Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a barátom amikor (84 db)

Miért nem kezdeményez a barátom amikor szeretkezni akarok vele, és miért nem nyomul?

Legjobb válasz: Sokminden közrejátszhat abban, hogy a barátod nem veszi fel a kezdeményezõ vagy a domináns szerepet szeretkezéskor. Lehet, hogy valamely kellemetlen élménye gyökerezik a háttérben, amely passzivvá teszi. Az is lehet, hogy a kapcsolatotokban Te "viseled a nadrágot" és ez kihat a szexualitásra is. Én személy szerint azt ajánlom neked, hogy próbáld meg elõször finoman noszogatni vagy dicsérni ha úgy cselekszik, ahogyan az neked tetszik. Nemcsak szavakkal tudsz az elégedettségednek hangot adni, hanem testbeszéddel, no meg akár egy nagy és kellemes sóhajtással. Ha elég türelmesen állsz hozzá, meglásd változtathatsz rajta.

Sokminden közrejátszhat abban, hogy a barátod nem veszi fel a kezdeményezõ vagy a domináns szerepet szeretkezéskor. Lehet, hogy valamely kellemetlen élménye gyökerezik a háttérben, amely passzivvá teszi. Az is lehet, hogy a kapcsolatotokban Te "viseled a nadrágot" és ez kihat a szexualitásra is. Én személy szerint azt ajánlom neked, hogy próbáld meg elõször finoman noszogatni vagy dicsérni ha úgy cselekszik, ahogyan az neked tetszik. Nemcsak szavakkal tudsz az elégedettségednek hangot adni, hanem testbeszéddel, no meg akár egy nagy és kellemes sóhajtással. Ha elég türelmesen állsz hozzá, meglásd változtathatsz rajta.
Az is lehet, hogy úgy godndolja, hogy a nyomulással nem tenne jót neked, beszéljétek meg, mond el neki hogy mit szeretnél, hogy õ mit csináljon veled, vagy hogy nyugodtan kezdeményezzen, mer te ezt igényleg és a szexet is, lehet hogy csak egy kis bátorítás kell neki.
hát... ilyen egyszerû kérdést nem nyomulós fajta(ja, meg ilyet se hallotam még, hog yegy lány szereti ha nyomulnak!) na mindegy nem ezen fogok fent akadni... nekem 5.gyére eset le a tantusz, hogy a barátnõm szeretkezni akkar de rájöttem(ugye milyen okos vagyok, csak elne mondjam senkinek) vicc! Üdv.: Vista
a kérdés, hogy ez gyakori probléma-e vele, vagy csak volt ilyen napja mikor nem akarta.. a következõ, hogy te milyen gyakran kivánod vele... - lehet mondjuk a te dominanciád, az ellenkezõjét váltja ki belõle, probáld ki vegyél vissza a tempóból és várd meg mikor is õ kezdeményez, érezze már magát férfinak, mert igy elveszed tõle ezt a szerepet...
kérdezd meg mi a kókadt p.öcs.ért lett ilyen!!!!!!
Szerinted mi honnan tudjuk, kérdezd meg õt.
A kérdező hozzászólása: de nem tudom elérni ezért nem tudom megkérdezni
Tudtál vele beszélni azóta?

Baj az hogy ha valaki megkérdi hogy miért szeretem a barátomat vagy mi az amit szeretek benne nem tudok valaszolni? Nem friss a kapcsolatunk de 3 és fél év után sem tudom.

18/lany

Legjobb válasz: Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.

Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.
Ilyenkor az a helyes válasz, hogy õt magát, úgy ahogy van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segített. :)
A 2.al vitatkoznék. Miért lenne baj, ha valaki meg tudja mondani mit szeret a párjában? Hisz azok a kis dolgok egészítik ki az egészet, amit Õ maga testesít meg. Értékekkel teljes az ember, azok nélkül senki lenne. Szerintem
A kérdező hozzászólása: Elsõ: jó válasz ;) De magamnak se tudok válaszolni ez zavar inkáb
Tedd fel magadnak fordítva a kérdést és gyorsan kiderül, azaz hogy: Mi az ami nélkül nem szeretnéd? Hûséges, vagy magas, vagy kedves, vagy akármi, merthogy mindig van sok ilyen kritérium, én például nem szeretném, ha nem lenne velem õszinte, ha bugyuta lenne, stb..
egy filmes idézet jutott az eszembe: "Tudnék nélküle élni, de nem akarok."
Ha tényleg szereted, nem hiszem hogy baj lenne, de az kicsit fura hogy nem tudod megmondani mi az amit szeretsz benne. Mosolya, ölelése, csókja, kisugárzása...?
NEM! " Szereted de nem tudod miért de azt tudod , hogy nagyon és nem tudnád elveszíteni " -> ez a lényeg! Szerintem! Ha fel tudod sorolni, hogy miért szereted az már régen rossz!Mert akkor az értékeiért szereted, nem pedig önmagáért az egészért amit kapsz!
Tõlem anyám idõrõl-idõre megkérdezi ezt a barátomról. Miért szeretem én õt? Nem tudok rá válaszolni. (Azért kérdezi mert õ ki nem állhatja.) Ilyenkor visszakérdezek, hogy õ miért szereti a párját? Sajnos meg tudja mondani, hogy azért mert gondoskodik rólunk, ergo van pénze; türelmes, kedves, odaadó... Aha... És ha épp rossz kedvében van, nyûgös és mogorva.....?! Szóval szerintem pont az a jó, mikor nem tudsz konkrétumokat kiemelni.

Miért nem tudok elélvezni? Amikor izgat a barátom olyan mintha "ürítenem" kellene.

Tudom kicsit nevetségesen hangzik, de a pisilési ingert már legy?ztem. Vagyis már rájöttem hogy úgysem fogok bepisilni. A legtöbbször amikor izgatja a g-pontomat nem pisilési inger jön rám hanem "olyan" inger :D

Legjobb válasz: Elõtte wc - és keress olyan helyszínt, ahol nem gond, ha valami mellékhatás is jelentkezne. Nem fog, csak a nyugalmad kedvéért. Szex közben pedig próbáld meg elengedni magad. Ne is nagyon figyelj oda... fõleg ne görcsölj, hogy most mi lesz.

Elõtte wc - és keress olyan helyszínt, ahol nem gond, ha valami mellékhatás is jelentkezne. Nem fog, csak a nyugalmad kedvéért. Szex közben pedig próbáld meg elengedni magad. Ne is nagyon figyelj oda... fõleg ne görcsölj, hogy most mi lesz.
Szerintem ez az érzés idõvel elfog tûnni, nyugodtan engedd el magad, felesleges görcsölnöd, a szex csak úgy élvezetes ha nem érez egyik fél sem szorongást semmi miatt, és átadják magukat egymásnak.
Ez tuti, hogy a g-pontos izgatás miatta van! Nekem is szokott ilyen érzésem lenni. Ha nagyon félsz attól, hogy esetleg bepisilnél esetleg próbáljátok meg olyan helyen a dolgot, hogy ne legyen gáz, ha mégis..., pl zuhanyzás közben, vagy akár a fürdõkádban :-)
A kérdező hozzászólása: de nekem nem a pisiléssel van a gond hanem pont a másik "ürítéssel" :D
nekem is pont ien érzésem van, ezért állítom le néha a pasim, mert félek h "gázos" lenne... :P szerintem attól van, hogy végülis a végbeled felé is dörzsölõdik... nemtudom mitõl lehet, énis kívánsci vagyok a válszra...

Miért nem segítenek nekem nő ügyekben a barátaim amikor én a múltban folyton ezt tettem nekik? 20F

Tisztaban vagyok azzal hogy ezt a nehéz harcot nekem kell megvívni, de nem esik jól hogy amikor nekik volt szükségük segítségre én mindent megtettem, szervezgettem, segítettem kapcsolatot szerezni nekik és most, hogy ők kapcsolatban élnek én pedig nem, nem foglalkoznak velem ilyen téren . Nem esik jól, hogy amikor ők kértek tölem tanácsokat én rendelkezésükre álltam, most viszont ha én kérek a válasz az hogy "Ne légy óvodas! Ez nagyon ciki! Nem segíthetünk!" Ilyenkor forr a vérem és viszket a tenyerem. Gyakran nagy önuralmat kellet mutatnom hogy ne legyen semmi baj. Az bezzeg nem volt "óvodás" dolog amikor egy 18 éves fiút kellett felvilágosítanom szexuális, biológiai téren. Meg lehet hogy naív gondolat, de én úgy tudtam a barátok azért vannak hogy segítség egymást. Abszolút nem érdekli őket hogy több mint fél éve egyedül vagyok, felőlük ez lehetne 100 év is, a lényeg nekik hogy ők boldogok. Volt már egy 1 éves kapcsolatom de most nem jönnek az eredmények. Tényleg bűn, hogy segítséget kértem tőlük? Vagy most hogy van ez?  

