Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a kérdező (189 db)

Itt a Gyakorikérdéseken a programozói szakmával kapcsolatban feltett kérdésekre miért nem képesek a válaszolók értelmes válaszokat írni? Miért cikizik a kérdezőket, mert érdekli néhány apróság a szakmával kapcsolatban?

Legjobb válasz: Bár nem érzem magamat megszólítottnak (általában igyekszem konstruktív lenni), de elég sok kérdezõ olyan kérdéseket tesz fel, amelyekre Google használatával gyorsabban választ kaphatna, illetve melyeket naponta tesznek fel itt is a GYK-n (lásd még "melyik nyelvvel kezdjek megtanulni programozni" kérdések sora).

Bár nem érzem magamat megszólítottnak (általában igyekszem konstruktív lenni), de elég sok kérdezõ olyan kérdéseket tesz fel, amelyekre Google használatával gyorsabban választ kaphatna, illetve melyeket naponta tesznek fel itt is a GYK-n (lásd még "melyik nyelvvel kezdjek megtanulni programozni" kérdések sora).
Tényleg érdekel, melyik az a programozói szakmával kapcsolatos kérdés, apróság amirõl beszélsz.
Õszintén szólva meglehetõsen ritkán találkozom itt olyan kérdéssel, amire a válasz nem guglizható ki pár perc alatt. A többi témában ez elmegy, de aki programozni akar (vagy méginkább ha programozó akar lenni), annak muszáj megtanulnia a keresõ használatát. A programozás nagyrészt ugyanis a szükséges tudásanyag felkutatásából áll. Senki se úgy születik, hogy mindent tud adott nyelvrõl vagy keretrendszerrõl. Ez az oldal akkor lenne igazán konstruktív, ha máshol fel nem merült problémákat sikerülne megoldani, hogy az maradjon itt annak, aki késõbb ugyanígy belefut adott problémába.
Én inkább úgy látom, hogy a válaszolók sokszor egymással veszekednek, a kérdezõ pedig csak néz ki a fejébõl.
Én úgy látom, hogy a kérdezõk rémesen nagy butaságokat tudnak kérdezni, és amikor az ember megpróbál rávilágítani, hogy miért értelmetlen már maga a kérdés is, akkor megsértõdik, illetve nem érti meg, és hisztizni kezd. Nem fogjá(to)k fel, hogy nem volt értelmes a kérdés. A másik eset amikor egy itt is naponta feltett vagy a google használatával pillanatok alatt megválaszolható kérdéssel találkozik az ember. Akkor az anyját a kérdezõnek, húzzon guglizni.
Ha a kérdezõ 'normálisan' kérdez és kommunikál mindig kap normális választ a kérdésére. Nekem többen is írtak privátban is a kérdés továbbfolytatásával kapcsolatban, idõm és tudásom függvényében ott is segítettem, mivel a kérdezõ 'kiérdemelte'. Tehát normális kérdés - normális válasz. Bár sokan írnak olyanok is választ akik még csak nem is 'ugatják' a szakmát. Általában õk a 'cikizõk'. Akik értenek hozzá elfogadható választ adnak még ha a keresõbe is irányítanak akkor is, mert általában meghatározzák, hogy mit keress.
Azért nem lehetetlen egy pastebines URL-t úgy átalakítani, hogy az emberi szem megegye, a gyk ostoba regexe meg nem.
Mert ettõl érzik nagyoknak magukat. Ez sajnos nem csak erre az oldalra jellemzõ.
Utolsót kijavítanám: Pastebin-es kódot linkrövidítõ oldalnak mondja a felület és nem engedi elküldeni a választ, az nem jó megoldás. Amit talán tenni lehet helyette, hogy screenshotot csinálsz a kódról(ha nem több soros mint ami kifér a monitorodra)
Egy másik oka, ha a kérdezõ nem kap számára hasznos választ, amikor olyan kérdést tesz fel, amihez hatalmas háttérismeret hiányzik. Tanfolyamot itt nem lehet tartani, a rövid választ meg nem fogja érteni. Ezt is beszólásnak szokták venni. Pl. a "hogy kezdjek hozzá (nulláról) a játék-programozáshoz" kérdésre értelemszerûen az a válasz, hogy kezdjen az alapokkal. Na, ilyenkor rögtön borul a bili a kérdezõnél. :) )

Miért van az h a kérdezõ le tudja szavazni a válaszolot, de a válaszolo nem a kérdezõt? !

Kajak de leszavaznák 1-2-õt:D

Legjobb válasz: Le tudod. Ha a kérdés olyan, jelented a moderátornál. Ha a kérdezõ saját kérdéséhez kommentel, azt meg pont ugyanúgy tudod értékelni, mint mindenki mást.

Le tudod. Ha a kérdés olyan, jelented a moderátornál. Ha a kérdezõ saját kérdéséhez kommentel, azt meg pont ugyanúgy tudod értékelni, mint mindenki mást.
Azért van, mert az oldal nem szavazásra alkalmas. Arra készült, hogy olyan kérdéseket lehessen feltenni, amelyekre másutt nem található válasz. A válaszokra pedig nem szavazni kell, hanem a hasznosságát lehet értékelni. És, nyilván, a kérdezõ is értékelhet. Az 2014-01-02 19:22-es válaszban tévedés, hogy a kérdezõ kommentjét lehet hasznosság szempontjából értékelni. Ott ugyanúgy nincsenek kéz-szimbólumok, mint a kérdéseknél.
A kérdező hozzászólása: Akkor én most felszavaztam a válaszod;) am köszönöm
Szerintem ennek a százalékoknak nincs értelme, meg hogy hasznosnak ítéled. Annak van értelme ha másokat sértegetnek akkor töröljék. Ez a % csak arra jó hogy idegesítsenek vele mindenkit , így töltsön több idõt itt hogy nagyobb legyen a látogatottság, és mint tudjuk egész jó pénzt hoz a GYK-nak a sok reklám, és emiatt már a kamu kérdések is megjelentek.
De , letudod! Amikor választ ad ;)
Mert itt sírna minden 12 éves napközis beképzelt kislányka hogy leszavazták az "Õ posztját". :D
ha a sajátjához kommentel akkor nem tudod leszavazni (sajnos) csak moderátor figyelmébe tudod ajánlani ;)

12-19 évesek, miért csaltok a korotokkal, miért nem a betöltött évet mondjátok ha valaki kérdezi?

