Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a mikrofonom (105 db)

Miért nem enged mikrofont használni a laptop?

A laptopomon van egy beépített miktofon, de azt más okból nem akarom használni (nem ez a lényeg). Ha bedugom az egyetlen csatlakozóba, de a Realtek HD hangszabályozó, csak hangszórónak ismeri fel és nem engedi, hogy mikrofon ként használjam!

Legjobb válasz: " Miért nem enged ..." ez egy leköpni való ,utolsó szemét,hát mi az ,hogy õ dönti el ,neked,hogy mit enged ,és mit nem, hát ki õ ?

" Miért nem enged ..." ez egy leköpni való , utolsó szemét, hát mi az , hogy õ dönti el , neked, hogy mit enged , és mit nem, hát ki õ ?
Ha csak egy db. 3.5ös jack aljzat van(nincs külön mikrofonnak), akkor én megpróbálnék egy ilyen USB-s kütyüt. Ezen megvan mindkettõ:[link]
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a 2. válaszolónak!
Ha kombós a jack aljzat, akkor egy ilyen is elég:[link]
Szia nincs hang a gépeden?
Nem olyan nagy baj, hogy letörölted, csak emiatt nem tudsz most zenét hallgatni :) )

Vettem egy mikrofont pc-hez és nem tudok hangot felvenni, ez miért van? Pedig felismerte a gép a mikrofont jó helyre van bedugva! És már több programot is kipróbáltam, de semmi nem érzékeli a hangomat!

Legjobb válasz: Audacity-t próbáltad? Nincs másik eszköz csatlakoztatva ami mikrofonnal rendelkezik? pl. webcam? (ilyen esetben csak át kell raknod a választott mikrofont fõ mikrofonra)

Audacity-t próbáltad? Nincs másik eszköz csatlakoztatva ami mikrofonnal rendelkezik? pl. webcam? (ilyen esetben csak át kell raknod a választott mikrofont fõ mikrofonra)
A kérdező hozzászólása: Nincs webkamerám!
XP-ben alapból ki van kapcsolva a mikrofon! Ezt a Tálcán lévõ ikonra kattintva a beállításokban tudod bekapcsolni.


Miért van az hogy a mikrofonom azt hiszi hogy lejátszó és amit a gépen csinálok azt ugye úgy érzékeli hogy a mikrofonba mondom pedig nem? Visz hang meg ienek kizárva?

Ugye felmegyek ts-re és ha beszélnek a többiek vissza halják magukat mert a mikrofon a gépet veszi amit rajta csinálok és azzal együtt a programokat is!

Legjobb válasz: Valószínûleg az alapértelmezett felvevõ eszköz nem a mikrofon, hanem a sztereó keverõ. Nézd meg, hogy így van-e, és ha igen állítsd be alapértelmezettnek a mikrofont.

Valószínûleg az alapértelmezett felvevõ eszköz nem a mikrofon, hanem a sztereó keverõ. Nézd meg, hogy így van-e, és ha igen állítsd be alapértelmezettnek a mikrofont.
A kérdező hozzászólása: A mikrofon az alapértelmezett !

Miért nem érzékeli a gép a mikrofont ha be van szúrva?

Legjobb válasz: A bekötése miatt. Ha mono mikrofont dugsz be akkor egy sztereo dugó alsó és felsõ gyûrûjére kell bekötni, nem monó dogóba. Az újabb alaplapok nem támogatják a monó mikrofon dukókat. - Tapasztalat - fél napig szoptam mire rájöttem mi a gond. A középsõ gyûrû az elektret mikrofonoknak szolgáltat feszültséget. Ha kéred megkeresem neke azt a weblapot ami ezzel foglakozik.

A bekötése miatt. Ha mono mikrofont dugsz be akkor egy sztereo dugó alsó és felsõ gyûrûjére kell bekötni, nem monó dogóba. Az újabb alaplapok nem támogatják a monó mikrofon dukókat. - Tapasztalat - fél napig szoptam mire rájöttem mi a gond. A középsõ gyûrû az elektret mikrofonoknak szolgáltat feszültséget. Ha kéred megkeresem neke azt a weblapot ami ezzel foglakozik.
http://www.hobby-hour.com/electronics/computer_microphone.php Itt a bekötés, bocsi ha az elõbb zavaros voltam.
Hová dugtad be az elõlapon?

