Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a nők, ha a (135 db)

Miért zavarja a nőket ha egy férfinek nagyon jó viszonya van az anyjával? Miért féltékenyek? Miért nem értik meg hogy egy férfinek fontos az anyja?

Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva,de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnőmet ez mintha zavarta volna,vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen,sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nőket?

Legjobb válasz: Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.

Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.
És látod, Te magad is magyarázkodsz, pedig semmi okod rá.Miért is lenne valaki mama pici fia, vagy lúzer azért, mert nem ölik egymást az anyjával?
Mert az ilyen pasiknak mint te, mindigis az elsõ helyen az anyja lesz, a feleség és a gyerek csak utána következhet, és mindig a mamának van igaza, mindig a mama kedvében akar járni, és ha a mama és a feleség összerugja a port, te tuti anyád mellett állsz ki, függetlenül attól, kinek van igaza. Na ezért zavarna. (szerencsére párom nincs annyira jóban, bár rosszban se az anyjával, 2500km-re élünk, tökéletes)
a 7es jól mondja :)
Na utolsó, remélem a te fiad is csak hébe-hóba fog rádnézni...
Én anya vagyok, 20 éves a fiam, de nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Van barátnõje, 2 éve, de én még nem vettem észre, hogy zavarná, ha mi mondjuk elmegyünk vásárolni ketten, vagy moziba, vagy akár hova. Azt nem tudom, a Te barátnõidet mi zavarhatta, de én sem látok abban semmi rosszat, ha valakinek jó a kapcsolata a szüleivel. Úgy látszik ma már ez az abnormális.
Nem lesz fiunk, egy kislányunk van, nem lesz több gyerek :)
Mert lükék. Miért lenne jobb, ha marnák egymást a szülõk és a gyerekeik? Vagy féltékenyek a kedves mamára talán. Az én párom sajnos nincs túl jó viszonyban a sajátjával, mivel nem õ nevelte fel. De idõnként telefonálnak, sõt találkoznak, évente 1-2 alkalommal. Én mondogatom neki, hogy érdemes lenne szorosabbra fonni a kapcsolatot.
amúgy a páromnak is jó volt vele a kapcsolata, viszont ha anyóssal kettesben voltunk, folyton szekált, meg beszólogatott. Én már nem jönnék össze egy olyan pasival, aki nem tud elszakadni az anyjától, sûrûn találkoznak, mert szerintem azért ez túlzás, legyen jó a kapcsolata az anyjával, de egy felnõtt férfi az felnõtt férfi, nem anyás kisfiú....ha ilyen kéne, pedofil lennék :D szerintem a férfiakat szeretjük, nem a kisfiúkat.....
Húha! Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el. 30 éves és tartós párkapcsolatban él, de ha valami gond van, akkor engem hív. Kibeszéli magából, meghallgatom, átbeszéljük stb., és megkönnyebbül, illetve én más szemszögbõl nézem a problémát, így nagyjából meg is találja a megoldást. Most akkor küldjem el a fiamat?
Én nem vagyok féltékeny az anyósomra, pedig õ világéletében az volt rám, és folyton szekált. A párom is megelégelte, azóta nem beszélünk vele......szerintem inkább õ féltékeny rám, hogy sikerült végre elszakadnunk tõle, és a rigolyáitól......
Miért féltékenyek? Nem féltékenyek, csak tudod sok anyós általában ferde szemmel néz egy olyan nõre, aki "elveszi" tõle a kicsi fiát, meg úgy is viselkedik a nõvel, hogy érezze, hogy õ az "úr". Ezt egy férfi nem sokszor veszi észre (nõk közti rivalizálás ), de egy másik nõ igen!
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá tenném hogy nem anyuci pici fia vagyok, mert férfi vagyok a talpamon és nem vagyok egy lúzer anyuci kedvence, kemény helyzetekbe is megálltam a helyem egyedül az életben.
Egyrészt nyilván egyik sem volt tartós és elmélyült kapcsolat ahhoz, hogy alaposan megismerjenek téged és anyukádat, másrészt meg minden amit már leírtak. Harmadrészt valószínûleg õk nem voltak jóban a szüleikkel, és ezért nem értették a szituációt. Ennyi.
Hát, kedves utolsó, ez derül ki a hozzászólásokból. Én is anya vagyok, de elvagyok csodálkozva....
"Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el." Én igaz nõ vagyok, de nagyon anyás! Havonta néhány napot még nála is alszom, messze lakik, nagyon hiányzik és ha csak úgy meglátogatnánk, alig tudnánk beszélgetni, már jöhetnénk is haza. Szerencsére a férjem ezt elfogadja és megérti. Viszont ha bármi probléma van, a férjemnek mondom el elõször, mivel vele osztom meg az életem, vele tervezek közös jövõt. Egyértelmû, hogy utána anyukámat is felhívom, vele is megbeszélem és sokszor tanácsot is kérek tõle. De ha valami gond van, elõször ketten próbáljuk megoldani a férjemmel. Én ezt valahogy így érzem egyértelmûnek egy házasságban (vagy együttélésben) és nem fordítva. Ezt láttam otthon is, pedig a szüleim is nagyon jó viszonyban vannak az õ szüleikkel.
én azt mondom, felesleges lenne általánosítani! mint olvashatjuk ellenpéldák is vannak, bár azzal nem értek egyet, amit egy válaszoló írt, hogy minden anyucival beszél meg a férfi, mert én azért kiakadnék, hogy velem él együtt az illetõ, és a problémáit egybõl az anyjának meséli el....bár én ilyen jellegtelen dolgokat meg szoktam beszélni anyuval, de a nagyobb horderejû dolgokat/gondokat mindig együtt oldjuk meg.....
