Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a kérdezők visszajelzést (1 db)

Miért nem írnak a kérdezők visszajelzést?

Jön egy kérdés, megválaszolom..., nem kellene legalább egy köszönömöt írni? Legalább az olyan kérdéseknél, ahol csak egy válasz van rá. Mondjuk hol találom a valamit, vagy ki csinálta ezt vagy azt, lehet-e kapni stb.

Legjobb válasz: Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.

Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.
Én nem szoktam "köszönöm" kommenteket írogatni és feleslegesnek is tartom. De a kis zöld kezet mindig megnyomom, ha hasznos válasz érkezik a kérdésemre. És ezt én is elvárnám.
Nem kötelezõ. Ha hasznos az információ, hidd el, gondolatban megköszönték.
Én például nem is tudtam, hogy a kérdezõ is írhat választ. Csak pár kérdésnél láttam, hogy visszaírt a kérdezõ onnan tudom. Szerintem nem bunkóságból csinálják. Különben ha így gondolod miért segítesz másnak?
Nah és ha a válasz éppen nem olyan hasznos?... Akkor megnyomod, h nem hasznos? :S Az meg kicsit bunkóság, ha már vette a fáradtságot és válaszolt, ugyebár...
én a kérdéseim után mindig szoktam írni kommentet... van, h többet is, ez a minimum, sztem... dehát embere válogatja... te is feltetted ezt a kérdést és még nincs visszajelzés:) )))
Az utolsó válaszolóval tökéletesen egyetértek!!! Nekem is szemet szúrt!
A kérdező hozzászólása: te most kötekedsz? szerintem az én véleményem világos látszik a kérdésbõl. eddig nem volt olyan momentum, ami indokolta volna a visszaírást. Nem is segítséget kértem.
nem kötekszik itt veled senki.csak olyan dolgon akadtál ki amirõl a kérdésed szól.kérdeztél, válaszoltak, és te se köszönted meg...nem?? egyébként nekem mindegy hogy megköszönik-e.mindenki biztosan magában megköszöni.én azért válaszolok, mert segíteni akarok, vagy érdekel a téma.és nem várok köszönetet, csak remélem, hogy tudtam segíteni.neked is szivesen írtam.és nem várom hogy megköszönd, hisz ez egy ilyen oldal...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti értitek azokat az embereket akik like gombokként használják itt a kezeket?

Sosem értem , hogy ez miért jó nekik.

2

Hány kérdést írtatok eddig ki?

Én eddig harminc oldalnyi kérdést írtam ki.Egy oldalon 30 kérdésvan az utolsót kivéve.Szóval eddig 877 kérdést írtam ki.

11

Hányat szabad 'rosszalkodni' itt?

7

Kik alapították a gyakorikérdesek.hu-t?

3

Van külföldön is ilyen oldal?

Ahol teljesen, nicknév nélkül kérdezhetsz és válaszolhatsz másoknak különböz? témakörökben...

3

Ha valakinek a válaszát értékeltem azt vissza lehet vonni?

Szóval írtam ki egy kérdést és az egyik választ fel akartam pontozni mivel tök korrekt és részletes volt csak véletlenül félrenyomtam és a félig-meddig hasznosat nyomtam meg. Na ezt vissza lehet vonni hogy meg tudjam nyomni a zöldet?

1

Gyakorin hogy tudom egy személynek az összes kérdését látni?

meg van a név és meg lehet másnak a profilját nézni?

2

Hogyan lehet az itt a GYIK-en feltett kérdéseknél és a válaszoknál megjelenő nevet, nicket megadni, módosítani?

1

Más is járt így?

Kiírtam egy kérdést, és bejelöltem, hogy e-mail értesítést kérek, ha (új) válasz érkezik rá. Nem kaptam, így elfogadtam, hogy ezen a fórumon nem kapok választ a kérdésemre.

4

A hotmail leblokkolta a fiókomat (Bővebben a leírásban)?

Igazából a haveromnak blokkolta le a hotmail fiókját. Újrarakta a gépét és be próbált jelentkezni steambe de a steam guard kérte a kódot, ami persze van csak a hotmail fiókja rossz. Kértünk egy már általa, a regisztrációnál megadott emailra egy kódot a hotmailtól, de az az email cím

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!