Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a kérdezők visszajelzést (1 db)

Miért nem írnak a kérdezők visszajelzést?

Jön egy kérdés, megválaszolom..., nem kellene legalább egy köszönömöt írni? Legalább az olyan kérdéseknél, ahol csak egy válasz van rá. Mondjuk hol találom a valamit, vagy ki csinálta ezt vagy azt, lehet-e kapni stb.

Legjobb válasz: Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.

Én sem bánnám, ha legalább megnyomná a kis zöld kezet. Szerintem kicsit bunkóság, hogy valaki kérdez valamit, ami neki fontos, de azt, aki válaszol neki, azt letojja. Nem mintha a pontokra hajtanék, csak jól esik, ha látom, hogy el lett olvasva a válaszom, és hasznos volt annak, aki feltette a kérdést.
Én nem szoktam "köszönöm" kommenteket írogatni és feleslegesnek is tartom. De a kis zöld kezet mindig megnyomom, ha hasznos válasz érkezik a kérdésemre. És ezt én is elvárnám.
Nem kötelezõ. Ha hasznos az információ, hidd el, gondolatban megköszönték.
Én például nem is tudtam, hogy a kérdezõ is írhat választ. Csak pár kérdésnél láttam, hogy visszaírt a kérdezõ onnan tudom. Szerintem nem bunkóságból csinálják. Különben ha így gondolod miért segítesz másnak?
Nah és ha a válasz éppen nem olyan hasznos?... Akkor megnyomod, h nem hasznos? :S Az meg kicsit bunkóság, ha már vette a fáradtságot és válaszolt, ugyebár...
én a kérdéseim után mindig szoktam írni kommentet... van, h többet is, ez a minimum, sztem... dehát embere válogatja... te is feltetted ezt a kérdést és még nincs visszajelzés:) )))
Az utolsó válaszolóval tökéletesen egyetértek!!! Nekem is szemet szúrt!
A kérdező hozzászólása: te most kötekedsz? szerintem az én véleményem világos látszik a kérdésbõl. eddig nem volt olyan momentum, ami indokolta volna a visszaírást. Nem is segítséget kértem.
nem kötekszik itt veled senki.csak olyan dolgon akadtál ki amirõl a kérdésed szól.kérdeztél, válaszoltak, és te se köszönted meg...nem?? egyébként nekem mindegy hogy megköszönik-e.mindenki biztosan magában megköszöni.én azért válaszolok, mert segíteni akarok, vagy érdekel a téma.és nem várok köszönetet, csak remélem, hogy tudtam segíteni.neked is szivesen írtam.és nem várom hogy megköszönd, hisz ez egy ilyen oldal...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit szólnátok az oldalon egy "gyakorikérdések-segítő" bevezetéséhez?

Ez egy kis animált karakter lenne a jobb alsó sarokban, aki segítene az oldal használata közben.

Belépéskor így üdvözölne:


Tematikus segítséget adna különféle kérdések feltevésénél és válaszolásoknál:


Mi a véleményetek róla? Támogatnátok egy ilyen bevezetését?

8

Hogyan erhetnem el, hogy kitiltsanak valakit innen?

Annyira hulyesegeket ir, hogy az hihetetlen! A tudasa 0, de azert teriti az embereket. Osztogatja az idiota tanacsait, es be is veszik...

Mit tegyek, hogy kitiltsak?

11

Én lennék ennyire lemaradva, vagy ez a mai társadalmi elvárás?

Kb. 2 éve regisztráltam magam erre az oldalra. Válaszoltam néhány kérdésre,különböző témakörökben. Nem kötekedő stílusban,hanem kimondottan a kérdezőnek értelmes válaszként. Erre jön a sok okos ember, és már sajnos én sem tudom megállni, hogy olykor ne írjak vissza az ilyen primitív embereknek.
Szerintetek tényleg annyira "gáz", hogy a mai világban valakinek saját véleménye legyen? Hogy valaki nem adja fel saját egyéniségét,csak azért, mert a többség próbálja lehúzni? :)

5

Te mit változtatnál itt a gyakori kérdéseken? Lehet bármi.

15

Néhány eddig feltett kérdésem olvashatatlan lett, vajon miért?

Itt egy példa: "Miért nem gyàrtanak olyan karàcsonyi figuràkat, amik nem a Jingle Bells-et, meg a Deck the Halls-at jàtsza, hanem pl a Kiskaràcsonyt, vagy a Mennyből az angyalt?"

2

észrevettétek bőrápolás kategóriába hogy a kulcsszavak között azt írják, , miteSSZer"?

6

Szerintetek is jó lenne, ha éjszaka is lenne moderátor?

Néhány kérdéskörnél biztosan este indul be a trollkodás. Például a szexualitás témakörbe 10 után lövik a legnagyobb állatságokat, farokviszketést, nimfomániás társkeresést, stb.

Nem volna jó, ha ilyenkor is odadörrentene nekik 1-2 modi?

5

Miért van az, hogy 99%-ban reális, értelmes, segítőkész válaszokat adok, még is lepontoznak?

13

Miért nem tudom elolvasni a nekem írt üzeneteket?

Nem tiltottam le semmit. Vagy mégis?
Jelzi: új üzent érkezett. De nem tudom elolvasni...

3

Miért vagytok ilyen érzékenyek?

Kérdés után 20 válaszból 19 azt mondja, hogy "nem kéne így csinálnod, gondolkozz, korai". Majd újabb kérdés, hogy milyen szemetek az anyukák, illetve ott is kapsz olyan választ, ami nem tetszik.. És végül mind töröltetitek. (Igen, ma egy konkrét kérdés után, de volt máskor is, és akkor odaírja, hogy "még én érzem magam rosszul",)

NA: Szóval mért kell így kiakadni rajta? Valószínűleg, ha mindenki ugyanazt mondja, akkor nem mások a "hülyék".

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!