Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a barátnöm a (515 db)

Miért nem találok barátnőt? (semmi rosszra nem kell gondolni) Nő vagyok, családos, és gimis korom óta (15 éve) nincs barátnőm, nem tudom megbeszélni a dolgaimat senkivel.

Olyan kéne, akivel lehetett volna babakocsit tologatni, lehetne vásárolgatni, kávézni, megbeszélni a háztartást, a gyereknevelést, stb, csupa csajos dolgot csinálni. Vagy családostól összeülni grillezni, együtt nevetni, és néha sírni. Vidám, könny? természetem van, egyenes, ?szinte ember vagyok, nem tolakszom, de ugrok, ha hívnak. Szeretek másokat meghallgatni, és nem terhelek senkit a panaszaimmal.

Legjobb válasz: Szerintem semmit nem rontsz el. Csak egyszerûen nehéz felnõtt fejjel meg még nehezebb barátokat találni. Mostanában én is levelezem,ismerkedem, 1 lánnyal sikerült eddig találkoznom,Õ szimpatikus nagyon,és nagyon reménykedem,hogy igaz barátság alakul köztünk. Amúgy érdekes én is egy kis abc-ben dolgozom,sok emberrel találkozom,és én sem találok ott senkit akivel barátkoznék,pedig 4 éve ott dolgozom már. Ne add fel:) Merre élsz?:)

Szerintem semmit nem rontsz el. Csak egyszerûen nehéz felnõtt fejjel meg még nehezebb barátokat találni. Mostanában én is levelezem, ismerkedem, 1 lánnyal sikerült eddig találkoznom, Õ szimpatikus nagyon, és nagyon reménykedem, hogy igaz barátság alakul köztünk. Amúgy érdekes én is egy kis abc-ben dolgozom, sok emberrel találkozom, és én sem találok ott senkit akivel barátkoznék, pedig 4 éve ott dolgozom már. Ne add fel:) Merre élsz?:)
Rontasz!
Milyen érdekes.Én is nõ vagyok családos 1 éves a kislányom.Azon kaptam magam hogy nézem az ablakból kettessével tologatják a nõk a babakocsit nekem meg a rokonaimon kívül senkim sincs akivel beszélgethetnék vagy néhanapján elmehetnénk valahova a gyerekekkel stb.Hogy miért még nem jöttem rá.
Vegyél egy kutyát!
A kérdező hozzászólása: Érdekes, két sógornõm van, de ott sincs meg a közös hang. :-(( Pest megyei vagyok! 1-es, jössz?
Én sajnos Somogy Megyei vagyok. :( De ha Bp-n laknék, akkor nem lenne gond. :)

Miert nem sikerul kielegitsem a baratnomet?

Nem sikerul kielegitsem a baratnomet... Nagyon jo a szex, o is elvezi, de nem sikerul orgazmust okozzak neki. Nem a mereteimmel van problema. Probaltunk megoldast talalni ra, de o sem tudja miert van ez. Esetleg van vmi otletetek/tanacsotok h ki tudjam elegiteni? 22/F vagyok a baratnom 21

Legjobb válasz: mert a barátnöd feszült,nem tud feloldodni,nem tudja lenegedni magát, pszihés oka van hogy nem élvezi

mert a barátnöd feszült, nem tud feloldodni, nem tudja lenegedni magát, pszihés oka van hogy nem élvezi
mert egy szerencsétlen pancser vagy, ilyen szánalmas helyekre jössz kérdést feltenni, ahelyett, hogy magad oldanád meg a problémáidat.
csiklónál sem? hüvelyi eleve nem is megy mindenkinél N
, , Nem a mereteimmel van problema. '' Íme egy magabiztos úriember. :-D

Miért nem tud felengedni a barátnőm? Miért csinálja ezt?

A barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást. Teljes az összhang. Már régebben is beszélgettünk a szexről,hogy ő mikor lenne rá kész,stb..mondta hogy az aktust még nem szeretné,és felajánlottam neki hogy máshogy is részesíteni tudom örömökben,orális szex. Ennek hallatán teljesen zavarba jött,rám se bírt nézni,mosolygott. Én csak elnevettem magam rajta,nagyon édes volt. Egyik este nálam aludt,amikor úgy éreztem most bepróbálkozhatok. Elkezdtem csókolózás közben mindenhol simogatni,a melleit,a derekát,hátá combjait..levettem a nadrágját és megláttam hogy teljesen átnedvesedett. Mondom köszönöm istenem! De még mindig éreztem hogy feszélyezett. Elkezdtem csókolgatni a nyakát,tudván hogy azt imádja. Egy pillanatra teljesen ellazult,de miután abbahagytam újra befeszült. Ekkor megkérdeztem hogy biztos nem bánja e ha megpróbálkozok? Õ mosolyogva csóválta a fejét. Ülő helyzetből hanyatt döntöttem és a lába közé férkőztem. És itt kezdődtek a gondok. Szegénykém nem merte szétnyitni a lábát,annyira félt. Mondogattam neki hogy engedje el magát,vigyázok rá,nem lesz semmi baj stb..erre picit engedett,és így lehúzhattam a bugyiját. Mit ne mondjak csodaszép volt,de a lába ismét összekoccant. Már kicsit nevettem hogy hogy próbálja magát takargatni. Ekkor gondoltam egyet. Anélkül hogy megint feszegetném a lábát felmásztam hozzá,és kézzel benyúltam. Nem kellett több,azonnal ellazult. És csak mosolyogtam rá,tudtam hogy elértem a célom. Miután úgy éreztem hogy nincs az az isten ami most kizökkenthetné,újból lemásztam a már szétnyitott lábaihoz,és elkezdtem nyalni. Amint hozzáértem ott lent,ismét összerándult,és már kezdtem érezni hogy be fog feszülni...mondogattam neki hogy: Nenenene..és hogy nyugodjon meg. Amint elkezdtem erősen nyalni már nem volt semmi gond. Én nem vártam cserébe semmit,mert tudtam hogy nem áll készen rá. De még az orgazmusa után is láttam hogy feszeng. Megkérdeztem hogy miért teszi ezt. Azt mondta hogy az ellazulás nagyon nehezen megy neki. De miért? Segítsetek,meg akarom oldani ezt a problémát. Köszönöm a válaszokat előre is.

