Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a barátom (1136 db)

A minap ágyazás közben semmivel nem keverhető foltot ((ondót) találtam barátom lepedőjén. Miért tagad a barátom?

Nem voltunk szexuálisan együtt el?tte és nagyon sziven ütött a dolog!

Legjobb válasz: De ha magához nyúlt az miért ilyen tragikus dolog? Miért vontad kérdõre emiatt? Szegény srác úgy érezheti hogy valami bûnt követett el ezzel és ezért tagadja a dolgot. Pedig ebben semmi rossz nincs, az én párom és én is csinálom pedig jó, kielégítõ szexuális életünk van. Néha szükség van erre is, amikor csak magaddal foglalkozol, ettõl még ugyanúgy szeret téged.

De ha magához nyúlt az miért ilyen tragikus dolog? Miért vontad kérdõre emiatt? Szegény srác úgy érezheti hogy valami bûnt követett el ezzel és ezért tagadja a dolgot. Pedig ebben semmi rossz nincs, az én párom és én is csinálom pedig jó, kielégítõ szexuális életünk van. Néha szükség van erre is, amikor csak magaddal foglalkozol, ettõl még ugyanúgy szeret téged.
Egyetértek az utolsó válaszolóval
Nem lehet, hogy csak spontán magömlése volt, pl. egy erotikus álom közben (bár más álom közben is lehetséges)? Ha errõl van szó, akkor valószínûleg észre sem vette és, akkor nem csoda, hogy tagadja...
huh hát énis utálom az ien pasikat, akik egyszerûen ennyire nem közvetlenek, nyíltak, nem lehet velük bizonyos témákról beszélni... de sajna vannak ilyenek, fogadd el ha szereted, hogy neki ez kínos téma vagy hasonló.
Hát azért az erõs hogy emiatt lapátra kell tenni. Lehet valamilyen lelki oka annak hogy nem mer errõl beszélni veled. Ha nem tudom sehogyan sem szóra bírni akkor ne feszegesd a dolgot, hagyd meg ezt a saját privát szférájának. Ha csak ebben hazudik és titkolózik akkor nem kell nagyon komolyan venni. Ha egyéb dolgokban sem mond igazat akkor kell már gyanakodni hogy valami nincs rendben
xD akk beszélj vele... próbáld meg vele megbeszélni ha nem segit, akk lapátra vele, kinek kell egy hazug majom, nem de?:)
Ja ha arról van szó hogy titkolja az más. Ezt mondjuk nem értem, talán õ érzi valamiért helytelennek és ezért nem meri neked bevallani. Légy vele megértõ, magyarázd el neki hogy nem baj hogy csinálja, téged nem zavar, csak nem szeretnéd hogy eltitkolja. Ne úgy fogd fel hogy át akar téged vágni és azért hazudik hanem azért mert szégyelli magát szerintem. Az elsõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ezt gondolni de már máskor is "észrevettem, hogy nem mond igazat....de mindig kimagyrázza magát és ez dühit. Nem az a baj, hogy csinálja hanem, hülyét csinál belõlem! Ami ott van az ott van hiába tagadja!
A kérdező hozzászólása: Szegény? Nem tartom annak! Mondtam neki, hogy nyugodtan mondja meg ha igy van de õ nem.... Nem érted? A lényeg, hogy hazudik! Miért kell ezt titkolni?
Nem igazán értem, hogy már elsõre MINEK kérdezted meg tõle? Be kell számolnia, vagy mi van ezzel? Ha magához nyúlt, az õ dolga. EGYÁLTALÁN ne kérd számon rajta - mert az már ítélet felette, akkor is, ha nem mondod. Hagyd békén ezzel. Férfiakat idõnként meglep egy ilyen vágy, hogy most rögtön, de azonnal, és ez pl. változatosságot is jelent - akármilyen jók is vagytok együtt. A gond csak akkor van, ha már túl sokat teszi - mert akkor te már kevés vagy neki.

