Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a lányok a (1986 db)

Miért nem a lányok fizetnek azért, hogy pasizhassanak?

Mármint a discoban. Miért pont a fiúknak kell.

Legjobb válasz: Így van és kész.Nem áll módodban változtatni rajta.

Így van és kész.Nem áll módodban változtatni rajta.
A kérdező hozzászólása: 17:47 Egyáltalán nem pofázok vissza! Sõt inkább köszönöm a véleményed! Igazat kell adnom neked.
Amúgy nõként lesz.rom, hogy a divatribiknek is belépõt kell majd fizetni, ez szerintem is így van rendjén. Én nem járok ilyen puttó sz..r alja helyekre, ahol csak ilyen kanos k..csögök és pénzéhes k..rvák vannak.
Fõ kérdésre: Nagyon el vagy tévedve. Neked sem kell fizetned a csajozásért, sõt senkinek sem kell fizetnie, ezt k.u.r.v.á.zásnak hívják. A kifejtésre: Ha discoban ismerkedsz mégis mit vársz?? Ott se kell fizetni semmit, csak van egy olyan, hogy lovagiasság, meg ilyenek. És mielõtt elkezdesz visszapofázni, elmondom, hogy én szoktam dolgokat venni csak úgy a PASIMNAK. Mert imádom.
Nem az a nyomulós, aki megérti, hogy esélye sincs nálam, és ezért másoknál próbálkozik, hanem az, aki olyan beképzelt, hogy azt hiszi, õ jobban tudja, hogy én mit akarok. Egy ilyennek nem elég az, hogy visszautasítom, szóval egy szimpla jelzés sem lenne elég.
A nõk közül nem mindenki akar szexelni egy buliban, de a férfiaknál szinte nincs, aki ne akarna. Ezért több nõnek kell lennie, mint férfinak.
A kérdező hozzászólása: Vagy lehetne külön disco azoknak akik csak jól szeretnék érezni magukat. Esetleg valami egyértelmû jel amibõl lehetne tudni mindig hogy ne próbálkozz nálam. Így nem zavarnának a nyomulos pasik.
A kérdező hozzászólása: Erre csak most jöttem rá: Ha egy szórakozóhelyen ingyenes a nõknek ergo sok nõ megy be az rossz a nõknek mert kevesebb pasi közül válohathatnak.
Válogatni oké, de milyen célból, mire? Mert aki tényleg csak azért megy oda, hogy jól érezze magát, annak így is, úgy is teher lesz a sok nyomulós pasheeee, aki ismerkedni szeretne, az nem megy diszkóba, egyedül annak jön ez be, aki egyéjszakást vagy szexpartnert keres.
olyan helyre nem megyek, ahol nekem nem kell fizetni a belépésért, valahogy az igénytelenséggel asszociálom, és úgy érzem, én csak fütyimágnesnek vagyok ott, és ez nyomasztó. Én mondjuk mondjuk akkor sem mennék el senkivel, ha megvennék nekem az egész pultot az összes piával, csak azért, mert nõ vagyok egy pasikkal teli szórakozóhelyen...
A kérdező hozzászólása: Miért menne kevesebb lánybulizni ha fizetni kéne? Akkor õk inkább otthon néznék az esti mesét vagy mi? Ha minden szórakozóhelyen meg lesz tiltva, hogy ingyen menjenek be akkor nem tudnak még csak méshova se menni
A kérdező hozzászólása: És ha egy szórakozóhelyen több a fiú, az miért nem vonzza a lányokat? Nekik az jó nem? Több pasi közül válogathatnak.
Mert ha több a punci van akkor több fiú fizet bért, nagyobb az esély becsajozni. Ha viszont a lányoknak is fizetni kéne kevesebben mennének bulizni, így a fiúk száma is lecsökkenne és veszteséges lenne az üzlet.
:-))) bocsi de pasinak nem fizetek ellenben a saját fogyasztásom és belépõmet mindig én fizetem nem szeretném ha elvárna esetleg valamit csak mert meghívott egy 200.- üdcsire együtt élésnél mások a szabályok
Ez van, de ha szerencséd lesz akkor cserébe szétteszik a lábukat.
Sajna ilyen a világ.Nekik már "könnyebb"
A kérdező hozzászólása: Szerintem rosszul van így. Igazságtalan. Pedig jó lenne ha megváltozna. Remélem sikerül Teczár Szilárdnak kiharcolnia.
Hányszor, de hányszor láttam már olyat, hogy a kis ital-r*b*k rászálltak egy csapat fiúra, táncoltak egyet velük, meghívatták magukat valamire, aztán meg szépen leléptek. Így jár az, aki olyan helyen "imserkedik", ahol ingeyenes a belépés a lányoknak. Ha kéne enkik is fizetni, akkor egy réteg, aki csak az ingyenpartira meg a fiúk lehúzására megy, lemorzsolódna. Ha olyan lányok járnának a diszkókba, akik kicsit komolyabban veszik a dolgokat, akkor meg sokkal kevesebb egyéjszakás lenne a parti vége. Szóval megint csak az a kérdés, hogy mi a cél.

Miért menekülnek a lányok a kedves fiúk elől, miért nem tudnak hozzájuk vonzódni, hogyan tudnék tapló lenni, akikre buknak a csajok?

Nem kell a körítés, ez van, tapasztaltam, nem bírjnak vonzódni egy velük kedves, rendes fiúhoz, csak az ilyen bunkó, nagyszájú, velülk kutyaként bánó fiúkhoz tudnak vonzódni a csajok, az összes ilyen. Volt egy kedves, de csúnyácska lány és én rendes voltam vele, pedig előttem egy fiú sem akart tőle semmit és végül mégis csak barátnak akart, mert túl jó voltam hozzá és nem vonzotta. Aztán ott van egy másik csaj, nagyon szép, vonzó, de önbizalomhiányos, elégedetlen az alakjával, pedig nekem nagyon bejött, errre ő is csak barátnak tart és úgy szeret, mint egy barátot ki is jelentette, de különösebben nem is érdeklem, pedig én megadnék érte is mindent, hogy együtt lehessünk, mégis ez a hála érte. Minden csaj ilyen külsőtől függetlenül, mindnek a rossz fiúk kellenek, akik emberszámba sem veszik őket, én is szeretnék ilyenné válni, de eddig nem jártam sikerrel, mert ha bunkóztam, akkor a külsőm miatt dobtak a csajok, mert nem vagy egy jó pasi az tény, de amikor annyi gané kinézetű, bunkó arcnak van nője, sokszor nem is akármilyen, nem hiszem, hogy nekem ne juthatna barátnő, ha csak nem vagyok a legrondább fiú a világon, mert akkor végem is van.

Legjobb válasz: Nem minden csaj olyan. Maradj önmagad, eljön az ideje.

Nem minden csaj olyan. Maradj önmagad, eljön az ideje.
Ennek a kérdésnek a kiírása már elég jó kezdet a taplósághoz és bunkósághoz a nõk felé, úgyhogy ha ez a cél, gratulálok, jó úton haladsz.
Mindenképpen maradj önmagad! Ha nem is most, de nemsokára azok a lányok is rá fognak jönni, hogy olyan párra van szükségük, aki szereti, tiszteli õket. És ezt a taplók sose fogják megtanulni. :) 16L
Te korlátolt barom, nem taplónak kel lenni, ezt csak a sok hozzád hasonló önbizalom hiányos idióta találta ki magának.
Maradjon önmaga? Olvassátok már el újra, hogy milyen beteges hülyeségeket írt! Ilyen gondolkodású emberrel épeszû nõ nem akar járni. Alapból olyan lenézés jön le az egész írásodból minden nõ és nagyjából minden pasi iránt is. Aki ennyire lealacsonyít másokat, hogy ehhez viszonyítva lássa magát jónak... hát, ott elég nagy gondok vannak. Kérdezõ, én inkább azt mondom, hogy ne maradj önmagad. Tudom, ez így hülyén hangzik, de vannak dolgok, amiken érdemes lenne változtatnod szerintem. Persze azt az énedet tartsd meg, hogy kedves vagy a lányokkal, mert ez abszolút pozitív. Ne legyél bunkó, mert ha megfigyeled, hogy milyen jellemû és milyen szellemi színvonalú csajoknak jönnek be a bunkók...ne akarj olyan lányt szerintem. Maximum annyit kéne inkább tenned, hogy legyél kicsit poénkodósabb (ne beszólogatós!!), legyél lazább, spontánabb, ilyesmik, ezeket a dolgokat kedvelik a lányok. És úgy alapvetõen ne gondold ilyen rossznak a világot, mert itt romlik el egyértelmûen a helyzeted, és ez érzõdik valakin, ha ilyen, és a legtöbb embert ez taszítja. Próbáld ezt leküzdeni, keresd az életben a szépet inkább. Valószínûleg úgyse ér semmit, amit írtam, de ennyit azért mindenképp jegyezz meg: attól, hogy bunkó leszel még ugyanúgy nem fogsz kelleni senkinek. Szóval inkább fejlõdni próbálj, pozitív irányba. Bár persze a te döntésed... 21L
Csak egy icipici titok: Légy bunkó! [email protected] le mit is képzelnek a csajok rólad! Szólj oda nekik nyugodtan: Héé jössz dugni, vagy maradj csak szûz, [email protected]! Asszem ennyi! :)
haverkodj össze a másik kérdezõvel akinek az a baja, hogy csak a szép pasiknak lesz szép nõje te legalább akkora elmeháborodott vagy mint õ
Talán azok a fiúk azon kívül, hogy lehet, hogy nem éppen olyan kedvesek, mint te, de tudnak nekik olyat nyújtani, amit te nem. Honnan tudod, tutira nem ismersz minden nõt és minden férfit.
Hát ehhez hozzá kell hogy szóljak :D "Nem kell a körítés, ez van, tapasztaltam, nem bírjnak vonzódni egy velük kedves, rendes fiúhoz, csak az ilyen bunkó, nagyszájú, velülk kutyaként bánó fiúkhoz tudnak vonzódni a csajok, az összes ilyen." Ó, hogy ezt már tapasztaltad? De jó neked, van Magyarországon 10 millió ember, abból vagy 2 millió olyan lány ami a te korcsoportod, és te mindet végigpróbáltad? Szupi! Kapásból tudok olyan csajokat akik utálják a parasztokat, és normális barátjuk van. Nem nyert. "Volt egy kedves, de csúnyácska lány és én rendes voltam vele, pedig elõttem egy fiú sem akart tõle semmit és végül mégis csak barátnak akart, mert túl jó voltam hozzá és nem vonzotta." Egy duci csajt nem nehéz felszedni, mert nekik se önbizalmuk, se tapasztalatuk, és amúgy is mutass már egy lányt aki nem akar boldog lenni. (ami egyedül nem megy) Nem nyert. "Aztán ott van egy másik csaj, nagyon szép, vonzó, de önbizalomhiányos, elégedetlen az alakjával, pedig nekem nagyon bejött, errre õ is csak barátnak tart és úgy szeret, mint egy barátot ki is jelentette, de különösebben nem is érdeklem, pedig én megadnék érte is mindent, hogy együtt lehessünk, mégis ez a hála érte. Minden csaj ilyen külsõtõl függetlenül, mindnek a rossz fiúk kellenek, akik emberszámba sem veszik õket, " Általánosítasz. Téves infókból akarod elkönyvelni az embereket. Attól hogy az a csaj pont nem akart tõled semmit, attól még nem kell minden csajt egy kategóriába sorolni vele. Eleve a "jó csaj" egy szubjektív dolog, személyfüggõ. Neked õ a jó nekem lehet be se jön. Ugyanez a csajoknál is: te meg sem ütöd a jó pasit nála, de egy duci lánynál már adonisz vagy. "én is szeretnék ilyenné válni, de eddig nem jártam sikerrel, mert ha bunkóztam, akkor a külsõm miatt dobtak a csajok, mert nem vagy egy jó pasi az tény, de amikor annyi gané kinézetû, bunkó arcnak van nõje, sokszor nem is akármilyen, nem hiszem, hogy nekem ne juthatna barátnõ, ha csak nem vagyok a legrondább fiú a világon, mert akkor végem is van." Állandóan ezzel a hülye bunkó, gané kinézetû, ronda fiúkkal jösz akiknek van barátnõjük. Elfelejtetted azt az aprócska dolgot, amit úgy hívnak, hogy egó. Egy ember a saját egóját mindig is felsõbbnek tartja és magához mérten a többi srácot a sajátjánál lejebb, ez már kognitív diszonancia, ami hamis ellentmondást jelent, elmagyarázom mit: bemagyarázod magadnak hogy jó nõ, de mégsem mész oda hozzá, majd megkérdezed magadtól hogy miért szalasztottad el? Ekkor jön az ellentmondás, amikor meggyõzöd magadat hogy úgyse lenne nála esélyed. 23/F
Teljes mértékben egyetértek az 5-ös és 8-as hozzászólással! De hozzátenném a saját tapasztalatom, csak egy példaként.:) Megismertem egy fiút, akivel elég jó barátok lettünk, aztán pár hónappal késõbb, teljesen váratlanul elmondta, hogy többet szeretne tõlem. Annyira aranyos srác, de egyszerûen talán már azért nem jött be, mert túl édes volt velem. Ezután pár hónapig nem is beszéltünk, mert hát én nem visznoztam az érzéseit. Az alatt a pár hónap alatt amíg nem voltunk jóban és eléggé megváltoztam, majdnem minden hétvégén más fiúkkal kavargattam...olyan rossz, bunkó fiúkkal. Megfogadtam régebben, hogy nem fogok egy tapló(!) fiú után sem futni, de sajnos ez nem jött össze. Csak õk 'kellettek' nekem. Viszont pár hete elkeztünk megint beszélni azzal a 'barátommal'..aki most már nem csak egy jó barátom.:D. ezt csak azért írtam, le mert szerintem van abban valami, hogy sok lány elõbb-utóbb belátja, hogy mennyivel többet jelent egy kedves, aranyos, figyelmes fiú, mint egy olyan aki beszólogat, bunkózik stb..