Legjobb válasz: Nagyon rendes fiú vagy, hidd el idõvel megnyllik..csak csináld kézzel meg ilyenek

Nagyon rendes fiú vagy, hidd el idõvel megnyllik..csak csináld kézzel meg ilyenek
Azért tényleg jó olvasni, hogy vannak még ilyen pasik is. :) Ezen az úton haladva, hidd el, idõvel elengedi magát, csak idõ kell neki. Amint érezni fogja, hogy ezen a téren is 100%-osan megbízhat benned, akkor jobb lesz. De ahhoz még párszor együtt kell lennetek így. 29/n
Férfiként olvastam öcsém és beindultam erre :) Szerintem fel fog oldódni, szerintem folytasd ezt a nyakcsókolgatást, meg izgasd, de ne a nemi szervénél és meglátod õ fog szétszedni egy idõ után :)
A kérdező hozzászólása: Jaa és a korok : 19/F 17/L
Na kíváncsi vagyok, mi teszi olyan különlegessé, meg arra is, hogy meddig várat.:DDDDDD Van erre egy mondás, amit ne feledj: senki sem pótolhatatlan.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy ez sok idõ..és ha papucsnak is tûnök, elviselhetetlenül szeretem. Persze hogy hamarabb is akartam már, de õ nem. És akármilyen kínzó is várni, megteszem. Ilyen nõm nem lesz még1szer. Ma nála alszom. És meglátjuk.
Meddig fogsz rá még várni? Oké, hogy szégyenlõs valaki de 1 év után ez már finoman szólva is kínzás feléd. Tök rendes tõled, hogy még a viszonzást sem várod el!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nemi erõszakról szó sem volt egész életében, nem olyan közegben nevelkedett. Viszont egy elég mediterrán típusú leányzó, még csak azt sem lehet róla mondani hogy a hûvös természete miatt lenne ilyen gondja. Ha elõbb utóbb elõbújna belõle, szerintem egy igazi kis ragadozó lenne az ágyban. Szerintem rá megért várni.
Az hogy elváltak, az ezt nem befolyásolja. Olyanra gondolok, hogy molesztálták-e, vagy látott-e nemi erõszakot, esetleg átélte. (Én úgy tartom, hogy aki erõszak által veszíti el a szüzességét, szerintem az még jelképesen szûz marad.) Oké, hogy nem ribi... de 1 évet váratni szerencsétlen pasit, mire eljuttok a pettingig az nagyon nagyon sok...! R*banc az, aki minden pasival lefekszik, nem az, aki a párjával...
hÜLYESÉG, semmi baja egyszerûen szûz és így van jól egy ennyi idõs lány, legyen csaak piros ha errõl van szó..örülj neki és becsüld meg hogy nem ribi.. hidd el idõvel õ fog leteperni legyél kicsit erõszakos de ha szól hagyd abba..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.(: Utolsó: A szülei elváltak, de efelõl sosem panaszkodott. Kérdeztem már tõle hogy akar e róla beszélni, de azt mondta hogy jobb ha nem teszi, én pedig nem akartam faggatni. Ez lehet a baj?
Kérdezd meg tõle, miért csinálja ezt, és meddig akar még váratni téged?? 1 év az sok. Összetehetné a két kezét, hogy ilyen türelmes párja van, mint te! Ha gyerekkori traumája van, akkor azt viszont megértem. Nekem is volt egy incidens, ami miatt nem szeretek nyilvánosan csókolózni, stb. és azt sem nagyon bírom, ha mások elõttem csinálják. Szóval lehet, hogy valami fel nem dolgozott dolog áll a háttérben! De az is lehet, hogy csak ilyen prûd. Próbálj vele beszélni.
Szimplán szûz és gátlásos. Szerintem így az elején még sokkal jobb az, ha kézzel elégíted ki, nem kell annyira kitárulkoznia. Ettõl talán õ is bizalmaskodóbb lesz és majd õ is viszonozza.:)
Menni fog az, de tényleg fokozatosan. A rögtön orálozás az nem fokozat egy ilyen gátlásos lánynak! Ne erõltesd még...

Miért nem érti meg a barátnőm és anyukája, miért kell mindenképp lemenni?