Azt vettem észre, a legtöbben többnek mondják magukat a fent említett korosztályban... Tehát ha például decemberi születésűek, akkor már az év elejétől ők azt a kort mondják, amit majd csak be fognak tölteni decemberben. De mire jó ez hogy görcsösen idősebbnek akartok tűnni? Így szerintem nincs is varázsa a szülinapnak, ha már előtte akár 10 hónappal is annyinak mondjátok magatokat.

Legjobb válasz: Nem szoktam öregíteni magam. Max ha már 1 hónap, vagy kevesebb van a szülinapomig, akkor hozzáteszem, hogy x idõ múlva töltöm az y-t. De március elején születtem, szóval a korosztályom nagyobb része azért utánam született. Egyébként van novemberi, decemberi barátnõm, õk sose mondják többnek magukat idõ elõtt. Én ezt inkább a 12-13 éveseknél látom, de ott mindegyik ezt csinálja, falat kaparnám már néha tõlük, annyira idegesítenek. És még azok is, akiket egyébként okos, értelmes (kis)gyereknek tartok. 16L (és igen, már betöltöttem, 15 napja, húha :D)

Nem szoktam öregíteni magam. Max ha már 1 hónap, vagy kevesebb van a szülinapomig, akkor hozzáteszem, hogy x idõ múlva töltöm az y-t. De március elején születtem, szóval a korosztályom nagyobb része azért utánam született. Egyébként van novemberi, decemberi barátnõm, õk sose mondják többnek magukat idõ elõtt. Én ezt inkább a 12-13 éveseknél látom, de ott mindegyik ezt csinálja, falat kaparnám már néha tõlük, annyira idegesítenek. És még azok is, akiket egyébként okos, értelmes (kis)gyereknek tartok. 16L (és igen, már betöltöttem, 15 napja, húha :D)
Ja, amúgy még azok, akik elõszeretettel csalnak a korukkal, akik egy évvel elõbb kezdték a sulit. Legalábbis az én osztályomban. :D
10 évesen volt utoljára, hogy hazudtam a korommal kapcsolatban de akkor is csak azért, hogy felengedjenek a vízicsúszdára ahova a "nagyok" mentek.:) 13/L
Van olyan ismerõsöm aki már alsóban is 1-2 évet mondott pluszba. De a legtöbb fiatal csak a kasszánál hazudik a koráról. Illetve mikor gyerekjegyet vesznek, de akkor a szülõ hazudik helyette.
Majd leszoknak róla, ha 30 évesek lesznek. Én mindig a legfiatalbb voltam anni az osztályban, mivel aug legvégén születtem, de sosem öregítettem magam, büszke voltam rá, hoyg én vagyok a legfiatalabb.
Én nem öregítem magam, mert az elég cinkes lenne.Így is van az osztályban olyan aki 1, 5 évvel fiatalabb nálam.
Én pl. Azért mert novemberi születésû vagyok ergo a legtöbben Az osztálybol akkor már betöltötte. Azt a bizonyos kort, így mindig azzal cikiznek , még gimibe Is , hogy õk már rég betöltötték engem pedig idegesítenek vele .
úristen nem tök mindegy ki hány éves?
Én '93. január hónapban születtem, de általánosban volt '91. novemberi osztálytársam. Sosem éreztem "gáz"-nak, hogy majdnem én vagyok a legfiatalabb ( volt tõlem pár 1-2 hónappal fiatalabb srác még.) Középiskolában volt '90.szeptemberi osztálytársam. Én 9-ben 14 voltam. Õ már betöltötte a 17-et :D
Drága kis 13 éves! Nem fogok válaszolni a privát üzenetedre, nyugodtan írhattál volna itt is. :) Csak tudod elég idegesítõ, mikor ezek a 10 éves kisgyerekek bejelölgetnek facebookon, aztán 5 percenként írogatják ki, hogy mekkora nagy szerelmi bánatuk van, neked pedig a nyilvános üzenõfaladon azt kell bámulnod. Egyébként nem különösebben érdekel, de nem tudom, hogy mit tudsz ott csinálni. Fõleg, hogy szerencsére azért nem jellemzõ, hogy minden 8-12 éves fent legyen, legalábbis szerencsére én nem azt látom, hogy egy teljes osztálynyi kisgyerek fennlóg facebookon.
én csak a "vagy-e már 18?" nál csalok. januári vagyok, szóval nem hiszem hogy nagyon gáz lenne hogy évelején már eggyel nagyobb számot mondok. miért csináljuk? mert egy bizonyos életkorig az tök jól hangzik ha idõsebb vagy.
Utoljára még általánosban mondtam nagyobb számot. '93-as vagyok, az osztálytársaim zöme pedig '92-es, elég rossz volt mindig a legfiatalabbnak lenni. Meg fiatalabb korában az ember amúgy is szeret idõsebbnek tûnni:) Most, hogy 19 éves vagyok, sõt, már egy hónap sincs, hogy betöltsem a 20. életévemet, már inkább lefelé csalok. Ha megkérdezik, hány éves vagyok, ennyi a válaszom "19 múltam". Ja múltam, 11 hónapja, de ezt nem kell mindenkinek tudnia.
Én mindig megmondom, hogy mennyi vagyok. Eddig mindig többnek gondoltak, mint amennyi vagyok 1-2 évvel minimum. 2 éve 21-nek gondolt egy pasi. 19l
Nem tudom én sem, de általában a legtöbben mindenféle más dologban is "csalnak" így. Én általában vagy a betöltöttet mondom, vagy azt, hogy "x éves leszek y hónapban".
Sokan azért, hogy találjanak magunknak minél elõbb barátot/barátnõt... kiadják magukat 12 évesen 15-nek és egy 15 évesre egy 17 éves felfigyel, ellenben egy 12 évesre nem...
elõzõ: már tavaly (tavasszal)nyáron 15-t mondtam. és olyan rossz, amikor a buliban 16-os a korhatár ... és személyivel engednek be. valaki már/1-2 hónap múlva tölti a 16-ot én meg csak jövõre-.-""" én meg kéregethetem több mint 1 évig a személyit. annyira gáz.:////// úgyhogy fb-n is +1 év van.
azért, mert 6 évesen mentem iskolába. májusi vagyok, szóval van aki majdnem 1, 5 évvel idõsebb nálam ... úgyhogy kínos, ha már az egyel alattunk járó évfolyam téli/tavasziak IS betöltötték azta kort, amit én még nem, ráadásul az én évfolyamom már a következõt ... (akik 7-7, 5 évesen metek iskolába) szoval nagyoooooonnnnnn utálom:((( de muszáj a betöltött +1-et mondani. még jó, hogy nem lászik rajtam! (15-16-nak néznek) betöltött kor: 14-.- -.-""" amit mondok: 15 és így is van, aki már betöltötte a 16-ot és rengetegen fogják nyárig+nyáron ...
ma 09:29 Nem, csalni sehol sem KELL. Facebookon pedig elég nyilvánvaló, hogy azért nem regisztrálhatnak 13 éven aluliak, mert nem nekik való. Mondd meg, mit keres egy 10 éves alsós kisgyerek a Facebookon? Istenem, segíts meg.
Most egy kicsit morbid leszek, de pl. ha valaki meghal, akkor is a betöltött életkort írják a koporsóra még akkor is, ha másnap lenne a születésnapja. Tehát az az életkor számít, amit az ember már betöltött.
Én mindig azt mondom... -.- Hozzáteszem van amikor kell csalni mivel 10 éves koromban regisztráltam Facebookra ahol 13 év a minimum tehát akkor ezért csaltam bárhol máshol megmondom ha kérdezik itt is..., igaz ezért sokszor lehúznak (más kategóriákban) 13/F
Én 15 éves vagyok, és szeretem hogy nem vagyok több. Vagyis annyiból jó lenne ha már 18 évesen egyetemen csücsülnék, lenne saját házam vagy netán dolgoznék. Nekem tetszik hogy "lekicsiznek".Meg hogy nem vagyok annyira magas. Bár 168cm, de a fiúk magasabbak és ez tetszik mert lánynak érzem legalább magam.
Van, aki csal? Nem tudtam, hogy ilyen is van, szerintem ezt csak beképzeled kérdezõ.
17éves koromig tényleg toltam fölfele pár évet(a pasik, és a pia miatt) De aztán "felnõttem"=18 lettem és már nem kell (: Viszont idén leszek 20, és már az zavar ha nem kérik el e személyit ):