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

Miért van az hogy 2 éve van barátom, és mostanában mindig más fiúkról álmodom éjszaka és volt olyan is hogy szexeltem álmomban, de nem a barátommal!?

Legjobb válasz: Talán már nem szereted, nem kívánod õt stb. Az álmokkal meg ne foglalkozz. Én is álmodtam már olyat, hogy más férfival szexelek, közben meg a párom feküdt mellettem. Az álmaidat nem irányíthatod, meg ne foglalkozz velük.

Talán már nem szereted, nem kívánod õt stb. Az álmokkal meg ne foglalkozz. Én is álmodtam már olyat, hogy más férfival szexelek, közben meg a párom feküdt mellettem. Az álmaidat nem irányíthatod, meg ne foglalkozz velük.
már elmúlt köztetek. velem is így volt, szakítottam.
Foglalkozz az álmaiddal, de sose komolyan persze. Csak te tudod elemezni õket, a saját mûvészi eszközeid komponálják õket. Nem hiszem, hogy az álmod "figyelmeztetni akar", ráadásul pont arra, hogy másvalaki kéne neked. Nincsenek ilyen egymegoldásos feladatok a valóságban... Remélem segíthettem is, nem csak nehezítettem ;)
Az álmok mindig egy elnyomott dolgoról szólnak, ami a tudatod alatt van mélyen elásva... Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted, nekem is volt már így, sõt... szerintem van még sok embernek, ez inkább az újakra való nyitottságot, vagy kíváncsiságot mutat. Én például a párom sohasem csaltam meg, pedig álmodtam ilyet és szeretem sõt imádom õt(L)... Viszont van úgy, hogy olyan pasival szeretkezel álmodban akinek nem látod az arcát, csak magát az érintéseket élvzed, ez meg lehet a vágy miatt van. Próbáljatok ki valami újat, valami extrémet!
"Az álmok mindig egy elnyomott dolgoról szólnak" Ez így nagyon nem igaz. Ha lehet ekkora általánosságot mondani az álmokról, akkor valahogy így hangzik: Az álmok mindig teljesen eredetiek.

Miert akarjak a baratok tölnkretenni? Miert nem engedik hogy boldog legyen? Az igaz szerelem tenyleg erösebb barminel?

