Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a kérdésre, amit (79 db)

Miért adnak ilyen tanácsot az emberek? Vagy miért örülnek, ha másnak rossz? ( zárójelbe tettem, ami nem a kérdés, de érdemes elolvasni )

( Szóval itt ha feltesz valaki egy kérdést, hogy 20 éves vagyok a szüleim így meg így vannak, akkor jön a tanács: 10%: hagyd - 10-15%: beszélj velük - 70-80%: költözz el. %-ban ugyanez van, ha valakinek családi problémája van, ha súlyos, ha nem. Pl.: ma délelõtt olvastam: a férjem szereti a fõtt ételt, de én nem tudok fõzni, nem megy a házimunka. A tanácsok:

Legjobb válasz: Egyrészt magukból indulnak ki, másrészt nem élnek házasságban szerintem, eleve nagyon fiatalok válaszolnak itt a kérdésekre, soknak nem sikerült az életük!

Egyrészt magukból indulnak ki, másrészt nem élnek házasságban szerintem, eleve nagyon fiatalok válaszolnak itt a kérdésekre, soknak nem sikerült az életük!
Nem ""divat"" már a meleg családi fészek. A nõk nem akarnak cselédek lenni! Egyenjogú partnerek, dolgoznak, nincs energiájuk kiszolgálni a társukat! Mindenki rohan ideges, nincs idõ nevelni a gyereket, de nem is szabad, nem is szeretik a mai fiatalok, tiltakoznak! Egy generáció úgy nõtt fel, õ maga se nincs meg nevelve, nincs felelõsség érzete, önkontroll, kompromisszum kétsége. Általában magából indul ki minden válaszoló, azért nem kel ellenségnek tekinteni! Szakemberhez kell fordulni, ez itt csak egy maszek fórum!
Az ideírók úgy gondolják hogy õk nagyon jól csinálnak mindent, de valószínû hogy azért mert most éppen minden rendben náluk, de semmi nem garantálja hogy õk nem lesznek más helyzetben. A lepontozók meg jellemzõen azok akiket sért a válasz, vagy a válasz igazsága, mert jó dolog a meleg sz*rban pancsolni, még akkoris ha büdös, de kimászni nem akarnak belõle, mert jó meleg.
A kérdező hozzászólása: Értem. Csak engem azért pontoznak le, mert feltesz 1 kérdést egy 12 és lány, hogy miért nem mehet el szilveszterezni a "pasijával" és mondják, hogy mert ilyenek a szülõk, szigorúak és ez természetesen a szülõ hibája, nem a gyereké. 10%-ban volt hasznos a válaszom, mi szerint: " mert fiatal vagy, egyáltalán nem értem minek neked "pasi". A szüleidnek igaza van, hogy nem engednek el " . Na hát ez szerintetek normális válasz? Ha nem, akkor megértem, de szerintem ez a logikus, értelmes válasz.
túl sok hülye jár ide, aki nem gondolja végig hogy mit ír le
Már ne haragudj de szerintem ez a 4 lehetséges megoldása van a problémának. Ha egy feleségnek ennyire nincs ínyére a fõzés akkor a férj valamilyen szinten jogosan várja el. Vagy te mit tanácsolnál neki most õszintén? Az, hogy a 20 éves fiatalok azért nyafognak, hogy anyukájuk ezt meg ezt csinálja arra szintén csak ezek a megoldások.
Mert az ide irkálók közül sokan önjelölt pszichiáterek, gondolják magukban hogy mekkora degenerált a kérdezõ, de éles helyzetben õk is csak gondolnák és nem cselekednék azt amit leírnak.
Szerintem a válaszolók nem akarnak rosszat a kérdezõknek. A saját tapasztalaik alapján válaszolnak és meggyõzõdésbõl, úgy gondolom. Szóval ahol a hagyd ott a válaszok zöme, ott valószínûleg hosszabb távon tényleg az lenne a jobb a kérdezõnek. Hiszen ide a válaszolók azért járnak, hogy segítsenek, nem azért, hogy mindenkit tönkre tegyenek, vagyis én ezt nehezen tudom elképzelni.
Azért az a nõ aki a mai világban nem tud egy fõtt ételt összedobni vagy rendelni az ássa is el magát. "Szóval itt ha feltesz valaki egy kérdést, hogy 20 éves vagyok a szüleim így meg így vannak, akkor jön a tanács: 10%: hagyd - 10-15%: beszélj velük - 70-80%: költözz el. %-ban ugyanez " Miért erre mi más megoldás van? Megtudják beszélni akkor megtudják, ha nem akkor vagy megszokja vagy megszökik. 40-50 éves szülõk már nem változnak.
Kérdezõ ezen a pontozáson ne akadj ki. Volt már olyanra is példa, hogy a kérdezõ kérdezett valamit mindenki egyetértett vele mégis mindenki le volt pontozva. Pedig mondom, minden kommentelõ egyetértett vele. Szerintem valaki csak unalmában minden válaszra nyom egy minuszt...