A felvételin gondolkodók miért azt kérdezik, "x szakkal mit lehet dolgozni? ", és miért nem a megálmodott karrierjükhöz keresik a megfelelő képzést?

Talán a kérdés költ?i, de azért felteszem.

Legjobb válasz: Mert van akinek a szak neve tetszik pl: nemzetközi gazdálkodás, vagy munka és TB-jog, de nem tudja, hogy ez mit is takar. Kevés az olyan ember, aki tudja, mi az álom munkája.

Mert van akinek a szak neve tetszik pl: nemzetközi gazdálkodás, vagy munka és TB-jog, de nem tudja, hogy ez mit is takar. Kevés az olyan ember, aki tudja, mi az álom munkája.
szerintem azért, mert rájönnek, hogy azzal a dologgal amit szívesen csinálnának, nem lehet sok pénzt keresni... ez nagyon sok emberrel így van, ezért kényszerbõl elkezdik keresni, hogy melyik képzéssel hol lehet elhelyezkedni, és hogy az majd mennyi pénzt jelent...
22:09 vagyok: PTE-KTK-n kezdtem pénzügy-számvitelen, aztán ugyanitt jelentkeztem pénzügy MSC-re levelezõn.Vállalati pénzügyi szakirányon vagyok. Az alap diploma után egy állami cégnél gyakornokként kezdtem. De oda is pályázni kellett: önéletrajz, motivációs levél, aztán kiválasztottak, tesztet kellett írni, és végül egy felvételi beszélgetés volt. Elõször körbevezettek a cégnél, megismertem h ki kicsoda, milyen munkát végeznek, meg volt 1-2 tréning is (pl: kommunikációs). De még plusz szakvizsgákat is le kell majd tennem. Most éppen a bérszámfejtésen figyelek és tanulok, egyre több feladatot bíznak rám, de ha vmit még nem tudok a kollégák nagyon kedvesek és segítenek :)
A realitás talaján állnak és teljesen igazuk van. Lehet álmodozni, de nem Magyarországon. Én is kommunikációt vagy pszichológiát tanultam volna, de semmire se mentem volna vele. Ezért felvételiztem pénzügy-számvitelre(jó voltam matekból is, akkor miért ne). Már lassan 1 éve vagyok gyakornok egy cégnél, teljes munkaidõs leszek, ha elvégezem jövõre a mesterszakot, uh jók a kilátások. Nem bántam meg h ezt választottam :)
Kérdezõ a kérdezõsködés pont ezt akarja megelõzni! Hogy NE jelentkezzenek olyan szakra, amivel késõbb em találnak munkát! Azzal egyetértek, hogy elõbb kell gondolkozni, aztán szakot választani. De az is tény hogy sokan 18-19 évesen nem tudják még, mihez kezdjenek, ezért választanak valami jól hangzó sulit... A bölcsész dumát hagyjuk már, lerágott csont.
A kérdező hozzászólása: Szóval ezek szerint érett dolog jelentkezni egy jól hangzó szakra, aztán ott szembesülni vele, mire is lesz elég (ahogyan az fõlegg bölcsészkarokon történik)?
Azért mert tudják, hogy szép dolog hogy van egy álmod, de van annyi eszük, hogy utána járnak, mit is tudnak vele kezdeni, hol fognak elhelyezkedni, el tudják-e majd tartani eljövendõ családjukat. Én okosnak tartom az ilyen fiatalokat.
22:09-es, hova jártál pénzügyre? és melyik szakirányt illetve mestert választottad? jól keresel? szereted a (leendõ) munkád? én most kezdem a BGF-en, remélem bejön. :)
mert egyrészt nincsen még teljesen konkrét elképzelése, hogy mit is akar majd csinálni, csak homályos elképzelések, hogy az is érdekes lehet, meg amaz is, másrészrõl meg azzal sincsenek tisztában, hogy mik között lehet gondolkodni, hogy milyen munkák is léteznek, ezért a rendelkezésre álló képzések közül nézegetik a szimpatikkusnak tûnõket, és azokról igyekszenek megtudni, hogy mégis mit takar, mire jó.
jah és gyakornokként kevesebbet keresek, de a pénz még nem érdekel, mert többet ér nekem az h tapasztalatot szerezhetek, mint h mennyit keresek. És igen tetszik a munka, fõleg h olyan emberekkel dolgozhatok együtt akiktõl sokat tanulhatok és egyáltalán nem lenézõek h pályakezdõ vagyok. Én most értettem meg, h egy jó egyetemi diploma az már alap...az igazi tanulás utána következik a gyakorlatban. Nagyon fontos a nyelvtudás, fõleg az angol és német legalább középfokon. Sõt az angol inkább felsõfokon kellene :S
köszönöm a választ, hasznos volt!!! :) )
1. Mert nincs megálmodott karrierjük 18-19 évesen 2. Van megálmodott karrierjük, de azzal csak éhenhalnak itt Magyarországon...