Legjobb válasz: Miféle segítség kéne? Tálcán hozzák a nõket?

Miféle segítség kéne? Tálcán hozzák a nõket?
Pont ilyesmi történt velem is(nem egy emberrel esett meg, hogy segítettem nekik valamiben, a hála pedig a nagy nulla volt). Amit észrevettem, hogy nem csak nõügyben van ez. A barátság mára már nem annyira értékelt, mint kéne.
hülyék.. nem bûn... mi volt a kérdés?
Én is állandóan ebbe a hibába esek, hogy segítek a 'barátimnak', mellettük vagyok én meg a nagy semmit kapom cserébe... (Egyébként elsõ, tudnának segíteni...) Lehet új emberekkel kéne ismerkedni, nem csak csajokkal, fiúkkal is, hogy legyenek normális barátaid. Bár szerintem igaz barátot még nehezebb találni mint egy jó társat.
mert hálátlan, , barátaid, , vannak..
Az én barátaim nem ilyenek.
Mert nem a barátaid!

Már egy jó ideje nem tudok elmenni a barátommal amikor együtt vagyunk, miért?

Lehetséges a fogamzás gátló miatt? Mióta szedem sokkal jobban élvezem a dolgot de nagyon nehezen és már jó ideje egyáltalán nem mentem el. Mikor elkezdtemm szedni az első két hónapban nem volt ilyen gond csak mostanába...Mit lehetne tenni úgy hogy a bogyózást ne kelljen abbahagynom...?

Legjobb válasz: 100% hogy a tabletták miatt van ez, nagyon fiatal tudományág az endokrinológia, ennek ellenére a barom gyógyszerészek, meg az orvosok orrba-szájba irkálják fel ezeket a szemeteket a nõknek. Nem csak a nõi nemi hormon termelést befolyásolják, hanem az agyban lévõ GNRH visszacsatolást is. Hipotalamusz+hipofízis tengely. Ezért nem jön létre Neked orgazmus, és lehet, el is veszted majd a képességet, ha továbbra is szeded. Sõt, utána nem is biztos, hogy helyreáll majd. Próbáljatok más megoldás után nézni, én akit tehetek, lebeszélem a gyógyszerekrõl. Ha szeret a párod, vigyázni fog Rád.

100% hogy a tabletták miatt van ez, nagyon fiatal tudományág az endokrinológia, ennek ellenére a barom gyógyszerészek, meg az orvosok orrba-szájba irkálják fel ezeket a szemeteket a nõknek. Nem csak a nõi nemi hormon termelést befolyásolják, hanem az agyban lévõ GNRH visszacsatolást is. Hipotalamusz+hipofízis tengely. Ezért nem jön létre Neked orgazmus, és lehet, el is veszted majd a képességet, ha továbbra is szeded. Sõt, utána nem is biztos, hogy helyreáll majd. Próbáljatok más megoldás után nézni, én akit tehetek, lebeszélem a gyógyszerekrõl. Ha szeret a párod, vigyázni fog Rád.
A kérdező hozzászólása: Valószinüleg igazad van csak nehéz, mert érte szedem, mert ha gumit használunk akkor meg õ nem élvezi. Igazábol zsákutca a dolog és nem tudom mit kéne csinálni
Evvel a panasszal nyugodtan fordulj a nõgyógyászodhoz, lehet valamely összetevõvel van gondod, kérd meg hogy írjon fel mást. Segíteni fog, ez a dolga. De én is inkább más módszert preferálok. :D 33f
Nekem is ez a problémám. Egyre kevésbé vagyok kívánós, masztizni is egyre kevesebbet és nekem is 2-3 szedési idõ után kezdett kijönni. Milyen gyógyszert szedsz?
A kérdező hozzászólása: Yasminelle (Csak még feliratni is félek egyébként) Amúgy meg erre nincs jó megoldás basszus :"D
A kérdező hozzászólása: Milyen egyéb megoldás van spirál gumi és tablettán kívül? halottam még a csoda kenõcsökröl viszont azokról sem túl sok jót
A kérdező hozzászólása: A másik meg hogy kívánom, nagyon is, csak elmenni nem tudok
Ú, basszus. Én Mistralt. Nem tudom, én amikor elõálltam a nõgyógyászomnál a vágynövelõ tabletta ötletével, kiröhögött. A szokásos afrodiziákumok (csoki, fahéj, stb.) meg nem mûködnek.