Miért nem törlődnek azok a kérdések, amikben hemzsegnek a helyesírási hibák, ha egyszer ki van írva, hogy "Ügyelj a helyesírási hibák elkerülésére! "?

Legjobb válasz: Attól még, hogy valaki nem tud helyesen írni lehet olyan kérdése ami fontos számára, és amire nagyon szeretné tudni a választ. Nem lenne igazságos, he emiatt törölnék az illetõ kérdését.. Szerintem.

Attól még, hogy valaki nem tud helyesen írni lehet olyan kérdése ami fontos számára, és amire nagyon szeretné tudni a választ. Nem lenne igazságos, he emiatt törölnék az illetõ kérdését.. Szerintem.
aZÉRT mert gép nem ellenõrzi a gazdáknal pedig nem lenne kedve ilyen apróságokkal foglalkozni. Ha a válasz válaszol a kérdésre nekem akkor mindegy.
A kérdéseket rendszeresen átvizsgálják a moderátorok, és a durvább helyesírási hibákat, magyartalanságokat, elgépeléseket kijavítják - legalábbis a kérdésben. Persze a moderátorok nincsenek itt mindig, ezért az új kérdésekben még hemzseghetnek a helyesírási hibák, mert még nem néztük át õket. Helyesírási hiba miatt kérdést nem törlünk. Egyébként ez a kérdések 98%-át érinti.
miért töröljék? 1.a lényeg a kérdezõ kérdésén van, egyelõre!!!! 2.másodlagosság a helyesírás itt, de szerintem neked nem, mert vagy már tucatszor teszed fel itt a kérdésedet. -ha nagyon zavar akkor hagyd el ezt a helyet, és ne bosszankodj tovább, - lépj már túl ezen a dolgon, és a lényegre koncentrálj
ez hülyeség. attol mert valakit vagy rosszul tanítottak meg vagy mert még fiatal, attol nem lehetnének kérdései? Már boccs, de nem vagy 100-as ha ezen múlnak neked a dolgok. és ha gyereked lessz vay van, akkor kidobod, mert valamit a háziban elrontott?? pff, az ijen embereket kéne törülni akik, azt hiszik, hogy a világnak tökéletesnek kell lennie. nem kell, hogy az legyen.
eggyetértek ne töröjjenek senkit amiatt hogy rosz a hejesirássa atól még irhat értelmes dolgokat. és szerinted inkáb legyen terhes 12évesen csak amiat mert itt törölték a kérdését a rosz hejesirása mijatt, és nem kapot válasszt? rádásul vanak diszleksziás emberek is meg alacsonyab mûvelcségûek az õ problémájuk nem lehet fontos? csak a bölcsészeké? elég nagy bekébzelt stréber lehecc. amig olvasható semmi gond nincs vele. háháhá. csakazértis:)
Mert mi szegény földi halandók is szeretnénk feltenni a kérdéseinket, akkor is ha nem vagyunk tisztában az összes helyesírási szabállyal. Egyetértek, fontos, hogy tudjon valaki helyesen írni, de nem gondolom, hogy egy ilyen jellegû internetes oldalról ki kellene bárkit is rekeszteni azért mert nem tud... Arra ott van a nyelvtanóra, meg a magyar érettségi, ott az a dolga a tanárának, hogy egyest ajon ha hibázik. De itt hagy tegye fel a kérdését.
Utolsó elõtti! Ha 12 évesen terhes valaki, akkor az az õ felelõssége, õ d*gott 12 évesen, már nem azért...
Nem is a helyesírási hibákkal vagy az elgépelésekkel van a gond, hanem amikor az illetõ nem használ vesszõt, és állandóan rövidít. "mongyátok már meg mikor at ki a miki a elsõ aricsomit?" Ez most egy hülye példa, én találtam ki, de sok ilyen jellegû kérdés van, és amikor megjegyzem, hogy drágám, nem értem, mit szeretnél, lepontoz galádul.