Miért szeretik a lányok a rosszfiúkat? Sok hozzászólást találtam, de mit értenek rosszfiú alatt a nők? Ezt nem tudom

Sokszor olyasmit ami nem is rossz szerintem, csak iszik meg csavarog a pasi-- de mi a rossz a csajok szemében ami vonz? Most ne a bűnözőkre gondoljunk vagy egyéb pézeszsákokra

Legjobb válasz: Aztán ha a nõ visszapofázik akkor agyba-fõbe veri.

Aztán ha a nõ visszapofázik akkor agyba-fõbe veri.
én nem szeretem:D
12: ebbol a szempontbol a ketto ugyanaz. A rosszfiu a ferfias ferfi, a jofiu a felenk kisfiu, aki meg akar felelni a lanyoknak.
Tyler! Na pont ezek a nõk sírnak állandóan, hogy nincs normális pasik a földön, mert mindig ilyenekkel jönnek össze.
10es amit írtál az még nem rosszfiú, csak egy normális férfias férfi.
Soha nem vertem meg egy nõt sem... Amikor ütött, mert rájött, h vége, akkor is csak finoman levittem a földre, és megnyugtattam. Egyetlen ütés, vagy bármi tettlegesség nélkül. Lehet, hogy a frusztrált kis csõdtömegeknek nehéz kontrollálni az érzelmeiket, de azért nekem még megy.
A rosszfiu ebben a kontextusban nem erkolcsi kategoria. Tehat nem attol rosszfiu valaki, hogy bunozo, vagy bunkon viselkedik. Egyszeruen felvallalja a szexualitasat, nem nyalizik a nonek, nem ert kenyszeresen egyet, megvan a sajat velemenye es a notol fuggetlen eletcelja. Nem fel kimutatni, ha bejon neki egy no, vad es titokzatos. Magasrol szarik a konvenciokra, es eleri, amit akar. De ettol meg siman lehet jo ember. A nok azert szeretik az ilyen ferfit, mert alfa him, erot sugaroz, dominans, biztonsagban erzik magukat mellette, ugyanakkor a kiszamithatatlansaga miatt izgalmas.
Mert nem nyálaz egy rosszfiú. Nem pátyolgat, hanem érzésbõl, szenvedélybõl szeretkezik. Kimondja, amit szeretne, és a lényegre tér. Érzékelteti egy nõvel, hogy értékes és, hogy neki most KELL a nõ, mert vele akar lenni. Ennyi.
Utolsó nagyon jó példát hozott fel. Az agyam eldobom, hogy azért a karakterért oda vannak a lányok. Szánalom komolyan!
pl a felhõk felett 3 méterrel címû filmben olyan "rosszfiú" van:) jobb példát nem is tudnék!
azert mert olyan izgalmas veluk. persze sosem szabad az ilyenekkel hosszutavra tervezni csak elvezni ameddig jolesik.
"Sok hozzászólást találtam, de mit értenek rosszfiú alatt a nõk? Ezt nem tudom" http://www.youtube.com/watch?v=GazE8PAL-DE
hat ez az.. miután azt mondta egy pasi, h "ha megtudom, h megcsalsz, megöllek téged is, a pasit is, meg magamat is...", na akkor menekülõre fogtam..
Akinek már volt dolga igazi rosszfiúval az nem szereti õket.
Vagy nincs elég férfias külsõd, vagy nincs elég férfias kisugárzásod. Tudod a legnagyobb probléma, hogy ez a sok "normális" fiú mind abban a tévhitben él, hogy a lányokkal történõ viselkedés legfõbb jellemzõje, hogy pitizünk, mint egy pincsikutya, és ugrásra készen várjuk, mikor szeretne valamit. A lány nem ettõl fogja különlegesnek érezni melletted magát. Ellenben a te szerinted "nagyképû bunkók" csak annyiban különböznek, hogy lazábban veszik a kapcsolatot a lánnyal, nem csicskulnak be, határozottak, magabiztosak (ami szerinted a nagyképûséggel egyenlõ), más lányokkal is jó kapcsolatban van, végül majd azt a bizonyos lányt választja barátnõnek. Ettõl érzi majd a lány különlegesnek magát, ha majd õt választja. És a lányoknak már elég csak meglobogtatni ezt a lehetõséget, nekik már ennyi is elég, hogy a "bunkó, nagyképût" akarják. Hogy honnan tudom ezt? 18 éves koromig én is az elsõ csoportba tartoztam, és szarba se vettek. Azóta már a másikba, és hogy mondjam....meg van az eredménye. És nem vagyok bunkó, vagy nagyképû, és ugyanígy néztem ki már akkor is, csak most férfiként tekintenek rám, akkor meg egy csíraként. A nemtörõdömség a hatalom illúzióját kelti. Ha egy srác szívat egy csajt, akkor a csaj azt hiszi, h ez valami akkora ember lehet, hogy mind a 10 ujjára találna nõt és ezért nem kell kedvesnek lennie ahhoz, hogy nõt szerezzen. Szóval ha semmibe nézel egy csajt, akkor 90% hogy rád izgul. Fontos azonban megjegyezni, h csak a buta nõket vonzzák a bunkó hapsik, és mivel a mai társadalom erkölcsi és szellemi mélyrepülésben van, az emberiség - így a nõk többsége is - tirpák. Van egy szûk réteg aki igazi NÕ! Õket kell megtalálni. azért, mert a nõk mindig a biztonságot keresik leendõ gyermekük felneveléséhez. a biztonság illúzióját az erõs ember adja. erõsnek pedig a nagypofájú állat tûnik. gondolj csak arra, hogy harc elõtt az ellenfelek gyakran szokták sértegetni és leüvölteni egymás fejét, hátha az egyik megijed a zajtól és mégsem kerül tettlegességre sor. az állatoknál is megfigyelhetõ ez a viselkedés. (szzarvasbõgés)

Miért tetszenek a lányomnak a nőies srácok? Nem a másságát próbálja vele takargatni?

Legjobb válasz: Hú de megasszontad elõzõ... Pont az ilyen ultrakonzervatív szülõk miatt ez a helyzet.

Hú de megasszontad elõzõ... Pont az ilyen ultrakonzervatív szülõk miatt ez a helyzet.
Most ez a divat! Sajna... A fiúk ma hosszú hajúak betegesen soványak, lányos színû ruhákban feszítenek, fülbevaló stb...
Mit ertesz noies srac alatt? Az en idomben a macso tipus volt a meno, nekem megis a babaarcu fiuk tetszettek(leonardo di caprio es hasonlok) sokan cikiztek e miatt de ez van.van egy babaarcu ferjem mar 6eve:)
Halad a korral...
Második: uhh, sajnos az ilyen gondolkodás miatt tart itt ez a világ ahol... Szerencsére nem mindegyik lánynak tetszenek ezek az emo-s fajták, de most ez egy divat, hamar elmúlik. (Legkésõbb akkor ha ezek a lányok, akiknek most tetszenek a lányos fiúk, több mint 15 évesek lesznek.)
nem akar semmit takargatni, ez a divat...

Miért ilyen tapadósak a dagadt lányok, miért nem a kis cuki lányok tapadnak rám inkább?

Sovány, gizda, alacsony srác vagyok és nem rég nyomult rám egy dagadt lányt, pedig én inkább a törékeny, vékony vagy husis, pici lányokat szeretem nem pedig a kövéreket. a lány szélességben majdnem több volt, mint magasságban. Jó fej, de nem tudok hozzá vonzódni. Nem értem miért nema kis cuki, vékony lányok tapadnak rám, ők miért foglaltk már mind, basszus?:D

Legjobb válasz: "Sovány, gizda, alacsony srác vagyok és nem rég nyomult rám egy dagadt lányt" -szarul nézel ki -alacsony is vagy -EGY lány nyomult rád és már általánosítasz -hülye is vagy -örülhetnél hogy egyáltalán bejöttél valakinek

"Sovány, gizda, alacsony srác vagyok és nem rég nyomult rám egy dagadt lányt" -szarul nézel ki -alacsony is vagy -EGY lány nyomult rád és már általánosítasz -hülye is vagy -örülhetnél hogy egyáltalán bejöttél valakinek
Bárcsak agyonnyomott volna...
mert ok is elvarjak a jo csavokat. mindegyik a szoke herceget varja szinte szo szerint. prety vumen nem csak a profik kedvenc filmje hanem az oszes noe mert erdekes tudnak azonosulni a qrvaval.
Kivannak éhezve, mint gyöngytyúk a takonyra.
A férfiak a legtöbbször a kis vékony, szép arcú, cuki lányokra buknak, a nõk meg a magas, izmos, férfias pasikra (általában, kevés kivételtõl eltekintve). Sajnos a kevésbé népszerû külsõvel rendelkezõ embereknek nehezebb pár találni, fõleg ha az elõnyösebb külsejûek közt keresgélnek.
Hát nem tagadom cuki fiú vagyok, szoktak szemezni velem szép lányok, de õk bezzeg nem nyomulnának rám. Azt is egy lány barátnõjétõl tudtam meg, hogy tetszettem egy aranyos, pici lánynak pár éve.
Örülj, hogy tapad valaki. Hidd el, van, akinek még ilyen lány sem adatott meg. Nekem volt egy hapsi, aki nyomult, de egyáltalán nem jött be, sem külsõre, sem belsõre nem volt az esetem...mégse sértettem meg, és igen is értékeltem, hogy azért megpróbálta VELEM. 18/L
Küldd õket hozzám!
8# de menõ vagy :D ez jo rövid de tömör :D amugy kérdezõ annak örúlj hogy tetszettél egy lánynak

Miért kell a lányoknak folyton rondának nevezni anekik nem tetsző fiúkat, miért nem bírják ki azt, hogy ne csúfoljanak valakit, miért nem bírjátok azt mondani, hogy bocsi, de nem vagy az esetem? !

Lassan az lesz, hogy én is bosszúból elkezdem csúfolni a lányokat. Például van, hogy egy lány helyesnek tart képem alapján, végr ekezdek önbizalmat szerezni, erre másnap egy csaj rondának nevez és minden elmegy, újra egy lelki roncs vagyok, aki nem mere csajoknál próbálkozni, meg ne is akar, annyit csalódtam már a láynokban, mintha mindegyiknek csak a külső számítana, nagoyn ez a lényeg úgy tapasztalom. Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani, de csak üressség, kegyetlenség van a csajokban, a vonzó külső mögött, sőt sokszor a nem vonzó külsejű lányoknál is ez van, csak ők jobban eljátsszák a jó kislányt először.

Legjobb válasz: "Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani"..jaj húzzál már innen

"Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani"..jaj húzzál már innen
Az a baj, h te is pont olyan vagy mint egy lány. Annyira értékeled magad, amennyire a másik nem téged. Egy férfi nem lesz idegroncs attól h vki azt mondja h ronda. Növessz tököt!
Te miért nem bírod ki, hogy nem hisztizel itt, hanem méltósággal viseled a pofonokat?
csak azt tudják ennyire befolyásolni, akinek alapból semmi önkritikája nincs és hagyja, hogy a környezete befolyásolja. engem is neveztek már rondának pusztán irigységbõl(persze lehet nem mindenkinek én vagyok az esete, de amikor bulikban striguláztunk a barátnõmmel azért a végeredményre nem panaszkodhatok) és kövérnek, de soha nem voltam kövér(155 cm, 48 kg vagyok most, igaz minimális hájam van, de nem vagyok kövér és 55 kg-nál se voltam soha több). az önbizalmamat nekem is széttiporták egy idõben, de aztán megjött és azóta sokkal jobban érzem magam a bõrömben.
Hath, szerintem probalkozz ujra es soha ne add fel, mert mindenkinek teremtettek egy part az eletben.