A parommal majdnem ket eve vagyunk együtt. Akkoriban fogalmazzuk ugy egy ,,nagyon rossz,, tarsasagbol huztam ki. Persze en sem voltam olyan kifejezetten szerencsesben. Elsö talalkozasnal felfigyeltünk egymasra es mire hazamentem mar lattam interneten, hogy minden lehetseges kapcsolatot probal velem letesiteni. Elkerte a telefonszamomat es ezutan egyre jobban meg ismerkedtünk. Elöször szinte legjobb baratok voltunk, majd közelebb kerültünk. Miutan egy komoly kapcsolatba leptünk , meg tudtam egy betegsegröl ami öt erinti. Ezzel a betegseggel joismeretsegem van amiatt, hoyg az egesz csaladomban feltüntek sziv problemak es en is örököltem. Tudtam, hoyg nehez lesz amit teszek de meg kelletttennem. Fel tettem egy nagy kerdest. Vagy ez az elet alkohollal es… vagy en. Ekkor ö ravagta hoyg ne de ö sem gondolta akkor ez milyen nehez lesz. Rengeteg veszekedes es mindne ehhez hasonlo követte a következö fel evet. Meg ismerhettük egymas leg szörnyübb oldalat. De megis ez az idö miota együtt vagyunka leg csodalatosabb az eletünkben. Es midnne egyes veszekedesünknek egy szoros öleles volt a vege. Engem valasztott. Mara mar erti hoyg nem akarom elvesziteni es emiatt tetem fel a kerdest,. Erti es tesz erte, hoyg nekem ne fajjon. Akkoriban persze a baratokat nem neztek ezt jo szemmel. Baratok. Igen, baratok. Lehet öket annak nevezni amikor fele pontosna tudta abetegseget es senkinem fogllakozott vele tessek igyal stb… Beteg az orvos sem biztositott tul sok evet ha folytatja. Ezek nevezzük baratoknak? Akik cska kihasznalnak mer van penzed..mer van hazad…zeket en alkoholista koldusoknak nevezem. De nem is ez a lenyeg. Mesebeli eletünk volt. Csodalatos volt együtt. Aztan en kiköltöztem egy evre külföödre a nyelv erdekeben . Nyelvvizsga erdekeben. Celok, mindig si fontosak voltak az eletemben. Ezzels zemben a paromak csak azota vannak miota velem van. Most hogy itt vagyok. Ujra összeül ezekel an agy baratokkal. Ugyan nem iszik es semmi mas max neha napjan egy sört vagy egy felest de zat nem tiltom. Nem szabhatokmeg mindnet. De egyre jobban za megy en azt erzem hogy van benne egy erös utalat. Az hogy a baratai elfordultak töle esa az hoyg ott hagytam en is. EZt uyg kjekll elkepzelni hoyg havi kettöször otthonvagyok vele de persze teljesne mas mint volt. Hibaztatom mgam hoyg akkor nem gondoltam rank talan. De most rettegek attolhogy esetöleg a barati befojasara ujra ugyn ott fogunk tartani. Elfegyzett , tudom hogy szeret es csillog a szeme amikor ujra lat essenki sem kell neki. De mikro nem vagyok.. Azt hiszem tulsagosan sebzehetö es befolyasolhato.. LEgszivesebben megölnem minden baratjat..Velemeny?

Legjobb válasz: Csodállak :) én is ezt tenném :/.

Csodállak :) én is ezt tenném :/.
miért írtad ki 2x ezt a kérdést?

Miért ilyen a barátom anyukája? Miért nem engedi, hogy nálunk aludjon?

2 éve vagyunk együtt a barátommal, én 19, ? 18 éves. én már egyetemre járok, így csak kéthetente vagyok otthon és olyankor szeretném ha pl szombat este nálunk aludhatna a barátom. de az anyukája nem engedi:(

Legjobb válasz: Másnál sem aludhatna vagy csak nálatok? Te sem aludhatnál náluk? Azt sem engedi meg?

