Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a gépemen a (2269 db)

Miért néma a gépem, ha minden hang fut?

Lemerült a laptop, majd miután feltettem a töltőre, bekapcsoltam, és eztán tökéletes némaság fogadott. A hangszórók mennek, minden gépi hang a maxon, a "hangkártya megfelelően működik." Párszor újraindítottam, de se rendszer hang, se gépi, se netes hanglejátszás nincs. Az ötletekből kifogytam.

Legjobb válasz: A hangszórók mennek, kérdem hova??

A hangszórók mennek, kérdem hova??
A kérdező hozzászólása: Gyakori kérdésekre mennek fogalmatlan trollok fülébe szteróba halálhörögni.
Ha engem trolnak nézel akkor én most téged minek nézzelek? "Lemerült a laptop, majd miután feltettem a töltõre, bekapcsoltam, és eztán tökéletes némaság fogadott." Ez igy rendben. "A hangszórók mennek, minden gépi hang a maxon" Mit értesz azon hogy mennek? "Párszor újraindítottam, de se rendszer hang, se gépi, se netes hanglejátszás nincs." Tehát ha beraksz egy MP3 mat azt lejátssza?!
ha az otletekbol kifogytal es a itt olvasott valaszok se "megfeleloek", marad a szerviz es a szerelo


Miért csak tölti a gép a telefonom ( Telenor One Touch ) nem tudok belépni a mappákba és nem tudok fájlokat másolni, miért? És hogy tudnám kijavítani a hibát?

Legjobb válasz: Próbáld meg úgy csatlakoztatni a géphez, hogy elõtte repülõgép üzemmódba állitod a telót! az én XP-s gépem is hibát jelez, de ha csatlakoztatva a sajátgép felõl keresem meg a memokártyát akkor minden mûködik, lehet másolni! Aztán mikor szabályosan eltávolitom,megint azt irja ki, hogy a csatlakozással problémák vannak, de ez nem számit

Próbáld meg úgy csatlakoztatni a géphez, hogy elõtte repülõgép üzemmódba állitod a telót! az én XP-s gépem is hibát jelez, de ha csatlakoztatva a sajátgép felõl keresem meg a memokártyát akkor minden mûködik, lehet másolni! Aztán mikor szabályosan eltávolitom, megint azt irja ki, hogy a csatlakozással problémák vannak, de ez nem számit
A kérdező hozzászólása: win7 em van és így sem jó :(
Végsõ esetben akkor vedd ki a memokártyát és kártyaolvasóval másolj át fájlokat. Ez nem valami elegáns megoldás, de legalább mûködhet. Van a telónál olyan opció, hogy a memokártya eltávolitása, akkor nem is kell kikapcsolni :(
Ja és kissé bonyolultabb, de bluetooth-on vagy wifin is küldhetsz fájlokat!
A kérdező hozzászólása: Nem ad ki olyan hangot a szgép mintha észlelné , hogy rácsatlakoztattam a telefont. :(
Van egy szoftvere, ami le lehet tölteni.. olvasd el a 139 oldalt http://www.telenor.hu/upload/letoltes/IP3538_UM_HU_Telenor_2.. vagy Beállítod a sajátgépbe hogy a telefont meghajtókén kezelje, és úgy látni fogod a sd kártyát és a belsõ tárhelyet.
A kérdező hozzászólása: Nem mûködik nem tudom miért.:(

Miért lassú a gépem? Már egy jó ideje megvan hallva a gépem. Kerestem a hibát hogy miért de nem lett meg. Kifújtam szétszedve, Lemez töredezettség mentesítés, vírusirtó. Semmi! Újra lett formázva az egész vinyó-is de akkor se lett jobb! Valami ötlet?

Legjobb válasz: A gép paramétereinek pontos ismerete nélkül, nehéz bármit is mondani. Az is lehet, hogy "nem tud többet". Mit jelent az hogy lassú ? A bekapcsolásnál, vagy netezés közben, vagy úgy általában ?

A gép paramétereinek pontos ismerete nélkül, nehéz bármit is mondani. Az is lehet, hogy "nem tud többet". Mit jelent az hogy lassú ? A bekapcsolásnál, vagy netezés közben, vagy úgy általában ?
Új gép, vagy Puppy Linux :)
A kérdező hozzászólása: A processzor és a ram! http://kepfeltoltes.hu/view/130114/proci1_www.kepfeltoltes.h.. VGA: NVIDIA GEFORCE 210 1GB DD3 Boot-olásnál lassú. Meg játék betöltésnél is. A gép 5 és fél hónapos!