Ha egy fiú tudja, hogy bejön egy lánynak és beszéltek is neten (fiú kérte el az msnt), akkor miért nem megy oda a lányhoz? Csak köszön, de ennyi? Nem érdekli a lány?

Legjobb válasz: Megfordítanám a kérdést: ha a lányt is érdekli a fiú, és beszéltek is neten, akkor miért nem állítja le a fiút, elegyedik szóba vele? Mégsem érdekli a fiú? Fel kéne már ébredni, lányok. Skandináv nõvéreitek már évszázadok óta tudják, hogy nem kell tökölni, ha tetszik egy fiú, hanem lépni kell. Nincsenek is ilyen gondjaik, mint ami ebben a kérdésben lett megfogalmazva. Lehet tanulni tõlük. :)

Megfordítanám a kérdést: ha a lányt is érdekli a fiú, és beszéltek is neten, akkor miért nem állítja le a fiút, elegyedik szóba vele? Mégsem érdekli a fiú? Fel kéne már ébredni, lányok. Skandináv nõvéreitek már évszázadok óta tudják, hogy nem kell tökölni, ha tetszik egy fiú, hanem lépni kell. Nincsenek is ilyen gondjaik, mint ami ebben a kérdésben lett megfogalmazva. Lehet tanulni tõlük. :)
lehet nem akar tolakodni! csak szépen lassan.. :D de szerintem az is jó ha te mész oda hozzá! mert lehet nincs elég bátorsága vagy nem tudja mit kell tenni ebben a helyzetben!! menj oda hozzá te ;)

Miért nem merem megszólítani a lányokat, miért érzem ezt cikinek?

Legjobb válasz: ezt csak te tudhatod...am. meg lehet, azért mert még magadat sem tudod elfogadni, nem kell parázni, egyszer járnod kell egy lánnyal...

ezt csak te tudhatod...am. meg lehet, azért mert még magadat sem tudod elfogadni, nem kell parázni, egyszer járnod kell egy lánnyal...
hány éves is vagy?
akkor barátkozz fiúkkal az biztos könyebben megy, igaz?
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondom hgy nincs lány ismerõsöm, van nem is egy , de velük valahogy nem olyan. Én ezt úgy értem hogy tetszik a lány és nem ismerem stb akkor nem merem õket megszólítani.
A te õseid a hunok. Bátran néztek szembe akármilyen ellenséggel. Véres, dicsõséges csatákat vívtak. És te egy LÁNYTÓL félsz? Gondolj erre mikor legközelebb eszedbe jut ez az érzés, hogy nem mered megtenni.
Hé ne parázz engem minden nap próbál valaki randira hívni és még senkinek sem szóltam be akár tetszett akár nem...nagyobb bajod meg nem is lehet abból ha megszóltasz egy lányt.Ha durván lekoptat, akkor meg örülj neki hogy nemjártál egy akkora parasztal!
Önbizalomhiány...
Mert te is a legszebb tojást akarod nem?
és ti lányok ha megláttok az utcán 1 helyes kisportolt fiút miért vagytok oda értük? :D tapasztalom magamon ez fordítva is igaz 17/F
szempontnak természetesen szempont, de nem a legfontosabb
A busz után se futok, nemhogy nõ után...

Miért küldenek a lányok (legtöbbjük) egy pasit más éghajlatra, mikor nem is tudja, hogy mit akar a pasi?

Sok lány olyan szemét módon tudja elküldeni a pasit, hogy ott helyben porig kellene az ilyen lányokat alázni. Sokan megérdemelnék. Nem is tudja, mit akar a pasi, de még ki sem jött a mondanivalója a fiúnak, már jön a van barátom szöveg, vagy kopj le te bärom. Holott a pasi nem is n?zés szempontjából ment oda hozzá. Tisztelet azoknak a kihalófélben lév? lányoknak, akik nem ilyenek...Egyre ritkábban találkozok jó emberi érzés? lányokkal. Pedig nem buliban ismerkedem.

Legjobb válasz: namost a "van barátom" szöveg, az mióta számít melegeb éghajlatra küldésnek? jobb ezt elõre tisztázni, mert valljuk be, csak úgy egy pasi legtöbbször csajozási szándékkal keres fel egy lányt. Aztán ha megnem szólok, találkozunk egyszer kétszer, mert én feltételezem hogy csak barátkozni akar az illetõ, akkor meg azért leszek büdös r.banc, mert miért is nem sózltam hogy nekem van barátom? egyébként minden ember (fiúk is lányok is) rászokhatnának hogy tisztázzák mit akarnak a másiktól, mert ez így akkora káoszt tud szülni.