Másnál sem aludhatna vagy csak nálatok? Te sem aludhatnál náluk? Azt sem engedi meg?
Tényleg furcsa, hogy nem engedi nálad aludni, holott általában a fiukat valamivel szabadabban szokták nevelni. Én 17 évesen már a barátnõmnél aludtam és anyukám egy szót sem szólt, csak mindíg megkérdezte, hogy biztos nem zavarom-e õket.
Nem értem, 18 évesen erre engedélyt kell kérni? Az logikus hogy a húgai miatt, dehát azért mégis fura kissé.
Próbálkozz az apukájánál, talán õ engedékenyebben kezeli a kérdést. Vagy nem? Szerintem benne inkább találhatnál szövetségesre, és õ meggyõzhetné a feléségét, hogy ebben a korban -különösen manapság már- eltúlzott a tiltása.
Szerintem kimondtad az okot, ha még ez nem is tûnik nyomós érvnek. Azért nem engedi el hozzád, hogy a fiatalabb testvérei ne tudjanak azzal jönni, hogy "bezzeg a bátyj már 18 évesen ezt meg azt csinálhatott, mi meg nem", ha késõbb arra kerülne a dolog, hogy az édesanyjuk nem engedi meg nekik, hogy az õ barátjuk náluk aludjon mondjuk 15-16 évesen. Sok tini úgy van vele, hogy ha valakinek lehet valamit, akkor neki miért ne? Bizonyos szempontból talán igaza van, bár nem tudom, hogy ez mennyire használ. Maga a tény, hogy lefekszel vele nem zavarja, mert gondolom a testvérekkel nem esik errõl szó, de ha a bátyjuk nem aludna otthon, arról tudnának. Nem hiszem, hogy ezen a gondolkodásmódon tudnál változtatni benne, szerintem itt majd az idõ lesz a megoldás. Amint kicsit idõsebbek lesztek, meg fogja engedni. Egyébként neked engedi az anyuka, hogy náluk aludj? Fordítva mûködik ez vagy ez nem merült még fel?
Elsõ vagyok. Hát, azért mégis "idegen" vagy neki, a családjának és gondolj bele, hogy éreznéd magad, ha a reggeli és esti megszokott életmenetedet egyszercsak meg kell osztanod egy idegennel..esetleg kérdezz rá, hogy ez zavarná-e.
Ez tök hülyeség az én barátom 15 éves korom óta itt alszik nálunk sõt már én is aludtam náluk és senki nem cirkuszolt. Milyen dolog az hogy egy 18 éves felnõtt embernek az anyja szabja meg hogy hol aludhat és hol nem.Lehet fél hogy teherbe ejt a fia. Eléggé gáz!
A kérdező hozzászólása: másnál aludhat (pl haveroknál) és ezt kihasználva szokott néha titokban nálunk aludni. tudom, nem szép dolog de annyi vitája volt már belõle és az anyukája egyáltalán nem engedett. én pedig szintén nem alszom ott nála, mert 5en laknak együtt, mi nagyival csak ketten, azt pofátlanságnak érezném, mintha betolakodnék. meg szerintem nagyi se engedné mondván h járjon csak a fiú a lányhoz udvarolni :)
A kérdező hozzászólása: utolsó: ezt nem igazán értem. egy idegennel mint a barátommal, hát azt nagyon szívesen megosztom :) vagy egy idegennel mint a családjával? gondolom így értetted. nem szeretnék ott aludni náluk, egyrészt fel sem vetõdött még, másrészt fent leírtam h zavarban érezném magam meg Nagyi se engedné (az udvarlás miatt:) . egyébként ma beszéltünk róla a barátommal, õ azt mondta azt látja mögötte h az anyukája nehezebben dolgozza fel h el akar picit szakadni ilyenkor a családjától. az apukája elég szkeptikus a tipikus ha anyád belemegy akkor én is típus. a másik ami szerintem még valószínû h lehet mikor a haverjaihoz engedi el, tudja h velem alszik, csak egyszerûbb abban a hitben ringatnia magát h mégsem
A kérdező hozzászólása: nem ejt teherbe! tablettát szedek és õ is tudja, meg egyetemre járok, jövõre õ is jön, semmi szükség egy gyerekre! ennyire nem vagyok azért hülye... meg az anyukája se néz engem annak szerencsére :)
Természetesen úgy értettem, hogy a családja tekint "idegennek". Viszont most én nem értem...az anyukája nem engedi, hogy nálatok aludjon, te nem akarsz náluk, mamád miatt sem az udvarlásra hivatkozva, de ennek ellenére a mamád megengedné, hogy nálatok aludjon?? Nem értem!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyi nevelt eddig is úgyhogy elég liberális :) pl. õ váltja ki néha a fogamzásgátlómat :D de egy dologban ragaszkodik az elveihez: ne a lány járjon a fiúhoz udvarolni. tudja h nyitottnak kell lennie felém meg alkalmazkodni a mai korhoz, de ebben az egyben nem tud változni a véleménye. és nem is zavar, mert azt engedi h a barátom nálunk aludjon. én meg azért nem alszom náluk, mert még az ötlet sem merült fel egyikünkben sem (kis házban laknak sokan). mi meg ketten egy akkora házban ahol kényelmesen elfér egy 3. ember is.

Miért kell a barátomnak így viselkednie? Miért nem érti meg hogy ez nekem nem jön be?