A gond nem a jó kapcsolattal van hanem azzal mikor a férfi akinek már felesége meg gyerekei vannak nem tud állást foglalni bizonyos helyzetekben és még mindig nem mer ellent mondani az anyjának. Vagy egyetlen csettintésre ugrik ott hagyva a családját. S ezt anyós ki is használja. Na ezzel van a gond. Meg azzal hogy nem tudják elvágni a köldök zsinort.
Én már sajnálom, amiért nem figyeltem arra, hogy beszél a férjem az édesanyjával, aki nagyon rendes, velem is. Mert ebbõl(is) látszik, mennyire tiszteli a nõket.Örülnék, ha jobb lenne a kapcsolatuk, nem az anyósomon múlik. szóval egy egészséges anya-fia kapcsolat nem minden nõt zavar.
Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva, de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnõmet ez mintha zavarta volna, vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen, sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nõket? nálunk a párom minden elmond az anyjának, mindent, erre az anyuka nagyon bûszke, nekem mindkét fiam elmond nekem mindent. Majd egyszer meghallottam a telefonban mikor az anyuka azt mondta a kisfiának, mikor szintén elmondta a kicsi fia a telefonban, hogy én is tudom igazolni, hogy az nem úgy volt: erre az anyuka azt mondta a kisfiának, hogy ne hagyd magad befolyásolni édes fiam. Azóta három lépés távolság megtartva anyukától. Neki senki sem jó, aki nem szül neki unokát, ezek után itéli meg az embert, hogy milyen haszna lesz belõle. Biztosan van okuk arra, hogy féltékenyek legyenek, anyukát kimutatja vagy érezteti a barátnõiddel, hogy õ az elsõszámú és egyedüli, és te is érezteted a barátnõiddel, hogy csak másodlagosak. Nem a fontosságról van itt szó, hanem a rivalizálásról.
Én meg olyan nõvel nem kezdenék, kainél az a mérce, hogy utáljuk a zsülõke, t anyóst, apóst, mindnekit. Az ilyenektõl hányingerem lesz. Nem tudom miért jó, de (szubjektív) a nõk kétharmada ilyen. Azt hiszik attól felnõttek, ha jó messzire mennek a zsülõktõl, és ráakaszkodnak egy pasira. Persze majd a gyerekkel azért vissza mennének, amikor a FÉRFI kidobta õket. A nõk a férfit szeretik, a férfiak a nõket. Aki elhagyja a szüleit, az nem nõ. Ugyanis ha hozzájuk nem ragaszkodik, akkor sem a férjéhez nem fog, sem a gyerekéhez nem fog ragaszkodni.
Nem féltékeny csak valószínû, hogy azt a kevés szabadidõdet amid van szeretné ha vele töltenéd el és nem azzal heti 2-3-szor Anyukáddal beszélges, vásásárolj stb. Önmagában pozitívum, hogy jóban vagy Anyukáddal de a probléma ott kezdõdik ha nem tudod hol a határ.
A kérdésed és a hozzászólásaid alapján nem tudom, mi lehetett a baj. A barátnõid nem mondtak valami értelmes indokok, mit éreznek az anyukáddal való kapcsolatodban zavarónak? Mert gondolom, csak megbeszéltétek.
Én önállóságra nevelem a gyerekeimet - két fiam, egy lányom van. Akkor leszek boldog, ha saját életük lesz felnõtt korukra. És igen, már most nehéz belegondolni, hogy egyszer el kell engednem õket, de bizony amikor a kamasz gyerekeim épp nincsenek itthon, és kettesben lehetek a férjemmel, nagyon örülök neki, mert õ az én családom. Ünnepekkor persze mindig megyünk a szülõkhöz is, ami nem kevés, mert névnapok, szülinapok, anyák napja, karácsony stb. minden hónapra jut 1-2 alkalom. És akkor ott közösen vagyunk, közösen üljük körül az asztalt, és beszélgetünk. Kettesben (titokban), csak a férjemmel van megbeszélnivalóm. Azért õt választottam életem társának, hogy vele beszéljem meg örömömet-bánatomat. A többi nagy világmegváltó beszélgetés mehet közösen, amikor nagy családi összejövetel van.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem értem, mert egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] köztünk.Szóval nem értem a dolgot.Nem magyarázkodom, de sokszor amelyik férfi jóban van az a anyjával azt egybõl anyuci pici fiának gondolják.Holott nagyon kemény helyzeteken mentem keresztül, amit egyedül oldottam meg.A nõk alapjában férfiasnak tartanak és tényleg nem vagyok olyan aki anyuci nélkül életképtelen.Egyszerûen csak nagyon jó a viszonyunk.
Én mai napig emlékszem, hogy páromban a sok-sok dolog közül ami megfogott az egyik az volt, ahogy anyukájáról beszélt, ha esetleg szóba került. Mármint nem mondott semmi extrát, nem ajnározta anyucit csak egyszerûen, ha szóba hozta, érezni lehetett, hogy szeretettel beszél róla és ez tök jó. Mindehhez persze hozzá tartozik, hogy anyósék 300 km-re laknak, így esély sincs arra, hogy "túl" sok idõt töltsenek együtt. Bevallom, ha mindennap összejárnának órákat dumcsizni, miközben így is csak esténként látom a férjem, akkor engem is zavarna.