ahj hagyjuk már... ne küldjek el valakit reflexbõl? oké. akkor legközelebb ha odajön egy srác, akirõl elsõ körben látom hogy kettõnknek az soha nem fog mûködni, azért is kajáltatom pár hétig, elhitetem vele hogy szeretem, hogy lehet belõle valami és hogy van esélye, csak mert emberek vagyunk és nem teszünk semmit reflexbõl. De aztán megne halljam hogy de nagy rib.nc vagyok hogy csak szánalomból voltam a sráccal
namost a "van barátom" szöveg, az mióta számít melegeb éghajlatra küldésnek? jobb ezt elõre tisztázni, mert valljuk be, csak úgy egy pasi legtöbbször csajozási szándékkal keres fel egy lányt. Aztán ha megnem szólok, találkozunk egyszer kétszer, mert én feltételezem hogy csak barátkozni akar az illetõ, akkor meg azért leszek büdös r.banc, mert miért is nem sózltam hogy nekem van barátom? egyébként minden ember (fiúk is lányok is) rászokhatnának hogy tisztázzák mit akarnak a másiktól, mert ez így akkora káoszt tud szülni.
Mert aki nem néz ki jól, az nekik nem is számít embernek.
Teljes mértékben megosztom 21:26 véleményét. A nõk, tudod, eredendõen beképzeltek. Össze kéne állnia egy olyan csapatnak ami járja a várost és megalázza az ilyen csajokat, úgy ahogy õk megalázzák áldozataikat.
Kérdezõ! Hogy a viharba tud benned felgyülemleni ennyi nõgyûlölet, ember??? Akár hiszed, akár nem, a párválasztásban bizony mûködnek "darwinista" dolgok is, de TUDAT ALATT, és tudod, az ember - férfi és nõ egyaránt - fura teremtmény, mivelhogy amit a tudatalattija igaznak fogad el, az a logikája számára kikezdhetetlen, legalábbis qrva nehezen kikezdhetõ. A nõknél ez a párválasztásban fokozottabban érvényesül, ezért kell tudni, melyek azok az értékek, amelyek SZÜLETÉSED ÓTA BENNED VANNAK, és a NÕ egyenesen megvadul érte, ha prezentálod. A nõgyûlölet nem tartozik közéjük. Amíg ezt Te és Lelkek Erdésze nem fogjátok fel, az ÉLETBEN NEM LESZ SIKERETEK A NÕKNÉL, és MINDIG BUNKÓ MÓDON FOGNAK ELKÜLDENI! VANNAK ostoba, felszínes, szemét lotyók, de a nõk többsége nem ilyen, csak tudni kell, hogyan kell bánni velük. Ha már nem veszitek õket emberszámba - bár Lelkek Erdésze "szereti" õket -, egy állatos hasonlattal élnék, tuti, hogy nem a lényeget ragadjátok meg, hanem ebbe kapaszkodtok majd bele, de akkor az titeket minõsít majd (remélem, nem lesz igazam...!): egy vadállat is letépi a karodat, kicsinál, amíg "meg nem szelídíted." Ha pedig már képtelenek vagytok tanulni a saját hibáitokból, vagy nálatok sikeresebb, tapasztaltabb FÉRFIAK segítségét kérni, akkor nem ilyen "Nem és jellem" féle fosokból kéne tanulni vagy okosodni, mert megrekedtek ezen a szinten, aztán csodálkoztok, miért vagytok bunkón elküldve.
nem az:) hidd el. nálam válogatósabb lányt ritkán találhatsz, prototípusa vagyok mindennek ami szerinted rossz, és amit itt kritizálsz, bár legalább meg tudom indokolni. de egy valamit higgy el: egy-egy konkrét dolog sosem lesz kizáró ok. soha:) minden az összhatáson múlik, és a nõ, ha amúgy vonzódik hozzád/szeret/akar, telibe fogja sz.rni hogy kopaszodsz vagy sem, ahogy a srác aki engem szeret telibe fogja sz.rni hogy kicsi a mellem, pedig ez egy elég erõs "indikátor". maximum kifogásnak jó, de sosem valós. ...na mindegy, befejeztem az okoskodást... gondoljátok át ha van kedvetek, hogy nem feltétlen mindenki gonosz akinek nem ti kelletek. nem kell elfogadni.. csak gondoljátok meg:) jóéjt.
A kérdező hozzászólása: Érdekes módon egy kopasz és vagy vékony vagy kövér pasi mindjárt az elutasítás sorsára jut, de egy kopasz és kigyúrt meg pont ellenkeõleg, általában a bejövõs kategóriába esik.
a túlsúly/túl kevés súly beteges. és ha valóban ennyire élesen így gondolod, semmi akadálya hogy kigyúrd magad. de nem igaz amit mondasz, csak a szélsõségekre.
Érdekes... Én nem vagyok a reklámokból ismert helyes cuki fiú, kimondottan magas sem vagyok (kb. 175 cm), és kigyúrt sem. Mégsem küldött el egy csaj sem bunkó módon. Mosoly, önbizalom. Ha rátok van írva, hogy "jajj istenem, csak el ne küldjön", meg "ez is biztos bunkó", akkor tuti hogy elküld majd és tuti, hogy bunkó lesz. Egyébként meg, legyen az õ baja, ha már olyan hülye, hogy nem ad esélyt magának, hogy megismerjen Titeket. A bunkó nõk miatt ne izgassátok magatokat, nem érdemlik meg.
A kérdezõnek és Lelkek Erdészének maximálisan igaza van. Minden nõ külsõ alapján válogat, aki azt mondja h nem, az hazudik. És ez nem ösztön v ilyesmi, egyszerûen szégyellnek egy csúnya pasival végigmenni az utcán. Igen, van olyan is, aki nem koptat le bunkó módon. Az inkább hetekig húzza az agyunkat, miközben ugyanúgy tudja az elsõ pillanattól kezdve, h nincs esélyünk nála, mert nem nézünk ki elég jól. Az se jobb. A középút (rögtön megmondom h nem kell, de tapintatosan) nem létezik, legalábbis én még nem találkoztam vele. Sajnos a nõk nem tudnak különbséget tenni õszinteség és bunkóság között.
A kérdező hozzászólása: Ma is ültem hátul az Újhely-Debrecen közötti kora reggeli buszon. Voltunk vagy 4-5 fiú, meg vagy 40 lány, meg vagy 8-10 idõs asszony a buszon. A 40 lányból kb 10 en olyan feszülõs ruha volt ebben a mínuszban is, hogy átlátszott a bugyijuk is. szval ad1.:öltözködni nem tudnak. Ad2.:[email protected] Miért is? 3 lányt láttam ásítani, de egyik sem méltóztatott a kezecskéjét a lópofája elé tenni. Ad3.:Mindegyiken, lb 35 lányon a 40 bõl volt vagy 5 kiló zománc. Ja és ad4.:voltak, hogy felszálltak idõs nénik és bácsik, de a 40 bõl(mind elöl vagy középen, a busznak a közepén, ültek ezek a lányok), de egyik sem volt hajlandó felállni és átadni a helyét, csak trécseltek tovább a legújabb divatról. Mi fiúk hátul adtuk át a helyünket szegény idõs (80 körüli)bácsinak és az idõs asszonyoknak. Ez csak 2 óra rossz tapasztalata. A 25 év többi rossz tapasztalatát a nõkkel kapcsolatban nem sorolom, mert abból könyvet tudnék írni. Lehet jönni cáfolni, hogy nem ilyenek a nõk! De én mást látok és tapasztalok!
Hagyd már! Ki kéne nyitnod a szemed. Kedves Kérdezõ! Az a réteg, amelyre gerjedsz ilyen. Tény, hogy sokan közönségesek- de ugye nem a 16-19 partibulák között fogod megtalálni a nagy Õ-t. Talán ha a normális lányoknál próbálkoznál.. A probléma a te készülékeddel van. Az, hogy látsz egy horda vihogó tinit még nem jelenti azt, hogy a Föld összes nõegyede ilyen. Saját magad igazolására hozol fel ilyen példákat, pedig rengeteg ellenpéldával is lehet találkozni- csak olyankor érvényesül a minden nõ ribanc-tézis és elkönyveled, hogy ez is defektes, ez is bunkó lesz stb.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nem ezekre a nõkre gerjedek, de ezek akik a buszon voltak mind 20 körüliek és még most sem nõttek fel. Nekem az a fõ bajom, hogy nem igazán lát az emnere rendes nõket, csak lépten nyomon olyanokat akik a buszon vihogtak és parasztkodtak. Nagyon nehéz megtalálni 100 ból azt az 1 lányt aki nem ilyen, mint a buszos cafkák.
A kérdező hozzászólása: Olyan ez mint a zombis filmekben, hogy a világ 99%-át egy vírus zombivá változatta és már csak pár ezren maradtak fertõzés mentesek. Lehet egy élet kevés arra, hogy találjak egy normális lányt, aki nem ilyen.
Olvastam Szamóca válaszait, és úgy gondolom, hogy valóban ne törõdjön vele senki. Aki ennyire "darwinista" módon fogja fel a párválasztást, az egy könnyet sem érdemel, ha netán valakit visszautasít. Mert az ember több, mint biológia. Ebben különbözünk például az állatoktól. Ha lehetne, sem járnék ilyen nõvel. Egy tárgynak, trófeának érezném magam. Jó, ezt a vádat mi, férfiak is megkapjuk gyakran, de speciel én nem vagyok olyan. És igen, a külsõ nekem is fontos, de ez nem azt jelenti, hogy ez az elsõdleges szempont a szelektálásnál. Nála meg igen. Ez alapján rakja sorba az õt rohamozó férfiak hadát, a többi tulajdonság csak ezután jön. Most komolyan õmiatta bontakozott itt ki ekkora vitázás? Hagyjuk már, le kell szarni. Az úgysem igaz, hogy minden nõ ilyen. Hajtson csak a bredpittjeire, nekem egy ilyen nõ egy percig sem kéne. Arról nem beszélve, hogy aki elsõre nem tetszik annyira külsõdlegesen, az késõbb akár nagyon széppé is válhat a szememben. Meg ezen is röhöghetnékem van, hogy azért válogat így, hogy egészséges utódokat hozhassanak létre... Ezt asszem már kellõen támadták elõttem. Most egy újabb nézõpont. Ha egy nõ annyira hajt erre, hogy egészséges utódokat hozzon létre, akiket az a fránya evolúció nem fog kicsinálni, akkor miért is vállal manapság annyi nõ jóval késõbb, leghamarabb 30 körül gyereket? Ebbõl is látszik, micsoda maszlag ez. Jobb elõbb, úgy sokkal kevesebb komplikáció léphet fel a szülésnél, és ezt nagyon jól tudják õk is. Dehát a karrier az kell. Meg hogy kiéljék magukat. Ilyenkor nem szempont az egészséges utód. Ez az egész érvelésben a nagy mellébeszélés...
A kérdező hozzászólása: Meg hát amint már én is leírtam, honnan a fenébõl tudhatná, hogy egészséges utódai lesznek. Egyik barátomnak, aki igencsak jóképû, most született fia nyitott koponyával. Meg számtalan más példám is van, hogy beteg gyerekük született szép pároknak. Szóval ez egy maszlag, hogy így egészséges utód meg úgy egészésges utód.Ez csak azért van, hogy felvághasson a barátnõi elõtt, hogy neki van a legjobb pasija. Hogy megnézzék õket az úton.(sok ilyenrõl tudok és nem csak a tiniknél).
Most mégis miért lettem lepontozva? Csak mert hú a hülye férfiak? Na grat hölgyeim. Én egy szóval se mondtam, hogy minden nõ hülye! Egyszerûen Szamóca elég szélsõségesen fogja fel a dolgokat. Ez tény. Akkor mirõl beszélünk? Ezt én is elismerem, hogy ezek a tudat alatti dolgok megvannak. De õt csak ezek irányítják! Erre írtam, hogy az ember több, mint biológia! Ami, gyengébbek kedvéért, azt jelenti, hogy VAN benne biológia, de NE CSAK az irányítsa! Amit meg a gyerekvállalásról írtam az is tény. Haragudni lehet érte, de ettõl még ez igaz. És az egészséges gyerekek létrehozását ez a nagy karrierhajhászás valóban háttérbe helyezi. Tõlem aki akarja, ám tegye! Csak érzékeltetni próbáltam, hogy ez a szöveg amit Szamóca az egészséges gyerekekrõl eleresztett mennyire nem következetes.
Oké, de szarjad már le. Zárd ki a fejedbõl az ilyet, ne keress itt megerõsítést, ne is nézegesd többet ezt a topikot. Õ nem a te világod, a mi világunk. De vannak másmilyen lányok is, ez biztos.
A kérdező hozzászólása: Nem mondta még, csakm itt a fórumon sok lány ezt kizáró indoknak tartja, ezért érzem én is ezt nyûgnek.
ennek nem feltétlen van köze az egészhez. mondta már neked nõ konkrétran hogy azért nem jön veled össze, mert kopaszodsz? ezt valahogy - tapasztalat nélkül - úgy látom, hogy ha egy pasi amúgy full bejön (de jól hangzik ez ennyi tudomány után:) ) ) akkor nem érdekel ha kopaszodik, de ha amúgy sem jön be akkor felhozom magamban mint ellenérv hogy "és még kopaszodik is". de semmiképp sem döntõ tényezõ
A kérdező hozzászólása: Én pl egy kicsit kopaszodok és van néhány lány, aki emiatt nem akar velem járni. Holott nem tudhatja, hogy az esetleges utódainknak lesz e hajlama a kopaszodásra. Mert pl nekem sem édesapám, sem nagyapám nem kopaszodott, csak anyai dédapám. Szval ezt nem lehet tudni. Megint más nõket ilyen kopaszodás dolog hidegen hagyja, ha a tetszik a pasi, akkor jár vele. Ma is nagyon sok kopasz és átlagos kinézetû pasit látok nagyon szép lányokkal. Mégis egyes nõknek meg bajuk van ezzel. Holott nem is vagyok öreg, hogy erre foghassa a kopaszodást(csak genetika), meg nem is vagyok beteg, makk egészséges vagyok.
Ott a pont, a kérdezõnél!
utódhozásban minõség. a legjobbat keresi a nõ, akivel a lehetõ legéleterõsebb utódot képes nemzeni. ez testiség. kérdezõ: feleslegesen koptattam a billentyûzetet egész idáig... akkor könyveld el: a nõk szemét köcsög lényeg, csak azért születtek hogy veled kib.sszanak, és te amúgy tökéletes vagy.
