Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a barátom amikor szeretkezni (3 db)

Miért nem kezdeményez a barátom amikor szeretkezni akarok vele, és miért nem nyomul?

Legjobb válasz: Sokminden közrejátszhat abban, hogy a barátod nem veszi fel a kezdeményezõ vagy a domináns szerepet szeretkezéskor. Lehet, hogy valamely kellemetlen élménye gyökerezik a háttérben, amely passzivvá teszi. Az is lehet, hogy a kapcsolatotokban Te "viseled a nadrágot" és ez kihat a szexualitásra is. Én személy szerint azt ajánlom neked, hogy próbáld meg elõször finoman noszogatni vagy dicsérni ha úgy cselekszik, ahogyan az neked tetszik. Nemcsak szavakkal tudsz az elégedettségednek hangot adni, hanem testbeszéddel, no meg akár egy nagy és kellemes sóhajtással. Ha elég türelmesen állsz hozzá, meglásd változtathatsz rajta.

Sokminden közrejátszhat abban, hogy a barátod nem veszi fel a kezdeményezõ vagy a domináns szerepet szeretkezéskor. Lehet, hogy valamely kellemetlen élménye gyökerezik a háttérben, amely passzivvá teszi. Az is lehet, hogy a kapcsolatotokban Te "viseled a nadrágot" és ez kihat a szexualitásra is. Én személy szerint azt ajánlom neked, hogy próbáld meg elõször finoman noszogatni vagy dicsérni ha úgy cselekszik, ahogyan az neked tetszik. Nemcsak szavakkal tudsz az elégedettségednek hangot adni, hanem testbeszéddel, no meg akár egy nagy és kellemes sóhajtással. Ha elég türelmesen állsz hozzá, meglásd változtathatsz rajta.
Az is lehet, hogy úgy godndolja, hogy a nyomulással nem tenne jót neked, beszéljétek meg, mond el neki hogy mit szeretnél, hogy õ mit csináljon veled, vagy hogy nyugodtan kezdeményezzen, mer te ezt igényleg és a szexet is, lehet hogy csak egy kis bátorítás kell neki.
hát... ilyen egyszerû kérdést nem nyomulós fajta(ja, meg ilyet se hallotam még, hog yegy lány szereti ha nyomulnak!) na mindegy nem ezen fogok fent akadni... nekem 5.gyére eset le a tantusz, hogy a barátnõm szeretkezni akkar de rájöttem(ugye milyen okos vagyok, csak elne mondjam senkinek) vicc! Üdv.: Vista
a kérdés, hogy ez gyakori probléma-e vele, vagy csak volt ilyen napja mikor nem akarta.. a következõ, hogy te milyen gyakran kivánod vele... - lehet mondjuk a te dominanciád, az ellenkezõjét váltja ki belõle, probáld ki vegyél vissza a tempóból és várd meg mikor is õ kezdeményez, érezze már magát férfinak, mert igy elveszed tõle ezt a szerepet...

Miért fáj hogy ha szeretkezek a barátommal! Rendszeresen szoktunk szeretkezni, de most valami miatt 3 hétig nem csináltuk és 3 hét után először amikor lefeküdtem vele akkor fájt. :S Miért? , ?

Legjobb válasz: Elszoktál tõle. Ez egy kicsit olyan, mintha szûz lennél, csináljátok óvatosan, sok elõjátékkal, és finom, fokozatos behatolással. Amúgy lelkileg minden OK köztetek? Pontosabban a te részedrõl minden OK? Szerelem megvan? Problémák, szorongások, félelmek, stb.? (36/F)

Elszoktál tõle. Ez egy kicsit olyan, mintha szûz lennél, csináljátok óvatosan, sok elõjátékkal, és finom, fokozatos behatolással. Amúgy lelkileg minden OK köztetek? Pontosabban a te részedrõl minden OK? Szerelem megvan? Problémák, szorongások, félelmek, stb.? (36/F)

Miért van az, hogy a barátomnak semmi baja az erekciójával egészen addig amíg meg nem próbálunk szeretkezni?