2 barátnőmmel és a párjával mennénk le Balatonra nyaralni a hónap végén. Az egyik barátnőm és a párja kitalálta, hogy ők most inkább lemondják, mert rossz időt mondanak, mire a válaszom az volt, várjanak vele, majd előtte pár nappal üljünk össze megbeszélni, h megyünk-e vagy sem. A másik barátnőm csak azt hajtja hogy hú, x fokot mondanak, ha esik, ha fúj mi ketten akkor is menjünk le. Elkeserítettem, mert kijelentettem, hogy nem fogok lemenni 15 fokos Balatonba pancsolni, és bent társasozni közel 50 ezer ft-ért a házban. Õ csak azért is lemenne, mert beleélte magát, és nyaralni akar, de ez nem nyaralás lenne.Én úgy vagyok vele, ezt pár nappal előtte lehet megtudni, hány fokos a Balaton, milyen idő lesz KB. ! Anyuka ugyanúgy gondolja, mint a lánya. Segítsetek, mit csináljunk, csináljak? Mit mondjak neki, hogy megértsen? Én keményen megdolgoztam ezért a pénzért, ő egyáltalán nem.

Legjobb válasz: Csak ez az idõpont jó?

Csak ez az idõpont jó?
Én egyikõtöket sem értelek! Téged azért nem, mert ha te sem vagy biztos abban, hogy mész, akkor mi a bánatnak javaslom másnak azt, hogy csak pár nappal utazás elõtt mondja le, ha mégsem akar menni az idõjárás miatt? Minél elõbb kell az ilyet lefixálni vagy lemondani, hogy ne az utolsó pillanatban érje meglepetés a másikat, és mindenki tudjon szervezni más programot arra a hétvégére. A Balatonról meg tudhatnád, hogy csak július (második fele)-augusztus az, amikor biztosan kijelenthetõ, hogy felmelegedett annyira, hogy kellemes hõmérsékletû. Eleve kár volt beígérned nekik a jelenlétedet, ha nem is biztos, hogy mész. Ne foglalkozz azzal, hogy megértik-e vagy sem. Ha nem értik meg, így jártak. De illett volna õket elõre tájékoztatni, hogy te nem biztos, hogy mész. Kérj elnézést tõlük a kellemetlenségért, akár mész, akár nem.
Nekem a nyaralás egyet jelent a szép idõvel, napsütéssel, meleg Balcsival, úgyhogy nem mennék, nem érdekel ki mit mond. Társasozni otthon is lehet, nem drága pénzen máshol. Mond, hogy te fázós vagy, nem mész ha nincs jó idõ, kérd meg, hogy várjanak pár hetet. Ha meg nem, akkor menjenek nélküled.
Azt, hogy túl képlékeny az idõjárás, és nap nélkül a nyaralás nem nyaralás. Mondd, hogy megéri türelmesnek lennetek, és idõvel többet tudtok majd.
Hát én azt nem értem, hogy ha valaki biztos benne, hogy le akarja mondani, akkor minek szólsz bele, hogy majd elõtte egy héttel? Ne haragudj, de ez a tulajjal szemben is pofátlanság, hogy ha õk most úgy döntöttek, hogy lemondják, akkor legalább a tulaj is úgy tud tervezni, vagy más kiveheti, aki biztos menne, nem csak az ismerõse miatt fenntartja a helyet, holott nem is akar már menni.

A barátnőm a kezével szokott kényeztetni az jó de amikor magamnak csinálom már nem olyan jó mint régebben mióta a barátnőm csinálja ez miért van?

Legjobb válasz: Ez természetes hogy mindenkinek jobb ha a partnere csinálja neki!!ez természetes!!! A barátom is így van ezzel:):)

Ez természetes hogy mindenkinek jobb ha a partnere csinálja neki!!ez természetes!!! A barátom is így van ezzel:) :)
Mázlista.

Miért nem élvez el a barátnőm?

A barátn?mmel hónapok óta együtt vagyunk. Általában 1 óráig pettingelünk, teljesen benedvesedik, azután csinálhatunk bármit (szex, orális, ujjazás) bármennyi ideig, bármilyen módon, nem jut orgazmushoz. Van valami tanácsotok? Sokaknál bevált módszerek?

Legjobb válasz: Rengeteg lány van, aki csak több év "gyakorlás" után jut el az orgazmusig. Egyszer csak, valahogy sikerül, és egy idõ után könnyebben megy. Ez normális. De ezen kívül számos más oka lehet. Az elsõ válaszadó tanácsait érdemes megfogadni. És ne stresszeld azzal, hogy miért nem tud elmenni, nehogy azt érezze, hogy ez elvárás! Ha majd összejön neki, azt úgyis észreveszed... ;-)

