Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a gépemen (2269 db)

Miért néma a gépem, ha minden hang fut?

Lemerült a laptop, majd miután feltettem a töltőre, bekapcsoltam, és eztán tökéletes némaság fogadott. A hangszórók mennek, minden gépi hang a maxon, a "hangkártya megfelelően működik." Párszor újraindítottam, de se rendszer hang, se gépi, se netes hanglejátszás nincs. Az ötletekből kifogytam.

Legjobb válasz: A hangszórók mennek, kérdem hova??

A hangszórók mennek, kérdem hova??
A kérdező hozzászólása: Gyakori kérdésekre mennek fogalmatlan trollok fülébe szteróba halálhörögni.
Ha engem trolnak nézel akkor én most téged minek nézzelek? "Lemerült a laptop, majd miután feltettem a töltõre, bekapcsoltam, és eztán tökéletes némaság fogadott." Ez igy rendben. "A hangszórók mennek, minden gépi hang a maxon" Mit értesz azon hogy mennek? "Párszor újraindítottam, de se rendszer hang, se gépi, se netes hanglejátszás nincs." Tehát ha beraksz egy MP3 mat azt lejátssza?!
ha az otletekbol kifogytal es a itt olvasott valaszok se "megfeleloek", marad a szerviz es a szerelo

Miért lassú a gépem? Már egy jó ideje megvan hallva a gépem. Kerestem a hibát hogy miért de nem lett meg. Kifújtam szétszedve, Lemez töredezettség mentesítés, vírusirtó. Semmi! Újra lett formázva az egész vinyó-is de akkor se lett jobb! Valami ötlet?

Legjobb válasz: A gép paramétereinek pontos ismerete nélkül, nehéz bármit is mondani. Az is lehet, hogy "nem tud többet". Mit jelent az hogy lassú ? A bekapcsolásnál, vagy netezés közben, vagy úgy általában ?

A gép paramétereinek pontos ismerete nélkül, nehéz bármit is mondani. Az is lehet, hogy "nem tud többet". Mit jelent az hogy lassú ? A bekapcsolásnál, vagy netezés közben, vagy úgy általában ?
Új gép, vagy Puppy Linux :)
A kérdező hozzászólása: A processzor és a ram! http://kepfeltoltes.hu/view/130114/proci1_www.kepfeltoltes.h.. VGA: NVIDIA GEFORCE 210 1GB DD3 Boot-olásnál lassú. Meg játék betöltésnél is. A gép 5 és fél hónapos!
A kérdező hozzászólása: A termék neve: Columbia Men's Mountain Guard™ Hat Omni-Heat
Csak azt tudom mondani, hogy én semmit nem mosok kézzel, nem érdekel, mit írtak. Eddig még semminek nem lett semmi baja. Kézzel sokkal durvábban csavarom ki, mint ahogyan a gép teszi, plusz tökig tele marad vízzel... a gép meg rendesen kicsavarja. Akkor se mosnék semmit kézzel, ha fegyvert fognának a fejemhez.
Azért mert ez a sapka kötött áru és kötött árut csak kézzel szabad mosni mindig és fektetve szárítani. A mosogép tönkreteheti és nem érvényes a garancia, ha úgy van mosva.
18.04: nehogy leszakadjon a kezed egy kis kézi mosástól... -.-"
valami speckó anyag lehet benne, ami nem tûri a gépi mosást.
Kinyúlik, elveszíti a formáját. (amúgy az én kezem leszakadt a kézi mosástól kb... XD Két hónapja küzdök miatta az ekcémámmal, és nem élmény, hogy olyan, mint egy rinocérosz bõre, teli hegekkel és sebekkel. Talán ne ítélj elsõre, lehet hogy neki is van rá indoka :P)

Miért marad büdös a gatya-zokni ha kézzel mosom és miért nem ha géppel?