Az embert miért pontozzák le, ha nem olyan választ ad a kérdéseikre amiket elvárnak?

ezt valahogy sosem bírtam felfogni

Legjobb válasz: Mert az emberek szeretik, ha megerõsítik az igazukat. Azt már kevésbé kultiválják, ha valaki az ellenkezõjét állítja, fõleg, ha még jól is érvel mellette. Ettõl bizonytalanok lesznek, esetleg megijednek, és ilyenkor támadnak. Vagy szimplán csak olyan véleményt fejtettél ki, ami "nem helyes", amit nem illik hangoztatni (pl. halálbüntetés, abortusz, ilyesmi kényes témák).

Mert az emberek szeretik, ha megerõsítik az igazukat. Azt már kevésbé kultiválják, ha valaki az ellenkezõjét állítja, fõleg, ha még jól is érvel mellette. Ettõl bizonytalanok lesznek, esetleg megijednek, és ilyenkor támadnak. Vagy szimplán csak olyan véleményt fejtettél ki, ami "nem helyes", amit nem illik hangoztatni (pl. halálbüntetés, abortusz, ilyesmi kényes témák).
A kérdező hozzászólása: milyen igazad van! :)
Énnálam is az egyik kérdésemnél volt egy válaszadó ki azt mondta hogynem kéne semmit sem elrejtegetni a családom elött és nem is én pontoztam le nullára.


Miért? Válaszokat kérek azokra a kérdésekre amiket nem értek.

Miért nem volt boldog, mikor mindenki azt hitte? Miért sírt titokban és miért nem volt hite? Miért hagyták el őt akiket szeretett? Miért nem érezte, ez nem igaz szeretet? Miért gondolkodott sokat, miért a halálon? Miért könnyezett a sarokban az iskolai bálon? Miért ment el egyáltalán, ha tudta: nem megy vele senki? Talán még mindig... Még mindig tud reménykedni? Miért nem félt attól, hogy egyszer félni fog? Miért emésztette a magány és miért pont akkor, miért pont ott, miért volt az ő fénye oly halvány, s közben hogy-hogy mégis világított? Ekkor volt gyerek. Felnőtt lett. Felnőtt lett, és munkahelyet keresett. De miért érezte,hogy egy marok szorítja szívét, mikor egy koldus előtt megy el és érzi tehetetlen, de nem tudja miért? Miért fogadta be azt az árva kisgyereket, kit az utcán látott és kit a sors megvert? Miért hívta házába a koldust, a koldus miért lopta el mindezután a húst? Miért ment szakadt ruhában munkába? Talán mert minden holmiját a gyermekének adta? Miért rúgták ki, amiért nemes célt vitt véghez? Miért nem értették meg amit... Amit ő sem értett? Miért küzdött nap mint nap állásért és miért küzdött közben a szenvedők ellátásáért? Miért tette, ha magát ezért soha figyelembe nem vette? Öregebb lett. Öreg és fáradt. Mégis próbált élni a mának. Miért ment el régi iskolájába? Miért beszélgetett a sok magányos lánnyal? Miért mesélte el történetét? Miért a fiúknak kiket nap mint nap bántottak és akik nem találtak békét? Miért tudta maga mögött hagyni a múltat? Miért történt, hogy mikor mindent elvesztett is boldog maradt? És miért nem jött rá se ő se senki, hogy miért kell a másikat a verembe vetni? Miért kell bántani, egyedül hagyni? Miért nem kérdez az ember mielőtt cselekszik? És miért? Miért nem kezet fog, hanem verekszik?