Rengeteg lány van, aki csak több év "gyakorlás" után jut el az orgazmusig. Egyszer csak, valahogy sikerül, és egy idõ után könnyebben megy. Ez normális. De ezen kívül számos más oka lehet. Az elsõ válaszadó tanácsait érdemes megfogadni. És ne stresszeld azzal, hogy miért nem tud elmenni, nehogy azt érezze, hogy ez elvárás! Ha majd összejön neki, azt úgyis észreveszed... ;-)
Én is lány vagyok, és én sem tudok szex közben elélvezni. Masztizással pár perc alatt a csúcson vagyok, de hiába, szex és orál közben nem megy. És masztival is csak csiklói orgazmusom van, hüvelyi még sosem volt. Szerintem kérdezd meg a bnõdet, hogy maszti közben hogyan megy el, kérd meg, hogy segítsen neked, mondja el mi esik jól neki stb.
Tapasztalatból mondom, hogy ha szex közben nem törekszel az orgazmusra, akkor sikerül. Nekem így sikerült: 3-szor csináltuk egymás után, kisebb szünetekkel az egyes menetek között. Az elsõ kettõnél nem volt orgazmusom, de nagyon jók voltak. A 3-at elõször nem is akartam, de a barátomnak sikerült felizgatnia :) Én voltam felül, rajta feküdtem, és így dörzsöltem magam hozzá miközben mozogtam. Szuper érzés volt, fõleg hogy nekem sem ment addig.
én is egy lány vagyok és nem tudom ti mennyi ideje vagytok benne ebben a petting és sex témában de én a barátommal 1 hónapja feküdtem le és még nekem se volt hüvelyi orgazmusom...mikor õ csinálja nekem a dolgokat akk jó ézés meg minden de nem tudok elmenni...mond meg a barátnõdnek h ne görcsöljön semmin csak élvezze a helyzetet h jó neki és kapcsolja ki az agyát nehéz lesz ha azon jár az agya h mikor megy már el?!...tudom hisz én is ezt élem csak én valahogy nem tudom kikapcsolni az agyam..mind 1 nem rólam van szó segíts neki kérdezd tõle télleg h mi a jó neki és légy kicsit megértõ vele és ne nagyon hánytorgazsd fel neki ezt... ez az én meglátásom:D
Szia! Nekem van egy olyan lány ismerõsöm aki nem képes orgazmusra.. õ is élvezi a szexet de nem képes kielégülni... ne csak magadba keresd a hibát...
1. a lányok nem olyanok, mint a fiúk. Nem csak az eldurranásra koncentrálnak. 2. ne rohanj neki a csiklójának, mint bolond borjú az anyjának! HAGYD KI, amíg õ nem akarja, hogy foglalkozz vele! 3.Ne mondogasd neki, hogy mikor élvezel már el, mert esetleg az lesz a válasza egyszer, hogy egy béna f*sz vagy, akkor meg a te p, -öcsöd KÓKAd le, mint a Kókáé. 4. Ha mered, kérd meg, hogy simizze magának ELÕSZÖR a TESTÉT, aztán meg a punciját! Nézd meg, hogy csinálja, és tanuld meg! Ha azután se megy, nyald ki a konnektort!
A kérdező hozzászólása: Hozzátenném, hogy nagyon oda figyelek a csiklójára, orális közben gyakran maszírozom a nyelvemmel, nedves ujjakkal óvatosan dörzsölöm. Az egész szexet nagyon élvezi, bármit csinálok liheg és nyög, de nem megy el.
ne steszeld magad nekem a csajom elég ha csak elkezdem az ujaimal izgatni a csikloját és már a csucson van a hüvelyi orgazmusnál meg megsükeltültem már igy értitek hamar elmegy és a csucson van és ez sem ojan jo amig én csak 1xer megyek el 6-7 ora alat õ meg pár percenként elmegy egy aktus alat 1xer számolni keztem 77xer ment el és 3 napig alig halotam akármit is:)

Miért nem élvezem, mikor a barátnőm szájjal elégít ki? Mikor magamnak csinálom, sokkal jobb, mikor pedig ő csinálja szájjal, akkor el sem élvezek, csak kijön a sperma és kész. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: ez erdekes...a legtobb pasinak ez a kedvence.... lehet h tul durvan csinalja vagy csak 1szeruen nem ugy ahogy te szeretned. ebben az esetben segits neki, mond h mi jo es mi nem. persze nem kell dirigalni. :) vszinuleg azert jobb ha magadnak csinalod, mert azt mar tudod h neked mi jo, o viszont meg nem. ezen viszont konnyu valtoztatni. ha nem ilyen jellegu a gond..... te szeretned,szereted h csinalja? nem lehet h a lanynak megalazonak talalod es mivel szereted,tiszteled a baratnod nem akarod ilyen helyzetbe hozni? ilyen esetrol is tudok, bar idovel rajott h jo es nem megalazo :) xtem ez foleg a te hozzaallasodtol fugg. vagy esetleg meg nem vagy ilyen intimitashoz szokva es kenyelmetlenul erzed magad? ha nem tudsz elegge ellazulni es elvezni ertheto a dolog. szanjatok ra idot h megismerjetek 1mas testet es h osszeszokjatok. dolj hatra,csukd be a szemed es elvezd amit csinal! :)