ez a kihasználás, meg a rinyálás miatta tényleg jellemzõ... de itt pedig a rosszfiú fogalma felett van globális félreértés: alapvetõen nem annak kéne lenni a rosszfiúnak aki kib.szik a nõvel, hanem aki elég független, önálló stb... sokszor fedi egymást a kettõ, erre nincs mit mondanom.
A kérdező hozzászólása: De honan tudod hogy az izmos pasinak izmos fia vagy szép fia fog születni? Tudományosan bebizonyították a tudósok, hogy jóképû fiúknak ritkán születnek szép utódai. Azt meg megint nem tudod, hogy a jóképûnek legalább okos fia, lánya fog születni. Mert ez óriási lutri. Azt sem tudod, hogy nem-e genetikai rozzant utóda lesz. Hány ilyen esetet láttam már, hogy jóképû fószernak nagyon ronda, vagy genetikai beteg utóda született. Ezt így nem lehet tudni. az sem biztos, hogy felnõtt korában olyan izmos lesz mint az apja, lehet egy nagy zsrkolosszus lesz és lázadni fog és agresszív lesz. Ez csak óriási lutri. Ez tudományosan bebizonyított.
Te jó ég! Lelkek Erdésze és kedves Kérdezõ, ti egymásnak vagytok teremtve. Mégis mi az, hogy a nõk ribancnak születnek? Néha nem ártana gondolkodni mielõtt ilyeneket jelet ki az ember. Két ilyen hímsoviniszta férfival ritkán találkozik az ember. Mint már elõzõleg említettem, kíváncsi leszek, mennyiben fog változni a véleményetek az elsõ leánygyermeketek megszületése után.
nem a jóképûségrõl van szó, hanem az indikátorokról, amik a jó génállományra utalnak... ilyen a szimmetria, az erõ stb... meg fõleg arról szól, hogy az én génállományomhoz passzoljon (vagyis minél eltérõbb legyen attól). olyat keres a "testem" (a tudatomtól függetlenül), akivel az utódaim a lehetõ "legjobbak" lesznek. ezt meg ezer meg ezer dolog mutatja, szagtól, íztõl kezdve arcofrmán és minden sz.ron át.
Én mindent átgondoltam és megfontoltam. Ez tudományos tény, nem elõítélet. "Ahhoz hogy igazán szerethessük a nõket és megbecsülhessük õket gyakorlati szinten, gyûlölni kell õket elméleti szinten".
Szerintem, szamóca, te egy primitív nõi soviniszta vagy aki csak gyárt kifogásokat azért hogy leplezhesse saját ürességét. De megadom, hogy jó vitapartner vagy!
"gy van és ezek a testünkben végbemenõ folyamatok, amelyek tudatunkon kívül jelzik, hogy a partner alkalmas vagy alkalmatlan döntik el, hogy adok-e esélyt a srácnak vagy sem. félretéve minden dumát hogy ez most igazságos vagy sem." Itt a bizonyíték, hogy a nõk primitív ösztönlények. Furcsa mód, ha felbukkan egy férfi, aki alacsony és elõnytelen a külseje, de tele van pénzzel, máris befutó lesz a génállománya, szemben egy átlagos csóró sráccal.
Tudományosan bebizonyított?? Ezt maximum különbözõ statisztikákból vonták le. Tudományos tény, hogy az egészséges utódnemzés a biológiai cél, ami bele van kódolva az emberekbe. A testünk csak hozzávetõlegesen tudja felmérni, hogy egészséges lesz-e a gyermek, kinek a génállománya felel meg stbstb. Most hiába jöttök azzal, hogy ez nem így van, meg szemét nõk, ezzel takaróznak- ez van. Ez a tudományos tény!! Az vonzó, aki egészséges és egészséges utódot tud nemzeni!
védhetem a férfiakat is, ha õket támadod:) nem az a lényeg itt hogy a nõket védem... lehet hogy ezek után nehéz elhinned, de én inkább a férfiak pártján állok. viszont ezek olyan dolgok amit saját bõrömön tapasztaltam. mindent amit itt leírtam a visszájára fordíthatsz, és ugyanígy megvédheted a férfiakat vele. sõt, vita alkalmával én védem meg õket. nektek ebbõl a szempontból nehezebb... és ne értsétek félre... nem okoskodni akarok itt, meg világot megváltani. csak a téma érdekel, olvastam róla eleget hogy hozzá merjek szólni, és elítélem a "minden nõ r.bnc" elvet.
A kérdező hozzászólása: Vagyis a pénz megváltoztatja a tudatukat? Mert az jön hogy tudat alatt eldõl, hogy az alacsony és csúnya pasi nem jó géneket jelent, de az alacsony, csúnya és piszkosul gazdag meg jó géneket jelent? Mert én ezt így veszem észre a nõk legnagyobb részénél.
# 78 ez nem igaz. a pénz és a gazdagság egy indikátor a sok közül, de nem feltételez semmit. tény hogy számít, emrt indikátor: ahogy a magasság, ahogy a szimmetrikus csontozat, a fényes "szõrzet" stb. de NEM írja felül mindet. egyenrangú
" csúnya és piszkosul gazdag meg jó géneket jelent": nem, ahogy az elõbb írtam a pénz csak egy indikátor a sok közül a sikerességre. viszont az tény, hogy pénzzel a mai világban a csúnyaságot egy bizonyos szinten lehet kompenzálni: ez már a média és a divat világa.
A kérdező hozzászólása: Engem már nem fognak bunkó módon elküldeni, mert annak a nõnek egy-két foga fogja bánni. Kedves leszek vele...
Nyugodj má' le, amíg nincs meg a belsõ harmóniád, csajod se lesz, másrészt mit agresszívkodsz? Elmondtuk a véleményünket, vond le a következtetést mindegyikbõl, de ha csak dühöngesz, mire volt jó mindez?
Szerintem meg jobb kieengedni magunkból azt, ami bennünk lakozik, semmint hogy évtizedeken keresztül marja lelkünket. Mi a baj egyáltalán egy kis erõszakkal?
ma 17.03 Itt megválaszoltam, hogy utcán/leszólítva miért nem ismerkedem ma 11:44. Kellemetlen az a szituáció, amikor semmi érdeklõdést nem tanúsítok a másik felé, de õ próbálkozik, a lelkesedést maximum megjátszani tudom, hiába megyek el vele mondjuk kávézni, az elsõ alkalom után szinte 100%, hogy ugyanúgy nem akarok tõle semmit, mint ránézésre. Ha itt belemegyek a második találkozóba, azzal hülyítem szerencsétlent, ha nemet mondok, azt meg megtehettem volna az elsõ találkozó elõtt és ezt is szoktam és fogom is tenni.
A kérdező hozzászólása: Nekünk fiúknak sokkal tágabb az a tartomány amibe ha beleesik az a csaj akkpor már hajnalndóak vagyunk velük randizni. Viszont a lányoknak ez egy roppant szûk tartomány, amelynek alapját a tv-es sznészek, reklámok álompasijai adják. Ha ezekhez egy fiúnak valamije hasonlít, pl szeme, szája, foga, álla, haja akkor van egy halovány esélyed a lánynál. Ha nem hasonlítasz ezekhez a szépfiõkhoz, akkor sajnos van az, hogy fel is út le is út van...
Már nem azért, de miért baj az ha a nõ nem hülyít minden szerencsétlen férfit aki csak hozzászól? Ha-teszem azt- belemennék egy randiba egy olyan férfival, aki külsõre nem jön be, több mint valószínû, hogy akármilyen intelligens vagy vicces, egy találkozó alatt nem alakul ki vonzalom ha nem jön be. Ha elmennék egy ilyen férfival és a randi végén közölném, hogy köszönöm de ennyi, el lennék mondva mindenféle mocskos, szemét némbernek. Ha nem megyek mert nem jön be, akkor is.. Akkor hol is van itt az igazság? Ellenben nektek- elõzõleg hozzászóló férfiaknak- abszolút mindegy, hogy ki az illetõ. Még csak igényitek sincsenek-elmondásaitok alapján. Azonban arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy odamentek-e egy elõnytelen külsejû nõhöz is?! Ennyire azért már mégsem mindegy, ki? Látjátok, ugyanez a helyzet: ha nem jön be, nem állok le vele. Ahogy látom, rengeteg nõgyûlölõ írt ehhez a témához, szóval nyugodtan tessék csak lepontozni ha nem tetszik. Különösebben nem fog zavarni, de nem ártana elgondolkodni, hogy talán nem csak a nõknek vannak "magas elvárásaik" és nem jelenti, hogy egy szemét r*banc lenne az illetõ ha elhajt. Ha azt mondja, barátja van, barátja van(ebben nem látok semmi bunkó megnyilvánulást)vagy nem jössz be neki és nem akar megbántani- ha azt mondja, nem jössz be, legalább õszinte. Az meg, hogy Szamóca a biológiára vezeti vissza a párválasztást abszolút helytálló. Igaz, hogy késõbb szeretne gyereket de a gyermek apját nem az alapján választja ki, hogy akkor MOST AZONNAL KERESSÜNK VALAKIT, mindegy kit. Ez biokémiai folyamatok alapján dõl el. Sokat számít a kibocsátott illatunk, a testfelépítésünk- arányosak vagyunk-e- illetõleg a génállományunk hasonlósága/különbsége. Lehet ezzel vitatkozni, a szkeptikusoknak nem elfogadni de ez így van. Az meg, hogy a férfinak bejön-e a nõ szintén nagyban függ a testi adottságoktól. Értem ezalatt, hogy a nõ dereka 70%-a a csípõjének, elég nagy-e a szeme, megfelelõ-e a szemek közti távolság, milyen magas a homlok stb. Bizonyított, hogy azt tartjuk szépnek, aki arányos és egészséges. Tudatosan nem vesszük észre de agyunk rövid idõ alatt felméri ezeket. Sõt, ha látunk egy valamivel aránytalanabb adottságokkal rendelkezõ embert nem tudjuk azonnal, mi de látjuk, hogy valami "nincs a helyén". Az meg, hogy a kedves Kérdezõ azzal próbálja cáfolni ezeket a tudományos tényeket, hogy már látott szép emberek frigyébõl származó beteg vagy csúnya gyereket-na bumm. Nyilván látott már szép és egészséges gyereket ugyanilyen háttérrel csak az nem igazolja a tézisét. Halkan megsúgom, az agyunk nem jósolja meg a gyermek nemét, születésének pontos idõpontját, egészségi állapotát és kinézetét- csak annyi információval lát el minket, hogy ha nem merülnek fel komplikációk, egészséges utód jöhet létre.
„Még csak igényitek sincsenek-elmondásaitok alapján.” Ki mondta, hogy nincsenek? Azért mert nektek a csillagos égben vannak ezek az elvárások. „Ha azt mondja, barátja van, barátja van(ebben nem látok semmi bunkó megnyilvánulást)vagy nem jössz be neki és nem akar megbántani- ha azt mondja, nem jössz be, legalább õszinte.” Ha nem jövök be és azt mondja barátja van, akkor õszinte? Igaz a nõk máshogy kezelik az õszinteség fogalmát. Semmi baj nincs azzal, hogy az ember pofájába vágja, hogy nem akarok semmit tõled, mert nem jössz be, de mindig jön a vetítés, utána pedig leléptek a helyi izomagyú tahóval.
A kérdező hozzászólása: Igen az utolsónak igaza van. Nem kell akkor vetíteni ha nincs barátotok, és azt mondjátok, hogy van. Meg kell mondani kerek-perec, hogy nem jössz, annyira sem vagy szimpatikus, hogy esetleg késõbb megszépülj a belsõd által a szememben. Ezt mi elfogadjuk. De ha hazudik, hogy van barátja, és kiderül, hogy nincs, mert minden este más izmoagyú sráccal kefél, akkor ne várjátok el, hogy nõként tekintsünk ezekre a lányokra, akik így hazudnak.
1: A nõ, aki lekoptat kvázi le se [email protected], hogy mit gondolsz róla. 2: A barátom van jelenségnek két esete lehetséges: tényleg van, vagy nincs de nem akarja a képedbe vágni, hogy vedd már észre magad, NEM!! Azért nem teszi, mert nem akar beletiporni mégjobban az ilyen nyervákoló, férfiatlan férfiak lelkivilágába beletiporni. Különben ilyenkor jönne az, hogy minden nõ egy válogatós némber és mégis hogy képzeli, hogy nem áll le akárkivel-még olyannalsem, aki egyáltalán nem az esete?! Mégis hogy képzeli?? Ha teszem azt, közli a kiszemelt, hogy felejtsd el és még legalább 2, akkor bizony elgurul a gyógyszeretek- hiszen mégis mit képzel magáról ez a sok beképzelt nõ, hogy csak így koptat?? Aztán hirtelen már az összes nõ r*banc pusztán mert nem jöttél be egynek sem és elkezdesz általánosítani. És igen, ha azt mondja nem jössz be, õszinte. Elõzõleg is ezt írtam, most is. Nem értem, mi jó abban, hogy valaki unalomból-meg persze nehogy már egy nõnek kelljen igazat adni-kiragad egy szövegrészletet mondván, hogy a nõk meg az õszinteség paradoxon, majd meg ideoligizálja, hogy már-már meg is hatódna ha egy nõ a szemébe mondaná, hogy nem. Voltam már hasonló helyzetben, egyáltalán nem kezelték jól. Konkrétan agresszívvé vált az illetõ, elkezdett ordítozni, hogy mégis mi az, hogy nem jön be és milyen jogalapon válogatok. Olyan jogalapon, hogy nem kötelességem akárkivel is összejönni és jogom van azzal ismerkedni, akivel akarok és ennek nem lesz mindenki részese. Azt kell, hogy mondjam, az elméletetek sok esetben nem helytálló. Véleményem szerint kifejezetten rosszul kezelte ez a hímegyed a helyzetet. Egyébként nem értem, miért követitek nyomon a kiszemelt további "pályafutását" miután kikosarazott. Keress mást, ne õt szugeráld! Ez számomra már-már betegesnek tûnik..
