Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a kutyáknak, hogy hol (1 db)

Miért nem mindegy a kutyáknak, hogy hol végzik a dolgukat?

Arra gondolok, hogy miért kell 20 percet sétálni vele mire megtalálja a megfelel? helyet? Mi alapján választja ki? Egy parkban végülis teljesen mindegy lenne, hova csinálja.

Legjobb válasz: Gondolom, 20 perc után jön rá. :-) Vagy lehet, hogy a szagok! Nem mindegy, mit hagy hátra és hogy hol... Nekik rengeteg az információ a kinti szagok alapján.

Gondolom, 20 perc után jön rá. :-) Vagy lehet, hogy a szagok! Nem mindegy, mit hagy hátra és hogy hol... Nekik rengeteg az információ a kinti szagok alapján.
Hát igen nem mindegy hogy hol csinálják.Neked sem mindegy hogy otthon a tiszta WC-be csinálod vagy egy olyan WC-ben ami teli van hányadékkal, bûzzel meg az üllõkéje tiszta szaros A kutyák is megkeresik azt a helyet ahol el tudják intézni nem zavarja õket semmi más kutyaszag vagy valaki.
A szagok alapján dönt, tehát olyan helyre nem fog odapisilni, ahol egy másik kan kutya is, mert a kutyák így jelölik a területet. Más területére nem fog.
Tudok erre egy remek példát: Az egyik ismerõsöm elment a barátjához biciklivel. Volt a barátjának egy kutyája, aki lepisilta az ismerõsöm biciklijét. Rövid idõ után hazajött. Persze neki is volt kutyája. A kutya tudta hogy nem szabad a biciklire pisilni, de megszaglászta a bringát, és lepisilta. Szóval: A kutya megfelelõ helyét a szagok határozzák meg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan irthatom ki a rüheket, bolhákat?

Befogadtam egy kóbor kiskutyát, nagyon rühes és bolhás, mivel lehet ezt kezelni? Olyan kéne ami fürdetés nélkül használható, mert nagyon fél a hajszárítótól, és nem akarom, hogy megharapjon. Állatorvos nagyon messze van tőlünk, hívtam, de csak egy hét múlva tudna kijönni, addig nem akarom hagyni.

3

Van ilyen fajta?

Kíváncsi lennék van-e olyan fajta, amelyik nem igazán igényel szellemi fárasztást, ugyanakkor bír mozogni (tehát el lehet vele menni túrázni pl.), viszont nem szedi szét a lakást, ha 1-2 napig nem megyünk sétálni.

Csupán kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ilyen fajta.

12

Õsszel kell kullancs elleni csepp?

Tegnap vettem az állatorvostól a kutyámnak cseppet a kullancs ellen (1 hónapig jó)
Jövő hónapban kell venni vagy akkor már nem lesznek kullancsok? Télen is vegyek?

9

Mi a gond a szaporítással?

Talán van olyan törvény ami tiltja?
Egy nőstény kutya élete akkor lesz boldog ha kölyköket is nevel. Ha a gazdája el tudja ajándékozni a kölyköket akkor magánügy. Aki minőségi ebet szeretne az menjen tenyésztőhöz vásárolni!

19

Igaz, hogy a nőstény kutyáknak is megjön?

Eddig a családomban fiú kutyusok voltak.

6

7 éves agresszív németjuhász kutya elviselhet szuka kölyökkutyát maga mellett?

Emberekkel jól kijön, állatokkal nagyon domináns.

3

Milyen fajta kutya van ezen a képen?

https://www.google.hu/search?q=b%C3%A9b+a+kismalac+kutya&sou..

5

Agility Szigetszentmiklós, Halászletek, Szigethalom, Tököl stb környékén?

1

Orije táp, nagytestű kölyök kutyának!? Kinek mi a tapasztalata?

2

A dalmata kiskutyának hogyan lehet megvizsgálni a hallását?

Tervezek venni egy dalmata kiskutyát, de alapos szeretnék lenni, mivel a dalmatákra jellemző a süketség/félig süketség. Hogyan szokták ezt megvizsgálni?
Előre köszönöm a válaszokat!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!