Engem ez így önmagában nem zavarna. Ez inkább pozitív dolog. Akkor zavarna, hogyha ez a férfi családként csak az anyját (szüleit, testvéreit..) tekintené, és engem pedig mindig csak egy kívülállóként. Mondd Kérdezõ! Akarsz te saját családot? Hogy a barátnõd ne csak egy aktuális szórakozótárs legyen, hanem igazán hozzád tartozzon, és mondjuk gyereketek is legyen? Mivel az írod, "sok barátnõdet...", ebbõl nem sok jót sejtek. Imádod anyádat, jelzed a barátnõ felé is, hogy mennyire fontos neked anyád. És a barátnõt hogy kezeled? Nem lehet, hogy csak egy ridegséget érez tõled, hogy csak ideig-óráig kellesz, és sose lesztek egy család? Én csak ilyen esetben lennék "féltékeny" anyádra. De azért 34 évesen már van annyi eszem, hogy az ilyen alakokat leépítsem, és ne féltékenykedjek. Egyébként számomra szimpatikus dolog lenne, ha a párom jól kijön az anyjával, sõt az is jólesne, ha egy kicsit én is a "gyereke" lehetnék. Hát te tudod mi a helyzet nálad.
A kérdező hozzászólása: ma 09:46 Te nagyon ostoba vagy ne haragudjál.Ha kapcsolatom van akkor mindig az az elsõ, az anyám ezért nem keveri a [email protected] és soha nem is keverte.Ami nem jelenti azt hogy le kell [email protected] az anyámat, de azt sem jelenti hogy nem a kapcsolat az elsõ.Mint mondtam én nem függök tõle, sem anyagilag sem érzelmileg, egyszerûen nagyon jó a viszonyunk.Sok mindent megudunk beszélni.Soha egy barátnõmmel sem éreztette hogy õ nem jó nekem, vagy hogy nem õt képzeli el nekem.Egyetlen egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] Mint mondtam idegen országben is megálltam a helyem anyám nélkül és még számtalan kemény helyzetbe.
Pedig ha több barátnõdnél is ez volt a gond, akkor csak lehet valami benne.
Elmondom, miért zavarna. Mert ha egy férfi és egy nõ szerelmes lesz, összeházasodik, gyerekük lesz, onnantól szerintem õk így együtt a család. Férj és feleség. Nekik kell dönteni a kapcsolatukról, a gyereknevelésrõl, pénzrõl, stb. Namármost ha valamelyik fél túlzottan ragaszkodik a saját szüleihez, akkor óhatatlanul az lesz, hogy anyuka/anyós beleszól az életükbe, hogy ezt vagy azt hogy kellene csinálni... És így közösen "lenyomják" a másik házastársat, aki így alsóbbrendû szerepbe kényszerül az anyóssal szemben. Na ez az, amit sokan el akarnak kerülni. A férjemhez megyek feleségül, nem az anyósom lánya akarok lenni ;)
Ettõl a "sokmindent meg tudunk beszélni"-tõl áll fel a nemlétezõ szõr a hátamon. Az ilyen pasi szalad panaszkodni az anyjának tipikusan, ahelyett hogy a barátnõvel beszélné meg a problémát. Nem, inkább anyucinak panaszkodik, aki majd jól megvigasztalja az õ kicsi egyszem fiacskáját, mert a mama mindig neki ad igazat.
A kérdező hozzászólása: A sok barátnõ alatt értsünk 3 komoly kapcsolatot, amik több évig tartottak. Konkrétan egy barátnõm mondta ezt így kis.Semivel nem volt több barátnõm mint másnak.Komoly több éves kapcsolataim voltak.Persze voltak futó kalandok is, de kinek nem? De volt olyan barátnõm is aki imádta nayámat, és anyám is õt.A mai napig ha összefutnak mindig beszélgetnek, így 5 év elteltével is.
A kérdező hozzászólása: ma 09:58 Nem panaszkodás.Soha nem szaladtam hozzá sírni és õ sem hozzám, egyszerûen tudunk beszélgetni.Ez miért baj?Amúgy nem mellesleg külföldön élek, tehát nem járok hozzá naponta és van hogy hónapokig nem látom.De amikor otthon voltam, akkor sem volt rossz a kapcsolatunk.A kapcsolatomról és azok problémáit soha nem anyámmal beszélem meg.De az élet nagy dolgairól azért csak beszélhetek anyámmal nem?
Úgy látszik, hogy nem. Itt mindenkinek az a tökéletes, ha kb.300km-re vannak az anyóstól-apóstól, és találkozni, max.karácsonykor, meg egy-egy temetésen. Szégyen. Én egy utcában lakom az anyósomékkal, 19 éve anyámként szeretem, soha meg nem bántottam, de Õ sem engem, és igen, van, hogy a férjem megy át egyedül, és elbeszélgetnek.Ami nem azt jelenti, hogy engem beszélnek ki, vagy valami ördögi terveket szövögetnek, esetleg wc-re kísérné a férjemet, mint itt egyesek gondolják. Pusztán szeretik, tisztelik egymást, és nekem ezzel SEMMI bajom. És mielõtt valaki feldobja, hogy a férjem is egy lúzer, megelõzendõ elmondom, hogy TEK-es...
Utolsó: nem tudom, pontosan te mennyit beszélgetsz a férjeddel, munka, gyerek, stb mellett. Átlagban az embernek kevesebb ideje van a saját férjével az élet nagy dolgairól beszélgetni, mint kellene. Na most ha a férfi azt a kevés szabad idejét sem a saját feleségével/gyerekeivel tölti, hanem a saját szüleivel, az azt jelenti, hogy az anyjával szívesebben tölti az idõt, mint a feleségével. Amibõl nekem egyenesen következik, hogy az anyját jobban szereti, mint a feleségét.
Nekünk nagyon fontos a beszélgetés a munkája miatt is.Gyerek már nagy, nincsen vele gond, de még mindig nem értem, miért baj, ha az anyjával is beszélget. Egy anya csak addig anya amíg megszüli, meg felneveli? Aztán már emberszámba sem kell venni?
A férfi elhagyja anyját apját feleségéhez tartozik s a kettõ egy test lesz. Az se normális ha az anyuka nem fogja fel hogy a kicsi fia megnõsült és mindenbe bele szólna meg irányítaná.