Legjobb válasz: Azt gondolom ebbõl tök jó dalszöveg lehetne,bár kicsit monoton és egyhangú,ezen változtatni kellene.Átkéne fordítani angolra, úgy fényévekkel jobban hangzana. Fogalmam sincs miért írtad ezt,így éjfél körül már fárasztani kezd,Ne, inkább ne kezdd!Jó ez így most,hagyjuk.Majd holnap folytatjuk. Na jó éjszakát!

Azt gondolom ebbõl tök jó dalszöveg lehetne, bár kicsit monoton és egyhangú, ezen változtatni kellene.Átkéne fordítani angolra, úgy fényévekkel jobban hangzana. Fogalmam sincs miért írtad ezt, így éjfél körül már fárasztani kezd, Ne, inkább ne kezdd!Jó ez így most, hagyjuk.Majd holnap folytatjuk. Na jó éjszakát!
Jó hosszú kérdõsor... 30 napi estét betöltõ beszélgetés. Mert az ember gyarló. Tele hibákkal. Tele érzésekkel. Remél, bizakodik, néha csalódik. Ez pedig így a jó! Érzések nélkül üres lenne az életünk.
Az elsö fele nagyon tetszik. Az egyik rap számomba pont jo lenne intronak. :)

A gyakori kérdésnek miért gyakorikérdések a neve? Amikor ugye nem is gyakori kérdések vannak itt. Mert a legtöbb, olyan hogy egy személy a problémáját írja le. és az egyedi. Nem pedig gyakori. XD

Legjobb válasz: Mert csupa gyakori kérdésekkel van tele. Lehetek terhes? Megcsalt? Tetszem neki? A babám ma kettõt pislogott baj? Orbán mikor mond le?

Mert csupa gyakori kérdésekkel van tele. Lehetek terhes? Megcsalt? Tetszem neki? A babám ma kettõt pislogott baj? Orbán mikor mond le?
Azért gyakori mert gyakran kérdeznek nem ?:D Egyébként meg amikor indították az oldalt honnan tudták volna miket fognak kérdezni ?:)
A kérdező hozzászólása: jah értemxD köszi:) ) jaja farok méret nagy téma:D
Akkor nem jó rovatot nézel. Nézd meg a szexet/babákat/politikát. Egy nap százszor megkérdezik ugyanazt.
A kérdező hozzászólása: de nem azért nevezték el így mert sokan ugyanazt kérdezik..hanem gondolom mert sokmindenkinek hasonló aproblémája..de nem UGYANAZ!
A babások, a tinik, fogyókúrázók problémája mind kivétel nélkül ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: De nem olyan hülyék az embrerek h teljesen ugyanazt a problémát írják ki...
De igen. Egy kicsit lapozz vissza.
A kérdező hozzászólása: akkor ezért az a neve?mert tudják h az emberek hülyék és ugyanazt a kérdést írják ki?xD

Miért nem válaszolnak a kérdéseimre amit itt teszek fel?

Még kb 2 órája is kitettem egy számomra fontos kérdést, de nem válaszolnak r. Nem először.

