Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a höm (137 db)

Két napig mint mindig +volt az ovutesztem, és a hőmmel is minden rendeben volt, most meg nem értem hogy miért ilyen a hőm. Így nem is sikerülhet ebbe a hónapba a terhesség?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..

Legjobb válasz: Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív,azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)

Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív, azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)
Tedd fel a görbédet! Hol méred?
A kérdező hozzászólása: görbit nem vezetek csak magamnak mérem kiváncsiságból
A kérdező hozzászólása: ja és nyelv alatt mérek
Ha + a teszted, [email protected]ál rá. Örülj neki, lehet késõi pé-d volt azért nem látja még a doki. Én is a hülye görbém miatt nem teszteltem egy hétig, mert, hogy nem vagyok terhes és tegnap mégis + lett. Meg ha nem irod akkor nem is látod, hogy hogyan ingadozik. Szerintem hadd a fenébe és örülj a + tesztnek! :-)
A kérdező hozzászólása: okés nagyon szépen köszönöm most azért megnyugodtam picit!
Mikor mész legközelebb dokihoz? Ird majd meg, hogy mi lett! Szoritok! :-)

Az EASEUS programmal, a home verzióval, miért nem lehet a c meghajtóból (amin a WIN7 Home van) 2 particiót csinálni? A 9.1. 0-ás Home Editiont használom.

A Vista Home-ot is fel akarom rakni.Ne cikizzetek a Vista miatt!

Legjobb válasz: Sok oka lehet. Miért nem engedi, csak ír valami hibaüzenetet... Mekkora az a "C" partíció? Mennyi rajta az üres hely? Mekkora partíciót szeretnél?

Sok oka lehet. Miért nem engedi, csak ír valami hibaüzenetet... Mekkora az a "C" partíció? Mennyi rajta az üres hely? Mekkora partíciót szeretnél?
A kérdező hozzászólása: 250 GB-s HDD. 133 GB szabad.(De ebbõl fogok egy csomót letörölni.) Kell KB.: 60-70 GB Valami olyat ír ki"One of more of the operations you made require rebooting to complete. If you press, Yes the computer will reboot to perform the operations." Nem vagyok profi angolos, mert még csak 8.-os vagyok.
Valószínûleg már beállítottad azt amit szeretnél. Azt írja, hogy a végrehajtáshoz nyomj Igent. Ezután a gép újraindul és végrehajtja a partíciók módosítását. (a beállítás a csúszkán még csak kijelölés a tényleges végrehajtása hosszadalmasabb folyamat)
A kérdező hozzászólása: De egyszer már megcsináltam és újra indulás után eltûnt a windows.
Ahogy elõttem írják, itt már újra kell indítani a gépet a mûvelet befejezéséhez. Az, hogy miért tûnt el a windows-od, senki nem tudja így látatlanba megmondani. Ahhoz ott kéne lenni...


Miért nem működik a Playstation Home?

Van egy 500 GB PS3-am és: 1. A Playstation Store kong az ürességtől, semmi értelmes nincs fent, mintha remeteként élnék egy másik univerzumban 2. E tény, meg a Pottermore oldal késztetett rá, hogy a Playstation Home-ra megpróbáljak feliratkozni, úgy, hogy csinálok egy Sony accountot. 3. Vagy 20 percen keresztül próbáltam feliratkozni (gondja volt az életkorommal, e-mail címemmel, felhasználónevemmel), míg sikerült. 4. Utána simán kiírja, hogy ez nem érhető el az én fiókomra. Vajon az a gond, hogy magyarországi lakcímet adtam meg, magyar irányítószámmal?

Legjobb válasz: Igen, A PS Home ebben a régióban nem támogatott. Készíts egy UK vagy USA accot, onnan elérhetõ.

Igen, A PS Home ebben a régióban nem támogatott. Készíts egy UK vagy USA accot, onnan elérhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítsèged, sikerült! Mi ez az alternatív Sims világ...? :D
Az UK store-on több tartalom van.
A kérdező hozzászólása: Igen azóta azt is láttam, szemet szúr az embernek :D
nem lehet érteni
A kérdező hozzászólása: A t-home hálozat nincsen a telefonomon ezért senkit sem tudok hívni.Engem se tudd senki hívni.A hálozat hol van hol nincsen.A T mobil csinálja ezt?
Tedd át a kártyád egy másik telefonba, ha abban is csinálja akkor irány a T-Mobile és panaszkodj a hibajelenségre. Ha a T-Mobile meglátogatása mellett döntesz, intézd el 16-a estig, mert informatikai fejlesztés miatt 22-ig nem fogsz tudni ügyetintézni.

Hogy lehet? Nem értem.2 napja leesett a hőm, 37-ről 36.7-re, aznap este meg is jött, és meg is van, de azóta ismét 37.1 a hőm. Miért ugrott vissza? Ilyet még nem csinált.

Próbálkoztunk a babával de sajna megjött. Rendesen megvan. Pedig kezdtem reménykedni mert késett pár napot. Miért ment vissza a h?m? Ilyenkor maradni szokott 36.5-36.7 között.

Legjobb válasz: Nem tudom, nekem menses alatt mindig van egy kis hõemelkedésem. Egyébként meg ez a hõmérõzés szerintem elég kényes dolog. Mindig ugyanabban az órában, ébredés után rögtön, még fel sem szabad nagyon kelni az ágyból és úgy kel mindig mérni a hõt. Ne erre adj, szerintem.