Csak nekem undorító, ha valaki csorgatja a nyálát a sztár férfiak/nők után? Miért van ez? Miért nem a pasijuk/csajuk a legjobb nekik?

Kifejezetten rosszul vagyok,ha valaki akár n?két,akár férfiként olyan emberért van oda,akit nem is ismer. Csak a fiatalabb korosztály rajong,vagy az id?sebbek is?Sztem gyerekes.

Legjobb válasz: Én sose voltam rajongó típus, van pár nõi sztár akit meghúznék, de rajongani nem rajongok értük. Ez egyébként is a nõkre jellemzõ inkább. Abból is a fiatalabbakra. El kell fogadni, ez van.

Én sose voltam rajongó típus, van pár nõi sztár akit meghúznék, de rajongani nem rajongok értük. Ez egyébként is a nõkre jellemzõ inkább. Abból is a fiatalabbakra. El kell fogadni, ez van.
Ez sztem legfõképp a tinikre jellemzõ... :) Bálványként imádnak a tinilányok egy színész pasit, illetve tini srácok egy ismert nõ retusált képét :) Szerintem, ahogy benõ az emberek feje lágya, teljesen kinövik ezt a hülye szokást...(és ugye a "fej benövése" egyénenként változó idõszakban következik be..:) )) ) üdv 25/L
szerintem is gyerekes. Nekem nincs ilyen problémám mert ö az összes sztárt és jó nönek kikiáltott modellecskét rondának tartja. Ja és nem csak nekem mondja ezt, hanem biztos forrásból tudom, hogy így is gondolja:) akik meg csorgatják a nyálukat, azok felnöttként szánalmasak, fiatalabbaknál meg éretlenek... 22/L
A kérdező hozzászólása: Végre normális válaszok, az elõbb lese.ggfejeztek, és befásultnak tituláltak, mert azt írtam a belinkelt férfiakra, h nem tetszenek :O Amúgy az én pasimnak sem jön be egy sztárcica sem, soha nem voltak csajok a háttérképei, telefonjában sem voltak csajok, se a szám.gépén.A többiek meg ilyen hozzáállással soha nem fogják úgy látni, h az Õ párjuk a legszebb!PEdig nagyon jó érzés :)
Én is tapasztalok ilyet a környezetemben. Van egy 23 éves lány ismerõsöm, aki kifejezetten azért néz bizonyos sorozatokat, vagy néz meg a moziban egy filmet, mert egy "hú de szexi" valaki van benne. Bár neki most nincs barátja, és nem is volt még soha komolyabb kapcsolata. Szerintem ez inkább tinikre jellemzõ, meg az olyan huszon-egynehány évesekre esetleg, akiknek sokáig nincs párkapcsolatuk. Személy szerint én se értem ezt a "rajongást." Bár nekem is volt, hogy több évig nem volt párom, de akkor is inkább a környezetmben levõ hús-vér emberek tetszettek, és nem a világ másik végén élõ "sztárok".
én sem vagyok rajongó típus, pedig 14 éves vagyok. az ilyen dzsonász meg bíber féle nyálgombócoktól hányingerem van. de persze akad 1-2 fiatalabb sztár (16-17 kb) akik nagyon helyesek, és pár napig róluk áradozok, de csak ritkán vannak ilyen napjaim (most is pl:D). tudod, ahol én lakom, kb 1 v 2 helyes srácot láttam, és a tv-ben, internetrõl gyûjtött fiúk után óhajtozom, mert ott vannak nagyon helyes srácok.
jajj, nyugi már.. én is azt irtam, h nem tetszenek, és akkor mi van?
Szerintem is tini szokás, akkoriban nálam is elõfordult ilyesmi. Éppen az aktuális kedvenc zenekaraimból válogattam emberkéket, igazából sokszor nem is annyira külsõ adottságok miatt volt ez, hanem mert a zene, amit játszottak, nagyon megérintett. Ma már nincs ilyen problémám, bár még mindig vannak kedvenc zenekaraim. Kár ilyesmin rágódni, tényleg a legtöbb ember kinövi.:) 21/L

Miért szégyellik a nők, ha nagyobb a nemi vágyuk, mint a férfié?

Sokszor olvastam már itt a panaszt, amikor írták, hogy "nő létemre én kívánom jobban a szexet." Én tudom, hogy a könyvekben mindenhol azt írják, hogy a férfiaknak "kell nagyobbnak lennie a késztetésnek", a másik oldala a dolognak viszont az, hogy a természet gyakran nem olvassa ezeket a könyveket. :) Nekem is volt nagyobb nemi vággyal rendelkező barátnőm és nem volt semmi probléma, technikával és türelemmel megoldható a dolog. Ugyanúgy, ahogyan másoknál is. Szerintem fantasztikus dolog, ha egy nő imádja a szexet, ezerszer jobb, mintha egy jéghideg fadarab lenne.