Áztattam 2 órát meleg mosószeres vízben ezeket,utána mosószeres vízben dörzsölgettem néhány percig minden darabot.Mit csináltam rosszul?

Legjobb válasz: Nem tudom. Talán az lehet a titka, hogy a gép keveri is a vizet, és többször átöblíti.

Nem tudom. Talán az lehet a titka, hogy a gép keveri is a vizet, és többször átöblíti.
A kérdező hozzászólása: Gontoltam erre is, de ha többször öblítenék kézi mosással az egész délután rámenne, meg egy csomó vizet elhasználnék.Így is 2 óra ráment az egészre.
Passz... Szerintem anyagtól is függ, hogy ki tudod-e mosni kézzel. Tavaly kénytelen voltam tangát meg zoknit mosni, mert továbbmaradtam ismerõsnél vidéken mint terveztem, ilyen intim dolgokat meg nem dobok oda neki hogy mossad vazze :D - azok pamut anyagúak voltak és nem volt vele gond.
Mi lenne, ha elõször kimosnád mosószeres vízzel, és ez után áztatnád öblítõben? :)
vagyis öblítõs vízben természetesen :D (elõzõ voltam)
Én ha kézzel mosok és nem használok öblítõt akkorsem marad büdös a zokni vagy a gatya. Tiszta vízben azért mindenképp öblítsd át mosás után, az nem tart sokból.
Én úgy szoktam mosni a gatyákat, titokzoknikat, hogy egy vödörbe teszek meleg vizet, bele mosószert meg folt eltávolítót is szoktam bele tenni, egy kicsit dörzsölgetem õket aztán hagyom ázni kb. 10-20 percig, utána mielõtt kiveszem a vízbõl õket még egyszer meg dörzsölgetem, aztán hideg vízbe teszem õket szintén ugyan ezzel a módszerrel és mindig szép tiszták a gyatyák, zoknik. Ha viszont fehér zokni ill. fehér gatyákról van szó azt fehérítõben szoktam áztatni mégpedig úgy, hogy éjszaka beleteszem és reggel kiveszem õket és öblítem. Amúgy nekem ez a módszer sokkal szebben kitisztítja mint a mosógép.

Miért fagy a gép? Tegnap keresztanyámék gépét kellett újraraknom ezzel nem is lenne baj, csak amikor formázom a winchester-t és a formázásnál lefagy nem csinál semmit, aztán gép újra indítás után megpróbáltam gyorsformázást és akkor is lefagy.

Legjobb válasz: Döglött a vinyó? Telepítéskor azt hiszem az R-el lehet belépni a Recovery módba. Ott keríts egy parancssort és a chdsk /r parancsot lefuttatva megpróbálja helyrerakni a vinyódat. Bár ha a formázás nem ment, akkor valószínû ez sem fog. By the way: milyen gépre akarod telepíteni a Wint? Az XP alapból nem kezeli a SCSI lemezeket, így ha ilyen van bent, akkor azt a BIOS-ban kompatibilitási módba kell állítani.

Döglött a vinyó? Telepítéskor azt hiszem az R-el lehet belépni a Recovery módba. Ott keríts egy parancssort és a chdsk /r parancsot lefuttatva megpróbálja helyrerakni a vinyódat. Bár ha a formázás nem ment, akkor valószínû ez sem fog. By the way: milyen gépre akarod telepíteni a Wint? Az XP alapból nem kezeli a SCSI lemezeket, így ha ilyen van bent, akkor azt a BIOS-ban kompatibilitási módba kell állítani.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ a géppel nem hiszem h baj lenne mert két hónappal ezelõtt feltette az xp-t, de most adta meg magát szeerintem is a winyóval lehet a baj.
A kérdező hozzászólása: szerintem*

Miért szokott a gépem meg fagyni? Akár játszok akár csak a neten vagyok 20-30 perc múlva (vagy kevesebb) meg fagy a gépem és nem toom miért.

