Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a kérdezők visszajelzést (1 db)

Miért nem írnak a kérdezők visszajelzést?

Jön egy kérdés, megválaszolom..., nem kellene legalább egy köszönömöt írni? Legalább az olyan kérdéseknél, ahol csak egy válasz van rá. Mondjuk hol találom a valamit, vagy ki csinálta ezt vagy azt, lehet-e kapni stb.

Legjobb válasz: Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.

Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.
Én nem szoktam "köszönöm" kommenteket írogatni és feleslegesnek is tartom. De a kis zöld kezet mindig megnyomom, ha hasznos válasz érkezik a kérdésemre. És ezt én is elvárnám.
Nem kötelezõ. Ha hasznos az információ, hidd el, gondolatban megköszönték.
Én például nem is tudtam, hogy a kérdezõ is írhat választ. Csak pár kérdésnél láttam, hogy visszaírt a kérdezõ onnan tudom. Szerintem nem bunkóságból csinálják. Különben ha így gondolod miért segítesz másnak?
Nah és ha a válasz éppen nem olyan hasznos?... Akkor megnyomod, h nem hasznos? :S Az meg kicsit bunkóság, ha már vette a fáradtságot és válaszolt, ugyebár...
én a kérdéseim után mindig szoktam írni kommentet... van, h többet is, ez a minimum, sztem... dehát embere válogatja... te is feltetted ezt a kérdést és még nincs visszajelzés:) )))
Az utolsó válaszolóval tökéletesen egyetértek!!! Nekem is szemet szúrt!
A kérdező hozzászólása: te most kötekedsz? szerintem az én véleményem világos látszik a kérdésbõl. eddig nem volt olyan momentum, ami indokolta volna a visszaírást. Nem is segítséget kértem.
nem kötekszik itt veled senki.csak olyan dolgon akadtál ki amirõl a kérdésed szól.kérdeztél, válaszoltak, és te se köszönted meg...nem?? egyébként nekem mindegy hogy megköszönik-e.mindenki biztosan magában megköszöni.én azért válaszolok, mert segíteni akarok, vagy érdekel a téma.és nem várok köszönetet, csak remélem, hogy tudtam segíteni.neked is szivesen írtam.és nem várom hogy megköszönd, hisz ez egy ilyen oldal...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A népszerű témáknál oldalt miért vannak piros és kék szavak külön? Mi a különbség? Mit jelent?

Mit jelent, hogy különböz? színnel vannak írva a szavak?

3

Itt a gyakori kérdéseken mennyi embernek kell értékelni a válaszomat ahhoz, hogy lássam, hogy hány százalékban találták hasznosnak?

13

Mit gondoltok arról, hogy családi kapcsolat kategóriában a toplista első helyén 4000valahány ponttal olyan ember van, aki értékeléssel szerezte a pontjai 98%át?

6

Elfut a Minecraft ilyen gépen? A többi lent.

Gforce Fx 5500as videókártya, és 512 mb ram

3

Szerintetek, ha olyat kérdeznék, hogy nincs kedve valakinek beszélgetni, akkor törölnék a kérdésemet?

12

Miért van az, hogy itt a GYK-n sokan még a nick nevüket sem vállalják?

Természetesen ezek az emberek a legnagyobb kritikusok, ?k tudnak a legjobban mindent, beszólnak mindenkinek, persze csak a névtelenség biztonságában, személyesen meg gyógyegerek:)

17

Mikor indult a gyakorikerdesek.hu? Es mi volt a legelső kérdés?

2

Miért nem tudom elolvasni az új üzenetemet?

2

Pusztába kiáltott szó vagy falra hányt borsó nem lenne találóbb neve a gyakorinak?

Több rovatban is a kérdések gyakran ismétl?dnek. Néhány témakörre szorítkozik, s unos-untalan ugyanazt kérdezik, ugyanazt a választ adjuk. Más helyeken meg képtelenség értelmes választ adni, mert ugyanazt a sületlenséget nyomják.

4

Mi a fenének van ez az állandó lepontozósdi itt a gyakorin? Ki az, aki mindig mindenkit lepontozgat? Miért nem szünteti már meg végre a gyakori?

Egy példa a sok közül: Az el?bb is, fentebb egy kérdés valakit?l, hogy mi a vélemény a Helga névr?l. Van akinek tetszik, van, akinek nem. Ez nem hasznos-nem hasznos típusú kérdés, ez mindenki szubjektív véleménye, hogy tetszik-e, vagy sem. Erre egy hülye mindenkit lepontoz, azt is, akinek tetszik, azt is, akinek nem. És még sorolhatnám a példákat. Miért nem szüntetik már meg végre?

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!