Legjobb válasz: nem szégyellik, csak nem reklámozzák

nem szégyellik, csak nem reklámozzák
Csefy tökéletesen leírta.
A kérdező hozzászólása: Értem én, persze. Csak amit a kiegészítésben is írtam, hogy itt is panaszolták, hogy "nõ létükre". Nincs azzal semmi baj!
Nem akarnak k*rvának tûnni.
Ja nem akarok könnyûvérûnek tûnni. Inkább titkolom.
Én nem szégyellem. Imádom a szexet, igénylem is. A barátom meg imádja, hogy ilyen vagyok :) ) 23/L
A kérdező hozzászólása: Detti, mind ilyennek kellene lennetek! :)
mert az emberek gonoszak :-(
#8 most már nem hiszek neked küldjél róla egy képet, abból majd kiderül!
a cici másodlagos nemi jelleg, na :P
az arcom, amikor kiderül, hogy a cici nemi szerv: :-O
Hogy érted, hogy nem ismeri ki? Van punci, meg cici. Ennél nem kell többet ismerni :O
Nem gúnyolódnak, csak segiteni szeretnének neked, hogy vedd észre, hogy ezeket a dolgokat, csak személyes tapasztalat alapján fogod tudni megismerni, és nem kérdezõsködés alapján.
miért, több is van nekik? :O
"nem annyira ismeri ki magát a nõi nemi szervekben" Inkább azon gúnyolódnak, hogy így fejezed ki magad.
Személyes sértésbõl/tapasztalatból adódó általánosításba ne bocsátkozz, kedves kérdezõ.
Kicsit konkrétabban fogalmazd meg a problémádat!

Miért nézik a nők teljesen hülyének a férfiakat? Ha ők általánosíthatnak és gonoszak lehetnek, akkor mi miért nem?

A kérdés adott. Például nem sajnálják a férfiakat, mert hogy annyi helyen lehet ismerkedni. De konkrétan nem tudnak fogalmazni, mert fogalmuk sincs. De ez a komment teljesen igaz, amit régen találtam: ,,Eddig összefoglalva: Mi férfiak legyünk aktívabbak, de ne szólítsuk meg a hölgyeket az utcán, mert sikítófrászt kapnak. Ha megkérdezzük hogy jó de akkor hol szólítsuk meg, a válasz: azt nem tudom. Ami biztos, hogy a boltban se, mert vásárolni jött, nem ismerkedni. A teázóban se, mert már várja a barátját, barátnőjét és különben is hagyjuk nyugton, mert nem azért ment a teázóba hogy zaklassák. A diszkó szóba se jöhet, tudjuk, ott nem lehet komoly céllal ismerkedni. Tánctanfolyam – esetleg (nagyon kicsi a szórás és általában párokban járunk, tehát még kisebb, és nem járhatunk el minden tánciskolába). Munkahelyen? – vállalkozom. Buszon se – az is utca. (Ha meg autóm van, az már maga a nihil.) Most pedig már: Ne írj rövid frappáns üzenetet, mert azt várják el, hogy bírj három mondatnál többet is írni (író vagyok, elég jól megy, mint azt a mellékelt ábra is mutatja). De ne írj hosszan se, mert az kuka, írj inkább rövid frappáns üzenetet."

Legjobb válasz: na még1 szánalmas szar...

na még1 szánalmas szar...
ha nem értesz velem egyet akkor csak õ lehetsz
Ez így nem lesz egyszerû!
na hát ez az!
Nem tudom, hogy kire gondolsz, van itt más 54%-os is.
hát tudsz fárasztani ha az vagy akire gondoloj a százalékod alapján.
Azt nem csodálom, hogy meginogsz, ilyen gonosz hatalommal szemben mint pl. én vagyok :)
na látod erre ráhibáztál, bár néha megingok.
nehéz, de ahogy a nevedbõl is látszik, te nem adod fel :)
Ahogy néztem itt pár választ, vannak akik nem értenek veled egyet. Úgyhogy most se derült ki, hogy az vagyok e, akire gondolsz.
sokaknak fáj magukba nézni, de te vagy csak 54es.
Nekünk össze jön persze, én írom a hülyeségeimet, õ meg reagál rá :)
ne legyél irígy xd amúgy is csak pusztán eszmecsere megy. Na ez szép, akkor veled sem jó kezdeni, még a gondolatában sem lehet egyedül az ember XD
A kérdező hozzászólása: Na, legalább nektek összejön...
Tudom, a te gondolatodból loptam :)
Bas zki, pont erre gondoltam miközben írtam.
Ilyen ez a pop szakma :)
te kis anarchiára törekvõ XD Nekem nem kell általánosítanom h beérjem a százalékodat, elég h õszinte vagyok.
Pedig van, vagy volt más is 54%-os, vagy kevesebb pontja lett vagy több, azért nem találom. Nekem is anno volt vagy 84%-om, de ügyesen levittem 54-re, egyszerû volt csak egy kis általánosítás minden ehhez hasonló kérdésnél :)
nehéz egyedül a sok gonosz ellen.
Hát ne hagyd magad!:)
1. válaszoló, tudjuk, hogy szánalmas szar vagy, nem kell dicsekedni vele.
na ja, tehetetlenségükben.
A kérdező hozzászólása: #6: elõször is nem vagyok a picid, másodszor pedig talán nem véletlenül szarják tele az oldalt ilyenekkel.
nem pícim, én a hozzád hasonlókra gondoltam akik napról napra teleszarják az oldalt ilyenekkel.
Járj társaságba, pl. baráti kör barátai (ott kiválóan lehet ismerkedni), vagy valamilyen hobbi-közösség, közös érdeklõdési kör mentén szervezõdõ csoport. Én mindig így ismerkedtem fiatalabb koromban. Utcán, nyilvános helyen soha. Manapság pedig cseten, ott három mondat után kiderül, hogy van-e közös témánk, vagy nincs. 38N
A kérdező hozzászólása: Én 23/F. #3: Fb-on próbáltam, kb 150-bõl 150 kikosarazott. De úgy, hogy vissza sem írtak. Beszéltem néhánnyal, nem értik (!!!) hogy gondoljuk mi férfiak, hogy online próbálkozunk. Persze ötlete sincs, h akkor hol lehetne.
Írsz némi igazságot, te tény ha éppen vásárolni megy akkopr ne zargasd már. Van internet itt ez a sok szär facebook, twitter itt is lehet ismerkedni, illetve hamár ismered az illetõt akkor írj rá facebookon, hogy talizzatok valahol. Nemhiszem hogy ennyire nehéz az élet bässzus pedig fogadok nem éltél meg annyi szärt mint én pedig én még fiatal vagyok. 18/F
A kérdező hozzászólása: #1: veled együtt?
az az, én vagyok. Végülis én írok ki napi 5682 ilyen kérdést.
Te vagy a hibás mindenért, jobb ha tudomásul veszed!
de ha bántanak a csúnyák...
Ne sírj!
Kedves, csinos lányokat keress, hidd el, nem tahók:)
most sírok!
Pedig de! Van ilyen :)
ohh ne! Xd
Nem XD meg poénkodás, hanem úgy van, ahogy írom!
hát persze XD
A csúnyákat hajtjátok, a szépek meg koppannak. Miért is?