ez erdekes...a legtobb pasinak ez a kedvence.... lehet h tul durvan csinalja vagy csak 1szeruen nem ugy ahogy te szeretned. ebben az esetben segits neki, mond h mi jo es mi nem. persze nem kell dirigalni. :) vszinuleg azert jobb ha magadnak csinalod, mert azt mar tudod h neked mi jo, o viszont meg nem. ezen viszont konnyu valtoztatni. ha nem ilyen jellegu a gond..... te szeretned, szereted h csinalja? nem lehet h a lanynak megalazonak talalod es mivel szereted, tiszteled a baratnod nem akarod ilyen helyzetbe hozni? ilyen esetrol is tudok, bar idovel rajott h jo es nem megalazo :) xtem ez foleg a te hozzaallasodtol fugg. vagy esetleg meg nem vagy ilyen intimitashoz szokva es kenyelmetlenul erzed magad? ha nem tudsz elegge ellazulni es elvezni ertheto a dolog. szanjatok ra idot h megismerjetek 1mas testet es h osszeszokjatok. dolj hatra, csukd be a szemed es elvezd amit csinal! :)
szerintem is lelki okai vannak, hiszen fizikailag elélvezel. beszélgess a pároddal, kérdezd meg, hogy szereti-e csinálni, illetve nem érzi-e megalázónak. ha meg tud gyõzni, hogy ez számára is izgató, neked is sokkal jobb élmény lesz a dolog.
"Miért nem élvezem, mikor a barátnõm szájjal elégít ki? Mikor magamnak csinálom, ..." --- Te hogy csinálod magadnak szájjal? Vigyázz, ez veszélyes!! (ld. Shopstop :)

Miért nem érti meg a barátnőm, hogy ez nem fog változni?

Van egy fiam, aki után fizetek tartásdíjat és ezen felül is veszek neki ezt-azt. Úgy gondolom ez az én döntésem, az én fizetésemb?l megy és marad is b?ven.

Legjobb válasz: Miért kéne engedni? Tényleg nincs hozzá köze mert ez a te kompetenciád!

