Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a kérdésre, amit én (6 db)

Miért nem válaszolhatok a kérdésre, amit én írtam ki?

Legjobb válasz: Feltételezzük, hogy a kérdést azért írtad ki, mert nem tudod rá a választ, és szeretnéd megtudni. Ezért nincs szükség arra, hogy magad válaszolhass a saját kérdésedre. Egyébként pedig az offtopik beszélgetéseket szeretnénk minél inkább visszaszorítani az oldalról, ezért van az, hogy korlátozottak a válaszadási lehetõségek.

Feltételezzük, hogy a kérdést azért írtad ki, mert nem tudod rá a választ, és szeretnéd megtudni. Ezért nincs szükség arra, hogy magad válaszolhass a saját kérdésedre. Egyébként pedig az offtopik beszélgetéseket szeretnénk minél inkább visszaszorítani az oldalról, ezért van az, hogy korlátozottak a válaszadási lehetõségek.
Miért kellene az általad feltett kérdésre válaszolni? Ha tudod a választ, akkor miért kérdezed meg?
Ha megtudtad a vélaszt, és válaszolni szeretnél magadnak, akkor inkább írj kommentet. Legalább aki keres is az oldalon, annak hasznos lehet.
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
hát ez azért van mert az emberek töbsége (szerintem teis tudod) bunkó.. ezzel azt értem hogy hiába másokkal kedves veled még nem lesz az igy inkább beléd köt.. ilyenekkel ne foglalkozz ezen nem lehet változtatni.. az emberek 90%-a ilyen..
A kérdező hozzászólása: Na és ezért van meg bennük az a rosszindulat, hogy rúgjunk bele a másikba??? Öröm ez néhány embernek? Jobb lesz tõle a napjuk? Komolyan nem értem! Én segíteni szoktam az embereket nem bántani!!!
Vagy azért, mert a kérdések 70+ százaléka "google elsõ találat" kategóriába sorolható.
Mert nagyon sok olyan ember van aki szeret kötözködni és nem szeret segíteni még ha tud akkor sem. sajnos. :)
Elõször gondold át a kérdéseidet, hogy van-e értelme azt feltenni, s miután feltetted, mindig ellenõrizd vissza a helyesírást is. Mellesleg a moderátornak üzenem, hogy nem lenne rossz két külön álló szekcióra osztani a weboldalt: 18 év alattiak és 18 év felettiek, s ezt nem csak a piros karikás részre értem :P.
mindegy, nekem ez a véleményem, akinek nem tetszik, az menjen a googléra és ne erre a kérdésre válaszoljon, mert a google ebben is segít neki!
ebben nincs igazad, mert én nem a google válaszára vagyok kíváncsi mondjuk egy receptben, mert volt már, hogy el volt írva stb...ha az illetõ aki válaszol a saját tapasztalatát írja le, az sokkal jobb, nem beszélve arrol, hogy akár a válaszolóval levelezhetek is, a googléval meg nem!
Azert, mert ami Google -ben megtalalhato, arra felesleges uj kerdest kiirni. Senki sem tudna olyan reszletesen es alaposan megvalaszolni, mint a Google.
sajnos igaza van az elõttem szólónak, én rendesen válaszolok általában, amire tudok, de nem is értem, ha nem tud valaki valamire válaszolni, akkor miért ír marhaságot....google a te jó barátod, én értem amikor ezt írják, de basszus ennek az oldalnak a neve meg gyakori kérdések!!!!ezt csak az nem érti, aki nem tudja értelmezni a szavakat!
Mert az emberek nevetni járnak ide :)
Mert fontosnak érzi magukat, egyetemben azokkal az önkéntes rendõrökkel, akik leírják, hogy jelentették a kérdést.


ennyibõl, finoman szólva, fogalmunk sincs, hogy milyen típusu mellékletekrõl van szó,
A kérdező hozzászólása: Dokumentumot kell kitöltenem, vagyis egy jelentkezési lapot.
A levélen belül a gmail csak elõnézeti képet mutat. Kitöltéshez le kell tölteni, menteni, majd úgy elküldeni.
ja, valami olyasmi, amúgy nagyon idegesítõ.
Mivel a pártok frakciói általában együtt szavaznak ez arra szolgál, hogy mindegyik tag a frakció véleményét nyomja meg! Sajnos ez így mûködik! nem nagyon gondolkodnak önállóan, ez mindig is így volt!

Vannak ezek az úgymond "lájkoltató" weblapok, amik segítségével pár másodperc alatt kaphatunk lájkokat a facebook profilunkra (képekre, posztokra). A kérdésem pedig az lenne, hogy az én profilomra, vagy más profilra miért nem érkezik annyi?

Én többször is elvégeztem ezeket és mindig csak 3-6 lájkot kaptam. Azonban akik tutorial videókat csinálnak ezekről mindig minimum 300, maximum akár 10000 lájkot is kapnak akár egy képükre vagy bármire. Ezen oldalak pl.:autoliker,likelo stb

Legjobb válasz: Bocsi, de ez szánalmas.Nem azért leszel jobb, okosabb, szebb ember(vagy amilyen akarsz lenni), mert 10000 lájk van a képeden!

Bocsi, de ez szánalmas.Nem azért leszel jobb, okosabb, szebb ember(vagy amilyen akarsz lenni), mert 10000 lájk van a képeden!
A kérdező hozzászólása: Egy oldalt vezetek, és arra kellene, mert így sajnos nagyon nagyon nehezen jön össze.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!