Miért van az hogy ha a nők sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják, ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják?

Mostanában egyre inkább ezt látom.

Legjobb válasz: én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi

én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi
Én pont az ellenkezõjét látom. A nõk a legõsibb mesterséget ûzik, ha sok emberrel szexelnek, amit meg is értek, bõven elég egy emberrel, akibe szerelmes az ember. A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. Nagyon furcsa, hogy Te ezt pont fordítva látod.
"ha a nõk sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják" Nem tudom hol élsz de ezt a legtöbben rossz szemmel nézik. "ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják" Tehát az is baj ha csinálja meg az is ha nem. Ezek után jogos a kérdés: mi a francért is kéne a többi ember véleményével törõdni? Hiszen úgyse lehet megfelelni nekik, akkor miért kéne erre a lehetetlen feladatra pazarolni azt a rövid életet ami megadatott nekünk?
Miért gondolnák h meleg? Am meg pont fordítva van.Ha egy nõ sokmindenkivel szexel akkor k*rva, de ha egy pasi akkor az természetes.
Rossz körökben mozogsz.
A kérdező hozzászólása: Igen manapság ez a dolog megfordul, másrészt unom már hogy minden második csaj azt írja ki amit Te is, és ezen van fennakadva.
"A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. " Elég gáz, hogy sokan így látják ezt.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk ezt a rossz körökben mozgást.Nem mozgok rossz körökben, csak sokmindent látok, meg hallok.Azért sok nõ is helyénvalónak tartja, hogy egy férfi ezt csinálja, ha nem akkor meleg vagy beteg.

Az internetes társkeresőkön miért sértődnek meg a nők, ha eleve kikötöm, hogy orgazmus nehézségekkel küzdő hölgyekkel nem szeretnék ismerkedni? Ha meg összejövünk és az első szex után lépek, akkor meg kihasználom?

Egy n? teljesen természetesnek veszi, hogy eleve nem találkozik impotens férfiakkal. Részükr?l az is jogos, hogy ha a pasi alkalmatlan az ágyban, akkor nincsen második esély. A férfiaknak miért nincsen meg ez a joguk?

Legjobb válasz: mert ha te impotens vagy, anõ nem lesz megdugva. viszont ha egy nõ orgazmusnehézségekkel küszködik te atótl ugyahúgy kefélhetsz.