Kik tesznek fel ilyen hülye kérdéseket? És ezeket miért nem a humor kategóriába teszik? Vagy valaki szórakozásból kérdez ilyeneket?

Pár példa: "Hogyan kell csókolózni?", "Justin Bieber helyes?" "Maszturbálástól lehetek terhes?", "Fáj a fejem, mit csináljak?", "Melyik dal ez, így van a ritmusa:lálálálálá"...és társai... Mit gondoltok az ilyenekr?l?

Legjobb válasz: Õk csak unatkoznak, te meg ilyen apróságokon húzod fel magad.

Õk csak unatkoznak, te meg ilyen apróságokon húzod fel magad.
Én el tudom képzelni, hogy nekik ez a kérdés fontos, mert még fiatalok, nincs kivel megbeszélniük. Jó, nem a lálálálálá-ra gondoltam :)

Sokan, miért nem a kérdésre válaszolnak, hanem a kérdezőt kritizálják?

Már nem egy olyan kérdést láttam ahol, a kérdez?be kötöttek bele és nem pedig a kérdésre válaszoltak.Persze vannak kivételek, de nagyon sok olyan válaszadó van aki mindenbe beleköt, hogy h*lye a kérdez?,meg mi köze hozzá,meg béna, buta stb.Miért nem lehet kultúráltan ténylegesen a kérdésre válaszolni és nem belekötni a kérdez?be, hisz ? nem sértegetett senkit csak véleményt vagy segítséget kért.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés!ezen már én is gondolkoztam, ha megtudod a választ mond el nekem is légyszi.

