Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a házi munka (3 db)

Miért nem fogyaszt a házi munka?

2 gyerek mellett végzem a benti és a kerti munkákat és mégsem fogyok? Igaz, szoptatok és nem is kell ilyenkor még fogynom, csak azt nem értem, hogy ennyi mozgás mellett miért nem megy le egy "deka" sem? :)
És mégis miért volt baj, hogy elég ment???? :O
Mit csinálhatnál? Semmit. Gondolkodj el, mi a fenéért nem azt mondtad, hogy de jó, hogy a sötétben nem egyedül kell sétálnom, de jó, hogy hiányoztam annyira, hogy elém gyere... és hogy ezek helyett miért ordítottad le inkább a fejét.
Én nem mennék vissza hozzád. Nem ezt érdemli az, aki eléd megy mert mondjuk szeretne látni és hiányzol neki.
Ahoz hogy ne forduljon elõ mégegyszer bocsánatot kell kérned, és kell keresned valakit a munkahelyen pl takaritonot akit te szidhadsz és igy megnyugszol (Barney stinson piramiselmet :) ) )
Ahoz hogy ne forduljon elõ mégegyszer bocsánatot kell kérned, és kell keresned valakit a munkahelyen pl takaritonot akit te szidhadsz és igy megnyugszol (Barney stinson piramiselmelet :) ) )
én vagyok az, akinek az elõzõ válasza 100%-os :) Azóta átgondoltam annak alapján, amit azóta írtál... Azért ha tudja, hogy munkahelyi problémáid vannak, és emiatt stresszes vagy, õ is reagálhatott volna másképp. NYilván nem esett jól neki, de megkérdezhette volna, a fenébe, ma is szar napod volt? Sajnálom :(
El akarta mondani, hogy nyert 50 milliót sorsjegyen, de mivel összevesztél vele, elutazott egyedül.
Elõkerült?
Megvan már??
Na rátaláltál már?
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel hazajött.
És? :)
Jogos xd ott van hogy nincs nàla telo nem làttam a fàtól az erdõt oda írom:hívd fel ez cink volt.. Na de remélem azóta bèke van lepd meg vmivel a pàrod kàrpotlàsként:)
ááá ez fake...:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos õ hamar megsértõdik. Aggódom érte.
a helyében szájba is vágtalak volna...
*eléd.
Kérj bocsánatot. ( Én tuti azt gondolnám, munkahelyi szeretõd van)
Mégis miért orditottál rá, inkább örülnöd kellett volna, hogy eléd megy.Csak nem hallott rólad valamit és meg akart gyõzõdni rólad?
Ez komoly?? Ordibáltál vele mert eléd ment?? Miért nem kérdezted meg tõle ordibálás helyet, hogy miért lepett meg?? Ha nem foglalkozik veled az a baj, ha foglalkozik az a baj.. Az ilyen hisztiseket lapátra kell tenni, jobban járna a barátod is ha szakítana veled..
"róla"
Nem értelek, de komolyan. Te érted magad? Felfogod mit csináltál?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy miért kiabáltam vele, nagyon ideges vagyok a munkahelyem miatt. Remélem nem esett semmi baja.
Hívd fel kérj bocsànatot te is tudod hogy ez nem volt túl szép...
Nincs nála telefon, 10es! Itt csak félig szokás elolvasni a kérdést? Na mindegy.. 1es vagyok. Hát ezt elcseszted. Szerencsétlen ember eléd megy, te meg ordítasz vele.. csak gratulálni tudok! Semmit nem tudsz tenni, várj, míg haza nem megy... ha hazamegy egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Máskor is szokott elém jönni. De most nagyon mérges voltam a munkám miatt és vele kiabáltam.
Ha velem játszod el, nem látnál többet. 36 F
de bolond vagy. nem szereted õt ? én a nyakába ugrottam volna de te tudod......

Miért nem találok társat? 34éves vagyok nincsenek jó tapasztalataim a nőkkel. Van egy szép kertes házam munkám hitelem nincs. Mégse jön össze. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem csak ezek számítanak! Adj a külsõdre, ne öltözz ódivatúan, legyél kedves, intellingens, udavrias a nõkkel. Konkrétan miért nem volt velük szerencséd?

Nem csak ezek számítanak! Adj a külsõdre, ne öltözz ódivatúan, legyél kedves, intellingens, udavrias a nõkkel. Konkrétan miért nem volt velük szerencséd?
Nem nézel ki elég jól, v nem elég szép meg nagy a házad.
Ebbõl csak azt tudom megmondani, hogy gond nélkül köthetnél jelzáloghitelt.
A kérdező hozzászólása: Miért nem volt szerencsém mert vonzom a k.rvákat és én nem õket keresem.A házról meg annyit hogy elég nagy de nem is ezért írtam csak hogy leírjam minden adott,
Különös, de még én sem szerettem bele soha senkibe az alapján, hogy van kertes háza. :D Talán valami máson múlhat.
Nézz mélyen magadba. Ha valakinek nem sikerül összeszedni magának egy párt ott belül van a hiba, függetlenül a nemétõl.
Utolsó, férfiak esetében ez egyáltalán nem igaz. Egy csúnya v alacsony férfi egy nõnek se kell, legyen akármilyen belül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!