Osztom az utolsó véleményét, te kiragadsz egy olyan helyzetet, amikor buliban valaki azt mondja, hogy van barátja és közben összejön mással a szemed láttára, nem járok szórakozóhelyekre, ilyen esetben nem tenném, de... 1. Megkérdeztem pár fiúismerõsömet és egyáltalán nem az az igényük, hogy a szemükbe legyek vágva, hogy miért nem, azt szeretnék, ha a lehetõ legkevésbé kínosan lennének visszautasítva. 2. Utcán ismerkedésrõl beszéltem vagy bárhol, ahol ismeretlenül leszólítanak. Nem állok le elmagyarázni egy vadidegennek, hogy miért nem. Hogy épp meghalt a nagymamám vagy egyéb lelki nyûgöm van, hogy van kiszemeltem, de még nem jött össze, hogy anyagi nehézségeim vannak és túl stresszes az életem, hogy annyi a tanulnivaló, hogy ez nem fér bele. Nem, egy idegennek nem tartozom semmivel csak egy válasszal, hogy igen vagy nem, de nem vagyok köteles indokolni és azért fogom azt mondani, hogy van barátom, mert... 3. Elõfordult velem az az eset, mint az elõzõvel. Megmondtam, hogy nem jön be, de ebbõl nem értett a pasi és a nyakamra járt, mert képtelen volt elfogadni, hogy nem lesz változás, egy másik esetnél meg hiszti volt, hogy mi az, hogy nem jön be és büdös r*banc vagyok, akit csak meg fognak k*rni aztán ott hagynak és meg is érdemlem, amiért nem adok neki esélyt. Nekem nem kell a konfliktus és azt sem érdekel, mit gondol rólam az, aki visszautasítottam, még csak emberszámba sem kell vennie. Ha így érez, az csak megerõsít abban, hogy jó döntés volt nem adni neki esélyt.
érdekes ez, sehogy sem jó. én értem hogy elméletben persze, legyünk õszinték. de kérdezõ... gondolj már bele. Ha azt mondom nem jössz be, akkor közlöd hogy felszínes, bunkó rib.nc vagyok. Ha azt mondom van pasim, közlöd hogy hazudós rib.nc vagyok. Ha azt mondom nem akarok pasit, emgint hazudós rib.nc vagyok... nekem is volt már vitám a "azért mert nem jössz be" válaszon, egyszerûen a pasi tök kiakadt, és közölte hogy lehetne bennem annyi tapintat hogy legalább nem közlöm vele.... hát tudod, én meg nem vagyok isten hgy tudjam épp kinek mi kell. Ha meg így is úgyis rib.nc vagyok, ahogy az összes nõ is, rinyálás helyett keress magadnak egy f.szt, az majd talán eltalálja hogy mi kell a picsogós lelkednek.
"hát tudod, én meg nem vagyok isten hgy tudjam épp kinek mi kell." Valóban nem, de azt sem tudjátok, hogy nektek mi kell, de azt is tõlük várjátok el, hogy kitaláljuk. Tanulság: ha elutasítanak, szarjátok le, majd lesz, akinek kelletek, mert a csajok csak azok közül válogathatnak, akik odamennek hozzájuk, de mi mindenki közül.
én tudom mit akarok:) egészen pontosan. és nincs joga senkinek sem bírálni. a második felében igazad van
Minden nõ azt hiszi, h tudja mit akar, de alig 1-2 van, aki tényleg tudja :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudják, hogy mit akarnak, errõl egy dokumentum film is készült és annó leadták a discoveryn. Fogalmuk sincs, hogy mit akarnak, mert érzelmi lények és nem racionálisak mint a férfiak. Nincs alapvetõ elõre eldöntött gondoltuk. Pl csak azért mennek be egy boltba, hogy vegyenek egy cipõt és már mennének is ki, de mikor ott vannak, akkor már a cipõ vétel után még egy kis blúz, egy kis pulcsi, nadrág vásárlása is jöhet. Vagy pasik terén is, leírják, hogy nekik nem kell a macsó, de mikor jön a macsó, akkor már csak az kell. Nincs egy ép eszû elõre eldöntött gondolatuk, mindig csak sordródnak az árral. Tisztelet a ritka kivételnek-
várj. az elõbb épp azzal kritizáltál, hogy túl racionális vagyok. most akkor...? igen, jól írod: ha bemegyünk cipõt venni gyakran veszünk blúzt is. de én tudom hogy cipõt akarok venni, csak mikor már megvettem, eszembe jut hogy blúzt is. Az állításod, hogy nem tudjuk mit karunk, akkor lenne igaz hogy fogalmam sem lenne hogy miért megyek boltba. és én tudom mit akarok: egy olyan férfit, akit szeretek, aki megõrjít. Sosem mondtam hogy milyen legyen pontosan, de ennél közelebbit ti sem tudtok mondani. Te sem tudod pontosan leírni hogy milyen nõ lesz az akibe beleszeretsz, mert a szerelem nem racionális döntések alapján jön létre. Nem kell egyébként túlbonyolítani, kitalálnotok sem kell mit akar a nõ. vagy olyat akar mint ti vagytok, vagy nem jöttök össze.
Kérdezõnek: Azért elég röhejes, hogy dokumentumfilmek alapján ítéled meg a másik nemet:D A nõk tudják, mit akarnak-azt, hogy abban a pillanatban mit:) Veled még sosem fordult elõ, hogy meggondoltad magad?
szerintem nem lehetetlen, nekem is volt már olyan pasim aki elsõre nem jött be. de õt nem így utcánleszólítósan ismertem meg, hanem volt alkalmam megkedvelni és csak aztán kezdtünk el kavarni
Hát pedig én még nem találkoztam ellenpéldával. Még a legnormálisabbaknak is csak a külsõ számít.
#96 neked mi az elsõdleges szempont? megismered mindet, és belsõ alapján szelektálsz? akkor neked van erre lehetõséged. most ha azt mondom hogy hozzám ehhez túl sok pasi jön oda, akkor majd jön a vád hogy önimádó vagyok és nagyra tartom magam, úgyhogy beszéljünk általánossában: van akihez ehhez túl sok ember megy oda. az egészséges utódhozás témában pedig, látom csak felületesen futottad végig a válaszaim. Ez nem úgy vna, hogy ránézek egy faszira, és "hmmmm ettõl majd szép gyerekeim lesznek ahhhahha". ez ösztön, belsõ vonzalom. nem is az utódhozás a lényeg, bár az kiváltó ok, de általában ahhoz vonzódsz akinek a génállománya ellentétes a tiéddel. Lehet ezzel vitatkozni, meg le maradizni a tudományt, de ezeket nem én találtam ki, és nem is olyan értelmi képességû emberek mint mi. rengeteg ilyen cucc van, ovlasgass mielõtt támadsz: például a nyálban vannak olyan anyagok amikkel az ember csók közben felméri hogy jó-e neki a partner. És nem, megint nem úgy hogy "cupcupp- ah fhu nekem ez nem jó takarodj". tudat alatt. a kései szülés meg társadalmi következmény. és végül de nem tuolsó sorban: soha, sehol nem írtam hogy zeen kívül más nem játszik szerepet a párválasztásban. Nem zártam ki semmi egyebet, csak leírtam ezeket a tényeket. kérdezõ. az egészséges utód teoria nem maszlag , csak nincs rá 100% biztonság. de nézd meg, egyszerû paraszti ésszel a bizonyíték ennyi: beltenyészet. családon, vérvonalon belül (vagyis hasonló génállományú egyedek között) születendõ gyermekek generációról generációra gyengébbek, betegesebbek lesznek. Minél különbözõbb a génállomány az apánál és az anyánál, annál több "jó tulajdonságot" örököl a gyerek, mert naygrészben a jó tulajdonságokat örökíti a szervezet. # 100 szamócát nem csak ezek vezérlik. nem írtam kizárást sehol, semmikor. ezek olyanok amik mindenkit vezérelnek, a gyerekvállalás napjainkban pedig - ahogy már írtam itt fentebb - egy ennél összetettebb dolog, amibe belekeverhetjük a divatot, a társadalmat, az oktatás fejlõdését, a karrierszervezést, a fogyasztói társadalmat... és a többi. és nem én pontoztalak le. Az "azért hogy egészséges utódokat hozzon ltére" meg megint leírom nem tudom hanyadszorra, nem garancia. fentebb kifejtettem a beltenyészetes résznél.
ó a legelején rosszul fogalmaztam az elõzõ kommentemben. nem érthetõ: nem a legelsõ szempontra vagyok kíváncsi, hanem a legelsõ szûrõre. a késõbbiekben természetesen nálam sem a külsõ a legfontosabb szempont
Én akkor is mellébeszélésnek tartom, hogy a kései gyerekvállalás az persze csak társadalmi jelenség. Ott miért nem számítanak a születendõ utódok? Úgy lenne logikus. Nézd! Továbbra is úgy vélem, nálad nagyon nagy szerepet játszik ez a biológia-dolog, s ez baj. Az ember nem áru. Volt olyan, hogy bejöttem egy lánynak. Érezni lehetett, hogy akar valamit. Nem volt csúnya, bár igazán az esetem sem. Te biztos rögtön leszerelted volna a lelkesedését, én ettõl függetlenül sokat beszélgettem vele. Megismertem és rájöttem, hogy eléggé különbözõek vagyunk. Ezért nem adtam neki több esélyt, de csak ezután. És olyan is volt már, hogy egy lány elsõ alkalommal nem tetszett, késõbb meg tökre megtetszett. Azok után amit írsz, igazán kíváncsi lennék, hogy hogyan nézhetsz ki, hogy ennyi pasi bepróbálkozik nálad. Nem, nem kérek képet, ez csak megjegyzés volt. Szerintem az egyszerûen lehetetlenség, hogy olyan mennyiség lenne, hogy ne lehetne egy kicsit is beszélgetni valamelyikkel.
A legtámadhatóbb érved ez a kései szülés. Ez nekem akárhogy is, de nem jön össze. Az általad nagyra tartott tudósok, orvosok is igazolhatják, hogy 30 felett szülni már kockázatosabb. Komolyan mondom, magyarázd meg, hogy akkor ez ITT miért nem számít. Mert ha belegondolnál és tényleg egészséges egyedeket akarnál, figyelnél erre is. Vagy ha meg nem olyan fontos ez az egészséges egyedes dolog, akkor a párválasztásnál is csak egy ürügy.
igen ettõl tartottam, hogy szerintetek ez lehetetlenség. lehet csak az én idõbeosztásom miatt, suli+munka+családi gondok, de nem is az a lényeg hogy én hogy élek és miért nincs idõm erre, mindenkinek joga van efelõl dönteni. itt most azért nem számít a kései gyermekszülés, mert az valóban üti az evolúciós részt. A különbséga kettõ között, hogy a párválasztás nem tudatos, a gyermekvállalás viszont általában igen. Ergo ha én most úgy érzem hogy bár biológiailag most vagyok legérettebb és legjobb korban a gyermekvállalásra, mégsem tehetem meg akármilyen okból, akkor a döntésem alapján védekezhetek, és nem "kell" szülnöm. Viszont a párválasztás során, a vonzalom nem úgy alakul ki, hogy én megmondom hogy mit akarok, vagyis nem tudatos.
Ezért mondom, hogy a párválasztásnál inkább ürügy ez, ha a tényleges gyerekvállalásnál meg tudatosan háttérbe tudod szorítani.
a párválasztásnál nem tudod háttérbe szorítani, mert arra nincs koton.
Lány vagyok és osztom szamóca véleményét. Az hogy kibe tudok beleszeretni, sajnos nem döntés, ha az lenne, akkor elkötelezném magam a legjobb fiúbarátom mellett (ha õ is szeretné), mert nála jobb férfit nehéz találni, de a szexuális vonzalom nincs meg köztünk. Nem, a szex nem a legfontosabb, de vele egyáltalán nem szeretnék lefeküdni és nem azért mert csúnya vagy bármilyen szempontból kevés lenne, egyszerûen a tudatalatti biológia nem indul be rá. Én lennék a legboldogabb, ha ezen akarattal lehetne változtatni. A másik dolog, én elsõre nem megyek el randizni senkivel, mert ránézésre nem vagyok erre nyitott, a kapcsolataim akkor mûködnek, ha elõtte volt idõ semleges körülmények között valamennyire megismerni a másikat és nem kényszerülök olyan döntési helyzetbe, hogy igen vagy nem. A férfiak 99%-ához nem tudok vonzódni csak úgy simán ránézésre, az az 1% meg kisugárzásában különleges, ami szintén összetett és nem tudatos, hogy ez hogyan hat rám, nem pedig az a fajta külsõ számít, amit egy róla készült fotón látnék. Hozzám is odajönnek hetente, pedig nem járok bulizni, képtelenség lenne az egyéb teendõim mellett mindenkivel megismerkedni, de hogy õszinte legyen, ilyen módon akkor sem szeretnék, ha ez szemétség. Hozzátenném, külsõtõl függetlenül soha nem adtam esélyt senkinek, aki ismerkedési szándékkal közeledett elsõre, sajnálom de ez engem taszít.
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Ha te mindenkit elzavarsz, mert nem kell párkapcsolat neked, akkor hogyan tudsz összjönni egy pasival? Vagy csak olyannal tudod elképzelni akit már régebb óta ismersz és jó barátok vagytok? Mert mondtad, hogy bármilyen jó pasi odamegy hozzád külsõtõl függetlenül, egyiktõl sem akarsz semmit sem. mert nincs rá idõd egyikkel sem megismerkedni.