Mostanában kötekedős lett. Ha valaki olyan hangnembe szól hozzá, ami neki nem tetszik, rögtön neki akar ugrani, holott előtte barátom tett az illetőre megjegyzést. Vagy például van egy olyan ember, akit szinte napi szinten bánt, hogy ha nem csinálja meg neki ezt meg azt, akkor csúnya vége lesz stb. Sőt az is előfordult, hogy le akart velem feküdni, de én még nem érzem magam késznek rá, ő meg addig úgymond könyörög, amíg meg nem teszem amire kér. 1 hónapja vagyunk együtt, de ha tovább folytatódik, annak nem örülnék.

Legjobb válasz: Ez nem normalis dolog. Ott a hiba, hogy ahogy le irtad van akit ugymond terrorba tart. Ugyan akkor ott van az is, hogy hajlando lenne bantani egy masik ember tarsat is. Ennyi erovel teged is akar mikor banthat ha nem akarsz vele lefekudni. Szoval szerintem hanyagold. 18/F

Ez nem normalis dolog. Ott a hiba, hogy ahogy le irtad van akit ugymond terrorba tart. Ugyan akkor ott van az is, hogy hajlando lenne bantani egy masik ember tarsat is. Ennyi erovel teged is akar mikor banthat ha nem akarsz vele lefekudni. Szoval szerintem hanyagold. 18/F
Szerintem hajtsd el a srácot.
vágd ki a pichába...
mond neki, viszlát!
Komoly komplexusai vannak neki, azért ilyen ellenséges, agresszív. Jobban jársz ha hagyod a francba, ez a típus egy nõt is simán megver ha olyan hangulata lesz. 26F
Egy hónapja vagytok együtt, és "mostanában kötekedõs lett." Szóval volt egy-két normális hete???? Lapát.

A mostani Castle és Dr. Csont részek régiek? És ma miért nem volt Barátok közt? Vagy csak lemaradtam róla? Vagy mi van most?

Már teljesen nem értem :D

Legjobb válasz: A Castle-t legelölrôl kezdték. a többi kérdésedre nem tudom a választ,bocs :) a Barátok Köztrõl csak annyit hallottam hogy szünetet tartanak,de nem tudom meddig

A Castle-t legelölrôl kezdték. a többi kérdésedre nem tudom a választ, bocs :) a Barátok Köztrõl csak annyit hallottam hogy szünetet tartanak, de nem tudom meddig
Mi számít réginek? Mert igazából bármi amit a tv-be nézel minimum már 1 éves, mostani Castle részek meg lassan 5 évesek.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából úgy értettem a régit, hogy már adták egyszer. És azt nem tudjátok hogy miért szüneteltetik a Barátokat?
Mert karácsony van (nemsokára). Nem nézem azt a mûsort, de ezt még én is tudom.

Miért agresszív a barátnõm ha nem akarok vele lefeküdni?

ha kiejtem a számon azth nem akkor már kiabál

Legjobb válasz: Mert kancás? Meg kéne pakolnod öcskös.

Mert kancás? Meg kéne pakolnod öcskös.
Szerintem nem tudja elviselni, ha a dolgok nem úgy történnek, ahogy õ elképzeli. Más dolgokkal kapcsolatban is ilyen?
Lehet hogy azt hiszi hogy a õ hibája hogy nem akarsz lefeküdni vele.
talán mert kíván és rohadt szarul esik neki hogy te meg nem
te dili vagy? ki ne mondd, hogy nem! arra én is ugranék. ehelyett: iszonyúan kívánlak drágám, menj csak egy kicsit odébb... hadd lássam a tévét. nem? na jó, ülj az ölembe. nincs királyi út.
mióta vagytok együtt a barátoddal? és feküdtetek már le?
amikor majd õ mondja hogy nem akkor majd te is azonnal kezdj el vele ordibálni

Miért nyafog a barátom, hogy senkinek se kell, ha egyáltalán nem is próbálkozik?