Miért akad a Cod4 a gépemen? Pár éve ment rendesen nem is akadt és ugyan ez a gépem volt. Miért lehet ez hogy jóval lassabb és akad is?

Legjobb válasz: Azóta feltelepítettél több, folyamatosan futó programot, ami lassítja a gépet, esetleg besz0ptál néhány vírust. (Amúgy a Windowst legalább 2 évenete újra kell telepíteni...)

Azóta feltelepítettél több, folyamatosan futó programot, ami lassítja a gépet, esetleg besz0ptál néhány vírust. (Amúgy a Windowst legalább 2 évenete újra kell telepíteni...)

Miért nem ismeri fel a gépem az One tach pop C7-et és a smart mini 4 telfonokat? Milyen program kell hozzá?

windows 8 van a gépen.

Legjobb válasz: alapból látnia kéne a gépnek a telefonokat, és a telefonon is megjelenik egy usb-s választó menü, vagy értesítõ felület hogy csatlakoztatva van a géphez. Ahhoz hogy a fájlokat is lásd be kell kapcsolni a megjelenõ gombbal az elérést, de most fejbõl nem tudom mi a gomb neve. Ha sehogy se látja a gép a telefonokat próbáld meg másik adatkábellel, vagy másik USB portba dugni a gépen. Nekem volt olyan hibás kábelem, amivel csak tölteni volt hajlandó minden telefon, az adatátvitel sehogy se mûködött vele.

alapból látnia kéne a gépnek a telefonokat, és a telefonon is megjelenik egy usb-s választó menü, vagy értesítõ felület hogy csatlakoztatva van a géphez. Ahhoz hogy a fájlokat is lásd be kell kapcsolni a megjelenõ gombbal az elérést, de most fejbõl nem tudom mi a gomb neve. Ha sehogy se látja a gép a telefonokat próbáld meg másik adatkábellel, vagy másik USB portba dugni a gépen. Nekem volt olyan hibás kábelem, amivel csak tölteni volt hajlandó minden telefon, az adatátvitel sehogy se mûködött vele.

Miért nem indul el a gépem? 3 napja vettem és ma leállt és nem indul el! és miért akadozott a crysis 3?

pár napja vettem egy csúcs gépet, de ma leállt és nem indul el.. és a crysis 3 akadozott amikor játszottam vele. mit tegyek? a gépem adatai: alaplap: asus maximus v formula cpu: intel g470 memória: 2x2gb kingmax vga: evga gtx650 superclocked hdd: 250gb samsung sata2 táp: codegen 400w szerintetek miért akadozott a crysis 3?? pedig a vga tuningolt mer superclocked és minden erős a gépemben. és miért nem kapcsol be most?

Legjobb válasz: Ha ez igaz, akkor 1, a géped egyáltalán nem csúcs 2, ha ilyen tápot mertél magadnak belerakni, ne csodálkozz, hogy nem indul.

Ha ez igaz, akkor 1, a géped egyáltalán nem csúcs 2, ha ilyen tápot mertél magadnak belerakni, ne csodálkozz, hogy nem indul.
úgy érzem ez már megint valami trollkodás....
jelzem k*vára nem vicces
A kérdező hozzászólása: mi ?? ha nem tudsz segiteni akkor ne is irjál inkább..
Értem én, hogy ki kell figurázni a sok szerencsétlent, aki nem képes gondolkodni, de huszadszorra már rohadtul nem vicces. G.
Ha ezt a gépet te csúcsnak nevezed akkor szerintem nagyon nem vágod az egészet, vagy megint trollkodás folyik, ami már uncsi, használtan vetted?
A kérdező hozzászólása: nem használtan. én raktam össze
Megkérdezhettél volna minket elõtte, küld vissza az egészet.
Ha igaz: 60-70 ezer forintos alaplapba egy 9.000Ft-os proci? Na ezen szakadok... CSÚCS gép? Az a proci csúcs? Meg a VGA is csúcs? Az a táp meg nagyon csúcs... Örülj hogy 3 napig bírta! Abban a gépben esetleg ami csúcs az az alaplap! Az nem rossz, de a többi... Amúgy én biztos vagyok benne hogy TROLL kérdés ;)

Ez mi, miért nem engedi megtekinteni a másik gépen megosztott elemeket és miért adja ezt be ( Kép lent )?

miért adja ezt be állandóan? illetve nem állandóan... nagyritkán van hogy beenged de akkor sem sokáig pár másodperc és ujból kéri... mit állítsak be hogy ne legyen ilyen? :

Legjobb válasz: A másik gép jelszavasan van megosztva.

A másik gép jelszavasan van megosztva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!