mert ha te impotens vagy, anõ nem lesz megdugva. viszont ha egy nõ orgazmusnehézségekkel küszködik te atótl ugyahúgy kefélhetsz.
A kérdező hozzászólása: Hölgyeim és uraim, maximálisan tudnám értékelni, ha valaki a kérdésre válaszolna: a férfiaknak miért nincsen meg ez a joguk???
az orgazmusképtelenség NEM a pasi hibája. agyam eldobom, amikor picsognak a csajok h nem tudja õket a pasijuk kielégíteni. holott van 2 kezünk hölgyeim, és aki tud maszturbálni, az szex közben is el tud élvezni pillanatok alatt. az agáz h sok võ azt hiszi csak a hüvelyi orgazmus a jó, ha csikló ingerlés is van, az , már nem. és fekszenek, és szenvednek, és hibáztaztják a pasit pedig igenis tehetünk jót magunkkal. persze a pasi is izgathatja a csiklót szex közben. de én spec jobban szeretm magamnak, mert tudom szabályozni a dolgokat, a pasimnak meg nem kell ezen görcsölni. és nem azért csinálom így mert a pasim béna, hanem mert így gyorsabb és egyszerûbb, egy 2perces menetben is összejöhet így az orgazmus, simán meg lehet h nem. a kérdezõnek üzenem: én megértem h mit ért azalatt h nem akar orgazmusképtelen nõkkel lefeküdni. mert mint már fentebb írtam, ez a probláma sokszor a nõben van, sok nõ nem ismeri a testét, prûd és nem nyúl magához ez által a pasinak sem mutatja meg mi a jó neki. és sokszor van pszichés probléma. én megértem h olyan nõt szeretne aki felszabadult az ágyban, tudja mit akar, mi a jó neki, és nem apasitól várja a megváltást, fõleg úyg h azt sem tudja neki mi a jó iagzán. lányok a jó szex nem megy varázsütésre.kell az önbizalom, a vállalkozókedv. a férfiak meg ezt szeretik. én legalábbis így értelmezem amit a kérdezõ akar. és h miért akadnak ki a csajok? pont azért amiket eddig írtam én nõ vagyok és én sem szerettem volna olyan párt akivel szexuálisan nem illünk össze
Ha egy nõnek nincs orgazmusa az a pasi hibája. Nekem se volt régen de új barátom kicsit "ügyesebb" az ágyban és minden jól megy. Amúgy meg szerintem a nõ élvezheti orgazmus nélkül is a szexet, legalábbis én anélkül is kívántam és jó volt, de persze azzal a legjobb.
A kérdező hozzászólása: 85%! Fejtsd már ki, mert úgysem tudod.
Én teljesen megértem a problémád. A normálisabb típusba tartozol, akit az is érdekel, hogy a nõ élvezi-e. Engem is lelomboz, ha a partneremnek nem jött össze az orgazmus, nem is lenne kedvem egy olyannal [email protected], aki képtelen rá.
mekkora egy nyomorék [email protected] vagy:D volt már neked nõvel dolgod valaha?
vannak olyan nõk, akiknek soha életükbe nincs orgazmusuk, attól még élvezhetik a szexet és neked szerintem nincs akkora különbség, hogy ettõl függjön egy kapcsolat.Az más kérdés, hogy egy nõnek szakítóok lehet, hogy nem tudod kielégíteni...
A kérdező hozzászólása: "talán mert a társkeresõkön általában komoly kapcsolatot keresnek és nem egy szarabb fajta kufircra vágynak." Hát igen, neked abból, hogy nem akarok úgy szex-et, hogy az a nõnek nem jó, az következik logikusan, hogy csak szex-re megyek. Hát persze, szerinted.
mert a nõk nem olyan egyszerû lények, hogy minden alkalommal el tudjanak élvezni, látszik hogy semmit sem értesz a nõkhöz, csak tárgyként használod õket, de a "selejtesebb" darabok (akik nem tudnak elélvezni) nem kellenek miért nem azt tûzöd ki célul, hogy csak "orgazmus nehézségekkel küzdõ nõkkel" szeretnél ismerkedni, és ha már ilyen nagy legény vagy, akkor te tuti el tudod õket juttatni a csúcsig
talán mert a társkeresõkön általában komoly kapcsolatot keresnek és nem egy szarabb fajta kufircra vágynak.
A kérdező hozzászólása: ??? Jó lenne néhány válasz, mert ezt tényleg nem értem.
A kérdező hozzászólása: Alkalmatlanság alatt, nem kizárólag a fizikai alkalmatlanságot értettem.
A kérdező hozzászólása: Látom senkinek nincsen elképzelése sem, hogy miért nincsen.

Miért színlelik a nők az orgazmust? Miért nyögnek még akkor is, ha nem jó?

Legjobb válasz: Fokozni akarjuk vele a párunk önbizalmát:)

Fokozni akarjuk vele a párunk önbizalmát:)
Én egy lánnyal találkoztam csak aki meg akarta játszani. Õ volt a legjobban meglepõdve , hogy azonnal észrevettem. Utána sokat beszélgettünk a dologról és azt tudom veled megosztani. Szerette és élvezte a szexet de soha életében nem volt orgazmusa szex közben. Sajnálatosan ezt a partnerei soha nem is vették észre. Õ azt szerette volna ha a férfiak úgy érzik valóban kielégítették õt. Hát szerintem errõl lehet szó.
Hello! Nos, én nõ vagyok. Eleinte én is csináltam ilyet. Hogy miért? Mert nem akartam megbántani a pasit. Ennyi az egész. De szerencsére rájöttem, hogy ez így nem jó, fõleg, mert nem élvezem. Onnantól kezdve nem érdekelt, megbántok-e valakit, vagy sem. Normálisan közöltem, ha valami nem jó és, ha változtatott, igyekezett, akkor minden oké lett. De olyan is volt, aki konkrétan [email protected] rá. Repült is, de azonnal. Ergo, már nem értem meg azokat a nõket, akik színlelik, hogy jó. Azoknak a hölgyeknek nincsenek igényeik és ennyire behódolnak a férfi nemnek. A szex, két emberrõl szól, mind két félnek jó kell legyen. Üdv: WG (19/N)
Haha, én még akkor sem nyögök jóformán, ha élvezem. :D:D
Hadd idézzek!!! Animal Cannibals : 1x1 "De van egy közös gond a nõi szeszély Amit kiismerni férfiként nem lehet Aki megpróbálja belegebed"

Miért nem lehet megmondani, ha nem akarnak a nők randizni?

Ehelyett húzzák-vonják. Halasszák... Sose mondaná meg egyik sem, hogy nem akar eljönni, inkább hülyének nézik az embert.

Legjobb válasz: Ilyenek..Qrvák.