Miért van az hogy mindig engem kevernek bele a bajba amikor én nem is voltam ott és miért mindig rólam kell hazugságokat terjeszteni és hazudni rólam olyat a barátnõmnek amit nem is mondtam róla?

Igazából az volt hogy én beteg voltam egy hétig és aztán az egyik lány a suliban elkezdett az egyik nagyon jó barátnõmnek olyanokat bebeszélni hogy én mindig kibeszélem õt amikor én meg se mukkantam!!!Miért jó ez neki???És az a lány meg minek hisz annak a hazug szarkeverõnek??Szánaloom-,-

Legjobb válasz: a szarkeverõkkel nem tudsz mit kezdeni. Ezek mindig, mindenhol vannak, végigkísérik az ember életét az ovitól kezdve a sulin, munkahelyen át, egészen a nyugdíjasklubig. Viszont ha a barátnõd nekik hisz inkább, akkor az elgondolkodtató. Az ilyen nem barát.

a szarkeverõkkel nem tudsz mit kezdeni. Ezek mindig, mindenhol vannak, végigkísérik az ember életét az ovitól kezdve a sulin, munkahelyen át, egészen a nyugdíjasklubig. Viszont ha a barátnõd nekik hisz inkább, akkor az elgondolkodtató. Az ilyen nem barát.

Miért van az mindig, hogy a lányok azt mondják, hogy "legyünk barátok", amikor érthetően kimutatom, hogy tetszik nekem? Nem elcsépelt már ez a szöveg kissé? Eddig 2× jártam így.

Legjobb válasz: A legyunk baratok nalam azt jelenti, hogy szeretem, mint embert, es jol erzem magam vele, es szivesen maradnek vele jo viszonyban, de nem akarok vele osszejonni. Ennyi. Nem lekoptatas, csak egyszeruen havernak jo, de pasikent nem tudokra gondolni. Biztos nektek is vannak olyan lanyok, akikkel joban vagytok, de el se tudnatok kepzelni, hogy jarjatok veluk. Es ilyenkor mem feltetlen a kulsovel van baj. Van, hogy helyes, jofej, de valami megmagyarazhatatlan taszit benne. Volt olyan, akivel felig meddig egyutt voltam, es amikor tobb idot kezdtunk egyutt tolteni, akkor derultek ki olyan tulajdonsagai, amiket nem tudtam elviselni. Amugy meg nektek is nehez megfelelni, hogy mit kene modania szerencsetlen lanynak, mert nekem is volt, hogy elmondtam a sracnak, mi bajom a szemelyisegevel, mire teljesen beragott, hogy a lanyoknak semmi nem jo, meg milyen intoleransak meg stb. Ha meg nem mondom el, hanem csak azt mondom, nem tudom vele komolyabb szintre emelni a kapcsolatot (=ha tudunk, maradjunk baratok), akkor meg azert vahyok a kocsog.

A legyunk baratok nalam azt jelenti, hogy szeretem, mint embert, es jol erzem magam vele, es szivesen maradnek vele jo viszonyban, de nem akarok vele osszejonni. Ennyi. Nem lekoptatas, csak egyszeruen havernak jo, de pasikent nem tudokra gondolni. Biztos nektek is vannak olyan lanyok, akikkel joban vagytok, de el se tudnatok kepzelni, hogy jarjatok veluk. Es ilyenkor mem feltetlen a kulsovel van baj. Van, hogy helyes, jofej, de valami megmagyarazhatatlan taszit benne. Volt olyan, akivel felig meddig egyutt voltam, es amikor tobb idot kezdtunk egyutt tolteni, akkor derultek ki olyan tulajdonsagai, amiket nem tudtam elviselni. Amugy meg nektek is nehez megfelelni, hogy mit kene modania szerencsetlen lanynak, mert nekem is volt, hogy elmondtam a sracnak, mi bajom a szemelyisegevel, mire teljesen beragott, hogy a lanyoknak semmi nem jo, meg milyen intoleransak meg stb. Ha meg nem mondom el, hanem csak azt mondom, nem tudom vele komolyabb szintre emelni a kapcsolatot (=ha tudunk, maradjunk baratok), akkor meg azert vahyok a kocsog.
Nezzel magadba, lehet jo okuk van ezt mondani. En nem ezt szoktam mondani, hanem kerek perec azt, hogy sajnalom, de ez meg ez nem tetszik benned stb.
Ez lekoptatós szöveg. Ez azt jelenti: Nem tetszel, nem akarok tõled semmit, de hogy ne bántsalak meg nagyon, így fejezem ki magam" :/
lekoptatós szöveg: azt jelenti, hogy tetszik neki, ahogy bánsz vele, csak ronda vagy. aztán elmegy az elsõ jóképû, bunkó s*ggfejjel.
Pontosan.
Nagyon jó lenne, ha minden lány így tenne, mint te, elsõ válaszoló. Nemrég én is találkoztam egy ilyen lánnyal, konkrétan elmondta, mi nem tetszett neki bennem. Azóta lett barátnõm, és szerintem sokat segített, hogy a másik lány által mondott objektív dolgok közül volt, amit megváltoztattam:) (tehát a "túl fiatalnak nézel ki" véleménnyel nem lehet mit kezdeni, de a "ne legyen olyan hajad, amit folyton ki kell söpörni a szemedbõl, mert az a mozdulat b*zis"-on elgondolkodtam, és barátaim is mondták, mennyivel jobb így, hogy picit rövidebb a hajam)
Utolsó te nem tudom mirõl beszélsz ez egy tipikus lekoptatós szöveg ilyen apróságokért meg valakit nem szoktat lepattintani mert a szemébe lóg a haja. Úgy látszik te sem vetted a lapot.

