögtön mantráz is egy általa kiragadott mondatot a Perez fél órás beszédébõl. Hát mit mondjak? ELEGÁNS! :D Az meg megint eléggé vicces, hogy itt az EU-val takarózik a kedves hozzászóló. Talán nem pont a Jobbik az, aki a kilépésért lobbizik? Nem pont a Jobbik az, aki EU zászlót égetett nem is olyan rég? Akkor meg mi súlya is van ez ügyben az EU-val példálózni? Azon is elgondolkozhatnátok, hogy miért a Jobbik az, akinek mindig magyaráznia kell a mondandóját, miért õk azok, akiket mindenki félreért. Ha annyira jóhiszemû brigád ez, akkor talán ideje lenne megfontoltan és pontosan fogalmazni a jövõben.
5: Milyen véletlen, hogy a ti mondandótokat mindig félreértik, a szavaitokat meg kiforgatják, miközben ti persze nem is úgy gondoltátok. Ja, meg a kuruc.info-nak sincs semmi köze hozzátok, az ott rendszeresen interjút adó jobbikosoknak is csak a gondolatait lopták el. Nem zörög a haraszt. Azt hiszem elég régóta tevékenykedik a Jobbik ahhoz, hogy mindenkinek világosak legyenek a szándékaik. A zsidók listázása, a cigányok lágerekbe terelése mind megvolt, ezeket sosem fogja lemosni magáról, akárhány kiskutyát is puszilgat a facebookon Gabika a kampány hajrájában.
A kérdező hozzászólása: De nem fogjátok fel, hogy ez a kérdés még nem volt. Nem fogom a kedvedért mégegyszer elmagyarázni a különbséget ez a kérdés, valamint az általak linkelt 3 között. Mondom, kérj meg egy felnõttet a közeledben, akinem van elég türelme neked elmagyarázni, elõny, ha az illetõ gyógypedagógus.
Aki nem a párt tagja, az honnan tudhatná, hogy a Jobbik szervezetileg demokratikus-e? Egyáltalán egy kívülállót miért érdekelné? Az viszont igaz, ha valami nem demokratikus, akkor az rossz! Azért mert vagy puha vagy totális diktatúra.
„Nem vagyunk kommunisták, nem vagyunk fasiszták, nem vagyunk nemzeti szocialisták, de demokraták sem vagyunk” - Vona Gábor
"Mivel mostanában annyira nagy divat megfigyelõket küldeni a választásokra, mi is fogunk! De nem Nyugatról, nem Amerikából, nem az Unióból, hanem levélben fogok fordulni Mahmud Ahmedinezsádhoz, és Iránból jönnek ide! És nem az ÁVH fog grasszálni a választás napján, hanem az Iráni Forradalmi Gárda!" Vona Gábor
A kérdező hozzászólása: 3: Azt a beszédet érdemesebb lett volna egy mondattal tovább is hallgatni, és akkor rájöhetnél, hogy milyen értelemben értette ezt így! utolsó: Gratulálok, hogy sikerült ezzel a 100 éves dologgal elõhozakodnod immár kismilliomodjára, de ez nem a kérdéshez kapcsolódik, sajnos nem lehet mindenhova bebiggyeszteni, amikor a Jobbikról van szó, másrészt meg látszik, te sem tudod, hogy ez mire vonatkozott.... Tehát a kérdés továbbra is él. Azt állítottátok, hogy a programjuk alapján nem demokratikusak, és engem inkább ez érdekelne, hogy miért gondoljátok így.
"ha valami nem demokratikus, akkor az csak rossz lehet?" Igen, mert az szinte mindig csak önkényes.
Igazából számomra nem az a kérdés a Jobbik demokratikus-e, hanem hogy miért kellene annak lennie? Nincs még épp elég demokratikus párt ebben az országban? Meg aki demokráciát akar az megtalálja külföldön is. A magyar embereknek semmi szükségük demokráciára. LE A DEMOKRÁCIÁVAL!
"Csak az utóbbi 3 napban 3 ilyen klónkérdés lett kiírva. " Szerintem olvasd újra a kérdést és próbáld értelmezni! A kérdezõt nem az érdekli az elmúlt 3 napban hány ilyen kérdés volt kiírva.
"LE A DEMOKRÁCIÁVAL!" Gratulálok! Miért nem költözöl Belorussziába?
A kérdező hozzászólása: 10-es (44%-os): Ne tudálékoskodj, hanem a kérdésre válaszolj. Egyébiránt jelentettem a hozzászólásod, mert azzal nem a kérdésre válaszoltál újfent, csupán veszekedést szeretnél már megint, hogy ezzel eltereld a témát a lényegrõl, arról, hogy üres szavakkal dobálóztok mindenfele, nem vagytok hitelesek, a semmire alapoztok olyan kijelentéseket, amikrõl még ti sem tudjátok, hogy mit jelent. Gyorsan kongassátok meg a vészcsengõt, és hívjátok ide a Jobbik-fóbiás górékat, mert eddig a 44%-os és társai kevesek, hogy ezt a kérdést megválaszolják.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom nagyon keserû a szõlõ :) . Ezek szerint ha nem tudjátok megcáfolni azt, hogy teljesen tudatlanul bégettek mindenféle szlogent, akkor kiírtok egy lejárató kérdést helyette, hisz nem lehet csak úgy annyiban hagyni a dolgot.
Megválaszoltam, hogy itt épp miért nem válaszolok: mert már ötvenszer korábban meg lett válaszolva, többek között háromszor az elmúlt 3 napban. Köszi a jelentést, igazi kommunista spicli vonás :)
Ha a kérdés fölé nézel meglátod a keresés menüpontot, ott oldalnyi ilyen típusú kérdést találsz. Illetve idézném neked a GYK szabályzatát, ami itt figyel a kommentbox alatt: "Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már elõtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!" Akkor itt cseréld le a válasz szót kérdésre és tádámm, önmagaddal szembesülsz.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 27: Az ember azt lát bele akármibe, amit akar. Csak jó képzelõerõ kell hozzá, és ez a baloldaliaknak meg van, szellemi példaképeiktõl megörökölték. Egyébként még mindig nem értem, hogy miért nem demokratikus egy olyan lépés, hogy felmérjük, hogy kik a kettõs állampolgárok a képviselõk közül. Igen, Izrael kapcsán vetõdött fel ez az abszolút ésszerû javaslat, mert tudjuk, hogy miket mûvel az az állam. Szóval amikor a 2 ország kapcsolatát tárgyalták, akkor miért is probléma, hogy felvetõdött az izraeli állampolgárok nyilvánosságra hozása? És ez persze kiterjedne az összes többi kettõs állampolgárra is. Ezzel te azt is mondod, hogy Izrael nem egy demoratikus állam, mert ott listázzák a kettõs állampolgárokat, és aki kettõs, az nem is lehet képviselõ. Errõl miért akarsz ennyire megfeledkezni?! Nyilván, mert senki sem tartja Izraelt egy demokratikus államnak, sokkal inkább terrorállamnak, ezért ezeket a nyilvánvaló tényeket inkább figyelmen kívül hagyjátok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!