Nem tudom, nekem menses alatt mindig van egy kis hõemelkedésem. Egyébként meg ez a hõmérõzés szerintem elég kényes dolog. Mindig ugyanabban az órában, ébredés után rögtön, még fel sem szabad nagyon kelni az ágyból és úgy kel mindig mérni a hõt. Ne erre adj, szerintem.

Ma megjött a nem vart de harom nappal korabban közepes mennyisegü. De a höm fent van 37.5-ön. Tegnapelödt 36.9 tegnap 37.2 völt. Teszteltem ma negativat.Ha nem vagyok babas akkor miert van fent a hömm?

miert emelkedik inkabb,azhelyett hogy leesett volna? VAROM NAGYON A VALASZOKAT!!!

Legjobb válasz: a 37,5 az már sok szerintem. Más az oka a hõemelkedésnek, lehet, hogy felfáztál, és ez miatt esetenként elõbb is megjöhet, ha hamar elmúlna a mensid akkor még lehet baba is, akkor tesztelj mégegyet, de sajnos szerintem most nem sikerült. Ne keseredj, szerencsére minden hónap új remény és nem csak évente van peteérés, mert ha azt elszalasztanánk durva lenne..!

a 37, 5 az már sok szerintem. Más az oka a hõemelkedésnek, lehet, hogy felfáztál, és ez miatt esetenként elõbb is megjöhet, ha hamar elmúlna a mensid akkor még lehet baba is, akkor tesztelj mégegyet, de sajnos szerintem most nem sikerült. Ne keseredj, szerencsére minden hónap új remény és nem csak évente van peteérés, mert ha azt elszalasztanánk durva lenne..!
Szia! Gondolom bíztatást vársz, íme: ha ma jött meg, három nappal korábban, mint nem kellett volna, akkor a peteérésed óta csak 11-12 nap telt el. Ilyen hamar nem biztos, hogy kimutatja a teszt a babát. A mensi pedig csak egy dolog, attól még lehetsz várandós. Ha le akarnálak lombozni, akkor azt mondanám, hogy a hõmérséglet nem szent írás sajnos (engem is csapott már be nagyon csúnyán). Szerintem nyugond meg egy kicsit, gondolj arra, hogy ha már ott van a babó, akkor jó, ha meg még nincs ott, akkor hamarabb vége lett a ciklusodnak, elkezdõdött egy újabb és újy ciklus új esély. A helyedben a peteéséremtõl számított 16-17. napon készítenék újabb tesztet. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm a valaszokat lanyok. Igazatok van mar kibögtem magam! Majd talan a következö honapban össze jön! Csak tudjatok ket havi closty kuran vagyok tull, es nagyon remenykedtem! KÖSZÖNÖM MEGEGYSZER!

A T-Home miért nem engedi a BL meccseket a ZDF-en?

A Schalke-Galatasaray mérkőzést még ott néztem, de a Dortmund-Málaga-nál azt írta ki, hogy Magyarországra nem közvetíthetik.

Legjobb válasz: Én is pont ugyanígy voltam.Rohadt nagy szemétség,szerintem egyszerûen a T-Home-nál megszüntették a ZDF-et.írj nekik levelet!

Én is pont ugyanígy voltam.Rohadt nagy szemétség, szerintem egyszerûen a T-Home-nál megszüntették a ZDF-et.írj nekik levelet!
A kérdező hozzászólása: Ezt találtam: A Telekom által Családi és Extra TV csomagban elosztott ZDF csatornán futó Bajnokok Ligája mérkõzéseket 2013. április 2-tól nem sugározzuk, mivel a ZDF csatorna nem rendelkezik a mûsor magyarországi közvetítési jogaival. Az UEFA a közvetítések azonnali kitakarását kérte. A Magyar Telekom minden esetben betartja a vonatkozó szabályozásokat ezért eleget tett a felszólításnak.
Igen és itthon csak a DigiSport és a Sport1 adhatja a BL meccseket, ezért kellett lekódolni vagy mi. Bár lehet hogy ebben inkább a Digisek keze van benne és õk hápogtak érte.

Windows xp Home Edition Eredeti! Egyszer már volta gépemen és jó volt aztán kipróbáltam a 7-et de az szar volt és most újraraktam a home editiont a gépemen de a windows aktiválásánál nem fogadja el a kódot. Miért nem jó az eredeti serialom?

Legjobb válasz: 1. Telepítés elõtt, megformáztad a Rendszer-meghajtót? 2. Változott annak a gépnek a fõ hardver kiépítése, amire újra akarod telepíteni? (Alaplap, Proci) mert akkor NEM fogja elfogadni, az OEM liszenszes széria számot!

1. Telepítés elõtt, megformáztad a Rendszer-meghajtót? 2. Változott annak a gépnek a fõ hardver kiépítése, amire újra akarod telepíteni? (Alaplap, Proci) mert akkor NEM fogja elfogadni, az OEM liszenszes széria számot!
3. idõközben, azt a széria számú Home verziót egy másik gépre már feltelepítették és regisztrálták! (ha az eredeti, Windows Home Editions számlád megvan, tudsz reklamálni a Microsoft, magyarországi képviseleténél.)
A kérdező hozzászólása: 1. Pipa 2. Pipa 3. Gondoltam rá, hogy ez lehet a probléma de nem voltam benne biztos. De igen kölcsönadtam haveromnak és valószínûleg legalábbis ezek szerint beregisztrálta de mostmár ennyivel elõrébb vagyok köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!