Ez jó kérdés!ezen már én is gondolkoztam, ha megtudod a választ mond el nekem is légyszi.
Ez is egyfajta vélemény. Egyes végtelenül hülye kérdések logikusan maguk után vonják az efféle válaszokat, hiszen bizonyos mértékû abszurditásra képtelenség értelmes választ adni, ugyanakkor meg provokálja a kérdés, hogy az ember reagáljon valamit.
Mert az életben nem mernek beszólni és itt élik ki magukat. Neveztek már luxusprostinak, idiótának, butának, hülyének, rondának is. Pedig csak leírtam a normális véleményemet.
Véletlenül tán nem azért, mert a kérdésben valami hülyeséget írt????
mert azt hiszik ettõl nagyok lesznek.
Mert csak ettõl lesz orgazmusok, hogy itt trollkodnak.
Mert itt élik ki magukat. Amúgy nem gondolom, hogy ez Családi kapcsolatok kategória.
már ne is haragudj, de aki ilyen kérdést kiír, az hülye (:
mi közöd van hozzá? hülye kérdezõ...
pont az egyén fejlõdése szempontjából írnak vissza hülyeséget, hogy vegye már észre mekkora baromságot kérdezett...
_ A másik meg az, hogy valaki feltesz egy kérdést, de egybõl bejelentik, mikor semmi "hiba" nincs benne...
A kérdező hozzászólása: 13:28 Látom te is megkaptad. Amúgy persze én se vagyok tökéletes, de nem is kell annak lenni. Csak néha jó lenne ha többen godnolkoznának mielött megbántanak másokat. Nem kötelezõ válaszolni, sõt elolvasni a kérdést sem, de ha már valaki veszi a fáradságot(nem akar segíteni csak úgy unatkozik), hogy elolvassa és még válaszol is rá, akkor azért normális választ írhatna. Igaz vannak itt olyan kérdések is amin látszik, hogy csak unalomból tették fel, vagy magában a kérdésben is benne van, hogy semmi értelme és kifejtve sincs(pl.hány fogam van?), most ez csak egy példa.
Nos, én is feltettem egy "Google keresös" kérdést. Nem lustaságból! Hanem mert nem tudtam értelmezni az ott leírtakat. Volánbusz kedvezményre jogosultakkal kapcsolatban. Nem vagyok egy müveletlen barom, de egyszerüen az a megfogalmazás olyan hivatalos meg idegen, hogy én képtelen voltam értelmezni melyik kire vonatkozik. Akkormár egyszerübb ha megkérdezem, hogy xy státuszra van-e kedvezmény, hátha valaki igénybe veszi és akkor biztosra tudom, hogy van :D De amúgy tényleg lehetne normális hangnemben válaszolni a kérdésre, még akkor is ha ellenkezik egyesek önérzetével vagy véleményével. A kérdezö meg lehet akármilyen bunkó, én attól nem fogom követni a példáját. Hát ennyi.
ja , igen. Tényleg vannak olyan dolgok, amiknek utánanézek a neten elõször, de nem tudom elsõre megérteni, vagy nem áll rendelkezésemre elég gyakorlati válasz rá. Ezért hacsak nem "hány hajszála van egy embernek? típusú a kérdés, ezeket korrektnek találom én is, és ha értek hozzá, válaszolok. De van ám sok olyan kérdés is, hogy 1 perc alatt utána lehet nézni a neten. (Ha más nem , már a gyk-s válaszokat is kiadja.... ). ezek olyan fárasztóak, hogy nem is válaszolok, nem idegesítem magam.
A kérdező hozzászólása: De ez lenne anormális, ha roszsz a kérdés, vagy idegesítõ, akkor nem kell rá válaszolni.Amúgy tény, hogy az is válasz, hogy "nézd meg a google-ba", de vannak akik ide is kommenteket írnak, hogy "nem hallottál még a google-ról, vagy elöbb talán a keresõbe próbáld meg", van aki ezt is úgy írja, hogy látszik rajta hogy oltogatni akar. Ha nem tud segíteni akkor inkább ne írjon semmit. Amúgy ha nincs válasz akkor úgy is megtudja valahonnan. És tény hogy az ember rossz tulajdonsága lustaság és elöbb kérdez mint, hogy megkeresné, de szerintem ha már feltette a kérdést és el is olvasta valaki és még a választ is tudja, akkor szerintem nem kellene bele kötni a kérdezõbe. Na meg az is igaz, hogy könnyebb leírni az embernek a saját problémáját, mint végigolvasni 20 hasonlót.
A kérdező hozzászólása: 13:56 Volt már, hogy feltettem hasonló kérdést ami ilyen gyilkos emberre utalt, de már nem emlékszem mi volt pontosan és olyat is felettem ami arra kérdezett rá, hogy miért szül valaki gyereket ha csak verni tudja(vagy valami hasonló) Igen is érdekelnek bizonyos embertípusok, hisz mindannyian mások vannak. És lehet érvelek, hogy miért nem ez és azt csinálja, de arra arra nem reagálnak. Amúgy nem, nem viszket az újjam az ilyen kérdések láttán, átsiklom felette. Vagy ha nagyon válaszolni akarok, akkor olyat írok ami egyértelmû, hogy pl. nem ez alapján választanak és mindnekinek más jön be, vagy nem ez a fontos stb.De nem oltom le a kérdezõt, hogy ez meg milyen kérdés volt, vagy miylen h*lye, idióta lehet... Ettõl nekem nem lesz jobb ha sértegetem a másikat.
"Ettõl nekem nem lesz jobb ha sértegetem a másikat." Viszont van akinek meg jobb lesz. Sajnos ezen az oldalon sok ilyen van. Fogadd el.
Ha a kérdezö vagy valamelyik válaszoló írásképtelen és buta, akkor minimum, hogy megjegyzem.. Ez van.. Nekem nem fáj helyesen írni és meg se kell eröltetnem magam :)
a kritizálás is sokszor válasz:D hülye kérdésekre.
ma 15:08 amint látom már törölték is a belinkelt kérdést..bocsánat a rossz linkért.
aligha nem ez a legjobb kerdes, amit itt fel lehet tenni..de pont erre nem tudja senki a valaszt..tobb oka lehet..a lokott gyerekek itt elik ki magukat..rossz napjuk van..siman hulyek..stb :|
sokan elfelejtik az oldal lényegét. nem véletlenül van kiírva, hogy "amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!" na, most ebbõl következik, hogy "hülye emberek itt teszik fel azt... amit máshol nem mertek." tovább megyek. ebbõl mi is lesz? "azok a kérdések, melyeket hülye emberek tettek fel... most hülye válaszokat is kapnak." sokan viszont azt hiszik, hogy minden kérdés hülye és szabadon rájuk zúdíthatják az értelemtõl duzzadó válaszaikat, azaz a szlogen már "hülye emberek azt hiszik, hogy már minden kérdés hülye... szóval hülyén is válaszolnak." persze ez csak egy nézõpont. van itt más is. ez vissza is vezethetõ majom rokonainkhoz, vagy ha egyeseknek úgy jobb, majom családtagjainkhoz. van egy majom, nevezzük vandálnak. vandál a majomsereg egy átlagos tagja. ha lát egy majmot, aki a seggével próbál enni, akkor kijavítja. mivel ez a sereg tök hülye, ezért vandálnak sok a tennivalója. egy idõ után már annyi retardált csimpit javít ki, hogy azt hiszi, mindegyik rossz, szóval az olyanokat is piszkálja, akiknek semmi bajuk, vandál egy idõ után már képtelen eldönteni, hogy mi a jó, és mi a rossz. jólvan, nem azt, mondom, hogy nincsenek degenerált kérdések, vannak szép számmal, csakhogy az ilyeneket jobb figyelmen kívül hagyni. azonban sok válaszoló olyan, mint a fent említett vandál.