Ilyenek..Qrvák.
A kérdező hozzászólása: Te nem tudsz olvasni??? Azt mondja mind, hogy igen, randizok veled vagy igen, összehozzuk. Nem azt, hogy jajj, most dolgom van meg ilyenek. ÉS ez a gondom, mert ha az utóbbit mondaná, akkor érteném a szitut.
Azért nem koptatnak le egyenesen és egyértelmûen, mert bennük van ez a gesztus vagy mi a f.....om. Aztán bûntudata is lenne a csajnak hogy megsértett téged stb stb. Holott csak annyit szeretne hagyd békén és ne hívogassad. Venni kell egybõl a lapot. Nekem is volt sokszor ilyen. Sose fogják megmondani, hogy "bocsi nem ok", hanem "bocsi, más dolgom van, nem lesz jó" bla bla bla. Ez mind kimagyarázós baromság. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: De nekem pont, hogy azt mondják, hogy igen, akarnak találkozni. Ha azt mondanák, amit te, akkor értenék a szóból.
Én mindig megmondtam a férfiaknak, ha próbálkoztak és nem volt esélyük. Ha valaki, aki nem tetszett és randit kért, akkor finoman közöltem vele, hogy nem tetszik és ne gyötörje magát feleslegesen. Volt sajnos olyan is, aki mai napig nem tudta felfogni, hogy nincs esélye. Évek óta felhív idõnként, három-négy havonta el kell neki mondani, hogy nincs esélye. Nem tudom mit gondol, hogy idõvel meggondolom magam?
Nem, azt mondom neki, hogy nem szeretnék, nincs hozzá kedvem és máskor se.
A kérdező hozzászólása: # 6: és mit mondasz neki, amikor találkozni akar? Hogy persze, igen összehozzuk ekkor meg ekkor?
A kérdező hozzászólása: Eddig minden esetben érdeklõdött a nõ is, nem 1-2 szóban válaszolt, ha kérdeztem. Saját maguktól is kerestek. Most akkor hogy döntsem el, hogy tényleg nem akar tõlem semmit, vagy csak simán közbe jön neki valami?
Még nem találkoztál velem, simán a szemedbe mondanám, ha nem akarnék tõled semmit. De gondolom utána ugyanúgy ronda jelzõvel illetnél.
Igen, értem én... van egy srác rám ír sokszor, találkozni akar én mindig hárítom és nem érti. Sose írok neki, sose érdeklõdök felé, mégse veszi a lapt. Bunkó meg nam vagyok, hogy nem válaszolok vagy elküldöm De felfoghatná... lehet a te esetedben is ez van. Keress mást, olyat, aki vevõ veled egy randira.
A kérdező hozzászólása: Persze én vagyok a hülye, amiért õ nem tud nemet mondani. LOL
A kérdező hozzászólása: Én pl. most nem tinikre gondoltam, hanem felnõtt huszonéves nõkre.
Nem akar megbántani egy nemmel, te meg vagy olyan IQ, hogy tovább túráztatod.
hát igen a lányokkal nehéz bírni :)
nagyon szeretnek szívózni velünk
Jah, hogy mindenkinek a hasznos válasza le lett szavazva. Értem. Más magyarázat nem is kell, rájöttem magamtól is, hogy megint valami gyökér szabadult be ide aki hozzászólni nem bír mert nincs annyi esze, de a normális válaszokkal sosem ért egyet.
Elsõ vagyok. Miért lettem leszavazva? Nem zavar, csak magyarázatot szeretnék, hátha én is tanulok belõle.
Mindegy, majd 10 év múlva másképp gondolod úgyis.
Na, látod, te magad is felismerted, hogy a testi érettség nem egyenlõ a szellemi és lelki érettséggel! A te korodban szinte mindenki így gondolkozik és ez így van rendjén! Majd, valamikor 18-25 éves korod között, amikor a te felnõtté érésed befejezõdik (mindenki más ütemben fejlõdik), rájössz, hogy az életben a legnagyobb csoda a gyerekvállalás! Nincs az a kellemetlenség, fájdalom, ami vissza tud tartani egy nõt a terhességtõl és szüléstõl! Egyébként pedig az egész 9 hónap elrepül, a napi kellemetlenségek abszolút elviselhetõk, a szülõszobán töltött néhány órából sem feltétlenül a rossz emlékek maradnak meg (kivéve, aki szeret mindent túldramatizálni, de ez másik téma:) és a felszedett kilóktól is meg lehet szabadulni. Marad viszont egy csodás kis lény, aki csak tõled és az apukájától függ, akiért ha kell, akár felnõttkorában is az életedet adnád. Hát ezért örülünk annyira, amikor teherbe esünk!
Mert mindent ki kell próbálni:) én férfi vagyok de ha nõ lennék én az Atya Úr Istennek sem csinálnék gyereket, nem szenvednék azzal a sok nyûggel, még szerencse hogy a nõket sokszor meghatja a sok kis apróság:) Ha nem vállalod be ezt fogadj vkit örökbe:) mindenki jól jár...
14 leszek 3. án és én nem így gondolom egy baba csodálatos szinte bármit vállalnék érte
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (:
Senki nem jön azzal. Mindenkinek más az értékrendje. Neked is. Csak te nem a kérdésre válaszoltál.
Valószínû majd jól kioktattok, de nagyon nem tudom elképzelni ezt az egészet magamnak, pedig 23 vagyok. Most ne gyertek azzal hogy majd 5 év múlva.
Hát 13 éves korom tájt én is így gondoltam. Igazából a felnõtté válás és az érettségnek az egyik jele az, ha az ember rájön, hogy azért az apróságért semmiség az a fájdalom amit akkor át kell élniük, mert bõven megéri érte.
Én például a második válaszoló uraságot jól fejen rúgnám.Én is babát várok és nincs is attól jobb érzés amikor megszületik egy kisbaba.Sokat gondolkodom hogy milyen lesz ha megszületik hogy fog kinézni.Ezt szerintem az tudja akinek gyermeke van és nem hogy szenvedett a szüléssel és a terhesség idõszakával hanem még az életét is odaadná érte.:) Én ugy gondolom hogy a 2 válaszolónak vagy nincsenek szülei és nem tudja becsülni az életét.Pedig bizony teveled is megszenvedett az édesanyád..... Kedves kérdezõ ez teljesen természetes hogy ez a téma téged még megrémít.De ha eljön a te idõd is örülni fogy és várni hogy megszülessen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!