Miért kéne engedni? Tényleg nincs hozzá köze mert ez a te kompetenciád!
Dehogy kéne engedned neki. Úgy istenigazából sohasem lesz köze hozzá. Inkább örülne neki, hogy nemcsak fizeted a tartásdíjat, aztán éljék világukat, hanem kedveskedsz a fiadnak ezzel-azzal. Én büszke vagyok rád!:) A szerelmed meg majd megnyugszik.....
Ne engedj neki. Nehogy már a sajàt fiadra ne költs.
6 hónap után semmi köze a fizetésedhez vagy hogy épp mire költöd. Én leorditanám a pasim fejét ha beleszólna mit vegyek vagy ne vegyek a fizumból.
Annyit költesz a fiadra, amennyit akarsz, pláne ha nem is vagytok egy kasszán. A te pénzed, a te döntésed! Nem tudom miért sajnálja a fiadtól a pénzt, illetve a különbözõ dolgokat. Akkor lenne hozzá köze, ha az õ pénzérõl is szó lenne, és veszélyeztetné mondjuk a fennmaradásotokat (nem jutni rezsire, stb.), de alapvetõen nem normális ez a hozzáállás. Sajnos vannak olyan nõk, akik nem tudják ezt elfogadni/feldolgozni (mármint magát azt sem, hogy van fiad, nemhogy azt, hogy számít is neked) és elvárnák azt, hogy felejtsd el, hogy létezik. Hozzáteszem, hogy nagyon sok férfi ezt meg is teszi, sokszor nem is kell hozzá az, hogy a barátnõje kérje/követelje. A fiad még a fiad marad, akkor is, ha az anyjával már nem vagytok együtt, szerintem ezt be kellene látni és nem rinyálni miatta.
9. 8. vagyok és egyébként nincs gyerekem, de egy ilyen beszólás után én azt hiszem, annyira megbántódnék, h nem is nagyon szorgalmaznám, h a nõ megismerje a fiamat. ha már eleve így áll hozzá... hát, nem tudom. a nõk ilyenkor próbálják elfogadtatni magukat a párjuk gyerekével, nem hogy a kisfiú háta mögött fúrni a gyereket. ez valahogy nagyon nem stimmel nekem.
Szerintem erre a kerdesre magadtol is kellene tudnod a valaszt. Magyarul, hogy semmi koze ehez a baratnodnek!!!! Most es kesobb sem. Hidd el a fiad nem fogja elfelejteni azt, hogy a tartasdijon felul is kedveskedsz neki. Konkretan igazan buszke lehetsz magadra. Masbol meg a tartasdijat is ugy kell ki imadni. De a kerdesedre a valasz. Ha kovetkezoleg szoba kerul a tema nyugodtan oszinten megmondhatod, hogy te egyaltalan nem tartod soknak a fiadra elkoltott penz. Azt is felajanlhatod neki kovetkezoleg ajandekok(nem tudom mit takar az , , elkoltott penz`` cim szo) helyett a penzt egy kozos programra forditod (mozi, szinhaz, allatkert) , hogy o is megismerje a fiadat.
ha? hát ez elég furcsa a barátnõdtõl. 6 hónap után még akkor is csak nagyon óvatosan szólnék, ha tényleg hülyeségekre költöd (pia, játékgép). nade hogy a gyerekedre? hát ebben tényleg ne változz... lehet, h sajnos nem a megfelelõ emberbe szerettél bele...
5ös! Hat hónap után nincs beleszólása? Miért, 10 év után majd mondhatja azt, hogy ne vegyél a fiadnak Karácsonyi ajándékot, vagy bármit? Ha egy kasszán lennének, ez akkor is szemétség lenne.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem az a baja, hogy nem rá költöd. És ez a pénzéhségnek egy igencsak biztos jele. Mert amúgy tényleg rohadtul semmi köze hozzá (amíg a saját pénzed költöd rá, addig nem is lesz).
Egy társasjátékon akadt ki legutóbb? Ajaj... Igazuk van a többiekben. Abban az esetben adnék a barátnõdnek igazat, ha közös kasszán vagytok már, együttéltek, s emiatt elmaradnának a csekkbefizetések, nem jutna alapvetõ dolgokra. Vagy ha a volt feleséged a gyerektartást nem a gyerekre költené, hanem õ járna el belõle szórakozni, bulizni. De gondolkodj el azon, ha már most ezt csinálja, mi lesz késõbb. Vagy ha majd születik közös gyereketek. Nagyon rendet kell tenni ennek a nõnek a fejébe. Fel kell fognia, hogy te annak a gyereknek ugyanúgy az apja maradtál, s fogsz rá költeni.
Mi a f.szért pofázik bele a barátnõd, hogy mit veszel a saját gyerekednek!! Nagyon vigyázz, mert idáig csak tartotta magát, ha egy ilyen ribit elveszel, utána még egy túró rudi miatt is nyavajogni fog! VAnnak ennél normálisabb nõk is!
Az én páromnak is van egy 6 éves fia, és én sem szeretem ha a tartásdíjon felül rákölt. Nem élünk túl jól, mi egy kasszán vagyunk, de akkor sem gondolom helyesnek a hozzáállásom. Magam ellen beszélek, de én tudom magamról, hogy nem igazán szeretem a kisfiút, mert annyi bosszúságot okozott az anyja már nekünk, hogy vele azonosítom. Pedig, imád a gyerek, szeret vele lenni, és én is foglalkozom vele, sosem vallanám be a páromnak amit most ide leírtam, csak azért teszem, hogy tisztán láthass a helyzetedben. Fõleg, ha nem is okoz kiesést a kasszában egy társas összege, akkor jól át kell gondolnod a dolgot, mert nem jó helyrõl fújnak a szelek. Sajnálom, hogy ezt kellett írnom.
Kérdezõ! miért finoman kéne vele közölni?! ha képes a gyerekedre költött pénzbe beleszólni, akkor ez egy ribänc, és ez csak rosszabb lesz. te engeded egy idegen csajnak, hogy beleszóljon a gyerekedre költött pénzbe, csak mert most épp rá áll a farkad? gondolom a csaj valami jónõ, és a kérdezõ ezt is elviseli, mert jó dugni a csajt. ha ezt elviseled, akkor jó szär apa vagy.
En soha sem értettem azokat, akik ugy gondolják, hogy fizetik a minimális gyerektartást az anyának és más semmit nem vesznek a gyereknek. Ugy gondolják, hogy ezzel minden meg van oldva. Nagyon dícséretes (példát vehetnének rolad sokan), hogy ezen felul is a gyermekedre koltesz. A barátnodnek egyenesen megmondod és ha nem tetszik neki, akkor lelép. Inkább most, mint majd 2-3 év mulva. 26N
29-esnél a pont! Kérdezõ, olvasd el sokszor a véleményét, igaza van!
De sajnos általában ez van, az apuka megy a farka után, és enged a pénzéhes kis k.nak...Egy ismerõsöm szó nélkül leléptette a csajt egy ilyen megjegyzés után, jól tette.
ma 11:17 Az azért elég szomorú, hogy a gyereket "bünteted" az anyja viselkedése miatt! Így te sem vagy jobb, mint az a nõ. Egy gyerek mit tehet arról, hogy milyen az anyja? Ha valaki gyerekes férfit választ, el kell fogadni, hogy arra is kell költeni, hisz nem annyiból áll az apaság, hogy elküldöm a tartásdíjat. Egy intelligens ember ezt felfogja, s nem okoz még nagyobb törést a gyereknek!
Nem tartozik teljesen ide, de ritka az olyan mint a 28-as. Józan fejjel kivülrõl is megvizsgálja az érzelmeit, és a szíve helyett az eszével dönt. Kevesen ennyire õszinték magukhoz. Az érzelmeket nem lehet megváltoztatni, de azért felül lehet bírálni õket cselekvés elõtt.
