Találatok a következő kifejezésre: Miért nem a baba szívhangját (3 db)

Summer szivhang hallgatot használt valaki? miért nem találom vele a baba szivhangját? 27hkm

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt szívhang hallgatóm (pontos márkát nem tudok), de sem én, sem a barátnõm nem hallottuk vele a kicsink szívhangját, csak a sajátunkat. Azóta mindkettõknek egészséges kisbabája született :)

Szia! Nekem is volt szívhang hallgatóm (pontos márkát nem tudok), de sem én, sem a barátnõm nem hallottuk vele a kicsink szívhangját, csak a sajátunkat. Azóta mindkettõknek egészséges kisbabája született :)

Miért nem hallom a baba szívhangját 20 hetesen sztetoszkóppal?

Legjobb válasz: Valószínû úgy fekszik. Nem kell rögtön megijedni! Biztos rendben van!

Valószínû úgy fekszik. Nem kell rögtön megijedni! Biztos rendben van!
En sem hallom pedignagyon sokat mozog(az egesz hasam hullamzik), szoval biztos jol van. En szerintem a zsirreteg miatt nem hallom , igaz nem vagyok sem kover sem sovany. Egy 23 hetes kismama

Miért nem találom a baba szívhangját?

Veszélyeztetett vagyok, de nem rohangálhatok mindig orvoshoz; ezért vettem egy angelsound szívhangfigyelőt. Több napja próbálkozok, de mindig csak a saját ütőeremet hallom. A szeméremcsont fölött hallom a szívverést egyedül, de az tuti, hogy az enyém, mert nagyon lassú. Mivel másfél hete iszonyat görcsölök, de az orvosok nem tesznek semmit, csak annyit mondanak, hogy pihenjek, ezért kétségbe vagyok esve. Ráadásul eddig nagyon feszült a mellem, most az is abbamaradt hirtelen. Mit tegyek szerintetek? Könyörögjem ki orvostól, hogy azért nézzen már rá a babára?

Legjobb válasz: Ezért nem jó ez a ketyere, csak halálra aggódod magad! Szerintem simán megnéznek ha elmész, megmondod hogy nagyon aggódsz, görcsölsz stb. Biztosan megnéznek%

Ezért nem jó ez a ketyere, csak halálra aggódod magad! Szerintem simán megnéznek ha elmész, megmondod hogy nagyon aggódsz, görcsölsz stb. Biztosan megnéznek%
hány hetes vagy? mert ha még az elején vagy akkor az lehet h a baba szívhangja csak lasúbb. de amugy is lehet az övé ha éppen úgy fekszik. de én azért elmennék és igen is megmondanám neki, hogy nézzen már rá a babára mert nagyon aggódsz. És ne idegeskedj. 33 hkm.
9.-10. vagyok. Ezek a rángások szinte biztos, hogy a babádtól jönnek. Az enyém pl. annyira utálja az ultrahangot és a szívhangfigyelõt is, hogy mindig menekül elõle, és utána még én is "kapok" érte. Így mi most már nem is használjuk szívhangfigyelõt, és 4D-re is ezért nem mentünk. Szóval az a kaparászás már a babád lesz! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Lehet azért van, mert hátrahajlik a méhem. Ma már nem nézem meg megint, mert nem szeretném zaklatni :-) a méhem környékèn csak bugyborékolást hallottam, mint amikor csobban a vízben valami, ezért gondolom az a magzatvíz volt. :-) most nem szeretnék pánikolni, mert amúgy pár napja pici rángásokat is érzek jobb oldalt és a vizsgálat után megint rángatózott kicsit a hasam belülrõl és bízom benne, hogy a babó így jelezte, hogy jól vagyok anyuci, csak haggyál már békén :-)
Utolsó vagyok: még annyi, hogy a mellfeszülés elmaradása ilyenkor már semmi rosszra nem utal, az inkább az elsõ trimeszter közepén adhat okot az aggodalomra.
Szia! Én 26 hetes vagyok, és a 17. héten vettem szívhangfigyelõt, és vagy egy hétig nem találtam meg a babát. Szerintem ez egyrészt alkati kérdés is, másrészt baba is elbújhatott. Ne a saját szívverésedhez hasonló hangot keress, inkább ilyen "bálnás", bugyogós hangot, ez rendszerint jóval halkabb. Szerintem inkább a védõnõdet keresd fel, lehet, hogy vele egyszerûbb idõpontot egyeztetni, és szívhangot õ is tud nézni. Görcsölés ilyenkor (15-22 hét) a legerõsebb, ilyenkor nyúlnak úgy rendesen a méhszalagok (legalábbis én ezt olvastam és velem is így volt). Ha még nem szednél magnéziumot kezd el mindenképp (ne MagneB6-ot, hanem nagyobb dózisút: Magnerot, Magnézium Citrát). Igyál sokat és pihenj!
A kérdező hozzászólása: Igen, körbenéztem mindenhol. Egy hete mikor vettük, szerintem megvolt a szívhang, mert akkor nagyon gyorsan vert, de azóta semmi, csak a saját ütõerem. Elsõnek nem pánikoltam, gondoltam csak úgy fekszik éppen, de már most kicsit ideges vagyok. Nálunk az SZTK-ban nagyon nem kedvelik a nyafogó kismamákat, így mindig sokat gondolkozok mielõtt bemegyek.
mi kölcsönkaptuk, de rám a szívbajt hozta, mert nem találtam a szívhangot (én is veszélyeztetett terhes vagyok, meg hát elsõ gyerek) ha úgy érzed, hogy valami gond van, menj dokihoz, ne gondolkozz, vagy a védõnõhöz tényleg, nálunk simán megnézik.
Az egész alhasad "szkenneld" végig a figyelõvel, egészen lent, oldalt, mindenhol, szép lassan haladva háton fekve. Esetleg kérd meg a párod, hátha neki szerencséje lesz. (Nálunk a párom volt az, aki mindig nagyon gyorsan megtalálta.) Ha így sem találod meg, menj el az orvoshoz és mondd el, hogy görcsölsz és nem találod a szívhangot. Eddig megtaláltad a kütyüvel? (Nekem elõször nagyon nem ment.)
A kérdező hozzászólása: Tuti nem a baba szívhangja, mert a másik oldalt is ezt hallom a szeméremcsont felett és annyira járatos vagyok a dolgokban, hogy tudjam az ütõér két ága pontosan a szeméremcsont körül van mindkét oldalon. Ott kellene hallanom egy gyorsabb szívvetést is, de semmi nincsen. :-(
Ha jól rémlik a védõnõknek is szokott lenni ilyen szívhang hallgatójuk, esetleg hívd fel õt, menj be hozzá, biztos megnézi neked.
A kérdező hozzászólása: 15 hetes vagyok. Annyit mondanak az SZTK-ban mindig, hogy teljesen normális a görcs, nõ a méhem. Nah de nekem olyan eròs, hogy egész nap fekszem.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm! :) Azért inkább hagyom a fenébe :) Nekem a pici nyugalma fontosabb. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!