Van 'C fok mér?m a gépen de csak 65 fokra szokott fel melegedni (ami nem sok mert 70 felett szokott meg fagyni, de ez nem fontos).Lehet az ,hogy régiek a hardvereim.Mert kb. 5-6 éves a gépem és nem volt azóta semmi se cserélvebenne.Most akarok új gépet de nincs most még rá pénzem.Help!!!

Legjobb válasz: hát 5-6 évesen 65 fokosan elég húzós. sztem túlmelegedsz és azért fagysz ki. amúgy meg olyan 2-3 hónap múlvalenne érdemes új gépetvenned mert kb akkorra már kijönnek az új technológiák a régiek megolcsóbbak lesznek

hát 5-6 évesen 65 fokosan elég húzós. sztem túlmelegedsz és azért fagysz ki. amúgy meg olyan 2-3 hónap múlvalenne érdemes új gépetvenned mert kb akkorra már kijönnek az új technológiák a régiek megolcsóbbak lesznek
A kérdező hozzászólása: Am nem tud valaki olyan oldalt ahol nyerni lehet gépet? :-) (nyeremény játék, pájázat, stb.)
Nyerni? Az húzós. Viszont ilyen gépeket adnak részletre is, nem drága. http://www.qwerty.hu/shop/category/22.html
Most komolyan tudnunk kéne mit dolgozik a te géped? Erre való a task messenger pl Ctrl+alt+del.
A kérdező hozzászólása: Szerinted, ha ott megtaláltam volna, akkor feltettem volna itt a kérdést?!
Ha békén hagyod, akkor van ideje zavartalanul dolgozni. Például indexel stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes választ! Végre! Soha, senki nem tudta megmondani, mégis mit csinál ilyenkor. Tényleg hálás köszönetem a válaszodért!
Innen senki nem tudja mit dolgozik éppen a géped rajtad kívül. De akkor próbálok kicsit jobban segíteni. PL a futó 30firefox tab közte megannyi flash oldal, vagy a háttérben futó HD pornó esetleg játék, vagy éppen Lan on másol valaki a gépedrõl stb ezek mind dolgoztathatják gépedet így látatlanba pl ezeket tippelem elsõ körben. Én még mindig a task messengert javasolnám mert az a gépeden futó ÖSSZES folyamatot mutatja neked mégpedig azt is mennyire veszik igénybe a gépedet. Ha már itt járunk a processzorod pl soha nem pihen még akkor sem ha épp nem futna semmi a gépeden õ akkor is dolgozik de õ valszeg nem csattog meg nemis villog. Csattogni pl a winyó szokása ami azt jelentheti, hogy valaki másol pl jön le a torrented stb többet már télleg nem tudok segíteni.
Na igen , azt az indexelést kikapcsolnám, meg a helyreállitási mentést is...
Nem hinném, hogy a leírt konfigon win 7/vista futna, xp vagy korábbi oprendszer pedig nem indexelget magától.
A kérdező hozzászólása: Hintalownak: XP fut a gépen. Ha nem indexelget, akkor mit csinál? Tudnál segíteni? Most nem ugrik be, hol tudom megnézni az indexelést, de emlékszem, hogy egyszer - újratelepítés elõtt - kikapcsoltam, mert gondok voltak a pendrive eltávolításakor - vagyis alapból szerintem indexelget.
Amikor látszólag ok nélkül dolgozik, akkor nyomsz egy ctr+alt+del -t, és a folyamatok fülnél megnézed, hogy mi dolgoztatja a CPU-t és/vagy foglal sok memóriát.

Miért nem tudom telepíteni a win 7-et? A húgom gépére simán felmegy az enyémre meg nem. A gépem:Asrock n68 vs3-ucc proci:AMD Phenom 2 X4 955 VGA:GTX260oc Vinyó:Western digitál 160GB

Legjobb válasz: Ha cd-röl akarsz telepíteni ted be a cd-t a meghajtóba és indítsd újra a gépet ezzel eggy idõben tartsd nyomva az enter gomb alatti gombot a felfelé mutató nyillal,ha így sem indul akkor a biosban be kell állítani az elsõdleges indítást cd-rõl ezt a beállítást elmenteni,újraindítás ugyan úgy ahogy fentiekben leírtam.

