Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a beírt (76 db)

Miért nem látszódik a beírt hozzászólás egyből?

Tegnap írtam egy hsz-t itt:

Legjobb válasz: A beírt hozzászólás látszik ebbõl, csak erre a kérdésre 10-nél több válasz jött már. Oldalakra vannak bontva. Keresd a következõ szöveget az oldal alján: "Vannak még válaszok! Kattints a következõ oldalhoz!" Sikeresen elküldted a hozzászólásod 4-szer, most kitörölgettünk belõle 3-at.

A beírt hozzászólás látszik ebbõl, csak erre a kérdésre 10-nél több válasz jött már. Oldalakra vannak bontva. Keresd a következõ szöveget az oldal alján: "Vannak még válaszok! Kattints a következõ oldalhoz!" Sikeresen elküldted a hozzászólásod 4-szer, most kitörölgettünk belõle 3-at.
A kérdező hozzászólása: Nem látszódott. Nem volt lehetõségem lapozni sem, nem volt meg a "Vannak még válaszok! Kattints a következõ oldalhoz!" szöveg. (Talán nálam volt a hiba.) Mindenesetre köszönöm a gyors és hatékony közremûködést! :)
A kérdező hozzászólása: ÉS MOST SEM LÁTOM! Sem a hsz-emet, sem a "Vannak még válaszok..." szöveget. Az utolsó, amit látok, az a kérdezõ kommentje: "13 évesek vagyunk (majdnem 14)..." Miért van ez? :S
Oks, hiba van, kijavítjuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi elõre is! ;) (Tetszik ez a gyors reagálás.)
A kérdező hozzászólása: Sõt, köszi! Mûxik! :)
Milyen böngészõvel próbáltad? Bár lehet, hogy a tûzfal okozza.
Ha beadja ezt a lap nem jeleníthetõ meg képernyõt nyomj F5-öt, majd ha megint, akkor mégegyszer. Van amikor szarakszik az explorer
Firefox is tud ilyet.


Miér nem megy a minecraft probáltaím ujrarakni mindent de nem megy miután beirom a nevem ugye azután rámennék a startra rámegyek és bezárja és nem tölt semmit miér is nem?

elépnék a minecraftba nem tölt bezárja

Legjobb válasz: Szerintem töröld le a minecraftot, utána pedig regisztrálj újra. És a beállításoknál menj rá arra, hogy igen frissíteni szeretném. Ezt tudom javasolni. Velem is volt régen ilyen, de nálam ezek beváltak :)

Szerintem töröld le a minecraftot, utána pedig regisztrálj újra. És a beállításoknál menj rá arra, hogy igen frissíteni szeretném. Ezt tudom javasolni. Velem is volt régen ilyen, de nálam ezek beváltak :)

Miért nem történik semmi ha beirom az ip cimemet a cimsorba?

Arra gondolok, hogy torrentezéshez be kéne állítanom pár dolgot amire szükségem van, ez pedig az els? lépés lenne mindenhol, csak egyszer?en nem megy :S

Legjobb válasz: Valószínûleg rossz címet írsz be.

Valószínûleg rossz címet írsz be.
mert nincs webszerver a gépeden...
A kérdező hozzászólása: Nem irok be rossz cimet. Nem vagyok számítástechnikai analfabéta, csak a hálózatokhoz nem értek túlságosan :(
Mit szeretnél elérni? Router beállításait? Akkor annak címét kell beírnod. Ha nem megy, olvasd el a használati utasítását. Vagy: http://portforward.com/
Van egyáltalán routered vagy a gépedre közvetlen a modem van kötve?
amelyik torrent oldal a felhasználóneveden és a mailodon és a jelszavadon kívül egyéb adatok megadására kötelez, az már régen rossz, ne feledd most voltak a nagy cinkelések, gondolom figyelni még mindig figyelnek, törekedj minél kevesebb infót megadni magadról, bithorlo is jópár szervert magával húzott, mert kérték hogy akinek van az írja le a profiljába az IP címét annak, sok hülye meg be is írta.
Azért, mert az ip cím az csak a gépedre (vagy router esetén arra) mutat, hivatkozik... Meg kell azt is határozni, hogy milyen módon csatlakozzon, pl. nem mindegy, hogy telnet kell vagy web server v mail server, erre való a port. Tehát mivel a böngészõben akarsz szarakodni, gondolom web serverre van szükséged. Elõszõr is ha van routered, akkor a 80 és a 8080 portokat továbbítanod kell a BELSÕ ip címedre, amit elõszõr nem árt lefixálni a routernél csakugyan. (Tehát ha kívûlrõl jön egy lekérdezés, akkor a router tudni fogja, hogy 80 portra jött, tehát a belsõ hálózaton pl. a 192.168.1.4 gépre kell átirányítania). Ha ez is megvan, akkor már mennie kell, ha van is valami amit le lehet kérdezni (web server telepítve van és fut), így: IPcímed:80 .
Milyen ip címet írsz be?
ûrlapadatok megjegyzése
A kérdező hozzászólása: és a 25.0 verziós firefoxban ezt hol tudod beállítani ?
Edit/Preferences/Privacy/History

Miért nem tudok bejelentkezni az android marketbe sonny ericsson xperia x 8-al? bekapcsolom a wifit, rámegyek az alkalmazásra és beírom a bejelentkezéshez szükségs dolgokat. Kiírja hogy várjak 5 percet.5 perc után meg semmi.

ekapcsolom a wifit,rámegyek az alkalmazásra és beírom az E-mailt és a jelszót..kiírja hogy várjak 5 percet..5 perc után meg semmi..annyit ír ki hogy back :/

Legjobb válasz: Ilyen telefonom van, és nekem is ezt csinálja. :/ Lehet, hogy wifi helyett mobilinternet kéne hozzá, de nem tudom.

Ilyen telefonom van, és nekem is ezt csinálja. :/ Lehet, hogy wifi helyett mobilinternet kéne hozzá, de nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Nekem van netem..kéri a wifit :/

Miért nem történik semmi Sims 3 ban, amikor beírom a kódot?

constrainfloorelevation flase

Legjobb válasz: Rosszul írtad be. constrainFloorElevation true - ezzel bekapcsolod a kódot. constrainFloorElevation false - ezzel kikapcsolod ha már nem kell.

Rosszul írtad be. constrainFloorElevation true - ezzel bekapcsolod a kódot. constrainFloorElevation false - ezzel kikapcsolod ha már nem kell.
A kérdező hozzászólása: ja:) összekevertem xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!