Miért kell piszkálni a barátomat a barátnőimnek, nem csak előttem, hanem előtte is, mert vékony és nem izmos, vagy sportos, mint amit ők szeretnek?

Többször megjegyezték,hogy milyen vékony, felszedhetne pár kilót és ezt több ember el?tt hangosan, meg csúfolkodtam már rajta el?ttem is. Hozzáteszem, hogy nem sovány, csak nem izmos, mint amiket ?k szeretnek. Egyszer megláttunk egy izmos férfit és megjegyeztem, hogy a volt párom is olyan volt, erre megszólal egyik barátn?m, hogy nagyon leadtam az igényekb?l. Erre megjegyeztem, hogy engem nem zavar, hogy vékony, amúgy is nagyon szép arca van, ami igaz is és nem sok férfir?l lehetne elmondani, persze ezt már nem hallották meg. Hozzátenném, hogy ?k sem modellalkatok és úgy vettem észre, hogy nagyon válogatósak, egy ideje nincs is barátjuk, talán emiatt. Én azt nem értem, hogy miért kell piszkálni ?ket. Mondtam a barátomnak, hogy legközelebb visszaszólhatna nekik, csak ? nem az a fajta.

Legjobb válasz: Meséld el a barátnõidnek, hogy neki 40 évesen is lapos hasa lesz, az izmos fiúk meg sörhasat növesztenek. Õket most õszintén, miért zavarja, ha neked tetszik, szereted, akkor fogadják el.

Meséld el a barátnõidnek, hogy neki 40 évesen is lapos hasa lesz, az izmos fiúk meg sörhasat növesztenek. Õket most õszintén, miért zavarja, ha neked tetszik, szereted, akkor fogadják el.
2 dolog: 1 képzeld:a sport nem árt!!eljárhatnál a barátoddal minimum úszni, attól csak felszedne pár kilót.de legjobb lenne neki egy kis konditermi edzés és a kajálását is megnézhetnéd. 2:lehet h a barinõid kicsit irigyek, mert neked van pasid nekik meg nincs.amúgy nem baj ha b*szogatják a pasidat, amíg az izlés határain bellül marad.Ha meg õksem modell alkatok akkor ha legközelebb beszólnak, nyugodtan mond h szeretnétek ilyen vékonyak lenni mi?
Már miért a barátodnak kellene ilyenkor megvédeni magát? Lehet, hogy jobb is, ha nem reagál, mert ha felkapja a vizet, akkor még könnyen rá is aggathatják, hogy azért, mert zavarja, amit mondanak. Én a helyedben inkább megmondanám kerek perec a bnõidnek, hogy 1) legalább neked van pasid, nekik meg nincs, és ha nekik nincs, akkor ne piszkáljanak irigykedésbõl, 2) ha nem képesek befogni a szájukat, te többet nem is akarod õket látni. ha igazán fontos vagy nekik, ezek után meg fogják gondolni.
Kik Ök Neked, a barátnöid?? Én azt vallom, hogy aki kritizálja a párom az nem a barátom és piszkos módon irigy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!