Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a megválaszolatlan (2 db)

Miért nem törlődnek a megválaszolatlan kérdések az oldalról?

Van olyan kérdésem, ami nincs megválaszolva, de már negyed éves, s senki se fog 25 oldalt visszalapozgatni a különböz? témákban, s ha esetleg újra feltenném, akkor talán érkezne rá válasz, ha nem, akkor pedig nem lassítaná az oldalt.

Legjobb válasz: Mert mindig van rá esély, hogy épp most fogják megválaszolni. Az oldalon lehet szûrni megválaszolatlan kérdések szerint is, illetve ezek a kérdések külön kategóriát képeznek hírlevelünkben is, arra buzdítva az olvasókat, hogy válaszoljanak rá. Így bármikor jöhet rájuk válasz, ha mégsem, akkor nagyon nehéz kérdés lehet. Te magad írtad, hogy ezek a 25. oldalon vannak már, és nem is találkozol velük, akkor nem értem, hogy miért zavar.

Mert mindig van rá esély, hogy épp most fogják megválaszolni. Az oldalon lehet szûrni megválaszolatlan kérdések szerint is, illetve ezek a kérdések külön kategóriát képeznek hírlevelünkben is, arra buzdítva az olvasókat, hogy válaszoljanak rá. Így bármikor jöhet rájuk válasz, ha mégsem, akkor nagyon nehéz kérdés lehet. Te magad írtad, hogy ezek a 25. oldalon vannak már, és nem is találkozol velük, akkor nem értem, hogy miért zavar.
Egyébként meg ezeknél a kérdéseknél is lehet nagyon sok e-mailre feliratkozó, akik csak úgy értesülnek arról, hogy válasz érkezett, ha a kérdés megmarad, és nem új nyílik helyette.
A kérdező hozzászólása: Így már értem. Köszönöm.

Orion DVBT-R800 Miért nem talál csatornákat? A rajz szerint összedugtam, azét maradt még egy megválaszolatlan kérdés: AZ RF OUT CSATLAKOZÓ ÉS A tv KÖZÖTT mi az a kütyü ami fel van tüntetve?

A képen olyan mintha nem lehetne közvetlenül csatlakoztatni a TV-HEZ a vevőkészüléket. Valaki segítsen, vagy kénytelen leszek visszavinni az üzletbe. Vasárnap du-ig

Legjobb válasz: Ha rendesen van összekötve akkor az antennán kell állítani.

Ha rendesen van összekötve akkor az antennán kell állítani.
Ha csak simán koax kábellel kötötted a tévéhez, akkor nem fog mûködni a dolog, mivel ebben a készülékben nincs beépített modulátor. Használd a SCART vagy a HDMI kimenetet. Az RF OUT csak arra való, hogy az antennajelet továbbküldd egy második box felé. Ha a tévén nics sem SCART, sem HDMI, akkor csréltesd ki egy olyanra, amiben van beépített RF modulátor, pl. WayteQ HD-95RF. http://belteri-egyseg.arukereso.hu/wayteq/hd-95rf-p150539871..
Van ilyen Scart csatlakozó a tévéden? Nézd meg ezeket, vedd meg, kösd össze a tv készüléket és a set top boxot. Az antennát is a set top boxra kell csatlakoztatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!