Állítása szerint már ? sem sz?z(17 éves, én 18).És addig nincs is semmi baj, amíg meg nem próbál belém hatolni, de olyankor teljes cs?d.Ez az én hibám?Nem vagyok elég jó neki?Vagy mi a baj?

Legjobb válasz: Ha egyébként megy az erekció, akkor halálbiztos, hogy lelki dolog. Nem fél a terhességtõl? Hogyan védekeztek? Mi volt vele az elõzõ kapcsolatokban? Nincs valami gond a körülményekben? Nagy fülek az ajtókon... te hogy állsz hozzá (általában), ha valami gond van vele? Nem érezteted, hogy tapasztaltabb vagy nála?

Ha egyébként megy az erekció, akkor halálbiztos, hogy lelki dolog. Nem fél a terhességtõl? Hogyan védekeztek? Mi volt vele az elõzõ kapcsolatokban? Nincs valami gond a körülményekben? Nagy fülek az ajtókon... te hogy állsz hozzá (általában), ha valami gond van vele? Nem érezteted, hogy tapasztaltabb vagy nála?
valami szorongás van a dolog mögött ez tuti!
Én is úgy gondolom, hogy szorongás az oka. A megfelelni vágyás, a félelem a teljesítõképességtõl, hogy csalódsz benne...stb. Én azt javasolnám, hgyjátok a szexet és csak pettingeljetek. Ezt mond is meg neki, hogy nem lesz szex, csak petting. És kényeztesétek egymást szex nélkül, és egy pár ilyen alkalom után lehet "játszani" és kicselezni, és úgy alakítani , hogy beléd hatoljon, hogy szinte észre sem veszi. Ha úgy álltok neki, hogy nem lesz sezx, akkor talán õs em parázik be annyira, és talán jobban feloldódik:-)
Egyet ertek az elottem szoloval! Az en kedvesemnek is voltak problemai a kapcsolatunk elejen. Tudta, hogy egy szex fenomennal eltem egyutt par evet es hat mi tagadas ez kiutott rajtam is. Kicsit odavolt, hogy keves lesz nekem. S hat en is, hogy velem meg ilyen nem tortent... Aztan szepen lassan minden kialakult. Nem eroltettem semmit, beszeltem es beszeltettem ot. Rajottem, tul sok vagyok neki, tul agressziv. O a jokislanyokat szereti hat idomultam.... Viszont neha kell, hogy allatkodjak egy kicsit o meg ahoz formalodott. Ido es menni fog minden, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Nem éreztetem vele, hogy tapasztalatlan. Sõt ilyenkor mindig megvígasztalgatom...A körülmények sem zavarhatják, ugyanis nem vagyunk állatok, hogy bárhol, bármikor...csak ha 2en vagyunk a lakásban. Nem tudom, hogy az elõzõ kapcsolataiban mi volt, mert sosem mesélt a más nõkkel való szexuális kapcsolatairól(de lehet, hogy nem volt mirõl mesélnie). Szerintem én mindent megteszek, de néha olyan érzésem van, hogy azért nem megy neki, mert én vagyok ott és nem az elõzõ barátnõje...aki okos, szép, stb. Õ mindig azt mondja, hogy ez nem az én hibám. De sajnos ettõl én még nem érzem magam jobban. Mit tegyek?
Szeretnélek megnyugtatni, hidd el, olyan nincs h nem vagy elég jó neki! Egy fiúnak a legtöbb lány jó lenne arra ami nektek nem megy, akit szeretünk (mint ti egymást), az a lány meg mindenre jó! Beszélgetni is. Ezt a dolgot szépen meg kell beszélnetek. Persze csak annyit várj tõle amennyit õ is akar, és nyugtasd meg h neked bármit elmondhat, ugyanúgy fogod szeretni. Ez bizalmi kérdés, hiába a szex, ha még az elején vagytok bizalom terén.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm, hogy válaszolt. Kicsit jobban érzem magam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!