Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a cégek az állásjelentkezésemre (1 db)

Miért nem válaszolnak a cégek az állásjelentkezésemre?

Már legalább 25 helyre küldtem önéletrajzot és motivációs levelet, de még egyszer se jutottam el az állásinterjúig se, pedig minden feltételnek megfelelek, amit az álláshirdetésben kérnek és fiatal is vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, mert nagyon szeretnék már dolgozni, de úgy néz ki még jó ideig nem fogok.

Legjobb válasz: Azért, mert jó esetben van vagy 200 jelentkezõ (rossz esetben 600). Valamivel ki kell tûnnöd, ha azt akarod, hogy egyáltalán válaszoljanak. Sajnos bunkók - de ez van. Õk megtehetik. Keress még több lehetõséget.

Azért, mert jó esetben van vagy 200 jelentkezõ (rossz esetben 600). Valamivel ki kell tûnnöd, ha azt akarod, hogy egyáltalán válaszoljanak. Sajnos bunkók - de ez van. Õk megtehetik. Keress még több lehetõséget.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval: a cégek megtehetik, hogy nem válaszolnak, mert õk döntik el, ki kell nekik. Sok álláshirdetést csak kamuból adnak fel, mert van egy ilyen rendelkezés, hogy az állásokat meg kell hirdetni. Így feladják a hirdetést, pedig mindenki tudja, hogy megvan, ki kapja az állást... Én is hasonló cipõben járok, én azt szoktam csinálni, hogy két hónappal a levél elküldése után küldök nekik egy érdeklõdõ e-mail-t. Érdekes módon erre szoktak válaszolni, nagyon kedves és udvarias hangnemben, hogy ugyan megkapták a jelentkezést, tetszik, satöbbi, nem kételkednek a képességeimben, de sajnos... viszont remélik, hogy a jövõben még alkalom nyílik az együttmûködésre. Ilyenkor kell egy életre leírni a céget. Nagyon ritka az olyan cég, ami tényleg komolyan gondolja az álláshirdetést. Sajnos ma a legtöbb állást sógor-koma-jóbarát-ismerõsismerõse-alapon töltik be. Én is rágyúrnék az ismeretségi körömre a helyedben! :)
mert ilyen hülye kérdéseket teszel fel..
Mert bár arra már van rendelet, hogy kötelezõ meghirdetni az állást a cégeknek, de arra még nincs, hogy a jelentkezõknek válaszoljanak legalább annyit, hogy "bocs, nem". Azért a rendesebbje válaszol, a jobb-átlag pedig legalább egy automata válaszüzenetet beállít, a többivel meg nem érdemes foglalkozni 2-3 hét után, ha addig nem jelentkeztek. Amúgy ugyanebben a cipõben járok, azzal a különbséggel, hogy én már hirdetés alapján tudom, ki a csaló, ki a feketézõ, és ki az, akinek érdemes lehet elküldeni a jelentkezést, mert valós munkát kínál.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Biztosítási tanácsadó, hogy kezdjem?

Valakinek van már tapasztalata benne? Hogyan kezdtétek el? Van valami jól bevált telefonos szövegetek? Hogyan kértetek találkozót?

5

Melyik a legjobb Cég?

Most tettem le a nemzetközit és szeretnék tanácsokat, tapasztalatokat kérni hogy melyik a legjobb megbizhato cég ami jol fizet?

6

Pólus irodaház 15. ker. Szentmihályi u.137? Eladói állás itt? Vannak ott egyáltalán üzletek?

Pólus irodaházba hívtak be eladói állásra.. eladói állások közül főként, ruha, cipő üzletekbe jelentkeztem. Lehetséges hogy ott van ilyen vagy valami átverés? Zepter és hasonlók? Nem vagyok budapesti, ezért ha kamu akkor jó lenne tudni, hogy feleslegesen ne utazzak.

3

Hogy tudnék spórolni?

A férjem keres 110-et, az én gyesem 80.000. A házhitel 70.000, a rezsi kb. 40. Hogy lehet beosztani a maradékot? Van egy 4 éves, és egy 1 éves gyerek.

4

Ha nekem nincs számlaszámom, akkor a férjemére is kérhetem a munkabért?

9

Mit tudok tenni, ha egy év után sem találok semmit?

Egyszerűen sehova nem vesznek fel. Van egy elektronikai műszerész végzettségem, és csak mobiltelefonjavításban van tapasztalatom, nyelvet nem beszélek semmilyent, valami más területen sem tudok a szakmámban elhelyezkedni, mert egyszerűen nem adnak lehetőséget hogy tanuljak valami újat amit csak munkában lehet.

1

Lehetek telenovella színésznő Mexikóban?

21 éves vagyok és minden álmom szappanoperában szerepelni. Most teszem le a felsőfokú spanyol nyelvvizsgát. Szerintetek lehetséges vagy ez csak egy szép álom? És ha igen,hogy induljak neki? Köszönöm a válaszokat! :)

3

Győri Audiban egy CNC forgácsoló mennyit keres körülbelül? Juttatások meg hasonlóktól eltekintve nettóban? Csak forgácsolóról van szó nincs hozzá programozási szakképesítés

1

Svájcba mennék ki dolgozni, eddig ugy néz ki mehetek! De érdekelne pár dolog! Tudnátok segiteni?

Decembertől április végéig pizzaszakácsként mennék ki egy ausztria határához nagyon közel lévő faluba! Az érdekelne hogy mik szükségesek ahoz hogy én ott munkát vállalhassak (papírokra gondolok), és hogy milyen fizetésre számíthatok, és ha ügyes vagyok mennyi pénzt tudok megtakaritani! Egyéb kérdés a 13. 14. havi fizu ott is működik-e szabadság pénz ilyesmi.....

3

Ha nem 75, hanem 30 év lenne a várható élettartam mint régen, akkor milyen karriert terveznél?

És ha ismét nagyot fejlődne az egészségügy és megnőne 75-ről 175 évre az élettartam?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!