Próbáltam rábírni arra, hogy tessék odamenni a lányokhoz, mert senki se nem fog csak úgy magától odarepülni a karjaiba. De erre azt mondta, hogy ő várja a különlegeset, átlagosat nem akar, mert az nem tudná boldoggá tenni. Erre én azt válaszoltam, hogy amíg nem hajlandó nyitni valaki felé, honnan tudja, különleges-e vagy sem? Erre már nem felelt vissza semmit... Szerintetek hogy lehet segíteni egy ilyen embernek?

Legjobb válasz: Õszintén szólva nekem is voltak ilyen problémáim. Viszont érdemi segítséget nem tudsz neki nyújtani. Egyszerûen csak hagyd és ha szerencséje van rá fog erre jönni magától is.

Õszintén szólva nekem is voltak ilyen problémáim. Viszont érdemi segítséget nem tudsz neki nyújtani. Egyszerûen csak hagyd és ha szerencséje van rá fog erre jönni magától is.
Agyald meg barátilag (egy két tockos megteszi), meg mond meg neki ridegen õszintén, hogy ha ilyen lúzer marad, akkor magányos lesz egész életében és ne tûrd el a siránkozását. Nekem bejött legjobb barátomnál és azóta már barátnõje is van és csak jobb lett tõle a barátságunk is, mert felnyitottam a szemét elmondása szerint és ezért hálás is mind a mai napig. Nem mondom, hogy mûködni fog, mert elég radikális módszer, de elkeseredett helyzetekben elkeseredett megoldásokra van szükség. Sok sikert, akkor is ha megteszed, akkor is, ha mások tanácsát fogadod meg!
Persze, a barátod, inkább saját magad nem? :)
én is ismerek ilyet. olyan válogatós, hogy 24 éves korában lett elõször barátnõje. ha neki így volt a jó, akkor ez van.
A kérdező hozzászólása: Úgysem fogod elhinni, hogy nem rólam van szó, úgyhogy nem is próbálkozok... Már próbáltam vele "erélyes" lenni, de semmi haszna nem volt... Egyébként lány vagyok, nem fiú. :) Még rám is megsértõdött, mert felvetette, hogy mért nem próbáljuk meg mi ketten, én elutasítottam, kifejtettem neki, hogy barátságnál nem érzek többet. Ezután jött a bûntudatkeltés, hogy bezzeg én is olyan vagyok, mint a többi... Viszont egy kicsit önzõnek érzem õt, mert mindig azt szajkózza, hogy õ mit vár el egy nõtõl: legyen odaadó, kedves, igényes, tartson ki mellette stb.
A kérdező hozzászólása: Viszont azt, hogy esetleg lejjebb adjon az igényeibõl, mindig elutasítja...

Miért kérdezi a barátom szex közben hogy nem unom-e?

a tőlem telhető legjobban kimutatom hogy mit érzek,és nem unalmat az biztos :)

Legjobb válasz: de nem unod, ugye?

de nem unod, ugye?
Lehet hogy õ unja...
A kérdező hozzászólása: kérdeztem, hogy talán õ unja, de mindíg az a válasz hogy dehogy is, nagyon jó
Nem bántásként de lehet hogy kicsit inaktív vagy. De az is lehet hogy ilyen pornós nyögdécselõs üvöltõs meg nyilvánulásra vágyik.
egyértelmû, hogy õ unja.
A kérdező hozzászólása: az nem lehet, hogy inaktív vagyok, mert amikor én vagyok felül, vagy orálisan elégítem ki akkor is ezt kérdezi, attól tartok én is hogy õ unja, de akkor mit csináljak?ha kérdezem hogy mit hogy merre, mindíg azt mondja, hogy nagyon jó így, ne csináljam máshogy
Gondolom fekszel, mint egy bot, vagy csöndben vagy, vagy csak lesel ki a fejedbõl.
Akkor tényleg a pornós hangokra vágyik.
Micsoda témátok van szex közben..... :) )) Érdekes együttlétek lehetnek x)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!