Én vagyok a 28-as.33-34-nek is igaza van. Dolgozok ezen a problémán, és azért tudok dolgozni rajta, mert meg tudtam fogalmazni mi a baj a gyerek és köztem lévõ kapcsolattal. Sokszor sikerül is túllépnem a kicsinyes önzésemen, és ez jó érzés, egyre többször fog sikerülni ha rajta vagyok. Nem akarom úgy végezni mint anyuka, aki évek óta csak saját levében fürdik és nem érti miért rossz az élete. Másrészt az is csodálatos, ahogy egy kisgyerek szívbõl szeretni tud egy olyan felnõttet, aki belül tiszta elõítélet, rosszindulat, még ha nem is tudatosan. Van mit tanulnunk a gyerekektõl.
ma 12:38 Örülök, hogy dolgozol ezen!Muszáj példát mutatnod a gyereknek, ha már az anyáról nem tud. S remélem nem vetted sértésnek az elõzõ válaszom, nem annak szántam. Szurkolok Nektek!:)
"Havi 30 a gyerektartás. Amit õ feleslegesnek tart az a ruha és az apróságok. Amin most ez kibukott az egy társas volt" Erre csak azt tudom mondani, remélem szül majd egy gyereket és lesz esélye megtapasztalni egyedül nevelni. Akkor majd rájön, hogy a kötelezõ gyerektartáson kivûl milyen jó lenne neki is az apuka 1-2 ruhadarabbal aprósággal még támogatná a gyermekét.
Az égvilágon semmi köze sincs hozzá. maximum akkor lenne ha közös keresetetekbõl költöd a fiadra a pénzt.Bárcsak minden apa ilyen lenne:) )
Csak abban az esetben lehet beleszólása, ha együtt éltek és a megélhetésetek függ ezektõl a kiadásoktól (pl. inkább veszel vmit a gyereknek és nem jut vacsorára pénz....) De ahogy írtad szerintem itt nem errõl van szó. Magyarázd el neki, hogy mennyibe kerül egy gyerek, higyje el hogy ez a minimum. Lehet csak szimplán nem lát rá a dolgokra és téves elképzelései vannak arról, hogy mennyit kell költeni egy gyerekre. Remélem ha elmagyarázod/levezeted neki, akkor megérti és nem pénzéhességrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Õ az elsõ lány a válás óta akivel komolyan gondolom. Nagyon belezúgtam és jól elvan a fiammal is. Csak ez a pénz :-( Havi 30 a gyerektartás. Amit õ feleslegesnek tart az a ruha és az apróságok. Amin most ez kibukott az egy társas volt.
Már most látszik, hogy egy pénzéhes lotyó. :/ Én még akkor is adnék a gyermekemnek, ha alig lenne. Egy új pár sosem lesz olyan fontos, mint a tulajdon gyermekem!!
Még? Szerintem ebbe soha nem lehet joga beleszólni, annyit költesz a saját fiadra amit akarsz, pláne ha nem saját magatoknak nem jut kenyérre emiatt, hanem megengedheted magadnak. Egyébként meg, meg ne haragudj, de én nem terveznék semmit olyan nõvel aki sajnálja a gyerektõl a tartásdíjat és neki vett ajándékokat. Az én páromnak is van egy kisfia az elõzõ kapcsolatából de ilyen soha nem fordult meg a fejemben. Sõt, én vagyok az aki inkább mindent összevásárol, megcsinál neki amit kér, nagyon szeretem. Nem is tudom hogy lehet egy gyerekre irigy lenni...
Miért fáj neki az az összeg, amit a kisfiadra költesz? Jobban tetszene a kis tündibündinek, ha inkább neki vennél Gucci cipõt..?
Elõzõk, nem biztos, hogy pénzéhes a lányzó, az is lehet, hogy szimplán fukar. Kérdezõ, természetesen semmi beleszólása nincs a barátnõdnek abba, hogy mire költöd a fizetésedet, azt te kerested meg, annak és annyit adsz belõle, akinek és amennyit jónak látsz.
Ezt a sok negatív rosszindulatú embert! Szerintem mérlegelj, hogy egyformán költesz e a barátnõdre és a gyerekre is! Vagy nem költesz -e tényleg túl sokat a gyerekre, esetleg nem kényezteted-é el... Nem feltétlenül pénzéhes kujva az aki megájt parancsol a költekezésnek! Lehet hogy tényleg sokat költesz... de talán leülhetnétek megbeszélni, hogy Õ mit érez sokknak. Azért 6 hónap elég már arra hogy meggondold a meglátását a párodnak...
Nem, hogy 6 hónap útán még sok sok év útán sem hagyján, hogy beleszoljon mennyit költök a gyerekre, ha ez a közös kasszát és jövõt nem befolyásolja. 6 hónap után meg, ilyeneken problémázni teljesen nevetséges. Mond meg neki, hogy ehez semmi köze.
A kérdésed utolsó mondata eléggé kiverte a biztosítékot. Egy valamit jegyezz meg: SOHA DE SOHA, EGYETLEN NÕNEK SE ENGEDD, HOGY TÁVOLABB SODORJON A SAJÁT GYEREKEDTÕL! Egy nõ sem ér annyit, akármilyen szerelmes is vagy.
Ne engedj. A férjem is elég sokat költ a lányára, soha nem szóltam érte, max annyit, hogy az értéket közölje, tudjam X összeg hova ment. Egyetlen egyszer ellenkeztem, amikor az amúgy épp problémás helyzetben (nagyon rossz tanulmányi eredmény lustaság miatt, apjára nem hallgatott, apjának elég kevés eszköz volta kezében) 600 ezres ajándékot akart venni neki. Arra mondtam, hogy legyen, de csakis akkor, ha a lánya felmutat bizonyos átlagot félévkor - ne jutalmazza ilyen mértékben a lustaságát.
Engedned kéne?? Normális vagy??? Te is kifogtál egy pénzéhes r.ibancot, aki szép lassan eltávolít a gyerekedtõl, tudod hány ilyen van?? NE engedd, hogy beleszóljon, a te gyereked annyit költesz rá amennyit akarsz, ehhez semmi köze!! Bár én lapátra tenném aki már ilyen számító.
Semmi köze hozzá. Akkor lenne, ha együtt laknátok, közös kasszán, és te úgy költenél a gyerekre, hogy a közös életetek költségét emiatt neki kellene viselnie, tehát, ha a saját kiadásait rád hárítaná, hogy a gyerekre költhessen. Amíg ez a helyzet nem áll fenn, ne hagyd, hogy beleszóljon. Ez csak az elsõ lépés, ha nem állítod le. A következõ majd az lesz, hogy beosztja a fizetésed, és kuss lesz a neved...
utolsó vagyok, bocsánat kicsit összezagyváltam: szóval azt akartam írni, hogy akkor lenne beleszólása, ha te pl. nem fizetnél a rezsibe, és õ etetne, a pénzedet meg a gyerekre költenéd. De egyébként semmi köze hozzá, hogy hogy osztod be a fizud.
" Hogy egyformán költesz e barátnõdre és a gyerekedre? " Ne haragudj, hogy megkérdezem, de Te normális vagy? Látod, olvasod amit írsz? El sem hiszem, hogy valaki képes erre ösztönözni a másikat, már miért költene ugyan annyit a barátnõjére? Komolyan nem is értem. Könyörgöm, a gyerekérõl van szó.
6 hónap után ha nem életek együtt akkor semmi köze hozzá ha együtt éltek és közös kasszán vagytok akkor is max annyi h tudja ennyi ment el de beleszólása h te mit adsz a gyerekednek meg ha már nem lehet veled -- nincs
De ha csak neki vennél parfümöt belõle meg ruhát, akkor nem rinyálna, hogy ezt mégse kéne....