Ha cd-röl akarsz telepíteni ted be a cd-t a meghajtóba és indítsd újra a gépet ezzel eggy idõben tartsd nyomva az enter gomb alatti gombot a felfelé mutató nyillal, ha így sem indul akkor a biosban be kell állítani az elsõdleges indítást cd-rõl ezt a beállítást elmenteni, újraindítás ugyan úgy ahogy fentiekben leírtam.
hogy álítottad be a boiost? nekem sehogy sem megy fel :(
A kérdező hozzászólása: 2GB ramom van. De már sikerült megoldanom lekelett tiltanom a GTX-et. És az alaplapival kellett feltelepítenem:) Köszönöm a válaszokat mentek a zöldek.
Szerintem rakd újra az xp-t és azt használd.A régi gépemre én sem tudtam feltelepíteni néha az xp-t meg a xubuntut mindig megszakította a telepítést egy hibaüzenet.Mióta új pc-t raktam össze ugyanazok a telepítõ cd-ket simán viszi a gépem.Nem tudom, hogy hány gb memóriád van de win7 hez ajánlatos min 2 de legalább 3 gb, hogy ne legyen tetü lassu.
A kérdező hozzászólása: értem és azt, hogyan kellene csinálnom? újra kéne raknom az xp-ét??
Bocs az elõbbi válaszért rosszul küldtem el a linket de rájöttem, hogy az sem segítene.Valószinü, hogy egy alapos vírus irtás elkéne.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy a ramom szarakodik??
file:///C:/Users/levis/Documents/windows7.iso Ha kitudod írni dvd lemezre akkor erröl letelepítheted.
A kérdező hozzászólása: eltudom indítani a telepítõt de amikor a fájlokat bontja ki akkor kiírja azt a hibát hogy az egyik fájl sérült meg valami hülyeséget.De a hugomnál egyszersem adta ezt be.Egyszerûen már próbáltam mindent de semmi sem segített.
megoldva :D bios uptade 1.10->1.20 :D

Miért csinálta a gépem? Be kapcsoltam és nem állt fel a rendszer szürke kép volt a monitoron! 1 éve s a videókártya és a vinyó is! Nagyon hangos lett a gép!

Legjobb válasz: Baj van a képernyõvel, vagy a monitorkártyával. Megvan a géped felhasználói kézikönyve? Ott le van írva, hogy melyik csipogás mit jelent.

Baj van a képernyõvel, vagy a monitorkártyával. Megvan a géped felhasználói kézikönyve? Ott le van írva, hogy melyik csipogás mit jelent.
Az is egy fajta tuningolás. Csak épp semmi gyorsulást nem fogsz vele elérni.
A kérdező hozzászólása: Akkor mivel lehet tuningolni egy gépet meg gyorsulást?
2 dologgal. Vagy jobb cuccokat veszel a gépbe (már ha megéri), vagy a már meglévõknek húzod fel az erejét. Szintén már ha lehet. Ha leírod a géped adatait, akkor megtudom/tudjuk mondani hogy mit lehetne vele kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Intel core i5 3570k Seagate Barracuda 7200.12 1TB (ST31000524AS) Corsair Vengeance DDR3-RAM 8GB PC3-12800 Kit (CMZ8GX3M2A1600C9) M-Tech FM12A-BK BLUE Led táp nélküli ház fekete N Power 600W tápegység (N600) MSI N660 TF 2GD5/OC 2048MB PCIe Samsung SH-224BB dvd-író MSI Z77 MPower
Én ezen a cfg-n nem húznék semmit. Esetleg a videó kártyán ha lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!