A mikrofonom nem működik. Miért? Egyszer beszélek Ts3-on majd nem hallanak kihuzom Jack dugót és a beépített mikrofonba beszélek az se működik mi lehet a probléma?

A mikrofonom nem m?ködik..miért? Egyszer beszélek Ts3-on majd nem hallanak kihuzom Jack dugót és a beépített mikrofonba beszélek az se m?ködik mi lehet a probléma?

Miért nem működik a mikrofonom?

Asztali mikrofon. Már mindent kipróbáltam. A beállításoklán minden rendben van. Annyi, hogy a "speciális gomb" nem elérhet?. Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Milyen hang kártyád van, és azt is kripróbáltad hogy ki húzzod és újra dugod a mikrofont?

Milyen hang kártyád van, és azt is kripróbáltad hogy ki húzzod és újra dugod a mikrofont?

Counter Strike 1.6-ban miért nem hallatszik a hangom ha mikrofonba beszélek?

Vettem egy mikrofont és ki is próbáltam,megy,hallatszik a hangom de a Counter Strike 1.6-ban ha beszélni akarok nem hallatszik semmi.Talán be kell bindelni? Légyszi segitsetek !

Legjobb válasz: Probáldki hogy a cs 1.6 ba options voice mikrofon próba nekem utána haloták a hetszetem és a sima mikrofonom hangját is vagy hogyha jailbreak cserveren játszol irdbe hogy +simonvoice

Probáldki hogy a cs 1.6 ba options voice mikrofon próba nekem utána haloták a hetszetem és a sima mikrofonom hangját is vagy hogyha jailbreak cserveren játszol irdbe hogy +simonvoice
Nyomd meg a K betût közben vagy a V-t :D
A kérdező hozzászólása: Próbáltam de igyse megy :S
Szerintem azért mert ns vagy és a steamosok nem halják amit az ns-ek mondanak, de ez fordítva is igaz. Szóval ha steamos van és a szerón mindenki ns akkor senki se halja amit mondasz azért mert volt egy frissités és azóta van ez :S
dugdd be a mikrofont !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok értelmes választ, hasznosak voltak -.-
A kérdező hozzászólása: Persze (most is mint mindig) tisztelet a kivételnek

Cs 1.6-ban miért nem működik a mikrofonom?

Miért nem működik ? A voice menüben mindent kipipáltam, de játék közbe megnyomom a k-t és nem hallanak ! Miért van ez ? A mikrofonom nem rossz mert nemrég vettem !

Legjobb válasz: ha meg nem hasznaltad a mikrofont akkor aszt be kel alitani a gepen is nem csak a jatekban hogy legyen hang amert a jatekban full hangon van attol meg lehet hogy a gepen le van veve

ha meg nem hasznaltad a mikrofont akkor aszt be kel alitani a gepen is nem csak a jatekban hogy legyen hang amert a jatekban full hangon van attol meg lehet hogy a gepen le van veve

Miért nem jó a mikrofonom a Skype?

Újralett telepítve a gépem a skype miatt, mert sokat lefagyott. újratelepítettem, tettem rá a skypot, és mikor hívok, alig hallanak engem, pedig a mikrofon jó, kipróbáltam másik gépen. mi lehet a baj, mit lehet csinálni? win 7em van

Legjobb válasz: hangdrivert kellene atnezni , majd a skype-ban kijelolni a mikrofont

hangdrivert kellene atnezni , majd a skype-ban kijelolni a mikrofont
A win7 en a mikrofon csuszkáját kelll feljebb tolni és ennyi
A kérdező hozzászólása: szia próbûlgatom, de nem tudom hol keresni, meg hogy mit keressek, nem értek hozzá sajnos semennyire....
kezdetnek eleg itt lehet keresgelni a drivert: http://www.gigabyte.com/support-downloads/support-downloads...
A kérdező hozzászólása: gigabite gyártja az alaplapomat. de gondolom ez kevés nem?
az alaplap gyartojanak honlapjarol kell letolteni egy friss hangdrivert , majd telepiteni.. utana a skype beallitasokban megnezni , hogy kivan -e jelolve a mikrofon , amit hasznalni szeretnel
A kérdező hozzászólása: értem elmondod hogy azt hogy kell csinálni? sajnos nem értek hozzá
nem szo szerint :-) altalaban egy frissites megoldja a gondot
A kérdező hozzászólása: és hogy kell átnézni a hangdrivert? integrált.
A kérdező hozzászólása: és megmondod nekem hogy azt hol találom? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!