Miért nem bízok bennem a barátnőm?

már egyszer sem játszottam el a bizalmát, semmi ilyesmi.. miért nem hisz nekem? miközben és láthatatlanba mindent elhiszek neki

Legjobb válasz: "Miért nem bízik" bocsi.

A kérdező hozzászólása: "Miért nem bízik" bocsi.
mert nincs onbizalma.

Miért nem izgulok fel a barátnőmre, illetve miért nem tudok elmenni amikor nekem csinálja? (otthon egyedül semmi gond)

4 hónapja járok a barátn?mmel. Azt mondja, hogy nem izgulok fel rá stb. és én nem értem, hogy mi a baj. :S valahogy segítésetek hogy mitév? legyek hogy érezze a barátn?m hogy szeretem stb. köszi!

Legjobb válasz: tényleg, 1001 oka lehet..de próbálkozzatok több féle dologgal...semmi se tabu,ami mind2töknek jó... elég rossz érzés lehet szegény bnõdnek h azt hiszi h nem tartod vonzónak,mert ha szereted nyilván annak tartod..próbáljatok mind a 2en ellazulni,esetleg 1-2pohár bor,vagy szexfilm...nincs abba semmi

tényleg, 1001 oka lehet..de próbálkozzatok több féle dologgal...semmi se tabu, ami mind2töknek jó... elég rossz érzés lehet szegény bnõdnek h azt hiszi h nem tartod vonzónak, mert ha szereted nyilván annak tartod..próbáljatok mind a 2en ellazulni, esetleg 1-2pohár bor, vagy szexfilm...nincs abba semmi
Csak te tudhatod, hogy miért nem izgulsz fel a barátnõdre. Lehet, hogy nem vonzódsz hozzá szexuálisan. Ha csinos lány, akkor el kell gondolkodnod, hogy vonzódsz-e egyáltalán a lányokhoz, vagy csak azért csinálod, mert ezt nevelték beléd (most ezt nem szemétkedésbõl írom, hanem komolyan gondolom). Ebben sajnos más nem tud neked segíteni. Esetleg az is lehet, hogy nem azt kapod tõle, amit szeretnél, akkor kommunikációs problémáitok vannak. De ezt csak te tudhatod...
nem lehet, h pont azért nem sikerül, mert idegeskedsz?
Udv. Nagyon sok fiatlal megesik ... Ha egy ferfinek onkielegiteskor orgazmusa van akkor nincs vele gond ...de ha a novel valo szexualis kapcsolatban nincs orgazmusa akkor a nonel lehet a hiba ... megegy ok lehet az is hogy nem vagy felkeszulve a szexualis kapcsolatra a baratnoddel hiaba szereted vagy hiaba erzed hogy felkeszultel mert megsem vagy ... vagy lehet stresztol is ..valami fele csaladi allapot veszekedes , stb .. vagy lehet sport miatt ha valamit sportolsz pl: testepites ... vagy a legrosszabb esetben az ugyanojan nemhez valo vonzalom miatt ... egy kisse vonzodsz a hasonlo nemu emberekhez ... rengeteg oka van de ne busulj rendben lesz... ezek kisseb nemi tunetek lehetnek ... nincs ra magyarazat ... Dr.David
A kérdező hozzászólása: szeretem a barátnõmet de azt mondja, hogy nem izgulok fel rá, meg azt mondogatja hogy nem tehet róla hogy nem elég vonzó meg ilyenek. :S
A kérdező hozzászólása: ja és írtad hogy "csak te tudhatod" én magam sem tudom hogy most mi van össze vagyok zavarodva. meg ha írok neki szívecskét akkor csak azt mondja hogy akkor írjam ha élõben is kifejezed.. :S szóval úgy tûnik mintha nem érezné hogy szeretem.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem. Nem vagyok ideges... :S úgy néz ki az a baj, hogy nem látja nem érzi hogy szeretem
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a válaszokat! Persze hogy vonzó mi az hogy... gondolkoztam azon mint lehetséges ok: viszonylag rövid fékem de nem hiszem, hiszen otthon semmi gond

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!