Amikor ebbe a családi kapcsolatok témakörbe tartozik a kérdésem, kétszer is meggondolom, hogy ide tegyem-e fel. Itt olyan emberek vannak, hogy az hihetetlen. Nem értelmezik a kérdést, de már egybõl jönnek a kioktató, oltó szövegükkel. Olvasom naponta többször ezt a témakört, de kérdést nem teszek fel ide, mert csak felidegelnek az itteni emberek többsége.
Ez a másik gyakori oka a "trollkodásnak": 27. alkalommal ugyanaz a kérdés. Mellesleg a repjegy, útvonaltervezés és egyebek tekintetében: akkor most én utalok a honlap címsorára: "amit máshol nem mertél megkérdezni". Ezeket nem "merni" kell, hanem megnézni...
A kérdező hozzászólása: Látom itt is vannak ilyen emberek. Legalább ti megírhatnáto, hogy miért? Mert a véleményem, hogy ha értelmetlen a kérdés akkro inkább ne válaszoljon rá az illetõ, mint hogy kritizálja a kérdezõt. Amúgy gondolkodtam, hogy sima egyéb kérdés legyen vagy családi, de ide is szoktak hasonlót írni, ezért gondoltam ide, de ha nem haragszol már nem írom ki mégegyszer egy másik kategóriába. Persze mindenkinek megvan a saját véleménye, de aki amúgy is kétségbe van esve, vagy semmi rosszat nem tett, miért kell bántani azzal, hogy ismeretklenül leoltják. Mivel lehet ettõl nem lesz jobb a válaszadónak, de lelkileg lehet sérül a kérdezõ.Sose lehet tudni milyen ember ül a másik oldalon és alapból nem értem miért okoz másoknak örömet kritizálni és oltogatni másokat, mert akkor õ se lehet "értelmesebb" ha ettõl érzi jól magát. Nem akarok megbántani senkit, csak meg akarom érteni.
a csöppnyi agyaddnak te nem értenéd meg
A kérdező hozzászólása: Ha látom, hogy hüyleséget ír valaki akkor is próbálom értelmezni a kérdést és ha tudopk válaszolok, vagy megkérem írja le értelmesebben, de nem kezdem el kritzálni, hogy "de hülye vagy, érthetõ hogy ez van... stb" vagy egyszerûen átugrom azt a kérdést.
Azok a válaszok, amiket itt kaptál, egyértelmûen ironikusak, pont azáltal, hogy azt csinálják, amit kérdezel... Egyébként meg ez egy ilyen mûfaj, aki a GYK-n akarja megoldani élete problémáit, az bizony kap hideget és meleget is.
A kérdező hozzászólása: 13:18 Köszi Aki utána írt:Gondolom, te sem tudtad kihagyni ezt a mondatot?
Persze, vannak direkt kötekedõk is, de nagyon sok olyan kérdést is lehet találni, ami egyszerûen hihetetlen. Pont most akadt ki rám valami kiscsaj, mert azon nyafog, hogy 63 kilóval õ egy hatalmas bálna 166 centi magasan és hogy az orvos szerint valami 15 kilót kellene fogynia. Mindenki mondja neki, hogy nem kövér, a képe alapján pláne, de csak kéreti magát, csak nyafog, csak hisztizik tovább. Az ilyenre mit lehet mondani? XD A másik kedvencem, mikor olyat kérdeznek, hogy pl mikor indul az XY busz. Keress rá, nem tart tovább, mint megírni egy kérdést. Magyarán normális választ csak normális kérdésre lehet adni.
Mert nagy az Isten állatkertje, de kicsi a kerítés! :-)
Engem az bosszant amikor valaki lehülyézi magát a kérdést. Kéretik ezeknek elolvasni a lap tetején hogy mit ir.Itt bármit meg lehet kérdezni pont ez az oldal lényege. ha valamelyik kérdés nem tetszik akkor meg nem kell rá válaszolni, ennyire egyszerü, bár látom nem mindenkinek..
Mert ilyenek az emberek.:) Nem hibátlanok.Ahogy én sem, te sem és senki sem.És mindenki hibázik.. Ha nem így lenne, akkor minden tökéletesen nekem olyan unalmas lenne.:D
Én azt tapasztalom, hogy sokan igenis válaszolnak a feltett kérdésre, KÖZBEN egy jó nagy adag anyázást is hozzácsapnak. Különben meg, szerintem ez az oldal egy remek hely arra hogy itt vezesd le a feszültséged. Ha rossz napod van akkor a barátaid helyett inkább itt kötsz bele néhány emberbe.... és vannak akik szimplán rosszindulatúak.
A kérdező hozzászólása: Szerintem aki ide ír és nem ilyen fajta kérdést amit én tettem fel, hanem tényleges problémamegoldást vár. Az szerintem nem mer lépni és jól esik neki ha kap egy kis bíztatást, tanácsot vagy csak tudatosul azzal, hogy másoknak is vannak ilyen problémái.Vagy nem olyan kapcsolata szüleivel, hogy velük megbeszélje és ezért jobb vadidegenektõl tanácsot kérni. Tény, hogy vannak fura kérdések amire azt gondolná az ember, hogy ez tök abszurd. De pl. a repülõjegyre visszatérni és van, hogy csak úgy megkérdezem a munkatársaimat, hogy nem tudják e mennyibe kerül, mert nincs kedvem a netet böngészni, vagy hát ha tud valaki olcsobbat.Amúgy a tapsztalat az, hogy könnyebb megkérdezni, mint utána nézni.
Mert sokszor mindenhatónak érzik magukat
Namost én ezt két részre bontanám. Van az a kérdezõ, aki tényleg segítséget vár, és nagy valószínûséggel õszinte. (pl. volt itt valamikor egy 16 év körüli lányka , terhes maradt a barátjától, kérdezte most mit tehetne?) Akkor nagyon kifakadtunk többen is, hogy terhességi tesztet, meg kiskönyvet "követelnek" tõle, ahelyett hogy a kérdésre tanácsot, vagy legalább pozitív mondatokat írnának. A másik kategória, -amit sok-sok gyk-n eltöltött idõ alatt egyre jobban ki lehet szúrni- a "kamukérdés" kategória. A gyengébbek eleve provokatív kérdéssel indítanak, a "rafkósabbak" elindítanak egy kérdést és 50 valahány válasz után olyan kommenteket írnak, hogy simán lehet tudni, hogy kitaláció az egész. Ez utóbbinál nem árt kicsit "odacsapni" virtuálisan.
http://kommentvitez.blog.hu/2011/08/19/megujjaztam_a_baratom.. hûlye kérdésre hûlye válszt lehet csak adni

