Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a kérdezők visszajelzést (1 db)

Miért nem írnak a kérdezők visszajelzést?

Jön egy kérdés, megválaszolom..., nem kellene legalább egy köszönömöt írni? Legalább az olyan kérdéseknél, ahol csak egy válasz van rá. Mondjuk hol találom a valamit, vagy ki csinálta ezt vagy azt, lehet-e kapni stb.

Legjobb válasz: Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.

Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.
Én nem szoktam "köszönöm" kommenteket írogatni és feleslegesnek is tartom. De a kis zöld kezet mindig megnyomom, ha hasznos válasz érkezik a kérdésemre. És ezt én is elvárnám.
Nem kötelezõ. Ha hasznos az információ, hidd el, gondolatban megköszönték.
Én például nem is tudtam, hogy a kérdezõ is írhat választ. Csak pár kérdésnél láttam, hogy visszaírt a kérdezõ onnan tudom. Szerintem nem bunkóságból csinálják. Különben ha így gondolod miért segítesz másnak?
Nah és ha a válasz éppen nem olyan hasznos?... Akkor megnyomod, h nem hasznos? :S Az meg kicsit bunkóság, ha már vette a fáradtságot és válaszolt, ugyebár...
én a kérdéseim után mindig szoktam írni kommentet... van, h többet is, ez a minimum, sztem... dehát embere válogatja... te is feltetted ezt a kérdést és még nincs visszajelzés:) )))
Az utolsó válaszolóval tökéletesen egyetértek!!! Nekem is szemet szúrt!
A kérdező hozzászólása: te most kötekedsz? szerintem az én véleményem világos látszik a kérdésbõl. eddig nem volt olyan momentum, ami indokolta volna a visszaírást. Nem is segítséget kértem.
nem kötekszik itt veled senki.csak olyan dolgon akadtál ki amirõl a kérdésed szól.kérdeztél, válaszoltak, és te se köszönted meg...nem?? egyébként nekem mindegy hogy megköszönik-e.mindenki biztosan magában megköszöni.én azért válaszolok, mert segíteni akarok, vagy érdekel a téma.és nem várok köszönetet, csak remélem, hogy tudtam segíteni.neked is szivesen írtam.és nem várom hogy megköszönd, hisz ez egy ilyen oldal...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nektek hány oldalas a saját kérdések rovat?

Lehet h nem rovatnak hívják, de máshogy nem tom leírni :D

8

Kedvenc kategóriát nem lehet beállítani?

Én pl. majdnem mindig a

2

Szerinted hogy lehetne jobbá tenni a GYIK pontozási rendszerét?

Egyre több esetben tapasztalom, hogy olyan válaszadók t?nnek el az oldalról, akik régen aktívak voltak és sok hasznos tanácsot köszönhetünk nekik, sok esetben azért, mert belefásultak abba, hogy a legjobb szándékkal írt hozzászólásait is állandóan lepontozza valaki. Elég csak annyit beírni a keres?be, hogy "lepontoz", látszik a válaszokon, hogy ez igencsak bosszantja és elkeseríti a többséget. Persze vannak, akik azt írják, nem érdeklik ?ket a pontozások, de azért ez szerintem valahol minden jó szándékú emberben benne van.

27

Felhasználó nevet lehet itt módosítani?

1

A családi kapcsolatokon belül melyik kategóriában vagy a legaktívabb?

4

Miért is van ez? (lent. )

Már több száz barátkozzunk és ismerkedjünk téma van, de azok vajon miért is nem kerülnek törlésre? Az egy dolog, hogy az újabb ilyen kérdések törlésre kerülnek, de a régiekkel mi van?

1

Miért a kretének válaszolnak először az ezen az oldalon feltett kérdésekre?

Bárki kérdéseit olvasom, legel?ször mindig az okoskodó debilek írnak, aminek ráadásul semmi válaszértéke nincs. Csak a saját piti kis embergy?löletét írj le, mert a suliban mindenki se**be rakja, vagy egyéb gondokkal küzd és itt névtelenül "bosszút állhat" az emberiségen. :D

7

Hogy fordulhat elő, hogy valaki bemásolja az egész gmail levelezésemet a gyk. Oldalára? SOS.

valaki receptként az egész postámat bemásolta egy linkben:((( elképeszt?, nem értem, hogy lehet ez.

3

Miért nem tudom a gyakorikerdesek.hu-n megnézni a csatolt linkeket?

3

Mi a véleményed ezekről az ötletekről?

Gyakorikérdések úgy lenne, hogy: Ha valakit letiltanak azt max. 2 hónapra tiltják le, és nem félóránként egy kérdést lehet föltenni, hanem naponta maximum 8 kérdést, de azt bármikor. Tetszik az ötlet?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!