Utolsó vagyok. Bennem az érzés lassan alakul ki, hogy érdekel-e férfiként a másik és emiatt annyira a külsõ nem is számít, mert azt látom elsõre, de kell hozzá személyiség meg közös érdeklõdés, hogy elkezdjek vonzódni, ezt viszont még csak megtippelni sem tudom ránézésre. Ha valaki odajön és igent mondok, beülünk valahova, akkor rögtön férfi-nõi minõségben kezdünk el ismerkedni, ami nálam azért nem nyerõ, mert pont azt a természetes viselkedését nem látom, ami nekem fontos. Ilyenkor ugye mindenki a jó oldalát mutatja meg sürgetve érzem magam, hiszen azért 3-4 randi után illene valahogy dönteni, de sokszor nekem ez kevés és ezért bele se vágok, mert senkit nem szeretek hülyíteni, hetekig meg normális pasi nem randizik egy nõvel úgy, hogy a lány azt sem tudja, akar-e majd valamit. Barátkozni azért nem kell hozzá, de ha rendszeresen látom vagy gyakran vagyunk azonos társaságban, akkor egy idõ után azt veszem észre, hogy örülök a társaságának és várom, valószínûleg látszik rajtam, mert ilyenkor próbálkozik nálam az, akinek én is tetszem. Volt kifejezetten nem szép barátom, de mire eljutottunk a kapcsolatig, elvarázsolt a személyiségével.
Ajjistenem Szamóca, az a humbug a HOZZUNK LÉTRE EGÉSZSÉGES UTÓDOT címû indokodban, hogy ezzel indoklod a pasizási szokásaid, miközben a valóságban olyan gyerekvállalást tervezel, ami egyértelmûen ezzel az elvvel megy szembe. Nem tudom, mit ragozzak ezen. A mondandód többi részét értem, csak nem tudok vele egyetérteni. Ez viszont csak egy mellébeszélés. Ha annyira érdekelne, hogy a lehetõ legegészségesebb utódaid legyenek, nem várnál 30+ éves korodig. De mivel vársz, nyilvánvalóan mégsem számít annyira ez a dolog. Ergo a pasizásnál sem ez számít igazán. Ennél egyértelmûbben nem tudom leírni. Ezektõl függetlenül, nem hiszem, hogy minden nõ ilyen mint te, vélhetõen zsák a foltját itt is megtalálja. Ha egy nõvel összejövök és megtudom, h így gondolkodik, akkor ugyanis tuti hagyom a francba. Trófea nem leszek.
ma 06:56 A mondandóddal egyetértek. Szexuális vonzalom nélkül tényleg nem megy. De azt mibõl gondolod, hogy az elsõ benyomás (a külsõvel kapcsolatban is) az mindent visz? Ezért az egy dolog miatt érezlek igazságtalannak. Ahogy már mondtam, már volt olyan lány, akirõl elsõre azt gondoltam, nem az esetem. Késõbb meg nagyon megszépült a szememben. Egy nõnél ez miért lenne lehetetlen???
17:03 Tanúsíthatom, h nõknél ez tényleg lehetetlen. Mégpedig azért, mert nekik csak a külsõ számít, azt meg azonnal látják, így egy pillanat alatt eldöntik, h van-e esélyed náluk.
Ezt én nem hiszem el, kizárt, hogy mindegyiknek csak a külsõ számítana.
A kérdező hozzászólása: De néha elõfordult. De a nõk lépten nyomon meggondolják magukat.
Persze elõfordulnak normális lányok, de egyre inkább tényleg kihalófélben van az a kategória, amely nem igénytelen-külsejû, mégis jólelkû :(
az érzéketlenséggel én sem értek egyet. De nem érzéketlenség finoman közölni valakivel, hogy nincs esélye. sokkal nagyobb érzéketlenség lenne elhtietni vleh ogy van, majd egyszerre csak rádöbbenteni hogy mégsincs.
De az ember már nem állat, mert saját evolúcióját irányíthatja, tudatosan. Ennek egyetlen akadálya az hogy a nõk zöme még nem érte el a Magasabb Tudat kategóriáját, amivel túlláthatnának a külsõségeken. A fejlettebb egyed nem a fizikailag legvonzóbb egyed...
Az a baj a véleményeddel Szamóca, hogy nagyon nem fair dolog elküldeni azonnal, az elsõ másodpercben valakit, akit még nem is ismersz szinte semennyire. Ha a külseje a legfontosabb, az már ne is haragudj, de elég gázos dolog rád nézve. Mert egyedül a külseje miatt tudom elképzelni, hogy rögtön elhajtod.
Az ugyan igaz, hogy számít a külsõ. De ez nálam pl. csak annyit jelent, hogy nem akarok OLYAN RONDA lányt, akire rá sem lehet nézni. Az viszont nem zavar, ha nem most jött a Playboy címlapjáról, hanem "csak" helyes átlagos. De annyi lány küldi el azonnal az olyan fiúkat, akik nem is rondák, csak a kedves kisasszony úri ízlésének Brad Pitten kívül más nem jó.
ezt belátom, elsõ körben csak a külsõre hivatkozva indokolatlan, és felszínes dolog valakit elküldeni. de gondoljatok bele... hetente 1-2 pasi biztos betalál átlagban, hogy ismerkedni szeretne. NA most valami alapján ezt le kell szelektálni, mert lássátok be ti is: ennyi embernek NEM lehet esélyt adni. képtelenség. az egész életem arra menne rá, hogy megismerjem a fiúkat akik megtalálnak. ezért elsõ körben valami alapján a nagyrészét el kell küldeni, ami valóban leginkább csak külsõre megy. ez valóban felszínes, bár én vallom hogy a jó kapcsolathoz a szexuális vonzalom feltétlen szükséges, amihez kinézet is kell valamilyen szinten, viszont ez szubjektív. MErt ha nem szelektálnék, nem cska hogy az életem menne rá, de veletek szemben is nagyobb taplóság lenne: mit szólnátok hozzá, ha megismernétek egy lányt mondjuk buszon, elhívnátok kávézni, és a harmadik alkalommal a harmadik héten kiderülne hogy rajtatok kívül 4 sráccal kávézik. ugye hogy ez sem korrekt? Pedig ha mindenkinek esélyt kell adnom, akkor nekik is, nem csak nektek. ez egyébként nem annyira külsõre mint inkább vonzalomra vonatkozik, bár tényh ogy a kettõ összefügg. és ha már itt tartunk: ti sem mentek oda olyan lányhoz, aki nem tetszik. ergp nem adtok esélyt.... ez majdnem ugyan az. de mindegy, ne komplikáljuk túl: a lényeg, hogy egyszerûen kell egy szûrõ, akár felszínesség akár nem, mert kivitelezhetetlen a mindenkinek-adjunk-esélyt elv. az elküldés pedig történhet normális módon is, az már más kérdés itt egyetértek veletek. viszont a "van barátom" nem bunkó lekoptatás, hanem tény.
Ja, értem. Szóval nálad nincs olyan, hogy "közös érdeklõdés", "Szerelem", stb. Jó, világos. Felfogtuk. Megerõsíted a szabályt: "a nõknek nincs lelkük, sõt, intellektuális hajlamuk sem."
Azért igen kevés lánynál próbálkozik heti 1-2 pasi... Nem tudom, ezt honnan vetted.
de van. akivel közös érdeklõdésem van, õk a barátaim. akivel közös érdeklõdés és szerelem is van, az a pasim. mi nem világos?
És én spec adok esélyt egy nembombázó csajnak is.
#28: pesten ez azért annyira nem lehetetlen, szerintem simán van ennyi aki bármilyen közegben is próbálkozik, de lehet csak én járok rossz helyekre. de kérlek, ne akadjunk fenn a példán. érted mit akartam írni, nem? túl sok a próbálkozó ahhoz, hogy mindnek esélyt adj. ennyi a lényeg.
de nem adsz esélyt a szerinted ronda lányoknak. ezzel én is így vagyok, csak pasival. akivel el tudom képzelni hogy valaha vonzódhatnék hozzá, annak adok esélyt.
Pont ez az, hogy nem TÚL SOK. Ismerek egy tök szép lányt az egyetemen, életében összvissz 2 próbálkozó volt. Pedig TÉNYLEG szép, nem antiszoc, jár emberek közé. Valóban, a végképp rondáknak nem adok esélyt, de sok lány a kevésbé rondáknak se. Csak a maximális alfahímek jók. De ezt már írtam...
én ezt valahogy úgy értelmezem, hogy mindneki a számára rendelkezésre álló lehetõség közül a legjobba váalsztja. vagyis: régi jó példám: ha elém állítanak 10 pasit, hogy mind a 10 engem akar, akkor nyilván kiválasztom körülük a legjobbat. nem csak küslõre, mindenre. azt, amelyik a legjobban megfelel nekem. most itt mindegy is hogy hány darab jön oda/hét, de szerintem egész sok, bár lehet az én viselkedésem nagyon kihívó a pasik számára, mert mindnekivel beszélgetést kezdeményezek.
A kérdező hozzászólása: Itt nekem nem is az elutasítássaé van gondom(persze az is fáj), hanem azzal, ahogyan az történik([email protected] módon)és amilyen idõben az történik(túl korán egy szó után). Mert ha pl fél, vagy egy óra dumálgatás után elhívom randira, és azt mondja, hogy nem, akkor nincs baj. Persze ha meg tudja indolokni. Pl leszûri egy óra után, hogy a belsõ értékeim me elegendõek ahhoz, hogy megszépítsenek, akkor nincs semmi gond.
Semmi rossz nincs benne a lány szemszögébõl, persze. Magyarázd ezt olyan fiúnak akit érzéketlen és felszínes módon 100-szorra utasítottak vissza zárt-gondolkodású, primitív ökör rbancok. Nem a visszautasítást "utasítom vissza", hanem az érzéketlenséget és butaságot, azt hogy indok nélkül is visszautasítanak olyan pasikat akik nem is kimondottan csúnyák, csak nem "álompasik".
a fejlõdés következõ foka is az evolúció része. ez egy folyamat, nem léphetsz rajta túl
A kérdező hozzászólása: Kinézet alapján ítélni elég gáz, az azt az embert minõsíti aki ez alapján dönt. Meg sem hallgatja szegény pasit, már ítélkezik is. Akkor ne csodálkozzanak ha egy két pasinak ott helyben elszáll az ökle és kiveri egy két fogát. Sok lány meg is érdemelné.
Az esetek többségében a férfiak ismerkedés céljából mennek oda a nõkhöz. Nem akarja meghallgatni mert: 1.van barátja, ezért reflexbõl elutasít. 2. nem jössz be neki és reflexbõl elutasít.
Azt hittem emberek vagyunk és nem csinálunk semmit reflexbõl. Akkor az ilyen csajokat egyszer "reflexbõl" leütik és megerõszakolják. De azért a sérülésért már börtön jár. Azért amit az ilyen lányok megengednek maguknak, azért nem.
A kérdező hozzászólása: Szegény pasinak van két keze, két lába, két szeme, nincs semmi betegsége mégis úgy bántják egyes nõk mintha valami vírus lenne. Csak azért mert úgy néz ki mint a reklámok cukifiúi. Errõl mit tehet??????
Kedves Lelkek Erdésze! Hasonlókat kívánok majdani leánygyermekednek és akkor talán majd elgondolkodsz azon, mekkora butaságokat hordtál össze..
De miért nem képes egy lány manapság a SZOLGÁLATRA? Hol vannak azok az odaadó nõk akik egész életüket inkább olyan férfival töltik, aki egyébként "nem jön be" nekik? Csak azért mert örömöt okoz nekik az adás, és rápazarolják szépségüket az azt meg nem érdemlõ pasira?
A kérdező hozzászólása: mert nem úgy néz ki...
"Hol vannak azok az odaadó nõk akik egész életüket inkább olyan férfival töltik, aki egyébként "nem jön be" nekik?" az evolúció során kihaltak, mert életképtelennek minõsültek... nagyon, nagyon ritkán mondok ilyet... 1000 emberbõl egyre, pedig elég sokat beszélgetek emberekkel, de te buta vagy.
"Miért küldenek a lányok (legtöbbjük) egy pasit más éghajlatra, mikor nem is tudja, hogy mit akar a pasi?" Mert külsõre vlamiért nagyon nem szimpatikus.Ennyi.
Tudniillik, nagyon sötét világban élünk ezek szerint, ha VISSZATÉRTÜNK az állatok birodalmába. Azt hittem már rég túllépett az emberiség az "evolúció" problémáján. De ha még mindig így gondolkodnak egyes tõrzsi egyedek (pl- "szamóca"), az szomorú. Darwin megölné magát ha errõl tudna. Egyébként a mérges lányok nevezik el magukat jellemzõen gyümölcsökrõl, hogy keserûségüket eltakarhassák a gyümölcs édes ízével.
A kérdező hozzászólása: Na ebbõl az egyszerû kérdésbõl hatalmas káosz lett hála az itteni lányoknak, akik még a kommentek alapján adják is alá a lovat az ilyen buta ribiknek, akik undorító módon elküldenek mindnekit. De a nõktõl nem is várok mást. Minden nõ egyforma, megvédi a saját fajtáját. Ha egy pasi így zavarná el a csajokat én azt elítélnék. De sajnos a nõk mind egy kaptafára készültek és helyeslik a [email protected] módszerû elutasítást. Mert nõk és buták. Kívánom az ilyen nõknek, hogy életük végéig maradjanak egyedül.
ez ám a pszichológiai elemzés, kár hogy nem én neveztem el magam:) ) az evolúciót tagadni pedig... próbálhatod.
Én nem tagadom, sõt. SÕT... azt mondom, lépjünk már túl rajta! Az emberiség következõ fejlettségi fokánál nem fognak számítani a fizikai tulajdonságok. De kár magyarázni ilyen sötét szamócának! És Kérdezõ, tökéletesen igazad van!
az ilyen nõ elõbb talál magának párt mint te, mert nem hisztizik annyit mint te, és reálisan látja a világot. a visszautasítás az ismerkedés rendjébe tartozik, és semmi rossz nincs benne.