Egyszerûen unalmas, miért kell mindig a külsõvel jönni? Miért nem kérdez soha semmit?

Múlt hét közepén ismerkedtem meg egy férfival egy társkeresõn. Írta, nagyon várja hogy lásson, erre rákérdeztem, hogy miért, hiszen nem ismerjük egymást, soha nem kérdezett eddig semmit, max. hogy hol dolgozok, az én kérdéseimre egy választ sem kaptam. Majd írta, hogy mivel jól nézek ki, ezért kíváncsi rám. Erre már durvábban reagáltam, hogy akkor csak a külsõm miatt akar megismerni? Erre rögtön azt válaszolta, de mérges vagyok, majd elmúlik. Már egy kicsit elegem van belõle, hogy mindig a külsõségekkel jön.

Legjobb válasz: Erre rögtön azt válaszolta, hogy igen bocsi, ez lemaradt

A kérdező hozzászólása: Erre rögtön azt válaszolta, hogy igen bocsi, ez lemaradt
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tõle, és erre ezt válaszolta: "Most mennem kell, de ahogy irtad nem nagyon szeretsz magdról irni, igy nem is kértelek rá. Mert azt beszéltük egy személyes találkozó többet elárúl mint itt irt száz mondat :) "
Én megértem, hogy inkább a személyes találkozóban hisz. Engem az udvariatlansága zavart volna inkább.
A kérdező hozzászólása: amúgy azt nem értem, honnan veszi, hogy nem szeretek magamról mesélni...
Csak arra hajt, hogy megdugjon! Semmi több.
A kérdező hozzászólása: erre már én is rájöttem, éppen ezért írtam meg neki, hogy nem akarok vele tovább ismerkedni, ha arra sem méltat, hogy bármit is kérdezzen, mert nálam alap, hogy a személyes találkozó elõtt tudjunk már valamit egymásról... de mivel neki nem... és fb-n a korához képest elég gyerekes dolgai vannak, nõkkel pózol diszkóban, még szerencse, hogy megadta a nevét... :D nálam ezekkel be is bukta az egészet.
azért írta hogy "nem szeretsz magadról beszélni", hogy azt hidd , hogy csak ezért nem kérdezget tõled. Pedig szerintem azért nem kérdezget, mert nem veszi a fáradtságot, és szerintem is csak dugni akar. Meg majd megismeritek egymát élõbe , és ez többet mond mindenszónál? oké persze, de attól lehetne neten is beszélgetni, ebbõl si látszik , elõbb meg akar nézni...szóval a külsõdtõl teszi függõvé, h beszélgessen veled(idõt pazaroljon rád) (szerintem)
A kérdező hozzászólása: ezentúl már azt sem kell neki, mert nekem ilyen emberre nincs szükségem... :)
Akkor szard le! Ennyi! Ha nem érdekel már, akkor lépj tovább.
mert a belsõt csak a röntgen látja
A kérdező hozzászólása: 81%-os! Nekem az rosszul is esett, mikor közölte velem, hogy csak amiatt. És mikor írtam neki, hogy más nem is érdekel? Csak annyit válaszolt, hogy csinos vagyok, majd az életben megismer.
Kb 10 évvel vagyok fiatalabb Nálad tudom, de azért: Nekem is számít a külsõ, de nem csak a külsõ. Épp ezért ha nem volt kinn képed pl. ha így keresnék valakit nem írtam volna Rád, mert mi van, ha külsõleg nem jössz be, és megbántalak. Ezért inkább Rád se írtam volna... De amúgy szerintem is hagyd, nem értem miért nem válaszol a kérdéseidre... Fõleg, ha azt mondta külsõd is rendben van.:D Én simán kérdeznék ha egyszer ismerkedni akarok... meg ha már kérdeztél válaszolnék. Ha meg nem akar semmit azt mondja. Ha megírod/kérdezed tõle, hogy háhó kérdeztem valamit azokkal mi lesz, nem tudom mit válaszolna:P Érdekes f_aszi, magamból ki indulva az mondom, hogy hagyd, mert ha akarna komolyat nem tudom miért kéne ilyeneket csinálnia, vagy nem csinálnia:D
szia! Józsi vagyok 25 éves ... empatikus.. sok diplomás .. hobbim a borászat és francia festmények! Kedvenc festõm Manet... ha gondolod találkozhatnánk nálam és bekötött szemmel beszélgethetnénk, hogy jobban meg tudjam érinteni a lelked? ez õszintébb lenne?
Már ne haragudj, de a belsõdet majd élõben megismeri. A neten írogatás csak a találkozó leszervezésére való. 36 f
szerintem hagyd a francba! Én ezt tenném, én is lány vagyok. "de mérges vagyok, majd elmúlik"--nah ebbõl látszik igazán, le se szarja mit beszélsz, csak a külsõd... Majd írd meg még miket ír, mert érdekes egyeddel van dolgod
A kérdező hozzászólása: már nem azért, de akikkel eddig ismerkedtem, adták valami jelét annak, hogy érdekelném is õket. egész hétvégén el volt tûnve. ma írta, hogy beteg volt. amúgy vasárnap randiztunk volna. de mivel eltûnt, nem tudtunk egyeztetni, nagyon meg akar ismerni... :D
A kérdező hozzászólása: na jó, felhoztam neki, hogy sose kérdezett, õ erre ugyanezt írta vissza, majd bemásoltam neki a kérdéseimet, amikre 0 választ kaptam.
A társkeresõn van még rajta kívül több száz férfi, nem muszáj ezt az egyet erõltetni. Keress valaki mást vele meg ne foglalkozz többet.
azért foglalkozik vele ennyire, mert tetszenek a képei!! tusé:)
Ha te érdeklõdtél iránta, beszélgetéseket kezdeményeztél vele, de õ ezt nem viszonozta, sõt még arra sem vette a fáradtságot, hogy a kérdéseidre válaszoljon, akkor szerintem hagyd a francba, függetlenül attól, hogy a külsõd, vagy nem a külsõd miatt akar találkozni veled, mert ez eleve nagyon rosszul kezdõdik.
A kérdező hozzászólása: mikor megkérdeztem, hogy milyen kapcsolatot keres, írta normálisat. 2 napomba telt, mire ezt húztam ki belõle: (az stb...-nél volt a pont, hogy nekem ennyi elég, és nem akarok vele ismerkedni tovább.) tehát az mikor jól érzem magam a másikkal, és vannak közös céljaink, terveink, tiszteljük a másikat, stb...
Azért csak a külsõd érdekelte mert csak meg akart fektetni. Egyébként egy személyes találkozóhoz is kell bizonyos mennyiségû szimpátia szerintem....hogy valamennyire megismerd a találkozó elõtt. Mert ha pl a randin derül ki hogy a pasi pl csak akkor keresi a nõjét, hogy ha a lány keresi....és ez a nõnek nem felel meg....akkor nem fog találkozni, mert ez egy internetes ismerkedés alatt is kiderülhet. Ha azt mondja hogy dohányos, és ez a nõnek nem tetszik, szintén nem fog vele találkozni. Ez is kiderülhet internetes ismerkedés alatt, és nem pocsékol el a másikra az ember fél napot, hogy kiderüljön, teljesen felesleges volt találkozni. Én a férjemmel 18 napig ismerkedtem neten és csak utána találkoztunk. Nekem kellett egy alap, hogy találkozzunk, és megérte jobban megismerni neten. De ezt sem kell túlzásba vinni és pl hónapokig húzni.

HA randizásról van szó, sokan azt kérdezik, miért tennék épp velem. De én azt kérdezem, miért ne? Hisz nem veszthetnek semmit. Miért nem így gondolkodik a többség?

Egy része a nőknek így látja,ahogy én,és végül nem veszthetnek mást,mint egy órát az életükből,de ha össze jön,sokat nyerhetnek.A többségnek ez miért nem éri meg?

Legjobb válasz: Mert a legtöbb nõnek ott van a lista, hogy minek kell azonnal megfelelni... és ha valami nem stimm, mennek tovább :) Csak sajnos a prioritás a listán sokszor eléggé meg van csúszva :)

Mert a legtöbb nõnek ott van a lista, hogy minek kell azonnal megfelelni... és ha valami nem stimm, mennek tovább :) Csak sajnos a prioritás a listán sokszor eléggé meg van csúszva :)
Mondjuk én nem szoktam randizni, de régen, amikor még vevõ voltam ilyenekre, akkor se randiztam akárkivel.. Lehet csak egy óra, de miért kényszerítsem magam abba a helyzetbe, hogy egy óráig feszengjek valaki mellett.. Azért, azt elég hamar el lehet dönteni, hogy valaki bejön-e annyira, hogy rááldozzak egy órát.. Valószínûleg, aki egybõl nemet mond, ilyet kérdez vissza, hogy miért pont veled annak nem jössz be. Szép dolog, ha valaki nem válogat, de azért ezt mástól ne várja el. Itt most nem nagy igényekrõl van szó, de normális ember se randizik mindenkivel. Igazad van, nem vesztünk semmit, de minek feszengjünk, ha úgyse jössz be.. L/23

Ha valami kínosat kérdezek a páromtól, miért vissza támad, miért nem válaszol?

olyan dolgokról ha kérdezem ami engem bánt.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy te is támadóan, vagy számonkérõen kérdezed tõle ezeket a dolgokat? Még az is lehet, hogy magad sem veszed észre. Mert akkor érthetõ, ha így reagál rá. L/23