Legjobb válasz: Biztos nem érdekes a kérdés linkeld ide valaszolok ra

Biztos nem érdekes a kérdés linkeld ide valaszolok ra
és mi volt a kérdés?
Túl hosszú.
Nem sértésbõl írom, de 1.szófosásod van.Rengeteget írtál, és több mint a fele teljesen felesleges volt. 2.Erre nem nagyon lehet tanácsot adni.Mégis mit?Hogy menj dolgozni, és minden jobb lesz? Vagy hogy nem árt ha nõ is a politikáról, a sportról beszélni? 3.Rengeteget írsz, de sehol nem olvastam, hogy a barátodon kívül mi érdekelne még.Csak azt, hogy mert oda utazol, meg a barátom és a barátom.. Igazából a legtöbb ember nem szeret ennyi értelmetlenséget olvasni.Ezért egy jó tanács. Ha kérdést írsz ki , akkor szorítkozz a lényegre.Röviden, tömören és csak a fontos részleteket.Ha valakit érdekel a folytatás az úgyis feltesz pár kérdést.
Szia, túl hosszan írsz , kicsit tömörebben , lényegre törõbben.
nincs kedvünk válaszolni :DD
Csak ötletnek, ilyesmik jutottak eszembe: -könyvek (ha szeretnek olvasni). Nem feltétlenül tudományos, ha az nyilvánvalóan nem érdekli õket, de ha mondjuk tetszett egy regény, ajánljad nekik. - filmek (lf. könyveknél leírtak) - utazás: hol voltatok, hova szeretnél menni, mik a terveid, mi az álmod - tanulás/munka: a mindennapi történéseket is meg lehet beszélni, érdekességeket elmesélni - emlékek a családról, kiskorodból, szüleidrõl, tesódról ("Emlékeztek még, mikor...?") - kérdezhetsz az õ hobbijukról, elfoglaltságukról is Ilyesmik.
Kicsit tagold az írást. Van, amit csak hosszan lehet leírni, de néha hagyj egy egy üres sort, és mindjárt átláthatóbb lesz.
Válaszoltam neked. Igaz kicsit hosszú a magyarázat, de valahol meg is értelek, mert a barátodon kívül nincs kinek panaszkodni.
Tehát beszélgetni szeretnél a családtagjaiddal (kb. ezt hámoztam ki). Akkor várd meg, míg õk hoznak fel témát, a beszélgess velük arról, ami ÕKET érdekli.
Úgy már biztosan fogsz válaszokat kapni. :) Szerintem próbálkozz meg azzal, hogy a családoddal is kicsit összeszedettebben, kicsit másról próbálsz meg beszélgetni. Érdekesek és jók az általad leírt témák, dicséretes, ha valaki ilyesmirõl akar beszélgetni, de, ha sajnálatosan erre nincs fogadó közönség, kicsit neked is engedni kell. Próbálj meg közös témát találni, biztosan van. Ne ragaszkodj görcsösen a felsoroltakhoz, hanem keress valamit, ami õket is érdekli.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. Igazából az a problémám, hogy miért viselkedik velem ilyen ellenségesen, akármirõl próbálok vele beszélni, a családban úgy senkit nem érdekel a filozófia, a tudomány, a vallás és hasonló témák. Illetve még az, ha beszélgetni szeretnék például tesómmal, õ is elzavar, mert õt nem érdeklik ezek a dolgok, õt hagyjam békén ezekkel. Rövidebben is megfogalmazhattam volna jogosak a válaszok. Oda fogok rá figyelni. És köszönöm a válaszaitokat.
Segítõ szándékkal írom, kérlek, ne sértõdj meg semmin: - nagyon hosszú, fárasztó olvasni, csapongó, felesleges részletekbe megy bele az írásod (háromszor futottam neki, mindig abbahagytam még a fele elõtt, nehéz volt rávenni magam, hogy tényleg végig is olvassam már harmadszorra, mert elveszek a részletekben, és megunom), - nem igazán van kérdés az írásodban, legalábbis olyan nem, amire tudnánk válaszolni, - összekeversz össze nem illõ dolgokat: számomra nem derül ki, hogy pontosan mivel van bajod: nagymamáddal, apukáddal, tesóddal, a helyzettel, magaddal, mindennel...? - az egész családi életedet megpróbáltad leírni, pedig (megint nem bántás!) igazából senkit nem érdekel, egy konkrét problémára kéne koncentrálni, akkor lehet esetleg segíteni. A lényeg: kicsit összeszedettebben, lényegre törõbben, és olyan kérdést tegyél fel, amire lehet válaszolni.
talán mert nem tudják rá a választ
A kérdező hozzászólása: Értem. Rendben:)
A kérdező hozzászólása: másképpen nem tudtam megfogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Az is benne lehet a pakliban második:) Vagy csak nem tudnak hasznos választ adni.
Csak két órája? Nekem két napja nem írt senki semmit, pedig egy nagyon egyszerû kérdést tettem fel. És nem ez az elsõ eset.