Azért mert pusztán a nemiségük miatt felsõbb rendûnek képzelik magukat. Ezt a nézetüket még a sok szerencsétlen is megerõsíti, akik egy tahó lekoptatás után lehajtott fejjel elmennek. Ki is mondtad a lényeget: "tt helyben porig kellene az ilyen lányokat alázni" Mi tart vissza titeket, hogy lealázzátok õket a francba?
rendben kérdezõ, magyarázd meg nekem hogy a "van barátom" miért számít bunkónak, és ha nem tudom cáfolni kilépek a beszélgetésbõl.
evolúciós párvûlasztási szabályok érvényesûlnek, hogy azok az egyedek vonzóbbak akiknek tökéletesebb (látszólag) a gén álományuk ezért egészségesebb (szépek) útódokat hozhatnak létre és azok a nyerõk a végsõsoron akik ezeket az útoodokat meg is tudják védeni (pénz). :DDDD
na ez az amit te nem tudhatsz. mert lehet hogy nekem az általad brad pitt szintre állított pasik a kettes szintûek, érted... teljesen szubjektív, és nem mondhatod hogy de te háromas vagy, vagy négyes, mert ezt a nõ dolga eldüönteni.
Az egészséges utód megfogantatásához megfelelõ génállományú partner kell. Ez szimpla biológia/biokémia. A testünkben végbemenõ folyamatok tudatunkon kívül jelzik, hogy a partner alkalmas vagy alkalmatlan. Ezt talán még Lelkek Erdésze is elfogadja..
"ez nem a nemiség miatt van. alapvetõen férfi és nõ között nincs különbség. lásd: egy férfi, fogja magát és mondjuk 100 nõbõl kiválaszt egyet, akihez odamegy. a nõ pedig, ugyanúgy 100 õt megkeresõ férfibõl kiválaszt egyet akit meg akar ismerni. nicns köze a nemiségnek az egészhez" Ha nincs különbség, akkor ti miért nem tudtok odamenni a másikhoz?
Mi is megyünk, ne aggódj.
hát ezt is evolúcióval tudom neked megmagyarázni, de szerintem ne menjünk bele... egyébként ezzel én sem feltétlen értek egyet, szerintem a nõ is kezdeményezhet. viszont tény és való, hogy a férfias férfi mer kezdeményezni, ami nagyon jó pont.
Egyszerû a képlet: minden nõ alapvetõen rbancnak születik. de ez ellen lázadni nehéz dolog. Pedig szükségünk lesz rá, igenis az új korszak igényeihez kell "felhozni" a nõi nemet, hogy ne gondolkozzon többé felszínesen és értelmi képesség alapján döntsön.
A kérdező hozzászólása: Ezt hagyjuk, hogy olyan pasikkal állsz szóba akinek jó a génállománya. Honnan tud, hogy egy rondább pasinak milyen a génállománya? Meg amúgy is egy kapcsolat nem feltétlen arról szól, hogy máris utódokat akarsz nemzeni. Lehet csak kicsit szórakozni akarsz. Oda meg mit számít a génállomány?
#56, így van és ezek a testünkben végbemenõ folyamatok, amelyek tudatunkon kívül jelzik, hogy a partner alkalmas vagy alkalmatlan döntik el, hogy adok-e esélyt a srácnak vagy sem. félretéve minden dumát hogy ez most igazságos vagy sem.
kérdezõ: ez evolúciós pszichológia. az pedig nem ismeri a "csak dugni akarok nem gyereket" fogalmát:) azt tartom vonzónak, aki passzol a génállományomhoz (illetve aki eléggé elüt attól, mert utódhozásban az a nyerõ). ez olyan mint a formás mellek. b.szás (bocs a vulgaritásért) szempontjából neked is mindegy, de mégis a szép kerek formás cicik a nyerõk, nem? és a többi ilyen adottság... ez az amit nem tudsz irányítani
Dehogyisnem lehet irányítani! Egy pasi tudja ezt irányítani, mert felméri h kinél van esélye. De a nõk (meg te is), túl sötétek ehhez.
lelkek erdésze: utálni fogsz de esküszöm nem direkt cisnálom:) erre is van magyarázat... azért, mert - szintén evolúciós okokból - a nõk a "minõségre" hajtanak, a pasik meg a "mennyiségre". ezért a nõk jobban válogatnak. (mert nagyobb a kockázat számukra a gyermekvállalás folyamata miatt)
Annyi példa van az ellenkezõjére, hogy csak na. A minõség értelmi kategória, nem fizikai. Micsoda inzultáló, primitív gondolkodás ez? Mit szólnál ahhoz hogy ha ezzel a dumával utasítana vissza téged egy pasi, mert "igaz, nem ismerlek de nekem minõség kell, nézz már tükörbe".
A kérdező hozzászólása: Sajnos a nõk geneteóikailag hulladéknak vannak teremtve, rosszul vannak összerakva. Egy pasi racionálisan gondolkozik és nem megy oda(a legtöbb aki értelmes)a plázícicákhoz, hogy jól pofára essen. De egy csaj ha rondább is, akkor is hanyatt homlok mászik rá a jóképû pasira, pedig tudja agyban, hogy tuti megcsalja, akár meg is veri, mégis teper utána ezerrel. Mert a pasik többségét az ész, a nõket az ösztönök hajtják. Ezért genetikai szennyek.
A minõség mióta testi dolog???
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem, hogy kedves Szamóca, hogy azzal már szóba állsz aki külsõre elégségest(2 est)kapott tõled. A nõk csak olyannal állnak szóba aki legalább 4 es külsejû. Mi pasik állunk szóba a kettes értékû külsejû lányokkal.
Már nem azért, de nem hiszem, hogy a legtöbb lány élbõl elküld mindenkit melegebb éghajlatra. A lányok nem merülnek ki a hisztis, válogatós partimacákban. Feltételezem, te sem adnál esélyt egy olyan lánynak, aki egyáltalán nem jön be külsõre- te sem mész oda olyan lányhoz, aki nem jön be. Nálad ez a szûrés. Miért várod el, hogy a kiszemelt lányok szûrõjén átmenj? Az, hogy tirpák módon küld el pedig neveltetés, társaság kérdése. Sõt! Megkockáztatom, hogy nem te vagy az elsõ, sem pedig az utolsó pasi, akit így küld el. A "van barátom" jelentheti azt, hogy van barátja, illetve, hogy nem jössz be. Szívesebben hallanád, hogy "egyáltalán nem jössz be, sipirc"?
ez nem a nemiség miatt van. alapvetõen férfi és nõ között nincs különbség. lásd: egy férfi, fogja magát és mondjuk 100 nõbõl kiválaszt egyet, akihez odamegy. a nõ pedig, ugyanúgy 100 õt megkeresõ férfibõl kiválaszt egyet akit meg akar ismerni. nicns köze a nemiségnek az egészhez
De Szamóca nem érted h igen kevés lánynál van egyszerre ennyi jelentkezõ???
"nem csak küslõre, mindenre. " De ha AZONNAL elutasítod, a TÖBBI szempontra nem kapsz választ...
A kérdező hozzászólása: A , , van barátom" nem mindig tény. Hányszor találkoztam már olyan csajjal, hogy nekem azt mondta, hogy van barátja, aztán másnap este a buliban 3 másik elég jóképû pasival láttam smárolni. Vagy akkor az tény, hogy 3 pasija van? Nehezen hiszem.
és ha kevesebb jelentkezõ van, akkor nem választhatja ki a jelentkezõk közül a legjobbat? most mindegy mekkora számot mondok, akkor mondjuk 3-at. három pasi jelentkezõ áll elõtte: kiválasztja az egy "legjobbat". nem te vagy az. ha ezt rondán közli, törd be az orrát. ha szépen közli, archaikus mosollyal állj arrébb.
#41: az az elsõ szûrõ, ami bár felszínes és igazságtalan, de szükséges. ez olyan.. fokozatos dolog. ha külsõre "elégséges" (értsd mint osztályzatban) akkor beszélgetek vele egy keveset. ha elsõ beszélgetésre "közepes" akkor elmegyek vele egyszer valahova, vagy mai világban felvehet facebookra ( :DDDDDD ); ha az eslõ hosszú beszélgetés után is oké a srác, akkor jöhet egy randi, és "jó" minõsítést kap, majd ha a randin is megfelel összejövök vele, persze feltéve ha én is neki. kérdezõ: erre nem tudok mit mondani, mert tapasztalatom nincs. én inkább az a bántóan õsznte fajta vagyok, sosem mondtam hogy van barátom ha valójába nincs... egyébkétn ez gondolom a nõknél ilyen kegyes hazugság akar lenni, valamint önvédelem, ugyanis így nem támadhatjátok úgy mint engem, a felszínességgel:)
A kérdező hozzászólása: Mos tez milyen már van egy hazai csapat meg egy vendék csapat, kiállnak egymás ellen, 2 passz(2 mondat)után a hazai csapat elkezd röhögni és lemegy a pályáról, mert eldöntötte, hogy nincs esélye a vendég(aki odemegy a lányhoz)csapatnak. Holott lehet a végén simán veri a vendg õket(aka lenyûgözi a lányt a fiú belsõ értékei). Ez kb ilyen dolog.
a belsõ értékeire is figyelsz? mert az h beszélgetés... ebbõl is az jön le h azt nézed, izgalmas-e vagy nem... ha nem, akkor már nem is jó.
Igen rossz szûrõt használsz, ha a külsõ alapján ítélsz meg valakit. A külsõleg kevésbé szép pasi lehet jellemében jobb a többinél, de nem veszed a fáradtságot õt megismerni, mert ez az elsõ szûrõd. Az elsõ szûrõ nem lehet a felszín. De ha úgy fogod föl a szerelmet mint a bányászatot, akkor jó. Ég veled. Csak a bányászat az ipari tevékenység, nem tudom mi a romantikus benne...
A kérdező hozzászólása: De kedves szamóca, a hazugság az nem kegyes önvédelmi dolog, hanem az egyik legocsmányabb és aljasabb emberi dolog amivel találkoztam. Ha valki ilyesmi mögé bújik, azt bocsi de nem tudom nõnek nevezni.
A kérdező hozzászólása: Persze lehet szûrni a pasikat, de az már szemétség ha a szûrõn csak a Brad Pitt kinézetû pasik mehetnek át. Akkor kihal a férfinép. Ami jogos is, csökken Magyarország lakossága, mert a nõk nagyon válogatnak(emellett vannak más dolgok is pl anyagiak, de a nõk is nyakig benne vannak abban, hogy 30 felett legtöbbjük egyedül van és azon rinyál, hogy nincs rendes pasi. Pedig van, csak annó nem kellett volna 10 bõl 9 et elhajtani a külseje miatt).Ez a büsös nagy igazság.
a belsõ értékeit is nézem természetesen, más kérdés hogy - és megint evolúció - mi az ami vonzó számomra, mint nõ számára. hiába találok pozitív belsõ értékeket, ha az nem mint hímnek pozitív. valóban nem tudom elképzelni hogy miylen ez nektek, és nem is irigyellek titeket... talán inkább úgy próbálom elmagyarázni, hogy tudom nagyon jól hogy ez nem jó, nem helyes, nem kiegyensúlyozott verseny. mert kiderülhet az általm mondjuk "második" helyezettrõl, hogy valójában 100x értékesebb mitn az elsõ. Tényleg rossz dolog, és igazságtalan az egész. De azt próbáljátok megérteni, hogy ez nem a bunkó nõk miatt van. egy nõ nem direkt szeret bele a "rosszfiúba", ami titeket nem vigasztal, de akkor is meg kell értenetek. Ez nem olyan dolog amit racionális gondolkodással fel lehet fogni (sajnos), vagy meg lehet magyarázni. ezek érzések, benyomások, vágyak. És lehet hogy teljesen igazságtalanul én beleszeretek a bunkó, s.ggfej rosszfiúba, mikor ott vár rám a kedves, aranyos, odaadó fiú is. De ha belé nem tudok beleszeretni, ha képtelenség? jöjjek össze vele, mert az eszem azt sugallja, majd éjjel az ágyban gondoljak a másikra? ez sem jobb, de elkerülhetetlen. Ti is tudhatjátok milyen az a szerelem... és sok mindent rá lehet kenni, csak azt nem hogy racionális.
#48, ezzel nem szállok vitában. így van. #49 ennek õszintén, én vagyok a prototípusa. és tudom hogy rossz, és itt is egyetértek veled. viszont nem lehet egy egész életet az észre alapozni, mikor a szív vadul tiltakozik. annyit cáfolnék hogy nem a brad pitt kinézet kell, hanem a vonzalom, amibe nagyban beleszámít ez a passzív agresszív, pesszimista hozzáállásotok. én például akármennyire akarnék, nem tudok olyan férfihoz vonzódni aki így vélekedik a nõkrõl, mert gyengének érzem, hiába tudom hogy valahol jogos.
még a #49hez annyit tennék hozzá, hoyg általában ez az elutasítás összefügg a génállománnyal, vagyis hogy az mennyire passzol, emnnyire optimális az utódhozásban. és ha ezt nézzük lényegében az egész arra megy ki, hogy olyan pasit találjak magam mellé, akivel egészséges, jó génállományú utódokat tudok nemzeni. ezt lelkek erdésze úgy ahogy van elítéli, mert ev pszicho, de én hiszek benne.
"egy nõ nem direkt szeret bele a "rosszfiúba", ami titeket nem vigasztal, de akkor is meg kell értenetek. Ez nem olyan dolog amit racionális gondolkodással fel lehet fogni (sajnos), vagy meg lehet magyarázni. ezek érzések, benyomások, vágyak. És lehet hogy teljesen igazságtalanul én beleszeretek a bunkó, s.ggfej rosszfiúba, mikor ott vár rám a kedves, aranyos, odaadó fiú is." Elfogadjuk, de akkor utána ne szenvedjetek, hogy titeket csak kihasználnak, átb*sznak, semmibe vesznek, mert mindig az lesz a vége. Kell a rosszfiú, mert az milyen izgalmas, de ha kihasznál, akkor ugye kell a balek, aki mellett kisírhatjátok magatokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!