Nem lehet, hogy te is támadóan, vagy számonkérõen kérdezed tõle ezeket a dolgokat? Még az is lehet, hogy magad sem veszed észre. Mert akkor érthetõ, ha így reagál rá. L/23
Erre csak te tudsz válaszolni, te élsz vele!
A kérdező hozzászólása: mindenesetre megkérdeztem a páromat is vajon miért támad, amikor megkérdõjelezem egy cselekedetét, ahelyett hogy megnyugtatna, válaszolna nos erre sem válaszolt, csak azt írta bízz bennem, szeretlek. tehát még most sem tudom melyik alternatíva lehet a helyes miért támad???? hogy tudhatom, hogy melyikbe tartozik? mert totál nem mindegy, hogy esetleg tõlem van e kiakadva, vagy csak le van fáradva, vagy bûntudata van
A kérdező hozzászólása: elõzõ válasz kimerítõen tartalmazza az összes alternatívát eddig jók vagyunk :)
Elképzelhetõ, hogy jó dolgában már nem is veszi a fáradtságot, hogy emberi módon reagáljon a dolgaidra, vagy már annyit rágod a fülét hasonló dolgokkal, hogy már nem képes máshogyan kezelni. Az utóbbit akkor tartom lehetségesnek, ha korábban máshogy állt ezekhez, csak nem hagytad abba. Azt sem kizárt, hogy valóban a bûntudatát akarja csak a kirohanásaival csillapítani.
A kérdező hozzászólása: de kérdem én, ha még támadnék is (de nem, de tegyük fel) így kell lereagálni???? mekkora gyerekes gondolkodásra vallana! hú rám mondták hogy csúnya vagyok, te vagy a csúnya... tiszta dedo
A kérdező hozzászólása: a nyilvánvaló pl az, amikor simán lebeszéltük, hogy úgy nevezett engem értetlennek, hogy õ értett félre engem, és valójában õ volt az, nagynehezen felfogta és semmi bocsánat, csak támad tovább
A kérdező hozzászólása: és még egy dolog: amikor õ féltékeny, vagy BÁRMIT kérdez, belõlem reflexszerûen jön az, hogy mosolyogva megnyugtatom, és soha eszembe nem jut cserébe õt vádolni!! ezért is érzem úgy, az ártatlan nem támad vissza szerintem, vagy magyarázkodik, vagy csak pislog értetlenül.
"kérdem én, ha nyilvánvaló, hogy õ hibázott, miért vissza támad?" Ezt ki mondta neked? Honnan veszed hogy ebben igazad van? Abból amit írtál pont az ellenkezõje jön le.
A kérdező hozzászólása: az iwiwes kérdés nálunk máshogy mûködik anno mindig kül. csajokkal levelezgetett, és amikor felhoztam majdnem szakítás lett a vége. erre megígérte, hogy csak akkor megy most már fel, ha én is ott vagyok, hogy bízhassak benne. ez egy darabig ment csak. és felment nélkülem. és megkérdeztem hát, mi dolga volt fent. mert az érdekes nem is az volt, hogy hátam mögött csinálta, hanem hogy szólni sem szólt róla és ahelyett hogy nyugodtan válaszolt volna, hogy á semmi, csak egy havert meg akartam keresni, vagy valami, ahelyett, nekem támadt ezer évvel ezelõtti dolgaimmal!!!
Elsõ vagyok. Hát, nem akarlak bántani, de az, hogy "láttam, nézted az iwiwet, mi dolgod volt?", meg amit a kérdésedben is írtál, hogy "miért flörtöl ezzel meg azzal", na ezek pont olyan kérdések, amin én is kiakadnék. Mert ez bizony számonkérés, legalábbis én annak venném. Lehet, hogy te nem annak szántad és nem is érzed úgy, hogy az lenne, de így "kívülrõl" én is annak venném a barátod helyében. Ha a barátom így szegezne nekem egy kérdést, hogy "mi dolgod volt iwiwen", tuti, hogy úgy érezném, nem bízik bennem és azt gondolja, valami "rosszban sántikálok" és nagyon rosszul esne. L/23
A kérdező hozzászólása: *utolsó elõtti
A kérdező hozzászólása: milyen jól látja kedves utolsó, tényleg felhoz akármilyen hibámat, hogy támadhasson, ha valamit kérdezek. nem hiszem hogy támadóan kérdeznék, hanem eleve õ veszi támadásnak!!! ha ártatlan lenne tényleg, nem támadásnak venné.... pl egyszer kérdeztem, láttam nézted az iwiwed, mi dolgod volt? na ebbõl 3 napos veszekedés lett!!!! gondolom másnál megoldódna egy egysoros válasszal.... nálunk valahogy nem.
A támadás a legjobb védekezés azért!
Hat pont azert mert hibazott!Csak nem gondolod, hogy bevallja ha hibazik?NA azt soha!Ismerem a fajtajat.Ha megkerded miert is mentel meg ejjel 2kor tolem a dizsibe, tutinem mondja, hogy csajozni, hanem letamad mert te egy evvel ezelott elmentel anyadhoz es neki nem szoltal.De ha ilyen gyakran hibazik, miert is vagy vele?
A kérdező hozzászólása: de leírás, mások tapasztalatai alapján megsaccolható, hogy KB! melyik kategoriába esik.ez a kérdezõnek adhat támpontot, persze nem konkrétumokat, de valamerre el lehet belõle indulni ha pl valakivel hasonló volt, vagy valaki jó ember ismerõ, vagy valaki ismeri a viselkedésformákat, mert érdekes módon mindenki ugyanúgy hazudik nagyjából, mindenki ugyanúgy reagál azonos szitukban NAGYJÁBÓL, stb stb ezért van értelme ennek az oldalnak kedves utolsó, ne akassz ki

Miért nem lehet a GYK-n a kérdezők kommentjeit és értékelni?

Mindig vannak, akik a lehet? leghülyébbeket kérdezik, és a kérdés-felelek során simán 0%-os értelm? válaszokat adnak...

Legjobb válasz: mert õ kérdez és nem pedig válaszol,amit lehetne értékelni.teljesen logikus,ha meg hülyeséget kérdez nem kell válaszolni.

mert õ kérdez és nem pedig válaszol, amit lehetne értékelni.teljesen logikus, ha meg hülyeséget kérdez nem kell válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Vannak olyan esetek, amikor reagál a kérdezõ, és ezáltal nem egy teszt, hanem egy párbeszéd, egy vita alakul ki. Én nem a kérdést pontoznám, hanem a kommentjeit ugyanúgy, mint ahogy bárki másét


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!