Miért irnak egyesek olyan "választ" a kérdésekre, ami nem is a feltett kérdésre válasz?

Írnak valamit ami éppen csak köszön? viszonyban van a kérdéssel, vagy még abban sem, de egyáltalán nem válasz a kérdésre. Ennek mi értelme? Akkor inkább ne írna semmit.

Legjobb válasz: itt kiélheti magát mert nem tudják h ki õ

itt kiélheti magát mert nem tudják h ki õ
vagy szimplán csak sfej

Miért nem válaszolhatok a kérdésre, amit én írtam ki?

Legjobb válasz: Feltételezzük, hogy a kérdést azért írtad ki, mert nem tudod rá a választ, és szeretnéd megtudni. Ezért nincs szükség arra, hogy magad válaszolhass a saját kérdésedre. Egyébként pedig az offtopik beszélgetéseket szeretnénk minél inkább visszaszorítani az oldalról, ezért van az, hogy korlátozottak a válaszadási lehetõségek.

Feltételezzük, hogy a kérdést azért írtad ki, mert nem tudod rá a választ, és szeretnéd megtudni. Ezért nincs szükség arra, hogy magad válaszolhass a saját kérdésedre. Egyébként pedig az offtopik beszélgetéseket szeretnénk minél inkább visszaszorítani az oldalról, ezért van az, hogy korlátozottak a válaszadási lehetõségek.
Miért kellene az általad feltett kérdésre válaszolni? Ha tudod a választ, akkor miért kérdezed meg?
Ha megtudtad a vélaszt, és válaszolni szeretnél magadnak, akkor inkább írj kommentet. Legalább aki keres is az oldalon, annak hasznos lehet.

Miért nem kerülnek a sorrend elejére azok a kérdések, amikre legutóbb válaszoltak? (legalább a megválaszoltjaim között)? Esetleg így van, csak nem veszem észre?

Ez egy fontos dolog lenne az oldal szempontjából, mert bizonyos témákban van 500 kérdés, de lehet, hogy annak csak felére, negyedére lenne szükség. Ráadásul tudnánk, hogy melyik az érdekesebb, miben van a legtöbb válasz. Amikor felteszek egy kérdést, egy oda nem ill? kérdéssel veti össze, hogy hasonló az enyém, tehát ez sem igazán megbízható.

Legjobb válasz: Ugyanezért kérdem én, mi szükség van az összes kérdésre?

Ugyanezért kérdem én, mi szükség van az összes kérdésre?
Egyrészt így azok a válaszok, amiket újonnan írnak ki és nem érkezett még válasz rá, eltûnnének a végére -.-" Másrészt így van, csak nem veszed észre. A megválaszoltjaidnál, ha új válasz érkezik, felugrik az elsõ helyre ...
Így te sem kapnál választ erre a kérdésre =) Elég hülyén fogalmaztam, de a lényeget megérted.
A kérdező hozzászólása: teljesen érthetõ így viszont olyan kérdések is a süllyesztõbe kerülnek amik nagyobb látogatással bírnak mint az újabbak erre is lehetne megoldás, de az elméletekkel nem megyünk sokra. köszönöm a választ.

Facebookkal kapcsolatos a kérdésem, ami az lenne, ha hozzászólok egy cikkhez, akkor azt miért nem látom miután kijelentkeztem?

Gondolom valami fiókbeállítást kellene módosítanom. Amúgy is, például ír 150 hozzászólást, és amikor megnyitom, akkor mutat kb. 120at. Biztos vagyok benne hogy vmi beállítás, valaki elmondaná? :)

Legjobb válasz: mármint a cikkhez kapcsolódóan mutat 150 hszt- , de amikor lenyitom, csak 130at mutat. Biztos más is úgy szólt hozzá, ahogy én, de én azt akarom, ha látom, miután kijelentkeztem =)

A kérdező hozzászólása: mármint a cikkhez kapcsolódóan mutat 150 hszt- , de amikor lenyitom, csak 130at mutat. Biztos más is úgy szólt hozzá, ahogy én, de én azt akarom, ha látom, miután kijelentkeztem =)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!